Mimmi Kindstrand

All in baby!

Kategori: Allmänt



Ser lagom kry och gla ut efter en snabb powernap..

Vet faktiskt inte vad som händer med mig, är orklös och mår illa, har absolut ingen aptit och tappar i vikt. Anyways, nu ska jag förska ta mig till jobbet. Håller tummarna för att det ska gå bra! Ska nämligen göra nå tvärt.. Sedan ska jag åka till ljuvliga Tyresö och blir där uppmött utav Amourina och förhoppningsvis fler då vi ska på partajski hos Malin. Läääär bli en trevlig kväll, kan vi hoppas på iaf!

Melodifestivalen

Kategori: Allmänt



Fan vad kueeeel! På svenskan skulle vi göra om en "shlagerlåt" och min grupp, jag-Linn-Mickis, valde såklart superhitten Sean Banan -låten. Vi hade ca 4-5 grupper i klassen så vi fick höra lite roliga bidrag ;) Låten förövrigt, skulle handla om sommar och innehålla namnet/ordet Bellman. Såååå poetiskt.. (patetiskt, HAHA skoja)
Här var iaf vårt bidrag;

Röka, kröka, pöka på, här glider Bellman in
Röka, kröka, pöka på, här glider Bellman in
Här finns det sol och bad, öl och dricka, jag fick hicka
Väder efter kläder, ohaaa
Haschen i glassen, ohaaa
Hemma finns det bara sill, å med potatis tiiiiill



 

Fantastiskt! Men nu ska jag skriva lite fusklappar till provet på måndag, tro det eller ej, men Gunnar min lärare var denne som sa att vi skulle göra detta, såattheeeeee..
pussis

Godmorgon världen!

Kategori: Allmänt



Tjenare mannar!

Uppe med tuppen känns det som.. mår lite halvtaskigt, som det vart hela denna vecka tyvärr. Har gått ner 2kg, VAD HÄNDER MED LIVET?! kom och tänka på låten "sååååånt e´ livet, såååå mycket falskhet bor det häääär" Tuff låt. Nu ska jag försöka få lite liv i Amourina sen ta mig till skolan. Blir även att jobba idag, suck big time.
pussis

Fika med bästis ♥

Kategori: Allmänt

Flowerpower

Kategori: Allmänt



Hellu bitches!
Humöret är på toppsnopp! Naaaah. Har vart i skolan, chillpill med mycket hål. Åkte sedan hem till min älskling och gick sen ut och mötte boiisen och lirade lite bögboll. Kisen kommer med blommor till moi! Alltid lika saftigt med maskroser och ...lila andra blommor! Ligger nu i sängen med bästa. Käka lite lätt på jordgubbarna jag köpte idag. Blir att bara chilla @ my place.
pussisisisis

Du strävar alltid efter det du aldrig kommer nå.

Kategori: Allmänt



Söt bild från i höstat på mig och bästa!

Tjenare mannar! Sitter just nu i A's soffa och dricker islatte + en kexchoklad (eller två..) thaha! Vi har inte gjort så mycket idag. Men nu sitter vi och inväntar boiisen. Får se vart vi sover inatt ozzåååååå.
Hejpa så länge!

Hahaha, sad but true.

Kategori: Allmänt

@school

Kategori: Allmänt



Så grymt skön dag! Började med att kolla på Madagaskar med popcorn på eng. sen var det lunch, bild - klar! (fucking skönt!) och nu är det hål sedan blir det att jobba lite om Strindberg på sverren. Sen blir det partyyyyyy med Amourina!

HPL = hög på livet, som Amourina hade sagt.

Kategori: Allmänt

Tråkigt väder idag. Tråkig skoldag. Tråkigt humör.
Har iaf haft gott sällskap!
Ligger nu i sängen med frugan min och ska sussa, godnatt.

ps. imorgon händer nåt roligt hihi ds.

Outfit

Kategori: Allmänt

Cocopops!

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och äter cocis till frulle! Har absolut ingen aning om vad jag ska ha för trasor på kroppen idag..! Lite halvmonligt men ändå sol. Åh, hjälp mig. Idag är det iaf en hyfsat kort dag i skolan, sen blir det gym och sedan shopping med bvän. Nu ska jag nog ta mig en titt i garderoben... puss!

All by my self

Kategori: Allmänt



Nu har jag "äntligen" kommit hem. Köpte mig en vit brudorkidé hette det tydligen (asdyr...) och en fin choklad till mami, hon vart iaf glad! Hade lite kvällsfika för modern min. Och nu har jag vart ifrån min Amourina i 2,5 h och jag saknar redan ihjäl mig, på riktigt. Vi har sutit ihop nu sen förra fredagen. Sovit, shoppat, solat, ätit, åkt till skolan med varann t.o.m pluggat med varann! Men nu ikväll så hände det ofattbara... SK! men nej, serri, fett tråk. Anyways, jag tog mig ett mysigt bad. Hårinpackning, asniktsmask, rakade benen osv! Riktigt behövligt. Åh gosh. Saknar C, knas men true.

Detta vart ett konstigt inlägg men min hjärna i ganska ihopklibbad efter denna varma dag.
Det blir att sova nu, godnattissssss!

Släpper dig aldrig min fina vännis!

Kategori: Allmänt

Åh det är så skönt med en sådan söndag när man vaknar upp och vet att man inte har ett piss planerat, förutom att bara steka sönder i solen! Synd att man har så dåligt sällskap också.. ellerrrrrrrr? Thihi. Vi tog en snabbis vid 11 imorse till Tyresö c för att kolla en byxdress jag inte riktigt hade betsämt mig om den var fin eller ej.. visade sig att det var den inte! Men tomhänta kom vi ändå inte från centrumet, icke sa nicke! Personligen köpte jag mig en Ben och Jerry milkshake och Amourina en Frapino. Glassade lite i solen och mötte Anneli med co. Annars har vi bara legat på altanen med alla möjliga hjälpmedel till att bli bruna... SK! Vi är bara natural beautys.

