Mimmi Kindstrand

Dålig update pga flytt!

Kategori: Allmänt

Tjnare tjenare i galoshen!

Är nu i mitt "andra hem" haha @Pills ;) Har jobbat hela dagen annars, fick dock sluta 20 min tidigare så hann med en tidigare buss, yäääääs! Sov dessutom i mitt nya rum inatt, awesome. Flytta dåra igår, har fan träningsvärk i armarna... Åh herre, men nu är dte gjort och klart!

Nu ska jag och Pills fixa oss inför nyåret. Käka här, duscha, sminka oss, fixa håret ah you name it! Tjejgöra ;)

PUSS

Fredag

Kategori: Allmänt



Mysfika med lillebror och Sara (storkusinen)

Jag har packat hela morgonen medan Sara setat vi min data och lekt med kameran, haha!



Här har vi snyggingen!

Nu ska jag fortsätta packa och vara upptagen... fortfarande jätte sjuk btw, nästan värre! Kunde knappt spova inatt. Ja, jag tycker jätte synd om mig (y)

PUSS

Vissa saker är lätta att ta för givet, speciellt det man har eller människor man älskar.

Kategori: Allmänt



Ligger nu i sängen, redo för att sova! Imorgon ska jag ut på äventyr. Ska hinna med att rensa rummet, flytta, gå på en shoppingrunda med storkusinen och då välja en nyårsklänning till na' så morgondagen är fullspäckad!
Fick nyss ett trevligt sms från Lollo, haha sönöt. Messar också med en gammal god vän, blir att träffa honom sen efter nyår. Hm, har sag att jag ska träffa en jävla massa folk efter nyår, hur hade jag tänkt med den planeringen? Det löööser sig ;)

Men NU ska jag sova, min sista natt i mitt nuvarande hem!

Sick girl.. Sick, sick, sick!

Kategori: Allmänt



Fan vad surt när man inser att man varken har bestick eller tallrikar för att kunna ta sig en "kvällsglass".. FAN! Blidde en snabb tankeställare, kom på att vi har plastskit hemma så åt i en plastmugg med plastsked. Var inte samma sak, glassen var rent ut sagt äcklig.
Gillar jag att vara negativ eller? Typ.
Kanske min sjuka som smyger sig sakta men säkert inpå, lagom till nyår. Yäääs, kunde inte önska mig något bättre! Dessutom ser jag helt mörbultad ut i ansiktet av olika anledningar. Urk.

Imorgon ska jag iaf få se mitt nya rum, känns skönt! Fast ledsamt, men ändå skööönt! Hade tydligen fått brunmönstrad fondvägg? Får se hur detta bli, höum.

Shiiit, la av fetaste nysen så måste springa och hämta snorispapper..

Sjuka pööööwsar<3333

Flyttar IMORGON.. åååååh herre!

Kategori: Allmänt

 

What's up with the moving? Men så är det (y)

 

Pratar just nu i tele med min babe, som då inte ska med på nyårsfesten..... Men vi ska ha kul åt henne!! Det kan hon slå sig i backen på ;) Nej men nu måste jag kissa så jag inte läcker (usch?) så Amourina får följa med i telen hihi. Ska nog haffa med mig en skål med Carte Dor'e (stavning?) -glass efter kisseriet!

PUSS

Torsdag

Kategori: Allmänt

Morgonen spenderades med mian fina, Pill & Loll. Mamma skulle hämta upp mig så vi kunde se på nya lägenheten och sedan ta mig till jobbet. Den jäveln glömde mig, haha? Min storkusin Sara kom med bilen och hämtade upp mig. Hon bjöd mig och Fredde på tacobar, tack gulle!<3 Vart skjutsad till jobbet. Uschiiii, men nu är jag äntligen hemma! Kusin och moster är här, alla kaosar och rensar. Känns wierd att se hemmet undanplockat och nerpackat.. Hm, nu ska jag väl passa in i gänget och börja packa! PUSS

Pizzzzzzzzzza för hela slanten?

Kategori: Allmänt

Trodde vi iaf.. var bara Lollo som tog pizza. Marie & Pillan tog pastarätter och jag tog pannkakor! :D Barnmeny for the win! Btw, var vi så hurtiga och tog cyklarna dit, yay. Fast asjobbigt att cykla hem i regnet och blöt sadel.... aja tjarååå!

M + P + L = ♥

Kategori: Allmänt

Tjenare mannar!
Sitter just nu hemma hos Pill med Lollisen. Pill är i stallet så vi är här själva och flööööööömmar! Kom precis hem från stan. Fick med mig 2 par jeans, som jag har längtaaaaaat!<3 Två ringar, hårinpackning & rakgel köpte jag också. Åt på Kungshallarna, ovanligt? Näääää! Nu ska jag och Lölls vara busiga och göra drinkar, hihihihihi så blir Pill glad när hon kommer från stallet! PUSSIIIII



Duktiga drinkmakersssssss!

Hoes want attention, women want respect.

Kategori: Allmänt



Tappade upp ett bubbelbad med badkulor till mig och Pill. hade även ansiktsmask & hårinpackning. Efter ca 1,5 timmes bad gick vi upp och mös framför slutet av en film som rullade på tv med en skål glass och energidricka till, me löööööv!

Efterlängtat blogginlägg för mina kära Pillis skull ;)

Kategori: Allmänt

HEJHEJ

Hade asmys med kusinen i stan igår. Käkade på kungshallen, chinafoooooood<3 Köpte med mig en fin klockring, rosa fluffig morgonrock och ett linne! med nåt tryck på osv. Åkte hem till systeryster på kvällen och sov där. Idag åkte jag och träffade en gammal god vän. Sen kom Pillan och sällskapade oss ett tag sen åkte hon och jag hem till mig så nu sitter vi här i min säng och myserrrrr! Hahaha, nu kom mamma in med mat på tallriken till oss! Kulkul men nu ska vi käka köttfärs och pasta BAJBAJ

Vad gör jag uppe vid den här tiden? Det är lov for God sake..

Kategori: Allmänt



Vaknade och ville egentligen fortsätta sova, här fanns inga dumma drömmar som fått mig att bli kallsvettig snarare tvärtom. Klockan stod på "08:56" betyyydligt mycket tidigare än igår!

Om exakt 2h ska jag ta bussen till till Saga ma' man! Så nu blir det väl att börja fixa sig, duscha osv.

PUSS

Damerna Kindstrand

Kategori: Allmänt



Sommar 10' på grönan, tider asså!

