Mimmi Kindstrand

Join me to the darkside.

Kategori: Allmänt


Glad? Nejjjjjjjj.

Är fittsur, allt kaosar! Hatar allt och alla :) Fick precis byta tillbaka till min gamla mobil då min "nya" eller mobilen jag haft senaste året har fuckat upp! Inga nummer dessutom så tummen uoo till livet! Har inte kunnat plugga heller av personliga orsaker.. Livet leker med mig :) Det enda som får mig på bättre humör just för stunden är min lilli Lollis. Ska fortsätta prata med henne, sen plugg sen sova.

Såhär känner jag mig just nu

Kategori: Allmänt

Älskar mitt liv............

Kategori: Allmänt

Har vart och shoppat hela eftermiddagen med Steve. En hel del julklappar fick jag inhandlat. Kan dock inte lägga upp bilder på bloggen för jag köpte endast julklappisar.. Jag och Steve åt på Kungshallarna, blidde Kinafoooooood - chyllin'bollar<3333 Strosade runt tills klockan vart strax över 18 sen tog vi oss hem på varsit håll. Jag var så trött att jag höll på att somna. Eller vänta, jag somnade faktiskt! Hoppas jag inte snarka. Kommer iaf hem, fan. Allt kaosar. Hatar't! Min mobil gick dessutom inte igång, trots att jag laddade/laddar den. Fuckholymothershithead. Nu ska jag plugga till jag stupar sen ta en dusch. Hejdå roliga liv.

Mina älsklingsbrudar ♥

Kategori: Allmänt



Vi sitter på idrottslektion, vilket var gym idag! Ingen av oss 3 hade ombyte iom att vi sov hos pill.. så vi har spenderat timmen med att sminka, platta håret och skicka in en spontan MVG-uppgift. BRABRA!

Nu är dte lunch, tjaråååå!

30e November

Kategori: Allmänt



Redan imorgon är det dag att öppna första luckan på chokladkalendern... tiden bara ruuuuullar iväg! Så idag ska jag bara vara duktig och gå på matteverkstad så jag får en kick i rumpan och klarar av provinlämningen tills på fredag! Sen så jävlar ska jag och storebror åka in till stan och shoppa klappisar. Jag är ju galet sent ute med klappar i år. Tidigare år har jag lixx börjat shoppa redan i augusti.. menmen.
Är just nu så trött så jag knappt kan tänka, kan bero på att jag inte sovit nåt inatt för att vissa brudar vääägrade sova vid 2 inatt.......... så godnatt, sleepar lite på mattelektionen. har vart megaduktig redan så en tuppis är jag värd!
PUSS

Ben & Jerry's - standard!

Kategori: Allmänt



Marie (Pillans mommi) kommer hem med en BJ till oss myspys cheyer! Hon gjorde verkligen mig superlycklig, så himla söt! Hiihi, gulliiiiiii. Nus ak vi fortsätta plugga och dricka te sen slänga i oss BJn ;)

PUSS

@Pillans place with tha man; Lollooooow

Kategori: Allmänt

Slutade 13:30 ca idag. Sköööönt! Tänkte att jag skulle hem på dirren, köpa mig en fet godispåse och bara plugga järnet! Spontant hoppar både jag och Lollo på Pillans buss och åker och fikar i Tyresö c, Espresso House fick det bli! MoccaLatte♥ Pillan provade något nytt, TomteLatte med kardemumma och kanel(?!) fett coolt..




MEGASMARRIGT!



Drog runt i centrumet, jag och Pillan hittade en varsin ring. Såhär såg min ut ----> snyggggg




Endast 40kr på Glitter (?!?!?!) awesome.


Åkte hem till Pillan och gjorde fetaste godaste maten, bestod utav kyckling - creme fresch - 11 kryddor - senap + nudlar. Mujuuuuuums!




Mästarkockarna ellerrrrrr?

Har mest setat och deget sen dess och smällt i oss Maries godis. Och Lollo var så jääävla rolig! Hon delar 3 varsina delar till oss och hon slurpa i sig sin på dirren och tar då halva min och pillan säger "det där var mimmis.." lollos svar på detta blir; "ehm.. jaha!" och stoppar in den i munnen xDDDDDDD jag höll på att dö av garv, så jävla söt!


Men NU måste vi plugga, tjaråååå!

Oooooh fuck

Kategori: Allmänt

Glömde att jag ska ha min muntliga "Health"-uppsats på engelskan..så nu är det baraatt tagga till och hoppas jag klarar mig!

Pluggtisdag..

Kategori: Allmänt

 

Sitter just nu på mattelektion.. kompis det går bra nu! Taggar till med denna underbaringslåt ♥ Dagen kommer bara bestå av plugg plugg & plugg då jag intehinner plugga under veckan och en massa saker ska in nu på fredag osv.

 

Men nu ska mimsen vara duktig på lektionen!

PUSS

True.

Kategori: Allmänt

21:00

Kategori: Allmänt

Tar min Ben n' Jerry's + bulle + kolsyrat päronvatten och myser ner mig framför " Två och en halv män" Najti

It's okey not to be okey.

Kategori: Allmänt

JAG VILL HA GODIS

Kategori: Allmänt



Igårkväll var det fullt med "snö!"-statusar på fb. Jag blir ju galen! Här sitter jag och faktiskt vill ha snö... så ljuger alla? :( nä skoja bara, sitter nu i skolan första lektionen går åt till att kolla på filmen "Ondskan" så det är chill! Sen är det historia sen slut. Slutar 14:10 men ska vänta till 15:15 då Amourina slutar så åker vi hem och myser eller nåt.

PUSS

Oh crap.

Kategori: Allmänt



Har megaont i magen, skakar och mår bara allmänt dåligt..
så myser ner mig i sängen och har tänt mitt fina lila ljus.