Anyway, idag är det morsdag, så jag hoppas alla där ute uppvaktar sina mödrar och kanske giver en present. Det ska jag göra ikväll när jag kommer hem, men det låter jag vara som en liten hemlis thihi.











Ha en trevlig solsöndag!
PUSSSSSSS

Lördag!

Kategori: Allmänt

Bloggen glider på som vanligt, ellerrrrrrrrrrr? SK! Igår var jag med Amourina, Pill & Loll. Idag har jag bara jobbat och nu ska jag AMourina, Stephanie & Jasmine till stan och göra lite grejs! Blog yah laterrrr! Pussisssisisisis

Thihihihi

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan kompisar. Sitter i OP's hemvist och väntar på Mimmsen som har prat med sin lärare. Tänkte slänga in ett inlägg - bara för att jag kan och att hon inte är utloggad. Hihihih, busig tjej! En lektion idag sen blir det in till söder i det vackra vädret för att möta bästavän. Nu kanske jag ska sluta attackera Mimmis blogg med mina gulliga ord så tänkte avsluta med att ni borde fortsätta läsa denna snyggingens blogg för denna kompis är uuuuuuunderbar. :D Nu måste jag bara hitta en bild på oss två också. Pusssisssaaaaaar :)


- Tog mig bara hundraelva år och många svordommar tills jag hitta en bild på oss. Känner mig inte så älskad att det inte fanns någon iprincip men aja. Mimmi hann ju komma tillbaka också.. :( Nu får hon en glad överraskning iallafall och måste påpeka att alla borde ha en sån fin kompis i sitt liv! Puss och hej!

Bra Fredag!

Kategori: Allmänt



Känner på mig att denna dag kommer blir grymt jävla bra!
Vaknade 6.30, käkade frulle med A och drog sen till skolan. Har suttit nu sen 8 imorse och tentat de 2 sista arbetena i sociologin. Så grymt jävla skönt! Nu ska jag bara prata lite med läraren sen är jag klar med kursen HELT OCH HÅLLET! Livet börjar rulla på nu, kompis det går bra nu.. haha! Snart blir det chill med film och gottis på engelskan sedan blir det att träffa bästis. Vi kan knappt slita oss från varann, thihi.
pussis

Finafina klassen!

Kategori: Allmänt



Är så stolt över mina grymt duktiga klasskamrater! Trots att vi har gått och vart tjuriga upp till öronen och velat döda varann ..så tycker jag peronligen att slutresultatet vart det bästa, trots att vi gjorde lite småsmå snesteg hihi. Sjukt duktiga var också andra klassen! Skrattade så tårarna sprutade, 4 real :') Mysigt var det också med grillning, efterrätt, solning! Dock har jag inte mått bäst idag men vad gör det om hundra år?
Men nu har jag fått hem lite sovsällskap så ska börja socialisera mig med damen. Har även köpt hem energidricka och Ben & Jerry's♥
Glad är jag också för att jag börjar 8 och slutar elva imorgon. Sociologi och eng - film. Blir att spendera fredagen med frugan.

Nu orkar jag inte skriva nå mer!

Godmorgon Torsdag!

Kategori: Allmänt



Pills & jag! Kaffemilkshaken igår ;)

Avslutade gårdagen sjuukt bra! Åkte som sagt till bästis, träffade Niklas, Alex, Rickard, Milou, Malin & Li (fett viktig information!!) och vi lirade fotboll som vi aldrig gjort förr! Jag var i lag med alla boiis och vi vann ju såklart med målskytten Mimmi, wiiie ;) Gick hem hyfsat tidigt (om man jämför med de tidigare dagarna..) vid cirkus 23.30.
Snoozade som satan idag, men kom iväg vid 8.30 för Amourina skulle iväg då. Mellanlandade hemma och ska snart ta mig till skolan. Det enda som står på schemat idag är MUSIKAL! Åh herre, ber till gudarna att detta ska gå bra. Efter allt slit inom inom mat och rep fronten så är vi alla värda en fin avslutning.
pussss

Ändrade planer!

Kategori: Allmänt

Åker till Amourina nu och sover hos henne ikväll!
pusssss

Tack käre gode Gud för att du hört mina böner!

Kategori: Allmänt



Även efter den stundande sommaren väntar ljusare tider! Såhär kan det se ut...

Så stod det på FB's marabou sida.

Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand.

Kategori: Allmänt



Hellu! Satt kvar i skolan till 18.20 cirkus. Känner lite granna att denna dag har vart så grymt onödig. Lång dag med målarfärg på mina nya kläder + hår, MaB NP osv. Usch, snälla sommarlovet, om du hör mig så kan du väl påskynda dig lite? Bara lite åtminstone.. Iaf så försöker jag nöta av mina rester! Lämnade in en idag under väntat på kakan som skulle bli klar. Nu återstår det bara att lämna in de resterande sju miljonerna till rester.
puss

Kvarsittning?

Kategori: Allmänt

Nej inte fan har jag det, ska dock sitta kvar och baka en jävla kaka som vi ska ha imrogon till musikalskiten. Seriously så hatar jag denna musikal :) Men duktig som jag är pluggar jag lite medan jag sitter här och väntar med Carro, Emmzor & Stollis. JUSTE! Kan berätta en väääääääldigt "rolig" sak som hände idag. Jo det var så att Amourina ringde mig för att prata lite spännande stuffs varpå jag springer ut ur klassrummet och ska luta migmot en vägg. Varpå jag blir fuckig VIT PÅ HRELA RYGGEN OCH ARSLET och håret....... Målar****** kunde då inet detta med att sätta upp en fin lite lapp där det stod "nymålat" på. Tack för en förjävlig dag med allt som suger. BAJJBAJAJAJAJJ

MaB NP

Kategori: Allmänt



Helvete, ja det är typ det enda jag kan säga om detta. Försov mig till MaB NP, kom alltså en halvtimme sent. Satt inne och skrev typ... nada? Kunde laaaagom mycket va. Så nu är resten av klassen så duktiga och skriver medan jag sitter utanför och väntar som ett as. 12.30, då är det slut. Jag är klar nu. Helvete. Hat just nu asså.

