Mimmi Kindstrand

Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet.

Kategori: Allmänt



Gymmade innan praktiken idag, skööönt att vara forever alone en morgon som denna! Dagen på praktiken var som vanligt i stort sett förutom att jag sista lektionen gjorde min sista uppg. - en egen aktivitet. Massage blidde det och det uppskattades utav mina söta små barn! Åkte dirr efter praktiken till gamla lägenheten och putsade fönster, damsugade osv osv. Usch.. men nu var det fan sista dagen i den torra saken. När jag kom hem gjorde jag tacos till familjen. Mumma! Ligger nu i soffan med Fredde och kollar på Wipeout. Nice bror. Haha.

Har precis planerat morgondagen. Blir att praktisera - like usuall, sen stan med Saga. Tänkte också klämma in ett gympass, antingen på morgonen eller efter praktiken men vet ej ifall jag hinner med bussen till stan då!

Nu ska jag forstätta titta på Wipeout sedan blir det plurr med hårinpackning, ansiktsmask, shave'a leggsen osv osv - mys!

PUSS

GODNATT

Kategori: Allmänt

Allt är klart tills imorgon. Packat gymväskan, allt redo för uppgiften, datan alldeles strax nerpackad! Har sovmorgon till 9.00 faktiskt men tänkte ta mig till skolan i vanlig ordning då jag kan ta en timmes gympass innan skolan ist! Hihi,så finurlig. Får se ifall jag kan klämma in ett gympass efter skolan också innan jag tar mig till gamla lgh'en. Men nuuuu ska jag sussa till skön musik.

Har på känn att morgondagen kommer innehålla mycket skratt och många leénden!

PUSS

Sweet dreams are made of this!

Kategori: Allmänt



"Dröm sött!" "Om jag drömmer om dig kommer jag drömma om något sött" - G U L L I G !

Har praktiserat idag - like usuall. Sara, min lärare kom idag helt utan förvarning haha. Gick bra då vi pratade om hur det gick, trivsel, uppgifterna osv osv. Åkte till gamla lägenheten och städade, btw fick ajg sällis av Olivia, Amourina & Felle. Kuligt! Kom hem vid halv åtta nu på kvällen efter allt städandet...... Ska gör anå kvällsmål och mysa med det framför "Familjen Annorlunda" som rullar nu på tv. Efter blir det en dusch, och kanske går ner till solariumet eller bara tar BUS? Måste fortsätta annars var ju förra och förrförra veckans hårdpress helt förgäves.. men NU - mot köket!

PUSS

You learn more in failure than you ever will in success.

Kategori: Allmänt

Tjenare mannar!

En snabb resummé ---> igår skulle jag träffa chicksen för att bara chilla hemma och typ ha spelkväll. Jag och Pill var hungriga och käkade då på Daisy's i VH där Lull mötte upp oss och sa att vi skulle på chillkrök. Sagt och gjort hamnade vi hos Simon. Till en början liknade dte ett chillkrök men fan sen blidde det fest! Dansade arslet av oss och sprang runt och hade oss. Träffade roligt folk osv. Tror att jag träffade en lesbisk eventuellt bisexuell tjej som var ehm.. väääldigt vänlig mot en så att säga. Nog om detta. Vid 3-tiden på natten ringde Chrisseboii och sa att vi skulle åka till Valla där det höll i en chill/efter-fest. Hela hans hockeylag var där i denna finfina lägenhet! Gash, 25 barre och sååå grymt fin lägenhet. Tog iaf 04.07-bussen hem till Lollo och somnade vid 5-tiden efter att vi tagit te och en jätte god chokladkaffetårta som Einar hade bakat.
Idag vaknade vi vid 11 lagom trötta. Åt frulle. Pillan gick och jag & Lull fixade oss. Drog till tåget/bussen vid 13-tiden. Jag tog då bussen hem till moster och kusinerna. Sara som fyllt 22 bast här om dagen firades med massa mums. Var kvar där till 20... assent! Men vi åkte då till Ica Maxi och storshoppade. Åkte hem och jag har nu bara degat. Äter vindruvor från maxi också, messar med gullebulle hoho.

Nu ska jag fixa mig för sängen sen sussa. NATT

L.O.V.E

Kategori: Allmänt



Jag och min vackra mami nyår 2009-2010 - love you my very bästa mamiii!

Var kul på jobbet, fick prova på en massa nya saker. Kändes skönt att jobba, men gillade inte oron som hängde i luften.. Ska strax till Tyresö. Blir upphämtad med bil av boysen och ska dp hämta upp det sista i gamla lägenheten.
Sen blir det att träffa mina babes ikväll - love!
Känns skönt att komma bort nu när det kaosar en del. Usch.

Ha en awesome kväll everyone, för dte ska jag ha!

Fingret åt allt just nu.

Kategori: Allmänt



Har vart så sjukt glad hela veckan. Helgen kom och sura miner visades snabbt. Vill till mina gullungar på praktiken. Dom håller mitt humör uppe. Annars kan allt annat ta sig hårt någonstans. Speciellt du kärring.

-godnatt-

Känns som att jag ska lägga en fet jävla pizza när som..

Kategori: Allmänt



Saknar!

Som rubriken lyder, mår jag äckligt jävla illa. Tog en stor moccalatte idag och nån oreokladdkaka med massa grejs på. Nästa vecka ska jag fan börja gymma igen. Jag skiter i att jag blir sjuk åter och åter igen.. Var nyttig blir det på detta också.
Ikväll ska jag fan bara slappa och dö en gnutta, blir också en biltur med grabbarna ikväll om jag orkar.
puss

Fredag♥

Kategori: Allmänt



Fredagsmyset efter praktiken betår utav kaffeljuset, skumnisse & KINDERÄGG♥

Har haft det trevligt på praktiken, trots den lilla detajlen som höll på att förstöra min dag.. fick faktiskt vara med en annan klass (för en gångs skull!) så det gjorde verkligen susen!
Nu blir det att klä på sig igen för att ta sig till haninge c för att fika med mina fina BF-friendz. Sen vet man aldrig vad för bus vi hittar på!
PUSSSSSS

Luckiest girl in the world - that's me.

