Mimmi Kindstrand

PEACE AND FUCKING LOVE!

Kategori: Allmänt

 
Smarta cheyen har dygnat! Amourina "sov" här och vi skypade med Jocke och Oscar, all night long! Och samtalet är ännu inte avslutat.. över 10 h än så länge, goooooodie! Nu iaf har jag packat klart, badat - shave'at osv så är helt redo för att åka till p&l. Ska endast föna + platta hår så beger jag mig hem till Lollo där det bär av till p&l. Herre, p&l. Peace and Looooove! Jarå, detta var det sista ni hör från mig på en vecka! Ska ha det så grymt jävla kul!
Ha det förjävla bra, pussar!

Sista natten hemma.

Kategori: Allmänt


 
Jag rockar på med en gitarr piercing till p&l!
 
Var så grymt mysigt att träffa papi igen! Vi åt på nån pasteria, blidde såklart carbonara, mumma! Umgicks och pratade lite, fick oss några goda skratt! Åkte iaf hem sen och handla inför p&l. Köpte fetaste godispåsen + chirre osv men glömde det viktigaste, det jag kom för att handla egentligen.. frukost! SÅ det blir att göra det imorgon.. Men nu ska jag vara social mot Amourina som tog sig hit såhär på kvällskvisten!
Puss

KämpArn.

Kategori: Allmänt

 
Är nu hemma från gymmet. Jag hann få lite packat och gjort inför p&l innan också så det känns könt, inte långt kvar nu! Iaf, har duschat och bytt om för nu ska vi bege oss mot Tyresö och träffa papi sedan frugan. Kanske blir en matbit där också, får se.
Puss

P&L packning.

Kategori: Allmänt

 
  • 2 tjocktröjor
  • 1 mjukisbyxa
  • 1 bikini
  • 2 shorts
  • 3 linnen
  • 1 byxdress
Detta är vad som har planerats än så länge. Jag och Angelica pratade om detta, att ha med sig mycket kläder.. Blir så sjukligt onödigt då jag torr man kommer använda samma kläder lite då och då, byta när man vill osv. Ska packa ner trosor och lite strumpor och skor. Kom på nu att ett par jeans kan vara bra! Så det får det bli ocksååå.

Söndag, sista dagen!

Kategori: Allmänt

 
Kan börja med att säga att jag har sovit hela 11 timmar inatt, och det var såååå skönt! Sitter och smuttar på min morgon islatte. Kan det bli bättre eller? Ska snart bege mig till gymmet med mami, sedan hem och duscha och sen bär det av till Tyresö för lite sistabesök innan p&l. Ska bl.a hem till papi (har inte  vart där sen förra sommarn) så ska bli kul att träffa hundarna och folket! Ska också hinna med en fika med bästa A och sedan hem igen för att packapackapacka det sista och måste såklart köpa de sista grejerna sen är I'm ready to gooo!
 
Det var allt för nu, ha det gött igelgött!

Lördagsmys.

Kategori: Allmänt

 
 
Kom hem vid 22 och placerade arslet i soffan, därkände jag att jag hörde hemma haha! Har hunnit tagit igen lite snack med mami osv, träffat min skadade lillebror som går med gips från fingerspetsarna till armbågen.. Stackare♥
Skriver lite med Mattias och Amourina, som sagt kan inte jag och frugan hålla oss ifrån varann thihi. 
Imorgon blir det en tripp till Tyresö igen för att träffa papi, blidde inget idag tyvärr. Men ja, ska packa osv imorgon också! Nu börjar det bli dags.. det vi alal väntat på så sjukligt länge.. PEACE AND LOVE!

Jag tycker att låten säger sig självt..

Kategori: Allmänt

 
 
FYIHELVETE VAD KUL VI HADE IGÅR!
Mysimysade på solsäter, gjorde kransar, badade, hoppade grodor, köpte gladd och lotter. En redig midsommar helt enkelt. Vi avslutade det inte så illa heller! Li kom hit och vi vinade lite och skålade för sommaren (typ). Gick till Ica för att handla lite utblandning och vart uppmötta utav Jocke och Niklas som tydligen skulle hem i samma veva. Vi 3 brudar och Jocke gick iaf hem till honom och där väntade trevligt folk! Det var absolut inte röj, men en sjuuuukligt bra och minnesvärd midsommarafton. Senare under kvällen vart dte lite promenader osv, jag och Jocke sprang runt och letade efeter brudarna som tydligen var och hjälpte nån 75 åring som trillat eller.. ja nåt sånt! Iaf, så hade vi det jätte mysigt. Folket började droppa av vid 3 tiden och det slutade med att jag, AMourina, Jocke och "roliga" -Jonte var kvar och bara chillade galet tills klockan hann bli 5 på morgonen och då var det verkligen dags att gå hem. Tur var väl det att det endast var 5 mins gång avstånd. Som vanligt är Jocke en riktig gentleman så han följde oss hem till dörrn. 
Jag och A knde att hungern började stiga fram och A gjorde pommes osv medan jag satt med pringelsröret haha. Somnade runt 6 tiden iaf. Upp kl.10 för att jobba, sista arbetsdagen på donken så nu jävlar är jag friiiii därifrån! Är nu hemma hos A med Anneli också. Har mumsat glass och cola. Bästa!
Ska snart bege mig hem till papi och sedan möta upp mami och lillebror som vart på sjukan :(
 
Bibel, I know.... PUSSSS

Lite snabbuppdatering såhär på midsommar kvällskvisten.

Kategori: Allmänt

 
Har befunnit mig på Solsäter hela dagen där vi ätit gott med gott sällskap. Gjorde mig en fin krans också fast den har nu hunnit tunnats ut och vissnat.. Nu, står det på schemat att vi ska möta upp Li (fast Amourina uppehåller henne på tele, så det lär ju ta ett tag..) och sedan vidare på skojsigheter.
Puss

Midsommar.

Kategori: Allmänt

 
Blir att ha denna snygging idag också!
 