Prestation på livet.

Kategori: Allmänt



Allt kaosar just nu, jag är totalt kaos.
Hejdå.

Long time, no see!

Kategori: Allmänt



Men tjenare boiis and girls!

Har vart lite torr på bloggfronten, men det är bara för att jag har vart så grymt upptagen med att ha roligt som hänt. Jag börjar från söndagen då; jag och A slappade och hade det så skönt så. På kvällen var det BB final, tills Milou ringer ut oss då vi ska möta 2 härliga göteborgare. Var ute nån halvtimma men tröttnade rätt fort. Sedan ringer dom oss och vi drar ut och träffar dom en liiite längre stund, haha. Bestämde att vi hade en "dejt" dagen efter. På måndagen dåra så var det skola, sjuuuukt segt. Var mer frestande att ligga kavr i sängen med A.. Anyway, kort dag så jag och Lull drog till HC och köpte oss en varsin superdupermega god kaffechokladmilkshake♥ på ett mysigt café. Slutade med att strosa runt lite i affärer, och här med kan jag säga att jag är förälskad.. på riktigt förälskad, i 10-15(?) cm klackisar! Såååååååå snigga!! Iaf så åkte jag och Lull till Tyresö för att möta upp Amourina. Satt oss och prata en massa goja på hennes uteplats. Sen mötte vi Gustav. Vi bestämde då med Milou, Li & Malin att vi skulle dra ut och sätta oss på en äng. Sagt och gjort så var vi där en kvart senare. Vi mötte även upp göteborgarna. Ja, dom har faktiskt namn. Men dom har sagt så otroligt många namn denna helg så man blir ju snurrig! Men, Christan & Niklas heter dom. Anyways, vi hann umgås och mysa ett bra tag på denne äng innan vi tog oss hem vid 12 ish på natten. Trots att gångavståndet endast var max 5-10 min ifrån så var vi hemma starx innan 1 skulla jag kunna tro.

Det var allt som har hänt "sista delen av långhelgen"
pusssss

Amourina all weekend baby!

Kategori: Allmänt



Ser ni det viktiga i denna bild? BEN & JERRY'S♥♥♥ och såklart uteplatsen! ♥

Tjena mitt bena all the cool folks out there! SK, flummig tjej hejhej-saaaan. Anyway, i fredags åkte jag till bästis och hade så grymt kul med "awesome" girls... OMGOMGOMG! så grymt internt och MEGASUPERHEMLIGT också, haha ;) Sov kvar men skulle upp tidigt för att åka till jobbet. Efter jobbet på lördagen så mötte Steve, Emelie, Filip & Fredric upp mig så drog vi hem till dom och hade mysipysi. Käkade oss svullmätta på tacos, oh lord. Åkte hem till my love Amourina på kvällen. Hela kvällen krigade vi oss igenom kylan och satt ute på uteplatsen med Roffe. Vi hann snacka om allt mellan himmel och jord i över 3 timmar. Tiden går fort när man har kul! Avslutade kvällen uppe hos Steffis med andra brudar. Sov hos A då också. Idag har vi verkligen BARA degat igenom dagen. Så grymt skönt. Träffade på Danne och Lukas, varpå dom frågar "bakissöndag eller?" Så frääääääscha var vi haha.. Nu ska vi fortsätta sitta och chilla galet on the uteplats!
Kiss and hugs!

Outfit!

Kategori: Allmänt



Bästavän ♥

Kategori: Allmänt



Sommar -11

Denna dag in my heart! Har fått så gryyymt mycket fixat, och är nybadad och fräsh. Mamma kommer hem och säger i dörren "jag har köpt glaaaaass" Sjukt, hon kan typ läsa mina tankar..? Har dock inte gymmat idag.. illa Mimmi, illa! Fast jag kan trösta mig med de 100 situpsen jag gjorde innan jag hoppa i plurret, thihi. Ska snart fixa mig också för att sedan åka hem till min fina vän Amourina. Blir bjuden på middag och stannar öven natten. Vi lääääär ju hinna få oss ett gott skratt eller två! haha ;) Bästa Anneli ska även vara hemma ikväll. Gosigos!
Vi höres alla coola kisar!

Städmorsan*

Kategori: Allmänt



Pepp på städning idagrååå! Har hunnit med att;
  • Tvätta ALL tvätt jag äger och har.
  • Hänga tvätten också.. hehe.
  • Byta lakan & bädda mysigt i sängen.
  • Göra mat till mig och brorsan.
  • Städat ur sminkväskorna - slängt en hel del!
  • Rensat ut säkert 20-30 plagg jag inte använder längre.
  • Rensat min lådor i hyllan, så mamma får 2/3.
  • Städat varenda vrå, där jag har "personliga" saker.
  • En snabbdusch har jag även hunnit med!
Mjo, känner mig faktiskt ganska så duktig! Skönt kan jag även säga, att allt detta är gjort. Saker jag väntat på (eller snarare inte orkat göra....) i evigheters evighet! Så nu när allt detta är gjort kan jag med gott samvete svulla i mig vindruvor och kolla på ett BB avsnitt.
Tack och hej! *drömvärlden*

Tattoo

Kategori: Allmänt



Igår på gymmet, funderade jag lite. Kom underfund med att jag vill göra tattueringar som betyder, något jag kommer minnas för livet.., för det sitter ju trots allt på min kropp livet ut.
Den ska iaf musikinspirerad och tillägnad en nära. Mer än så säger jag inte. Hihi.

3 knasiga saker som hänt de senaste dagarna.