GODNATT

Kalajs

Kategori: Allmänt



Är jätte trött och mätt i magen av all fika. Klockan är bara strax innan halv sju men vill typ sova NU. Kan dock inte, ska socialisera mig med mina fina släkt ett bra tag till, haha. Det är nice!

PUSS

1 advent

Kategori: Allmänt

*Långt inlägg på G*

Fredags; Var ute i stan med Johan, Linn och Mickis kom sen. Vi drog runt lite och kollade i affärer och dom käkade på donken, tyvärr kom Mickis mobil bort inne på donken. Sjukt, 3 min efter hon insett att hon inte hade den var den redan snodd. Idiotjävlar! Jaja, jag åkte med Linn och Johan till Handen för att möta upp Lollo som skulle med mig hem och sova. När vi kom hem var det taco på G, sen drog vi ut vid 22-tiden och träffade Jakob & Lukas, knallade runt ett tag sen drog vi hem till mig. Spelade kort, flummade, prata osv, yeah you know the story.

Lördag;
Somnade väldigt sent men kom ändå upp på lördagmorgen vid halv tio för då var det nämligen jobb som gällde fram till 15:30 och då mötte jag upp Lollo i Haninge c så köpte vi en massa gottis och begav oss till Johan där han och Linn väntade. Käkade mat där, kollade lite OC och jag slumrade till någon gång för jag var waaaaay to tired! Vi drog ner till nedervåningen och spelade lite Guitar Hero och Kinect, eller det var mest Linn och Johan som gjorde det och jag & Lollo muste ner oss i soffan.

Söndag; Vaknade vid 11, skööööönt! Hes som en sate och ont i hela jävla kroppen och min hals. It's killing meeee! Jag och Lull mitt hjärtegull (rimArne HEHE) tog bussen vid halv tolv och sen skildes vi åt, jag drog och gymmade en snabbis för att sedan möta upp lillebror så åkte vi hem. Vi mötte upp mami vid Ica för att handla tårta osv till kalaset idag. Så vi 17 kommer gästerna.

Just nu medans jag skriver denna bok sitter jag här med en BJ i handen, nyduschad och frääääsh! Skönt om något kan jag säga. Har lite smålust att julpynta iom att det faktiskt är 1 advent idag. Tror dock inte det blir så mycket pyntat iom kalajset menmen, snart så! Nu ska börja fixa och dona här hemma, hjälpa mami dåra sen måste såklart jag fixas! HEHE, pusssssssss

Time to go!

Kategori: Allmänt

Nu drar vi till National och Musik museumet, sen blir det lite shopping med bf-vännerna! Blir nog bara slappt ikväll, nirrrrrr.

PUSS

Då var julafton planerad då!

Kategori: Allmänt

Forever alone ♥

Kategori: Allmänt



Att ta sig upp 06:00 är en riktig pina kan jag bara påpeka! Sitter nu i skolan iaf, alone. Undra varför lixx.. kolsvart ute när man går utanför dörrn, man tror man gått upp typ mitt i natten men nej nejdå ska man ta 7-bussen bara (y) Tog mig en kopp te "på vägen" har så sjukt ont i halsen så den var välbehövande! Sjuk chey på ingång! Nej men nu ska jag väl börja röra mig mot sociologin sen får jag se vart dagen tar mig.

PUSS

Av alla fingrar på min hand, förtjänar du mittenfingret.

Kategori: Allmänt

3209

Kategori: Allmänt


Kom hem till denna underbaring på bordet. Kan någon gissa vad det är?
Gjorde mig lyckligast i världen iaf.

Något som även muntrade upp mig denna gråa torsdagseftermiddag var mina fina jobbarkolegor! Fick mig ett gott skratt inte bara en gång utan flera! Det enda som sög lite granna dåra var att jag 3e torsdagen i rad fick stå i hotten (utomhus=kallt).. men jag ska väl ta det som en komplimang, för det är inte alla som får ta det jobbet inte! Och dessutom fick jag stå i dt1an den sista kvarten och ta emot pengar från driven, bra steg in i karriären gubbar! Kommer sluta som en fet 40åring och är högsta chefen på donken, men vafan någon måste väl ha det jobbet också ;)

Träffade på nåra coola random dudes på busshålsplatsen påväg hem, haha... vart en hel del snack och skämt. Men dom var nice fan!
Sitter just nu och pratar med Jakob och Robin om helgen, planerna vart ju inställda men vi kör på standarden så det är chill!

Nu ska jag slumra så sött för att sedan väckas av det avskyvärda mobillarmet som är ställd kl 06:00.. yaay.
GODNATT

Ännu en dag har snart passerat..

Kategori: Allmänt

Har endast haft 2 lektioner idag men ändå har dagen sugit.. Arg, ledsen och stressad har jag vart. Tänkte att jag behöver slappna av lite så säne mitt fina ljus jag fått (tagit) av mami + en sån där doftolje grej. Slurpar på lite nudlar som ska hålla magen mätt tills kl 20 ikväll då jag slutar jobbet. HAr även gjort mig en kopp te med Visbys blandning, mums. Blir alldeles ur av alla värme jag får, värmeslag it it! Ska dra om ca 10 min då min buss går som tar mig till jobbet... Fuck, orkar verkligen inte, har så gryyyymr mycket plugg dessutom! Aja, tajrå..


Död.

Kategori: Allmänt

Är helt mör i kroppen, är trött som ett sat och mår inte bra!

 

Med detta sagt lägger jag mig i sängen med ett stort glas O'boy och myser med Albert.

Äntligen en lugn stund då jag kan stänga ögonen för en sekund.

