Mimmi Kindstrand

Men tja!

Kategori: Allmänt

Fredag är det idag och jag har vart ledig! Vaknade upp hos min köttbulle (hihi nu var jag busig) och slappade sedan bort hela förmiddagen.
På eftermiddagen åkte vi till min moster, träffade syskon & kusiner och käkade lite pizza. Efter vart det trädgårdsarbete! Biffar vi vart alltså.
Nu ligger vi här i min säng, jag och Emz, som det tråkiga gamla gifta paret vi är... Men snart ska jag nog lura ut stumpan på en partyprompa hoho, får se hur det går!

Ett collage från dagennnnn. Poss!

Torsdag.

Kategori: Outfit

Ah mah gadh,
Nu har jag lämnat in min Mac för gott. Himla tråkigt, men jag får vara glad för dessa fina 3 år vi haft tillsammans.
Jag sitter iaf i klassrummet nu med några i klassen. Inväntar fikan som är om en timme, och har då redan väntat i 2h..

Men jajaaaa, me today!

Händig dag!

Kategori: Allmänt

Åh hujeda mig.
Idag har jag vänt upp och ned på hela hemmet. Möblerat om helt och hållet i hela lägenheten och även städat en hel del. Höll på i flera timmar här i min ensamhet.. Så jag var då värd lite bodyscrub, ansiktsmask och hårfixtrix. Och för att inte glömma, nybäddad säng!♥
Nu tänkte jag ta och lägga mig. Jag ska använda min älskade Mac för en allra sista gång, så det blir ett avsnitt oth innan jag somnar. Tagga till skolan imorgon då vi har tre fikor varav ett innehåller brännbollsspelande. Wiie.

Bild: jag idag, osminkad hoho.

Ledig dag = gofrulle + oth ❤

Kategori: Kost och träning

Minnen 2011-2013, macen ♥

Kategori: Allmänt

 
Bild 1-2 = vår/sommar(?) -11
Bild 3 = skolavslutning i ettan
Bild 4-8 = syskonskaran sommar -11
Bild 9-13 sommar -11
Bild 14 = Mami och jag efter premiär på gymmet
Bild 15-27 skoltiden i 2an (btw, Pernillas nipples haha!)
Sista bilden = Emsan -13 hiho
 
 
Nu har jag minsann rensat min lilla computas.. Ledsamt men behövligt! Nu ska jag sova, nattinatt.
 

Bilder från Macen.

Kategori: Allmänt

Jag sitter här och kollar igenom alla tusen bilder (på riktigt, inte för att överdriva) på macen, nu innan jag måste lämna in den på torsdag. Kommer sakna min bebis, som vart med mig i vått och torrt i 3 års tid nu. Usch så ledsamt. Iaf, hittade en hel del kul bildoros -
 
 
Jätte glada och busiga lillasyster och jag, sommaren -11
 
 
 
Carro, Emz och jag i vår älskade hemvist.
 
 
 
Pernilla -11.
Jag var tvungen att lägga upp denna. Hehe. Tänk att vi alla var tvugna att måla igen våra bryn så förjävligt...
 
 
 
Och vart tog denna midja och mage vägen?? Ni är så välkomna tillbaka, vill jag lova!
 
 
 
Min 18 års dag. Första alkoholdrinken på drygt 1 år då, sjukt vad duktig jag var innan dess.. nu har det bara gått utför I guess?? Haha.
 
 
Efter detta var min macbook-kamera inte till någon stor nytta, då jag fick min iPhone som jag håller så kärt. Men oavsätt så kommer jag sakna min skruttiga Mac. Tack för denna tid, hoppas du vilar i frid eller kommer till någon lika awesome människa som jag. Oj, sikken egoboost. Puss!
 

Segideg.

Kategori: Allmänt

Idag har jag fikat på lektionen, lunchat och gått lite i hc med mina fina klasskompisar. Det är helt otroligt vilka underbara människor jag lärt känna under dessa tre år i gymnasiet, glad att ni finns<3 hm ja, åkte sedan hem till Amourina. Mös lite med henne och steffis kom också sen. Fick jättefina (försenade hihi) presenter, ett muschehalsband, då mitt är trasigt, och spetstrosor i mucho läckra färger.
Nu är jag iaf hemma, ska hoppa in i ett kurerande bad och verkligen rensa tankarna efter denna "hårda" dag..

Bild: mina fina classmates idag på fikan.