Imorgon är dagen fullbokad och späckad! Ska nämligen vara hos kusin vid 12 och lämna nattsaker för att sedan dra iväg till stan och shoppa sönderrrr! Åker sen hem till henne och sover där.

Förövrigt så ligger jag nerbäddad i sängen helt livjävlarädd.. har en såndär fobi. För blåsten. Jag driver inte, blir panikslagen när det blåser ute. Åh herre. Kommer inte sova en lugn blund inatt! Men jag ska försöka iaf..

PUSS

In & Ut

Kategori: Allmänt

Har rensat ut alla mina kläder och det var då inte lite.. Blev av med hälften, och då överdriver jag inte en gnutta, så det är skönt! Packar ner kläderna i kartonger. Nästa gång dom hänger på en galje eller ligger fint i en klädeslåda kommer dom göra det i mina nya garderober, i mitt nya hem. Haha varför ska detta vara så tragiskt för?


Detta blir att ge bort eller slängas!


Men detta behåller jag!

They say talk is cheap. I guess that's why I bought every word you said.

Kategori: Allmänt



Nu blir det att ta itu med skiten, tjarå!

Shiti same, same shit, different name.

Kategori: Allmänt



Placerar mitt arsel i soffan med glass i hand framför "Ensam Hemma" som rullar för fullt på 4an.

Tar itu med resten sen!

Kaoz

Kategori: Allmänt

Vaknade upp av en mardröm som var hemsk.. tittade lite snabbt vad klockan var då "13:00" aaaaah shit, har redan missat halva dagen. Men sov skönt i ca 9 timmar och den sista timman drömde jaga bara dumt :( Gick upp och tog mig en kaka som jag inte kunde smaka igår då alla fikade och jag låg och dog i soffan. Började med en och fortsatte till fyra sen kände jag att det måste fan få ett stopp! Satte mig och pratade med mamma. Åh, fan. Vart bara ledsen. Hahah kul dag det kommer bli! Måste börja packa ner mitt hem i en kartong. Om en vecka, då gäller det..

25/12-11

Kategori: Allmänt



Kan börja med att tacka alla som verkligen gjorde denna jul till den bästa och minnesvärd jul!

Började morgonen med mys - kollade kalendern, öppnade paket tomten lämnat i strumporna osv osv. Slutade dock med att vi alla fick stressa arslet av oss! Vi hann iaf ut ganska lagom i tid, åkte och lämnade Pillan och tackade för dom fina paketen vi fått av familjen Krånghed och åkte sedan hem till papi. Första julen på länge jag faktiskt fått träffa honom på självaste julafton. Fick då också träffa mina gosihundar :')

Självaste julen spenderades hos moster med kusiner, mormor & morfar + my family såklart! Gjorde allt enligt traditioner - åt, åt, åt & åt.. ah typ det? Hahah nej men fyfan, det var en riktigt bra jul trots allt!
Avslutade hela kalaset med den skönaste rullen jag någonsin skådat (okej överdrev men det passade så bra in!) "Tomten är far till alla barnen" ojojoj! Hahah slutade dock med att jag låg kvar i soffan medan resten av familjen fikade.. fyfuck vad jag mådde illa, tro mina ord när jag säger att jag såg fan gravid ut! Hahaha, se vad julen kan ställa till med!
Nej nu kom jag helt ur fokus? Ska snart stänga igen datalocket och sova som bara den vava, hihi.

Ps. En liten inflikare så där va.. fick en systemkamera av min snälla papi! Så glad just nuuuuuuuu! Ds.
PUSS

GOD JUL!

Kategori: Allmänt



Överaskades av paket från tomten, hihi! Nu ska jag, Pillan, Mamma, Steve & Fredric äta tomte gröt och leta efter russinet (hade ingen nöt hemma tyvärr..)

Tack för fina presenter förresten Pillan och Marie!

PUSSSSS

Kvällsmys

Kategori: Allmänt

Pillan kom vid ått, megamys! Steve stannade hemma ikv, tänkte vara torr och dra ut på krogen lixx... Men nu ska vi 3 mysa ner oss i soffan framför en film med glass, pusspuss

Jag är glad för min egen skull!

Kategori: Allmänt




Mamma kom precis innanför dörrn. Kommer in med ett leende på läpparna som smittar av sig!

Har tagit det lugnt idag. Badat bubbelbad med ansiksmask, peeling, veet'at benen så är jätte leeeeen! Snart blir jag upphämtad av Unto, faster, pappa & Saga. Hela tjocka släkten ska ut på en shopping tur. Mysigt såhär på eftermiddagen.
Sen ska jag hem och invänta min söte vän Pernilla och min söte bror Steve. Ska bara mysa, mysa & mysa ikväll! Lillebror ska baka gaffelkakor som ska med hem till moster imorgon.

PUSS

I thought it was a nightmare, but I woke up to my reality..

Kategori: Allmänt

Ville att den här dagen skulle vara bra, men påmindes innan jag ens klivit ur sängen hur läget låg till.. vafan skulle jag behöva veta det för? hm.



Jag ska göra denna dag till den bästa!

Dan före dopparedan..
Vilket betyder att imorgon är dagen här, dagen vi alla väntat (och slösat pengar på) i evigheter!
Jag ligger nu i sängen med lillebror, presentkalendern har vi i högsta hugg och Julkalendern ska vi precis knäppa på. Blir en bra morgon.

PUSS

SVEK

Kategori: Allmänt

Trodde vi kunde vara ärliga mot varandra, men nu förstår jag vilka spelregler du kör efter.. Visste dock inte att du av alla personer var en sådan mytoman men sedär, jag hade visst fel!

-2748-

Kategori: Allmänt

Lönen hade rullat in. Lagom skönt nu när man köpt klart alla julklappar och vet att man inte är fattig, love that feeling! Har dessutom 1000kr kvar från förra lönen som jag tänkt spara. Ojoj, kommer spara så grymt mycket pengar så det räcker och blir över. Ville typ bara säga det HEHE. Nu ska jag sova, nattiiiii

It takes a strong heart to cry, but a stronger heart to say why.

Kategori: Allmänt



Dra till jobbet nurååå :(

Kategori: Allmänt

Har precis sminkat mig och ska bara slänga på mig ytterkläderna så hoppar jag på bussen som tar mig till jobbet. Åååååh, som jag har längtat!<3333 eller? Måste ta nåt att äta innan jag går, så hinner jag inte det PppPPPpP tar med mig ett äpple som får stå för lunch-mellanmål-middag. HEHE, bra mimmi..