Kategori: Allmänt



Jag mår fan inte bra... utan jag mår bäst! Åh, gla'are än detta går nog inte.
På jobbet fick jag t.o.m den suraste av dom suraste gästen att gå därifrån med ett leénde på läpparna! Jag menar, ett leénde smittar. Tror dom vart lite halvt döva utav mina lyckoskrik i min hälsning dessutom, woupsi!
Efter ett 4-timmars pass och en caffe latte i handen tog jag mig hem och messade med min största kvinnliga förebild, min mami. Fick ett snabbt mess "smet?" haha gulleeeeeee, så när jag kom hem var det dags att ställa mig i köket - där jag hör hemma, right? ;) Hällde upp ett glas mjölk till detta, kan då fan inte bli bättre än det? Jo. Lyssnar på min nyskapta bästa 2012 lista på spotten.
Men åh, nu ska jag sluta dräggla gladhet här och istället socialisera mig med familyn!

Btw, slänger en kort fin tanke till min sötnos Tusse som nu bor hos en nära vän till familjen. Tack för tiden vi haft ihop... (haha lät töntigt men jag gillade faktiskt den lilla krabaten)

PUSSSSSS

Give me a freaking smile!

Kategori: Allmänt



Känner mig så grymt glad när jag kommer från mina älskade praktik med mina gullungar! Ni anar inte, they're making my day - all day - every day. Bara två veckor kvar med snuttisarna, jag gråter blod.
Något jag också blir lite tårögd av är att jag ska jobba. Fuck torsdagar! Hinner komma hem, käka sen gå till bussen 15.24. USCHI!
Kanske slänger in ett inlägg senare ikväll om jag överlever dagen.
puss

Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory.

Kategori: Allmänt



Tjo bror!
Dagen har vart typ apjobbig. Barnen på praktiken var lite x-tra jobbiga och jag har haft en sprängande huvudvärk. Har nu iaf bestämt med min handledare att jag ska göra min andra och sista uppg. nästa vecka. Sweet!
Åkte raka vägen hem efter praktiken. Bänkade mig framför TVn. Loggade inte ens in på datan utan gjorde mig två prickikorv mackor och hällde i mig te så jag förhoppningsvis kan bli frisk snart och kunna gymma.
Nu ska jag faktiskt hoppa in i ett bubbelbad och ha ansiktsmask och hårinpackning.
Med det sagt sätter jag punkt för ikväll.

Puss

Wild Child

Kategori: Allmänt





Är nu insmord med BUS. Jag och lillebror har kollat på Wipepout med en varsin god kopp te i handen. Har zappat mellan Wild Child som visas på 3an. Ska nu se slutet och sen sova för att tagga till praktiken imorgon

GODNATT

Oh lord.

Kategori: Allmänt

I'm so happy, I'm so glad that I met you.

Kategori: Allmänt



Jason Derulo - Fight For You
Har fastnat för denna låt något oerhöööört!

Men tjenaretjenare! Är så glaaaaaaaaaad att jag nästan spricker. Livet är på språng i rätt riktning kan jag säga! Tror att min praktik hjälper till en gnutta till detta leénde på mina läppar, fnizz. Haha, lite roligt idag.. tydligen så vart jag gift med en pojk! Och det var mycket snack om jag snusade eller ej. Det är nämligen så att jag har en ring på mina jeans som är formad som en snusdosa. HAHA tottisarrrrrrr
♥ Kommer sakna dom så grymt jävla mycket när jag slutar. Hm, var en pojk som sa "När slutar du här?" tänkte först att, vill han bli av med mig eller? "Om ca två och en halv vecka" "Åh, aha..." svarade han och kollade ledsamt ner i marken. Jag menar, halloj! Sötnos. Så slänger en annan tjej till "Han är kär i diggggg" haha, då vet jag. Hohoho.

Oj, långt inlägg om bara mina små älsklingar. Men iaf när jag kom hem så värmde jag en kopp varm O'boy med marshisar och grädde och gjorde fattiga riddare, tog undan tvätten, pratade lite med Fredde, ledsen grabb men nu är det bra.

Ska snart hoppa in i badrummet och kleta på BUS och sen bänka mig i soffan för att se Wipeout sen sova tidigt!

pussssss

Efter 21, redan..

Kategori: Allmänt

Efter maten la jag mig i sängen och pratade med mina BF-friends, kulkul. Kanske tar en catchup på lördag osv osv. Nu jävlar blir dte att skynda sig för att jag glömde att fixa innan jag la mig och degade. Godnatt osv.......

Chacha, matbloggen här!

Kategori: Allmänt

Fan vad jag lyxar nu för tiden då?! Har blivit både chokladpudding, glass, maränger, marshmellows & pizza, tacopaj och goda brunchar. You know bara smarr! Har somsagt ätit "mellis" som bestod utav chokladglass, grädde, marshisar, maränger. Sen vart vi sugna på att grilla marshmellows. Har dock ingen brasa hemma så då fick vi göra det bästa utav situationen. Tände ett ljus och spetsade en marsh. på en gaffel. Kul. Gott. Vid 18-tiden var det dags att göra mat.



Jag och lillebror snärjde ihop en förhoppningsvis smarrig tacopaj.

Måste checka den nu på dirren så den inte bränns!! Chaooooo.

What's wrong with me?

Kategori: Allmänt


Lånade bilden av emmaalernerud.blogg.se hihi!

Kom hem för nån timma sen. Har handlat glass med Fredde.. blir en marängsviss nu med chokladglass, grädde, maränger & marshmrllows. Åh kill me vad jag äter onyttigt när jag inte kan gymma (pga min sjuka..) Aja, let's njuta of the moment :))

Btw, blir slappt idag, ska bara vara hemma osv.

Hm.

Kategori: Allmänt

Känner mig så irrterad och dum. Hm. Men ska sova nu och försöka få en bra morgondag. Godnatt.

En bra söndag!

Kategori: Allmänt

Var jätte mysigt när gästerna kom! Vi åt typ "brunch" och fikade. Gofika! Kaffe med grädde, mackor, mormors sockerkaka, grönsaker med dipp osv. Smaskens! När alla hade gått gjorde jag, Fredde och Sara pizza.



Fredde kryddar det sista.



Pizza med tomatsås, köttfärs, purjo, paprika, goda kryddor och såklart en massa ost! Redo för "svish in i ugnen"!



Damdadadaaam! Resultat.

Satt då jävligt fint med en så smarrig pizza slice i magen och en massa tjejsnack. Och med det sagt tog vi oss (jag och Sara) till solariumet. En 20-minutare var skööönt. Var som sagt fortfarande lite rädd för artikeln jag läste idag menmen, man lever endast en gång!

Nu ska jag sätta på lite BUS och sova med det och hoppas på att jag får en bomb-brun body imorgon! Haha, fick dock lite fräknar på köpet idag.. eller "lite".. ganska mycket! Men nu ska jag sluta shabbla!