Har legat och vridigt och vänt mig exakt hela natten.. Har verkligen inte kunnat sova, så jag fick räkna får som Jocke gav som förslag, haha! Jag gick upp tidigare än tuppen medan frugan ligger och sussar så sött trots att hon somnade tidigare än mig. Har världens mensvärk också, för ja.. sånt ska man ju absolut få på midsommardags morgonen och helgen innan P&L. Wiiie, livet leker.
Iaf, idag har vi inte planerat så mycket. Eventuellt dra till Slottet som alla andra Tyresö bor lär göra.. Sen ska vi vänta in Li som slutar nångång i eftermiddag. Sen fiesta på kvällen ofc! Kör dock på nyktert. Brabra.
Nu ska jag göra lite pannkakor så jag blir glad. Glad är jag ändå för vädergudarna verkar vara på vår sida idag och bjussar på både blå himmel och sol och förhoppningsvis inge regn!
 
Ha en trevlig midsommar allihopa!

Blir såhäääääääär ledsen när jag hittar gurkan i cheesen!

Kategori: Allmänt

 
Sådärja! Är nu hemkommen till Tyresö och jag är mätt och belåten utav denna ljuvlig cheese som visas på bild. Iom att jag innan jobbet bara hade ätit en persika och en slajs av marabou tårtan jag bjöd mina fina jobbarkåååmpisar på. Glada vart dom iaf! Men nuuuuuu ska jag hoppa in i en dusch och sedan bara chilla med Amourina!
PUSSSSSS

I'm off the road.

Kategori: Allmänt

 
Såååååja! Efter lite kaos i HC så kom vi tillsluta fram till gymmet. 10 min cross (uppvärmning), armar, rygg, in + ut sida lår - dubbelt set, rumpa, mage, 100 situps med 5 kg vikt på bröst - utan stopp! Kompis det går bra nu! Anyways, åkte hem och duschade, packade det sista nu inför midsommar och snart bege mig till jobbet. Näst sista passet, och det ska tydligen vara det jobbigaste under hela året. Usch. Wish me luck!
Kramisar!

FULLAPÄCKAT SCHEMA IDAGRÅÅ!

Kategori: Allmänt

 
Vaknade 11.49 idag... wiiie! Och på schemat står det gym, centrum, hem och städa, åka till jobbet, ta bussen tiull Tyresö för att sova med Amourina. Ser kanske inte så jätte mycket ut men det är under kort tidspress.. Så snart ska jag och mami ta bussen till gymmet, är nog ett tag kvar tills bussen går dock så ska nog ut i solen och pressa lite!
PUSSPÅER!

I'm allergic to bullshit.

Kategori: Allmänt

 
Min söta mamma laddade ner Ten things I hate about you så den har jag kollat på med min goagoagoa Ben o Jerry! Ikväll har jag även hunnit packa lite till P&L och städat undan lite. Trots lite motvind så känns det riktigt bra det här med P&L.. Är taggad till tusen! Jag stänger allt dumt ute och kör bara kör.
Nu ska jag sova och tagga till för gym imorgonbitti med mami.
-GODNATT-

Du har redan raderat mig ur ditt liv, så nu får jag väl göra detsamma med dig.

Kategori: Allmänt

 
Jag blir så arg, ledsen och frustrerad. Förstår inte hur du kan bete dig såhär mot mig. Mitt egna kött och blod och du låtsas som att du inte känner mig. Hur mycket jag än försöker så tar du ett steg tillbaka. Jag orkar inte längre, nu är det min tur att ta ett steg tillbaka. Ett steg bort från dig.

Knas i sovsäck.

Kategori: Allmänt

 
Jag tror nog att lillebror vart förälskad i min sovsäck som jag köpte till P&L..

Ben & Jerry's, Core Karamel Sutra.

Kategori: Allmänt

Jag älskar att mitt liv suger så hårt ibland.

Kategori: Allmänt

 
Drog och gymmade, tog 30 min crossfit, 3 dubbla set in + ut sida lår, armar, mage, 100 situps. Kändes skönt. Gick sedan till c med mami, mötte upp Pill. Vi handlade lite grejer så som sovsäck till fitt P&L. Köpte också den nya B&J, Caramel Sutra. Ska bli kul att se hur den smakar! Åkte hem iaf och jag och Pill började med vår packningslista till P&L med en islatte i hand. Gick med Pill till bussen och hängde tvätten som jag tidigare stoppat i två maksiner. Så nu ska jag hämta den varma och torra tvätten!
Peace out.

I got a summerfeeling.

Kategori: Allmänt

 
Har legat hela morgonen/förmiddagen ute på ballen och solat med en god jordgubbsdrink i handen och Tomas Ledin i öronen. Lycka! Jag har precis bytt om från bikinin till gymkläder. Ska snart bege mig till gymmet och möta upp mami så ska vi kötta utav bara helvete!
Puss

Inspiration, sommarbilder.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 

Funderingar.

Kategori: Allmänt

 
Jag blir helt paranoid när jag är själv för länge. Jag är då ingen ensamvarg, inte! Nu ska jag iaf försöka sova med musik i öronen och dumma funderingar som snurrar runt i mitt tomma sommarlovshuvud.
-GODNATT-

TAGGA PEACE AND LOVE MED MINA FINA!

Kategori: Allmänt

 
Så oooootroligt fin bild på oss, hahaha! Snodde bilden utav snyggPillan.

Midsommarklänning.

Kategori: Allmänt

 
Galet glad att jag hittade denna white beauty! Som sagt, bikbok räddaren i nöden. Endast 249kr. Och denne klänning gör inte rättvisa på bild, utan ser så grymt mycket finare ut irl! Det var allt för mig just nu.
PUSS

Mys.

Kategori: Allmänt

 
Blidde inge solande utan jag hoppade in i en dusch och rakade benen osv. Ringde AMourina och bestämde att jag skulle komma över på middag. Blev hemmagjorda hamburkare med pommes, mumma. Gick ut och träffade Milou, Malin och Rikard. Pratade med dom nån timma och sen åkte jag hem. Träffade Andreas på bussen också, kulkul. Är nu hemma och myser i soffan med Fredde med ett stort glas cola, ska snart ta fram jordgubbar och melon. MUMSI!
puss

Cp blogg.se...... Fattar ju ingenting!

