Mimmi Kindstrand

Mösspåtagning och Valborg!

Kategori: Party

Jag lever.

Kategori: Allmänt

Tjoho,
Helgen har vart bäst - som väntat. Tom roligare! Har spontanat och såååååva, som bl.a drog en snabbis på brassan i fredags då Emz var överspeedad. Hiho, ja men min helg, min födelsedag, har var tipptoppbäst. Umgåtts med underbara människor så jag kan inte klaga.
Idag var det tyvärr så att jag var tvungen att återgå till det verkliga livet - skolan. Känner mig grymt otagg på det sista plugget, allt det sista som ska in.. Bl.a nationella, uppsatser hit och dit blalalaaa. Nä men det är ju göttig att det är mösspåtagning imorgon iaf. Slutar efter det också så det blir tidigt! Ska ha så grymt kul och sen verkligen utnyttja den lediga onsdagen.

Nä men nu tänkte jag avsluta här. Ska fortsätta gosa med kissen som sover så sött bredvid mig och vänta in Emz som är min soviskomanjon inatt.
Sleep tight !

Helgen i bilder!

Kategori: Party

Diverse planer osv.

Kategori: Allmänt

Goddagens finingar!
Idag är det fredag vilket innebär kort skoldag. Sista lektionen var sjukt rolig då vi skulle se slutresultaten på alla filmer som gjorts. Alla hade presterat jättebra! Anyhow, slöade kvar i skolan nån timme med de andra och åkte sedan hem. Har nu badat och fixat mig. Idag är det nämligen inplanerat en middagsdejt med papi, lite förskottsfirande för lilla moi. Ikväll sover jag hos Emma för att imorn händer det grejerrrrrr! Jag ska nämligen få åka med på en folkracetävling, grymt tagg! På kvällen tar vi oss hem till mig, förar och fixar oss och kör en firar-utgång. Så kul att så många vill följa med så detta kommer äga fett! Och ja, på söndag fylle rjag ju år så blir la lite firande med familyn.
Som sagt, är sjukt taggad på denna helg. Håller på att spricka av glädje. Ja, ville bara dela med mig hoho.
 
Btw, blogg-appen lever sitt egna lilla liv (i vanlig ordning), därav ingen bloggning förän nu. Tråkigt när jag verkligen vill blogga och har roliga bilder som skulle läggas upp :( Jaja, jag kämpar så gott jag kan, dumma app. Nu vet ni vad jag har för mig denna helg. Blir nog en rätt så bloggfrihelg tyvärr. Puss!
 
 
 
 

Cash is king.

Kategori: Shopping

Dagen har i princip handlat om shopping. Shopping på rasten, shopping på lektioner (badass, I know), shopping efter skolan. Jag ba shoppar loss som den galning jag är. Har fått med mig massa roligt hem. Och vädret ska vi inte tala om! Gryyyymt bra dag med grymt väder och grymma vänner. Har vart sådär dampglad hela dagen. Wowowow.

Jag avslutade kvällen med en timmes pw med Simon, himla trevligt må jag säga!
Men nä hörrni, nu ska jag fixa lite och sedan sova. Godnatt babes. Btw, slänger in ett litet collage av det jag införskaffat idag, dock inte rättvisa bilder.. ciaooo.

Goddagens!

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart i skolan och vart glad. Har haft feta håltimmen så jag, Linn, Lollo och Stolle passade på att luncha i hc och shoppa. 50% på allt i butiken på bikbok så där vart vi kvar ett tag.. Usch. Men fina grejer fick jag hem, uppdaterar bättre om det ikv.
Jag har iaf haft min lektion på aerobicen och det kändes grrrrreat!

Nu är jag, Lollo, Stolle och Emz på g in till stan. Fika och ännu mer shopping står på schemat. Kanske ska träffa en person ikv också.

Bild på sötstolle haha!

hey you.

Kategori: Word

Mys med pojkvännen nu då..