PUSS

SOLARIUM

Kategori: Allmänt



Tänkte att "fan nu har jag lite tid på mig innan gästerna kommer, då kan jag sola en snabbis" så tänkte jag göra som nu, lägga in nån bild på bloggen och skriva nåt snabbt. Men gissa fan vad jag hittade då.. en artikel om någon snubbe som hade fått andra gradens brännskada utav "bara" ett solarium. Så nu är jag lite skärrad. Fan. Jag vill ju bli brun.
Tror jag istället fyller upp ett bad och tar hårinpackning, rakar benen osv. Så kanske jag solar ikväll om jag lugnat ner mig då haha.

Kent - Utan dina andetag ♥

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

 

Morgonens humor..

 

Sitter här i ett nystädat hem. Har satt på två maskiner med tvätt, ska strax sätta på en sista så har jag tvättat aaaall min tvätt. Duktig chey!

Idag, kl 14 kommer släkten på lite myslunch och fika. Ska bli trevligt!

 

Sitter här och funderar lite.. jag ska köpa en ziperall men vet dock inte vilken färg. Har tänkt mig antingen helsvart eller helrosa - Vilken utav dom ska jag välja?! Svart känns så tråkigt men ändå orginellt medan rosa känns roligt men kanske lite för mycket?

 

Jaja.. nu ska jag ner till tvättis, have a good day everyone!

Min kväll vart lyckad.

Kategori: Allmänt

Never make eye contact while eating a banana.

Kategori: Allmänt

Vet knappt vart jag ska börja.... Igår, ja jag börjar med igår. (Gör som Lollo gjorde på sin blogg, punkter)

  • Praktiserade. Spelade poker med boysen, sen blidde det pingis och lite bandy. Fan asduktiga vid den åldern. Jag blev riktigt impad! Sen var det kanske så att jag möjligtvis råkade nämna ordet "murra" och ni som känner mig vet vad jag menar. Var aspinsamt när ungarna  började skrika murra när dom förlorade på pingisen osv.. åh, dumma mig.
  • Efter praktiken gick jag och Freddan till c och mötte upp Pill, vi gick runt i affärer och tog en fika på Espresso House. Mumma vad gott!
  • Lollo kom dit när vi fikat klart och vi alla tog bussen hem till mig. Under den bussresan höll Pill på att spy minst sjuttioelva ggr..
  • Jag packade lite stuffs inför sleepen hos Pill och vi drog sen till solariumet i huset brevid mig.
  • Vart sedan upphämtade av Marie, Pills mami, och vi shoppade loss på Ica Maxi.
  • Kom hem till Pill och började göra tacos.
  • Åt tacos..
  • Kollade på Dear John och svullade ships och energidricka.
  • Somnade i en hög till filmen.
  • Vaknade.
  • Åt lite Alddin choklad.
  • Gick upp till stugan, satte på musik och feztade.
  • Snackade.
  • Somnade till Lollos godnatt saga------>
(Snodde från pillans blogg)

Lollo's godnatt saga vid tre inatt:

Det var en gång två björnar som gick över en väg, så kom det en häst och red över den ena björnen! Då säger den andra björnen "kom nu bajset"

*Mimmi och pillan tysta och tänker*

Lollo: asså fattar ni inte??? Hästen åt ju upp björnen och bajsade ut han!

 

Vaknade vid 9 idag för att då var det dags att åka till jobbet. Fick skjuts av Marie så vi stannade i butiken en snabbis och smakde på några karameller och Pill öppnade upp butiken.

Efter jobbet åkte jag till c och handlade en massa gottis. Chokladpudding, grädde, glass & maränger. Och när mamma kommer hem bhar hon köpt marshmellows och grädde för hon tänkte att vi skulle göra varm choklad med grädde och marshisar ikväll.

 

Så nu ska jag och Fredde göra mysis och dega framför någon film som rullar på TVn.

 

Pratar just nu med Lollisen, haha sötnos<3 och tidigare pratade jag med Micke. Haha, massa knas och missförstånd men nu jävlar ska vi träffas! Hihi :) eller en annan dag. Han är rolig. Ha. haaaa.

 

Nu ska jag sluta blogga för jag svamlar bara..

 

PUSS

Dejt med kudden nu då!

Kategori: Allmänt



Pratade precis med Lollo. Tydligen ska Lollo, Pill & jag (som ordning på bilden) träffas tomorrow! Länge sen så det ska bli kul :)) Men först och främst ska jag till praktiken imrogon så därför måste jag sova typ.. NU. Är så megatrött att jag dör snart.

Godnatt

Hejhopp gummisnopp!

Kategori: Allmänt



Jag säger bara ååååh, vilket härligt jobbpass! Och som jag trodde, mina donkenfriends made my day - like usuall! Fick dock stå hotten i två timmar vilket betyder att jag stod ute i driven och frös & mös. Kom in och fick stå på pompan. När man står på pompan har man ansvar för heeeela området inom pommes dåra.. fritera, salta, packa i rätt förpackning när kompisarna ber om det.
När man doppat pommesarna och dom är klara står det "PULL" på en knapp under och det piper något groteskt.. varav Johanna frågar "Vad är dte som piper?" Nä men jag ska bara pulla!" svara jag, alltså trycka på "PULL" ..vi kunde inte sluta garva. Fan härlig brud det där asså!! Lång historia om pommes men ni gillar't!

Nej men nog om detta. Jag ska försöka ta mig igenom min buske till hår, alltså borsta sen duscha sen rensa garderoben som ska bytas. Åååh, jag skriver för mycket lall nu. Kanske var min latte som fick mig på sprallhumör? Aja, PUSS

Torsdag

Kategori: Allmänt



Festbild från i somras (?) Johan, Lollo, Linn, Nattis, Chrisseboii and me.

Vaknade upp imorse och kände att denna dagen var bara påväg att bli onödig! Praktik, hem och äta och nu måste jag dra till jobbet.. Suuuuck! Aja, kååmpisarna på jobbet får mig på bra humör!

PUSS

Bläääää

Kategori: Allmänt



Sitter här, fett irriterad! Min header försvann pga min klantighet och jag fattar nada tydligen?.. Aja. Tar mig några klunkar av förmodligen den sista julmusten för denna säsong med gamla spotifylistor rullandes i bakrunden<3 Ååååh, hatar mitt damphumör just nu. Kanske bäst att bara sussa nu på en gång? Probably..

Hejdå och godjävla natt!

Har precis knäppt upp BHn med en pust..

Kategori: Allmänt



Är så mätt, så mätt, så mätt..