Kategori: Allmänt



Var som sagt i HC med mami. Gick runt i år kändes det som! Hatade allt, precis varenda klädesplagg jag såg var fult, fult, fult. Dom klänningar jag la upp på bloggen igår fanns inte ens, förutom en och den fanns bara i strl 38 och uppåt + att den var skitful irl. Ville bara gå och gymma och ta livet av mig i princip. Jag gav Bikbok min sista livskraft och hittade en så grymt jävla fin klänning. Jag dog. Seriöst! LOVE IT! Så nu har jag en klänning till midsommar, och det blev som jag trodde, en vit.
Jag gymmade iaf och köpte sedan med mig jordgubbar och cola hem. Mums! Ska gotta mig med det och lyssna på härlig sommarmusik och kanse lägga mig i solen en stund.

Peace out!

Träningsvärken är där den ska vara.. i hela kroppen.

Kategori: Allmänt



Fyfuck asså. Det är alltid dagen efter man känner att man har tränat. Pain. Iaf, jag ska äta lite frulle sedan rullar jag och mami till HC för att checka lite saker (hoppas jag får med mig en fin midsommarklänning hem då också!). Sedan blir det gymmet för vår del dåra! Nu ska vi köttaköttakötta!
Tajm 2 fixa saj, baj baj!

Klänning.

Kategori: Allmänt

Nu är det så att midsommar börjar titta runt hörnet och jag vill verkligen så hemst jätte gärna ha en fin sommarklänning! Tyvärr hittade jag endast vita, stör mig egentligen inte (förutom att jag ser ut som en fucking student) men vill ha nån färgglad eller rent utav blommig klänning. Här är iaf 3 av fräshingarna jag hittade. Vart på riktigt in loved i den första, så om den finns i butik imorgon så köper jag den dirr!

Dåliga cambilder på mig och lillebror!

Kategori: Allmänt



















Snart är det dags!

Kategori: Allmänt



Sitter här och småtaggar lite (mentalt) inför P&L. Har skedade meningar om denna resa men jag har bestämt mig att denna resa ska banne mig vara en rolig och minnesvärd en! Då gäller det dock att jag ska ha packat ner rätt saker i resväskan också. Ojoj, tänk alla nödvändiga saker jag måste packa ner. Men men, tagga till och kötta på säger jag ba!

Min älskling..

Kategori: Allmänt



Denna bild är tillägnad min kära Ben och Jerry! ♥

KBK

Kategori: Allmänt

Jag säger bara, GUD VAD SKÖNT DET VAR ATT TA EN COMEBACK PÅ GYMMET!
Motion 30 min, styrka - in + ut sida lår, armar, mage & 100 situps. Kött! Tog det dock lite lugnt då det faktiskt var första gången på ca 4 veckor. Sjukt vad tiden går fort när man har kul som man brukar säga! Nu iaf är både jag och mami hemkomna och köpte med oss lite gottis. Så jag och Freddeboii fixade och trixade lite i köket och violá.



Nu ska vi mumsa i oss detta!

Jag har bestämt mig att faktiskt inte leva som en jävla kanin i sommar, alltså leva på endast sallad. Utan jag gymmar på så mycket jag kan och VILL sen äter jag exakt samma mängd med glass och andra onyttigheter som jag alltid gör på sommaren.

PUSS

Nu jävlar KÖÖÖÖÖÖR VI!

Kategori: Allmänt

Måndag

Kategori: Allmänt



Har då tagit en hääärlig sovmorgon till 11 nånting. Sedan har jag suttit framför TVn med nachochips och cola och innan dess en skål med coco pops♥ Älska detta sommarlov! Om ca en time ska jag börja bege mig mot gymmet och möta upp mamma där för ett svettigt långt pass (måste ta igen 4 veckors träning, ILLA din gorilla Mimmi) Men nu ska jag fortsätta kolla på Brooke know best marathon som jag gjort sen jag vaknade imorse hehe.

För du är det finaste jag vet.

Kategori: Allmänt

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig


Tja bror!

Kategori: Allmänt



Sikken goings dag!

Började dagen med champagne frulle och grattade Anneli och Anders på deras 6 års bröllops dag. GRATTIS TOTTOSAR! Annars har jag och Amourina sovit och powernapat bort dagen. Avslutade dagen i Tyresö med god middag som hölls för brudparet. Åkte sedan hem där det hölls kalajs för lillebror. Så har träffat släkten en gnutta ozzååååå. Ätit allt för mycket! Men nu socialiserar jag mig med Jocke och Amourina + mami och lillebror. För mycket för mig och mitt lilla huvud. Såatteeeeeh. Hejdå! ♥

Riktiga b-rudar dricker bärzzzzt!

Kategori: Allmänt



SÅ JÄÄÄÄÄÄLLA VÄRT!
Jag och Amourina festfixade oss osv sedan bar det iväg! Festen/chillkröket hölls i Tyresö så gissa fan om vi kände typ hundretjuelva pers..? Jo men viesst! Hade iaf jätte kul. Och jag shotade för första gången, tack Jocke för det! haha.. Nej men vi körde lite ölspel osv och bara snackade som sat. Kissade lite emellanåt ozzzzååå. Hahah men nej jag har inte så mycketatt tillägga egentligen om kvällen. Jag säger såhär;
what happens in Tyresö, stays in Tyresö!
Peace out motherfuckas!

Nu fucking köööööör vi!

Kategori: Allmänt



Färdigbadad och klar (osminkad dessutom), hann dock inte föna håret så fixar det hos A. Nu ska jag ta mitt starbuckskaffe och springa till bussen! Hoppas att everyone får en awesome kväll!
KYSS&SMEK

Duktig kikka.

Kategori: Allmänt



Snacka om att jag har vart duktig! Har tvättat + hängt, städat, dammat, gjort mat (värmt det mamma ställt i kylen..), tappat upp ett bad så jag ääääntligen kan ta mitt välförtjänta mysiga bad.
puss

Det stod en Starbucks och väntade på mig när jag kom hem.. ♥

Kategori: Allmänt



Tjena alla goingar!