 

Här är mina och steves fina inslagna julklappisar

Julklappsinslagning och julmusik!

Kategori: Allmänt


Dan före dan före dopparedan

Kategori: Allmänt

Vaknade för ca 1 timma sen. Känns så grymt skönt att kunna sova ut nu, yäääääs! Ska precis knäppa på det nästnästa sista avsnittet av julkalendern. Faaast magen kurrar så tänkte göra mig en smarrig frulle först och mysa ner mig brevid Steve i soffan.

Juste, skulle slå in julklappar med Steve igår meeeeen han kom hem vid 22-23 och då satte vi oss i sängen och lyssna på musik, skrattade och hade kul. Long time ago.. Så vi tänkte att vi ska göra det idag, kanske se på en film. Klockan 16 ska jag stå på jobbet och slita arslet av mig tills klockan 20 ikv, sköööööönt -.-

Nej, åter till planerna! PUSS

Cheering up!

Kategori: Allmänt

Efter en lååång städning och dåligt humör och en snabb dusch lägger jag mig i sängen och kollar på Julkalendern med en noggerglass i hand!

 

Är på drygaste humöret...

Kategori: Allmänt

Kom hem från stan vid 16-tiden och somnade... vaknade upp vid 18-tiden, skulle då gå ner till Ica med storebror och handla lite stuffs. Yadayada, orkar inte förklara allt i detalj. Åååååååh dö äckliga fanskit. Nu ska jag städa och tänka på annat.

Hörde jag jullov?

Kategori: Allmänt

Ganska härligt att veta att jag nu kan vända på dygnet som amn gör på dessa härliga lov<333333 Blir att dra till stan med kåmpisarna. Fast jag är på lite dåligt h8umör, orkar inteeeee! Har iaf haft jättemys med klassen, fika osv!



MYS!

@Linns place with tha Pillllll

Kategori: Allmänt

Kom hit efter en låååång jävla åktur.. Nu lagar vi mat, pommes bea och hamburgare. Smarr!
Myser fresten i Linn Ziperall, ganska lagom mys sådär vavava ;)
PUSS

I believe in second chances. I just don't believe everyone deserves one.

Kategori: Allmänt

Sitter nu i hemvisten efter Hur många lingon finns det i världen och en cp lång lektion. Dock var det den sista på hela året så det var nice! Fast maaaaassa redovisningar och massa babbel -.- Nu ska jag, Linn & Pill hem ta bussen sill Sorunda - tha place to be! Nej men vi ska baka osv.



Bild från lunchrasten idag, haha tog en tupplur och Jonna fota dirr ;)

PUSS

YÄÄÄÄÄS!

Kategori: Allmänt

Har precis kompliterat mitt hisitoriaprov, plockade till mig ett VG och gjorde dessutom MVG-frågan som ska rättas efter lovet så hoppas på ännu bättre betyg hihi!

Tisdag 20/12

Kategori: Allmänt



Hihi söt Linn i mitt och Pills hjärta. Här är dessutom bildbevis på vår lilla hemlis... hihihihi Pillis är BRUNHÅRIG! :D

Hm, sitter på lektion om man kan kalla det så. Restdag hela dagen (till 13 iaf) sen film, sen hämta papper i sociologi. Efter det drar jag Pill och Linn hem till Linn och bakar osv till imrn. Till skolavslutningeeeeeeeen :D :D

HÖRES!

Mys med min gosiPilli

Kategori: Allmänt



Har vart uppe i stugan och tittat på O.C tills det vart mat - kött, bea, potatiskroketter & vitlöksbröd ♥ Gick sen till stallet och åkte till Time i Tyresö C för att handla godis och julmust, mumma! Dock var det en massa jobbiga småfjortisar där som man bah.. hm. Nu iaf har vi placerat oss uppe i stugan med snarr och O.C.

GODNATT

Murrvatten i vaskblatten!

Kategori: Allmänt

Fan vad soft dag vi haft i skolan idag! Lite små kul på historian då jag och Pill inte kunde koncentrera oss... "Murrvatten i vaskblatten" säger jag bara!

Efter skolan drog jag och Pill hem till henne.



Titta vad Pillan kom med när jag kom ut från toan, om inte lussebullar och varm choklad! Hihi jag hade kvar choklad från skolan idag så stoppade i varma chokladen och det vart sååååå gott!

Planer inför jul; spendera fredagen innan jul med Pillis! Hihi och jag och mamma har en liten suprise till henne ozzzåååå ;) Så får vi äta tomtegröt tillsammans på morrooooooonen! Hihihih.

Nu ska vi göra en hemlis.....

PUSS

Fläsk-Doris ♥

Kategori: Allmänt


Myslektion

Har restdag och har i princip inget att göra. Ska göra klart en planering som ska ske nästa år (känns kul att säga nästa år hihi) på fritidens aktiviteter. Ska typ baka, göra nåt med musik osv.

Vi hade precis haft rast så jag Nattis & Linn passade på att gå upp till mummas och köpa lite snarr så nu sitter vi här med mysbelysning och mumsar.

PUSS

Don't make permanent decisions on temporary feelings.

Kategori: Allmänt

Music is the only way to run away without actually going anywhere.

Kategori: Allmänt


Har inte nämt det här på bloggen förut av olika anledningar men om 2 veckor och 1 dag ska jag flytta till ett nytt boende.. Har vart och hämtat flyttkartonger idag med mami.




Känns dumt att behöva packa ner alla mina saker som stått så bra och dammat på mitt rum som nu vart mitt rum i 10 år.. Usch!
Mellan dessa väggar har jag gråtit mig till söms, skrattat till jag tappat andan, vart sjuk, bråkat, slängt hemtelefonen i golvet, svurit dom värsta svordomar man kan tänka sig, upplevt mer än hälften av mina födelsedagar, slängt igen min dörr framför näsan på mamma, fixat mig inför balen osv osv. Ni vet sånt där som man gör i sitt hem.
Nu ska jag få ett nytt hem, vill inte kalla det för "mitt hem" för jag har ju redan ett hem.
Fan.. sluta gagga nu Mimmi. Jag får helt enkelt inse att det här är det bästa för situationen, just nu. Trots allt..
Instängd nu på mitt rum ska lyssna på musik och drömma mig bort.

The good thing about sarcasm is the ability to insult idiots without them realizing it.

Kategori: Allmänt

Åååååååh, jag dör!