Efter praktiken gymmade jag. Tog 20 min på löpbandet, 10 min på cykeln, 25 min armar och mage. Trots att det inte var megalänge så tog det för att vara första gången på länge! (förotom den där gången förra veckan, tog en snabbis dåjuuu) Kände mig lite dåsig efteråt, eller jag kunde snarare knappt prata för att jag blivit så hes!

Mötte iaf upp Chrisseboii så gick vi till c och mötte Linn. Lallade runt lite och tillsist kom Johan och vi käkade på nåt hamburgeställe. Sen blidde det va att shoppa, fick med mig 7 svarta par ankelsockor hem! Sen vart det mera lall, oich Chrisseboii lämnade oss. Tillslut, vid ca 18-tiden skulle jag, Linn & Johan fikaaaaa<3 Vaniljlatte och choklad cheesecake satt då fan inte fel i min mage!! Åh me löv. Tog 19:22 bussen hem.

Köpte btw 33cl jumust för endast 2kr st... måste vara lyckligaste i stan, en riktig turnisse som hittar så bra grejer!

Men nu ska jag ligga i.. ska vika tvätt och flytta mina kläder från en garderob till en annan för det var smartast så osv osv, ooorkar inte förklara men så är fallet iaf! Höres kanske senare folks!

PUSS

Godmorgon!

Kategori: Allmänt



Snoozade till typ nu? Haha, har precis hunnit fixat mig osv så nu bär det av till skolan! Ska ta med mig datan idag för att kunna göra mina 2 uppg.
Efter praktiken blir det gym sen fika med kååmpisar.

PUSS

I may walk slowly, but I never walk backwards.

Kategori: Allmänt



Vadå saknar brännan? Bara lite..

Ligger nu i sängen, ätit marängsviss & kollat på filmen som var bra faktiskt. Är dock lite småirriterad av olika själ. Toppen på moset har jag haft en jävla äckelhuvudvärk idag, thank you God.. Hoppas det blir gladare miner imorgon (trots att jag ska upp 7..) för då ska jag nämligen gymma och dessutom träffa mina saknade BF-mates. Men nu ska jag sova.

NATTI

Okej, busted..

Kategori: Allmänt



Haha vadfan skulle jag med lillebror och handla för? Fick med mig marängsviss hem.. Fast inte gråter jag floder för det inte! Ska mumsa med den framför "mamma&mimmi-filmen" som börjar om ca 5 min, let's hope this is a great movie!

Btw, var inte duktig aaaaalls idag. Varken pluggat eller gymmat men däremot tagit heeela disken all by my self. Duktig trots allt hihi!

Men nu = movietime! pussis

Inte bra, inte bra..

Kategori: Allmänt



Hellu babes!

Blir då inte att gymma ikväll, mår mycket sämre nu. Har legat i sängen sen jag kom hem.
Vill - inte - vara - hemma - imorgon!
Ska med lillebror till c för tydligen var det tillåtet att fläska varje dag! Men jag ska fan inte köpa nå onyttigt.. är dock sugen på vindruvor!

Lite roligt, eller roligt och roligt.. men mamma tittade mitt BMI och jag hade tydligen 20.4 och under 20 är man underviktig. Vilket betyder att jag ligger väääldigt nära gränsen. Kan dock erkänna att så tycker jag inte fallet är! Vill lixx gymma och komma i form, medan mitt BMI säger nå annat? Haha, wierd. Kanske är mina 170 cm som ställer till med detta i mitt BMI? Vet ej, bryr mig ej, slutpratat.

Nu ska jag gå, sen ikväll har jag och mamma planerat att vi ska bänka oss i våra nya soffor (om vi hinner få upp dom ikväll dvs!) och kolla på en typisk "mamma&mimmi-film"

PUSS

Djupt.

Kategori: Allmänt

People said I've changed so much.
Well, here's the truth.
I grew up.
I stopped letting people push me around all the time.
I learned that you can't always be happy.
I accepted reality.

Why are you trying so hard to fit in, when you were born to stand out?

Kategori: Allmänt



Men helloj! Bilden bevisar ju lite hur det är på min praktik! Känner mig så larvig och lekfull fnizz.

Var så kul när jag hörde några av ungarna i korridoren idag "Ehm, han tyckte du dansade bra på discot!!" "Nej det tyckte jag inte!....." medan tjejen stod och vart rödare och rödare om kinderna, då utbrister tjejens kompis "Hon vill ha chans på dig!" och den rodnande tjejen brister ut snabbt därefter "Näääääää, sluta.. det är inte sant!" lite senare hör jag när grabbarna snackade "Men så du tycker hon är sexig?"

Åh, är dom inte härliga dom små liven?

Nu iaf, är jag hemma vilket inte var planerat.. skulle egentligen gymma men så glömde jag kortet hemma och tappade suget dirr. Får se ifall jag möjligtvis tar mig till gymmet senare ikväll eller så. Förmodligen inte, min slapphet har övertaget lixx.. men iaf, smacka precis i mig en "dag och bert macka" med ett glas O'boy till, smarr!

Nu tänkte jag göra någon nytta här hemma och plugga inför mina två uppgifter som ska göras på praktiken.

PUSS

Vad gör jag uppe nu egentligen?

Kategori: Allmänt

-Morgonhumör = ingen bild-

Har precis klampat mig upp ur sängen.. har fula kläder på mig, har inte ens plattat håret, dock blev det en snabb make. Hatar denna dag så oerhört redan nu. Freddan är fortfarande hemma så jag får åka ensam till praktiken. Har inte kunnat sova inatt för min hosta ville besöka mig mitt i fucking natten?!?!? Men nu iaf, icke hostfri och ont i magen (då jag inte har ätit frulle för jag har fittont i halsen av all hosta), ska jag ta mig till bussen! Tjarååååååå!

Posetiva inlägget, I know.

- Skillnaden mellan dig och mig? Jag kan få honom att le med byxorna på.

Kategori: Allmänt



Idag har jag vart duktig! Har både tvättat och lagat mat - köttfärssås med spagetti. Juste, så får man inte glömma att jag och lillebror handla hem massa snarr. Vadå, inte helt fel med godis och glass såhär på en måndag? Iaf, jag tänkte lägga mig tidigt idag (vilket jag tydligen inte lyckades med nu när jag ser på klockan..) för att imorgon ska jag upp 07:00 för att sedan ta 07:57 bussen till praktiken. Är då inte helt frisk ännu men känner mig så sjukt rastlös här hemma och jag vill dessutom gymma! Så det är planen för imrogon, praktik och gym.

