Mimmi Kindstrand

I'm i failure..

Kategori: Allmänt

Jag suger. Vill bara öppa detta inlägg med det.. Något jag också vill säga är; ÅT HELVETE MED NYTTIGHETER! Jag ska skita i denna diet, alltså skita i allt som har med dieter och göra! Om det inte finns någon som heter "Ben o Jerry dieten" tyyyyyyyp. Nä men skämt å sido, blir lack på allt detta. Jag ska nu göra som jag tänkt tidigare! Äta exakt vad jag vill (dock behöver det inte alla gånger vara skräpmat, godis, glass osv) och så tränar jag på som vanligt! Har dock haft en liten "gym-torka" under sommaren, men vafaaaaaan liksom ;)
 
Nu har jag fått det sagt! Blir en skönt dusch sedan sängen med mina bästa killar Ben och Jerry + lite OC.
 
LOVE FUCKING LIFE RIGHT NOW!♥♥
 

Negativa jävlar.

Kategori: Kost och träning

Blir så sur! När jag äntligen kommit på en sak som JAG vill göra så forsar det in hat från alla andra. Jag pratar så klart om min nya kost som har funkat perfa hittils. Men tyvärr ska jag avvärja detta. Ska dock fortsätta med det "sunda" så att säga. Kommer sluta med godis, läsk, glass osv nu i en vecka sedan gymma 5 pass som sagt. Jag kör alltså på utan att äta MASSA fett och kör MED kolhydrater denna vecka..
 
Nu ska jag iaf till gymmet och kötta på som aldrig förr! Pussisar.
 
 
My lunch today.
 

Nytt liv köpes?

Kategori: Kost och träning

Godmorgon!
 
Igår kom jag på en väldigt bra men ändå dålig idé.. Få se hur länge detta håller! *knacka i trä* Men nu är det iaf så att jag i en veckas tid ska sluta med kolhydrater HELT. Varför jag endast väljer EN vecka är just för att jag vill bara prova på, självfallet gör jag ett seriöst försök men jag tar inte detta seriöst i livet då jag är nöjd med min krop/vikt osv. Kanske blir detta en motivation till träningen igen, ja vi får la hoppas! Så ja, detta ska alltså pågå från och med idag till nästa tisdag. En Veckas Tid. Jag ska alltså sluta äta (snabba kolhydrater) läsk, godis, kakor och vitt bröd, (långsamma kolhydrater) pasta, ris, potatis, rotfrukter, bönor, linser och grovt bröd.
 
I samband med detta beteende (kost) ska jag träna på som aldrig förr. Ska hinna få åtminstone 5 gympass denna vecka. Detta kommer gå bra, jag har det på känn! *pepparpeppar*
 
 

iPhone osvosv..

Kategori: Allmänt

Har setat hela kvällen vid datan och iPhonen. Kollat på Jockibois show, kirrat appar till fånen och gjort saker som man alltid gör med sin kusin, riight? Mja, vi har typ så mycket liv. Läs hennes blogg » http://essaga.blogg.se/ «
 
 
Här har ni en bildjävel på bruden ozzåååå
 
 
 
 

Har spenderat waaaaay to much money today!

Kategori: Allmänt

Dagen vart verkligen lyckad då jag gjort några kap! Dock shoppade jag för exakt 1302 fucking kronor. Livin' the dream! Nja men det var välbehövliga saker (eller åtminstonde snygga as hell!) Vi stannade kvar tills hela staden stängdes ner och pallrade oss hem till goa och kära pizzerian♥ SÅ det blidde hämtmat idag också! Jajaja, YOLO.
 
 
Lite bilderos från shoppingen.
 
 
Vit stickad tröja, 299:-
 
 
Rosa tjocktröja från Hollister 349:-
 
 
"Outfit" för dagen.. + väskan som införskaffades idag! Endast 299:-
 
 
Dålig kvalité, I know.. But anyway skitasnygg och införskffades för endast 65:-
 
 
Volume mascara, 175:-
(Köpte denna men vart snabbt besviken då jag såg att den kostade 129:- på cubus, tyvärr får man inte byta tillbaka kostmetik så jag fick bara gå vidare och leeeeeee)

Now you're just somebody that I used to know.

Kategori: Allmänt

Jag blir överhypad av detta väder! Jag är nu färdigfixad och ska ut på äventur.. nä skoja, ska bara ut på stan för lite shopping med kusin. Blir förmodligen att käka ute om jag känner mig själv rätt.
 
 
Facelook (har endast mascara), har shorts och linne till detta! + röda skorna.
 

Solsting.

Kategori: Allmänt

Nu har jag stekt i solen 2 hela timmar. Man blir la trött av att bara ligga hela tiden.. SK! Nej men nu ska jag hoppa in i en dusch och ska sedan fixa mig lite grann. Blir att träffa Sagis sen. Vettefan vad vi ska hitta på, men  jag försöker lura med mig henne till stan för jag behöver underkläder + en ubersnygg väska jag redan kollat in på en affär som jag inte minns vad den heter...
 
 
Dagens absoluta sommarlåt!
 
 

Oh, sunny day!

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla goa och glada!
 
Vaknade precis och såg en klarblå himmel och solen gassade på, gissa om jag vart glad? Men det tycker jag att Sverige var värda efter fydundrande ösregn igårkväll OCH i princip hela natten.. Så nu iaf ska jag lägga mig på ballen med en islatte, mums! Sedan ska jag vänta på att min kära kusin vaknar. Hon har väl inte skakat av sig jetlaget än.. Får se vad vi hittar på då!
 
 
Men nu, ut mot solen!♥
 
 

High in life!

Kategori: Allmänt

Hellu alla nattugglor //mormor. SKKK! Härlig söndag må jag säga. Jag lyckades lura med mami och lillebror på thairestaurangen nere i c. Kasta sedan lite boll med lillebror, söta Lovisa kom och joinade oss! Vi bestämde oss för en prommis och tvinga ut Pillsnorr, tyvärr i ösregnet som välkomnade oss i denna friska nattluft! Det slutade med att vi hamnade på Statoil och käkade Ben o Jerry, Pillans treat. Gick sen hem för vi orkade inte vara ute nå mer. Fick telesälle av min älskade vännis Angie. Saknar henne massor, då hon lämnade mig för det norra landet... Anyways, ligger i sängen nu och värmer upp min stackars kalla kropp och ska knäppa på några avsnitt OC. Puss.
 
 
Bilder från dagen.
 
 
Kollade på OC, datan vinglade halvt på ena stjärtskinkan..
 
 
 
 
 
Såhäääääär ledsen vart jag när regnet öste ner..
 