Kategori: Allmänt

..nej justeja! Han existerar ju inte.
Hahah, vad tragisk jag låter, men jag skojas lite juuuu. Hade dock passat bra med en karl vid min sida nu när jag ändå har bäddat nytt, badat och är nyrakad och sådär mysigt fräsh.
Imorgon är det som sagt äntligen skola. Dock är det både nationella och att hålla egen lektion på aerobicen som gäller. Bara att kötta och hoppas på bästa möjliga resultat.
 
Har egentligen inget vettigt att blogga om nu, svävar lite på moln och är glad. Taggad inför helgen också. Tänkte bjucka på en låtis, megamysig. Godnatt!
 
 
 

Jag skiter it, jag är HAPPY!

Kategori: Allmänt

Både dåliga och bra nyheter har jag fått höra idag. Det dåliga tänker jag inte ens ta upp, du är inte värd besväret. Men det bra är att kommande helg kommer äga fett!! Berättar mer om det när det närmar sig. Nu ska jag byta lakan, bort med all sjuka och in med fräschness haha. Ska även ta ett bad, så cozy! Imorgon taggar jag skola. Känns grymt skönt må jag säga, blir fuckad av att bara uggla här hemma. Menmen, plikten kallar. Ciao!

10 friska tips.

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Jag känner nu att jag börjar tröttna på denna dumma sjuka som innefattar de 3 underbara kategorierna - feber, hosta och förkylning. Förbannat att man aldrig lär sig hur mycket/lite kläder man ska klä sig till detta omtumlande väder..
Kläder efter väder, I know!

Jag försöker bli så frisk jag kan på egen hand här hemma. Här är 10 toppentips:
1. Träna inte det minsta.
2. Stay at home.
3. Käka mycket ben o Jerry. (I värsta fall får du trotsa punkt 2...)
4. Drick mycket te.
5. Käka mycket vitaminer (tablettform/frukt osv).
6. Vila, lyssna ev. på mysig musik.
7. Nässpray och snortrasan ska vara dina bästa vänner framöver.
8. Viktigt med ett smörjigt lipbalm också.
9. Kryp ned under täcket och kolla på en bra film/serie.
Sist men inte minst....
10. Du får tycka synd om dig själv.

Följ detta så blir du frisk på en sekund, hiho.

 

Tiden rinner ur.

Kategori: Word

Jag har nu precis sett klart på oth, sista avsnittet i säsong 4. Så sorgligt då alla ska skiljas och hitta nya vägar att.. ja ni fattar. Precis som jag och min klass. Jag tar fucking studenten om drygt en månad och det är sinnes.. Vi har för många minnen som jag inte vill ska bli "ett minne blått" som man brukar säga. Detta är min vardag och jag vill inte bryta detta. Åh usch. SMBF10, vi har haft en rolig tid ihop.. Helt sjukt!
 
 
Första gruppbilden i ettan, friluftsdag då vi var rockare.
 
 
Sista slappisdagarna i tvåan.
 
Det är ju helt sjukt vad tiden har gått fort. Vill inte att det ska ta slut ännu. Blir fan depp, åh bajs. Men detta är livets gång. När en dörr stängs, öppnas en annan, eller hur ordspråket nu lyder. Man får vara glad för det som vart och stay positive♥
 

Stolt över mig själv.

Kategori: Allmänt

På riktigt, har pluggat satan idag. Mer än vad än sjukling borde göra, haha! Skickade precis in aerobic-uppgiften. Way to go girl! Nu ska jag ringa till min kära papi och planera lite till helgen. För nån vecka sedan var jag inte alls taggad till denna helg och verkligen inte till min födelsedag. Men jag är glad bara jag får ha mina nära och kära vid min sida, mina vänner är trots allt - mitt allt. Finaste jag har. Så ja, nu taggar vi kompisarrrrrr.

Jag har dock haft lite fler funderingar i mitt kloka lilla huvud. Och denna fundering har jag var och varannan vecka/månad men vågar aldrig göra något åt det...! Det jag pratar om är ju självklart mitt hår. Ska jag ha blondt/brunt, färga/tona eller kanske bara slinga? Eller varför inte bara låta det vara som det är.. Ja, det är oftast så mina funderingar avslutas och så tar jag aldrig tag i det. Suck, Hjälp mig någon!
Såhär ser barret ut för tillfället, all natural.