 

 

Sometimes it feels like the world's on my shoulders
Everyone's leanin' on me
'Cause sometimes it feels like the world's almost over
But then she comes back to me

15:12

Kategori: Allmänt

Sitter i hemvisten och väntar på min buss som ska gå 15:20 till terminalen där jag ska gymma och sedan ta 16:22 bussen hem. Nationella idag verkade gå bra, alal dampade sönder men jag försökte hålla  mig lugn hela tiden och då gick det bättre! Hade sedan historia.. allt cpade för vissa hade inte skickat in osv. Fel vart det iaf men det gick bra :) Ska sätta igång med att råplugga när jag kommer hem, har a lots to do...... pusshej

R to the A to the S to the T

Kategori: Allmänt


Sitter nu på rast, har haft engelska nationella - läsning. Ska snart in på nästa del - hörövning. eller vad man nu säger.. sen är dte lunch, nice! Tjaråååååå

BKF

Kategori: Allmänt

Sitter på en jävla fittlektion just nu.. Vi blir utdelade våra praktikplatser som ska hålla i 5 veckor. Min önskan var att på praktisera på Söderby skola i handen terminalen. Men nej nej då delar Sara ut den platsen till Martin som ville ha i Tyresö, förstår inte hennes tänk där? Men snäll som Martin var "gav" han den platsen till mig. Om inte Martin hade sagt till så hade Sara fittat sig osv... FETT LACK

Sjukling på ingång..

Kategori: Allmänt



Ont i halsen, hostar som en gris, slem i halsen och nysernysernyser! Lagom jävla kul..
Men jag sitter just nu och pratar med min vännis Lollo och hon gjorde verkligen min kväll! Hon var glad = gjorde mig glad.
Har en liten konstig känsla i kroppen, typ nykär men jag menar vem fan har jag gått och kärat ner mig i? Typ kär i livet! Så är det nog.. Nu ska jag lägga mig tänkte jag, nattinatti :)

R.I.P

Kategori: Allmänt


Stor saknad, men du kommer alltid finnas i mitt hjärta - sommaren

En eftersläntare...

Kategori: Allmänt

Gårdagen: Åkte hem med storebror och på vägen köpte vi med oss en fet marabou som vi fläskade på innan dom andra kom hem, hihi.



Sedan kom mamma hem och gjorde potatisgratäng. Tro mig, det finns ingen bättre potatisgratängsmakare än min mami!



Till maten fick vi också gudadrickan - julmust<333333



Efter maten vart det film med massa mys såsom tobleronetårta & godisnappar!



Sen somnade vi som stockar i min nybäddade säng, såhär såg den ut -->


SKOJA! Lollo visade den och tyckte den var frän.. nice att ha en sådan säng kanske? Njaa.



IDAG: fick sällskap av Steve till skolan. Hade bara matte på morgonen sen engelska - förbereda inför nationella imrn mellan 09:00-11:30. Kunde blivit bättre.....
Sen lurre, efter var det bild, skitsegt. Klockan stod typ still! Men det fixade jag och tjejerna.. nej vi ställde då inte om klockan utav vi gjorde nåt jätte kul! Vi lottade om vem och vilken bokstav vi skulle köpa julklapp till. Jag ska köpa till Lollo på U/T (vi valde 2 bokstäver ifall det skulle bli för svårt med endast 1..)
Vi slutade och taggade till ordentligt till svenskan. Vi skulle nämligen få se resultaten av filmen alla i klassen hade gjort (!!) askul var det, alla hade vart jätte duktiga osv.
Efter det flummade vi sönder med 1orna i hemvisten, kul att vara glad ibland (y) Var dock tvungen att avbryta mitt i flummet då sociologi stod på schemat, gick bra. Vi började på en ny uppgift, vi valde att jobba inom socialstyrelsen - fosterhem osv.
Åkte på dirren till gymmet och körde kondition och hann inte så mycket mer för Linn ringde som en galning och sa att dom väntade på donken. Gulliga mina kåmpizar är. Chillade lite där och fick sen sällskap av Pillan halva vägen hem.

Nu ligger jag i sängen med magen full av rester från igår vilket bestod utav potatisgratäng + kött, julmust & tobleronetårta. Satt då inte helt fel! Inväntar ett avsnitt av Desperate Houswife som börjar kl. 21.

PUSS

Vem var snyggingen?

Kategori: Allmänt


Var precis på lunchkonsert och värsta snyggingen entrar scenen så man blir ju nervös av att bara titta på honom!

Juste! Så gulligt, idag när jag gick in i klassrummet skiner Emelie upp och utbrister; "Vad fin du är idag Mimmi!" en lite sötan kommentar kan verkligen göra en glad! Och annars är jag bara allmänt glad idag. Ska också möta upp steve sen och åka hem till oss och äta megagodaste middagen för min bror

Sometimes following your heart means breaking someone elses.

Kategori: Allmänt

Du verkar inte alls bry dig om hur andra mår. Du kommer och går hur du vill. Ungefär som att pissa när du är pissnödig, så går du och fuckar ur andras liv. Trött på att vara din fucking dörrmatta! Just nu tar du upp all plats i mitt huvud, kan inte tänka på något annat än dig. Det fanns stunder då jag verkligen trodde du var personen jag såg upp till och kunde prata med om allt. Men du har klart och tydligt visat motsatsen.
Jag vill inte att det ska forstätta såhär så jag säger bara - tack och hej för vår tid tillsammans.

...

Kategori: Allmänt

Trött på ditt lovande, håll bara käft istället..

Kategori: Allmänt

Kan börja med att denna helgen har vart den bästa av den bästa, tack vare dom bästa av dom bästa Pillisen och Lullisen! Och såklart sist men inte minst Oliver som ska bort nu.. Kommer fan sakna den lilla smartingen! Han sprang ur bilen idag och kramade om mig och sa "Jag kommer sakna dig! Hälsa Lollo och Linn! Och glöm inte Chrisse!" sötnos<3
Allt degande har gjort mig knasig, nätter som dag har suttit ihop känns det som denna helg men otroligt värt har det vart! 
Imrn fyller min älskade storebror hela 21 år! Han kommer äntligen hem och vi ska göra god mat osv. Kommer bli så mysigt! Kan avslöja att det blir mammas hemmagjorda potatisgratäng<333333

Nu ska jag sova och tagga till skolan..... godnatt från mig och min snurriga skalle med alldelse för mycket att tänla på -.- PUSS

Värd bild asss..

