Mimmi Kindstrand

Trötter..

Kategori: Allmänt


Kom precis hem från sjukhuset, har besökt min fina vän. Var galet skönt att se att hon mådde bra och vi hade faktiskt jätte kul! "Bara att ringa på klockan så kommer dom!" Haha, ja alltid bra att utnyttja resurserna va? ;) Var så himlans trött i bilresan hem så hann somna på den timman/en&halv timman och när jag väl var hemma blidde jag så lycklig när jag såg en gul förpackning med rutig text på liggandes på min säng. Hihi, mamma vet då allt hur man ska göra mimsen lycklig! Men nu måste jag försöka sova lite vava. Upp halv 7 för att åka till doktorn.. Vill. Verkligen. Inte. Men men efter det blir det bara att dralla till skolan så jaja, sov gott gullisar.

Godmorgon fan!

Kategori: Allmänt


Hahaha, Linn och Chrisse på denna bild.. oslagbar!

Sitter nu i hemvisten med Mickis, Stolle, Linn & Chrisse! Typ megatidigaste tidigast!! Tog mig en kopp kaffe hemifrån. Som Sara nu gnäller om att jag inte får här... suck! Men nu blire lektiooooooooon. Med Sara... Kan glädja mig med en bra sak, försov mig inte idag iaf!! Hihihi, byebye!

Säg fan inte åt mig vad JAG ska göra..

Kategori: Allmänt

Nu börjar ögonen bli tunga, antar att sängen väntar! Man blir lite stolt när man tittar på klockan och den är innan 22 och redan då börjar fundera på ifall man ska lägga sig eller ej. Men klockan 06.57 imorgonbitti går min buss till skolan så många timmars sömn blir det trots allt inte. Can't wait... Nä men nu är jag inte på humör för att blogga, sovgott!

Plask i plurret nu!

Kategori: Allmänt

Döda fiskar följer strömmen

Kategori: Allmänt


Nämen tjenare dräggelmärta...

Här i familjen Kindstrand-Carlsson har vi fått för oss att vi ska baka oss en kaka men stoppar ej in "smeten" i ugnen så vi äter endast smeten. Medan jag och bror tittar på lite spännande tecknat hinner halva skålen rinna över bröstet, under hakan och typ överallt!

Förövrigt idag har jag dampat sönder på en lillskit. En ny etta som kommer från ingenstans och tror han bara kan styra och ställa. Den jäveln. Liten som en ärta och kaxig som en ..fet gris! Jag och Lollo var seriöst påväg att klappa till honom idag. Han kommer och bah slänger bollar på en och ska lägga sig i allting man gör eller säger. Och det roliga var att när han slängde bollen på mig coh Nattis dampade jag till och då hann lillen springa iväg (fegis) och då var det bara en blyg kille kvar som fick 'ta skiten' och det enda han fick ur sig var "Förlåt.. men det var inte jag" haha stackarn..  Ahja! Och nåt som är ännu roligare är att tjejerna och några av killarna i hans klass börjar tröttna på honom så.. ja får väl se hur kul gymnasietid han får tillslut då! Nog om det.

Mickis lärde mig, Lollo, Nattis & Linn en skitrolig dans idag! Men nu är det dags att rensa upp allt skit man har och för att tagga till så lyssnar jag på Vart Jag Än I Världen Vänder - Den Svenska Björnstammen som Pillan och Sandra fått mig att lyssna på haha. Peace!

Engelska!

Kategori: Allmänt


Sitter på engelska lektion som egentligen skulle vara håltimme, men söta gulliga underbara sara (!?) tog på sig detta arbete. Så vi sitter här och läser New York Times och skrivit ett ord, bra mimmi. Meeeeen vi är ju flum så det går inte att koncentreara sig. Btw, så tog jag och Lollo sönder en lampa igår när vi lekte med en boll så nu har jag Gunnar hack i hälen, ojojojojoj, Nä nu måste jag hinna plugga lite inna lunch hihi puss

Tänkte bara säga godnatt dåra..

