Mimmi Kindstrand

Halloween trix.

Kategori: Allmänt

(Förra inlägget skulle egentligen komma upp vid 16....)

Är nu hemkommen till kära Tyresö. Har stått och halloweensminkat Hannah och hennes vän Evelina. Just nu är dom ute och "trick or treat"-ar, så jag och pappa catchar upp lite och tar oss en smirnoff. Mumma! Snart vankas det middag. Försöker få över storebror hit också.. Men han är inte lättlurad inte! Jaja, jag avrundar här.

Shopping.

Kategori: Shopping

Har spenderat dagen med två fina brudar vid namn Michaela och Ronja. Vi har strosat runt i HC och dom har fått med sig lite medan jag nöjde mig med subway, hihi.
Just för tillfället sitter jag i soffan hos frissan medan båda tjejorna klipper sig. Vill också! Mjaaa snart så.
Efter detta ska jag köpa lite bussaker och sedan ta mig till Tyresö för att träffa systeryster och sover där inatt, mys.


Mickis förut idag, så jävla krimmi!

Mys.

Kategori: Allmänt

Har satt på mig mysvinterkoftan, värmt en kopp te och satt på högsta volym, jullistan på spottan är det som gäller nu! Passar alltså på att städa innan brudträffen, sounds great in my ears.

Godmorgon onsdag

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen oblogg sugen, så jag fattar mig kort.
Idag är det onsdag vilket betyder dejt med brudsen. Mickis behövde lite minishopping och jag likaså så det passade bra med studiebidrag. Ska fixa mig lite smått sedan möta upp tjejorna.


Curly today..

Guess what?

Kategori: Allmänt

Duktiga jag som skulle pluggat hela dagen, mja.. låt oss säga att det har jag verkligen inte. Dumt nog. Istället mötte jag upp mami efter hennes jobb och vi köpte Ben o Jerry, godis och läsk. MUMMA! Myser lite i soffan här med mami, jag försöker bli frisk under min mysipysi filt. Woppa, waiting for bättre times. Har även lekt med det nya halloween sminket mamma införskaffade idag när vi var i HC. Kulkul, detta är då resultatet ---->
 

Trött jag blir..

Kategori: Kost och träning

Som ni vet, har jag en kategori som heter "kost och träning". Jag har valt att ha en sådan kategori här på bloggen då det pushar mig till något bättre. Klart som sat att jag äter onyttigt också, vem gör inte det som trött 18-åring? Därför gör det mig upprörd då vissa har svårt att se mig äta min sallad t.ex eller att jag ibland väljer en frukt istället för en chokladkaka. Och isf gör jag väl det valet för min egen skull och ingen annans. Det är upp till var och en. Varför ska människor lägga sig i och bry sig om saker som inte ens rör dem? Jag vart kallad anorektiker idag, bara för att jag tacka ner till onyttigheter. Haha, sorgligt. Och nej, jag gör inte blogginlägget just för en anklagelsen, jag gör det för att folk klagar jämt och ständigt. Hur man än gör iof, så ah.. skitsamma!
 
Jag avslutar blogginlägget här och hugger in i min fjärde clementinen för idag, mums.
Peace out alla negativa människor ♥
 

Home made lunch, baby!

Kategori: Kost och träning

I'm done.

Kategori: Allmänt

Sjukhus - check, hämta ut medicin - check, köpa maskeradsmink - check, shoppa en gooood sallad - check.
Fult när jag skrev check.. Jaja! Nu har jag påbörjat en medicinkur och sitter för tillfället på banken. Efter detta åker jag och mamma hem för att avnjuta en mumsig sallad. Ciaooo!

Ovanligt?

Kategori: Allmänt

Here we go again.
In till sjukan, sedan göra några ärenden. Woppa sikken härlig tisdag. Brb, går och dör ett tag. På riktigt, jag är rysligt trött på skiten!!!

Känns som att det är söndag!

Kategori: Allmänt

Helt spontant bestämde jag och saga att vi skulle till stan och ta en mysig fika och strosa lite i affärerna.
Jag kom hem för nån timma sen och var vrålhungrig så slängde i mig lite mat och parkerade arslet i soffan och har legat här sen dess, ihopkurad i massa myskläder.

Ikväll är det tydligen fullmåne så mamma och jag tar oss ett glas rosé och myser när vi ändå är "barnfria" haha, dvs Fredde sover hos Kevin. Woppa!

Mot stan!

Kategori: Shopping

Den årliga höstsnuvan!

Kategori: Allmänt

Japp, även jag har åkt fast för den såkallade höstsnuvan. Svullen hals, snorig nos, ont i hela kroppen och riktigt seg. Precis vad jag behövde nu när det äntligen är höstlov och jag har planerat upp hela veckan med både gym och träffa roliga människor.
Usch fy och blä! Nu blir det att hinka i sig te och tycka synd om mig själv..!


Otroligt lång tumme på bilden, haha! Vill bara visa hur ledsen jag är, sadface.

Forever alone

Kategori: Allmänt

Inte ens hunden står ut med mig..!

Fyndig rubrik..

Kategori: Allmänt

Godmorgon.
Gårdagen var rätt chill. Vart som sagt upphämtad vid 17 och vi åkte till Tyresö. Käkade hemmagjorda hamburgare, mumma! Kollade solsidan och alla roliga program som nu var. Sedan satt jag och saga i köket hela natten. Så vi gick la och sov vid 3 haha..

Vaknade för nån timma sen, kunde inte sova. Håller på att bli sjuk nämligen.. Men jag och saga har iaf lite plans bl.a att gå till min gamla skola, spännande! Ska även kolla BHar då mina inte passar längre.. Hm.

Jag är huuuur hungrig som helst, ska kolla ifall det finns något att äta, ciao!


Längtar så sjukligt till julen att jag gjorde ett collage..

Kategori: Word

Sunday's workout.

Kategori: Kost och träning

Idag tog jag mig faktiskt inte till gymmet utan jag stannade hemma på yogamattan. Därav blev det ingen kondition men jag körde på bra iaf! Mestadels mage men även ben + armar. (Gjorde för många muskelgrupper då jag vart uttråkad, så körde bara på!)

Isadora - blue.

Kategori: Naglar och skönhet

-

Kategori: Word

Hola senorita!