Dejt.

Kategori: Allmänt

Efter ett bra flyt med läxor, gosar jag ner mig i sängen med mina bästa killar och oth. Love it!

Duktig chey.

Kategori: Outfit

Har nu gjort skrivit klart och lämnat in projektarbetet, en applåd till mig. Tänkte också få klart den skriftliga i aerobicen idag. Wohoo, jag är ju tydligen inte helt handikappad. Bara sjuk.... Därför är det "sjuk-och-hemma"-outfit idag som gällde. Hade så tråkigt att jag bombade fotot med hjärtisar.

Appen fungerar, wiie❤

Kategori: Allmänt

Gissa vart jag skriver ifrån?? Om inte från min älskade ifån❤❤❤❤ så nu tänkte jag uppdatera med bilder fån den gångna veckan då jag inte kunnat lägga ut dessa, lite blandat. Hihi puss.

@ home.

Kategori: Allmänt

 
 
Plugg och dagens frulle. Yaay.
 

Jag är ju så korkad ibland! Kom just på att man kan logga in på instagramkontot och välja bilder därifrån till bloggen.. Så ja, så får det bli framöver tills att blogg-appen fungerar, då kan jag börja blogga som vanligt igen.
 
Kan förövrigt säga att jag pratar som en instängd groda, har blivit bästis med snortrasan och dricker te som om det vore en drog. Hade kunnat legat i sängen och köttat oth, vilket låter vääääldigt frestande, men jag måste komma igång med plugg jag lagt åt sidan. Usch, jag verkligen hatar att vara såhär handikappat sjuk, instängd och måste plugga. Dessutom utan mina bästa killar Ben och Jerry.. Ska försöka ta mig ned till Ica nångång under dagen och unna mig en dejt med boiisen. Hoho.
Nä men hörrni, nu måste jag börja beta av skolarbetena. Puss på er, och ha en fin dag!♥
 

Jo men tjenare Mr. Cold.

Kategori: Allmänt

Har verkligen gått i ide.
Så sjuk att jag knappt orkar gå till toan. Blir ingen skola imorn, kommer bara snora sönder och det är endast äckligt. Besparar alla i skolan detta. På riktigt, varsågoda. Ni hade inte velat ha mig där ändå. Haha. Tragiskt.
Jag känner mig redan som en levande zombie med morgonrocken på, håret i en knut, snortrasan vi min sida (vart jag än går), nässpray och tet som om de vore min bästa vän. Nä hujeda mig. Låt mig bara bli frisk nu!! Vill inte vara sjuk på min födelsedag, eller ah, under hela den helgen då jag har massa roligt inplanerat. Buhu, jag tycker synd om mig själv. Stackarsstackars. Nu ska jag sova, om jag nu kan det. Poss!
 
 

Friluftsdag.

Kategori: Allmänt

Jo men tjena mittbena,
Självklart buggar blogg-appen fortfarande så kan inte uppdatera mer än när jag sitter vid datan och då pysslar jag med så mycket annat så det blir liksom aldrig av.. MEN here I am!
 
Idag var det friluftsdag. Sjuk som ett jävla helvete tog jag mig till Rudan och rockade fett. Stenhårt. Hade rätt kul, men det var lite segt dock. Grillade korv som en kung gjorde jag också. När jag äntligen kom hem bubblade jag skönt i ett kokhett bad, typ lika het som min panna. Har sprungit runt (har verkligen inte sprungit, men det lät så fel att skriva "legat runt" så ah, fick bli såhär.... pinsamt att jag ändå skrev ut det. Shit måste sluta skriva om detta!) i min morgonck, smuttat på te och vart social på fb. Hoho, rolig jag är när jag är sjuk.
Jag ska väl antagligen bara dö denna kcäll och hoppas på att jag kan ta mig till skolan imorn, om jag inte hunnit brinna upp av febern, drunknat i mitt snor eller hostat sönder lungorna. Men tjenare fräsha tjejen. Nej, jag måste verkligen avsluta detta blogginlägg, skriver bara massa snusk och pratar med mig själv!!
 