Seg jävla söndag!

Kategori: Allmänt

Har nu dragit igenom 4 avsnitt av OC, gaaaaalet vad det är beroendeframkallande! Så ja, jag har ännu inte klivit upp ur sängen, mer än att avnjuta ett toabesök eller hämta glass. Så gissa om jag är sprallig och hungrig vid det här laget?! Vill utututut, röra på fläsket och absolut få i mig lite thai käk. Försöker flörta med mig mami, mhihihi. Får se hur jag lyckas med detta uppdrag.
 
 
Ska sukta mig själv medans med denna bild, THAI♥
 
 
 

R.I.P ♥

Kategori: Allmänt

Vaknade idag av att höra mamma prata om en kvinna som blivit dödad. När jag vaknade till förstod jag att vår gamla granne har blivit mördad. Jag tänker på hennes barn som nu får leva sitt liv utan son mor, det är hemskt. Sjukt att ett liv kan avslutas så snabbt. En vilja, en handling. R.I.P ♥
 

Idag har jag absolut inget planerat. Vart medbjuden att mecka bil med Jonathan och Matte. Kände att sängen kallade och ville absolut inte svika min pärla, hihi. Har kollat på William Spetz hela morgonen. Har t.o.m fått med mig lillebror att kolla på det! Men nu ska vi övergå till OC med en skål glass. Mummaaaaa!
 
 
Sommardrink mami gjorde igårkväll, smarrigt!
 
 

Hakuna matata.

Kategori: Allmänt

Men tjaaaaa alla partysugna människor (inklusive mig)!
 
Drog ner till puben nere i c och käkade gottigott och drack detsamma. Fick många skratt och hade det allmänt trevligt med goa människor! Har degat i sängen ända sen jag kom hem.. Ska försöka masa mitt arsel till badet och pröva mina nya hårprodukter jag köpte idag. Ska bli spännande och se ifall slitashet minksar och ja "hair and repair" som sagt! Efter skumbadet ska jag gosa ner mig i sängen framför några avsnitt OC med en bamsestor skål med glass. Känner att jag lever livet här vavaaaa. YOLO♥
 
 
Bild på Steve från middagen idag, jag bad om ett peddosmile... And I got this ;) Enjoy!
 

Middag med familjen!

Kategori: Allmänt

 
 
 

Bra lördag!

Kategori: Allmänt

Var jätte härligt på stranden. Hann leka lite boll med Fredde och sola en timme eller två. Köpte med oss lite picnik mys ozzåååååå. Nu blir det att rulle ner mot centrumet för att möta mami och Åse för en drink i baren. Myyyys!
 
 
Bild från stranden idag.
 
 
 
 
 
 

Här ska vi inte slappa!

Kategori: Allmänt

Tjenare!
 
Var i stan igår som sagt. Det första vi gjorde var att fika på nåt mysigt café och sedan gav vi oss iväg till Sturegallerian. Hittade en jätte söt topp på Zara (finns på bild, lite längre ner). Köpte ett par skor också på skopunkten, lite converseliknande. Åkte iaf hem vid 19 tiden och började fixa oss. JAg vart på pisshumör men vart mer taggad på bussen när vi åkte till Linus på kvällen. Spelade lite ölspel och shotade fucking 50% minttu eller vad det hette(?). Vi tog 00:13 bussen hem, mötte upp Pillan och drog till Statoil där vi köpte med oss både mat, läsk och chirre. MUMMA! Gick hem till Pillan och socialiserade oss med Marie och Tony.
 
Idag vaknade vi vid 11, jag tog mig till ÖB och shoppade loss (jag absolut älskar sådana affärer!) Sedan gick jag hem(!!). Tog ca en halvtimma, hade också på mig SVARTA jeans + conversen.. Lagom rinnande varmt och kvalmigt.
 
Är nu hemma iaf, håller på att packa inför stranden med lillebror. Ska bli mys. Höres senare, puss!
 
 
Bilder från gårdagen.
 
 
 
 
Dålig bild, men min outfit för gårdagen; svarta jeans, röda converse (fake), topp (nyköpt från Zara) + Lovisas väska!
 
 

HAHAHA sååå ful, dog typ. Var bara tvungen att bjuda på bilden!

Bra jävla daaaag!

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 11 och olja kroppen dirr och solade på ballen nån timma! Sedan kom Lovisa hit och vi åt frulle! Nu har vi fixat oss och ska möta upp Pill u Handen sen Matte i stan för lite shopping! Tar säkert nån fika eller käkar där om jag känner mig rätt hihihi! Ikväll blir det att festa med goa människor, bl.a Lovisa och Pillan som jag saknat sååååå mycket! Puss på er mina fina vänner.
 

Övertaggad på morgondagen!

Kategori: Allmänt

Har kollat OC hela kvällen förutom då jag pratade med Lovisa i tele. Saknat den bruden otrooooligt! Vi hann ta igen de här 2 veckorna som vi inte setts på och dessutom planera morgondagen. Angelica kommer över och ska mysa lite innan hon åker till Norrland på lördag sedan ska jag möta Lovisa för lite shopping! Och på kvällen bär det av på fest/chill -nånting blala hos Linus! Så det ser jag fram emot.
 
Nu ska jag lägga mig och samla massamassamassa energi till morgondagen!
 
 

Bilder från de senaste dagarna! huller om buller..

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fick skriva detta ännu en gång, då iPhonen buggade..

Kategori: Allmänt

Tjenare!
 
Gårdagen var lite halvseg till en början då både jag & Angie mådde lite halvkasst.. Men vi kom iväg med bussen som gick strax efter 21. Mötte Sandra & Lina, sedan Joakim & Linus + typ 8 pers. Aaaaastrevliga allihopa! Vi gick och gick och kom vilse lite men kom tillslut fram till Amnesia, där Klubb Onsdag höll hus. Hann med att ta en runda på Happy Hour så fick 2 cider och 2 shots för endast 96kr, GALET GRABBAR?!?! Mycket bra. Hade det megabra och bara levde! Pratade med roligt folk och shotade med främlingar. Drog därifrån när det stängde, köttade donken med Angie, Jocke & Linus. Absolut bästa käket i världen en tidpunkt som denna. Vi kom hem efter 4 nångång.
 
Idag har jag och Angie degat och degat. Hon drog hem vid 17 och jag hann få det lite städat här hemma så mami vart glad. Träffade Viktor nån timma och hann prata och tog oss en prommis. Mötte sedan upp Fredde och vi köpte Ben o Jerry och cola.
 
