Mimmi Kindstrand

Ny vecka.

Kategori: Allmänt



// Bilder från dagen. 1. Sjuk, hungrig. 2. Pratat med både storebror och brorson. 3. Glass i badet. 4. Nya jackan. //

Jobbet har rullat på fint, förvånansvärt bra med tanke på min feber och otroliga trötthet. Så efter jobbet vart det en tripp till affären för lite godisshopping. Hihi. Blir att vara hemma imorgon, skönt ändå. Nä nu ska jag iväg för att träffa min älskling ❤ lycka! 
Byyyye.

Vinterjacka och lite annat.

Kategori: Shopping



Nu äntligen är den köpt, min pärla. Jag är grymt nöjd och glad att pojkvännen övertalade mig att köpa den tillslut! Jag fick även med mig 6st par trosor. Behövdes fyllas på. Present till ena svärföräldern införskaffades också. 

Nu tyvärr ligger jag i feber, passar ju bra då D köpte nya FIFA som han så omsorgsfullt lirar. Hm anyway, får se ifall jag sjukar mig till imorgon eller ej, har noll kraft i kroppen så det är lite segt.
Nu ska jag gosa med min färdigspelade pojke. Posssss.

Friday I'm in love!!

Kategori: Allmänt



Godmorgon!
Idag välkomnades jag med en gnutta feber och snuva. Så jag gjorde mig en fet kopp te med tonvis av honung i. Skippade träningen gjorde jag dessvärre också.. 
Idag är det fredag den 27e vilket betyder löning för Mimmi, wiowooo! Jag har då betalat av mina räkningar och ser då till min glädje att det var mindre än jag räknat med så nu blir det att fira. 
Jag ska nu ta bussen, lite tidigare än vanligt, då jag ska hinna med lite ärenden innan jobbet.

Ha en fortsatt trevlig fredag! Puss.

Torsdag - stängning!

Kategori: Allmänt

Tro det eller ej, men trots stängning på torsdagar så är det bästa jobbdagen på veckan. Jag börjar 13:30, jag är inte resurs denna dag och får slutligen stänga vilket jag tycker är så mysigt när man sitter där med några få barn, frukt till och gosar i soffan medan jag läser en saga för dem. Huuuur gosigt låter inte det? 
Anhow, idag är det motion som står på schemat. Idag blir det i form av pw, ca en timma. Återkommer med resultat. 
Under tiden vet ni vart ni har mig - på jobbet med mina underbara barn! Puss.



Onsdag.

Kategori: Allmänt



Godmorgon!
Idag var det ben + mage som stod på schemat. Sedan havregrynsgröt och en kopp kaffe + lite läsning. Bra start denna morgon!
Jag ska strax åka till jobbet och sedan efter blir det att träffa min sockersöta vän Sofie!! Galet vad jag saknat den tösen❤

Träningsschema.

Kategori: Kost och träning

Godmorgon (för ett tag sedan..)!
Jag har nu äntligen börjat gå efter mitt egenskapta träningsschema vilket lyder:
Måndag: vila (jobbar nämligen 10-17)
Tisdag: överkropp(biceps, triceps, axlar & rygg) + mage
Onsdag: nedrekropp(rumpa, fram-/baksida + in-/utsida lår, vader) + mage
Torsdag: kondition, i form av pw/jogg/spring
Fredag: bodypump

Känns lagom och bra.
Förut ville jag gärna puscha på hårdare än vad jag hade ork och lust till, därför är jag nöjd med detta schema då det är alldeles lagom för mig.

Idag var det som sagt överkropp, bjuder dock på en benbild från idag :)



Alltid på G.

Kategori: Allmänt

Denna dag gick fort. Awesome dag, inga onödiga utbrott eller så på jobbet. Himla skönt dvs! 
Nu är jag på G till min D. Tar varje tillfälle jag får med honom nu, för snart kommer jag inte kunna träffa honom lika mycket :((
Anyhow, bild fån kekparken idag. Mys med mina älskade barn<3



Måndag!

Kategori: Allmänt

Hallå där,
Sitter just för tillfället i lärarrummet, slurpar på min kaffe. 
Helgen var toppen som vanligt när jag umgås med kärleken. Hade myskväll i fredags (standard efter en jobbvecka..), åkte till skepptuna på lördagen och D kammade hem en fräsch folkracebil. Det var på tiden!! Ja, på söndagen var vi i garaget, målade lite bil och så. Sedan gick vi till min moster, då var det släktkalas på schemat. Blidde en sväng i till garaget och sedan sändagsmys.

Så jaaaaaa, så har min helg sett ut. Bilar, släktkalas och min babe = awesome helg!
Bild: standard hissbild på moiiii från imorse.

 


Bodypump.