Mitt liv är förstört.

Kategori: Allmänt

Måndag.

Kategori: Allmänt

Sovmorgon, skollunch (utan lektioner), fika och nu "arbete". Bra och lagom slapp måndaaaaag brothas!

Söndagsångest?

Kategori: Allmänt

Nej självklart inte!
Iom att betygen är satta, har vi endast fika och roligheter inplanerat denna sista skolvecka. Helt sjukt att det är strax en vecka kvar nu..

Jo men vad har hänt denna helg då?
Igår satt vi i solen ett tag, vart upphämtade av grabbarna och minigolfade lite. Rätt så trevlans faktiskt! Åkte sedan runt lite, Ica maxi och så. Placerade oss sedan på balkongen med en varsin cider i kvällssolen, grymt mysigt. Mot kvällen var det fiesta på schemat råååå.
Idag har det vart en passande regnig dag för sängliggande och även lite plugg. Vi ligger nu återigen i sängen, matkoma❤ Ikväll plaskar vi oss hem till Emz och ska busa lite hiho.

Bild-collage från gårdagen.

Saturday!

Kategori: Outfit

Fredag.

Kategori: Shopping

Betygen är satta, shopping med fina vänner, tacomys med familjen och nu blir det bus. Hihi bra fredag!

Fullspäckad torsdag mannar.

Kategori: Allmänt

Holaaaa amigos och o-amigos.
Himla bra torsdag må jag säga! Hunnit trädgårdsarbeta, pw, vidare till skolan och träffa roliga folks, lång-spa-badat, kalasas hos Emz kusiner, ätit senmiddag (Felix som lagade, delicious!) och även hunnit chitterchattat med mams och Emz. Wooooo. Nu ska vi sova, tagga fredag imorgon. Betygsättning och grejer.
Jomensåatteeeh, godnatt!👋

Me today, woooo.

Veckan.

Kategori: Kost och träning

Måndag: lite utav en vilodag. 50 squats, 50 crunch.
Tisdag: ben och mage. Lår, rumpa, vader osv. Massa roliga och ansträngande övningar här hemma.
Onsdag: bodypump 1h.
Torsdag: skulle egentligen till sats, men blev inget utav det. Stod ist i trädgården och köttade bland rötter och sådant i 2h, tog sedan en pw till skolan.

Lite har jag ändå fått gjort. Känns bra.

Godmorgon!

Kategori: Kost och träning

Idag stod klockan på allt för tidigt. Vi tog oss dock upp och åkte till moster. Fixade ihop en megagod fruktsallad och år frulle. Suppar nu på morgonkaffet och ska strax hugga in i trädgårdsarbetet här. Idag tog jag nämligen en ledig dag då jag är klar med allt skolarbete, fatta lyckan?

I eftermiddag blir det ett gruppass på SATS, grymt tagg! Skriver ett inlägg senare om denna veckans träning.
Bild: dagens frukost, kärlek!

Pömsig.

Kategori: Allmänt

Wiho, fullspäckad dag med massa plugg. Betade som sagt av min sista inlämning idag. Nu är jag finito med skolan (om jag nu inte måste göra ännu en komplettering på projekt...) och är så grymt glad, fast ändå ledsen då det endast är 2 veckor kvar till studentis.
Idag spenderade jag och Emz tid i mitt kök, lol. Jag diskade och stekte pannkakor och diskade medan hon betade av rester. Nu mot kvällen har vi hjälpts åt med hennes restskit, vilket innebar både datorarbete men också en skön prompa. Skojskoj. Som sagt, en fullspäckad dag med plugg, förhoppningsvis min sista på länge..

Ja nu ska vi soooova, tagga torsdag imorgon. Godnatt!

Toabikt.

Kategori: Outfit

Idag är en bra dag, en regnig fast bra dag. Skriver nu det sista på projektredovisningen och lämnar in den innan skoldagen är slut. Feeeeeels good! Sen är det bara att slappa gärnet bree hehe.

Me today.

Plugghäst1.

Kategori: Allmänt

Hela dagen (läs: endast nu mot kvällen) har jag kämpat med att få ihop en A4-sida om manligt och kvinnligt ledarskap, komplettering så jag förhoppningsvis får ett VG i slutbetyg i pedagogiskt ledarskap.. Pheew! Fick hjärnsläpp när jag skulle skriva denna, men är nu klar och det resulterar med att min näst sista inlämning är klar tills på fredag då betygen sätts.