Har precis kommit hem från jobbet. Dööööööööö! Har haft magknip/smärtor/kramper whatever.. Så detta har inte vart en bra dag hittils. Vart dock supermegalycklig när jag såg vad mami hade lämnat. Mumma! 
Gårdagen då! Åkte som sagt hem för att catcha up lite med mami och lillebror, tog och gjorde oss en redig middag som bestod utav taco och bara mös. Åkte till frugan och åt ännu lite mer, kyckling m. jordnötssås och ris. Mumma! Jag, Milou & Amourina gick sedan och köpte tonvis emd glass (no shitti joking). Drog ut på kvällen, eller snarare hem till pojkarna och pratade och hade det kul. Alla vart så "indelade" så jag la mig i Rikards rum och lät Mattias underhålla mig på telen, haha. Blir eventuellt så att jag och frugan ska på fest med honom ikväll. Hoppas isf på gott väder, gott humör och goa människor!
Nu när jag ändå är hemma ska jag passa på att tvätta litre kläder och ta mig ett redigt långbad!
puss

Nostalgi ♥ min fina!

Kategori: Allmänt

Tack mami för en försenad födelsedagspresent!

Kategori: Allmänt



(Felvänd, orkade ej vända)

Visst är det ...fredag idag?

Kategori: Allmänt



Godmorgon peepz! Första dagen på lovet och jag vaknar kl. 7 wiie! Kunde som tur var somna jag om och vaknade lagom till halv tolv snåret. Skööönt! 
Gårdagen; började med fika med klassen sedan musik och rektorssnack i aulan. Efter gick jag, Pill, Lolls, Johan, Linn & Chrisse till Vera's, ÖB och sedan hem till Pill där grillandet sattes igång! Åt massa gott och spelade kubb. Det var ju dock torsdag så jobb stod på schemat. Efter jobbet åkte jag till frugan och vi gick hem till boiisen. Drack lite vitt och spelade nå jävla quiz  Malin kom lite senare också, skojsiii! Ramlade innanför dörrn vid 1 inatt, hyfsat tidigt då Amourina skulle jobba idag. Idag som sagt gick jag upp vid halv tolv och har suttit i köket med min extra mami Anneli, har bara pratat och pratat. Om ca 8 min ska jag bege mig hemmåt där det serveras taco!
Nuy måste jag springa, puss!

Godmorgon sömntutor!

Kategori: Allmänt



Tog mig en skön sovmorgon till halv tio. Känner mig dock lite halvt stressig nu då.. Ska hinna fixa mitt hår + smink, packa, möjligtvis handla och städa upp lite. Way to go girl! Men iaf, som bilden visar tänkte jag ha denna white beauty (haha) + halvlockigt hår, som jag gör med min usla plattis så får se ifall jag blir klar lagom fram till jul. Men nu måste jag rusha!
puss

Nu ska jag sova och tagga inför skolavslutingen imorgon!

Kategori: Allmänt

Det här med att sjunga på ens födelsedag...

Kategori: Allmänt

Jag frågade min käresta lillebror ifall dom hade sjungt för honom i skolan idag. Icke sa nicke, så jag tänkte att jag får stå för den biten. Jag börjar sjunga för fulla muggar men på hans min att dömma var det inte det bästa han kunde tänka sig för just detta tillfälle.. Kanske en annan gång tänkte jag! näääää skoja, jag sökte istället på yt och hittade denna ---->


Vad händer med liveeeeeeeeeet? Fett gullig dock ;D

Det var en KLIPPsk idé.

Kategori: Allmänt

Before:




After:



Vet, ser ut som att jag pushat tuttarna till hakan.. Men det var enda bilden som funka innan jag dampa.

När jag såg tröjan, som förövrig var på herrarnas avdelning så vart jag blixtförälskad! Tänkte att jag endast behövde fixa till den lite så det var exakt vad jag gjorde. Se så fin den bleeeeeeeev. Tycker jag iaf. Den kommer användas flitigt i sommar. Den kan möjligen se trashig ut, but I like it! Och dessutom, hur sköööönt kommer det inte vara med dessa låga armhålor ;)

It's hard to forget someone who gave you so much to remember.

Kategori: Allmänt



En "gammal" vårbild, brunhårig och grejer! Ta tillbaka detta eller vågar man isg på blondering igen?

Halloj alla goa och gla'a! Kan summera denna dag som helt fucking amazing. Började med aktiviteter i skolan, vi 2or höll det för 1orna men det slutade med att i princip alla 2or också var med.. Spelade brännboll, fotboll och flörtleken. Mitt lag var såklart team nr. 1 så att säga, för vi scorade så jääääälla hårt! Grattis till oss. Vi alla förtjänade ett vått vattenkrig och alla satsade som om det inte fanns någon morgondag! KÖTTAAAAAAA säger jag bara. Iaf, avslutade med mys i miniaulan. Blidde film + Angelicas godispåse som skickades runt, thihihi (a) Efter alla skojsigheter drog jag, Pill, Linn, Johan, Patte, Mickis till HC och shoppade + fikade. Jag mötte sedan upp Steve och handlade presenter till lillerbror. Vi mötte upp mami och moster och gick på F's skolavslutning som var kl.18. Träffade även mina små tuttisar ♥ Så sjukt glad att se dom, alla så finklädda! Fick tårara när alla sjöng så vackert.. Dom är och kommer ALLTID vara mina små barn. Trots att jag inte kommer kunna hälsa på dom nå mer då dom gått vidare i livet. Tragiskt, mina små barn har blitt så stora! Iaf, efter allt kramande och alal tårar och hejhej så åkte vi hem och handlade gott till kvällen. Nu ska vi fira Fredde lite ytterligare med en fet påse med godis, chips och lerre.

Ni vet vart ni har mig - soffan. Pusss

Grattis lillebror till 11 bast!

Kategori: Allmänt



Väcktes klockan sju imorse.. Var pain! Men min söta lillebror fyller ändå 11 bast today så det vara bara masa sig upp och sjunga för fulla miuggar. Mami hade gjort chokladpudding och grädde, marabou cookies, mackor så svullade nåt rejält. Hann somna lite innan väckarklockan ringde vid 8. Så nu ska jag fixa mig lite och försöka ta mig till skolan. Blir att packa ner badkläder io väskan ozzååååååå. Roliga aktivitetr och vattenlek står på shemat idag. Så gryyyymt skönt att betygen är satta!
pussis

Dröm sött.