Kategori: Allmänt

Har bara chillat hela söndagsmorgonen.
Nu ska jag återgå till mitt söndagsfix ist! Vilket består utav; fixa naglarna, noppa + färga ögonbryn, träna, äta lunch (har redan planerat vad, mums!) och sedan invänta kusinvitamin. Blir nämligen upphämtad efter 17 snåret och åker hem till henne. Länge sedan nu, men vi kör på standarden, hehe!

Stars can't shine without darkness.

Kategori: Word

-

Kategori: Word

Hemmakväll

Kategori: Allmänt

Tog mig till gymmet men kände ändå att det hade vart bekvämast i tv soffan ist.. Cyklade iaf 25 min och tog in-/utsida lår. Mådde inge bra då åkte hem igen efter det.

Har legat i soffan sen dess och kommer förbli så kvällen ut. Var fetaste halloween temat på pure(?) ikväll, men jag stannar hemma, sängliggandes, ist.. Riktigt surt. Men min babydarl mami ska köpa hem chips och dip så kvällen är i princip fullbordad! Peace out, peepz.


The Gym

Kategori: Kost och träning

Jag rockar min nya rosa sportbra som matchar till resterande rosa gymoutfiten. No make, räcker med att jag trotsar denna "dagen efter" genom att ta mig till gymmet, haha!

Mat innan gym

Kategori: Kost och träning

En tallrik med köttfärs, sallad och dressing. Självfallet ett glas multi och en clementin. Mumma, nu taggar vi till träning! (Ja, jag äter med sked hehe)

Lördag

Kategori: Allmänt

Fredagskväll;
Jag och tjejorna kom till lokalen vid 21, var lite stelt osv så vi startade upp ett ölspel så folket blidde glada. Det vankades även limbo och hela havet stormar, grymt kul! Men någonstans här emellan vart det lite kaos tack vare lite grejer, men bortsett från detta hade jag en grym kväll. Kul att se bekanta ansikten också osv. Fick skjuts till termi av snälla Joel som vart nykter hela kvällen, så lämnade Simon av mig vid bussen, gulle. Kom hem strax efter.. Hm, halv två? Kommer inte riktigt ihåg..

Idag, mår jag som en kung! På riktigt. Ingen bakfylla alls, woppa! Har unnat mig lite godis hihi. Ska möta mamma vid gymmet om ca 2h och kötta nån timma. Känns skönt!


iPhone bilder från gårdagen

Kategori: Party

Friday I'm in love!

Kategori: Party

Nu jällar har vi ätit, klätt och sminkat oss! Ska ta bussen om ca 1.5 h. Men nu taggar viiiiii, puss!

Men tjenare mannar

Kategori: Party

Är nu hemkommen från Farsta. Mina vänner fick med sig mycket fint hem medan jag gjorde en "se men inte röra" duktiga jag, fniss.

Just nu småpular jag och mami här hemma, väntar in Mickis som kommer vid 17 tiden då vi ska handla utblandning. Blir en (förhoppningsvis) god middag och sedan är partyfixandet igång! Förar lite osv, myyyys!
Mot kvällen drar vi oss till handen och möter upp alla partygalna tjejor och beger oss till lokalen! Så grymt jävla taggad, NU KÖR VI!


Myser lite med Anders, Göran och Ove.

Allååå

Kategori: Allmänt

Skoldagen gick som smort, åt lunch och åkte till Farsta. Så här sitter jag nu medan Pill, Linn och Mickis rockar provrummen. Jag längtar till fikan.. Har så ont vid revbenet så vill bara fika av mig smärtan!

Wiiie...

Kategori: Allmänt

"Jag ser det snöar"

Kategori: Allmänt

Sådärja, nu är jag en av alla andra sjukligt många som postar "snö"-inlägg på fb/bloggen/insta. Woppa!

Tänkte ta dagen i korta drag;
Började med ped.led.(?) / sve. på 1h sedan var det lunch i 3h, alltså shopping, efter detta väntades 1h spökhistorier med massa gottis på eng. Trodde jag skulle dö 23 ggr, då alla petade på mig då jag råka yttra mig ett pyttelitet skri, bara enstaka ggr....
Efter eng. väntades egentligen aerobicen - redovisning!! Men lärarn var sjuk så vi tar det efter lovet.
Köttade iaf gymmet då. Mötte upp mami och shoppade lite mer roliga saker. Fniss.

När jag väl var hemma, åt jag och hoppade i plurret. Veetat benen (så Lena att jag dör lite nu), peelat, hårinpackning & ansiktsmask, har också målat naglarna rosa eftersom morgonkvällens outfit är svart. Perfa.

Nä usch sikket långt blogginlägg detta vart, nu ska jag sova GODNATT.


Löning = shopping

Kategori: Shopping

Under vår lååånga lunchrast idag på 3h så sysselsatte vi oss (me and mah gurls) genom lite shopping! Lite tråkigt dock då jag har ca 200kr på kontot nu.. Men jag har iaf införskaffat mig en 3 apor som jag hoppas ska räcka lovet ut. Vad tror ni, lyckas jag? Mohaha.

Anyway,
Svart topp - H&M 199kr
Glittriga/svarta leggings - gina 50kr (REA!)
Silverglittrig klänning - H&M 199kr

Sedan har jag införskaffat mig hårinpackning, ansiktsmasker, badskum + salt osv, ja, typ en hel årsförbrukning(!!). Orkar dock inte fota detta..

Some pics! Dålig kvalla osv, iPhone<3333 hehe.

Maxat pass!!

Kategori: Kost och träning

Körde som sagt 1h kondition. Maxade med nivå 10 på alla tre maskinerna och köttade verkligen på tills sista svettdroppen föll.. (Groteskt det lät då!)
Gjorde även 150 rodd (sitter på rumpan, fötter + överkropp i lyften och ror), 50 sidoups och 3•10 in-/utsida lår (vardera).

Riktigt nöjd med dagens pass! Men efter detta blir det lite vila, time to parteeeyy!


Btw, röd i fejjan - aka tomatis!

The gym right now!

Kategori: Kost och träning

Riktigt händelserik dag må jag säga, därav det dåliga bloggandet tyvärr. Tell you more later!
Sitter faktiskt på cykeln här på gymmet. Tar 20 min vardera på cykel, löp och cross, allt som allt en timme kond! SKÖNT.