Och jag får såklart inte glömma - grattis Johan på din dag idag!

Hejhopp gummisnopp

Kategori: Allmänt

Gårdagen/kvällen var nice, slutade med att vi hade legat i Pillans soffa till kl.21 på kvällen... vi tänkte att vi skiter i pizzan som vi tänkt ta i VH men 21:20 kom vi på att vi var sugna på pizza trots allt. Tog bussen raka vägen till Pisseria Hörnet i Tyresö c, kom dit thugo i och dom stängde hel (y) Eftersom Pillan är stammis så dukade dom upp till oss trots allt med lite rabatt dessutom! Efter skulle vi tydligen sola (Pillan som fick för sig att det var en bra idé tio på kvällen..) det var stängt så vi drog istället bara hem till Lollo och lekte nån kortlek "Sanning & konsekvens" sen deckade vi till OC. Sov ca 10 h inatt<333333 Nu vaknade Pillan också så vi ska bara vänta på Lollo som kommer hem från jobbet vid 12.15, nirr, bajbaj

Under the miseltoe

Kategori: Allmänt


Fina drinkar? Klaaaart, Oliver hjar ju gjort en varsin till mig, Lollo & Pillow. Mumsmys!

Vaknade halv tio idag, sminakde mug, tog fram frulle och väkte mina tjejer. Vi åt frulle tillsammans och sen lämnade jag dom  med min nyckel. Medan jag drog till jobbet var dom hemma hos mig och mös mös & mös. Hörde att dom precis hade åkt till Pillan när jag slutade så jag tog bussen dit på dirren. När jag kom dit var det bakning på hög nivå. Chokladtårta, yeeeeeeeees! Ikväll sover vi hos Lollo, kanske hittar på nåt annat kul där emellan hihi. Drar en pizza i VH iaf, ha det gött!

FYFAN ASSÅ

Kategori: Allmänt

Kom precis hem med nattbussen som tog typ en och en halv timma, uschi. men nu ska vi bädda ner oss i min säng och kolla OC<3 så värt!

Kvällen var planerad så att vi bara skulle sitta hemma men steve ringde mig och sa att vi skulle hem till honom... vi skulle från en början samarbeta med jakob och lucas men vettefan, kanske ses imrn på en anna fest. hahaha men ja, kul har vi haft och nu med en nattmacka i magen ska vi sovaaaaaaa, puss

Nationella prov.

Kategori: Allmänt


Hade precis nationella prov avklarat. Ämnerna var traditioner/sporter, och vad kan mimsen ha valt? JULAFTON ♥ Skrev 3 sidor såhoppas på ett G iaf.. fan hatar engelska! Menmen nu är det över och nu ska vi luncha!

Jag är hungrig.

Kategori: Allmänt


Harinteätit någon frulleförutom ett äpple påvägen.. har antionella i eng. efter denna lektion så lunchen är framflyttad till klockan 11.30. Suck. Kom dessutom på att Erki sa att man fick ta med feta godispåsen om man vill,hej jag heter Mimmi och det glömde jag. Hell yeah, mitt liv äger!

Är klar med min uppgift på sociologinsom jagnu sitter på. Sökte söta hundar på google, titta vad jag hittade!

SNUFFIE!

Blir man hungrig eller? och jag som sk äta rastapasta med tjejorna ikv.....

Flingflong långkallson, så blir det. Ska mysa med Pillan och Lollo i min fula soffa ikv, eller ja, vem vet vad vi hittar på! ;) Kände docka att en stor jävla städning behövdes innan dom kliver innanför dörrn men nejnej, jag ska ju jobba, plugga, ha en massa prov osv så städa är det sista jag tänkt på just nu.. Dessutom är det lite stressigt, måste hinna med en massa saker innan den första januari, hemlis hihi. Men så är det, nu ska jag typ plugga eller nåt? PUSSI

Höj aldrig dig själv genom att sänka någon annan.

Kategori: Allmänt


Tjabatjena! Har suttit vid datan sen jag kom hem, eller jag gjorde först mat och klämde en finne på mamma snäll som jag är. Jobbet gick bra, stod i hotten, igen.. alltså jag står och tar emot beställningar i driven. Kallt som satan att stå där i bara gympadojor. NICE! grädden på moset kom två alkoholiserade människor i en bil och beställde, vi var tvugna att ringa dit polis och tydligen skulle jag vittna och yadayada.. Jisses. Gillar kaoset att fästa sig vid mig eller? Det gick bra tillslut iaf.
På bussen hem gjorde jag i princip klart min sociologiuppsats som ska vara klar tills imrn, yaay. Alltså bara tagga till engelska nationella skriftligt som är innan lunch imrn, kueel. Nu ska jag sova, är trött som ett sat. Kunde inte sova inatt då min högra skinka har fått kramp, typ. Och jag har tänkt så mycket att det ryker från min hjärna. Hm, godnatt people!

Tja

Kategori: Allmänt

Sov som sagt hos alicia inatt och åkte till skolan osv.Hm, har inte så mcyket intressantatt skriva om. Ska dra till jobbet snart,s en hem och råplugga hela natten, tjarå!

Mys med Alicia ♥

Kategori: Allmänt


Har bara myst galet, degat ner oss i soffan och kollat på Friends With Benefits lika bra som förra gången jag såg den, aaaaaaah! Svullat har vi dessutom gjort men vi kan glädja oss med att vi tog en lååång joggingtur nere i Alby så det är chill, kommer inte rulla fram imorgon heller ;) Nu ska vi göra.. något. Peace people!

murra..

Kategori: Allmänt


Försov mig och nästa lektion är inställd, alltså börjar jag 10:30 idag. Nu ska jag fixa mig ciao!