Nu planeras det att endast ligga i min nybäddade säng med en Ben o Jerry + cola och kolla på OC. Love life♥
 
(Bilder från gårdagen + de senaste dagarna kommer upp i nästa inlägg)
 
Puss

Love this feeling.

Kategori: Allmänt

Halloj i stugorna!
 
Gårdagen vart lyckad då vi hann få oss ett dopp i rudan och snack med några pojkar som trodde sig på att vi var 15 barre. Jo, tack så mycket! Haha! Kvällen slutade inte där, utan vi drog till donken och träffade massa jobbarkompisar till mig. Åh så grymt saknade! Pillan kom även dit efter ett tag och  vi tog igen heeeela sommarn som vi missat när hon har vart med alla tottosar. Jag, Angie och Pill drog sedan hem till P och mös lite, träffade också Marie som  var galet länge sen! Kvällen slutade med att jag och Angie åkte med sista nattbussen hem och fick gå rädda genom skogsgången..
 
Idag vaknade vi strax efter 10 och var redo för att träffa söta Vita och Lexus! Har alltså spenderat dagen på stranden, sedan tog vi oss en låååång promenad och gjorde oss några blåbär och smultron strån. Nu är vi äntligen hemma hos Angie och fixar det sista innan vi ska hem till moi. Där blir det att bada och fixa sig rejält innan vi drar ut ikväll och träffar Sandra, Lina, Joakim & Linus. Blir att föra på Klubb onsdag och sedan dra vidare. Kvällen kommer bli galet najs!
 
Bilder från de senaste dagarna kommer in på bloggen imorgon förhoppningsvis! 
 
Pusspusspuss

Spending time with those you love.

Kategori: Allmänt

Halloj!
 
Gårdagen var awesome! Kom fram till Juli vid 20 tiden. Vi flummade lite och käkade glass osv. Tiden gick och det närmade sig midnatt. Vi hör en massa ljud och blir helt nojiga! Så vi tvingar dit Viktor och Mattias mitt i natten... För att dom ska rädda oss från alla otäcka monster! Mötte dom med cyklar, mitt i natten.. när natten var som mörkast! Galna vi ÄR! Jaja, vi tog oss ett nattplurr i poolen och la oss sedan i Juli's säng och kollade Ice Age. Vi kunde dock inte somna för jag var hype och höll alla vakna till klockan 4 cirkus.. Men tillslut somna vi så sött som ihoppackade korvar. 
 
Idag vaknade vi vid 11 och åt mumsig frulle! Vi skickade hem pojkarna och vi började fixa oss. Nu sitter vi hemma hos mig och ska hämta lite stuffs. Nu är vi påväg till HC och ska shoppa skal till min iPhone (som förövrigt funkar JÄTTE BRA!) och sedan vidare till Isa's grav, Angelicas vän.
 
Vi får se vart kvällen tar oss, nu pratas det om ett kvällsbad i Rudan men kanske blir en utgång ikväll? ALLA PÅ ELLER?! Aja, tjarååå!
 
 

Chacha bloggen! haha...

Kategori: Allmänt

Jag kan börja med att säga; de här tre senaste dagarna har vart de bästa i mitt liv! (typ)
 
Det började med att jag och mami åkte 7:28 hemmifrån till slussen. Där skulle vi byta till en färja. Väl på båten kom vi på att vi skulle köpa fika(!) vilket är väääldigt viktigt för Sven, pappan i familjen. Så jag och mami beslutar oss för att köpa 16 bullar och 8 muffins, 15 st festistetror och 1 liter mjölk. Soft, det gick precis under rödingen.. Väl framme på ön blir vi varmt välkomna av en brassande sol och massa småttingar som saknat oss! Tog mitt första dopp i havet, solade och åt gott! Hann fika hela 3 ggr också, mätt i magen.. Somnade runt tolvslaget. Vi var helt slut i både kropp och huvud efter både resan och äventyrlig dag!
 
Dagen efter var solen upp på den blåa himlen som aldrig förr! Så galet skönt. Hann få mig lite färg då också. Mami och Moa hade bakat hallonpaj, egenplockade (y) Vi åkte även hem till Moa och Sven den dagen. Tog oss ett käk på donken, mumma! Alla var så trötta när vi väl kommit fram, så alla somnade med kaffet i soffan. Men jag & Johan + alla småttingar var sugna på ett kvällsdopp så vi tog oss ner till sjön. Var sjukligt varmt i vattnet så där simmade vi runt ett braaaa tag! Gick tillbaka till huset och sov.
 
Idag hade vi endast hemresa inbokat! ..oooooooch att införskaffa en iPhone 4s till lilla mig! Tog ju bara 2h.. förhandla är då inte min grej? Nej, snarare försöljaren som cpade upp allt. Jaja nu är jag lycklig with my white beauty!♥ För att fira tog vi oss en lunch på Vega baren. Åååååh, ÄLSKA denna hamburgebar!
 
Det enda som står på schemat nu inför kvällen är att duscha och bege mig hem till sötnosAngelica! Kommer stanna där över natten och ha det galet najs!
 
 
Här är lite bilder från minisemestern!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Söta lilla Wilmer♥
 
 
Cp ful bild, men ja.. vi åt ost och skinkpaj på förjan!
 
 

Home at last..

Kategori: Allmänt

Halloj!
 
Jag har haft en underbar dag med lillasyster som fyller hela 11 år, grattis gumman♥ Träffat den sidan av familjen som jag inte brukar träffa så ofta och catchat up.. Hunnit sitta på ballen också så fått lite gnutta färgish! Wiiiie.
 
Jag är nu iaf hemma och ska packa allt tills imorgon. För ja, nu är det spikat och klart! Minisemestern med mami är sååååå spikad! Imorgon vid 7:30 (ca) beger vi oss ut mot en härlig ö. Kommer fram vid 10 tiden och kommer sova kvar över natten. På söndag åker vi med dom som har "landstället" hem till dom, vilket i princip också är lite lantligt! Kommer sola, bada (i hav, pool osv), grilla och mysa massoooooor!
 
Ikväll återstår endast packdelen. Måste packa ner allt så att jag är redo imorgonbitti. Blir kanske också så att dra på chillkrök @Lovisas, saknat henne massor så det är typ ett måste!
 

Cupcake bak med lillsis såhär på kvällskvisten!

Kategori: Allmänt

Rubrikjävel..

Kategori: Allmänt

SÅDÄRJA!
 
Färdigstädat i varenda vrå. Packat och klart, det som ska till lillesyrran (som förövrigt fyller år imrn!) och såklart har jag packat ner det viktigaste (!) presenterna, dudududumdum daaaam!
 