Skön bild! Hehe.

Spökhistorier och gottis på eng.

Kategori: Allmänt

#thursday

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Jag tog det så lugnt imorse att jag var tvungen att ta en senare buss.. Ingen skada skedd, kommer i tid iaf.
Har alltså bara chillat med moder min, mys!


Gjorde en mega god frulle till oss båda, mumsi.

Drill

Kategori: Allmänt

La mig för ungefär en timme sedan. Har vridit och vändit på mig, kan trots alla försök inte sova. Kvällens fundering var - vafan heter "borrmaskin" på engelska. Var tvungen att söka upp ordet.

Nu vet jag, nu kan jag sova.

Pjgtkvfläägf

Kategori: Allmänt

Skrev fetaste inlägget (det nedan) men det kom bara upp en ful bild på mig med rubriken "galet glad" till. Gör ett nytt försök då!


Allt rullar på fint nu!
Gymmar som aldrig förr, har kunnat checka av 2/3 sjukligt viktiga prov/redovisningar denna vecka. Den sista checkar jag av imorgon, aerobic, det kommer gå galant!
Är grymt taggad inför helgens roligheter självklart! Och lovet, som jag längtat.

Imorgon är det också en bra dag. Har redan pratat med Lovisa om att vi ska till Ö&B (favvoaffären, tyyyp) och införskaffa oss gottis till engelskalektionen då vi ska berätta spökhistorier.
Det bästa med imorgon är att det är löning! Vilket i mitt fall betyder - underhåll. Pappas flicka dåra, på sätt och vis. Haha.

TAGGAD PÅ LIVET ATM! Och med detta säger jag godnatt alla fina.

Galet glad

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Word

Kondition & ben + rumpa

Kategori: Kost och träning

Tog en 30 minutare på crosstrainern. Tänkte att det passade bra då jag ändå körde ben idag. Blev då även in-/utsida lår, 3•10 på vardera 3 gånger om. Ska göra lite övningar på yogamattan hemma också. Utfallssteg och rumplyft(?).

Känns sköööönt att få röra på fläsket!


@school....

Kategori: Allmänt

Åh herre vad trött jag blir på dessa dumma aerobic låtar/rörelser osv.. Men nu är dom gjorda och det är bara att öva in! Har dessutom gjort en enkät till projektarbetet så jag slipper ha med mig data på fredag, soft bror. Gjorde dessutom provet i psykologin, gick galant.
Jajaja nu ska jag sluta blogga om hur awesome jag vart i skolan idag. Swish iväg till gymmet, KÖTTKÖTT!


Onsdag!

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med ett stort leende på läpparna imorse! Träningsvärken har smygit sig på, det är riktigt skönt för då vet man att man gjorde bra ifrån sig på gymmet igår, hehe.

Nu iaf är jag påväg till skolan. Rätt chill dag. Har goda nyheter att berätta för mina fina vänner, köttaaaaa! I'll blog ya later.


En liten inspobild såhär på morgonkvisten också då.

Med detta säger jag godnatt

Kategori: Word

Dagens

Kategori: Dagens

Person - jag själv (ego) jävla flyt jag haft!
Humör - peppad.
Maträtt - frulle<3
Sms - "hängpung" mamma ville uttrycka sin ilska..
Låt - jaduu.. Goodtime, bara för att Mickis blir så glad utav den, tulle!
Bild -

Kvällsmys.

Kategori: Allmänt

Efter ett underbart gympass tog jag mig en lång skön dusch. Smörjt in hela kroppen så jag är alldeles len, fniss. Ligger i sängen här då, inlagd som en sill i morgonrocken och tänkte läsa in mig lite till provet imorgon. Efter detta tänkte jag fira min framgång (sajk) med en kopp te och SHF på tv. Love it!


Skönt pass

Kategori: Kost och träning

Trodde jag helt tappat förmågan på löpbandet, men icke sa nicke. Sprang på nivå 10 i 25 min, sedan 5 min pw. Körde också som sagt armar + mage. Armar gjorde jag på de 4-5 maskiner som finns och mage blev en maskin + 100 situps (50 vanliga, 50 sidoups), 100 rodd (när man sitter på rumpan, både ben och överkropp i luften och gör rorörelser).


Riktigt nöjd med dagens pass!

Softar

Kategori: Kost och träning

Precis hemkommen från skolan, riktigt flitig har jag vart! Chillar kanten just nu, tänkte ta en buss snarast till gymmet. Blir som sagt kondition 30min, armar + mage. Det var allt för nu, höressss


-

Kategori: Word

Today.

Kategori: Allmänt

Oduktiga Mimmi glömde självklart gymkortet hemma.. Men det tar jag itu med sen! Förövrigt har det vart en bra dag hittills. Tråkig men flitig skoldag, äcklig skolmat (veg. idag).
Köttar TK prov sista lektionen.


Ah, ville uppdatera lite. Puss så länge! Me today.

Takaway frulle i skolan.

Kategori: Allmänt

Lite plans.

Kategori: Allmänt

Denna dag ska inte bli som gårdagen. Troligtvis kommer den det, fullspäckat schema! Skola 9-16:30, gym -ca 18, hemma senast 18:30, äta mat och sedan plugga. Hollywood fruar på tv ikväll också, det vill man inte missa..

Men som sagt, ska försöka göra det bästa utav dagen. Ska börja med att ta mitt äckelhormonpillersomgörmigfet och sedan göra en god frulle och kaffe att ta med till skolan. Toppen!


Crazyness, jag och Sally i somras!

Vad är felet?

Kategori: Allmänt

Folk gnäller på att jag är arg. Klart som fan jag blir arg om majoriteten omkring mig kallar mig arg. Och vissa verkligen älskar att få en människa att bli irriterad eller ledsen, frågan till er är ju bara, vafan är ert problem?! Prata inte med mig om du bara vill få mig på dåligt humör, skona oss båda från detta haha.


-

Kategori: Word

#larvmaja

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från en väldigt tröttsam dag.. Behöver soooova! Ligger och softar lite i sängen ba. Har förövrigt shoppat loss på ica med mami, massa nyttigt och gott! Men nu ska jag ställa mig vid spisen och tillaga taco tänkte jag. Blog ya later!