Sleeping beauty

Kategori: Allmänt


Ska gå och sova nu i hundra år.. nä jag är udda sover bara under natten, funkar det med! Fast först ska jag plugga klart det jag inte hann -.- usch, fy och blä. Lär ju ta nån timma eller så. Men annars säger jag godnatt to tha people!
PUSS

The good feeling inside.

Kategori: Allmänt

Åh herre vad mätt jag ärrrrr! Tur det. Gjorde lite busmat, kulkul.


Spagetti och korv, hm..


Spaggeti I korv, hm..


Svish ner i kastrullen!


Och vipps så vart det Rastapasta. Så kan man dekorera med ketchup som ögon osv, eller grönsaker så blir det huvuden men orkade inte för jag var fööör hungrig!

Gymmade en timma idag och det känns (!) i hela kroppen. Nu ligger jag i sängen och ska göra klart mina läxor tänkte jag (hoppas jag gör det och inte bara säger dte som jag brukar..) efter ska jag hoppa i ett skönt mysigt bubbelbad med ansiktsmask, hårinpackning bodyscrub osv. Klockan 21 (vilket jag insåg NU? är om ca en halvtimma -.-) är det Desperate Houswife på tvn, blir nog att skära upp honungsmelon till det och bara mysa. Måste hinna packa lite stuffs till imrn för jag ska ju sova hos Alicia och jag har jumpa och jag ska jobba på torsdag och hinner inte hem emellan så ja, stress + mucket packning - me like!

Nu måste jag plugga! PUSS

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hejhej hallåååå! harinte haft så mycket merför mig än att vara chilla i skolan, fick lite extra hjälp i engelskan och hon sa att jaginte alls behövde någon hjälp att jag var jätte duktig. Hihi det värmde! Harintesåmycket attsägaså slänger in nåra finfina bilder på mig, Pillan & Lollo


Bilbanor i pannan!

Lollo-minen..

Söta, speciellt Pillan soms er ut som nån i Tarzan

Blir gym efter skolan för nu har jag faktiskt kortet med miiiiiig HIHI, pussipussi

Godnatt

Kategori: Allmänt

Rewind the time, please.

Kategori: Allmänt


Heeeeey kompisar! Har vart en dålig dag idag men leéndet sitter som klistrat på mina läppar iaf. Har åkt fram och tillbaka med buss, 4 ggr för att vara exakt. Tyresö-Handen-Tyresö-Handen-Tyresö. Gillar jag bussar eller?
Skulle gymma efter skolan, kom på att gymkortet låg hemma för jag ville inte ha det i jackan (där kortet brukar ligga) när jag var på fest i helgen. Lagom kul att tappa bort det när jag står skriven där i ett år.. Nej men jag åkte hem och gjorde absolut ingenting. Skööönt! Alicia muntrade upp mig nåt oerhört! Ska träffa henne sova hos henne på onsdag och bara mysa! Som gamla tider
Nu ska jag och bror titta i skafferiet och se vad vi hittar, PUSS

Livet leker....

Kategori: Allmänt

Hatar mitt liv just nu, hej emo!
Allt går typpiss och allt går bara bajsdåligt och ingenting fungerar, baaajs.
Ska ta 12:22 bussen till tyresö c för att gåpå en tandläkarkoll sen dirr tillbaka och ha typ 40 mins lektion - fett värt! Nej men ska gymma så det är chill.

Höres om jag överlever vava, tjarå!

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Kategori: Allmänt

Säger endast en sak; söndagsångest. Enda tanken som snurrar runt i huvudet är att imorgon är första dagen på en ny vecka - vilket betyder en veckas skola att se fram emot, usch. Nu ska jag sova och vakna upp och hoppas på ett bra humör. Najtinajti.

Söndag

Kategori: Allmänt

Aka dagen efter.. Nejrå, jag och Pilan vaknade hyfsat tidigt typ vid 12 men vi gick däremot upp vid 15...... oj.
Det börjde med att vi tog oss hem till Pillan och fixade oss och gjorde tacos. Åkte till jordbro och mötte upp en massa folk på vägen. Till en början var dte ganska lugnt på fetsen mestadels vi bf'are. Mys det med. Men sen drullade det in mer folk och folk började dansa osv. Skitkul vart det! Två snubbar från tyresö som jag kände sne tidigare kom. Vart trevligare än jag tänkt mig, haha. Åkte hem med 02.42-bussen och kom hem vid 04.30. Lång resa ellerrrr? Ja för vi missade bussen i gullmars och drog då ist till 7eleven och köpte päron mer hahaha. Pillan så söt. Men ja vi drog hem till Pillan och det första vi gjorde när vi kom innanför dörr var först att pissa och sedan göra oss en varsin fet jävla macka med rostbiff, värt! Tog med oss chirre upp till stugan och somnade när dom var halväten.
Idag somsagt har vi bara slappat.

Åkte hem och har då bara slappat här med. Steve är här dessutom så är glad ♥ Nu ska vi göra kladdkakesmet, tradition!


Snabbt lördagsinlägg

Kategori: Allmänt

Ska precis hoppa in i ett plurr nu och dessutom avnjuta 3 limpmackor med O'boy fnizz. Dagens schema; Jobb 11:30-15:30 sen svish hem till Pillan och käka där. Fixa oss innan fezten kväll. Stressad dag men fetttt värd!


Nya klänningen som eventuellt används ikväll? Dålig bildkvalité.. menmen :)
PUSS

11/11-11

Kategori: Allmänt

Min kväll bestod utav detta; Chokladpengar, klubba, julmust, tvkontroll och partypumpan. Gjorde min kväll ♥ Nu ska jag sova så jag får sova ut riktigt ordentligt till jobbet imrn, natti!

Pappa ♥

Kategori: Allmänt



Mår som ett jävla as till och från. Allt händer på samma gång fastän tiden står still. Förstår inte vad som händer.