Kategori: Kost och träning

Åh vilken härlig morgon!
Jag vaknade innan alarmet ringde, strax innan 9 då alltså. Avfyrade bodypumpen, tog ett långt bad innehållande ansiktsmask, hårinpackning och nyrakade lena ben. Love it! Det blidde nyttigt till frulle, nämligen havregrynsgröt med skivad banan och en klick lingonsylt. (Sjukt att jag avskydde det när jag var mindre men nu mera älskar det.. Hm.)

Jag känner mig lagom mör efter passet, men är grymt taggad inför jobb och sedan helg. Detta är en bra dag.


Dagens larv.

Kategori: Allmänt

Usch så trött jag vart idag. Ska nu äntligen sovs och tagga till imorgon då det är fredag, bodypump, jobb och heeelg på schemat. Jag kan inte klaga.

Peace out!



Torsdag.

Kategori: Allmänt

Goddagggg alla glada,
Egentligen skulle jag fixat lite pappersarbete igårkväll men det sket sig då jag träffade min babe istället. Att det ska vara så svårt att slita sig.. Hihi. Men som tur var, hann jag skriva i all övertid jag jobbat. Åh hujeda mig, det tog dryga timman. Blä för vuxenlivet ibland alltså!

Anyhow, idag är det torsdag. Hade tänkt springa idag men vädret sa strikt "nej, vänd om! Gå och lägg dig i sängen och mys istället" - vilket jag gjorde också. 
Ska åka till jobbet nu. Jobba till 18:30. Wiii.



Egopics endast från idag, lol illa Mimmi.

Kategori: Allmänt






Ben & mage.

Kategori: Allmänt

Godmorgon (för en stund sedan), idag startade jag dagen med ett ben&mag-pass. Riktigt skönt! Sedan en dusch och frulle. Ska snart fixa i ordning mig och bege mig till jobbet. Ikväll är det massa pappersarbete jag har framför mig, himla tråkigt men det behöver göras!

Frullen imorse;



Bilder från bästa helgen.

Kategori: Allmänt






Helgen!

Kategori: Allmänt

TJOBROR,
I fredags åkte jag hem till min D och hade myskväll med lite gott. Vi somnade dock rätt tidigt. På lördagen tog vi en sväng ned till garaget. Medan grabbarna grus arbetade flitigt så hade jag och Amanda vår vanliga "i-garaget-tjejanack", lol. Nicke och Madde kom ned en stund ocksååå. Mot kvällen begav vi, garagemänniskor plus Emma, oss till heron city för skräckfilmstittande. Vi såg The Conjuring, sjuuuukt läskig men grymt bra! 
På söndagen var det det garaget och målning av bil på schemat. Sedan åkte jag iväg till sjukhuset där nyfödda lillalilla Vincent låg. Min bästa storebror och bästa svägerska har nu äntligen fött lillkillen! Mycket kärlek.

Anyhow, ny vecka med nya utmaningar nu då. Imorgon är det onsdag - lillördag, halva arbetsveckan svischat iväg. Längtar redan till helgen. 



Gårdagens och dagens.

Kategori: Allmänt

Lol, rätt så lika outfits.. Har nu iaf landat i lärarrummet på jobbet, tar en kaffe innan jag börjar. Kort dag idag, 13:10-16:30. 
Det var la allt för nu, skriver mer om helgen sen när jag kommer hem, poss!



Outfits denna vecka.

Kategori: Allmänt

Endast 4/5 dock.. Men såhär har jag sett ut om någon nu skulle vilja veta. 





Häje fan!

Kategori: Allmänt

Tjotjo,
På g mot jobbet nu. Så himla härligt med fredag och lite helg må jag säga. Mja annars då? Jo igår fyllde ju min soulmate år, annars inget spec.. Sk. Nä men såatteehh, åkte hem till henne efter jobbet (stängning igår också, wiie), köpte med mig lite tårta och så för att fira gamlingen. 

Idag är det också fredag den 13de, spooky! Bilden talar för sig själv. 🙏 



Godmorgon, dags för jobb!

Kategori: Allmänt



Godmorgon.

Kategori: Allmänt



Låååång dag.

Kategori: Outfit

Jobb 10-18.
Idag var första dagen som resurs till ett "speciellt" barn. Ughhhh, ville bara hoppa, stampa och slita av mig håret. Det tråkiga är att detta drar ner hela mitt humör så jag sket tom i att träna idag. Jag sket i middagen, köpte en bj och placerade mitt arsle i sängen för att kolla serier. Kul liv. Arg och lite besviken på livet just nu.

Mja, jag idag. Varmt var det med vinterkängorna..

Godnatt.

Kategori: Word

Bilder.

Kategori: Party

Bra helg!