Iom att jag bloggar på datan och inte har tillfälle att läga upp nå roliga iPhone-bilder, bjuckar jag på en slumpad gammal sommarbild, tjaaaaaa. (Lovisa tog kort när jag vart halvt beredd. Här skulle vi på nån fest kommer jag ihåg, vi skulle möta Pernilla då också om jag inte minns helt fel... NOSTALGI♥) Hehe, osnigg och så va.
 
 

Lite sådär emo.

Kategori: Word

 

Full rulle.

Kategori: Party

Hola amigos,
som van ligt vill inte blogg.se appen fungera på min bajstele så får blogga från datan och då blir dte inga roliga bilder som passar till det jag skriver om, if you know what I mean.
 
Iaf, igår var det som sagt kalas för moi och mami. Släkten kom, hade kul, åt marängswish och lite annat gott, slutade med att Sarah och Steve åkte till systemet en kvart innan det stängde så vi kunde föra på lite sådant gottigott. Så ja, alla ungdomar var kvar, käkade pizza och drack. Drog ut. Började på 54, dit kom även Emma och Elin. Vi drog en strawberry daquiry(stavningen har jag ingen aning om..) men några bangade ur så det slutade med att jag, Tommy, Emma och Elin åkte till Soft Kök & Bar och hängde där hela kvällen. Drack oss glada och hade faktiskt riktigt kul. Efterfest hos Tompa där han korkade upp en moet. Vi drack dessutom i kristallglas, så gissa om vi kände oss fancy där duuu. Haha. Sov kvar där och drog hem imorse. Vilade till mig lite och vart sedan upphämtad av Jonathan, då vi åkte till Ikea för lite rolig inspiration. Wippo. Nu ska jag äntligen få koppla av, kolla på oth och äta mitt första mänskliga mål mat för dagen. Dö vad gott.
 
Såhäääääär taggad på livet nu. Taggad på friluftsdag tomorrow...... Dö. (Var dessutom tvungen att ta enosminkad cam-bild, sorry guys.) Ser ut som tre på bilden. Lekfullt. Tasty.
 
 

Kalas.

Kategori: Allmänt

Hola amigos,
som vanligt går det inte att blogga på mobilen då appen buggar, suck! Så det får bli lite såhär på datan.
Igår drog jag på bio med emma, vi såg Studentfesten så det var kul. Kom hem och fick äntligen träffa storebror, vi tog igen lite snack osåååå. Idag har jag fixat och donat, städat och plockat. Idag vankas det nämligen släktkalas för mig och mamma. Jag har även hunnit prata lite med mamma om ny inredning osv, såååå grymt kul. Älskar sådant. Och det passar ju perf att jag ska till Ikea imorn med Jonathahahan.
 
Nä men nu ska jag slurpa mitt te och kolla på ett avsnitt oth innan gästerna kommer, puss! (Valde en random bild som jag hade på la computas.)
 
 

Sommar elläääh?

Kategori: Allmänt

Tjenamors!
Slutade 11 idag men satt kvar till ca 14 och var social med människor. Sedan jag kom hem har jag inte gjort nå vettigt. Bara sprungit runt och sjungt (..sjungit?? Haha hatar när man inte vet hur man ska vrida på orden och man låter som en 3-åring, ja, ni fattar) och sprungit runt och larvat mig i min sommaroutfit. Vill ha sommar nununu, åka till p&l och bara ha kul!!

Såhär ser jag ut för tillfället, enjoy looool.

Sovmorgon.

Kategori: Kost och träning

Jag svävar på moln just nu.

Kategori: Allmänt

Bajsbra cover av Ed Sheeran.

Kategori: Word

 
 

Leg-day!