Kategori: Allmänt

Nu ska jag berätta om det 24 senaste timmarna.

Kategori: Allmänt


Igår åkte jag och Lollo till stan. Det var menat att vi skulle hinna fördriva tiden i massa klädbutiker osv men när vi var framme (efter att ha sminkat/fixat oss i år och dar + packad badkläder osv) så ringer Malin & Li och sa att dom var framme så vi käkade middag på en exlusiv restaurang. Gamla goa hederliga McDonald's ♥ Har vart så sjukt sugen på donken efter denna helg om man säger så, och nu fick jag det äntligen! Åkte sedan hem till Malin och mötte upp Amourina och Rikard. Började vina lite och chillade. Milou och David kom. Hoppade stuttsmatta och sedan rök kläderna av! Badtime! Iaf för mig och Milou, då alla andra bangade.. Men sedan lurade vi ner David thihi. Mysig "sommarkväll" så att säga. Ni vet denna mysiga känsla när man vet att man kan vara uppe hela natten och bara busa, men skola var det som gällde dock, dagen efter. Jag får helt enkelt hålla ut tills på torsdag!! Anyway, jag och Lollo vart skjutsade av David hem och ramlade innanför dörrn strax innan tolvslaget skulle jag tro.

Idag vaknade vi och båda var asirriterade och oglada. Tog oss iaf till Skansen där "roliga" aktiviteter skulle hållas med dessa söta små 1or. Juste innan det så möttes några i min klass upp för att köpa matsäck. Så grymt fyndigt på Ica Hötorget, nere i T-centralen så att säga, där får man plocka ihop sin egen sallad! Jag säger som Pillan "Rekommenderas!" Köpte en starbuckskaffe också för första gången, gottigotti. Jajajaja, var på skansen. I min grupp var det jag, Stephanie, Emma och Lina (alla dom var ettor haha, men dom är så söta sååååå♥) Vi hade askul och köpte glass och grejer. Efter skansen iaf så pkte jag till Haninge för att möta upp Viktor. Var med honom nån timma och sedan åkte jag hem. Snackade lite med C och fick reda på att han kunde slinka in en liten ledighet. Gissa om jag vart glad? Han kommer imorgon och åker dock på fredag igen.. Bättre den lilla stund än ingenting alls, thiohi. Iaf, så badade jag osv. Sen har jag degat. Ligger nu i sängen och funderar på iafll jag ska hämta min BJ elle rbara lägga mig coh sova... Tough choice!

Imorgon då.. Fyller min käre lillebror år. Blir att gratta honom osv, fast innan dess ska jag gå till skolan och där ska vi tvåor hålla i lite aktiviteter. Självklart vankas det vattenkrig! KÖTTARÅÅÅÅÅ.

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, pusshej

Jag vill supa mig redlös och glömma alla bekymmer!

Kategori: Allmänt



Liten Mimmi..

Tänk att fan, nu har jag blitt "stor" jag är iaf myndig! Vilket skrämmer mig.. Känner att jag flyger fram i detta äckliga liv och måste bestämma så sjukligt mycket på egen hand. Saknar, saknar så grymt mycket. Om jag bara kunde vara liten igen, kunde jag leka med min roliga vänner jag hade då, då innan jag förlorade kontakten med dom, och då jag kunde gå upp till farfar som endast bodde 10 meter ifrån, lekte som en liten tönt och brydde mig absolut inte om omvärlden. Saknar fan allt.. Vill inte ha nuet, jag vill ha "dået" om det nu finns ett sådant ord.
Jag är för stor och allt har gått för fort.

Tröttis

Kategori: Allmänt

Halloj, jag är så trött så jag orkar fan inte blogga.. Ska hoppa in i ett bad och bara njuta nu av att bli helt ren.

Här är 3 bilder från det senaste dygnet ---->



I Malins pool



Skansen idag



Skansen idag

KB fucking Kååååååå bror!

Kategori: Allmänt



Dagen har vart så sjukt tråk i skolan! Mått lite halvt dåligt.. Vi städade skåpen osv, fikade på sista historialektionen. Mötte sedan upp Viktor och pratade lite gammalt skoj osv! Gick sedan och mötte Lollis och vi åkte hem till mig. Råkade få med oss lite Ben o Jerry + jordgubbar! Thihi. Nej men nu taggar vi till för att dra till stan och glassa runt sedan åka till Malin och träffa alla roliga människor och ha lite poolparty! Jag och Lolls sover sedan här sen får vi liksom se. Mjo, det var allt för nuet!
puss

Kan inte sova..

Kategori: Allmänt

Vet inte vad det är men jag kan verkligen inte sova. Kan bero på att jag inte sovit ensam på 3 veckor.. Jag tänker också på gårdagen. Vill inte minnas men minnena klarnar upp ju mer jag tänker på det och det spelar ingen roll hur mycket jag än blundar för det, jag ser det endast tydligare då. Vill inte behöva vara ensam nu. Tjatja deppmode.

-

Kategori: Allmänt













En såndär lista

Kategori: Allmänt

Jag gör som Angelica!

 

01. Fullständigt namn? - Mimmi Emelie Rebecka Kindstrand

02. Exakt ålder? - 18 år, 1 månad, 1 vecka och 6 dagar (y)

03. Vart bor du? - Sthlm
04. Bor tillsammans med? - Mamma, lillebror.
05. Husdjur? - Sköldpadda - Sally
06. Färg på ditt hus? - Vitt
07. När är du född? - 28 april -94
08. Klass? - Efter sommarn, 3e året barn och fritid.
09. Vilket år tog du studenten? - tar* 2013
10. Något jobb? - Donken, men har sagt upp mig så jobbar till slutet av denna månad.
11. När gick du upp i morse? - Halv tolv
12. När ska du sova? - När jag har lust.
13. Duschat idag? - Faktiskt inte, men haft en slappisäckel dag idag.
14. Kramat någon idag? - Absolut!
15. Pussat någon idag? - Jajjemen.
16. Vad har du ätit idag? - Bara onyttigt..
17. Dagens klädsel? - Mjukisar + mjukiströja, sedan jeans + skjorta.
18. Dagens smink? - Inge smink alls.
19. Dagens sötnos? - Amourina.
20. Dagens roligaste? - Viktor.