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Himla härlig helg det vart.
I fredags jobbade jag till 17, sedan for jag hem till lillasyster och umgicks lite innan vi gick ned till bowlinghallen där vi mötte Steve, Emelie, Sarah, Alem, Marcus och Måns. Det blidde lite discobowling, killarna mot tjejerna!! Hähä vi förlora.. På kvällen åkte jag med Sarah hem och träffade moster och familjen, i väntan på D. Så sov jag hos D dåra.
Lördagen var kuuuul. Först såsade vi ett bra jäkla tag innan vi drog en donken och sedan åkte jag hem för att fixa mg lite och så. Jag klippte mig dessutom!! 20cm kortare, helt sjukt! Men jag är galet nöjd. Mot kvällen iaf var det middag och fekkenation som gällde. Gymnasiegänget samlades och vi hade sååå kul. Ölspel, munkslickar/ätar-tävling, mjölprank, brandalarmet avfyrades då vi gjorde partydrinkar till födelsedagsbarnet, vi sjöng och åt tårta oooosv.
Idag har jag och Emma vart döda. Svullat och sovit. Så. Jävla. Skönt.

Jobb imorgon, börjar 10 för ovanlighetens skull, så det blir ingen träning innan jobbet tyvärschhh. Jaha, jag lägger upp bilder från helgen i ett eget inlägg strax. Tjaaaa.

Fml..?

Kategori: Allmänt

Som sagt, livet ibland alltså...!
Inget specifikt dumt har ju hänt, det är bara alla dessa småskitsaker som går emot en ibland. Som t.ex nu, sitter på busshållplatsen en kvart för tidigt då jag kollat buss från jobbet och hem och inte tvärt om. Och ja, jag är ju faktiskt påväg till jobbet nu. Jag har även blött hår som är tvångssatt i en ful bulle. Och jag hatar blött hår, och allra helst fula bullar. Dessutom har mitt ansikte attackerats utav en finninvation som lyser upp mitt ansikte så fint. Livet ibland alltså.

Jag hann iaf med 50 min pw idag.
En fin bild tagen idag.
Ha en bra fredag nu, det ska iaf jag försöka med..... Pepparpeppar!

Ett steg fram, två steg tillbaka.

Kategori: Allmänt

Vilken dag det har vart. Mycket funderingar kring både privatliv och jobb. Dock så "ska man inte ta med sig jobbet hem" som man så fint brukar säga. Men ibland tär det på psyket vare sig man vill eller ej.
Nog om detta. Nu tar jag och gosar ner mig framför en bra film, inlindad i min rosa fluffiga morgonrock (jag doftar även cocos då jag smörjde in mig i mitt nya body butter efter duschen. Mumma!).

Off 2 work!

Kategori: Outfit

Skinnyzip.

Kategori: Shopping

En liten kik på hur mina nya älsklingar ser ut. Bilden ger dock inte plagget rättvisa..
(Förövrigt luktade alla body butters jättegott! Dock tyckte jag mig inte passa i mangodoften så den fick mamsen.)

Eat, sleep, repeat.

Kategori: Kost och träning

Tack vare min lilla lathet, vart det ingen motion idag då jag kände mig lite krasslig i halsen och kände att jag kommer dö om jag drar ut på en löpingrunda... Så det fick bli överkropp och mage för andra gången denna vecka! Imorgon kör jag nog dock endast motion. Wouch, 4e passet denna vecka. Känns bra efter att ha legat på latsidan tack vare sjukdom.

Detta har jag även fått i mig idag.

Äntligen!!

Kategori: Shopping

Två par rena, snygga, tighta byxor för en grymt bra peng. Så jäkla glaaaad, SÅ behövligt. Inköpta på Lager 157 förövrigt. Besökte även Angelica på Inn&Finn och köpte lite smått krimskrams.

Halloj varma lillördag!

Kategori: Allmänt

Gårdagen spenderades med min babe, och denna dag ska spenderas med min andra babe, emsan! Det blir såklart först att jobba till 17, sedan iväg till port73 för både middag och shopping med min pingla. Efterlängtat! Något som också vart efterlängtat är ju min lön som jag trodde jag skulle få i september men ist fick i augusti (lönen har alltså vart på kontot i en vecka utan att jag vetat det!!) därav lite välförtjänt och gränslös shopping. Wiiiie.

"Glad" idag. Vill skrika rakt ut tack vare den fruktansvärda mensvärken. Tja, tack och hej.

Legs.

Kategori: Kost och träning

Igår var det motion och överkropp. Idag vart det då mage och ben. Självklart vart det en megagod och bra frulle.

Hej och hå!

Kategori: Outfit

Goddag,
Från att ha gått med halsduk igår till att sätta på sig ett par shorts idag.. Dock vände jag så fort jag klampade utanför dörrn då det var väldigt blåsigt. Hm, detta väder alltså. Nu vill jag ha höst, det är jag riktigt sugen på!

Detta var vad jag till slut fick på mig. Nu måste jag traska iväg till jobbet, puss!

Inte en glad dag idag.

Kategori: Outfit