Kategori: Kost och träning

Körde på med ben idag (+ även mage). Massa roliga övningar! Tar mig en skål med fil, crunchis(?) och nötter. Ska hoppa in i en dusch och sedan möta M.

Tja!

Tjenare kungen!

Kategori: Allmänt

Men sisådärja!
Jag är precis hemkommen från skolan, inte alls kul sista lektion då jag får damp på mig själv då jag verkligen inte kan ta mig an dansstegen i dancehall som var lektionens ämne och underhållning. MORR. Jag suger på det helt enkelt. Jag suger på all slags dans, jag står bara och töntar mig ist. Så, punkt och slutdiskuterat om detta.

Är som sagt precis hemkommen, väntar in mami så ska vi handla till helgen. Som underhållning kör jag dagens dos av styrketräning så länge.
Pratade precis med Jonathan, fick reda på att på söndag kör han och jag en "roadtrip" till Ikea! Så jäkla kul!!!

Det var allt för nu, pusshejsålänge!

Tjenare alla monsterdiggare!

Kategori: Allmänt

Satan sikken träningsvärk jag har i magen. Kan knappt skratta, hiho!
Vad har jag gjort idag då? Skolan bröderrrr, god lunch var det men nu smellar man aoli. Osoft. Hm, slutar 16:30 med aerobic så ska bli skönt att träna av sig all skolstress. Efter blir det kalasshopping med mami, inte långt kvar nu!

Jag har dessutom övat på fula grimaser idag, då jag fick klagomål av Pernilla och Linn att jag inte kan vara ful på kort?? Watch and learn...

Snurrsnurr i mitt huvud.

Kategori: Word

Jag har så många funderingar i mitt huvud just nu så att jag tom glömmer bort den ena för att den andra ploppar upp. Nån som hänger med på vad jag snackar om?
Förresten, hade lösen på bloggen ett tag. Sket i det tillslut (idag). Jag gjorde det utav en anledning till en början, men sen började jag fundera, varför? Jag ska inte behöva gå nå omvägar. Om jag inte själv vill det förstås.

Nästa helg fyller jag hela 19år. Wiie.. Är faktiskt inte så taggad, haha astråkig ålder! Och om ca 50 dagar tar jag studenten. Åh, vad händer med livet??
Jag är inte alls beredd på att ge mig ut i den "stora vida världen".

Nä nu ska jag och mina funderingar trotsa mina sovsvårigheter och försöka sova. Wish me luck!

Attans vad duktig jag vart!

Kategori: Kost och träning

Jag tror minsann inte att jag är sjuk. Möjligen en stänk av psykisk sjuka men inget fel med mitt hjärta eller så, han (hjärtat) lever ett eget liv där inne dock.
Nog om struntsnack! Idag fick jag en fetingträningsrush och ba köttade järnet. Armar-rygg-mage & kondition. Så skönt med styrketräning och mysigt med en timmes springtur i naturen.

Ja, jätte flummigt inlägg. Känner mig helt flum i huvudet. Ööööh.

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Kämpade mig upp idag för att hålla idrottslektion - själv. Jadu, det gick som det gick men jag ska inte klaga. Massa viktiga lektioner och förhör osv. Usch, vill bara ha lunch, sen hem och mysa. JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV FÖR ATT JAG ÄR TRÖTT HELA TIDEN. Ja. Hejdå.

Sjuklingen kikar in här.

Kategori: Allmänt

Hejhoppsan jag vill nog gråta en flod eller två. Skrev nyss ett bajslångt inlägg. So here we go again,
Var hemma igår, vilket jag ångrar att jag inte var idag också. Har haft en helvetesdag i skolan. Vart ett adhd-barn med grova koncentrationssvårigheter. Nu i sista slutspurten måste jag dock ändå dra mig i kragen och hålla ut.
Trots feber och smärta ska jag ta mig till skolan imorn och dessutom hålla en cirkelträning på gymmet med Sandra och Pernilla. Weei. Jag hatar skolan inte bara lite just nu, jaja.

Nä nu ska jag väl tröstäta lite glass framför mitt älskade oth. Godnatt mina vänner.

