Mimmi Kindstrand

Fredag och löning!!

Kategori: Allmänt

Hallå,
Fullspäckad vecka vilket betyder no blogging. Men anyhow,
Tisdagen var det hemmaspa på morgonen. Ansiktsmask, rakade benen, noppade ögonbryn, fixade naglarna osv. Sedan jobb och sedan fira Heléne på kvällen.
Onsdagen var det rensningsdag. Jag har nu rensat kläder, saker och allt jag äger och har ...nästan. Har lite saker i källaren dock. Det får bli en annan dag hähä. 
Igår var det bara slappt innan jobbet, kollade serier och så. Sedan stängning på jobbet.

IDAG är det fredag och jag jobbar heldag då det är studiedag på skolan. Slutar 16 och blir upphämtad av storebror med Emz och åker till lilla familjen och träffar min prins, min bror son❤❤ äntligen! 
Löning idag och en fri kväll med Emma står på schemat. Alltså kan vad dom helst hända dundunduuun.

Nu är min rast slut, plikten kallar. Tjarååå!



Hej och hå!

Kategori: Allmänt

Long time, no se.
Helgen....gick snabbt, som vanligt. Mys med pojkvännen, folkrace, dejt med gamla tjejligan och sedan ben o Jerry -dejt med D ❤ grym helg imo!

Igår var det måndag vilket betyder jobb. Sedan traskade jag hem till lillasyster och stannade sent. Kalasbak och middag vart det. Himla mys! Sedan hem till D för att krypa ned hos min sjuka pojke. Det kan vart så att jag är den skyldige smittaren, äuhrm..... 
Jaja! Nu ska jag till jobbet, ciao!


Senaste i bilder.

Kategori: Allmänt









(Gammal bild från Vimmerby, vill dock poängtera att det vart mycket folkrace på senaste)




Helgis, wiie.

Kategori: Outfit





Torsdag.

Kategori: Allmänt

Jag är heeeelt slut. Jobb 9:30-18:30. Alltså - något slut just nu.. Dock är det äntligen fredag imorgon och en efterlängtad och fullspäckad helg.

Me earlier today. Bra outfit, lol. Nä meneeeeh  Kär i min jacka.



#tröttmössa

Kategori: Allmänt




/ gårdagens facelook och outfit /

Goddag!
Idag är det onsdag, jag vart inringd tidigare så jobb 9:30-17:15. Soft ju. Dock somnar jag vilken sekund som helst då jag sovit jättedåligt de två senaste nätterna. Blä. Vill skaffa ett nytt gymkort snarast också.. Jag gör inget vettigt annars i min vardag. Får se hur det blir med det va. Tja.

HOLA!

Kategori: Allmänt

Helgen vart inte alls som tänkt,
Lördag - garage, ingen fika med gymnasievännerna men massamassa gos med pojkvännen. Vi la oss tidigt för klockan stod på 05:30 nästa dag. För då banne mig var det folkrace på schemat!! Schysst folkracedag och pojken gjorde bra ifrån sig, de andra med! Dock knasade bilarna för dem så inga pokaler följde med hem tyvärr. 
Vi hann hem lagom till middagen och hade det bara bra hela söndagskvällen.

Igår var det måndag, jobb 10-17:15. Ganska hård jobbdag. Men idag taggar jag till för en ny dag, förhoppningsvis bra och lugn. 
Och! För att inte glömma, just idag fyller min brors son 1 månad. Världens finaste.

Anyhow, bilder från helgen.







Be happy, be you.

Kategori: Allmänt

Ja igår var det fredag. En kollega var sjuk så jag fick hoppa in, alltså jobb 9-17. Sedan hem för middag med familj + pojkvän + storebror och hans lilla familj. Idag är det lördag - garaget. Kanske blir mysfika sedan med gamla vänner. Annars blir det nog ganska lugnt denna helg. Träffar och sover hos kusin imorgon. Gött, tja!



Jag vill bara vara nedbäddad under ett täcke.