-

Kategori: Word

Träning.

Kategori: Kost och träning

Vart lite inspirerad utav min vännis Sandrutt, läs hennes blogg - http://facemylife.devote.se/ (copa, för jag är efterbliven).
 
Igår tyckte jag och mamma att vi skulle tänka om och börja äta "nyttigt". Jag hade mestadels tänkt att jag skulle kötta gymmet nu denna vecka innan lovet, men mamma tyckte att vi skulle vara nyttiga också! Så, så får det bli.
Träningsveckan innehåller bl.a min och Amandas redovisning på aerobicen så vi använder verkstadstiden till att öva inför detta. Blir en hel del gym också.
 
Upplägget inför veckan:
 
Måndag - aerobicen, kondition och styrka (mestadelas mage).
                Använder mig utav yogamattan hemma, gör några övningar
                (om jag har tid, pluggplugg..).
Tisdag -  Gymmet. Kondition 30 min, armar + mage.
Onsdag - Idrott. Får se vad Kenta har att erbjuda.
                Öva på redovisningen (3 låtar - 1 styrka, 2 kondition)
                Gymmet. Kondition 30 min, ben + rumpa.
Torsdag - Gymmet. Kondition 1h.
 
Tänkte att detta nog var bra då jag i samma veva började ta mina p-piller idag, efter ett litet uppehåll. Kommer förmodligen bli smällfet tack vare hormonerna osv.
 
Efter skolan idag blir det att möta upp mami och shoppa loss! Fick ett sms "hör av dig efter skolan, då blir det att shoppa nyttigheter!" Gooooood.
Känns lättare om man har någon med sig. Dessutom får jag inte pengar försän torsdag så jag kan inte handla nå dumheter hehe. Dock blir det nog gottis på torsdag då vi ska ha med till en mysislektion på engelskan. Hihi.

Hola amigos!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Tuff morgon.. Köttade på aerobicen som bara sat!!
Nu är det film på engelskan, flummar med mina brudar Mickis och Sandra! Bjuder på några gulliga bilder från right now, pussis!


-

Kategori: Word

Lazy sunday.

Kategori: Allmänt

Har fått en hel del gjort idag!
Äntligen säger jag bara, min del i denna börda är nu över.

Nu mot kvällen har familjen myst framför TVn med lite te.
Har inte så mycket att dela med mig om dagen eller något annat. Jag bloggar mer och bättre imorgon.
Nu väntas Beck på TVn och sedan sova, upp tidigt tagga aerobic imorgonbitti.


Söndag.

Kategori: Allmänt

Tråkig söndag, like usuall. Ska fortsätta mitt helgsprojekt - om möblering. Hade tänkt mig en plugghelg men icke sa nicke. Sjukt trött på skiten så jag gjorde något som gjorde mig glad ist! Jag får la kötta skola i veckan ist..
 
Men ja, tråkig ohändelserik söndag = tråkiga inlägg. Ska bespara er med detta och blogga lite mindre today. Woppa, kyss och smek, sänglek.
 
 

-

Kategori: Word

Ever since I met you, no one else is worth thinking about.

Kategori: Allmänt

Som sagt tänkte jag avsluta denna "arbetande" dag med ett mysigt bad! Skum, bomb, salt, skrubb, hårinpackning och helt nyrakad och fräsch. Underbart! Såg att det går några roliga rullar på tv ikväll, så ska mysa med mami framför det dåra.


BLACK

Kategori: Shopping

Denna goding köpte jag igår, bara ett par svarta spetsisar där nertill så är det finito!


Grymt nöjd!

Kategori: Allmänt

Har fixat och donat exakt hela dagen. Flyttat sängar, saker garderober osv. Har nu äntligen fått det som jag vill ha det, eller ja, nästan.

Har dock tagit dubbelt så lång tid då jag var tvungen att passa Sally. Hon skulle gå exakt där hon inte fick, bajsade så jag var tvungen att bada henne och därefter rengöra badkaret.. Jävla padda. Men hon är söt.

Nu tänkte jag avnjuta ett bad! Sedan krypa ner i min nybäddade säng. Mysipysi.


Bild 1, ena garderoben. Kaos, men har ändå fixat lite, så förstå hur det såg ut innan (?!)... Visar heller inte bild på de
Bild 2, min nybäddade säng med fula jävla stjärnor på.. Allt annat låg i tvätten. Matchade lakanet till fondväggen något oerhört då också...! Nä. Får dessutom turen att mysa med Albert inatt, wiiie.

-

Kategori: Word

False friendship doesn't count.

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Hade jätte mysigt igår. Sandra hämtade upp mig så åkte vi till maxi och köpte gottis. Åkte sedan hem till Jacob där även Oscar var. Två skräckisar hann rulla förbi och mycket skratt och mys från vissa hörn, haha! Åkte hem vid halv två.
När jag kom hem var jag så pigg så jag började möblera om, som kvällens planer egentligen var. Fint vart det! Somnade strax innan fyra.
Idag ska jag bara fortsätta fixa och dona här hemma.


Bild från igår, bussjäveln hade åkt in i infarten utanför mig. Släppte av en snubbe och rullade vidare som ingenting hade hänt. Haha..

Gjorde min kväll!

Kategori: Word

Ändrade planer.. ovanligt om man heter Mimmi?

Kategori: Allmänt

Som vanligt, precis när jag delade förra inlägget ändrades planerna. Blir att åka med Sandra till Tungelsta för lite filmmys med två grabbar, känner dom inte men det blir säkert mys. Vart att snabbsminka mig lite och byta från mysiskläderna till jenas och tröja. Så grymt skönt att Sandra har bil dessutom, gullis. Jaja, nu ska jag slänga i mig lite mat innan Sandra hämtar mig dåraaaaaa. Puss!
 
 
Ful bild, en tja, detta är jag nu atm!
 
 

Dålig på att blogga..

Kategori: Allmänt

Har som sagt vart i stora staden med mina fina tjejer. Mycket snyggt inhandlades men jag fick bara med mig en BH, visar bild later! Kom hem för någon timma sedan och pratar runt lite om kvällen. Tror dock jag inte orkar nå annat än att bara chilla hemma ikväll. Ska möblera om tänkte jag! Puss så länge.