Nu måste jag skynda på lite. Har ännu inte plattat håret och dt tar sin lilla tid.. Ska slurpa i mig mitt (morgon)kaffe också! Bussen går om en halvtimma, så nu blir det brådis!
 
 
Var så skönt att ha mami hemma igen (trots att jag sviker och åker till syrran och firar henne..)
Jag och mami har planerat en liten minisemester nu till helgen. Det är inte riktigt bestämt i detalj men jag hoppas hoppas hoppas på att det blir av!
 

Städtant1.

Kategori: Allmänt

Jag började med disken så att det skulle se rent och snyggt ut i köket, sedan plockade jag undan i vardagsrummet. Nästa destination var min hylla med alla mina små coh skitsaker! Gissa vad jag hittade där, om inte en hel bunt med gamla foton! SÅ det har jag sysselsatt mig med den senaste timmen.. Mamma kommer hem inom 10 min ca och jag har inte dammsugit, bra Mimmi!
 
 
Här är iaf 3 utav dessa bilder jag hittade! (dålig bildkvalité, fotade med camen..)
 
 
 
Korthårig osvosv..
 
 
Jag och min fina papi♥

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Vaknade för nån timma sen.. låg kvar och pratade för fulla muggar med roligt folk på fejjan igår, så somna gjorde jag strax efter 3!
 
Idag tänkte jag röja undan lite. Mami kommer trots allt hem inom 1-2 timmar. Det är så skönt när det blir undanröjt överallt och man har koll på läget liksom!
 
Så nu efter allt detta morgonslappanda ska jag do my job, så att säga!
 

Don't compare yourself to others. Compare yourself to who you were yesterday.

Kategori: Allmänt

Nu är jag så bamsetrött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Har suttit och pratat med Jocke från p&l på fejjan chatten minst sagt hela kvällen. Hunnit lyssna slut på spotifyn och hittat en hel del finurliga och bra bilder. Lägger upp imorgon, för nu är jag på tok för trött!
 
Puss och hej, godnatt på dej.
 
 
 
Slänger in en mysig låt, som även påminner mog grovt från tiderna på p&l♥

Home made Fransk manikyr!

Kategori: Allmänt

"Ta-hand-om-mig-själv" -kväll.

Kategori: Allmänt

 
Ibland är dte bara såå skönt att få stanna upp och ta hand om sig själv, endast låta tankarna flöda.
Ingredienserna till min "ta-hand-om-mig-själv" -kväll äääääär
  • Badkar
  • Bubbelskum
  • Badbomb
  • Hårinpackning
  • Peelinghanskar/tvål
  • Ansiktmask
  • Glass i stora lass
  • Data - musik
Om du har dessa grejer kommer du garanterat känna dig som en ny människa igen! ..eller åtminstone hyfsat fresh. Efter detta uppfriskande bad, sköljer jag av kroppen med kallt vatten för att huden blir späntsigare. Faktiskt, en bra idé att göra någon minut efter duschen för det ger resultat!
 
Efter själva badet tycker jag att det är viktigt att man smörjer in sig med rätt saker så man håller denna mjuka och fresha känsla. Alltså, jag tar Nivea Nattkräm (dagkräm om jag tar en tidig dusch) till ansikte, OLIV naturell fotkräm, tillsist använder jag en bodylotion som vi har hemma (olika märken varje gång, oftast haha).
 
För att fresha till detta ännu lite ytterilgare så ska jag lacka naglarna! På In & Finn hittade jag ett näst intill genomskinligt lack (ett sådant man har till franskmanikyr) som stärker naglarna. Mycket bra för naglar som brukar skiva sig eller böja sig.
Så det är vad jag ska göra nu! Smörja in fötter och kropp och sedan lacka naglarna!

Livet är för kort för att spela svårflörtat.

Kategori: Allmänt

 
Halloj beautys!
 
Skön dag det var igår osv osv.. Redan på bussen påväg in till stan smashade det på rutorna med allt detta äckelregn. Men jag och Saga krigade oss igenom denna dag iaf! Käkade på Kungshallen, blidde chinafood - tvårätters. Friterade kycklingbollar och nån förjävla stark kyckling och såsmojeng. Det satte nog igång skitsystemet rejält tänkte jag.. Anyways! Himmelen klarnade upp och vi kunde ta oss mellan affärerna. Gick till In & Finn och hittade en hel det "intim" grejer, samt presenter till Hannah. Visar foto senare.
Åkte hem till Saga sen på kvällen och sov där. Idag har vi gjort exakt - nada. Suttit i varsitt rum och kollat på TV. Så jag åkte hem mot kvällen. Nu är jag hemma och ska hoppa in i ett skööönt plurr och använda alla mina nykäpta saker. Wiiie.
 
Höres, puss!

Arg Mimmi :@

Kategori: Allmänt

 
Jag vill börja med att berätta om en gubbe som la till mig på fb förut. Han delade samma efternamn som mina morföräldrar och jag tänkte att dom eventuellt kände varann, så jag accepterade. Ju längre tiden gcik märkte jag att han var en riktig sliskgubbe som kommenterade onödiga, överflödiga och opassande saker på t.ex mina foton osv. Så jag valde att ta bort honom.
Efter en släktträff säger min morfar att han gjort en ny fb, varpå jag lägger till honom. Jag tyckte att han kommenterade mycket och konstiga saker som inte han alls skulle göra.. Så nu efter några veckar kollade jag hans profil och det visar sig vara det där peddoäcklet!!! Han visar bilder på sig själv och skriver minst sagt opassande saker!
 
Jag ville bara få ur mig detta!..
 

Anyway! Som bilden visar så ska jag till stan för en shopping med Saga! Det blidde ju aldrig av sist så nu får vi ta igen detta. Jag tänkte precis hoppa in i en dusch och sedan fixa mig lite osv för att sedan vara i stan vid 13. Måste bara ringa och väcka damen....
Pussss

I just miss you so much, that's all..

Kategori: Allmänt

 
Ligger i sängen nu, och har gjort det den senaste timmen.. Kollat runt lite på datan osv. Har egentligen inte haft en sån rolig och händelserik dag. Så det var kul att blogga om dagen, naaaah. Hann iaf få mig ett "lyckorus", pirr i kroppen. Nämner inget mer så har jag ingenting nämnt! Thaha busis.
Lyssnar just nu på sköna låtar som jag tänkte somna till.
Pussis godnattis♥

En liten tankeställare till mig själv!

Kategori: Allmänt

Monday all over again.