Kategori: Allmänt


Sexiii Saga är på bilden då ;)

Kom hem vid 18-tiden och då stod middagen på bordet, köttfärssås med pasta! Yaaaaami.. Har målat fransk manikyr på naglarna och bara degat, kult liv. Ska sova nu för imrn ska jag upp halv åtta, tar nämligen halv nio bussen. Mitt schema sucks förutom måndagar då jag går från 09:45-14:10 najsbajs. Annars suger alla andra dagar anus tyvärr. Men ska sova nu, PUSS

Skolan dåra!

Kategori: Allmänt


Sitter i skolan med Johan och Pillan, megakul! Och vi sitter kvar i skolan nåra timmar efter som vanligt. We löööv our hemvist!<33333333 Dagen har vart rätt chill, började med lite sköna lektioner, suck. Är hungrig som ett svin. Har ju inte ätit på megalänge, bajs. Dags att åka hem kanske, PUSS

RUBRIK

Kategori: Allmänt


har kommit hem från att vara borta hela helgen.. blir ett skönt bad nu, shave me and sruff så jag är riktigt fräääääsch till skolan imrn! PUSS

Everything happens at once

Kategori: Allmänt


Kom precis hem från att sovit hos min fina vän Amourina. Hittade då min middag i kylen - en klase vindruvor! Ta't lugnt, det är inte det enda jag ätit idag. Har faktiskt fått i mig en påse nudlar också.
Emmzor fråga om jag skulle haka på fest ikväll. Får väl se vad som händer, skulle dock vara skönt att bara glömma allt för en sekund.. men nu ska jag iaf fortsätta kolla på Ullared, PUSS

Take me away

Kategori: Allmänt


Bättre finns det inte!

Bättre dag idag faktiskt. Försöker att blicka framåt och se allt posetivt!

Var i skolan idag och gjorde en massa lekar och shit. Var mysigt att kramas med dom nya ettorna ;) var typ meningen med lekarna.. kramas hålla hand osv. Och det var bara killar i min grupp (a) förutom Mickan som jag fick kramas lite extra med, hihi. Och norsk fylla - jag flög kan jag bara säga! Nu sitter jag här hemma.. seeegt. Mamma har städat här hemma så nu är mitt rum fyllt med en massa skit som hon då antagligen vill att jag ska rensa -.- Bajs. Aja då är jag sysselsatt iaf! Får se vad som mer händer, släng iväg ett mess eller en pling om ni vill lekaaaaa. Time to eat now, PUSS

Det enda jag har i tanken är Dig.

Kategori: Allmänt


Sitter nu i min säng. Nyduschad. Trött är vad man är men går inte att somna. Hungrig är vad man är men kan inte äta. Kunde dock sova ca en timma idag innan middagen som jag även fick i mig. Första målet på dagen klockan åtta på kvällen, haha ironiskt. Men stödet vi fått idag är grymt. Från alla! Bara att få en kram värmde så enormt. Men nu är det Dig vi måste stötta. Finns inga ord som kan förklara hur vi känner.. men vi kan visa dig, och det ska vi! Be strong!

Fanns inte på världskartan..

Kategori: Allmänt



Det som händer 'En på Miljonen' kan aldrig hända nära och kära. Något som man bara ser på film, finns inte i verkligheten. Men "en vacker dag.." som man brukar säga. Då. Plötsligt då händer det. Något vi alla kommer få leva med livet ut. Men den som tog mest skada utav det - var du. Det är du som får bära detta med dig i din ryggsäck. Men tro mig, du är inte lämnad ensam. Du har mig. Du har vänner och familj. Du har alla på din sida. Aldrig ska du bli lämnad ensam, för du är för värdefull för att bara "strunta it". Du är guld värd!

I'm not superman, I'll hope you like me anyway.

Kategori: Allmänt



Sitter här och äte gottgott godis som jag köpte idag med mina fina vänner. Blev så att jag, Johan, Lollo, Linn, Sandra och Chrisseboii träffades idag. Först gick vi till skolan och spanade in dom nya ettorna, hihi sen åkte vi till stan och både Lollo & Johan köpte en varsin töjning - 10 mm. Gash det får verkligen mig att bli sugen på en sån. Ska man våga sig på en töjning kanske? Ja? Nej? Snälla hjälp mig!