Fredag!

Kategori: Allmänt

Bra skoldag. 1h snack sedan lunch och nu sitter jag, Pernilla och Michaela på tåget in till stan för att möta Ronja. Inte nå mer planerat idag, får la se vad som händer. Puss!


Bjussar på en bild på min snygga vän Pernilla.

Värmen av sann romans.

Kategori: Word

 

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Usch, denna dag har vart lite tröttsam och tråkig. Därför har jag nu satt på mig mysisdressen + raggsockor och ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på min älskling Bruno Mars. Sova tidigt ikväll och dessutom tagga för sovmorgon till 10 imorn. Så grymt skönt, har inte ett piss planerat till helgen heller. Peace out!


Boy's.

Kategori: Word

Skriver av mig en snutt.

Kategori: Word

När allt rullar på fint och jag är på topp, ska det alltid komma nåt emellan. Vill inte att just du ska höra av dig och bara skita på mitt glada humör. Då var då och jag vill verkligen inte att det ska tränga sig på mitt liv i dagsläget. Jag är glad utan dig. Men nejnej, jag ska inte låta detta förstöra mig.

Keep your smile, point the middle finger and move the fuck on!


-

Kategori: Word

Men CHACHA blogg1

Kategori: Allmänt

Äntligen sitter jag vid min älskade macbook.
Har just nu svenska och lyssnar på nån jävla bandspelare om allt och ingenting. förberedelser inför nationella. Toppen..
Iaf, gårdagen var riktigt najs! Det var överraskingsmiddag till Linn som blir myndig på söndag, woppa! Åt kött, potatiskrocketer och bea. Till efterrätt vart det panacotta och vaniljkaffe. Muuuuums. Linn fick även lite presenter osv, hon var nöjd så det var himlans bra!
Dock hade vi lite svårt när vi skulle sova då vissa ville prata ända in till morgonsolen.. skoja! Men typ. Så idag är vi alla slitna och trötta.
 
 
Snodde en bild från Pernillas blogg.
 

-

Kategori: Word

Trött_brud_94

Kategori: Allmänt

KUL att min jävla telefon är cp. Har redan publicerat 3 inlägg som då inte vill vara på min sida.. Skriver mer i skolan då jag har min kära Mac! Puss.


Woppa!

Kategori: Allmänt

Allt har bara gått bra idag! Lämnade in engelska uppsatsen jag gått och dragit ut på i år och dar, nu är det bara svenskan som väntar då..
Just nu är jag, Linn och Mickis påväg mot Huddinge och ska köpa lite mat innan vi beger oss hem till Mickis.


I'll blog ya later!

-

Kategori: Word

 
 

Älskade skola

Kategori: Allmänt

Just nu verkligen älskar jag skolan, på riktigt! På lunchen var det konsert i aulan och nu gör vi en pjäs.

Vi var endast tre i gruppen, så jag ritade dit några stödpersoner!


Wiiie

Härliga onsdag!

Kategori: Allmänt

Som Mickis säger "solen har inte ens gått upp när vi går upp" det är sinnes! Vill mysa med min baby, asså, min säng. Forever alone<3333
Nej men morgonen har startat bra! Lite snack med mamma över en frulle vilket bestod utav BJ. My favorite.

I porten möttes jag utav världens bästa städare/vaktmästare(?) som jag stannade och pratade lite med, störtskön snubbe!

Nu ska jag iaf ta mig till skolan påklädd med mina bästa mjukisar, nu köttar vi idrott!


Kvällshumor

Kategori: Word

Efter en omtumlande dag kryper jag ner i min gosiga säng. Godnatt, kyss och smek sänglek!


Passion 4 fashion!

Kategori: Outfit

Var precis nere på Ica och handlade, blidde denna vackra syn mina motspelare möttes utav.
Köpte mig en coocie dough, spännande, typ enda smaken jag inte smakat!

Just nu är jag lite irriterad också, alla antecknar? Bra. Sjuka människor det finns..
Jag ska iaf glada upp mig med min BJ och snart väntas SHF


Damp

Kategori: Allmänt

Är på ryslig humör just nu och gissa varför? Jo, min pissiga lilla instagram vägrar att öppnas upp!
Åhhhhh argjhh!
Var på sikket bra humör hela dagen och igår osv men så bajar det sig med instagram och hela humöret bara droppade. Kort stubin? Typ.


Bjussar på en glad bild på mig :))

-

Kategori: Word

Kul liv, hejhej!

Kategori: Allmänt

Skolan har rullat på fint, ah jo, förutom detta äckliga svenska nationella provet jag har att se fram emot<33333 Can't wait my dear. Iaf, kände mig lite halvkrasslig och framför allt trött(!) så jag tänkte att jag verkligen inte kommer stå ut med trafikkunskap för ett öre.. Hade även planerat att åka till stan med brudisarna men orken var på noll. Så nu är jag hemma, precis hoppat i mysiskläderna och tänkte ta en lite cambild på detta dåra.. Vart mer än så och jag hade lite kul. Mehehe.
 
 
Cool jag är. Punkt, ketschup, punkt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sparar den sötaste till sist, åh, blir alldeles till mig när jag ser denna bild. PUSSSSSSS
 
 
 

2 cool 4 school, huh?

Kategori: Allmänt

Nej men nu sitter jag här på bussen med en megagod kaffe i handen! Går från 9 till 16:30 idag, får la hoppas att nå kul händer! Puss.


Lite tisdagsfunderingar!

Kategori: Allmänt

Har tänkte på en sak, tiden rullar verkligen sakta i veckodagarna men rullar fint i allmänhet, jag menar, det är redan oktober?!

Min slappa hjärna har funderat på en till sak, ska jag orka ta med mig gymkläderna och ta mig till gymmet som är knockfyllt den tiden jag kan idag, orkar jag det? Jag kan ju iof bara göra lite grejer på yogamattan här hemma? Mjaaa, det lutar nästan åt det hållet..

Ytterligare en fundering är, vafan gör jag med mitt liv? Och nu vet jag inte ens om jag menar "vad gör jag om dagarna?" Eller "vad ska jag göra i framtiden?" (Utbildning osv)


Åh dumma trötta tisdagshjärna, bara tänker och tänker. Jag kanske ska spara lite utav min hjärnkapacitet till skolan? Ja, nu trycker jag på OFF, peace!