Kategori: Allmänt

  1. När jag och Lollo var i stan så påpekade en "Hötorgets-ståndare" (en gubbe alltså) att jag hade ett sugmärke på min hals, vilket var Lollo's förtjänst, ingen annan ;) Anyways, varpå han tycker att han har rätten att säga "Vill du ha ett till på andra sidan (halsen)?" Åh herre gud, dö äckliga jävla gubbe.
  2. Samma dag som Hötorget händelsen så sitter jag och Lollo på tågen och en ung kille (vår ålder cirkus) kommer fram till Lollo och sträcker fram sin hand, för att hälsa. "Hej, hur ä' läget?" Så gick han. Helt random! Vi fick oss ett gott skratt iaf!
  3. När jag åkte från gymmet igår så tog jag min vanliga busstur. Men något som inte var helt vanligt var att en man typ sprang ner till dörren (brukar finnas trappor på vissa bussar, och ja, det gjorde det på denna buss) och väntar och väntar. När vi väl är framme där mannen skulle kliva av, så bah BAM! Han seriöst dödade sitt huvud i fönsterrutan. Typ, headbangade rutan. Såg så otroligt skevt ut och jag hörde några småtjejer skrata längst bak i bussen. Tro mig, jag skrattade också inombords. But at the same time, I felt very bad for him..
#3 helt onödiga "fakta" om vad som hänt de senaste dagarna, men random/kul/knas/chockerande, you name it.

Men nu ska jag ner till tvättis! Peace broooooooooooooes♥

Don't waste your tears on someone who doesn't even deserves to see you smile.

Kategori: Allmänt



-fräknar-

Kategori: Allmänt



Söt flicka 13 år.
Hihi, skoja! Tog bilden från google för det var pinit att ta en bild på mig och mina kompisar på neeesan :$ Mja, det är ju faktiskt så att jag får fräknar hur lätt som helst! Tog en 20 -minutare på solarieöarna och BAM! Mina fräknekompisar sviker mig aldrig... tyvärr.
Nu ska jag BUSa sedan svulla med gelé möss, jordgubbsmarabou & cola framför BB.
Puss på er alla glada!

Tummen upp!

Kategori: Allmänt



Har inte så mycket att säga, så tjarrååååå!

Bättre humör - check!

Kategori: Allmänt



Back on track!

Såg verkligen inte framemot att jobba imorse (ville helst bara dö på denna dag) men det vände tvärt när jag fick höra att det var dubbelt betalt! + att solen lös som den aldrig gjort förr!! Vart dock lite besviken för att Johanni började jobba när jag slutade. Knas. Slutade 16 och tog mig iaf en jordgubbsshake och stack iväg till HC. Gick runt lite och avslutade med att köpa mig en ny BUS. Och hur trevlig var då inte han som jobbade där? Gav mig gratissaker osv, och riktigt pratglad. Mer sådana i butikerna! Sprang sedan ner till gymmet. 30 min crossfit, in/- ut- sida lår, armar, mage + 100 situps. Standard. Efter blidde det storhandling för "vuxna" -Mimmi. Kom hem vid 18.30 och maten stod redan på bordet. Tacoooos♥ Just i detta nuet, ligger jag och tar igen mig efter denna fullspäckade dag. Ska snart ta mig ner till solariumet. Sedan får jag se vart kvällen tar mig.
Ha en trevlans torsdag allesammans!

Torsdag.

Kategori: Allmänt



Tog mig en rejäl sovmorgon - skönt!
Mamma har gjort pannkakor, så ska väl gå upp nu och käka det. Sen blir det jobb och gym.
Kul dag och roligt liv, hejdå.

Lill -lördag

Kategori: Allmänt



Jag säger bara fuck denna dag. Från första början drog jag och Lollo hem till mig. Bestämde då att vi skulle träffa Marcus och Leon, så det gjorde vi! Slutade med att vi hamnade i Skogås, fett ovärt så vi drog hem till Lollo en snabbis sedan efter många om och men så drog vi hem till min käre storebroder där boiisen höll på att förkröka för fulla muggar! Jag och Lollo stod mesta dels i köket och käka pommes och bea, svullade godis gjorde vi för den delen också. Åkte hem tidigt då jag ska jobba imorgon. Ska kolla på ett BB avsnitt sedan sova.
Pusss

TJOOOOOO SEXI!!!11!!!11!1one!!1!

Kategori: Allmänt



Dagen har vart awesome! Försov mig som sagt. Kom till matten, fick tillbaka våra "test" sen hade vi endast en lektion, pga håltimmar osv. Slutade 11.30 - CHIIIILLL! Drog dirr till centan med Lolllooooow och åt ett subway meal hihi. Shoppade sedan för mina inkomna pengar. Hittade en tisha med trycket "Ramones" och en jeansjacka. ASSSSSSSSSSSnöjd! Nu iaf, är vi hemma hos mig och jag taggar till som faen för fekke !! Men kommer tyvärsh inte bli så. Aja får se vad som händer ikväll, ska jobba 12-16 imorgon. Så lär ta't chill ikväll? Yeah, you never know.
See yah laterrrr!

SMOOTHIE!

Kategori: Allmänt



Försov mig, så slängde på mig mjukisdressen. Gjorde en banan+hallon-smotthie också! Nu måste jag dock springa arslet va mig till bussen.
bajbaj

Inspiration.

Kategori: Allmänt

Giving someone a second chance is like providing someone with another bullet after they missed shooting you the first time.

Kategori: Allmänt



Hemkommen och mättplätt i magen! Eftersom att vi var på museum och skansen idag, hade jag så gryhyhyhyyymt ont i fötterna! Och hade dessutom inga gymkläder med mig så skippade i gymmet idag. Kände dock att något behövdes köttas så att säga.. så jag gjorde mitt egna "hemmagym". Tog en fet karott (?) eller en grytgrej som väger bly, kanske är bly..? Haha nej ingen aning men hyfsat tung var den. Alltså så sprang jag runt med den i hela lägenheten och gjorde benböj. Sedan gjorde jag 100 situps. Och för att inte glömma, gick promenadsvägen hem till Lollo, fram och tillbaka. + allt gående i stan idag. Woatch.
Nog om allt detta, jag ska fortsätta tissla och tassla med småsaker här hemma.
Pussissss

PASTA CARBONARA!

Kategori: Allmänt

Violá

Gissa vad vi lagaaaaaaaar?