SOCIALT:

21. Har du många vänner? - haha, tillräckligt för att överleva iaf.
22. Hur många har du kysst? - Jag lär ju räkna..?
23. Vem kramade du senast? - Frugan.
24. Har du träffat någon utav dina vänner idag? - Ah, A.
25. Hur gammal är din pojkvän/flickvän? - Pojkvänsfri så att säga.
26. Har du någon bästa vän? - Japp.
27. Har du pojk-/flickvän? - Somsagt, har ingen "pojkvän".
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Viktor.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod de? - Viktor; "Ska jag komma till *** imrn? :) <3"
FAVORIT:

31. Film? - Venne, nån rolig jävla rulle isf!
32. Låt? - Just nu, "We are young"
33. Mat? - Lövbiff, pommes och bea, eller carbonara.
34. Dryck? - Multivitaminjuice.
36. Bok? - Inte en "bokoman" så att säga
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - Sverige..?
39. Ämne i skolan? - Vill döda skolan just nu.. så kan inte ens se nå positivt med det!


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Viktor, tror jag.
42. Personen du kysste? - Christian.
43. Gången du spydde? - Några år sedan, då jag var spysjuk.
44. Gången du grät? - Yesterday..
45. Pizzan du åt? - En sån där vanlig skinkpizza.
46. Gången du var i Göteborg? - 2 år sedan, köttade Liseberg!
47. Gången du var i Stockholm: - Här om dan.
48. Personen som såg dig gråta? - Malin, Rikard, Li & Amourina.

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Vitt
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - På senaste tid har festa vart favoriten, men annars beror det verkligen på!
54. Tvspel eller datorspel? - Inget utav dom!
55. Singel eller upptagen? - Nöjd som jag har det nu, men man vet ju aldrig i framtiden.
56. Film eller bio? - Bio med gott sällskap.
57. Lunarstorm eller facebook eller Playahead? - Bajsbook
58. Sommarlov eller vinterlov? - Sommarlov ffs!
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - BB, men lövar PH ozzååååå.
60. Har du svart hår eller blondt? - Råttfärgat/ljusbrunt.
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Melerade, grön/blå.
62. Choklad eller lakrits? - Choklad!<33333
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Coca cola!
66. Pizza eller kebab? - Pizza.
67. Randigt eller prickigt? - randigt.
68. Älska eller älskas? - Ge och ta!
69. Leva eller dö? - Trivs med att leva, fast å andra sidan har jag inte prövat på att dö än.. Vi låter det vara så ett tag till tycker jag allt!

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Min älskade familj + vännerna såklart!
71. Personer du hatar? - Tror jag inte hatar så värst många.. kanske ogillar..? Eller nej. Jag vet vilka jag hatar..
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Hoppar inte runt!
74. Glassar du ätit på en dag? - Alldeles föööööör många!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ska på P&L i sommar.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Once.
77. Gånger du varit hög? - Never ever.
78. Personer du saknar just nu? - C..
79. Gånger ditt hjärta brustit? - En gång för mycket om man säger så

VEM:

80. Vill du kyssa nu? - C
81. Ska du träffa imorgon? - Viktor.
82. Sjöng du senast för? - Frugan,
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Lär ju minnas det..  var ett par år sedan!
84. Spelade du tvspel med senast? - Minns inte, har inte spelat på miljontals år!
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Haha, lite för löverflödigt för mig.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Idioten som var på mig igår..
87. Förtjänar att dö? - Jadu..
88. Är söt? - För många att rabbla upp, you know!
89. Vill du sova bredvid inatt? - Frugan, men så blir det inte!

VAD:

90. Gör dig glad? - Träffa mina fina vänner, sommar, julen, musik, Ben & Jerry, Marabou, festa osv.
91. Gör dig ledsen? - När folk inte har respekt för en och bara pissar på en rent ut sagt! Och när folk sviker.
92. Vill du helst göra nu? - Krama om C.
93. Önskar du att du slapp göra? - Tänka, tänka på all skit som hänt på senaste..
94. Vill du ha nu? - Ben & Jerry, C, sommarlov + fint väder.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Det tar jag när det blir dags igen.
96. Längtar du till? - Sommaren och när C kommer hem.
97. Tycker du om dina betyg? - Nöjd hur det än går, men stolt var jag förra året.
98. Ångrar du i ditt liv? - Att jag tappade kontakten med min papi, men det blame'ar jag inte mig själv för.
99. Är det bästa som hänt dig? - Allt och alla som håller mig kärt!
100. Hur mycket är klockan? 22:08

Tack mamma, du vet exakt vad jag behöver en dag som denna!

Kategori: Allmänt

Never trust a stranger.

Kategori: Allmänt



Hemkommen från frugan. På shemat idag stod det BIO! Men, jag var på tok för trött för sådana roligheter. Inte nog med att vi sovit bort hela denna underbara söndag, utan jag ska hem och sova lite ytterligare. Nejrå, inte än! Först är det mys med familjen sedan blir det bara att sovasovasova och tagga inför en kort skoldag imorgon. Ska även träffa en nära vän som jag inte sett på länge, ska bli grymt kul faktiskt! Nog om detta nu, för nu ska jag till kylskåpet och kolla vad vi har att erbjuda!
puss

GOTT SOM FAN VAR DET!