Ligger nu redan i sängen för att åtminstonde försöka lägga mig tidigt, får se hur det går för klockan är redan nu 23. Och det hjälper ju absolut inte att jag är supermassamegasugen på en is latte.. Nej men nu blir det väl så att jag ska sova, nyduschad och taggad inför skolan imorgon. PUSS

I'm cooler than you

Kategori: Allmänt

Godmorgon folket!

Sitter i min sköna säng med hjärtanpåslakan och dricker home made ice latte. Fast egentligen skulle jag duschat för 2738487368 år sedan men jag är bara för seg så hinner knappt käka frulle.. Bussen går om ca en halvtimme och jag har ännu inte klätt på mig eller sminkat mig. DUTTIG FLICKA!


Min islatte<3

Jätte smarrit!

Det här - kallas "att bjuda på sig själv"..

I believe I can fly

Kategori: Allmänt


Tjenaretjenare!

Sov hos kusinen inatt och idag degade vi bara med pizza, cola och godis framför TVn, NICE! Hade det jävligt nice igår med. SMS roulette så jag var då tydligen adopterad och skulle boka om ett bord för två på Mc Donald's. Haha, har så grymt kul med Saga så det  finns inte!

Vad händer imorgon då? Domedagen.. alltså, dagen med stort D. Dagen innan -->första skoldagen<-- dundundundunduuuuuun! Ska träffa nåra sköna lirare från klassen. Var oklart vilka som överhuvudtaget orkade komma men vi blir dom vi blir. Än så länge ska iaf jag, Lollo, Johan, Linn & Sandra träffas. Vi tänkte kolla in dom nya ettorna, hihihhi! Ska bli kul. Nu ska jag hämta nåt att äta för är lite smått vrålhungrig, PUSS

A smile is the best makeup any girl can wear

Kategori: Allmänt


Ligger här och myser med min Albert och tittar lite på facebook uppdateringar. Jag blir ju helt paff.. Tittar tillbaka på statusuppdateringar som senast var skrivna i början av Juni. Jag har verkligen inte mått bra? Jag förstår inte, allt hände verkligen på samma gång. Gick ner 3 kg, var kanske bara ett sammanträffande men allt blev bara som en bomb som kaosat allt. Och allt är inte över än nu.. Hoppas det blir bättre nu när skolan börjar.

Är det lugnt om jag kallar dig baby? ♫♪

Kategori: Allmänt

Godmorgon, var nog inte meningen att jag skulle vakna nu? Somnade runt fyra igår natt.. kunde verkligen inte somna. Jo men självklart vaknar man runt tio då också, suck.

Igår, hur blev det med allt? Regnet förstörde en hel del.. Vart inge The Voice och Henke sa att jag tydligen hade missat värsta ööözet, hm aja. Min kusin (som förövrigt fyller år idag, grattis!) sa att det var rätt lame. Hemma var det kräftskiva på G. Jag knäckte mig en egen kräfta denna kräftskiva faktiskt!! Det förvånar mig för jag äter inte kräftor, så så var det med den saken. Men sen ville jag vara hemma av en annan anledning också...

Idag ska jag träffa kusin som då fyller år idag, så det blir ööööööz! Var väl planerat att vi skulle träffas vi från bf och fekka, när men träffas efter ett långt sommarlov ytan varann men blir tyvärr inte så.

Btw, Grattis Pernilla Krånghed! Damen fyller ju 17 år idag, woohoo!

För jag gråter bara i regnet..

Kategori: Allmänt


Helt jävla depp, av personliga själ.. Idag blir det The voice med amourina, Johan sen ska vi träffa Henke, Emma, Viktor och nåra. Kulkul. Magen kurrar nu - dags att äta, pusshej

Fina vänner!