Kategori: Allmänt

Japp, pastan var valrossklaaaaaaauuuuwr!
Nu ska vi käkaaaaaaaaa, den hemliga maträtten! hiihihihhihihi.
Peace out!

-dålig cambild-

Kategori: Allmänt



Orkade inte redigera nån bildjävel :)) Såhär ser jag ut idag, krullhår (-.-) spetslinne och jeansleggings. Nu ska jag slänga i mig någon form av frukost och sedan springa till bussen, like usuall.
AND OFF WE GO TOOOO.... SKANSEN!

Har vart så sjukt sugen på fika sen igår.. Fika någon?

Kategori: Allmänt



Mumma! ♥

Jag har nu gjort min matsäck tills imorgon vilket består utav vaniljpannkakor, har även BUSat och tagit bort skruttet nagellack och inte fönat håret för jag orkade inte väcka hela grannskapet, slängde ihop två inbakade flätor.
Kvällens fundering går till smällen som uppstod i mitt kvarter. Trodde seriöst det var grannen som fick ett dampryck men sedan såg jag på fejjan att det var fler som hört smällen och vissa funderingar lutar åt att centrumet är nersprängt, vem vet? Anyways, är astaggad inför skansenbesöket imorgon med mina roliga mates. Så nu ska jag försöka få mig lite sömn.
Godnatt!

Don't make me cry, make me laugh.

Kategori: Allmänt



Check på egentid för mig själv. Har bara degat sen jag kom hem, no shit sherlock liksom.. börja bli en vana att inte plugga ett skit nu för tiden, får bara saker gjort i skolan. Skärpning nu Mimmi. Nu iaf ska jag BUSa och sedan göra matsäck tills imorgon då min klass + paralell ska till ett museum ocj skansen. Har taggat till med glasspengar och checkat med Lovisa också, så här ska det ätas skansenglass! Men nu, åter till verkligheten. Åh ska hinna föna mitt hår innan jag lägger mig också.. dö.
puss

Matkoma.

Kategori: Allmänt



Eller borde snarare säga "smörgåskoma". Skoldagen var både seg och gick undan. Usch, var verkligen inte alls taggad på skolan. Sen kan jag även tacka mina så kallade vänner som leker runt med en boll och det smäller till rakt i min nacke. Tack för ännu mer smärta äckelfan. Dessutom när man ber denne att sluta får man till svar "Nej, tänker jag inte" Hat till dig. Seriöst. Skönt då att få gymma av sig dirrmode efter skolan. Crossfit 25 min, sedan in- och utsida lår, armar + mage. Anyways, är bara lite småarg för övrigt. Känner att jag ska hämta min B&J nu och kolla på BB. Japp så får det bli. Hoppas jag kan få nå plugg gjort efter detta då också.
peace motherfuckahh

A man who views the world the same at 50 as he did at 20 has wasted 30 years of his life.

Kategori: Allmänt

PLAY

Kategori: Allmänt



Sitter nu i skolan, Saras lektion... så nu blir det strikt. Anyways, mycket snack om lördagen. Saker man inte vill minnas och även saker man inte kan minnas..? Haha nu måste jag lämna datan i skåpet för Sara är på toppenhumör! -.-

And the party's in my head!

Kategori: Allmänt



Nu har jag veeeeerkligen tagit igen mig denna söndag! Har endast sovit, ätit, sovit lite mer, degat framför datan, ätit B&J osv. Nu väntas bara morgondagen som jag fruktar nåt enormt.. Känns som att vissa människor kommer glappa för mycket om gårdagen. Ojoj. Anyways, jag har inget att oroa mig för, för jag skämmer aldrig ut mig. Nejnej! Men nu ska jag sova, för att inte sova för mycket liksom..
Aja, godnattis!

Mamma ♥

Kategori: Allmänt



Dessa söta små "burkar" fick jag i födelsedagspresent och nu tycker jag att det är dags att inviga dem! För det var nämligen så att mamma väckte mig, tog en snabb powernap, och hon sa "här har du pengar, köp en Ben & Jerry's!" Gillar hon att vara bäst ibland eller? Tänkte då passa på att använda dessa godingar som topping hihi.
See yaaaaah!

Bilder från Nattis 18 års fest! *no comments*

Kategori: Allmänt































Gårdagen var awesome.

Kategori: Allmänt



En av alla bilder som togs i detta badkar, we löööv the bathtub!

Kan inte säga mer än att gårdagen var en av dom bästa gårdagar jag haft, haha. Alla fina vänner osv, DOCK som man brukar säga.. what happens @nattis place - stays @nattis place ;) Anyways, vi kom hem vid 3 men somnade vid 4, vaknade igen vid 8, kissade, somnade, vaknade 10, åt godis och toast. Trevlig morgon med roliga kisar, Lovisis och Angiiiie! Kom precis hem och smällde i mig allt jag kunde få tag på. Mamma, snäll som hon är, kom med ett stort glas cola. Made my day ♥ Nej usch, nu är jag alldeles för trött för att blogga. Jag gör ett inlägg med mååånga fler bilder från gårdagen.
puss

Låt mig presentera Jean-Pierre!

Kategori: Allmänt

Shomper heter han egentligen enligt Lollo. Anyways, jobbet idag tog d ö d på mig. Ville seriöst bara gå och säga upp mig för allt kaos och arga människor, men det löste sig tillslut iaf! Mötte upp Lollo i centrum och drog dirr till Gina. Hittade ett par svarta jeans och en vit spetströja. Blir att ha det ikväll hos Nattis, wiie! Nu håller vi på att fixa och trixa med hennes present, och kort. Så kul, vi ska rimma osv! Vi väntar även in Angelica, vår sleepmate.
Hare gött ikväll alla roliga kisar för det ska banne mig vi haaaa!
kyss och smek

Lördag

Kategori: Allmänt



Passande bild tills ikväll ellerrrrrr?
Detta fina lilla häfte slängdes på mig i går på lunchen, sprängfylld med en massa hjälpmedel till alkoholmissbruk... TACK Towe... ;)

Idag är det lördag, gissa vad man får göra då?! Äta godis och lyssna på fekkemusic, så det gör jag nu så där på morgonkvisten innan jobbet och t.o.m innan frukosten. Busig Mimmi. Idag är det iaf så att jag ska jobba. Sedan ska jag ta mig till Haninge c där Lollo möter upp mig så ska vi ta en kik på Gina (fick ett presentkort av Sara för 300kr) och förhoppningsvis få med mig nå fint tills ikväll! Sen blir det ehm till Lolls och göra vår + Pills kycklinggryta och bara tagga till Nattis 18 fest ikväll! Jag är taggad till 1000!