Kategori: Allmänt

 
Världens finaste vännis! ♥

Det var la gött med lite hemmamys för mig själv, hann rensa tankarna osv. Steve och Emelie kom hem och dom skulle käka middag så jag tänkte, vafan nu kör vi.. Så jag var megahimla busig och tog pizzan Juli hade lämnat kvar, så om du ser detta, I owe you big time ;)
Nu ska vi mysa i soffan framför en raaaad med OC avsnitt. Steve var också så snäll och gav mig KitKat, läsk och glass. Appropå det, igår sa Viktor att han hade en överraskning till mig. Idag fick jag reda på att jag skulle få en Ben o Jerry! Hahah, tullebullen ♥ He knows me 2 well!
 
Jaaaajaja, nu blir det som sagt OC, puss!

Livet leker!

Kategori: Allmänt

 
Ligger som sagt i soffan och kollar på How I met your mother. Ska endast ligga här i soffan heeeeela långa dagen med massa gottigott!
 
LOVE LIFE♥

Halva sommarlovet har redan passerat och jag har inte ens tagit mitt första dopp!

Kategori: Allmänt

 
Gårkvällen var awesome!
Vid halvtolv inatt fick jag och Juli fetaste rycket och ville bara ututut! SÅ vi pratade ihop oss med Viktor och Mattias och träffade dom. Hängde runt lite och busade som om vi vore 13 år igen. Naw, nostalgi!
Idag vaknade vi vid halv elva och var pisströtta iom att vi kom hem vid 2 inatt.. Åkte iaf till Handen där Juli skulle fortsätta mot stan och jag skulle möta Viktor. Jag ahde sagt heeeelt fel tid till honom så jag åkte hem. Ligger nu i soffan och chillar galet!
 
Får se vart dagen tar mig!

Mysdag avslutas med utgång!

Kategori: Allmänt

 
Dagen har vart störtchill, har legat hemma hos "Juli" (som förövrigt är hennes nya smeknamn! Hihi) och endast svullat, kollat film, badat osv osv. Vi lämnade Lovisa, sedan åkte jag & Juli hem till mig och käkade pizza plus lite mer svull. Mumma! Nu ska vi bege oss ut för att träffa boiis.
 
Tjarråååååå!

God morgon!

Kategori: Allmänt

 
Vi är så vackra min vän!
 

Har precis vaknat till liv. Det var bara såååååååÅÅÅååÅå skönt att ligga kvar och mysa i Angies säng (4 real, den skönaste jag sovit i!!) så jag ligger kvar medan dom andra är och tar "frisk luft". Jag tänkte bara blogga sen ska jag också gå ner till nedervåningen och visa mina skills i köket. Mohaha. 
Idag har vi inte så mycket planerat. Ska chilla här, bada lite till osv sedan ska jag bege mig hemåt för att säga goodbye to my loves!
 
Men nuuuuu - FRULLETIME!

Mys med bästa tjejorna!

Kategori: Allmänt

 
Men tjaaaaaaa flummisar!
 
Vi har badat, ätit mat - citerar kloka Angelica. Haha mcket skoj m,ed mina fina tjejor!
Just nu sitter vi ute på terassen helt proppmätta och belåtna utav både glass, bullar, choklad, läsk och mat - potatis, kött och bea! Så ja, nu sitter vi och dör utav fnissiiiiiii.
 
I just fucking love life right now!

"Bra" dag osv..

Kategori: Allmänt

 
God morgon, god middag, god kväll.
 
Hade asjävla kul igår! Träffade sjukt många människor (mer än vad som egentligen var bjudna) det var bara trevligt! Trots vissa punghuvuden som kan slänga sig i väggen, men jag höll mig till dom som är bra människor osvosv. Något som gjorde kvällen väldigt spektakulärt (Tom) var att min älsklingsfina vännis Lovisa kom dit♥ Vart så glad att jag hoppade av glädje när jag och Jocke mötte henne vid bussen.
Iaf så har vi hunnit mysa en hel del thehe. Blidde även så att vi sov kvar där (gick och la oss vid 6-7 på morgonen) och jag & Jocke delade på en ca 50cm bred soffa, såatteeeeeeh, trångt men mysigt! Idag vaknade vi upp och sa hela tiden "Vi tar nästa buss" men den hann gå så vi sa "Okej, vi tar nästa buss då, seriöst." så fortsatte det i ca 3-4 timmar. Men vi kom iväg till Ty C och vi käkade Subwayyyyyyy, så jälla gott! Ah, sen åkte jag och Lollo hem till mig. Ligger nu på varsitt håll. ska föröska väcka henne snart för vi måste bege oss mot Angie. Blir att bada i hennes pool osv, ska även mysa och sova där!
 
Orkar inte skriva mer, ska ta en huvudvärkstablett..
Pusssss

Sista inlägget för denna dag!

Kategori: Allmänt

 
Dagen har vart chill, degat och bakat (haha rätt relaterade ord nu när man tänker efter) hunnit prata med roligt folk på fejjan och mess. Wiihoo. Har duschat därmed peelat mig - skönt! Vart precis klar med hår + smink. Nu ska jag bara packa väskan, eller ja ta det jag ska ha med mig. Så snart bär det av mot Tyresö för FEZT!
Pusssssss

Kladdkaka på ingång!

Kategori: Allmänt

 
Detta foto är taget sommaren 2010, två år sedan.. tiden går fort!

Lillebror ♥

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 

Regn, blixt och dunder.

Kategori: Allmänt

 
Tog mig en promenad imorse, hatar att mitt rosa paraply + mtt blonda hår, flyger åt alla håll och kanter..
 
Det braiga vädret vi hade igår får vi sota för idag! Vaknar av att det brakar, och då var det en blixt som försöker döda hela befolkningen.. soft bror. För övrigt ligger jag här och käkar dumle som jag fick av min vinnande mami igår. Wiie. Tänkte gymma nu på dagen men vet inte om jag vågar offra mig själv till Åska Gudarna. Möjligtvis för att gå ner till C och köpa en Ben o Jerry. Mja, ikväll blir det fezt hos Linus. Ska nog bli skoj.
 
Aja herrå!

Sweet dreams!

Kategori: Allmänt

 
Mamma och Fredde kom hem för nån stund sen, dom jävlarna hade vunnit 2 kg dumle! Och dessutom hade mamma köpt remmar som om det inte fanns någon morgondag.. så, här satt vi, mitt i natten och vart tilldelade massa dumle påsar som om det vore självaste julafton! Mycket glad blidde jag.
 
Nu ska jag sova (om jag nu kan det efter skräckisen) och tagga till för en rolig morgondag!

HAHAHA!

Kategori: Allmänt

 

När storebror väljer film..