Kategori: Allmänt

Ont i huvudet

Kategori: Allmänt

"God" morgon.
Gårdagen/kvällen började så grymt bra! Jag ville bara ta vara på tiden och festa järnet. Vi grattade först födelsedagsbarnet Niklas med tårta och ljus. Sedan drog jag, Malin och Rikard till pizzan (skämmit..) och tog några smirnoff, cider osv osv. Sen drog vi tillbaka till soffhängarna och satte igång med lite musik så det blev drag i det hela! Det kom en massa roligt folk, gamla Tyresö människor som jag kännt i evigheter så det var kul! Men sedan skulle vi till typ "grannen" vilket visade sig vara en gammal klasskamrat(!?!) så det var kul på kärt återseénde så att säga.. Allt var faktiskt askul men det skulle såklart spåra. Jag tackar denna kväll med ett finger i röven på dessa idioter som seriöst förstörde min kväll. Men man får såklart inte glömma de goda själarna som ställde upp för mig, tack det betyder♥ Nog om detta! Nu ska jag gå och ta mig en powernap och se ifall jag kanske får tag på Malin sen, för vi ska luncha, haha! Tror egentligen inte nån utav oss mår så bra efter igår.. Menmen! Blir iaf att åka hem ikväll och mysa med mami och lillebror. Jag behöver det just nu.

Är det lördag så är det!

Kategori: Allmänt



Nu sitter vi här, jag Malin Amourina & Rikard! Planerar lite inför kvällen och smuttar på lite vitt. Känns som att kvällen kommer blir awesome, för nu jävlar kör vi fullt ös medvetslös!

Lite catchup!

Kategori: Allmänt



Lagom glad och sliten..

Kan börja med att säga tt gårdagen var den bästa!
Vi serverade alla fina studenter, var asäckelstressigt men värt 2 biobiljetter tehehe. Jag och A sprang och bytte om sedan för vi skulle då ut och se Malin och Li på utspringet och sen skulle vi hoppa på flaket dirr. oooooh lord vad kul det var! Jag var så nerdränkt med öl, efter bara ca 1 min på flaket. Jag och A fick de bästa platserna, vilket var bak! Var grymt kul då en äckligt snygg snubbe som åkte bil bakom började filma och åka efter oss! Låter skevt men det var iaf kul. Efter 2 h flakåk vart vi upphämtade med bil, och åkte hem och duschade och sminkade oss osv. Drog sen till MAlins mottagning, åt lite och åkte sedan en snabbis till Kenneths mottagning och träffade A's familj. Åkte sedan tillbaka till Malin där gästerna hade börjat dunsta bort, så vi började supa (för det var ju inte nog det vi hade fått i oss hela dagen, haha.....) Och boiisen kom. Vi vart så grymt taggade och skolle promt bada i Malins pool. Sagt som gjort badade vi, grejen var bara den att vi hade inga badkläder med oss så vi näckade! Myyyyyyys. Jag kan nog inte återberätta gårdagen/kvällen med ord, men den var fantastisk. Om jag säger såhär, gårdagens "roligheter" satte spår på mitt humör på jobbet idag.. Fy och fan för att jobba dagen efter. Men nu är jag iaf färdigjobbad och nerbäddad hos frugan. Vi ska snart fixa oss lite och gå hem till boiisen för lite mer kalajs!
Nu avslutar jag denna bibel här, pussss

FINALLY FRIDAY!

Kategori: Allmänt



Här ni en snabb, nytagen och absolut oredigerad bild.......!
Sitter här och smuttar på min islatte och fixar det sista till jag drar iväg och köper klackisar som jag förövrigt spanat in a looong time now! Och sedan beger mig till skolan där vi ska servera, sedan åka flak med fina vänner. Sedan blir det mottagning hos Malin och förhoppningsvis utgång ikväll! Det var allt för nu.
pusususususssssisar

Hola amigos!

Kategori: Allmänt

Jobbet rullade på oförväntat bra måste jag få säga! Flummat med arbetskamraterna något enormt. Och solen glassar på som om det aldrig funnits en droppe regn i Sveriges historia... Haha skojarrrr! Nej men nu är det faktiskt så, som jag skrev i inlägget nedan, att det är studenten imorgon för min skola! Och då ska jag, Lolls & Pillsnor servera för våra söta 3or. Och vår klädkod är då svart/vit, och Pillsnor sa genast att vi skulle ha nå jeans, tröja och kavaj! Azzuuum idé! Meeeeeen... jag hittade min älskade vita sommaklänning. Ser ut såhär --->



Nytagen, och det bästa med detta är att jag inte har nån jäkla wonderbra utan detta är mina alldeles egna tuttisar! Stolt man blir över sig själv ibland... :')

Visst är denna en skönhet? Eller asså, typ.. lagom fin iaf! Tycker jag :) Så det jag vill komma fram till, är att om du Pernilla krånghed, ser detta.. kan det möljigtvis vara så att jag inte följer din idé, utan har denna ist hihi.
Nu ska jag hoppa in i ett plurr och bada av mig McDonald's oset!
PUSS

Student och grejer

Kategori: Allmänt



Kom till skolan och det började ösregna... men det stoppade inte mig och pillsnor för att lira brännboll! Högtalarna var på högsta volym och alla var på så bra humör. Glass kom Gunnar med också så gissa om jag vart glad!!?!
Och nu märks det bannemig att studenten närmar sig..! Har trixat och fixat sjukligt mycket med det. Vart fint och mycket gult & blått i matsalen där alla studenter så fint (och fulla) kommer sitta imrn.
Kom hem vid halv tre - tre tiden och smällde i mig lite lasagne, och alldeles nu ska jag bege mig till jobbet.
Döda. Mig. Nu.

Torsdag!

Kategori: Allmänt



Sådääääärja! Nu är jag färdigfixad. Ska dra till skolan nu inom kort och sedan bara chilla galet! Blir att lira brännboll och sedan fix och trix inför studenten. Sen ska jag hem på dirrvan och se om jag hinner plugga lite, beror på när vi slutar. Sedan blir det jobb... Nu är det inte långt kvar. Bara juni ut sen är jag friiiii från donken!
PUSS

-

Kategori: Allmänt

Hittade en "nationaldagen" -present på sängen när jag kom hem, tack älskade mami!