Nu ska jag soooova, GODNATT<3

Before you start pointing fingers at me, make sure your hands are clean.

Kategori: Allmänt



Bytte precis navelsmycke. Har då inte vågat göra ända sen .. typ ett år sedan! Jag hade en infektion som stoppade min "smyckesbytning" gaaanska så länge så att säga haha, men nu gick det galant! Den bah slank in som en.. nej nu ska vi inte börja jämföra här va. Hrm.

Ska ta mig till centrum med lillebror. Vart så otroligt sugen på naturgodis, eller kanske glass, eller kanske BÅDA<3

Kuligt inlägg. Nu ska jag och min bäste vän Hostan ta vila innan vi går till c med lillebrush då!

Kissikissi

Jag hoppas du dör snart, äckelhosta..

Kategori: Allmänt



Har håret i en hästsvans på bilden.. FYI lixx. Jag tycker inte det skulle vara såå kul att vakna upp en dag och ha tuttlångt hår helt plötsligt?!

Godmorgon anyway, eller "god" var väl att ta i. Jag känner mig verkligen motbjudande just nu. Tar i så jag skiter på mig när jag hostar, låter samtidigt som en jävla mototsåg! Slänger till med några mysiga nysningar också.
Feeeeeel fresh!

Som tur var kom min käre bror Stajvie hem igår och sov här, så nu ska vi titta på vänner hela fucking dagen och hoppas alla tråkiga tekoppar ska hjälpa mig till en friskningsväg!

Slabbiga sjuka pussar till alla sötnosar ;* haha, usch.. driver.

Myskväll

Kategori: Allmänt



Har gjort smet, bror har kommit, Sead gick precis utanför dörr.
Nu blir det mys på höggsta nivån till massa friendsavsnitt!
Godnatt!

Tjenare pudding, står du här och dallrar?

Kategori: Allmänt



Gick jätte bra i gamla lgh'n. Kom hem för ca en timma sen. La mig i sängen dirr för jag är sååååååå trött!
För det första somnade jag vid 2 inatt och vaknade runt 9 vilket innebär ca 7 timmars sömn!??!?! Oj, det var ju inte såå lite.. meeeeen, vaknade mitt inatten av ett samtal. Då hade väl lilla Robin tagit en öl för mycket och ville vara social över tele. Jag sa lite snällt att vi kan höras en annan dag haha, vi la på och jag tittade på klockan och då var den 04:06, jag menar.. kom igen! Inte konstigt att jag var trött! Hihi.

Steve ringde precis. Pratade lite om jobbfesten igår......! Vi hann bestämma att vi ska träffas i veckan och göra... *trumvirvel* SMET<3 Asså såklart träffas och bara umgås, som förr, åh saknar lite faktiskt..

Nu ska jag gå to tha kitchen och kolla vad som erbjuds bakom skåpsluckorna!

PUSSIIII

Jag mår som jag förtjänar....

Kategori: Allmänt



Och det kan jag säga med gott samvete att inte druckit en enda droppe alkohol! Men somsagt, jag mår som jag förtjänar och med det menar jag att min sjuka har förvärrats med min lättklädda stil igårkväll, allt skrikande osv osv. Men fyyyyfan vad kul det var! Jag vann på bowlingen, i mitt lag iaf. Det var jag, Samuel, Sebbe & Rasmus - bra jävla lag! Min käre bror spelade i laget brevid hihi. God tacobuffé var det också! Faaaast, kändes lite småtorrt att jag och Johanna satt där med våra jävla läskar medan alla andra drack goda breezer, smirnoff, öl osv osv.... morr.

Vid 21 var dte dags att dra sig därifrån. Alla, och då menar jag verkligen alla 40-45 pers från jobbet drog hem till Carro, där efterfesten hölls! Har nog aldrig i miutt liv skrattat så mycket som jag har gjort med mina donken friedns. Galna, det är ordet för dom! Tänk er att man har en grän, som man inte överskrider då det är "opassande". Tro mig, det är som en fis i rymden för dom!!

Här är min klädsel för igår btw;



Blått linne med små blommor på, instoppad i en midjekjol och svarta genomskinliga svarta strumpbyxor.
Bilden är typ tagen underifrån, såatteeeh.. Big mama it is!

Igår iaf, kom jag och min sovpartner hem vid 1:30 skulle jag tro? Haha, han var asgullig, snackade och mumlade lagom nyktert (ellerrrr?) med mami, tills han slocknade.

Följde med honom till bussen strax efter 9 idag. Aaaaaaaastrött! Ligger nu i sängen med en god Kaffe Latte
Jag och mami blir upphämtade av moster om ca 20 min. Ooooooh, fuck. Hade nästan glömt! Nu blir det rush.

BAJBAJ

Lördag - fullspäckad dag!

Kategori: Allmänt



Mums sikken knubbis! Iaf, mina nya blåa jeans - premiäranvändning today!

Kom hem från jobbet för nån timma sen. Var faktiskt riktigt kul på jobbet idag! Var en tävling mellan mig och två andra som skulle få så många + menyer som möjligt mellan 12-14. Klart som fan förlorade jag, haha! Vinnaren fick en valfri glass på donken så det var ju en stor förlust och sorg... Men inga sura miner här inte! För nu blir det att hoppa i ett plurr, sminka mig, platta håret och ofc klä på mig snyggt då jag ska gå på bowling med jobbet! Blir tacobuffé och dricka (lilla jag som är under 18 får nöja mig med en läsk!) Ska vara där 19.00 så nu måste jag lyfta på arslet och sätta igång!

PUSS

Depressing..

Kategori: Allmänt

Är då inte detta deprimerande? Att bara sitta inne och kolla på film efter film efter film osv osv.. Suger hårt när man dessutom ser på fejjjjan att allt och alla är ute och har kul, men vad fan gör jag? Ligger hemma och är sjuk en fredagskväll. Toppen på moset, har förätit mig på godis så godis kan jag inte äta nå mer. Och då lilla körsbäret på toppen på moset, jag har ju sagt till mig själv att starta mitt nya liv "nyttiga livet" yeah you know the story.. har t.o.m. skrivit in det i kalendern! haha.. depressing! Som sagt, mitt liv är inte mer intressantare än vad man kan tro, om man någinsin trott nå annat..
Dessutom blåser det utav bara helvete ute, och jag är dörädd för blåsten.. töntig, I know but what to do what to do..



Jag säger bara FUCK LIFE RIGHT NOW :))

Tog mig en prommis ut i kylan.. kallt.