Igår var det bara deg deg & åter deg.. Åkte hem från Linn vid halv fem tiden om jag inte minns fel. En lång jävla busstur som tillslut fick oss till Gullmars, där skildes jag och Pill åt. Jag åkte hem och dirr in på toan, olidligt kissenödig! La mig sedan i soffan och krampade i magen. Pratade med mami så vart på lite bättre humör Vad har hänt med mig? Kommer i intervaller, vill spy, vill bajsa, vill äta. Bra kombo? Gör inget utav det. Förutom att stoppa i mig gottis.. aaaaaah, smart choice mimsen. Träffade Amourina lite igår ozzzzzzzzå. Somnade kvar där haha astrött trots att jag sovit i princip hela dagen.

Nu, är jag sur. Min mobil fuckar ur. Och det är min reservmobil... Fuck för allt! Haha dissa mess igår men sorryyyyy. (Lät ju nästan som att jag var poppis där va) Tänkte hoppa in i ett plurr och bada bort alla problem. Brukar funka 7/10 gånger, så värt ett försök!

PUSS

Ps. dissade jobbet igår tack vare smärtan, min första sjuka dag från jobbet sen jag började.. trongt gjort mimmi! Ds.

HEJ HEJ PATTE HÄR!!!

Kategori: Allmänt

trevlig dag igår hos Linn!
men en jävla seg dag idag fannn.
asså shiiiiiiit nu ska vi snart käka lite mat fast alla är typ sjuka...
mimmi ont i magen
lollo ont i magen
tamina ont i magen
JAG ont i magen
Linn oxå ont i magen
å
Pillan ja hon e ju en klass för sig liksom.. :P
men idag hände det något kulit det ffacking snööööade ute! ett stort plus för det men det försvinner lika snabbt som det kom liksom. lite tråkigt men men.
men roligt att hänga här ett citat fråna Mimmi:
"hörru din pudding står du ofta här och dallrar?!"
CIAO CIAO

Klappar!

Kategori: Allmänt



Öppnade mina julklappar på bokstäverna O & K, fick O'boy och kaffekopp ;) MYS! Nu ska vi fortsätta ha kulikul, PUSS

Minijul med mina babes!

Kategori: Allmänt



Pillan var snabb att fixa till en gran.. uuuuuurtjusigt! Endast 2/5 delar av julklapparna ligger under "granen" så tänk vad vi har att öppna!

Annars när vi kom hem till Linn vart vi välkomnade av en död mus. Yeeeees! Nu ska jag, Linn, Pillan & Patrik sätta oss ner och käka tacos, hihihihi!

PUSS

Wish me luck...

Kategori: Allmänt

Woohoo! har precis vart i c med Pillan & Lollo, köpte Linns julklapp och jag köpte mig en plånbok, sketafin! Nu ska vi ha svenska prov eller uppsats eller... hm, fattar egentligen inte vad Grazze snackar om? Men men wish me luck however!

Snygga bilder på mig och Lollo







God Morgon Världen!

Kategori: Allmänt

Ligger fortfarande i min sköna skalbaggefria säng, jag ser inte nå fel med det? Mja, förutom att jag började kl 8 imorse.... Så nu blir det att gå upp pch tagga inför nästa lektion som är engelska, där gör jag egentligen ingenting. Somsagt, klar med alla rester osv men Lollo kanske skulle redovisa så tänkte komma dit och peppa peppa!

PUSS

Magen värker...

Kategori: Allmänt

Ligger och håller precis på att slumra till, tro som fan att det kommer en liten skalbagge gåendes som om ingenting. Jag menar "tack herr äckelbagge för att jag blev livrädd!" Ut och in med båda täckena, alla kuddar och lakanet. När jag väl var klar fick fortfarande rysningar så fort jag tittade på mina fina hjärtlakan.. drog av allt igen och bytte till nya lakan. Nu är jag trygg igen, sov gott fan -.-

Jag är fett poppis! ifall någon antecknar dåra..

Kategori: Allmänt

Kom hem för nån timma sen, dötrött! Julmaten stod framdukad så det var bara att hugga in. Bad mami om en massage för huvudvärken tog fan kol på mig!! Nu ligger jag i sängen -dötrött- med en gnutta mindre huvudvärk, tack mamma

Lite roligt när jag loggade in på bloggen ser jag 3 nya kommentarer på 3 olika inlägg. Känner mig fett poppis! Ser att alla är från Pillow, haha min gullesnippa!



Vi är awesome!

Hm, jag verkligen måste slå in Lollos julklappar tills imrn. Vi ska nämligen byta dom i skolan så ja... rimmen är klara men inslagandet är icke klart! Så det ska jag spendera min kväll med att göra, om jag inte hinner somna det vill säga!..

Känner mig fett duktig (bara måste berätta) tog min första O'boy på jobbet idag, har inte vågat förut.. det är gratis för personalen osv fast jag är bara allmänt dum och feg.

Säger iaf GODNATT

Naturkunskap (y)

Kategori: Allmänt

Kom till skolan, första lektion betos av Shakespear - Romeo hittar sin kärlek blablabla, har glömt vad den hette.. Sen var jag úberhyper och tro som fan att det var prov då och jag skulle sitta still i år och dar... men det gick bra iaf! Kollade sen på dagens avsnitt av julkalendern. Jag och Pill åt Paradis choklad til det mihihi. Och nuuuuu är det naturkunskap -.- Usch"! Har bara en lektion till sne ska jag och Pill dela ut reklam för vera's butik. Ska köpa en fin ljusgrej där idag ozzåååååå, åker direkt till jobbet därifrån. Usch! Ska hem och bar sovasovasova efter det, tro mig.. haha nu säger jag hejdå - hejdå!

Outfit!

Kategori: Allmänt


Facelook, ganska skabbig men vafa-an ;)




Min nya "poncho-tröja", nya vita linnet, nya tightsen.


Tightsen i närbild haha..

Nu måste jags pringa till bussen, PUSS

Gottttttt

Kategori: Allmänt

En liten "appipappi"(vet-ej-vad-det-heter)-teaser innan maten.

 

Det må se äckligt ut men det satt då fint i min mage!

 

Lussebulle efter maten.. hihi

 

Frullen till imrn planerad - check!

 

Massa smarr min fina mami fixade till idag! Fast duktig som jag är diskade jag hela disken. Bra dotter jag är ibland, åh<33333

Nu ska jag skriva klart den där jävla historiaskiten med julmusik i högsta hugg!

PUSS

Bajsar snett på livet!?!?!?!?