Kategori: Allmänt

 
..går vi inte skräcklösa inte!
Jag tyckte dte var nog med all denna drömfantasi som Jocke skcikade till mig och som jag dessutom var rädd för i en veckas tid.. och nu när jag äntligen kommit över det, ska vi kolla på film! Skräckfilm**
Vi har iaf laddat upp med massa gott! Så som choklad, läsk, dipp med grönisar och jag tänkte skära upp lite vatten milon också.
 
Vi får la se ifall jag överlever kvällen, dödsorsak kan vara 1. För mycket gottis, diagnos fetma. 2. För rädd, diagnos skräckslagen.
Då vet alla det, pusshejsi!

My new summer nails! OBS, it's real.

Kategori: Allmänt

Det tar på krafterna att ha sommarlov..

Kategori: Allmänt

 
Såhär larvig och jobbig känner jag mig just nu..
 
Var jätte trevligt med lite gofika med bästis. Vi hann t.o.m slinka in på Malins jobb och prata lite med 'na! Kom hem för nån halvtimma sen, köpte med mig gurka, paprika och dipp för jag vart sådär akutsugen på det när jag hoppade av bussen. Fick en förfrågan om jag skulle komma till Tyresö ikväll men tror jag skippar det pga att jag mår så himla risigt. Helt skakis, bubblar i magen (OBS! inga fisar eller liknande inblandat, I swear!) och har ont i princip varenda kroppsdel! Stackars lilla jag. Ingen TV har jag heller för den har jag pajjat.
 
Aja.. R.I.P Mimmi Emelie Rebecka Kindstrand 12/7-12. Jag checkar ut, slut.

Mot stan!

Kategori: Allmänt

 
Dagens klädsel, tubtopp och jeansshorts.
Jag diggar mina lår<33333 sk.
 
Nu har jag hunnit se alla 8 avsnitt utav Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko. Så grymt kul! Jag har även lackat naglarna, vart en ljus fransk manikyr och lite blommor på. Kände att det passade nu till sommaren! Visar bild senare. Nu ska jag iväg till stan för att träffa bästis på en fika. Blir förmodligen så att vi rullar hem till mig sen. Får la se.
 
Nu ska jag försöka få tag på 'na, pussis!

..och nu spökar det också!

Kategori: Allmänt

Bara för att jag blir så sur, ska jag kolla på Eva och Adam på datan faktiskt! NOSTALGI♥

Jag blir så ARG!

Kategori: Allmänt

Igår när jag var ensam hemma (då jag inte kunde få någon som helst hjälp alls) fick jag inte på TVn. Jag försökte minst i en halvtimma! När mamma kommer hem tar hon fjärkontrollen och bara klickar och det funkar DIRR!
 
Idag nu när jag är ensam hemma (forever alone, I know) så försöker jag i minst 20 min för att få på den där j*vla TVn. INGENTING funkar. Hatar detta! Tillslut iaf får jag på TVn, men boxer fjärkontrollen har cpat upp sig så nu sitter jag och kollar på fucking SVT1..
 
ÄLSKAR MITT LIV NU OCH FÖREVIGT♥

Vaf*n gör jag uppe nu?

Kategori: Allmänt

 
FUKOST!♥
 

Folket här hemma (+ lite morgongäster) skramlade i köket och sprang fram och tillbaka exakt överallt så det var svårt att inte vakna.. Klcokan stod fortfarande på 07 nånting, så nu är jag iaf uppe med den tidigaste tuppen på hela detta sommarlov! Får se ifall jag orkar ta mig till gymmet eller inte idag.. Men annars är jag planfri!
 
Nu ska jag svulla frulle, puss!

Nu blir det film och mys med mami ♥

Kategori: Allmänt

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Kategori: Allmänt

 
När jag kom hem satte jag igång med städningen och röjde ut alla gamla papper jag haft skräpandes. Så nu har vi lite mer plats till annat skit. Efter detta ansträngande pass så satte jag mig framför datorn och sedan pratade i fån med Amourina. Fick ett sms av Mami, "kom ner till hamburgebaren" så vi hade lite mor och dotter tid medan vi svullade järnet. Handlade sen lite gott tills ikväll.
 
Nu ska jag hoppa in i ett (efterlängtat) bad! Efteråt ska familjen mysa lite med massa snarris.
Puss

En väldigt trött och sliten Mimmi..

Kategori: Allmänt

 
Kom nyss hem från gymmet. Det var så tyst och skönt där pga strömavbrott, såklart funkade maskinerna så jag köttade på iaf! Det var lite dyster belysning men jag fick min träning som vanligt - 30 min crossfit, lår in/ut -sida lår, armar, axlar, mage + 100 situps. Standard.
När jag var klar var dte fortfarande 10 min kvar tills att bussen skulle gå så jag passerade ett jordgubbsstånd och köpte med mig en ask med stora saftiga gubbar.
När jag kom hem tyckte jag att jag förtjänade ett stort glas multi (tänkte ta läsk först men vart stolt av det slutgiltiga valet, och jag VET att det innehåller i princip lika mycket socker och skit.. but still).
 
Nu tänkte jag röja upp lite här hemma sedan hoppa in i ett avkopplande bad.
I stay in touch!

Tvätt, tvätt, tvätt.

Kategori: Allmänt

 
Nu har jag tagit mig igenom denna tvätthög! Dock ser man inte hur mycket det är på höjden, kan säga att det var en del! Han tvätta 6 maskiner innan det var klart, tog endast 3 h också.
Nu är jag iaf klar! Ska klä på mig lite kläder och bege mig till gymmet. Grymt skönt!
Sedan blir det att hoppa in i ett "ta-hand-om-mig-själv" -bad. Och såklart fixa mina slitna och ofixade naglar. Blir en la fin fransk manikyr eller liknande.
 
Dags att sätta igång om jag ska vara klar innan midnatt!

Uppe med tuppen!

Kategori: Allmänt

 
Sådärja! Har man lyckats komma upp 9.40 trots allt, det var inte illa pinkat. Har de senaste dagarna gått upp vid 13 såatteeeeh.. Har nu satt på 2 maskiner, ska hämta dom om ca en halvtimma nu. Medan jag väntar slurpar jag på lite multijuice och ska precis knäppa på filmen jag inte kollade på igårkväll.
Puss

Min älsklingströja är äntligen hemma!

Kategori: Allmänt

 
Med Steves ankomst slank denna mysiga tröja med som jag brukade sno från Steves garderob när han bodde hemma, tihih.
Jag har vart jätte duktig och sorterat tvätten också och ställt klockan, så jag är helredo för morgondagens tvättid!! Något annat jag har planerat inför morgondagen är att gymma. Jag hann ju vara lite sådär duktig veckan innan p&l men tappade greppet helt efter det.. Har pratat med Daniel hela kvällen och jag vart grymt pepp utav vårt snack! Så ja, det är my plans for tomorrow.
 