Kategori: Allmänt

..ett skönt sådant då också! 
Idag vaknade jag och kände mig kraftlös/lealös och ville egentligen bara somna om. Men när min kärlek kramar om mig och överöser mig med pussar kan jag inte låta bli att öppna ögonen.
Så, godmorgon på er!
Trots att jag som sagt egentligen vill gå och lägga mig igen så är det snart dags för jobb. Stängning idag, himla mys. Imorgon fredag och sedan helg. Det är ju helt galet vad fort veckorna går!

Anyhow, selfie från igår. Mitt nya chokladbruna hår ❤ nyförälskad!



It's a bad day, not a bad life..

Kategori: Allmänt



Ibland känner jag mig duktig.
Startar dagen med frulle - fullkornsbröd, te och äpple. (Tänkte ta oboy med fralla, vilket jag är glad för att jag inte gjorde..) Jag ska även fylla i mina tider på lönesidan som jag gjorde helt i onödan sist. Kul att dem ens säger något(!!!!). 
Aja, ta tag i livet nu då. Tja!

Från råttfärgat till chokladbrunt.

Kategori: Allmänt

Jag måste ju tillägga.. Jag tonade håret idag, första gången på väldigt väldigt länge. Jag är sjukt nöjd!



.

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Idag vart jag inringd tidigare för att jobba några timmar extra på särskolan. Grymt kul att se hur den verksamheten fungerar, så det tog jag tacksamt emot.
Annars då?
Jo livet rullar väl på. Träffade Saga efter jobbet då vi hade myyyycket prat att ta igen. Vi stötte även på min lillasyster i centrum under vårt desperata letande efter vintermössor.. Ja vad ska jag säga? Jaha nähe, då har hon gått och blivit centrumhängare min lillasyster. Suck. 
Anyhow, fick höra bad news idag. Vet inte hur jag riktigt ska reagera eller agera. Nä, hemska nyheter är aldrig kul. Nu får vi bara hoppas på det bästa.
Man ska aldrig ta något eller någon för givet står mig väldigt klart iaf. Uppskatta dina nära och kära oavsett vad som händer, för plötsligt en dag finns de inte där längre. 

Nä nu ska jag försöka sova med mina grabbar i öronen, jo jag har nämligen börjat lyssna på backstreet boys. Lite halvkär sådär va. Hihi, godnatt!

Har jag glömt bloggen mån tro?

Kategori: Allmänt

Svar nej.
Dock har jag haft fullt upp hela helgen då det som sagt var folkrace på lördagen och sedan släktäventyr på söndagen. Sjuk har jag dessutom var. Sådär otroligt äckligt förkyld och fydundrande feber. 
Igår, måndag, var det jobb 10-20. Resurs, fritids, APT-möte och slutligen fritidsmöte. 

Bild från släktäventyret, hähä. Fint med höst.



Bra fredag.

Kategori: Allmänt

Härligahärliga fredag!
Bullbak med barnen på jobbet, slutade tidigt, for hem för lite vinmys med mamsen i väntan på att D ska komma över på middag. 
Imorgon blir det heldag på folkracebanan. Håller tummar och tår för att det ska gå vägen för min fina. 
På söndag blir det heldag med familjen i stora staden. Båttripp och middag på vapiano, kan inte klaga! 

Jag idag innan jobb:



PUSSSSSS

Äntligen tillbaka till jobbet!

Kategori: Allmänt

Bra fredag på ingång får vi hoppas! Jag har haft en ganska delad morgon, både bra och dålig. Strunt samma. Nu ska vi se det positivt. Jag fick ju min lilla extralön från augustis övertid. Kulkul. 

Orkar inte blogga mer, tja.



Sjukismys.

Kategori: Allmänt



Nämen se där! Klockan är redan halv två. Bara ca 4h kvar tills min gos kommer hem. Hittade (läs: snodde) pojkvännens tröja som jag gosar ner mig i så länge. 

Sjukdag.

Kategori: Allmänt



Tjääna!
1a oktober idag och det firar vi med feber. Helt död ligger jag i sängen. Är kvar hos pojkvännen hähä så jag behövde inte kliva upp imorse som jag brukar när D ska till jobbet. Jag passar på att vara hundvakt när jag är här också. Gosigt sjuksällskap jag får daaaa.
Aja, tjarå.