Jag tänkte nu välförtjänt gosa ned mig i sängen och kolla på ett avsnitt oth innan jag somnar.
Bild: me right now. Teet och mysdressen har verkligen save'at denna kväll. Peace och godnatt.

Snart är det över.

Kategori: Allmänt

Halloj,
Var på möte imorse. Gryyymt nervigt men ändå spännande! Detta är verkligen något jag vill jobba med, så jag håller alla tummar och tår gör att detta ska gå igenom. Får svar på måndag..
Direkt efter mötet åkte jag till skolan, fick sällis på bussen utav Carro och chrisse. Trevligttrevligt! Hela dagen har bestått utav "eget arbete" så jag drog hem efter lunch. Var då duktig och tränade, ben och mage.

Ska skriva klart om kvinnligt och manligt nu, måste skickas in kväll.. Får nog lite sovsällis av Emz om jag har tur. Latero!

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Helgen.

Kategori: Allmänt

Hallihallå,
Har inte haft nå internet tillgängligt, därav den extremt braiga bloggningen. Nä men, har bott ihop med Emz sedan i onsdags och har då gått i skolan och lite så. I fredags var det hemmamys hos henne för att vara taggade till tidig uppgång på lördagen. Vart upphämtade och åkte till Skepptuna. Vi hade förväntat oss så grymt mycket, men hela tävlingen vart avblåst tack vare olyckor. Och hela helgen var då planerad på folkracebanan, så det var ju jävligt synd.. Vi åkte hem, kollade hockey och festade lite hemmavid ist med roligt folk. Jag klippte gräsmattan på fyllan, vi spelade kubb, kollade Eurovision song contest, utgång mot kvällen och avslutade med pizza. Hehe.
Hela söndagen var slapp. Idag åkte Emma till skolan och jag hem. Hon kom sedan till mig och vi chillaxade på balkongen. Vindstilla, klarblå himmel, stekande sol, bra sällskap och grym musik! Löv lajf.

Är nu hos lillasyster. Inväntar middag. Det blir att sova här inatt då jag ska på jobbmöte imorn bitti här i Tyresö. Lite nervigt..!

Drog ihop ett collage från helgen, tja!

Ingen skol-ork kvar.

Kategori: Allmänt

Hela denna dag har vi bara pratat student, glädjetjutit, lyssnat på vår flaklista ooosv. Grymt jäkla taggad!! Dock så är det ändå 3 veckor kvar och plugg upp till halsen.. Brb, hämtar pickan då.

Meeen jag gör det bästa utav situationen, se så färgglatt och fint jag gjort.

Kläder efter väder!

Kategori: Outfit

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Usch vilken dag,
Somnade inte för än 2 inatt och gick upp vid 7 imorse.. Då var det bara att tralla sig iväg till skolan och skriva prov. Skrev 10 A4, så jag känner mig lite bra hoho. Tråkiga och långa lektioner har denna dag bestått utav, så det var himla skoj när min mentor kom med två rosa tårtor. Wioo.
Fysatan vad jag har pluggat bra idag och framför allt förberett mig inför redovisningen imorn, tagga!

Nä men nu ska jag hoppa avnjuta ett varmt gött bad. Får sovsällis inatt också, hihi. Vi höresssss, puss!

Tårtooooor.

Zzz

Kategori: Outfit

KUL att man kan sova någon jäkla gång. Ska upp om ca 5h och göra slutprovet i idrott. Kul liv. Dessutom är det ju jättekul att all min fritid idag gick åt att gosa med min nyopererade kisse, plugga satan och käka onyttig middag. Har inte alls tränat och vart duktig idag.. Snart, snart tar jag studenten och den efterlängtade sommaren är äntligen här. Snart.

Här är iaf outfiten jag bar i det kalla och ruggiga vädret idag (igår egentligen om man tänker på hur mycket klockan är).

Just nu,

Kategori: Allmänt

Balkonghäng med mjukiskläder, islatte, cocopops och plugg. Wippoo..

Saknar min säng.

Kategori: Allmänt

Idag, den viktigaste dagen att komma i tid denna veckan, försov jag mig. Drog dock på mig kläder, satte hårrufset i en snabb bulle på huvudet, greppade väskan (på endast 3min) och swishade ut i regnet.
Har då som sagt haft nationella hela förmiddagen, sedan lunch. Har inte ätit på ca ett dygn så kunde trycka i mig två skålar med köttfärssoppa och fyra pannkakor. Matkoma men totally värt det! Så jäkla gott.