Kategori: Allmänt


Har spenderat dagen med Johan och Amourina! Lyckad dag faktiskt. Mysigt att bara kunna ligga och dega i min soffa, dela på ett täcke och kolla på Tarzan. Det är så det ska vara! Imorgon blir det att dra till fjortishaket. Ung08, för att träffa en massa goa människor! The Voice och grejer, nice. Just nu pratar jag lite med Henke hihi, men tänkte snart lägga mig faktiskt. Får se, PUSS

Man måste kyssa många grodor för att hitta prinsen.

Kategori: Allmänt


NU; hoppa in i en dusch sedan träffa Alicia innan jag åker till landet på grill och hattparad! PUSS

When people trying to bring you down it only means that you are above them.

Kategori: Allmänt


Heje gullisar, long time no see - again..
Orkar liksom inte blogga när man kan välja att sova bort hela dagarna och dega dagarna ut. Vad väljer man då? Haha, det är väl bara mänskligt att vara "a slapass" som jag brukar säga. Nä men vad händer då? Inte ett skit, ville bara slänga in ett inlägg om mitt tråkiga liv.. Skoj.

Ska snart nuppa höll jag på att skriva så gjorde jag det :PPppPPp natthumor.. lägga mig* skulle det såklart vara. Imorgon blir det att träffa syster på landet och käka lite grillat och sedan är det tydligen "Roligaste hatten vinner.." Hannah ska ha ett durkslag med sill på(?) Vad händer med ungdomarna nu för tiden, nä skoja ;) PUSS

Remind Me Who I Am

Kategori: Allmänt


Jag vill allt och ingenting, snälla ta mig dit tiden står still och inga bekymmer finns.

Fjärilar i magen..

Kategori: Allmänt


Hej alla kompisar! Long time no see.

Sov hos Alicia två nätter, alltså tors natt och fre natt. Mycket fniss och roligheter hann vi med kan man lugnt säga! Kom hem igår, eller hem och hem.. var hos Amourina och det är ju tekniskt sett som mitt andra hem, hihi. Sov där inatt och drog till donken med henne idag. Efter blidde det fika hos Annett och nu ligger jag här med godisskålen och datan i knät. Kan inte bli bättre.

En sak som börjar närma sig med stormfart är ju skolan. Vet varken in eller ut. Redan upp till år 2. Kommer jag verkligen orka allt plugg? Ja föfan, bara dra sig i kragen och ha så grymt jäkla kul med alla människor som gör dagarna för min del. Är typ kär i min skola och alla mina klasskompisar.. haha nej men alla är så underbara så man bara VILL åka till skolan liksom! Hihi nu börjar det bli lite emotionel here.. näj, hare gött fan! PUSS

@ Alicias place, fortfarande..

Kategori: Allmänt

Blev visst en natt till! Haha, vill bara säga att jag lever.. Har haft en massa skoj och ska fortsätta ha det! Ikväll planeras det att Toy Story ska ses till kvällsgottiset, hihi. Har också sett Black Swan och kan säga att den var ..wierd. Aja pecae out 6ys, PUSS

Be careful what you wish for, cause you just might get it.

Kategori: Allmänt


Idag är det gamla goa tjejligans dag! Sofie, Sophia, Olivia, Alicia och jag. Kan ju inte bli bättre! Vi sover över hos Alicia och ska ha så gryyymt kul, mihihi. Dags att fixa sig nu va? Jupp, PUSS

Godnatt!

Kategori: Allmänt


Ligger nu i sängen och halvsover redan.. Tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag somnade helt!

Lgh'ts gubben kom aldrig. Blir av imorgon ist! Träffade min underbara Amourina idag. Mys! Gick hem vid 23:30-00:00 och kollade på film med bror min. Gissa vad det blev? Edward sisserhand! Naaaaw.. älskar den filmen, klar värd att se! Hihi. Nä men nu måste jag sova så jag kommer upp nångång. Ska ju träffa brudarna från förr, hehehe. PUSS

Bilden talar för sig själv..

Kategori: Allmänt

"Blix och dunder, magiska under!"