Kategori: Allmänt

Har gjort 3/5 delar av provfrågorna. Måste alltså göra 2/5 för att ens kunna plugga in frågorna. Har prov imrn. Älskar att jag underskattar tiden så jävla mycket! Älskar mig själv för att jag inte ens pluggar nu?! bloggar lixx.. fan Mimmi!! Fokus på nåt HELT annat. Som vanligt Nu SKA jag plugga. Hejsvejs!

Mysdag!

Kategori: Allmänt

Åkte som sagt till skolan, HELT i onödan! Men jag hade ändå fullspäckat schema som skulle uppföljas i Haninge så det gjorde ingenting. Åt dessutom pannkisar in tha schooooool. Efter lunchen gick jag, Linn och Pill (rim) till c och jag handlade nästan slut på mina pengar, halva min lön har gått åt nu! Aaaaaaah, känns dock skönt att få skämma bort mig själv nu. Senast var typ i maj, sååååå ah. Lägger in bilder på allt det roliga senare eller imrn typ, ah, brabra.

Idag blir det julmat till käk, najs man! Och det bästa var att när jag kom hem sa mami att det fanns en överrasking i kylen, tro som fan att det liger en fet sådan ------->


.....i kylen. O-nice bror? Nu måste jag hjälpa till med maten (jag vet, vart jätte snet men jag och pill hjälpte till i butiken) så nu måste jag rusha!

Btw, har biffat upp mig med Pill på gymmet idag, hittade min dröm man så ja... han var typ ganska skita-i-brallan-snygg, ville bara säga det.. Tjarå!

Rolig dag<333333333

Kategori: Allmänt

Kom till skolan för att ha idrott... meeeeeeeeen den var inställd! Yas, kom till skolan helt i onödan! :)) Men sitter här i hemvisten med Linn & Janica, ska snart äta (passa på när man ändå är i skolan..) ska också vänta in Pillow, så ska vi gyyyymma! Shoppa, och dela ut lappar för Vera's Butik, kom diiiiiiit! Finns i Haninge vid Handens Närsjukhus. När lär inte ångra att ni kom dit. Värsta änglaaffären! Men nu ska jag vara social pussssi

Om exakt 201 dagar fyller jag 18, woopwoop yeah!

Kategori: Allmänt

Ovärt?

Kategori: Allmänt

Min dag enligt schema imorgon onsdag ser ut såhär;
kl.8 bkf (lalllektion, vilket betyder att vi ska göra rester och jag har inte en enda rest..)
matte (inställd)
idrott,
lunch,
historia (inställd)

vilket då återstår bkf som jag i princip har bestämt mig för att skita i.. och idrott. Kul att åka till skolan då? Neeeeeeej.

SKA JAG SKITA I ATT GÅ TILL SKOLAN ELLER KS JAG GÅ PÅ IDROTTEN?! hatar skolan rent ut sagt...

Är dock jävligt glad över att jag inte har en enda rest att göra på restdagen, vilket innebär ledighet! En dag innan lovet liksom, värt..  Men vissa har upp mot 10 rester. Tack gode gud (icketroende men okej) för att jag vart duktig i skolan!
Usch, nej nu måste jag tala lite med mina kåmpisar om detta, hur vi ska göra imrn dåraaaaa, bajbaj

Med en tomtechoklad i min hand, står mitt hjärta i brand!

Kategori: Allmänt


Nog för att jag ser fet ut på bilden, kan jag också erkänna att jag har precis smällt i mig HELA denna choklad.. LÖÖÖV TO BE FAT!

RimArne dessutom! Haha, har suttit och gjort julrim i skolan idag till mina julklappar jag ska ge till mina nära och kära. Jag och Lollo var ju awesome på det! Tomtegröt var det till lunch, julfeelingen börjar strömma in!

Efter skolan drog jag, Lollo, Pillan & Azim till centrum och Pills köpte sin julklapp till Linn och jag köpte en mascara till mig själv, äntligeeeeen!

Nu tänkte jag kolla på 13de avsnittet av kalendern, sen PLUGG! suck.

Väntar, väntar & väntar

Kategori: Allmänt

Jag och Lollo har suttit och väntat på Pillan i ååååååååår, juste sociologi redovisningen gick bra. Nu ska vi till centrum och shoppa. Bajbaj :*


Snygg bild på mig och Pills

Inget går som jag vill..

Kategori: Allmänt

13/12-11 LUCIA

Kategori: Allmänt



Gick upp en timma för tidigt för att möta upp Pillan och Linn för att titta på Luciatåg. Vart fikafrulle efteråt också hihi. Nu ska vi ha matte.

PUSS

Faith is taking the first step even though you can't see the whole staircase.

Kategori: Allmänt




Efter att ha gjort - ingenting ska jag sussa kudden med ett leende på läpparna! Löjligt.. hihi GODNATT

Vad är oddsen?

Kategori: Allmänt

Träffar Olivia påväg till bussen så vi hann ta igen en massa bara på bussresan hem. När vi väl var framme i tyresö tänkte vi att jag kan ju följa med till kören, sagt och och gjort så kom vi tillslut fram. Träffade alla mina fina tjejer! Jag vart så glad så jah fick tårar! Vad vi måste ta igen.. det första Sofie säger när hon ser mig (förutom att typ tappa andan och slänger sakerna hon har i händerna på marken och slänger sig runt min hals) "vad vacker du är!" Den tjejen, mina damer och herrar, gör mig såååååå otroligt glad! Såklart dom andra också hihihi.

Tänk allt vi gått igenom! Mina fina cheyor... saknar er nåt enormt


Jossan, Sofie & Olivia

Jag ich min mysSofie

Dem vanliga skrattattackerna.. saknar!

@skolan

Min och Sophias promenad till godissvampen!

Jag och Sofie

Lagar tacos med Sophia!

Sofie och damsugarN^ minnen asså!

Så blir det.. Jossan tar sista slurken, Sofie hade redan somnat och Alicia sitter ocg flinar för sig själv!

Jag och Sophia på balen (bilden tagen underifrån, därav min feta jävla haka.. hahaha)

På balen, Jossan & Olivia

Såklart saknar jag min Alicia, trots att hon inte var med i vår lilla "återträff" idag, fnizz.

Detta är bara en bråkdel av alla minnen vi delar. Nostalgi på HÖG nivå, puss på er mina fina saknade vänner!