 

 

Bra dag.

Kategori: Word

Så himlans mysig dag!
Har gjort mat, köttfärssås m. pasta, badat därmed skrubb, hårinpackning och rakade ben. Så fräscht att lägga sig nu. Mysipysi. Bara tagga inför nästa dag, förhoppningsvis lika bra som denna! Godnatt.


Dagens.

Kategori: Dagens

Person - Viktor
Humör - glad
Maträtt - köttfärssås och pasta
Sms - "får jag knyta dina skosnören? Så du inte faller för någon annan" naw, söt!
Låt - Bruno mars, Talking to the moon
Bild -

Bestie.

Kategori: Allmänt

Var som sagt och träffade Viktor idag. Sjuuukt kul att träffa honom igen, fnissfniss.

Kom hem strax efter 17 och skruvade upp mysfaktorn en gnutta. Gjorde kaffe, satte på mig mysiskläder och sockor, och placerade arslet i soffan med datan i knät. Tänkte då plugga men istället fastnade jag på yt och totalt förälskade mig i Bruno Mars igen. Kärlek till den mannen!


Det var allt för tillfället, bjussar på en charmig bild på bästa vännis. Söt osv!

Gjorde en cover, tappade dock tålamodet lite... Hope you enjoy it!

Kategori: Allmänt

Allt är bra med mig!

Kategori: Allmänt

Riktigt kul var det att fläka med brösten till hela världen då jag skulle ta EKG och ultraljud. Bra resultat vart det iaf, så det var väl värt. Efter blidde det en fika med mami.

Sitter just nu i skolan. Pluggpluggplugg. Är inte alls sugen på det. Har en bra eftermiddag att se fram emot! Först blir det en dejt med Viktor sedan kanske bio med tjejorna.


Det var allt för nu, puss!

@sjukan again.

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sitter just nu på sjukan och är jätte nervös. Ultraljud står på schemat.


Blog ya later!

Dagens.

Kategori: Dagens

Person - Steve
Humör - uttråkad, frustrerad typ
Maträtt - taco
Sms - nä
Låt - medina, sagoland
Bild -

-

Kategori: Word

 

Slappt och mysigt, bror!

Kategori: Outfit

Inbakad i en citronpaj.

Kategori: Allmänt

Jag blidde så utomordäntligt uttråkad så jag tänkte ha en "spa" -dag. Kom dock på att hårinpackningen är slut och detsamma med ansiktsmasker, och det är inge kul om man inte kan gå all in så att säga. Så jag tog saken i egna händer och googlade efter hemmagjord ansiktsmask. Hittade en som egentligen var mot acne men lät mig prova på den iaf.
 
Ingredienser;
 
1 tsk Mjöl
1 tsk Mjölk
2 tsk Citron
 
Gör såhär; Blanda mjöl och mjölk tillsätt citronsaft. (tillsätt mer mjöl om ansiktsmasken blev för rinnig). Applicera masken på det rengjorda ansiktet, låt verka ca 20 minuter skölj därefter med varmt vatten. Avsluta med att skölja ansiktet med kallt vatten så att porerna sluts.
 
 
Jag kände mig inbakad, i en citronpaj. Luktade alltså gott, och man vart len efteråt. Dumma öppna porer som var fulla med skit, minskades mer än önskat. (Blä, låter äckligt, men vem fan har inte sådant som tonåring.. right?)
 
Denna ansiktsmask är alltså något jag rekommenderar, starkt!
 
 
 

-

Kategori: Word

Söndag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Vaknade redan vid 9-10 nångång. Har endast legat i soffan och glott tv. Tänkte dock ha en riktig pluggsöndag då jag ligger lite smått efter, prov imorgon och inlämningar från förra veckan. Suck! Dessutom ska jag till sjukan imorgon, ultraljud står på schemat..!

Btw, det var ett tag sedan jag gjorde "dagens" så slänger in ett sådant inlägg under dagen. Puss!

(Bjussar på en veckas gammal bild)


Är detta ett skämt eller?

Kategori: Party

Precis när jag klickade på dela inlägg, insåg jag att jag glömt leget. Hur fan lyckas man?! Så vi hoppar av, mami möter oss och ger mig leget och vi 3 inte allt för partysugna brudar tar oss till ollan i handen. Myser med en cider sisådär va och pratar. Mysigt det med ju! Saknade dock en person ikväll, var tom nära på att åka till Amnesia för en sekund där..! Blidde dock så att jag tog mig hem. Så nu ligger jag i sängen och deppar för denna lördag. Ser på bajsbook att alla är ute och har kul, verkligen jätte kul för dom.


Godnatt.

@bussen!

Kategori: Party

Nu sitter jag på bussen, med mina fittklackar så det ser ut som att jag är full already..! Nej men som sagt, ska inte dricka ikväll, möjligtvis en öl kanske. Nu väntar jag in mina bruds, Sandra och Pillan. Ikväll är det vår tur att göra Stockholms stad osäker!


Let's fucking party!

Kategori: Party

Det är svårt att tacka nej när ens vänner är så angelägna om att man MÅSTE med ut ikväll, gullisar! Har alltså stått och fixat mig lite, klätt på mig inte alls för festliga kläder men matchar detta med lite smycken och klackisar.
Ville ta en "outfit" -bild med camen, gud så länge sedan! Hatade dock alla bilderna, men måste dela med mig utav denna. Jätte läskiiiiig. ---->
 
 

Utgång ikväll?

Kategori: Allmänt

Hade planerat att bara vara hemma ikväll och kurera mig, men icke sa nicke. Pills fick mig på bättre tankar om man säger så..! Blir en nykter utgång isf. Inge alkohol = inge kaos. Ser fram emot en sjukt dansfylld kväll utan problem osv. Puss.
 
 

Dåliga iPhone bilder från gårdagen!

Kategori: Party

-

Kategori: Word

Jag mår som en kung.

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Gårdagskvällen var riktigt awesome, drag och röj, så det ska vara. Roligt folk och verkligen helt underbara. Inte ofta man stöter på sådant folk. Tack för igår grabbar och brudar!