Kategori: Allmänt



Mitt och lillebrors fredagsmys!
Så nu ska jag mumsa på mitt Gott Och Blandat och apelsinkrokant<333333 till en  mysig film!
PUSSSSSSS

Fick MVG på Historiaprovet!

Kategori: Allmänt

Fredag den 13de.. otursdag? Nä, snarare turdag ♥

Kategori: Allmänt



Godmorgon!
Eller snarare "god eftermiddag"

Idag är det fredagen den 13de vilket betyder att så fort man sätter sin fot utanför dörren kommer något ont ske en... Därför, är jag hemma idag! Nä kanske inte bara därför, är ju lite sjuk som sagt. Och dessutom har jag "my time of the month" så att säga, såatteeeh.. jag och bror ska gå ner till centrum och köpa marabou hihi! Blir att mysa med en fet jävla maraboukaka framför den 3e filmen för denna dag, ååååh man bara måste älska hemmafredagar

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

Kategori: Allmänt



Goderkväller!

Har som sgat bara vart hemma idag, bortsett från då jag jobbade 16-20. Fuck vad tufft det var att jobba när man var sjuk! Fick typ psykbryt emellanåt. Som tur var stod jag i lobby! En kär liten vän hälsade på i kassan också, Viktor my friend :) Kul att se honom igen! (HAHA rimArne)
Som sällskap hem efter jobbet pratade jag med min andra käre vän, Amourina min barndomsvän! (Ah, jag älskar att rimma?..) Vi hade en del att prata om och efter 1 timme och 20 min vart vi avbrutna av min käre mor som tyckte jag lät för mycket här hemma.

Imorgon tänkte jag faktiskt vara hemma från praktiken, igen.. Men har mått pyton idag, rent ut sagt! Ville dock inte ta koncekvenserna att förlora pengarna som stod på spel, om jag gick till jobbet eller ej. Mina sjuka fick helt enkelt bara hänga med!

Nu ska jag sluta skriva här vava, ta något att äta och sätta på en rulle och somna till det!

PUSSS

George Stults ♥ typ lagom snygg sådär..

Kategori: Allmänt





Jag sitter här med min tékopp och stickar mig en halsduk...

Kategori: Allmänt

 

Nej, ingen stickad halsduk här inte.. men man kunde ju nästan tro att jag är påväg mot kärringstrecket! Bara sover, sover, dricker te, sover och sover lite till, tar mig en kopp te och ah.. sen fortsätter det sådär!

Det jag alltså vill komma fram till är att jag är hemma och är sjuk.

 

Toppen på moset så har jag mens också, F.Y.I. lixx..

 

Nu skiter jag i detta och ska fortsätta ligga i sängen tills jag måste gå till jobbet (kan inte missa mer pengar än vad jag redan gjort nämligen, så jag får kämpa mig till jobbet i detta eländet..) och slökolla på tv hela dagen

Vänskap är som ett gummiband, om den ena släpper får den andra ta smällen.

Kategori: Allmänt

Är  d ö t r ö t t ! Så tänkte kortfatta mig.

Åkte till Tyresö igår. Solade, köpte BJ och sov hos Pills. Jätte mysig uppekväll med hela familjen.
Hade fått knappa 6 timmars sömn som jag släpade mig iväg till praktiken med, inte en bra idé för min del. 8-9 h sömn/natt = en bra dag för Mimmi!
Har haft fittjävla ont i magen idag sen igår lixx, dööö! Men gymmade lite idag för första gången på drygt en månad så hann glömma bort min onda mage för nån timma.

Är just nu sur, trött och grinig av olika själ.. Ska stänga ner datalocket för denna dag och umgås med min familj, dock så saknas Steve<3 och sjäkvfallet Pill, lämnade mig helt öde! Haha skojd, hon kommer snart tbx. Ååååååh, herre.. så trött att jag t.o.m skriver "tbx" fulaste som finns. Äsch nu skriver jag onödigt!

Blir att plurra ikv och äta god mat, eventuellt är hemma imrn med tanke på denna dag.. Ha det bra people!

Yes, I would catch you if you fell, of course. But the question is, would you do the same for me?

Kategori: Allmänt



Hej kåmpizarrr!

Hade nog i bakhuvudet att jag skulle börja detta inlägga med "Vilket jävla helvete jag har framför mig" eller "Vill döda denna praktik.." men tydligen vart jag motbevisad idag! Trivdes huuur bra som helst, känns megabra! Jobbar 8:15-14:30 och fredagar slutar jag runt 14:00 inte helt dumma tider, right?

Nu iaf, ligger jag i min käre säng och tänker på uppgifterna som ska planeras och utföras på praktiken.. Men det känns helt okej. Två, inte så svåra uppgifter som jag har ett hum om hur jag ska lägga upp dom.

Planerna som skulle bli till idag, krashade.. Men på någe vis ska jag träffa Pill och vi ska försöka få till en solning iaf ;) Men nu ska jag laga mig nå gott, PUSS

-

Kategori: Allmänt

NOSTALGI ♥

Kategori: Allmänt

Har rensat och rensat idag! Blir av att sälja ca 6 påsar och två kartonger med saker och lite därtill. Klirr i kassan! Mycket nostalgi när jag packade upp saker jag gjort i ettan och uppåt på lågstadiet.. 10 år sen! Allt bevarat så fint haha askul att läsa gamla knarriga texter i min "tankebok" Dessutom hittade jag mina första sockor, min första nalle, min snuttefilt jag inte gick någonstans utan! Åh.
Efter ett tag kurrade magen så då bestämde vi oss för att köpa hem pizza som vi satt och åt på golvet! Såg nog ganska kul ut när jag mami och moster satt där som tre grodor..

Nog om städning, jag sökte på nostalgi på google och gissa vad jag hittade? ooooom inteee, GB GLASS (i stora lass)



och bara för att Pillan inte kunde komma över ikväll, kunde vi inte äta BJ som planerat :( men såklart har jag en reservplan i glassväg! Har en glasslåda i frysen som jag tänkte dra en eller en annan kula ifrån så fort jag stängt ner datalocket!
Men iaf, planerna som planerades med Pill slänger vi inte bort i luften utan det tar vi itu med imorgon! Sista kvällen innan hon åker iväg :( Mimsen blir lite ledsen i ögat!

Nu ska jag inte sitta här och snyfta utan rulla mig några kulor och somna till en film, PUSS

RUSH!

Kategori: Allmänt



Till frukost blidde det fattiga riddare - favorit i repris!