Idag när jag såg ambulansen fick jag ett starkt minne av vad som hände i somras. En natt då jag låg och sov som om ingenting hade ambulansen kommit för att hämta upp min pappa. Det samtalet jag fick morgonen därefter.. det kändes. Känslan av att min pappa låg på sjukhus nästintill dödsbädden, det var en riktig väckarklocka till livet.
Jag älskar dig pappa

Jag försöker att le varje dag, men ibland måste man få känna något annat än glädje. Det bara är så, vare sig man vill eller inte och - förlåt för att jag är en bittermurra ibland, men jag har inte haft mina "glädjedagar" just då bara.

fuckfuckfuck

Kategori: Allmänt

Är på sååååå grymt dåligt humör. Men jag ska berätta om dagen iaf;

Började med att jag tog en liten sovmorgon.... ofrivilligt! Väckarklockan<333333 Kom till skolan iaf då var det sociologi, fick reda på att jag ska "sikta mot det högre betygen" tack för en bra start på dagen Mia. Engelska nationella stod här näst på schemat. Gick ut på att vi i grupper skulle prata om vissa saker och spela in det. Erki kommer få in filmerna och betygsätta oss utifrån det. Kul att vi typ flummade sönder under filmen, men är trots allt hyfsat nöjd med resultatet. sen var det LUNCH! På lunchen var det en tant som hade trillat vid en gran så vi försökte hjälpa till men det var redan så många där och ambulans hade tillkallats. Kvinnan var blå i ansiktet (runt läpparna) och andades oregelbundet. Var svårt att se på när nåra fittungar står och driver om henne när hon låg där helt medvetslös. Gå och dö snorungar. Vi var sedan tvugna att springa ner till baracken för att filma festen till vår egengjorda film som kommer äga sönder!! En snabb lektion med simon hade vi efter, bara planering så de var chill. Snabbt till gymmet och ta armar bara för sen skulle jag rusha till bussen och vänta in Amourina men icke sa nicke, fick nobben av henne. Åkte hem ensam och möttes av mami, hon hade köpt julmust<3333 och tacos som vi även ska äta imrn hos Pillojn.

Faaaaaan vad segt allt är, långt jävla inlägg vart det också. Fick lust att radera det men sket i så läs den som orka läsa.. Nu ska jag dö lite granna. Hejdå föfan.

Vill ha jul nu!

Kategori: Allmänt

Vart lite småstort ledsen då det inte var pannkaka till lunch idag. Fittmattanter som ändrar till raggmunk, som att man inte märker? Hm..

Vi hade hål och så vi tog en sväng till centrum. Vad hittade jag? Jo en finemang nyårsklänning. NIRR!

Vi spelade in en scen till filmen vi gör. Gick skitbra fast tog lååång tid av allt skratt. Nu ska  jag titta buss till jobbet sen jobba hela kvällen lång. BAJJJJJ

Kunde inte blitt bättre?!

Kategori: Allmänt


Dagen började med att jag låg kvar i sängen ett braaa tag för dte var lite extra mysigt, hihi. Hade muntligt svenska prov dirr på morgonen och det gick så superbra det bara kunde! VG+ till mimmzor, klirr. Pannkakor blir det till lunch, yyyesh! Blir jobb efter skolan sne hem och avnjuta min älskade säng. (haha lät ju inte bara liiite wierd?) Nu ska jag lysna på Gunnar, pusshej

Try to fly without your wings.

Kategori: Allmänt


Gash, jag vet varken in eller ut. Glad, ledsen, sur, flummig, arg, superlycklig, depremerad osv. Vad ska jag ta mig till?

Åkte hem till Pillsan idag. Gjorde egentligen inte så mycket, typ snackade som vi är bäst på! Men så vart jag så ubermega trött så höll på att somna i hennes soffa och i samma svep märkte vi att bussen gick vilken sec som helst så det var bara att rusha (händer alltid när vi är hos henne, varför? haha). Åt slappmiddag här hemma, macka osv. Slängde på senaste programmet av Ensam mamma söker och åt då samtidigt lite kladdkakssmet med mami. Smarrr.
Nu ska jag plugga hela natten inför provet imrn. Kill me? Jaja, heiido!

DUMLEKLUBBA

Kategori: Allmänt


Fick en klubba av Emelie, awwww tack <3

Sitter kvar i skolan forfarande, ovanligt? nej. Alla lackar just nu för Patrik fr'ade Pillan och det kaosade på fb.. ahja får se vad som händer idag. Ska iaf vara med pillan tills hon ska på nåt möte vid 18. HARE!

ZzzzzZZzzzzZz

Kategori: Allmänt


Är når förjävligt trött... Sitter i skolan och har gjort i en timme. Missade bussen dessutom. Men är lite gladertorts allt för idag ska klassen simma! Woohoooooo.. mennu ska jag jobba. BYEBYE

Take me away!

Kategori: Allmänt


Att börja dagen med för lite sömn innebär att sova på lektion riskeras! Men det var bara film så hann ta mig en skön tupplur på min vinterjacka, hihi.

Som vanligt var det fight i fri1an..
HUR LYCKAS DOM?! Stod en hel klunga utan för deras barack och dom där polarna skulle tydligen spöa skiten ur fri1an. Dom ringde själva dit en massa och mitt i smeten får 3orna reda på detta och en av dom verkar få lite för lite uppmärksamhet eller nåt så h*n tänkte väl ta tillfället i akt och få synas så h*n går ut och gormar lite extra (som att det beövdes lixx) Efter alla hade gått var det helt chill, jag övade på mitt "JA!" *armen i luften* för alla säger att jag suger på det :) uäää! Och vi bar ut Johan då vi skulle till mummas. Fri1orna hade en riktig jävla glappkäft, tappade hakan så fort dom såg oss gå genom dörrarna. Käkat glosoppa eller?


