Mimmi Kindstrand

Ännu ett år..

Kategori: Allmänt

..har gått. Mycket har jag hunnit med. 
Plugga gärnet sista terminen (,mörda några lärare på köpet..), gå på min studentskiva, ta studenten, ha mitt sista "sommarlov", hitta min underbara pojkvän, börja jobba på en grym arbetsplats, få lön, bli vuxen och betala hemma, bli faster, fått reda på att jag inom snar tid få börja övningsköra, köpa första "dyra" julklapparna, fira jul och imorgon få fira nyår med min älskling och fina vänner + familj. Kan inte bli bättre!

Jag är SÅ tacksam för allt jag fått uppleva, trots att det delvis vart motgångar...så överväger alla medgångar. 



Dan före dopparedan!

Kategori: Allmänt



Tja

Kategori: Allmänt












👋

Kategori: Allmänt












Home today.

Kategori: Allmänt

Livet rullar på som vanligt, jobbar och står i. Jag har fått ännu mer vikariat vilket betyder att jag jobbar i princip 100% och det känns grymt. Ev. Prat om fasta 100% vilket känns ännu grymmare!
Såklart måste jag gå och bli sjuk mitt i allt, så idag är jag hemma. Hoppas på att kunna stå på benen tills imorgon. Tills dess sysselsätter jag mig med mys och lite fixtrix, ansiktsmask och mys i sängen med vovven.



Nu är det jul igen.

Kategori: Allmänt

Alla julklappar inköpta...förutom en. Den sista till Dennis. Har reda. Köpt två men jag bara mååååste ha denna sista som jag tänkt. Ja, men annars så är jag klar till hela familyn. Julpyntat har vi hunnit gjort hemma också. Granen står uppe och grejer. Myyyys.