@donkeeeeeeen

Kategori: Allmänt



Pillis och jag!
Chrisse, Johan & Linn sitter på andra sidan av bordet så dom fick inte vara med på bild ;)

Har vart och shoppat lite, tog ut min lön - yyyyyes! Har köpt nya trosor, asfina! Sand till Tusse ooooooch två pannband, ett lila & ett svart. Har det svarta på bilden, det var två för en så 129kr för två lixxxxx. Ska snart ta mig hemmåt och kanske plugga lite.

PUSS

Ont i läppen

Kategori: Allmänt

Sitter i hemvisten, like usuall. Har mest bara pluggat historia idag, uschi men det går bra. Ska nu åka till c med Linn & Pillan för att hämta ut min lön på banken och julklappsshopping. Sedan går jag och Pillojsi och biffar på Najaden, NIRRRRR. Har btw lyssnat på jullåtar <333333333333 Hihi nu måste jag fixa innan bussen går, PUSS med en ond läpp...


Hahahah random gammal bild från i somras, trots den mysiga julfeelingen så saknar man alltid sommaren! BTW, skitfulbild - älskar't..

En vanlig dag i skolan....

Kategori: Allmänt

Sitter på megalängsta BKF lektionen som vanligt på måndagsmornar... Vaknade dessutom upp med fetaste fläskläppen, orkar inte lägga upp på bloggen för det var fan o-nirr. Fick precis smaka en tugga av nattis lussebulle - fett värt!


Patrik, jag och min älskling


Jag vet, asheta



Jag och Pills åker kartusell :)


Nattis, Linn, jag och Pill - MINA HETINGARRRR

Nu måste jag plugga seriöst, så bajbajjjjjj.

Life is like a dick, when it's hard - fuck it.

Kategori: Allmänt


Gjorde som planerat; badade mitt bubbelbad med tända ljus. Rakade benen osv. dock var det en sketen rakhyvel men det fick duga! *intresseklubben sprängs av överbelastning*..... nej men sen iaf har jag inte orkat kolla på jukalendern :( Hm får ta det imrn, men måååste sova nu för är på tok för trött för att ens blogga såååå - GODNATT


Badet <3333333333 forever alone...

Never look back. If Cinderella had went back to pick up her shoe, she wouln't have become a princess.

Kategori: Allmänt

Kan lika gärna börja berätta om min helg? jaaaaaa. Lördags; jobbade - fick sluta tidigare. Åkte till Tyresö c och tog en fika på Ben & Jerry's baren med mami och Fredde. Mötte mina k-ompisar där och åkte till Pillis. Linn och Johan vart satta i arbete på dirren. Jag menar någon måste ju göra maten hihihi. Vi andra slappade och välkomnade Chrisseboii när han kom. Åt god mat med trevliga människor och kollade på hur många filmer som helst?.. haha ja och Nattis & Wictor kom lagom till skräckisen. Alla deckade efter den filmen.

Söndag; vaknade 8.... skulle få upp Lollo då hon var tvungen att åka hem tidigt för att hon skulle tydligen provrida en ny hest, kuuuuuuuul! (ingen ironi HEHE) Degade hela morgonen, hoppade tunt i alla sänga som fanns i huset i princip och mös framför tvn. Åkte sen hem till lillasyster. Julpyssel, bak, julgranuppsättning stod på schemat. Nog med allt gottis som jag slängt i mig kom pappa hem med cheez doodles, glass och pepparkaksdeg. Men AJJJJ i Mimmis mage.. Har nästan precis kommit hem och hittade två fina paket + en skål med mandlar på min säng som min fina mami lagt där.



På paketet stod det; Till min söta prinsessa. Love you sweetie //Mami

Nu hade jag tänkt att hoppa in i ett bubbelbad med aniktsmask, hårinpackning osv. Myyyyys! Efter ska jag lägga mig i sängen med datan i knät och titta på jukalendern ♥ Har lixx missad dom 3 senaste.... OMG!

Btw, paketen innehöll en årsförbrukning av choklad! Tack för att du vill göda mig mamiiiiiiiiiiii<3333333

God morgon lördag!

Kategori: Allmänt

Har precis tagit mig en skön morgondusch! Och fick helt plötsligt för mig att jag skulle noppa ögonbrynen, hittade dock ingen sån där noppare.. pincett! ah som man säger "man tager vad man hager" typ(?). Nagelknippsare var det första jag hittade. Det första jag gör är att klippa ett jack i ögonbrynet, sköööönt!

Tänkte väcka Pillis som sover så sött. "Godmorgoooon" *petpet* Pillan respons "Hrm... hmmmmm" Sedan hör jag fredric i vardagsrummet "Freddan du behöver inte smyga" då får jag ett svar av Pillan.... "Hm, jag är vaken!" (eller nåt i den stilen med lite mumlande) hahahaha, skönt att vi sovit - strax innan 9 timmar iaf!

Nu ska jag försöka få upp Pillan så vi kan ta oss till jobbet med 10:01 bussen ;) PUSS

Fredagsmys var det va?

Kategori: Allmänt

Tjenare tjenare! Har vart på gymmet - Najaden med bror och han polare Matte och Jonas vilket är mina chefer på jobbet..... och jag tog med mig min pillisnoppis. Tror vi två failade lite dock. Men vi hade kul! Vi kirrade 10-dagars kort där så nu ska vi biffa till oss bland alla snyggingar (tro mig, snyggaste killarna i stan.. samlade på detta gym - vad är oddsen?! kanske för att vi kom idag HEHE) Vi tog 19:22 bussen från terminalen och jag åkte hem, Pillow åkte hem till sig för att fixa med sina pållisar sen kommer hon hit med bea för mamma har gjort kött och pommes men vi missade bean i inhandlingen.......... Pillan the save'ior (?) in the night! Hahhaha älskar min engelska<333333

Juste, detta blev resultatet när vi skulle baka cupcakes idag.. allt failade och vi smaskade bara på smeten allt annat såg ut och smakade som bajs (y)


Iaf blir så att Pillis sleepar här sen tar vi bussen till jobbet imrn så först chillar vi lite i Maries butik sen drar jag till donken och när jag slutar åker vi gemensamt hem till henne och då ska vi mysa + lollo, Linn & Johan kanske Chrisse? Mm, ska bli mysigt!

Nu fick jag precis ett mess från pillan att hon är påväg såååååå kanske ska sätta på mig en tröja? lite kallt att springa och möta upp henne i bh.... solklart! BAJBAJ

Mina snyggingarrrrrrrrr

Kategori: Allmänt



Heta kisar? OHJA.