Efter skolan ville jag bara ta't chill och gymma lite så jag och Lollo går upp till bussen. Precis innan vägen åker en kille vid 12-14 års åldern med inlines förbi, han ser lite osäker ut då han inser att en bil åker förbi aldelles framför honom..
En smäll hörs. Han börjar gråta, jag slänger av mig väskan och störtar ner på marken för att fråga vart han gjorde illa sig, vm jag ska ringa och söka hjälp hos, vart han bodde, vart han skulle.
Bilföraren kommer ut, nästintill arg. "Jag såg dig inte.. du kunde ha svängt så slapp vi krocka!" vad är felet på denna människa tänkte jag. Bilföraren inser att pojken gråter och han skakar. Hulkar och skakar. Både jag och Lollo blir oroliga och frågar återigen om vi ska ringa någonstans. "Nej" blir svaret igen men han vill ha hjälp upp från gatan.
Han vänder sig till Lollo och säger med gråten i halsen "Tack!" Åh herre. jag trodde jag skulle börja gråta när jag såg detta.
Och inte för än efteråt tänker man på vad man kunde ha gjort för att hjälpa poljken. Kan bara skicka lyckoönskningar till honom och hoppas att allt vart bra!

Tog mig till gymmet trots allt och fick mig ett riktigt jobbigt och framförallt långt gympass! Kom hem för nån timma sen och käkade dirr då magen skrek efter mat. Ska snart hoppa in i en dusch och shave'a leggsen för imrn står det simning på schemat. Tror dock inte jag tar klackpjucksen till skolan imrn för jag är verkligen inte van med klackisar så fick anusont efter en hel dag med dom och dessutom det hårda gympasset.. Ahja, peace!

Jag vaknade före tuppen..

Kategori: Allmänt


Godmorgon!

Ja eller god.. hörde precis mitt alarm plinga till vilket betyder att jag skulle gå upp nu. Trots det vaknade jag för 2 h sen. Varför? ja det kan man fråga sig.. Färdigfixad och klar (& med 5 och en halvtimmes sömn i bagaget) tänkte jag nu innan jag ska bege mig mot bussen att jag ska kolla på Ensam Mamma Söker som jag missade igår.
Tv3play <33333

Juste, här är mina (och Pillans) nya skor - när dom sitter på (mig, haha?)

En grymt bra måndag ♥

Kategori: Allmänt

Hade en hyfsat kort dag idag (like always) drog till stan med mina fina vänner Pillan, Johan, Chrisse & Linn. Köpte skorna som planerat och gick stolt med dom ute på stan. Vi letade och letade efter ett fik, och juste innan det bestämde jag och Pillan oss för att gå till graven. Så vi köpte gravljus på ÖB sen drog vi coh fikade på Wayne's Coffee och jag tog en sån där choklad latte och beställde marshmellows till och han hällde värsta chokladsåsen på, smarrrr! Sen lallade vi runt lite och jagträffade Milou och David utanför sergelbion. Pillan köpte ett hjärta av typ mossa och nån lingonslinga i eller nåt. Fint vare, och den skulle hon lägga på sin mormors grav. Vi tog bussen från gullmars och hoppade av vid kyrkogården, tog en kisspaus.. H3H3H3! Vi tände ljusen och gjorde fint, sen satte vi oss ner och pratade. Och när jag pratar med Pillis flyger tiden bara iväg så helt plötsligt var klockan 20.27.. tänkte att nu går klockan fel men nejnej. Åkte då hem och slängde i mig mat för magen var kurrhungrig! och nu tänkte jag bara lägga mig i sängen och mysa under täcket! Sov gott föfan

ÅÅÅÅH HERRE, MÅSTE HA!

Kategori: Allmänt


Finns nu Lip Balm - Ben & Jerry's och jag menar HERRE! Vill typ ha! Men iaf nu ska och nåra från klassen in till stan och shoppa loss och fika. Smarrrrr, och skorna blir idag köpta! bajbaj

Shoes

Kategori: Allmänt

Dessa snyggingar fastnade både jag och Pillan för, blir att köpa dom imorgon efter skolan. Varför jag fastnade för dom var för att när jag såg dessa kände jag ingen ilska, vilket jag kännt så fort jag sett skorna i butikerna som säljs i år.. Fula som styk allihopa men dessa var bara lite halvfula så dom får duga!

Sista dagen på lovet.

Kategori: Allmänt



Dagen började väldigt såsigt, alltså jag var trött.. Steve tassade in imorse och la sig brevid mig i sängen, hihi. Började 11, och allt var såååå segt på jobbet idag. Så Ella satte mig på sopning. Utomhus. Fimpar & snus. Blä. Och i detta vill jag bara meddela att jag vill klippa din tong om du är rökare eller snusare som skräpar ner nåt förfärligt! Haha, vilken blandning av blatte och fint.. nej men det är förjävla ofräscht med all skit jag fick sopa upp idag -.-

Gymmade = gryyymt skönt! Typ helt ensam på gymmet (y) inte helt fel det inte.

Tog bussen hem och tog mig samtidigt ett päron. Smarr. Träffade Catti och pratade lite med henne. Nostalgi ♥ Innan jag precis ska hoppa av går en gubbe fram till papperskorgen i bussen och letar och letar. Jag tänker att snart har han fiskat upp en riktig baggare. En fin burk eller så men icke sa nicke. Det som nappade var mitt gamla päronskrutt. Stackarn tog det och packade ner i sin påse. Skulle hellre gett hela päronet till honom än glufsat i mig det själv. Aw :(

Nu sitter jag här i soffan och festar lite till grannens musik. Snubben kan fan lira gura, inget snack om saken! Hm, ska snart hoppa in i en dusch sen sova. Skola imrn.. TAGGARÅ! Är lite ledsen att jag läst ut min bok dessutom :( Men glad för att det är skola imrn! Hihi, pussnatt

You're an asshole.

Kategori: Allmänt

Har haft skitkul med girlsen ikväll! God mat, god dricka, goda kompisar fnizz. Nu blir det sängen dirr och imorgon blir det jobb + gym sen slappppppp! Sov gott

Party nurå!