Kategori: Allmänt



Gårdagen var ganska absurt... Vet inte exakta översättningen på ordet med det lät rått iaf! Var så sjukligt irriterad på allt och ingenting. Slutade med att jag och Pill åkte till Tyresö och svullade på Ben o Jerry baren ♥ Åkte sedan hem till frugan, och mötte sedan upp Malin & Li. Vi pratade och gaggade om allt möjligt och träffade Alex, Rikard & Christian på kvällen. Var kul till en början men sedan kasoade det.. Är glad att jag har fina vänner som ställer upp för mig när det finns andra idioter som beter sig som 3-åringar, aja nog om det! Idag vaknade jag upp på strålande humör och kände för att städa lite, så det gjorde jag! Gjorde även pannkakor till mig och A. Planerna för idag var att träffa storebror i stan för lite shopping, så så vart det! Mös runt i stan och åt bl.a på Kungshallen - tacobar♥ Efter en låång dag i stan åkte jag hem till fruganrååååå. Mös lite med henne och Anneli. Åt middag där ozzååå, lövbiff och pommes och någon hemmagjord god sås. Kaffe på maten såklart! Åkte hem med halvnio bussen. Och hemma möttes jag som sagt utav fina presenter av mami. Nu tänkte jag plugga, eller duscha, eller bara göra ingenting.. återstår att se!
PUSS

Oh shity day

Kategori: Allmänt



Dålig jävla morgon med dåligt jävla humör från allt och alla. Nu ska jag och Pill till banken och fixa så jag får mitt studiebidrag som jag inte fått på 2 mån. Sen ska jag plugga.
Äckeldag!

Natthumor

Kategori: Allmänt

Adde messar Amourina - body call.

Tankarna går över till mat.

Amourina; Jag är lite sugen på prickikorv.
Jag; Vi har det hemma!
Amourina; Jo jag vet...

En stund senare, efter lång stunds betänketid.

Amourina; Man kanske ska vara kattvakt åt Pelles katt ändå, haha!
Jag; Vadå, har dom prickikorv eller?
Amourina; Nä men Adde bor där.........

HAHAHAHA, vafalls, inte fan visste jag att hon var ute efter att haffa snubben när hon snacka om prickikorv sekunden innan!

Godnatt folket!

Kategori: Allmänt



Sitter här och myser med frugan och tända ljus.
Denna dagen har vart rätt stressig då jag till en början satt på espresso house med Pill & Patt och försökte plugga men hade så apaont i magen att jag ville dö, så har råpluggat precis innan mållinjen så att säga.. Like usuall? Men dagen och kvällen har vart mysig ändå! Tog en sväng till stan och mötte Amourina & Milou sedan till Tyresö och träffade Alex & Christian. Åkte sedan med Amourina hem till mig. Kollade BB finalen och pluggade som sagt. Och nuuuuuu ska vi sova.
Cp inlägg, men jag är trött så whatevvaaaaaaaah!
kyss&smek

Fika och plugg med Pillsnor på Espresso

Kategori: Allmänt

Oh shit, it's monday!

Kategori: Allmänt



Outfiten for today!

Vaknade av att mami skramlade i köket och ficksamtidigt ett samtal av frugan. Hon hade tydligen inställd lektion så hon kom och drack lite morgonkaffe och flummade med mig. Nu sitter jag i skolan och kämpar för att överleva dessa sista dagar tills betygen sätts.. oh lord, kill me!
pyssss

Skev kroppsform.

Kategori: Allmänt

Har vart lite tokig på senaste och inte ätit så mycket, ingen aptit lizzåååm. Så jag har börjat få en sjukligt skev kroppsform. Menmen nog om detta, nu ska jag bädda ner mig i soffan med lillebror och kolla på nån komedi på 3an och antagligen somna till den. Jag följer detta citat right now; glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Peace out motherfuckazzz

"en-fyndig-rubrik"

Kategori: Allmänt



Hellu.
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska blogga om.. Idag har jag shoppat kläder, ätit på kinan - 4 rätters + friterad banan och glass till efterrätt, och bara tagit igen allt med min käre mor. Riktigt nöjd med dagen och såklart mina inköp! Man blir sådär pirrig och glad när man köpt lite roliga saker och redan kvällen innan planerar vad morgondagens outfit består utav. Såklart ska min gladhet sjunka till botten då jag kom på att det är ett äckligt historiaprov imorgon.. Bara kämpa på nurååååå! Det är trots allt bara 6 dagar + skolavslutningen kvar i skolan sen blir det lov<3333

-

Kategori: Allmänt

Shopping!

Kategori: Allmänt







Godmorgon SÖNDAG!

Kategori: Allmänt



Godmorgon sunshines!
Tog mig precis en kopp kaffe som gjordes av frugan och den berömda kaffemaskinen(!!!!) som alla förövrigt vill ha med sig hem efter ett kort litet besök. Anyways, gårdagen var trevloig, jag fick en fin buket + gulligt kort från C, och Amourina fick en annan slags uppvaktning.. tjaaaaae, nog om det! Vi gjorde inte mycket mer än att bara pratade och mös, kul var det när ALex och Rikard kom som överflöde och fick mysa med varann, SKKKK!
Nu tänkte jag och AMourina kolla lite BB sen blir det för mig att åka till hemkomunen och ta igen en hel del med mami över en fika. Det var allt för nu, pussis

KB fucking KÅÅÅÅÅ

Kategori: Allmänt



Tjenare alla goa och glada!
Har jobbat hela morgonen/dagen och har precis kommit hem till frugan. Ska snart få hit lite roligt sällskap och taggar till som sat med MUUUUSIC! Blir eventuellt så att vi ferrar med Lollis ikväkk ozzzzåååååå. Har 9inte så mycket att skriva men, tjaaaaaa!

Första Juni

Kategori: Allmänt



Gummisarna är mina bästa vänner i detta väder!

Kom precis hem från den ovärdaste dagen i mitt liv! Första lektionen var det eng. film Madagaskar, sedan hål i minst 3 h sen var det en kvarts skrivning på Fritidens aktiviteter. Najs bror, men har socialiserat mig groooovt med sandrish! Nu är jag iaf hemma och ska fixa lite innan jag åker till frugan. Kvällen planeras så att vi ska sova och slappa i princip. Imorgon blir det jobb sedan träffa C. Söndag blir det "Mor&dotter-dag" myyyyys! Så om jag inte uppdaterar så bra i helgen, vet ni vart ni har mig!
PUSS