Kategori: Allmänt


Har vart hemma idag och städat. Kanske inte är det roligaste meeen idag kommer det nåra som ska kolla på vår lgh så idag gäller det.. Svarar dom Ja eller Nej? Hm, det är ju bara en bråkdel av bekymmerna jag tänker på just nu, haha. Nej men en annan sak som har vart i mitt huvud är ju såklart åskan... Internet slogs ut här hemma, allt blir bara kaos när det blixrar och åskar! Nä men nu ska jag dra, PUSS

Man förstår inte vad man har förän man förlorar det

Kategori: Allmänt



Man blir smart genom att kommunicera och det stör mig för jag hade hellre vart ovetandes än att förstå vad som egentligen försigår. Ibland är det så, det man inte vet störs man inte av. Fast å andra sidan, bättre med öppen fiendskap än falsk vänskap. Man kan säga ganska mycket men man trasslar bara ihop allt i slutändan iaf! Livet är inte lätt, det är så det ska vara. Man lär sig av sina misstag ni vet.. Aah. Vill bara att allt detta ska ta slut. Nu.

Dags att ta ett bad och rensa alla tankar. Theres is where the magic happens you know, haha! PUSS

Nåt som betyder..

Kategori: Allmänt


Har inte kännt mig så himlans glad idag kan jag erkänna men när man då får söta sms från finaste vännen min, blir man lite smått glad. Du får mig alltid på bra humör även fast jag är sur, ledsen, arg - you name it! Du är underbar Viktor Röstlund <3

Dagens;

Kategori: Allmänt


Hihi busiga vi är, jag & Sophia. Madagaskar + saft + kalasbollar = kärlek! Det stod faktiskt kalasbollar i receptboken. För er som inte vet; kalasbollar = chokladbollar = negerbollar, you name it.

Fick ett nödsamtal om att vi skulle titta lägenhet. I piss****** viiiiiiiill ju verkligen inte det. Nu blir man ju lite deprimerad. Det verkar som att det är den ända utvägen. Arg för allt just nu. Fan. Ska lägga mig för att dö i sängen nu då. Heido.

You are my wind

Kategori: Allmänt

Tjenahopp, idag var det planerat att jag och Sophia skulle till stranden. Tror ni att det blev så? Nej. Hemmadag hos mig med nudlar och film. Kan inte bli bättre, haha. Nä men snart kommer hon så får väl typ klä på mig åtminstonde hihihi, PUSS

Jag tog Kär och du tog Lek

Kategori: Allmänt


Godmorgon, till ingenting att göra!

Har inget planerat idag förutom att jag ska på middag hos Anneli och Amourina. MYS!

Nu måste jag berätta vad som hände igår!
Lollo skriver på fejjan, "Kom på fest!" Kul tänkte jag så jag drog med mig Amourina så jag inte behövde komma ensam, haha. Vi fixar oss och är då framme i VH 21:34. Lollo och hennes polare Lini möter upp oss vid Stationen. Dom berättar att det var tydligen inte så många som var "planerat" på den där festen.. Jag och A börjar bli lite ängsliga, haha. Kommer dit med ett lovande att det åtminstonde skulle vara husvärden som hette Simon och 3 snygga killar till, vad dom sa iaf. Resten var bara tjejer. Vi kom dit och småpratade med alla och då märkte vi också att husvärden Simon var.. gay. Och då var det alltså 3 kvar trodde vi men tydligen var det bara 2? Aja dom hittade vi iaf i köket, rååååstrulade.. VAFAN?! Då var det bara tjejer kvar och vi pratade och var iof sociala meeeen vi drog sen. Gick till stationen och vilka stötte vi på där om inteee Emil, Helen, Stephanie, Älsklingen, och typ Kim och nåra till. Kände inte alla sååå, hehe. Vi drog till Rudan och där var det röj! Nä men vi tog tolvbussen hem faktiskt. På bussen fick vi sällskap av Poppe, mycket trevligt! Så kul för hon är synsk och kan berätta en massa saker om oss som hon egentligen aldrig i hela livet skulle kunna veta. Coolt.