Haha bilden 👌


Idag är det hemmamys-dag!

Kategori: Allmänt

Tjuhu.

Kategori: Party

Himlans tlött vid det här laget så nu blir det en snabbresume utav lördag+söndag: var hos Amourina vid 15. Åt smörgåstårta, fikade, pratade, drack vin osv. Riktigt kul att få träffa hennes släktis och vänner. Mot kvällen åkte jag till Emz. Vi åkte på garageparty. Galet kul med endast boiis, dans och skratt! Slutade dock med att jag somnade i en bil kl.7 på morgonen.. Men tja ryggskott.

Idag vart det en panikartad väckning och vi åkte hem 9 på morgonen, och soooov i Emz säng. Med kudde. Och täcke<3 uppskattades efter en hård natt i en frussen bil. Vaknade på em och käkade då på Oden, sjukligt vad den pizzan satt fint! Har annars bara segat och degat med Emz. Fick sedan skjuts hem av Micke nu mot kvällen.

Snodde bilderna från Emz bloggis, för mina sög. Hoho godnatt!

Nu är bilderna uppe från SMBF10's studentskiva!!

Kategori: Party

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är ledsen för att jag inte är ledsen alls.

Kategori: Party

 
Kör på en gammlish bild dååå.
 

Tyvärr har inte blogg appen funkat nå vidare idag så har ej blitt nå inlägg, ville uppdatera med bilder från gårdagen men det fick bli på detta viset ist.
Gårdagen dåra, underbar! Började med sjukligt god, trevlig, rolig, nervös, spännande, sjuk -middag med awesome peepz. Sedan körde vi igång vid 22 och lokalen fylldes (läs: det vart smockfullt) med utklädda och roliga människor! Galen kväll och minst sagt minnesvärd. Höll mig hyfsat nykter/full hela kvällen så inga minnesluckor här inte. Det tackar jag även för idag, knappt någon bakfylla alls.
Idag vaknade jag vid 9, plurrade och gick och lade mig igen. Vaknade vid 18, drog en sväng till Ica och införskaffade mig bakisgottis och har suttit klistrad framför I rymden finns inga känslor och Hur många lingon finns det i världen med mami och Fredde.
 
Nu ska jag sova och tagga till morgondagen då det blir mini-party med fina människor, blog ya tomorrow! Puss.
 

Krasslig update!

Kategori: Outfit

Halloj där!
Nu är dagen med stort D här. Nämligen skiva och Amourina + Sandras födelsedag! Alla har bara hypat hela dagen och det sista har fixas, nu jäklar är vi redo för fekkenation!!

Såhär såg jag ut idag anyway. Hehe amourinas presenter i högsta hugg imorse!



18 år!!

Kategori: Word

Min fina, underbara, bästa vän Amourina blir fucking 18 idag?!!!?!! Grattis baby. Detta ska vi fira ikväll brotha!

Sant.

Kategori: Word

❤ Konsert..

Kategori: Word

..såhär på kvällskvisten!
Esteterna höll humöret uppe med både bra humor och musik. Åhåhåh, saknar alla dessa spelningar och fjärilar i magen. Ta mig tillbaka, snälla, bara för en sekund. För på scenen mår jag fan som bäst!

Går-/ +dagens.

Kategori: Kost och träning

Igår vart det ett köttigt armpass, även min mag-challange. Tog även en pw från skolan hem, endast 20 min men det är ju bättre än ingenting.
Idag var det 1h kond.pass på idrotten + en jäkla massa situps och armhävningar då det var straff så fort man vart träffad av en boll i en lek vi körde. Hehe. Ska även göra min mag-challange men det gör jag senare ikv då jag ska på konsert snart!

Lite progress, pusshejsålänge!

Trååååkiiigtttt

Kategori: Outfit

Denna dag har bestått utav sura miner, huvudvärk och tjat. Meeeen det är inget att bry sig om för vi taggar till studentskivan tomorrooooow!! Woppa.