Har chillat nu på morgonen. Duschat, made som frukost, sminkat mig, slökollat lite på Dumma Mig. Tagit det lungt helt enkelt. Men nu blidde det andra bullar!! Har precis -stresspackatupp- skit från kartonger som ska med till gamla lägenheten idag. Förhoppningsvis vår sista vända dit! Iaf, hittade en megafin bild från April 2011.. MISS IT! Så brun, (då jag fake'at med en massa BUS...) och dessutom den kryssningen, haha underbar!

Men som sagt, nu är det rush som står på schemat! Så bajbaj :*

En sån där lång 'en

Kategori: Allmänt



Hellu sötkorvisar!

Imorse var det lite kans med allt typ? Pillan kom iaf home to my place vid 12-tiden och då ställde vi oss och gjorde fattiga riddare ♥ asgott! Drog sen på en radhusvisning och mötte upp Marie där. Mega bra place! Nära och bra så att säga ;) Gick sen till centrum för att införskaffa oss en yoghurt så vi kunde göra smoothie (bilden). La oss i sängen för att se Karate Kid, jag tyckte den var bra typ okej fast Smith jr var ju med så det var lite småawesome! Pillan, som vanligt, var en bra filmpartner H3H3. Hon åkte iaf hem sen och jag mötte upp lillebror som vart hos en polare. Vi gick och köpte lglass som lite söndagsmys sådär va.

Imorgon ska jag tillbaka till gamla lägenheten, rensa det sista.. och efter Pillans praktik skulle hon maybe (?) komma to my place. Vad står på schemat då isf?
Nr.1 Sola, Nr.2 Äta nya BJ smaken - Coconutly Fair (eller vad den nu hette..)

Kände att det var dags nu att börja på brännan då som sagt, sol imorgon med Pill och inatt sover jag med BUS som ska tvättas bort imorgon bitti. Förhoppningsvis blir jag en gnutta brunare med tiden då jag smöjt med BUS, solat, smörjt med BUS, solat och ah, you get it. Vill dock inte sola för mycket då det absolut är det sämsta man kan göra för sin kropp.. meeeeeen, en hjälp på traven då naturen inte hjälper min bränna på vintern.

Nr.2 som är typ högst på min "need to do"-list -> faktum är att jag behöver komma igång med gymmet! Eller nejnej.. det är inget faktum, utan det är ett måste! Imorgon är min sista "onytto-dag". Matchar då med att jag börjar praktiken på tisdag och ska sätta igång rejält! Nyttig, gymmad, sommarbrun = PRIO!
Jag kan klara det, bara jag vill.. och jag har viljan!
Just nu hör jag trumvirvlarna spruda i mina öron, ser redan målet jag siktar efter.. men som sagt mycket snack och lite verkstad. SatsarN^

Men nu tänkte jag lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt!

PUSS

9% batteri på datan.

Kategori: Allmänt

Har inte så mycket att blogga om just nu. Hör av mig när det händer nå kul (y)

Everybody has the right to be stupid, but some people abuse the privilege.

Kategori: Allmänt

-

B.Ä.S.T

Kategori: Allmänt



Love my BF-friends

Åkte som sagt in till gullmars för att möta upp my princess. Vi gick runt lite, pratade, tog en varsin latte. Mötte sedan upp Johan, Linn & Chrisse. Drog då till söder och köpte biobiljetter och efter många om och men gick vi till en jätte mysig pizzarestaurang! När det var ca 2 h kvar till bion började mötte vi upp Patrik sen begav vi oss till bion och väntade, köpte lite godis osv. Bion var asbra! Kunde dock lista ut nästan hela filmen, men lätt värd att se!!

Jag och Chrisse tog 00:08 bussen hem. Fan vad bra han är! Var jätte trevligt att få prata med bara honom. Kom med en massa kloka ord och sa så snälla och bra saker. Made my day, hehee.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon då Pillow kommer och kanckar på dörrn innan tuppen vaknat! Eller ah, hon åker väl 10 hemifrån så det är chill.

Goodnight People!

Lördag

Kategori: Allmänt

Var så megatrött att jag höll på att dö imorse.. när jag kommer fram till jobbet och jobbat i ca 50 min säger Jonas "Du kan kan gå hem nu om du vill såklart, för det är rätt lite folk idag.." Kunde i princip sovit några timmar till. När jag väl fick sluta iaf så kom mamma, moster & Johan. Vad är oddsen? Åt med dom sen skjutsade moster hem mig och nu sitter jag här. Ska snart bege mig till gullmars där jag ska möta upp Pill<3 Sen ska vi till söder och möta upp dom andra, boka bio. New years ev ska vi se :)) Blir alltså mys i stan med mina fina vänner, bio + mat kan ju inte bli bättre! Men nu ska jag dra till bussen, pussen ;)

Sötsak ♥

Kategori: Allmänt



Är lite småsugen på något gott..
skulle passa nu när jag ska lägga mig och kolla på en rolig film för att glada upp mig lite!

Sov så gott my sweethearts

Close your eyes and live your dreams.

Kategori: Allmänt



Vill få ut så mycket men får inte ut ett enda vettigt ord ur min mun! Orkar faktiskt inte göra min röst hörd så håller käften istället, kanske inte är det klyftigaste men helt ärligt orkar jag inte något för tillfället. Min kopp är full.

Godmorgon beautys!

Kategori: Allmänt

Ligger fortfarande i sängen med min fina rosa morgonrock virad om mig fnizz!

Hur ser planerna ut idag då? Invänta mami så vi kan åka till gamla lgh'n. Fixa och dona lite där, sedan åka till papi för att fira av honom lite och bjuda på kladdkakan jag och lillebror gjorde igår. Lite småkris här dåra.. Måste hinna köpa present innan... Lär ju gå bra! Naah. Älskarrrr att vara ute i god tid<333



En liten snabb gofika hade dock inte suttit fel just nu! Men lugn i stormen, blir fika när vi ska fira papi<3

Nu ska jag upp och käka frulle.
Puss

I'm terrified...

Kategori: Allmänt

Bakade som sagt kladdkaka med lillebror, slemmigt men mättande! Åt den till nån random skitfilm. Ligger nu i sängen och kan absolut verkligen inte sova för jag är lite småskrajj för blåsten som knackar på mitt fönster så att säga.. Min största fobi, mina vänner, är då verkligen blåsten. Livrädd.
Men ska försöka sova lite nu för imorgon händer de grejer.



PUSS

Bak med Lilleman

Kategori: Allmänt


Duktig lillebror som vispar


Lagom gott sådäääääär


Stark?


Ojski


Fredde är badguy och jag groggy men vafannn


Mushe?!?!?!?