Sitter i hemvisten - där sllt händer ellerrrrrrrr? Vi har precis tittat på SMBF (min klass) och BF's egna filmer. Assssssssssskul! Hihi snart ska vi ha fritidens aktiviteter vilket betyder att vi ska baka :D Nu ska jag byta om till min mysisdress hihi

PUSS

Idag är det min dag!

Kategori: Allmänt

Woohoo, vaknade på HELT rätt sida idag<3 Är glad på livet, lagt allt bakom mig.. neee, men stuntar i det ett tag bah! Idag slutar jag 16:20 seeegt.. men tro som fan att vi ska baka då cokså! :D Cupcakes! hihihi, säger ju det, den här dagen ÄGER! Ska efter skolan möta upp stev för att gymma på Najaden.. woohoo pirrigt! Ska tillbringa kvällen med min fina Amourina!



Glömde berätta om igår.. åkte till jobbet och av en ren slump fick jag stå i kassa (då jag egentligen hade lobby) och ser då Alicia och hennes far. Klockan var 19:22 så dom tänkte att vänta i 38 min var ju inte så mycket? Så jag fick skjuts hem :D I bilen hem fick vi för oss att jag skulle sova hos henne så efter att vi virrat runt i trollbäcken för att leta efetr hennes syrra åkte vi hem till mig, åt pannkakor och glass<3333 Tog bussen hem till henne, pratade en hel del och somnade till slut.. Hm. Det var väl allt..

Nu ska jag fortsätta vara glad! "glömde berätta en sak nr 2" Jag och Pillan fick simma till skolan idag :D Var en fet jävla pöl framför skolan så vi tog oss ett dopp i det blå, hihihi. Fan vad kul jag har med mina fina vänner. Vi har dansat rumpan av oss!

PUSS

Sociologi in my <3 ...eller?

Kategori: Allmänt



Sitter här med min snuttiNattis och Lollo som är ute och pratar men nu kom hon in igen haha? Vi ska precis pausa och gå och köpa frulle. Fast jag är redan mätt för jag frullade med Pillow imroseeeeee<3 Ha det bra som fan! Tjaråååååå

Jobb står på schemat!

Kategori: Allmänt

Sitter nu i hemvisten, har haft en asssssssbra dag! Var ju julbord och sen såg vi att det var värsta julmarknaden utanför matsalen i stora skolan, megamys! Hade precis Skapande/svenska.. vet aldrig vad Grazze har för lektioner. Snurrig dam det där assssssss! Men nu ska jag sitta i hemvisten i en timme sen dirr till jobbet sen dirr hem och gosa lite i min sköna säng och lägga mig tidigt! Bajbajjjjjj

Domedagen......

Kategori: Allmänt

.....JULBORD IDAG :D:D SÅ jag tog på migmin fina röda dress idag, julinspirerad? Yes. Har vart helt hypad under hela sve lektionen och nu har vi historia,vi ska bara öva inför provet somär om en vecka exakt (y)


Min fina röding och sötnosen Lolloooooow


Mina snyggingar<3

Lite småtaggad....

Kategori: Allmänt




Drack precis upp sista slurken av julmust ur glaset.. time to sleep? Mjooooo, måste ju sova ut för imrn är det nämligen julbord i skolan! jhgdsjhgjadgkjashdflkfnaks, taggad till 1000! Har dock inte vart så crazy som tidigare år med julen. Har inte ens tagit fram julljusstakarna här hemma. Illa.. Tagga till nu Mimzor! Ska t.o.m ta med mig julmust till lunchen imrn, det hör till broooooor!

Men NU ska jag sova i mitt fittvarma rum (y) GODNATT

NEEEEEEEEEJ?!?!?

Kategori: Allmänt

Såg precis sista avsnittet av Livet Enligt Rosa... Har sett den serien 1000000000 grr, lika bra varje gång (trots att jag mestadels såg den när jag var yngre, men tyckte det var dags nu igen att kolla igenom alla dessa 12 delar) Blir helt gråtfärdig! Vad ska jag nu göra? Ååååååååååh :)

Negativ inställing?

Kategori: Allmänt


Äter mina goda små mini magnum

På senste tiden nar jag vart nedstämd av olika anledningar. Vill och orkar inte förklara här på bloggen.. Men nu har jag betstämt mig att må bra, det är inte värt att låta ett par skitstövlar dra ner hela min "gladhet". Hihi, nu är det dags att gaska upp sig, men säger dock inte att det är OK det dom gör.. men vill inte slösa all energi på det!

Har pluggat på ordentligt bra dem senaste dagarna tycker jag! Mattetentan - klar, skickade in ett arbete igår som jag bara helt plötsligt fick lust att göra som jag passade på att skriva klart dessutom! Yaay.. osv osv.

Varför denna positiva inställning mitt bland all skit kan man undra? Jo, hörde en vis man säga till mig idag "Mimmi, du får inte vara ledsen.. du är ju klassen lilla mamma!" Vem va denne vise man? Jo Patrik. Hahaha, trots att det var lite skämtig så vart jag verkligen glad! Jag är så glad för dom som står mig nära. På senaste tid har jag umgåtts väldigt mycket med Pillan & Lollo och dom har faktiskt hållt mitt humör uppe trots att jag vart depp så har jag ändå kämpat vidare tack vare dom.

Allt är egentligen skit men jag flyger på moln nu, helt drogad? Haha vettefan, får passa på att vara glad när jag ändå är det. Japp. Nu ska jag titta på dagens avsnitt av julkalendern.

PUSS

Kaos

Kategori: Allmänt

Allt kaosar, orkar inte bogga nu fan, tjarå

Never underestimate the power of a woman’s intuition. Some women can recognize a game before you even play it.

Kategori: Allmänt

 

 

Ont i kroppen, fast träningsvärken slår väl på imrn antar jag.. har gjort klart en uppgift idag- skrev ett A4a papper. Kompis, det går bra nu! Nu ska jag sova. Sova som en kung! GODNATT

It's not my day today.

Kategori: Allmänt



Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt.

23:10

Kategori: Allmänt

Jag har tänk och jag har tänkt, det ända jag kommer fram till är att jag borde sluta tänka. Tänkandet löser inga problem. Fast å andra sidan är inte jag den personen som låter folk kasta en massa skit på mig och bara låta dom gå, utan jag är den som tar tag i situationen. Trots att jag inte säger dem mest smartaste sakerna då jag är pissförbannad men jag står iaf upp för mig själv. Trött på allt lall. Fyfan säger jag bara.. Vissa människor borde ta sig i kragen och våga säga vad dem egentligen tycker och tänker, inte vad tror att folk vill höra dem säga.