Nä men nu ska jag käka frulle, höres PUSS

"Sortera sopor, inte männiksor"

Kategori: Allmänt


Har vart och tittat på Pridetåget, haha klockrent! Var där med mami, Jessica, Tyra och Åse sen kom Stephanie, Emil och Helen. Alla i tåget var ju bara föööör snygga, synd bara att alla killar som är snygga då råkar vara bögar.. fan då. Efter tåget drog vi och käka på nån fin testaurang i gamla stan, mys. Nu är jag hemma och funderar på vad som händer ikväll, PUSS

"Jag nöp mig i armen och märkte att det var ingen dröm.."

Kategori: Allmänt

Strax efter 12:00 idag är jag, mamma, Åse och Fredric påväg till äventyrsbadet. Helene och Hannah sitter i en bil bakom oss med en bil emellan. Det börjar bli trångt i trafiken och vi saktar ner. Den vita bilen bakom oss hackar i körningen och jag blir orolig att Helene inte kunde svänga in i vägkorsningen dit vi skulle så jag tittar bak från baksätet ser den vita bilens hackiga rörelser. Tittar sedan fram för att se hur bilköerna låg till framför oss och jag hör bara en smäll. Tittar snabbt bak för det enda jag hade i huvudet var att det inte skulle vara Helene och Hannah. Ser då att deras bil flyger ur vår fil och stoppar all trafik.

Vi kör in mot vägkanten
på direkten, Helene hoppar ur bilen och är i chocktillstånd, Hannah hoppar ur bilen - sprängfylld med tårar som bara rinner ner för kinderna. Jag får panik när hon sedan säger "Det gör ont" Allt gick väldigt snabbt.. Vita bilens förare hoppar ur från vägkanten och börjar genast prata om hurvida dom ska göra med försäkringar osv. Jag lackar till och han blinkar till mig och säger "Det var väl iaf tur att vi inte körde in i er bil!" Nä, för det var ju bättre att Hannah som är 10 år blir skadad. Jag säger bara det, du är sjuk i huvudet gubbe! Som tur var stannade det en bil och ut kom en sjuksköterska, hon gav oss rådet att ringa en ambulans.

Så mitt i all trafikstoppning fick först och främst vägkonsulten komma så vi slapp bli påkörda av alla förare mitt på morotvägen och sedan kom polisen för att prata om hurvida allt stod till om ..allt? Hm. Mamma hade kört iväg med bilen för den stod på tok för farligt till mitt i vägen. Helene och Hannah fick skjuts av polisen till SÖS. Helt skakig hoppar jag in i väg-stopps-killens stora "lastbil" för att bli avlämnad vid en bensinmack där mamma, Åse och Fredric skulle möta upp mig med bilen. Fick vänta ett tag för dom kom aldrig så jag vart otåligare och otåligare. Tilslut kom mamma och jag hoppade in i bilen. Tårarna rann för kinden men jag torkade bort dom lika snabbt som dom kom.

Pappa rinde mig när jag hunnit komma hem. Han lät helt skärrad och frågade hur det var med mig. Jag berättade om allt och tillsist var vi båda helt tysta. Var helt tom på ord, visste inte vad jag skulle säga.

Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på att Helene och Hannah ska ringa. Dom ringde tidigare idag och berättade att hon skulle röntka och att hon haft en kanyl i armen.. stackarn! Blir att jag åker dit ikväll när dom kommer hem. Hoppas allt är bra med min Hannih<3

Som man brukar säga "Efter regn kommer solsken.."

Godmorgon Fredag!

Kategori: Allmänt

Sitter i bikini vid brors data (därav inga bilder i detta inlägg) och kollar Friends. Behövde egentligen inte gå upp så tidigt idag för vi drar vid tolv-halv ett.. haha. Så nu sitter jag här, har ätit frulle och är snuvig. Smart att åka iväg och bada då va? Nä.. Aja så ere iaf! Nu ska jag fortsätta titta på Friends, PUSS

Nattpromenad

Kategori: Allmänt

Gick ut en stund med Steve och Leo. Så jävla roliga när dom är lite dragna!

Leo; "Ska vi ut på en svamprunda eller?"
Steve; "Ja, sånna där ...kantareller?"
Leo; "Jaha, du menar sån svamp.."