Kategori: Allmänt

Lördag

Kategori: Allmänt

Godmorgon everyone!

Jag slipper ta bussen till jobbet idag för mami skjutsar mig, tack <3 Efter jobbet blir det på dirren hem poch fixa mig. För ikväll är det vår tur att vara kungar! Blir en kul tjejmiddag med maskerad hos söta Stephanie!

Grattis återigen gumman

Over and out, peace!

Tur att jag har hittat min prins iaf..

Kategori: Allmänt

Jag är awesome.

Kategori: Allmänt


Fan vad allt känns bra!

Har hänt ganska mycket under lovet trots att jag hade typ noll planerat. Men planer är till för att spricka, right? Men kul har jag haft trots all stress osv osv..

Torsdag; vaknade upp hos Pillan med Linn också, vi käkade frulle och fixade oss. Vi drog in till stan dirr efter vi var klara och gissa vad jag hittade..... om inte mina efterlängtade vinterskor<3 Det roliga var att jag och Pilla provade varsitt par skor sen insåg vi att vi tagit samma och båda vart blixtförälskade på dirren! Haha, det skiter vi i. På måndag ska vi dra in till stan och köpa dom! Hittade dessutom en vinterjacka. YEEESH! Efter shopingen drog jag och Pillan till hennes mammas butik och tog en kaffe. Åkte sen till jobbet och sedan hem till Amourina. Hade som alltid, mys och kul med henne och sov där.
Fredag; Vaknade av väckarklockan för på schemat idag stod det Ta bort Amourina tandställning. GAAAH! Så fin hon vart!! Jag var den första som fick se detta bländande leende, fnizz. Vi gick sen runt i Tyresö c och vi båda hittade våra presenter till Stephanie som fyller år idag! GRATTIS GUMSI<3 Nu degar jag för första gången på länge här i soffan, skööönt!

Blir bara att ta det lugnt idag. Mami frågade ifall vi skulle gymma men det får hon nog göra själv för jag orkar inte ta mig till gymmet ens. Jag verkligen njuuter av ledigheten och absolut ingenting planerat! För imorgon och på söndag väntar jobb.. men jag ska hinna slinka in en tjejmiddag imrn också, hos Stephanie och det är maskeraaaaaad people!

Har hunnit med att göra precis allt och ingenting! Åh herre.. ha det gött everyone, PUSSI

Onsdag

Kategori: Allmänt


Fastna ju dock inteeee på bild idag

Har vart med hannah, saga och vanja hela dagen. Bara mys ätit donken osv. Nu vart det en snabbis hem och hämta grejer för ikväll blir det slagg hos Pill. Blir dessutom restaurang (detta gillar inte min plånka...) men måste dra nu pussss

Första NOVEMBER

Kategori: Allmänt

Kul att jag skrev fel på förra inlägget.. tack Pillow för rättningen (a) Har inte gjort så mycket idag, mest vart hemma och mys och umåtts med mami. Vi åkte till centrum och jag köpte en fetinggodispåse <3 hämtad esen Hanni, och vi lirade lite pingis innan vi drog hem. Glömde min present till Helene så vi tog cykeln som inte had enågon sadel, mitt i mörkret dessutom.. cyklade hem till mig och hämtade presenten. Nu är vi hos henne igen och har parteeeey! Musik på högsta volym och födelsebarnet var precis här och nu är det middag också! Nu ska vi ha det awesome hoppas alla andra också har det! Imorgon kanske vi åker till bror och hälsar på, och maybe slänger in ett donken besök? (a) hihihi pusssssssssi

Tisdag den 1a oktober.

Kategori: Allmänt


Vaknade idag och bara kände mig såååå rastlös. Kan bero på att jag inte gymmat sen förra veckan nån gång.. Illa Mimsen! Kanske ska lura med Amourina dit om hon känner för't. Annars ska jag hämta upp lillsisen på fritids tänkte jag och sova där inatt så man får träffa henne lite. Och imrn skulle hela tjejligan från klassen sleepa hos Pill men verkar inte bli så, kanske ändra dag eller så, vet inte än. Hm, har typ lust att bara dra runt i stan idag.. Kanske ska dra med Amourina på det ist? Hahaha, tjejen som har koll på vad hon SJÄLV vill.. Aja hejdå så länge, pussipussipusssi

Riktigt värd dag!

Kategori: Allmänt

Åkte in till gullmars med min sweetie och vi tog en gofika på Espresso House - Mocca Latte satt då fan inte fel! Jag tog med mig ett sånt där sockerrör för jag är så kinkig med kaffe och gillar det lite sött och jag läser på sockerröret och ser att det är nåt annat ord innan "socker" (kommer dock inte ihåg för det var för krångligt). Då jag brister ut i skratt och frågar - "Vad i helvete är detta?" så svarar en trevlig man och förklarar typ en hel livshistoria.. Så grymt skön snubbe som hann berätta hur mycket kött han äter och hur hans döttrar var när han och hans fru åt upp dotterns cheeseballs. Brorsan.. snälla berätta mer? Nä men han var rolig fan ;) Bion var skitbra. Som vanligt vill man leva i en film för allt slutar så jävla lyckligt! Efter bion kollade vi lite i affärer och drog sen hem. På bussen fantiserade vi lite om... hrm, framtiden? Ja, man får väl drömma - inte sant?! ;) Nej men våra liv skulle ju äga! Vi tog en varsin panpizza och drog ut med Stephanie sen, stötte på Robin, snackade lite med honom, stötte sen på Emil och Helena, snackade lite med dom sen kom Hanna och vi satt ute ett bra jävla tag och bara chillade. Nu ligger jag i min varma säng med isklumpar som fötter.. Jag kan ändå resultera denna dag som en riktig goding dag! Juste, fick jobb på söndag osckå och det är OB. Hardcore! Nu ska jag läsa nåra sidor i min braiga bok sen natta kudden, sussa sött allihopa!