Fittont i magen

Kategori: Allmänt

..håller på att avlida typ. Har legat i sängen ända sen jag kom hem, vilket var vid 17-tiden. Hade då fikat med Alicia. Skönt att träffa en vettig människa för en gångs skull! Saknat henne faktiskt.. Vet inte vad mer jag ska säga, orkar inte öppna käften längre. Men har märkt att en del människor ääälskar att öppna käften och "anta" en hel del. Så ja, snacket går ju, om allt i princip (y) Mjo, det var allt för mig, peace!

BKF

Kategori: Allmänt

Fick precis redapå att jag ska BKF exakt heeeela dagen -.- det braiga med etta är att vi fick lunch 11:30 ist för 12:20 (y) Sen slutar vi 13:40. NIRR! Ska senta en fet fika med Alicia på Espresso House, börjar bli en liten standard.. Nu ska jag lyssna på Sara -.- BAJBAJ

Fredagen in my heart ♥

Kategori: Allmänt


Partyyyyy


Mina snyggingar and me


Het röv osv osv..

PartyPillan!


Lollo och henns lypsyl haha


Jag och snyggLollo!

Pillisen and meeee

Open books, not legs. Blow minds, not guys.

Kategori: Allmänt

Hallihallå. Igår - lördag... vill knappt ta upp allt som hände, haha. Vi skulle iaf på fest i spånga. Så ovärt, svär bror. Bara en massa små anorexiafjortisar och killar som slog sönder stället i princip, Allt kaosade den kvällen.. Hahah det enda roliga var ju när Patrik som "bodde två kvarter bort" kom fram och snacka med oss! Rolig snubbe. Jag och Pillan drog hem till mig och slaggade. Vaknade upp idag och gick ner och handlade svull och kollade på Julkalendern och Livet enligt Rosa. Fett värt! Följde med Pillan till bussen, skönt med en liten prommis. När jag kom hem var det potatisgratäng och oxfilé framdukat. Love

En sak jag lärt mig nu; våga säga exakt vad jag tycker och tänker! Trött på all skitsnack osv. Bättre det än att hålla allt inom sig och låta det ruttna inom sig.

Mitt i natten

Kategori: Allmänt

Kom precis innanför dörrn hos mig med Pillan som sovsällskap, kunde inte blitt bättre! Nu ska vi sova sen får se hur livet leker efter morgondagen, pusssiiiii

Lördag

Kategori: Allmänt

Fredag; Mycket stress.. skulle åka hem efter skolan sedan till pillan och lämna stuffs men tydligen hade det vart en seriekrock med tre bilar. KUL! Tog en jävla tid men tillslut kom vi hem till mig igen och tacos stod framdukat på bordet. Slängde i oss maten och fixade oss, var tvugna att rusha till bussen med klackar... illa. Åkte till trollbäcken där fetsen hölls. Var lite awkward i början som det kan vara mens en rullade det in mer människor och det var skitkul! Rökmaskiner, discolampor, och t.o.m egen DJ. Kan ju bara inte bli en bättre lokalfest?! Peter, födelsedagsbarnet - ett stort grattis till dig! Roliga saker hände under kvällen men vissa mindre bra också.. vill inte ta allt här, haha!

Åkte hem till Pillan, var där vid 5 på morgonen. Somnade vid halv sex/sex. Upp och jobba klcokan 10, fick dessuom sällis av Lollo till handen. Var ganska kul på jobbet trot min trötthet som knappt märktes av. När jag var påväg hem från jobbet fick jag reda på att jag, Lollo, Pillan, Likas och Kobban ska på fest ikväll - igen! Kom hem och fick hemköpt pizza och nu ska jag hoppa in i ett varmt plurr och bada av mig champagnen från chamagnebadet igår.. Herre!

PUSS


Lagom fräsh chey just nu vavava..

Fredag it is!

Kategori: Allmänt


Jag och mina snygga brudar just nu.

Har haft lektioner idag som vanligt, fick reda på att jag ligger på G+ i eng. Hade inte förväntat mig nåt annat än det tyvärr men kan uppnå VG om jag kämpa säger Erki (y)

Efter skolan idag ska jag och Pillan ta oss till centrum och möta upp min mai för att fixa leg, nordeakortet och min lön.

Aj fitta nu vart jag ledsen och har ont, min kväll pajjade precis.. nej skoja ska festa sönder men ändå, fan för just det just nu. BAjbaj

Can you spell A W E S O M E

Kategori: Allmänt

Fan vad duktig jag känner mig! Har gjort klart Naturkunskapen och vart riktigt nöjd faktiskt! Nu är det bara mattehemtentan som ska vara klar tills imrn.. tänkte fråga Patrik och Pillan om hjälp faktiskt (a) tror dom kunde det där rätt bra. Jag med egentligen, men jag blir så osäker när jag räknar matte på egen hand, wierd. Annars, allmänt är jag skittaggad inför helgen. Men just i detta nuet är jag på tok för trött så sängen kallar på mig!
PUSS

I'm finally home

Kategori: Allmänt



Gick faktikt bra att jobba idag. Eller tillslut iaf.. vissa gäster vill man bara hugga halsen av men det är sånt man får leva med :) Nu när jag ändå är lite uppe i varv (om man jämför från mitt sängliggande och dåsande tidigare idag) ska jag passa på att göra klart lite rester från skolan.

Imorgon är första lektionen inställd så jag börjar 10 ist för 8 så jag klagar inte! Men nu ska jag ta mig nåt litet att äta trots att jag inte är hungrig.. men har inte ätit sen 9 timmar tillbaka.. fan det här är inte bra Mimmi! har redan gått ner 3kg. Blir nog att köpa mig en fet godispåse imrn för att kompensera detta! Tror nog att Lollo kanske är på idéen att köpa nåt gott hihi (a) Nu blir det plugg!

PUSS

Dags att ta sig till jobbet..

Kategori: Allmänt

.. i denna storm och mitt mående. Och JA, jag tycker fan jävligt synd om mig själv. Hjälp mig någon!

Mat e bra

Kategori: Allmänt



Till frulle blidde det 2 st

& en klick

Till lunch blidde det en skål med

och vid sidan om.

Fett värt, nu ska jag sova lite för jag mår satdåligt bajbaj!

Första December Tvåtusenelva

Kategori: Allmänt


Julkalendern 2011

Hemma och är sjuk idag, faktiskt första gången på hela läsåret (y) Blir nog att plugga en hel del men även vila upp mig. Ska dock jobba som vanligt mellan 16-20.