Nu vet ni vart jag håller hus, have a nice lördag everyone!

Btw, är sjuk som ett hus så lär ju kolapsa nånstans mitt i planeringen.. så vi ses på sjukan gubbs!

Mysisfredag

Kategori: Allmänt



Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen hos storebror. Åt middag som han lagade, åt marabpou framför en massa Friends -avsnitt. Haft en slapparmysig fredag med bror min! Kom hem strax innan halv elva och har socialiserat mig på fb chatten, wiie. Kul att jag och en gammal kollega/vän osv, tagit upp kontakten igen. Jo men visst, trevligt trevligt. Men inom snarast ska jag lägga mig och tagga inför morgondagen. Först och främst väntar jobb..
Godnatt!

Segideg

Kategori: Allmänt



Sitter nu i hemvisten. Har astråk, vill bara leva livet, men dagen är planerad så att jag ska hem till Steve och bara chilla galet framför en massa avsnitt av Friends, nostalgi! ♥ Innan dess ska jag bara gå klart skolan... Slutar 16.20 och har absolut inget att göra på resterande lektioner så det suger rätt hårt. Ska försöka locka med Lollo att köpa nå gott så jag kan bli lite glad.
puss

Morfar ♥

Kategori: Allmänt

Hungrig man blirrrrrrr

Kategori: Allmänt



Bild från krogen - Tommy, jag & Lolls!

Kom precis hem från jobbet, helkrullig i håret tack vare detta underbara väder<33333 Btw, trodde att jag hade gått och blivit smällfet, så jag började nästan gråta blod och planera min begravning men så tog jag mig ett toabesök och gick ner minst 23 kg. Skönt det iaf. Och juste! Mitt "plus" -SLkort har gått ut så nu måste jag tanka på det så jag kan göra alla skojsigheter som är planerade inför helgen. Mja, det var väl allt för nu! Ska göra mig en trave med mackor och dricka multi till ett underbart avsnitt av BB.
Godnatt folks!

Nu blir det jobb!

Kategori: Allmänt

Torsdag.

Kategori: Allmänt



Sikken härlig dag, inte sant? Provade på mina nya produkter från Nivea som jag fått av Helené & Hannah. Är helt ren och mjuk i kroppen. Dock tog inte alla dessa produkter bort min satans förkylning.. Idag iaf, är det redovisning i NK. ÅH SAT säger jag bara. Ska prata om pingviner, arktis osv. Blä. Håller tummar och tår för att det ska gå bra!
Nu ska jag fortsätta kolla på Mozart... och försöka att inte somna.
Peace breeeee

Don't just think it, do it.

Kategori: Allmänt



Nytagen bild, dock utan smink så alla vet!

Fick en rejäl attack av förkylning nu under skoldagen vilket jag absolut inte var beredd på! Så sket i gymmet och satt kvar i skolan och pluggade med lite mates. Har vart på så sjukt bra humör idag (trots min äckliga förkylning) så jag har sjungit för glatta livet! Var också trevligt att vi fick lite gäster över på middag, som bestod utav pannkaka. Blev även efterrätt som jag i efterhand kom på var onyttig. Jaaaaaaja. Nu ska jag kolla BB sen sova.
Nattiiii

SjukhusMimmi till rescuing!

Kategori: Allmänt

FLUMMIS STUMMIS

Kategori: Allmänt



Ååhåhåh, vad jag är sjuk! Snorig som ett as. Började 8 imorse också. Men glad är jag för det! Planerna för dagen är sitta kvar och plugga till senaste 16 sedan till gymmet och sen hem för att äta pannkaka med familjen och så kommer Steve&Emelie och Hannah&Helené. Sen ikväll ska jag plugga skiten ur mig! Gaaaaaah, tagga till bra slutbetyg nuråååå!

Blir riktigt jävla upprörd.

Kategori: Allmänt



Detta är TM's slogan. Tänk att det faktiskt var jag som kom på detta, hihi *stolt*

En gång i tiden var det så att jag faktiskt gick i Tyresö musikklaser. Att sjunga var något jag brann för, något som vart min vardag när jag ansökte och även kom med i TM. Jag genomgick hela 6 år i TM, vilket har format den människa jag är idag.

Sista året fick vi höra något som kom mot vår beviljan något enormt! Ingrid, en av våra kompetenta musiklärare, skulle då sluta. Många tårar föll för våra kinder.. Dock hade vi Anne kvar. Jag säger bara det, jag förstår inte hur den kvinnan har klarat av detta jobbet. Att vara musiklärare inom TM är något väldigt krävande, inte tack vare oss elever, utan att vi inte får det stöd vi behöver! Alla sviker oss, frågan är, varför?

Nu har Kia Brommé gjort ett beslut om att få avskaffa Annes plats och ersätta med en annan enhet, en enhet som inriktar sig på teater och dans. Absolut, jätte kul med nya förslag! Men kan man ersätta en enhet som funnits där i 20-tal år? Kan någon förklara hur denne Kia tänker? För jag förstår verkligen inte hur kvinnan har mage att ta ifrån oss detta!

Jag ska försöka smälta detta och sova nu.
Godnatt folket.

Nyttigt kan också vara gott!