Idag vaknade jag hos Mickis och tog 10 bussen hem. Inte för att jag var bakis utan för, ja, andra orsaker. Mår fysiskt jävligt bra och resten skiter jag it!


Frulle med lillebror ❤

Fucka uuuur!

Kategori: Party

Kötta fredag!

Kategori: Party

Sitter proppmätt, på donkenmat, hemma hos Mickis. Försöker få till en lagom snygg sminkning och fixar med håret. Denna gången börjar vi tidigt! Vi ska nämligen vara hos Tim redan vid halv fyra, haha! Det blir fint det.


I'll blog ya later! Kyss.

Me today! Bildbomb haha.

Kategori: Outfit

#busfrö

Kategori: Allmänt

Jag är ett sådant busfrö iland, som denna morgon. Går upp vid 7 och halvstress fixar mig! Men så tänker jag "äsch, jag skiter i första lektionen" -riktigt illa Mimmi! Nåväl, jag tänkte kompensera detta beteende med lite gammalt plugg.
Jag börjar iaf 10 och slutar 11, då blir det marsh pannkaka hem till Mickis för att.. ja, jag vet inte riktigt! Men ikväll ska vi iaf hem till hennes vän Tim och ha de galet skoj med roligt folk.
 
 
Det var allt för nu!
 

One and Only.

Kategori: Allmänt

Åh vad dum jag är!
Slutar tidigare och åker hem, kollar ett avsnitt Svenska Hollywood Fruar, somnar. Wtf, jag SOMNAR?! Vaknar upp vid 18 igen av att S messade, haha. Tur det, annars vet jag inte hur länge jag hade sovit.
Så ja, jag har inte pluggat ett smack, men hunnit tagit ett välbehövt bad! Skönt.
 
Just nu pratar jag lite med Mickis om morgondagen, galet taggad! Är bara glad för tillfället, you know why? För att jag fullständigt skiter i människor som gör livet ovärt. Bra.
 
 
Ska snart sussa kudden tänkte jag. Bjussar på en yt snutt, typ jag för tillfället.
 
 

Rensar mina tankar lite bara.

Kategori: Allmänt

Glad Mimmi.

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig dag!
Nej nu ska jag inte vara överironisk.

Trött som ett sat, låg uppe halva natten och väntade på att lillebror skulle komma hem från sjukan. Alltså blidde det stora mysiga JL tröjan, no make och bulle på huvve. VAKKKKERT.

Slutar om en halvtimma ca då en massa lektioner vart inställda, likaså med mitt liv. Eller nej, men vill typ avboka livet nu, tackar på förhand. Blir ingen helg för min del, då andra planer skapas.. Åh.

Nog om mitt braiga liv! Blir plugg ikväll, tjarååå.


Bjussar på en bildrååå.

Godmorgon -fika @bussen.

Kategori: Allmänt

Allt på samma gång.

Kategori: Allmänt

Har bloggat dåligt tack vare omständigheterna.. Glad att jag hade Lovisa vid min sida ikväll❤ nu ska vi sova. Natti!


.

Kategori: Word

I am a festis.

Kategori: Word

Hörde jag lillördag?

Kategori: Kost och träning

Ligger nergosad på idrottsgolvet, åh så mysigt! Men måste ta mig upp, för nu ska vi hitta på lekar. Wiiiihoo! Man blir som ett barn på nytt igen, naaaw.


Tröttmössa.

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från en mysig promenad med S. En riktig powerwalk på ca 1.5 h haha.
Nu är jag så trött att jag håller på att storkna! Nej men typ.

Godnatt alla fina människor!
Haha, bilden, ren fakta. -->


Kvällspromenad med en fin!

Kategori: Allmänt

Följ mig på instagram - kiindstrand.

Kategori: Allmänt

Tisdags outfit.

Kategori: Outfit

Topp - hollister, kofta (gammal) - H&M, jeans - Gina tricot.

"För mig är du livet men jag tar dig för givet"

Kategori: Word

Är sur och verkligen arg osvosv...
Den här dagen kan ta sig djupt i en grotta eller något liknande. Jag har iaf en bra sak att se fram emot, sparar det bästa till sist!


You are what you eat they said. I don't remember eating a sexy beast this morning.

Kategori: Allmänt

Åh gash, vad trött jag är!
Trots att jag sovit säkert över 9h inatt så vill jag liksom inte lämna sängen.
Jag ska iaf försöka ta mig upp och fixa mig lite smått, blir nog att ha nya toppen från hollister idag. Me löv.

Jag är så grymt taggad på denna dag fast ändå inte, skola till 16:30 wiiiie -.-


Jaja nu ska jag sluta slappa och börja rappa (alltså rappa på, hahaha morgonhumor<3333)

Black.

Kategori: Naglar och skönhet

Hollister.

Kategori: Shopping

Trött trött trött.
Behöver en kram så blir allt bra, någon frivillig? Nähe, vad synd.
Jaja, precis hemkommen från stan. All in i shoppingen blidde det kanske inte men jag fick med mig denna pudding --->

Confused.

Kategori: Shopping

Gissa vart jag befinner mig? Om inte på plattan, tänkte tjacka lite grejer... Skoja. Ska shoppa lite med kusinvitamin.
Lämnade både data och gymkläder i skåpet och kör en all in shopping med lite (läs: otrooooligt lite) pengar på kortet. Sadface.


Cool elitare var jag idag också.

Vilse.

Kategori: Word

Good stress.

Kategori: Kost och träning

Konditionspass.

Kategori: Kost och träning

Kunde inte somna igår pga olika orsaker.. Så idag är jag mega super trött.
Sitter iaf nu ner på golvet och gör musikanalys till konditionspasset jag och Amanda ska hålla i.
Efter detta är det fjuttig mentorstid och sedan hål till 12:15, suck pust och stön. Men nu ska jag återgå till mitt! Puss.


Looking good!

Just nu är det en bra tid i livet.

Kategori: Word

Dagens.

Kategori: Dagens

Person - hela släkten ❤
Humör - glad, sprallig
Maträtt - mormors pasta och kasslersås!
Sms - det ni ;)
Låt - system of a down, lonely day. Så grymt bra!!
Bild -

Söndagens outfit!

Kategori: Outfit

Härliga soliga söndag!