Nu tänkte jag knäppa på en film och somna till den. Pluspoäng till mig dessutom som lägger mig hyfsat tidigt då jag brukar lägga mig mot 3-4 på natten/morgonen.
Aja... GODNATT♥

Äcklig glass.

Kategori: Allmänt

 
Hela dagen har jag gjort - inte ett piss. Tvättid fanns det endast imorgon så det blir det att gå upp tidigt och ta hand om. HAr väntat på Steve hela dagen så har i princip inte vågat sätta min fot utanför dörrn. Men nu så! Tog en storhandling med Steve också. Köpte äntligen min efterlängtade glass med kolasås. Smakade ogott som sat. Är arg och frustrerad på livet, t.o.m så att glassen smakar illa.
 
Nu ska jag färga och noppa mina ögonbryn sedan sortera tvätten. Efter detta väntar lite vit choklad och en bra film. Tack och hej för denna tråkiga dag.

Storebror är hemma igen!

Kategori: Allmänt

 
 
In med allt pick och pack!
Känns så otroligt skönt att han är hemma, har saknat honom så sjukligt mycket. ♥

Sjuk hemmafru på ingång!

Kategori: Allmänt

 
Vill verkligen ha en sådan just nu, mer än någonting annat..

Godmorgon! ..eller snarare godmiddag snart asså.
Vaknade iaf för dryga en kvart sen, úberskönt. Dock är jag så igenslemmad och sjuk + hundresjutretusen myggbett överallt så jag dör en gnutta. Men idag ska jag bara ta't lugnt! Inte lyfta ett finger, men det är just det jag ska göra.
Idag flyttar min kära storebror hem igen (pga av olika själ, behövs inte tas upp här) så jag har lovat att stanna hemma tills han kommer, vilket är vid 17 tiden då han inte har en nyckel just nu osv. Då tänkte jag att jag tar all denna tvätt som ligger på heeeeela mitt golv. Ska städa lite osv och storhandla! (vilket innebär glass, jordgubbar, kolasås, coca cola, comviq och mjölk till kaffet)
 
Dags att sätta igång, tja broes!

Age quod agis.

Kategori: Allmänt

Alla bilder från Peace and fucking Love!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can see the hate in your eyes.

Kategori: Allmänt

 
Dagen har var U N D E R B A R !
Började med att vakna upp med mina sötisar och inte långt därefter bestämde jag och Lovisa att vi skulle iväg och få lite sol på oss! Skulle bege oss till Gårdens bad men bestämde oss snabbt att fortsätta bussen mot Tyresö. Gick och träffade Joakim och Linus + deras boiis. Lirade lite boll, spelade poker och hade det trevligt. Mot kvällen skulle vi till Alby och grilla men sket i det, tog en pizza på uteserveringen och sedan mös i solnedgången.
 
Nu har jag kommit hem och sitter här i min ensamhet. Har vart så satans sugen på glass heeeeelahela dagen men Ica hade stängt innan jag kom hem så jag fick leva utan detta ikväll. Gjorde lite smarrig sockerkakssmet och hällde upp ett glas fanta. Nu sitter jag här och tänker en massa dumma tankar som jag alltid gör när jag är ensam. Mimmi är då ingen ensamvarg..
 
Aja orkar inte fortsätta denna bibel.. Bajbaj.

Soooommar, sommar och sol, havet och vinden..

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon!
 
Det började med att jag, Lollo & Angie låg som en ihopsmetad korv inatt men slutade med att alla låg på varsit håll i hela lägenheten.. Lollo väckte oss strax innan halv ett och vi bestämde dirr att vi skulle ut och mysa med sol och eventuellt bad! Ska bara käka lite frulle sedan far vi!
 
Ha en fin sommardag!

Bästa tjejorna!

Kategori: Allmänt

Filmen var asbra och det hann rinna ner några tårar på kinden, dessutom dregglade vi för the delicious boiis på filmduken! Sällskapet gjorde det endast bättre! Efter blidde det att åka hem till mig för lite ballkongmys. Blev för kallt så vi gjorde te och satte oss med filtar. Har hunnit prata och lyssna på musik osv. Så himla mysigt! Jajjemen, snart blir det väl att sova också.
 
Bjussar på två fina bilder (från p&l) på mig och mina fina!
 
 
 
Ni betyder mina hjärtan!

Nu blir det luvan på i detta ruskiga väder, ciao!

Kategori: Allmänt

De tre svinen från Stockholm!

Kategori: Allmänt

 
 
Nu är det så att de tre svinen från Stockholm ska på bio tonight! Ska bli skönt att återförenas med mina brudar igen, vi har ju trots allt inte setts sen p&l.. Så nu är det dags att lyfta på arslet och göra nåt utav denna kväll!
Puss

Kan inte sluta lyssna.. ♥

Kategori: Allmänt

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.

Kategori: Allmänt

 
Gårdagen såg ut att chrasha men jag och Jocke var så fast vid att det skulle hända nåt så vi gjorde nåt! Vart medbjudna till Nacka för lite mys med roligt folk framför en mysig brasa. Men att detta ställe låg på en heeeeelt unknown plats gjorde att vi fick en riktig powerwalk i ca 2 h... Kom iaf fram till en utsikt över massa vatten, iom att vi satt på ett berg så såg man en hel del och det var inte helt fel sällskap heller! Vi avslutade kvällen/morgonen på donken. Det var dte absolut bästa jag ätit på evigheter. Tro mig! Tog sedan bussen hem vid 6 på morgonen. Kom hem strax efter 7 och somnade snabbt därefter.
 
Så dagen idag blir endast slappt! Älskade söndag, du kom så lägligt♥
 
Juste! Jag måste ju berätta att jag fick hur mycket komplimnagen som helst igår. En brud som jag träffade igår (Dyrasellkaninen) berättade i detalj hur bra kropp jag hade osv, jag vart verkligen asglad! Vissa saker blir man bara så spontant överraskad och glad över.

Long time no see.

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat pga SOMMARLOOOV!
 