HEJ IGEN!

Kategori: Allmänt

Har som sagt flyttat och grejer så har inte kunnat komma in på internetet (HAHA lät kul när man sa så högt) kan berätta vad som hänt i mitt liv senaste veckan, fnizz------->

Fredag; Domedagen, alltså dagen, med ett stort D... flyttade till min nuvarande bostad. Mycke pack, plick och sådant. Åkte även och shoppade med kusin Sara och lilleman.
Lördag; Vaknade upp i min säng, i det nya hemmet<3 Åkte till jobbet. Efter åkte jag till Pillilull mitt hjärtegull, åt mat och fixade inför fest som senare på kvällen skulle vankas i Kårsta - Vallentuna.
Söndag; Vaknade upp med mian tjejor, Lollo & Pill hos Anton, åkte sen hem.
Måndag; Fixade här hemma, packade upp i mitt rum, så det var helt klart! Pakcade även upp i köket, duktig :D Ringde Amourina, hon & hennes systeryster Milou kom över och sova hos mig. Vi hade jätte kul, drog till mitt jobb på kvällen och fikade. När vi kom hem satt vi oh pratade i tele med nåra randoms..? Made my day<3
Tisdag; Vinkade av Milou & Amourina, skulle till tyresö och sova i gamla lägenheten som vi har till den sista denna månad. Min lilli tös Amourina  somnade så var hemma hela dagen förutom då jag mötte upp lillebror som hade sovit hos en kompis. Bjöd han på skräpmat och handlade lite. Tog ett bubbelbad med hårinpackning osv, jättemys!
Onsdag; Åkte till Sophia, köpte B&J tog igen massa snack, kollade film. På kvällen bestämde vi oss för att väldgästa Olivia så vi åkte hem till henne, (Nynäs liksom..) kom dit vid 22... Men fan vad roligt det varrrrrrrr<3
Torsdag/idag; Vaknade upp hos Olivia, åkte dirr hem, vilade lite drog senare till jobbet. Kom hem vid halv nio-tiden.

Och nuuuuuuu, är det dags att sluta sitta vid denna makapär och börja baka. Jo för det är nämligen så att min  käre papi fyller år idag! Grattis världens bästa pappa!<3


Här är lite skitdåliga cambilder på nya lägenheten, enjoy;



Köket, lillebror posar ;)



Lite av bad/toa -rummet



Mina älskade 3 efterlängtade garderober<33333 + morgonrocken - my favorite!



En liten del av mitt rum, man ser min säng & fondvägg (skitkonstig med nå blommor på, fick inte välja själv..) och mitt skrivbord & fönster. Spegeln ska upp på en vägg snarast...

Hoppas bilderna dög för tillfället, puss på alla fina!

Update = på topp!

Kategori: Allmänt

Njaaaaa.. har inget internet, bloggar någon gång i framtiden när det funkar igen! Pusshejsi

2011

Kategori: Allmänt

Har du träffat några nya personer?
Ja absoluuut!

Har de påverkat dig positivt/negativt?
Mest goda minnen av det jag kan minnas :)


Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Haha, aaah

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?
Don't remember


Någonting/någon du saknar 2011 och vill ha 2012?
mhm, tyvärr

Det bästa du har gjort i år?

Lev tlivet och faktiskt fattat att jag kan säga ifrån vilket jag aldrig vågade förr.

Ditt största misstag?
Lägga så mycket tid på tråkigheter när jag ist kunnat ha kul!

Hur har du firat/firar jul i år?
Hos moster med mammas sida av släkten (2011 alltså? haha)

Vilka datum från 2011 kommer du alltid att minnas?

24e augusti tyvärr.. 2 dec & nyår såklart! Vad jag minns nu för tillfället iaf

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2011?
Måste nog få hålla med Lollo om att "Fest hos Mange, Vart jag mig i världen vänder, Danza Kuduro" påminner om 2011 ;)

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Inte vara rädd. Våga.

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Brytt mig om skit

Vad är det pinsammaste du gjort i år?

Kommer inte på något specifikt men jag och min käre vän Lovisa kissade i en dusch (skvätte på fötterna, usch haha) och duschade sedan av allt och låtsades som om ingenting! Sköningar, men vad gör man om man inte hittar toan (a)


Blev du kär under 2011?
Inte ett dugg :)

Har du legat på sjukhus under 2011?

Legat och legat, men spenderat en jävla massa tid på sjukan tyvärr..

Skadat dig eller varit allvarligt sjuk?
Somsagt, vart inne på sjukan en hel del pga olika grejer

Hur många one night stands?
Mammas flicka ofc ;)

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Hatar den dagen fortfarande, allt var bara bajs.

Vem fick dig att må bra?
Mina vänner solklart!

Har du förlorat någon vän i år?
Kan man säga..


Vem saknade du?

En vän, och min pappa ochg såklart Steve som flyttade.

Har du flyttat under 2011?
Hahah, komiskt men ja.. 30 dec :)

Vad ska du göra nu på jullovet?
Leva livet!

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Vet inte faktiskt, lite till och från.


Vad ser du fram emot 2012?
Att få supa till på min 18 årsdag!! Och sommaren, utlandsresa med Pill & Loll, kanske London med Amourina?

GOTT NYTT ÅR KÅMPISARRRR

Kategori: Allmänt

Har haft ett jävligt grymt nyår! Började med att jag och Pillis åt middag sen åkte vi till Vallentunna, Kårsta. Festen var hos Persimon. Han och några till hade fan fixat och donat i en vecka nu och taggat till för denna awesomeaste fest! Rökmaskiner (som någon glömde stänga av så alla gick in i väggen hahahah! but still, asjobbigt) blinkblink-lampor, sjuttioelva högtalare och t.o.m byggt en egen jävla bar, vem gör något sådant på en vecka?! Grymt, ja det var det fan. Och såklart gick min nyårskyss till Lollisen.
Vid 3-tiden åkte jag, Pill, Lull hem till Anton som hade med sig Jerry. Antons jätte söta och snälla mamma hämtade upp oss. Var askallt när vi väl kom hem till Anton, haha men vi värmde oss med kroppsvärmen haha ;)
Idag åkte vi tillbaka dit festen hölls igår, städade lite och åkte hem till Pill. är nu här, degat i soffan sen klockan 18 typ. Skönt! Blir att bara titta på film och mysa hela kvällen.



Den romantiska middagen! Kött, potatiskrocketter och bea.

Nu ska jag hoppa på mina fina vänner för dom har somnat, hm :( aja, PEACEEEEE