Kategori: Allmänt

Halloj!
Sitter nu på pendeln påväg till mormor och morfar för lite kalas. Släktmys är aldrig fel såhär på en söndag!
Ni vet vart ni har mig.


Idag kör jag på nya jeansen och kavaj, stilrent. Puss!

Dagens.

Kategori: Dagens

Person - Simon
Humör - bakis, trött, ångersam (är det ens ett ord?)
Maträtt - rostmackor
Sms - "kommer äta upp dig för att du är så söt!" Bästa.
Låt - eminen, stan
Bild - från igårkväll, mah gurls! --->

Exactly.

Kategori: Word

Green Berry Tea.

Kategori: Shopping

Igår hittade jag ett te som luktade utsökt! Var tvungen att införskaffa mig det med engång då det endast kostade 39kr. Woppa!


Så nu tänkte jag lägga mig i ett varmt skönt bad och smutta på denna goding ❤

Jag skäms.

Kategori: Party

Allt gjordes förgäves igår.
Vi var så sjukt sugna på en härlig utgång och allt pajas.. Antar att allt var mitt fel. Ledsen och arg.
Vi hade sminkat oss och haft kul därinnan men vadan hjälper det när tusen tårar ska tränga sig igenom? Haha.


Nu är det en ny dag och jag ska göra det bästa utav den! Bjuder på en bild från igår också.

New shoes!

Kategori: Shopping

Båda är köpta på skopunkten.

Klackar 349kr
Kängor 399kr


Stödj rosa bandet.

Kategori: Word

Stan med brudarna!

Kategori: Shopping

Återigen har jag spenderat pengar men denna gången blidde det skor! Och det var behövligt må jag säga. Ett par vinterskor och ett par klackisar. Fikat förövrigt och bara strosat runt.
Snart ska hälften av oss hem till Lollo och fixa oss inför krogen. Wiiiie!


Puss så länge!

Tröttis.

Kategori: Allmänt

Går som en zombie just nu men vafan gör det nu när det är fredag!? Dock så sitter jag på trafikkunskap forever alone för mina fina vänner har övergivit mig..
Fast efter denna lektion är det en redovisning och sedan åker vi till stan!

Köttkött!


Night.

Kategori: Allmänt

Sådärja!
Har nu skickat in skriftliga uppgiften i pedagogiskt ledarskap och även hunnit färga ögonbryn på både mig och mami, måla naglarna och smakat mammas nybakta bullar! Juste, åt på pizzan med familyn inklusive min käre storebror och hans vän. Himla mysigt må jag säga!

Nu är jag nedbäddad i sängen och redo för en fullspäckad morgondag. Godnatt!


-

Kategori: Word

New jeans!

Kategori: Outfit

Jag har världens finaste vänner!

Kategori: Allmänt

När man mår som sämst så finns ni alltid där! Som idag t.ex då jag gick hem för att jag mådde dåligt. Jätte många av er hörde av er och frågade ifall jag kommit på bättringsvägarna osv. Omtanken. Blir så glad. Hej Dileva-Mimmi, nej men faktiskt. Glad att jag har er, glad att jag fått börja i en sådan underbar klass som jag nu gjort. Två år har passerat, ett enda ynka år kvar, i skolan förstås! Vi har bildat en vänskap som kommer hålla livet ut, vill jag iaf!
 
 
Fina, underbara, bästa vänner och klasskamprater!
 

Shopping!

Kategori: Shopping

(Inlägget nedan skulle upp imorse, strax innan 9 men det knasade)

Visst är det kul när pengarna rullar in på kontot och tar slut lika snabbt? Tack vare denna underbara shopping! Men man kan ju inte riktigt motstå, hihi.


Jeans - Gina tricot 499kr
Tröja - H&M endast 99kr (rea)
Bälte - cubus 99kr

Kanelbullensdag!

Kategori: Allmänt

Nu är vi brudar påväg till skolan med bullar i högsta hugg! Första lektionen är redovisning och vi myser med bullar till detta!


Bra på att blogga osv!

Kategori: Allmänt

Hellu!
Har vart så grymt mycket i skolan idag. Köttar de sista redovisningarna och inlämningarna nu till denna vecka så har verkligen inte tid för bloggningen. Tyvärr! Men nu så.
Idag har jag som sagt spenderat väldigt mycket tid i skolan. Första lektionen var det idrott och vi spelade vollyboll vilket var askul då hela klassen bjöd till och verkligen hade kul, för en gångs skulle hehe.
Allt annat har la rullat på. Sedan efter skolan var det dags att dra sig till HC för lite titt i affärer och äta tacobar. Åkte sedan hem till Mickis med Linn ossåååå med massa gott! Nu spelar vi kort och spelar kort hehe, I'll stay in touch!
 
 
Bild från i lördags!
 

Make it simple.

Kategori: Word

Dagens.

Kategori: Dagens

Person - mami
Humör - taggad och trött
Maträtt - naturgodis
Sms - "jag ser att du säljer underkläder (new body), kan man köpa dina? Är väldigt intresserad" roligaste messet jag fått på väldigt länge!
Låt - true colours, Eva cassidy
Bild -

#tired

Kategori: Allmänt

Det är sjukligt hur trött jag är nu för tiden! Har ingen ork till något längre, då menar jag framför allt bloggningen. Det som tar mest skada dock är skolan..

Jag ska kämpa mig igenom ännu en fullspäckad tisdag och försöka hinna med gym i mitt "ork" -schema!


Puss!

Som den hemmafru jag är..!

Kategori: Allmänt

Idag har jag ingen data med mig hem så jag fick sysselsätta mig på annat vis. Har bl.a badat sedan tog jag disken och skalade potatis till gratängen mamma stoppat i ugnen. - Den som väntarpå något gott, väntar aldrig för länge!


Duktig Mimmi!

Trött i huvudet.

Kategori: Allmänt

Hallihallå.
Riktigt trött dag idag, men jag står ut! Efter skolan idag blir det shopping med Linn sedan tänkte jag gymma men tror inte jag riktigt har orken till det idag tyvärr. Usch vill bli helt kry! Men jag tar igen detta på yogamattan där hemma ist!


Nu måste jag fortsätta plugga. Jag imorse, igenmurad med massa varma kläder haha.