Resten av dagen är väl bara rester på schemat, som vanligt dessa sista dagar innan sommaren. Sedan ska jag iaf hem och plugga lite idrottsteori och även träna.

Finaaaaa,

Me.

Kategori: Outfit

En kvällsfuntare.

Kategori: Word

Shakespeare sade en gång "kärleken är blind" -då undrar jag, varför vi alla då är så kräsna? Om kärleken var blind hade vi inte vart så fixerade av varken smink, kläder, hår eller kropp. Man hade kunnat vart självsäker i sitt feta jag. Men icke, så enkelt ska det inte få vara.
Vi jagar dem vi inte kan få, medan de som jagar oss, är dem vi totalt ignorerar. Som man brukar säga "one day, you might wake up from your sleep and realize that you lost the moon while counting stars."

Den jobbigaste delen är ändå att aldrig få personen du vill ha, för denne jagar oftast redan någon annan.

Vi vet hur det känns.

Kategori: Allmänt

 
 

Tja

Kategori: Allmänt

Superbloggaren Mimmi här, minns ni mig?
Lördagen iaf, var grym! Jag och Emma förade lite hos mig, fixade oss osv. Mot kvällen, då vi egentligen skulle dra till festen, fortsatte vi dricka och drog med mamma på lite drickaspel. Hade askul, haha. Jag och Emz fortsatte på wikibar, där det vart lite cider och shots. Vi premierade också på donken, alltså första gången jag var där sen jag jobbade. Lite skoj sådär va. Ja, kvällen slutade hos William där vi körde lite ölspel och annat.
Igår var vi bara hemma hos Emz. En aning bakis så cola, dusch och en prompa passade utmärkt.

Idag var det skola som gällde. Rätt chill då vi endast övade på nationella och sedan hade rester. Tog en pw hem och satte mig på balkongen och solade en halvtimme. Nu tänkte jag träna lite och sedan hoppa in i ett långt jäkla bad, rensa tankarna lite.

Peace out!

Livin' on the edge.

Kategori: Allmänt

Men hejsan sisådär ja.
Blir inte så mycket bloggande nu för tiden har jag märkt. De senaste dagarna har jag iaf umgåtts med min vapendragare.
Igår chillaxade vi mest på dagen, åkte till Tyresö och träffade familjen där, åkte sedan till mig och fixade oss lite. Käkade även finlir på restaurang! På kvällen mötte vi Jocke och simpa, lirade kubb och tog några glas. Hade lite skoj och så, gick sedan gick vi alla hem till Jocke för lite filmmys.
Idag har vi vart över hos Emz farmor, ätit favvomaten potatissallad och kyckling. Nu är det snart dags att fixa sig lite då vi ska till handen på chill-/fest. Ska nog bli kul.

Tråkig som jag är, lägger jag upp en instabild.

Värme.

Kategori: Allmänt

Tjena,
Igår efter skolan åkte jag hem till Emz. Chillaxade lite, tog oss en liten pw och kollade sedan hockey på kvällen.
Idag premierade vi med krocket, tog en prompa till Emz farmor och gofikade lite och shooolade. Riktigt skönt!
Nu sitter vi på ballen och ba chillar, får se vart kvällen tar oss, pusssss!

Cool..

Sista skoldagen, sedan långhelg!

Kategori: Allmänt

Hola amigos!
God jäkla morgon hoho. Idag premierade jag med jeansjackan, dock svarta jeans så det vart lite varmt i denna svenska sommarvärme. Idag är det rätt chill dag i skolan, mest plugga med rester (vilket jag inte har några..) och även ett, förhoppningsvis, intressant studiebesök.
Vad dagen har att erbjuda, vet jag verkligen inte. Hoppas på nå kul iom att det ändå är långhelg på ingång.

Me today!

Otroligt bra.

Kategori: Allmänt

 
 

Inte på topp.

Kategori: Word

 
 
 

Ballerina och lite sådant.

Kategori: Outfit

SK8 - Min första största kärlek.

Kategori: Allmänt

Minns ni denna goding?? Blir alldeles kär inombords.
 
 
 

Snygga brandmän osv..