Prövade klädseln igår som sagt, slutresultat: (+ massa smycken, lockigt hår och krona)

...

Kategori: Word

 

Livet spelar mig ett spratt.

Kategori: Allmänt

Galet vad vissa saker bara rullar på! Kommit på min frågeställning till projektet så jag blir klar till nästa vecka, hade redovisning i TK idag så vart av med den skiten.. Ska nu göra klart svenskan - deadline ikväll! Men det klarar jag. Annars ligger jag i fas med alla skolarbeten, score.

Men annars då? Insåg att jag såg horig/trashig ut i klänningen jag tänkt ha på min skiva, så jag grävde fram en annan vit klänning ur garderoben. Perf. Endast två dagar kvar, så fucking taggad!!!
Dessutom fick jag ett "business-call", säkert jobb efter studenten med det yrket jag älskar mer än mest, barn - särskola (ja det heter faktiskt så). Hejhej, jag måste nog nypa mig i armen.

Tjarå, glada Mimmi med flytet signar ut, slut.

Hiss till denna!

Kategori: Naglar och skönhet

Dove Hair Therapy är något jag verkligen rekommenderar! Jag fick denna gulliga lilla tub som gratisexempel och provade på den igår. Man låter den verka i 1min efter din vanliga hårtvättning och du får ett sjukt bra resultat. Inte frissigt, lent och glansigt + att det doftar gott! Som en liten hårinpackning.

Mucho braaaaa.

Smile! Because you can.

Kategori: Outfit

Looooolz!

Kategori: Word

Zzzz

Kategori: Kost och träning

Somnade inte för än 2 inatt och skulle stiga upp 7 imorse så var ju lagom tagg till aerobic som första lektion.. Satt bredvid och kollade på/analyserade till mitt egna pass jag ska hålla. Funderar på cirkelträning eller också vattengympa, får se hur det blir med den saken!

Har inte alls haft apptit idag och det ledde till svimdärdighet mot em. Usch. Körde dock ett långbad med hårinpackning, skrubb, ansiktsmask osv. Blidde sedan en mozzarellapizza efter det! Så nu ligger jag nöjd och belåten i sängen och ska nu plugga..

Morgonkaffet idag, BR-muggen❤

Snow Patrol - Chasing Cars

Kategori: Word

 
 
 

Pw i både sol och snöstorm..?

Kategori: Kost och träning

Vädret har hunnit skifta minst tio medan vi var ute..
Anyhow, det blidde en utedag med mami och Fredde. En pw mot tyrestaby stod på schemat. Vi tog även en fika i cafét, fortsatte pw'en och stannade på en torr plätt där vi både yogade och (jag) styrketränade, fokus ben. Vi åt även matsäck där.

Ben, kroppsvikt.
• 3x10 squats
• 3x10 (vardera ben) lunge
• 3x10 (vardera ben) glute kickback
• 3x10 calf rise
Och ca 1-1.5h pw. Allt som allt var vi ute i 3.5h! Inte illa.

Riktigt mysig dag med fam. och roligt att pröva på nya utmaningar (bl.a headstand).

Here we go again!

Kategori: Kost och träning

Jag vaknade vid 12 idag.. Men satte direkt igång med min "stomach-challange" och ska nu kolla ett avsnitt oth till gofrulle. Tar tom min första kaffe på evigheter, Gud så smarrigt!
Efter frulle+avsnitt blir det en pw med mami och Fredde. See ya!

Blogg-appen har buggat..

Kategori: Shopping

..därför har jag inte kunnat uppdatera så bra idag.
Anyhow, idag drog jag in till stan och fick presenthjälp utav Chrisse, Patrik och Johan. När jag hittat vad jag skulle ha tog vi en långprommis genom typ hela stan och avslutade med glass och bärtz i solen. Himla trevligt må jag säga!
Vid 17, när Amourina slutade jobbet, drog vi oss hem till henne och umgicks lite. Har nu mot kvällen fixat och trixat med både födelsedagspresenter och studentskiveklädsel ooosv.