Kategori: Allmänt



Precis hemkommen från gymmet. Back on track! Så grymt skönt. Tog en shopping på Ica också. Fick med mig juice, vindruvor, frysta hallon, bananer och yoghurt. Blandade ihop en smoothie till mig och Fredde. Det känns faktiskt bra nu, när man verkligen ligger i och satsar stenhårt så fungerar detta med hälsosamt liv!
Nu tänkte jag checka lite BB sen plugga lite eng. så jag blir av med ännu en rest!
Peace broooooes.

Nu jävlar taggar vi GYM!

Kategori: Allmänt

Choklateface

Kategori: Allmänt



Svull i massor blidde dte igår. Varför? Jo för nu har banne mig jag och Lovisa bestämt oss för att leva sunt! Hoppas det varar iaf nåågra dagar (a) tänker dock ha en dag i veckan som jag får unna mig nå smarr. Ja, så igår drog vi hem till Lollo dåra, kollade film och sov där. Som vanligt snackar jag i sömnen osv. HAHA, börjar bli standar nuuuu. Dock pratade vi till ca 1 så var lite halvsvårt att ta sig upp imorse. Men nu ska jag byta om så blir det utgång!
pussss

Hallonsaft

Kategori: Allmänt



Lill-lördag på en måndag, inte helt fel!
Jag och Lollo tänkte till en början bara chilla hemma hos mig med choklad och glass osv framför BB. När vi var på Ica tyckte vi att det skulle vara mysigare att glassa med lite "vuxendricka" SK, men nu när man är 18 och grejer köper jag 2.25 som om det vore min sista dag i livet! SK. Asså, shiiiiiit börjar bli yr.. SK. Men nejnej, nu ska vi fortsätta glassa i solen!
PUSS

Kepsar

Kategori: Allmänt



http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=32354&ProductDetailId=222557



http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=23388&ProductDetailId=155631

Vet verkligen inte vilken jag vill ha... Please God help me!

@skolan

Kategori: Allmänt



Sitter nu i skolan, trots att jag var ledig idag. Kämparglöden är på topp.. Nu har vi iaf en 15 min rast som jag ska ta vara på! Slutar 14.15 idag så det är chiiiill. Tänkte vara duktig och gymma men glömde korthelvetet hemma så får se hur ajg gör med det. Ska iaf socialisera mig med finisen Lollo!
Peace

Goodnight sweetheart, well it's time to go.

Kategori: Allmänt



Min första lagliga "alkohol vätska" haha!

Nu efter mycket dataslappande ska jag somna med goda tankar om livet.
S O V G O T T

Småpojkars -syndrom.

Kategori: Allmänt



Marcelo Peña, king och master i detta ämnet. Att ljuga och lura tjejerna och låta dem tro att allt är deras fel trots att det i själva fallet var hans fel. Hur många sådana boiis finns det inte där ute? Och som alla vi har stött på? Sjukligt beteénde. Dock så vet jag att vi brudar inte alltid är dom bästa heller, men det är en annan historia. Anyways, väx upp och förstå att ni inte är små fjortis pojkar längre.
Speciellt du din lilla charmknutte, Marcelo Peña.
Låt inte ert mittenben springa iväg fortare än benen kan fara.

Nu har jag tyckt till, godnatt allt kärt folk där ute!

Kaffe&choklad milkshake!

Kategori: Allmänt

Fuck your past, but don't let it fuck you.

Kategori: Allmänt



Äventyrsbadet var hur kul som helst! Hittade my love of my life ♥ Lilla söta Wilmer på 4 bast, vilken gangster han ärrrr! Något jag vart mindre kär i var ju förfan äckelfittgubbarna som lägger in en smidig stirr när dom också ser att man ser vad fitta gör! Ursäkta dampen, men tycker inte sån skit är OK. Iaf, skönt vare att sleepa på bussen osv. Så får man höra av mami att en cutieboii hade spanat in mig medan jag liksom dregglat! Hahah nej men tyyyyp! Dog. Nu iaf ska jag avsluta denna underbara dag med att göra en choklad/kaffe milkshake och kolla på BB.
Godnatt folks!

Happy moment!

Kategori: Allmänt



Snodde bilden från Pillans blogg hihi.

Efter jobbet igår drog jag och Pill till stan och tog en fika på "Le Café" i sturegallerian. Sjukligt gott och mysigt! Vart sedan upphämtade av Mange & co. Tog en till fika bara 5 min ifrån, haha... Lagom snygga boiis vare ju där! Drule. Fick skjuts till gullmars och åkte hem till Pill och åt grillat, mumma! Senare mot kvällskvisten var det fest hos George! Askul, roliga människor, trevligt sällskap osv osv. Lite ironsikt, träffade en snygging. Tyckte han påminde om någon, tro som fan att han var sjuuuukligt lik snyggingen på Ica HAHA! Anyway, kom hem hyfsat tidigt, runt 1 skulle jag tro.
Idag, ska jag baske mig på äventyrsbad!!! :DD La familia + vänner. Måste fixa mig nu innan vi ska åka.
PUSS

Good mornin'

Kategori: Allmänt



Random bild, fett gott ba!

Tjenaretjenare! Halsen är av typpppppp. Ska skynda till jobbet nu iaf sen möta upp Pill på en fika och så får vi se vart resten av dagen tar oss!
Kiss and Hugs!

LMFAO

Kategori: Allmänt



Mina partydansarkåmpisarrrr!

Superjävlataggasbra dag! Drog in efter skolan till Grönan, tog ju typ bara hundrasjuelva år och dar. Fick dessutom stå en massa köer och sen stod vi i fel köer och sen stod vi i rätt och sen fel osv osv. Kom tillslut in! Köpte korv och REMMAR!<3 Sen fick jag, Lollo & Leon för oss att vi skulle åka katapulten. Sagt och gjort så satt vi i den helvetesmaskinen och vi alla skrek för kung och fosterland! Gissa OM vi var taggade för LMFAO sen?! Dansade arslet av oss kan jag lova er!! Sjukt mycket folk, så, nertrampad, ja sånt fick man helt enkelt räkna med. Vid 22 drog alla och då träffade vi på "Emilia" som inte hette Emilia men hon var borta och alla ropade på henne osv! Lagom kul haha. Drog iaf och mötte Pills på donken i slussen och glassade där ett tag. Kvällen slutade ganska, vad ska man säga..? Tvärt. Mja. Inte så kulkul men fick sällis av Leon hem för vi är ju tydligen grannar tyyyyyyp. Är nu hemma iaf och ska fan sova arslet av mig. Är så trött. Och fittont i halsen har man också. Brb, ta livet av mig.
God fucking natt.