Humor eller? Ja! Aja orkar inte skriva allt, haha. Ska checka lite TV med bror nu och sen blir det sängen. Måste upp tidigt, eller hyfsat - vid nio, halv tio. Man ska ju på äventyrsbad med mami & lillskiten. Så sov gott everybody, PUSS

Gissa vad svullaaaaaar?!

Kategori: Allmänt


Hej jag är sjuk

Kategori: Allmänt


Har haft en awesome time på landet. Full rulle kanelbulle. Är helt slut! Solsting maybe? Oooooooch så är jag sjuker.. sadface på detta assooooooow. Snorig så det stänker om det! ..tänkte jag säga, men det lät ju nasty? Aja. Har hunnit catchin' up some sun! Sådärja! Finally. Kan ju bara säga att I lövar tha song; Stereo Heart punkt slut. Typ lyssnat sönder? Ja. Nä men nu börjar jag bli långrandig så jag säger hejdå för denna gång och så lägger jag upp lite mer egobilder på mig och Hannih i nästa inlägg eller nåt då, PUSS

Min bebis <3

Kategori: Allmänt


Lilla Chippen och jag!

Har ni sett någon sötare hund än denna? Nej visst, tror inte det :$ Bara 12 veckor. Var i Alby med honom idag och han busade järnet och han fick mycket uppmärksamhet av både barn OCH vuxna som föll för honom, haha. Min bebis! Efter doppet i det blå (fast nä, sjön såg ju ut som en bajspöl..) åkte vi hem och jag gjorde köttfärssås a`la Mimmi och här sitter jag nu - mätt och belåtem ochväntar på att mamis mjukglass ska bli klar. Sedan far jag iväg till landet. Tar bussen dit så möter Helene & hannah upp mig. Ska bli mys att spendera natten där. Tänkte avsluta detta inlägg med en söt Chippen-puss, PUSS

Beachen all day long bithes!

Kategori: Allmänt


Sommar sol och kort tight kjol"

Bästa vän och jag!

Kategori: Allmänt


Var somsagt på beachen idag, sen var det bara bajs.. gick ut på kvällen med vänner och nu ligger jag och Amourina i min säng och ska snart sova, PUSS

Beachen NU"

Kategori: Allmänt

Ljug inte, det drabbar bara dig själv i längden..

Kategori: Allmänt


Jag och Steve kom precis hem från papi. Har haft jätte mys, först gjorde vi grillspätt och käkade det till potatisgratäng sedan badade vi tunna fast inte Steve. Apaaaskönt var det! Har bara chillat galet där och såklart har jag lekt med min bebis Fia-Lotta <3 Älskar verkligen den hunden! Och hon har blivit så grymt stor nu så när hon hoppar upp på mig för att hälsa eller leka är hon snudd inpå längre än mig, haha söt.

Innan det var jag med Lollo, Johan, Linn och Chrisse och badade i Rudan. Så jävla bäst! Nä men det var sjukt kul för medan jag och Linn stannade och badade vid den ljupa kanten av berget vid klipporna, simmade Johan, Chrisse och Lollo ut till fontänen och lekte lite med den. Och när dom simmat in till oss och vi alla hade tagit oss upp, höll på att klä på oss - kommer en amerikans tant och säger "Vie haer rrriengt polisään!" Varpå vi svarade "ehm... vaaa?" (fattade ju nada..) "Viee harrr rrringt polisään, ni läkte med fontäienen" Och det roliga var att på henne keps stod det CSI.. Aja knaz. Vi kom helskinnade därifrån. Toppendag har det blitt! Nu ska jag se lite Friends med bror innan jag somnar, PUSS

Tröööööööööööött

Kategori: Allmänt

Vadfan gör jag uppe nu? Jo men jag sitter i soffan hemma hos Alicia med Sophia och gör (tro det eller ej..) armband! Fattar nada, är trött och vill sova. Men kvällen har vart bra iaf. Blidde tyvärr inte så att jag träffade Viktor idag och inte heller badstranden.. Imorgon ska jag iaf träffa Linn, Johan, Chrisse och Lollo. Badstranden som gäller då tror jag, yaay! Nä nu blir det sängen för min del, PUSS