Kategori: Allmänt

Idag har det vart trafiksäkerhetsdag hela dagen! Har vart på både en läskig och en rolig föreläsning, mycket givande. Efter det flängde jag ut och vart presenterad till snygga brandmän. Jag var ju nämligen den oskyldiga flickan som "krockat" som de skulle rädda. Himla skoj. Vart dock lite generad då ALLA 3or kollade på, hoho.

Det var nyss lunch och vi tog även en glass i solen. Himla trevligt väder nu för tiden må jag säga! Nä men nu är det lektion så måste sätta igång, puss!
(Jag idag innan "olyckan")

Jag vet inte faktiskt.

Kategori: Word

Keep going.

Kategori: Kost och träning

Tidig dag i skolan, så jag försökte mig på att sola på balkongen. Var förhimlans blåsigt så gick in och satte på mig träningskläderna. Var dock så trött, så jag somnade... i 2h! Helt sjukt, men grymt behövligt och riktigt skönt. Efter detta drog jag mig ut på en joggingrunda. Rundan som vanligtvis brukar ta 1h tog nu ist 50min - en förbättring!

Imorse startade jag förövrigt dagen med ett zumba/boxnings-pass i 1h, vilket var grymt skönt!!
Nu ska jag fortsätta smutta på min Refocus och ta det chill i badet, puss!

Tjenixen måndag!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på engelska, inväntar np muntliga. Pratade lite med min mentor idag också, bra som jag är pratade jag mig ur en uppsats. Så en uppsats fattigare vart jag! Wippo. Snart är hela skiten över... Igår var det exakt en månad kvar till studenten, helt sjukt.

Nä men hörrni, nu är det min och Linns tur på muntliga. Wish me luck!!

Bra väder!

Kategori: Allmänt

Holy mamá vilket härligt väder vi haft!
Igår som sagt var det chill i rudan med classmates med lite öl och fotboll. Tyvärr var vädret inte det bästa så jag och Emz åkte hem till mig och åt grillat (läs: korv och pompa i ugn med massaaaaa bea) och chillade sedan hela kvällen.
Idag har solen brassat på så jag och Emz har typ bott på balkongen. Jobbat rejält på brännan, vi båda har blivit lite småbrända.. Vi åt grillat även idag, med nyttig sallad (läs: grillad kyckling med potatissallad).

Nu ska vi tare chillpill och sedan tagga skola imorn. Wippoooo, bjussar på bilder från igår/idag. Puss!


Hemmamys & nu: rudan!

Kategori: Allmänt

Hallå där,
Föregående blogginlägg skulle komma upp igår vid 15-tiden.. Men inte fan gjorde de det!
Jaja, igårkväll tog jag det lugnt hemma hos mig med Saga. Vi myste ihop det med jordgubbar, vindrutor med smält choklad och multivitamin. Hehe vi spelade kort och lite så, oldschool liksom.

Idag startade vi dagen med megafrullis. Fixat oss lite nu och snart ska vi åt olika håll. Jag ska möta upp classmatesen på rudan. Inget speciellt planerat, återstår att se helt enkelt vad som händer!

Me today!

HALLOJJJJ

Kategori: Allmänt

Jag orkar faktiskt inte blogga om de senaste dagarna, har typ vart med Emz och pluggat har jag även gjort.. Ja lite så! Och Valborg sög. Sådär.

Idag var det prov som första lektion och sedan lite chill. Efter skolan har jag, mickis och pill sprungit runt i hc för shopping och haft kul. Fick med mig lite saker som jag visar här på bloggen nån gång i framtiden, haha. Kan avslöja att jag köpte en bikini som kommer väl till användning då vi nu ska ut på pillans terrass såååå tja!

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Är för trött nu, jag bloggar imorgon istället.

No pain, no gain.

Kategori: Kost och träning

Nu efter massa sjuka, svull och alkohol är det dags att dra sig i kragen och återgå till rutinerna.
Idag hade vi endast nationella i eng. och slutade sedan efter det, så jag och Linn drog en solis och sedan for jag ut på en timmes pw. Jätte skönt att få gå av sig alla tankar och dum frustration.
När jag kom hem vart det yoghurt med crunchies, frön, nötter och banan. Även 50 crunch + 50 sneda crunch så magen fick allt arbeta!

Jag ska snart iväg på ett aerobic-pass, bloggar mer ikväll om allt som hänt de senaste dagarna. Har dock 100 sidor att läsa tills imorn och även en uppsats som jag inte ens börjat på så, brb skjuter mig själv.. Aja, tja fan!
(Nytagna bilder)