Fredag ja, då skulle det visst vara det sämsta vädret..

Kategori: Allmänt



Vill bara att skoldagen ska ta sluuuuuuut! Har dock inte börjat ännu såatteeeeeh... Har ingen data med mig eller någonting till skolan utan det är bara kbk till grönan och check out LM fucking FAOOOOOO
Ha en skön dag everybody!

Godnatt...

Kategori: Allmänt



HAHAHA long time ago, kärlek! ♥

Denna dag - sug ***
Skolan har vart helt OK, redovisning i historian vilket bara var kul! Skapande, förlängd lektion så nu börjar vi få ihop musikalhelvetet. Efter skolan drog jag dirr till jobbet. Fick en förfrågan om att jobba till 22. Tackade ja eftersom att Johanna också skulle jobba över. Vi fick dock inte rast samtidigt utan vi skulle byta av varann, SUCK! För övrigt är jag grymt äcklad på allt som är onyttigt! Har en halv BJ i frysen, marabou i väskan, fick godis av lillebror - men vill inte ha ett skiiiiit. Har liksom ätit donken till både lunch och middag. USCH! Hatar donken, vill inte se det framöver, synd att man jobbar där PPppPPp. Åh nu är jag för trött, ska sooooooova!
Tagga LMFAO imrn då gubbar!'
PUSS

GODMORGON VÄRLDEN!

Kategori: Allmänt



Trots min sjuka hals så känns det som att denna torsdag kommer bli en bra torsdag *knacka i trä* låt denna känsla sitta kvar! Går i skolan till 15.30 ca sen drar jag dirrvan till jobbet och spenderar kvällen med alla roliga människor där! Kärlek till detta!

People only get jealous when they care.

Kategori: Allmänt



Gissa vad? Steve kommer tillbaka till Sverige redan imorgon! Wiiiiiie. Han tyckte inte Norge var något för honom, och det gladde mig. Egoist - javisst. Hann ju sakna ihjäl mig innan han ens åkt! Haha.. Anyway, nu ska jag och min sjuka hals gå och lägga sig. Hoppas på att morgondagen blir bättre. Har dock två redovisningar att se fram emot..
Godnatt!

Mys med mig själv!

Kategori: Allmänt



Duktig som jag var satt jag kvar i skolan till strax efter 17 och pluggade, kunde faktiskt checka av en eng. uppgift! Och som sagt så börjar jag känna mig krasslig och jag ska ju såklart vara den som faktiskt tycker lite småsynd om mig själv! Så på hemvägen köpte jag vattenmelon och en Ben & Jerry's ♥ Love! Känns bra att jag skippar gymmet och svullar.. Menmen, nu blir det att hoppa in i ett bad och svulla B&J och såklart se på BB avsnitt, som jag missat, hela kvällen!
LOVE

Sitting in tha skolaaa

Kategori: Allmänt



Typ jag..

Slapp dag kan man minst sagt säga! hade matte första lektionen, som började 9. Efter det var det bara att bänka sig och lyssna på Roslund och Hellström som är författarna av böckerna vi läst den senaste månaden, typ. Var sjukt roligt att få se dom irl, och deras storys var sjukligt fängslande! Slutade iaf efter 14 -snåret då jag bestämde mig för att sitta kvar och plugga. Har småskrivit lite på engelskan men har inte alls kommit långt. Tänkte dessutom dra till gymmet och kötta sönder eftersom att jag inte vart där på en vecka, och haft en minst sagt onyttig vecka! Känner dock att halsen krasslar, skulle praktiskt taget kunna ha ett rivjärn i halsjäveln -.- Ska kötta på med halstabletter ist!
Orkar inte göra denna bibel till ännu längre så, tjaråååååå!

Dag 4: Något jag älskar.

Kategori: Allmänt



Ben and Jerry's, nog sagt. I Löv it!

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Kategori: Allmänt

Tjo sniggisar!

Kategori: Allmänt

Gissa om gårdagen var braaaaaa? Började som sagt med en mysig solig dag på Amourinas uteplats med god mat och dryck! Träffade även Lukas som jag inte sett på år och dar! Herre, haha kul att se honom iaf. Anyways vi drog till VH, hem till Lollo och småfixade lite sen drog vi ut för att kolla på VH brasan. Inte mycket kvar utav den tyvärr :/ Men vi hittade lysarmband som var asläckra! Klart som fan vi köpte dom ;) Drog vidare till Handen där Marcus och Leon mötte upp oss. Sket i hemmafesten och drog till rudan där brasan stod i stora lågor fortfarande! Vilket gladde os hihiiii. Drog in i skogen typ till en minibrasa där typ 20-30 pers satt. Alla var så trevliga och vi hade så grymt kul. Många kisspauser och mycket damp. Mys framför brasan ocksåååå! Kvällen kunde inte blitt bättre, trots vissa problem som uppstod, men sån hör väl bara till? Skulle typ bli chokad om kvällen var helt och håller felfri liksom! haha..

Här kommer lite bilder från gårdagen med mina babes!



Alla hade ballerina! :)



Lysarmband!





Minen <333333





Asgarv!



Handen brasan!





Hahhaa den absolut bästa bilden! Kolla gubben i bakrunden xd och överhuvudtaget ser vi alal ut som kioskmongon!

Åh herre, nu har jag hållt på med detta inlägget i snart 2 timmar xd är på tok för trött för att ens orka koncentrera mig, och har socialiserat mig med roligt folk! Men nu tänkte jag kolla BB sen sova och tagga för skolan, wiiiie!