Var som sagt på Grönan i förrigår. Var rääätt awesome!  Skön värme osv. Mådde dock lite dåligt så det blidde en tidig kväll för oss. Kom hem och drog en donkenglass och satt ute på en bänk och pratade halva natten. Somnade runt 3 rycket. Dagen därpå, vilket var igår, träffade jag Jocke och Linus och spelade lite poker och snckade. Mötte sedan upp Saga igen och drog till Godissvampen, jag köpte  godis för fucking 99kr!??!!?!??! Gott. Vi satt  inne hela kvällen och bara chillade. På varsitt håll med en data i knät, så bra att Jocke var social! Idagdå? Har endast suttit inne, slurpar på en slush och lever livet? Nja, tror dock min var spetsad med lite alkoholium PppPPppP ska snart hitta på nåt förjävlig roligt!
 
Ha det gött igelkött!

Bra väder osv...

Kategori: Allmänt

 
Försov mig.. såklart! Ska dock ta en halvtimmes senare buss så det löser sig. Idag blir det som sagt att rulla in till grönan om nu vädret tillåter. Sleepar hos Saga och imorgon blir det stan med lite skön shopping!
 
Det var allt för nu, puss!

Jag signar ut, slut.

Kategori: Allmänt

 
Hoppade precis upp ur plurret, annars så har jag bara degat i soffan. Jag har hunnit prata med både mamma och Lovisa om livets gång så att säga, sen har även Jocke muntrat upp mig! Något jag även hann bestämma med Saga var att imorgon rockar vi fucking gröna lund! Så det blir att ställa klcokan tidigt imorgon och tagga inför en dag full med äventyr. Blir som ett barn igen när jag är där, tihi!
 
Nu ska jag kolla lite rolig TV och sedan sussa.
Godnattis.

A legit bro will have your back without talking behind it.

Kategori: Allmänt

 
Gårdagen var både kaotisk och underbar! Vi drog som sagt på denna fest som hölls hos Mattias. Drack lite (läs: mycket) vitt coh hade det trevlig trots att vi splittrades så att det endast var jag och Jocke som satt kvar helt forever alone.. men det var kul det! Kom hem vid halv tre - tre inatt och skrev nå knasiga saker på fejjan till lite roligt folk.. woupsi. Idag har vi typ ätit båda lite mat och choklad och levt på cola. Jag och Milou gick till vallen för att träffa Jocke och pojkarna. Han slutade vid 18 och då gick vi sällis hem. Åkte sen hem för att träffa familyn lite. Så har bänkat mig i soffan sen dess. Nu ska vi i samlad trupp baka oss en kladd kaka (eller för att vara ärlig ska vi endast göra smet men det är en hemlis!).
PUSS

Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Hallåeeee boiis!
 
Dagen började med framdukad frulle som papi gjort och sedan iväg till Tyresö c för lite shopping. Hittade ett par shorts som papi betalade för. Thehe pappas flicka! Sedan gav vi oss iväg på äventyr! Eller snarare "äventyrsgolf" aka minigolf.. Askul vare! Delad etta med fadern min. Vi pausade dock emellan för att ta oss en cider/öl på uteserveringen. Drog till donken och fyllde våra magar. Sedan hem igen för att njuta av denna dags sista sol med en mysig sommar/cider - drink med papi. Nu har jag och Hannah precis avfyrat ett spel av Buzz. Snart ska jag dralla vidare hem till Amourina och tagga till för fest hos Mattias. SKA BLI SÅ FÖRJÄVLA KUUUUUL!
 
Peace out broes!

Kulig dag.

Kategori: Allmänt

 
Bild från midsommar!
 
Har spenderat hela dagen i stan med Malin, Li & Amourina. Åt på tacobar och köpte mig en navelpiercing, fikade gjorde vi också. Kom hem vid nio och ska snart bege oss till Malin för lite filmmys.
Vi höres boiis!

Iväg till stan för att träffa brudarna!

Kategori: Allmänt

 
Outfit; svart jeans, skjorta, jeansjacka, klocka + solbrillor & ballirina.

GNAGET E' LAGET!

Kategori: Allmänt

 
Såg en sån förjävla cool tattuering som självaste Hoffmaestro, på vänstra innerarmen, texten löd "Gnaget e laget" Lite stolt var man dåra.. Var personligen tvungen att leta fram min AIK tröja, ofc är märket markerat tydligt på hjärtat. Så nu kan jag sova gott inatt.
GODNATT x2!

I'm outta here.

Kategori: Allmänt

 
Det var jävligt gott med cola men inte funkade det.. Så nu ska jag lägga mig och sova och trotsa denna vakenhet. Har vart uppe till 7 på mornarna denna p&l vecka och fekkat sönder, så är döööööpigg! Sånt är livet. Ska tagga till för en awesome dag med brudisarna Amourina, Malin & Li. En dag på stan, som jag har längtat.
Godnatt Boiis.

Jag zippar igen.

Kategori: Allmänt

 
Jag har så pissans ont i min hals.. Har då ordagrant skrikit sönder den. Blir att ta't lugnt nu framöver och på riktigt ta't lugnt med pratandet! Slutpratat Mimmi. Så tråkigt, klarar inte av sånt.
Något jag mer har sagt att jag ska sluta med är alkoholen. Mamma fick sig ett gott skratt när jag sa det, jag säger bara då "det man inte vet, lider man inte av" Mammas flicka, eller? Haha! Jag ska iaf ta't lugnt med drickandet lite framöver, får se hur länge det håller dock. Bara för det ska jag gå och ta mig ett redigt glas med cola och kyla ner min ömma hals.
KYSS&SMEK

A life without music is a life without joy.

Kategori: Allmänt

 
JAg kan seriöst inte sluta tänka på p&l. Som jag känner just nu har denna vecka vart den absolut bästa veckan i mitt liv! Och som sagt så går det inte att återberätta allt.. men jag kan säga att det var värt varenda öre jag spenderade och varenda lite tår, svett och tårar, eller vafan man nu säger haha!
Sitter här just nu, laddat upp med en sprojlans spotifylista som är sprängdfylld med p&l låtar och jag får rysningar i hela kroppen när jag hör detta. Jag blundar och blickar tillbaka, drömmer mig bort till det otroliga jag vart med om. Åh herre, börjar bli poetisk här tieeeeeep. Nä men nu ska jag fortsätta drömma.
Peace

Tillbaka från fucking P&L BABYYYY!

Kategori: Allmänt

 
Såhär fräääääsch är man nurå!
 
Denna vecka på p&l går inte att beskriva i ord.. Har vart så jävla övertaggad hela tiden, sett på sjukligt bra band/artister och träffat för goa människor. Har knappt fått nån sömn men vad fabn gör det? Nu ska jag hoppa in i ett plurr och sedan ner till c för att möta upp bästa vän för lite gööörlitalk på en pizza. Gött! Har dock ingen röst kvar så får se hur detta går!
PUSS FÖRFAN!