Nu är jag på tok för trött för att blogga..
Bild från idag (stan med grabbsen), puss!

Saturday!

Kategori: Outfit

Sitter just nu och te-fikar hos lillasyster. Ska om ca en timme dra mig in MIT stan för att träffa grabbarna. Fika och shopping står på schemat idag! Puss.

Me today.

Myzizzz.

Kategori: Allmänt

Har spenderat em och kvällen med bästis. Så himlans kuligt och trevligt, har gråtit några floder till oth också. Nu måste jag gå, ska slava lite för min dam... Tjarå!

Today's!

Kategori: Kost och träning

Startade dagen som sagt med megafrullis med göttigt sällskap. Sedan gav jag mig ut på en joggingrunda/pw.
Efter körde jag mitt "speciella" magpass och även överkropp.
• 3x10 biceps
• 3x10 triceps
• 3x10 axlar
• 3x10 armhävningar
• 3x10 rygglyft

New in!

Kategori: Shopping

Vi startar dagen bra!

Kategori: Kost och träning

Åt helvete med allt.

Kategori: Word

Lite nya appar och så va.

Kategori: Kost och träning

Som utlovat, skulle denna dag endast fokuseras på träning och mig själv (för att inte låta alltför ego...?). Pw i en timme med Fredde och sedan lite "app"-träning (fokus på ben och mage) Alltså, jag kollade upp olika appar och jag hittade en hel del bra grejer! Bl.a en som heter Trim & Tone (powerworkout) och gick sedan in på programmet Platt Mage. Tänkte att detta ska jag pröva att göra i en veckas tid!

Älskade frulle, vad skulle jag göra utan dig?

Kategori: Kost och träning

Vaknade hyfsat tidigt idag, runt 11, haha.. Astaggad på dagen! Ska träna, sola, BUSa, kolla oth ooooch antagligen försöka plugga lite. Så skönt med en hemmadag endast med mig själv hihi.

Dagens frulle, love it!

De senaste dagarna..

Kategori: Allmänt

..har jag hängt med kusin och lillsis!
I söndags kom saga över och vi dampade framför chatroulette, åt gott och ja, knasade.

I måndags chillade vi typ hela dagen innan vi tillslut åkte hem till henne, i vanlig ordning så gjorde vi inte nå vettigt. Vi lyckas dock alltid ha kul, så det är ju alltid något. Heuheu.

I tisdags drog jag hem till lillsis, lurade med henne ut till stan. Mös med en varsin glass i solen, gick i affärer och vi båda lyckades få med oss fina saker hem.

Idag tog jag och Hannah det lugnt. Mot em åkte jag hem till storebror, träffade Amourina, Stephanie och Emma på vägen, han ta mig en snabb catchup. Det är nog det bästa (och ibland det sämsta) med Tyresö, att vart man än går stöter man alltid på någon! Sant. Anyhow, har spenderar dagen hos Steve, beställde hem mat och kollade film och så va. Riktigt trevligt att få träffa honom själv ibland, tråkigt att han inte bor hemma längre, buhu.

Ääääntligen ligger jag nedbäddad i min egna säng alldeles ensam. Har inte sovit själv på typ hela lovet hehe. Så nu signar jag ut, slut.

Spontant lillördags-pass!

Kategori: Kost och träning

...såhär vid 22-23 tiden.

• 3x20 biceps (gummiband)
• 3x15 triceps (-"-)
• 3x10 axlar (-"-)
• 3x10 rygglyft

• 50st situps
• 50st sidoups
• 150 rodd
• 3x10 scorpions (som jag även kallat "benböj" haha)

Sol ❤

Kategori: Allmänt

Ska hem till storebror nu, ska försöka få med en trotsig lillasyster... Uppdaterar bättre ikv och såååå. Puss!

Purse.

Kategori: Shopping

En liten sneakpeak på min nya väska. Snyggare irl än på bild men jag ska försöka få till nån bra bild lite senare eller ev. imorgon. Uppdaterar bättre ikväll, puss!

Älskar vädret!

Kategori: Outfit