Mimmi Kindstrand

Maxat!

Kategori:

Nu har jag stressat runt som ett arsle genom hela garderoben och sminkväskan..! Blidde iaf bara ben och en vit spetsklänning, som jag även hade på midsommar. Tog snabbt på mig converse men kommer sjåla ett par klackisar av Pill (vi har nämligen likadana).

Sitter nu vid busshållplatsen, påväg hem till Pill för lite grillning! Ja, vi trotsar regngudarna ikväll!!

Sedan blir det vidare och möta upp Sandra och Lina och då ska vi dansa rumporna av oss totally!!!!!

Ha en förjävla bra och kul fredag everyone.


Me tonight.

Av alla människor..

Kategori:

Halloj där.
Ligger nu i soffan, chill as hell! Dagen har faktiskt gått rätt fort. Såg film på första (och enda) lektionen, sedan blidde det över en halvtimmes snack om flak, skivor osv. Måste börja tidigt när det gäller studenten! Hört att vissa redan bestämt allt i 2an.. Anyways, vart chockad av att min fina klass kunde gemensamt besluta ett företag.

Nog om detta! Åkte till HC och följde med Pill på bankärenden. Var hemma vid 14. Åt mellis och tog en god kaffe till en bra rulle jag och mami såg.

Nu ska jag börja fixa lite smått, bl.a färga ögonbrynen. Ska ut ikväll, Amnesia (standard) blir det med Pullan, Sandra och Lina. Hört att även Nattis ska dit!

Jaja slutbloggat för stunden råååå.


Fredagens outfit!

Kategori:

Nu är jag färdigfixad och klar. Ska varken ta med gymkläder (dvs 7000kg packning) eller data! Så nu har jag bara fånen att hålla reda på! Men bussen går om ca en halvtimme så nu blir det morgonkaffe med mami ❤


Igga facet, seriously..
Mönstrade leggings, svart "över-rumpan" linne och svart halsduk. Tack vare vädret lät jag håret få sitta i en knut.

Godmorgon ösregn..

Kategori:

Klockan var ställd på 9 men jag vaknar 8, kul osv. Har ett infekterat hål i örat så kan bara sova på vänster sida vilket är asirri! Dessutom öser regnet ner och liksom knackar på mitt fönster. Kul att sova i denna värld!

Jag ska väl inte klaga. Börjar 10 idag med pedagogisk ledarskap i en timma, sedan slutar jag. Enligt schema iaf.. Men jag kommer säkert få stanna till 15 som andra gruppen i min klass.. Några timmars projekt?! Kul.

Nu ska jag sluta klaga och gå upp och fixa mig. Platta håret känns iof waste haha..


Här har vi himlen från mitt fönster denna morgon!

-

Kategori:

Jag vill skrika. Få ur mig all ilska, ångest och oro jag har inom mig.

- men sånt gör inte jag.

Nu är jag trött!

Kategori:

Äntligen kan jag checka av exakt allt jag hade på kvällens "to-do" -list! Eller där ljög jag.. Har inte knäppt på filmen ännu men det hade jag tänkt göra inom de snaraste minutrarna.
Är så glad! Mobilen är sprängfylld med massa nya och fräscha låtar. Finally.

Måste också dela med mig att jag åt en megagod och även meganyttig middag! Mammas "hälso" -soppa som var fullspäckad av grönsakernas godheter, denna soppa spexade jag till med lite korv. Gottgottgott!

Nu ska jag borsta gaddarna och sedan somna till en bra film. Godnatt alla fina!


My nails right now.

Ont everywhere!

Kategori: Kost och träning

Nu är jag äntligen hemma. Blidde inge gym för Lollo pga vissa saker.. Men jag köttade på iaf! 10 min crossen med 130-140 blalala (brukar ligga runt 110-120), armar, axlar och bröst, inner-/yttersida lår, lår/rumpa, 100 situps.

Ligger nu i soffan, mätt på bananen jag klämt i mig. Men ska snart bege mig in i duschen och sedan göra nå nytta av kvällen.
Ska nämligen skriva klart mina tankar om novellen "oändrat oändlig" (?) och skicka in till Grazze, äta middag, måla naglarna, fixa musik till mobilen (har sååå tröttnat på mina nuvarande låtar..) sedan somna till en bra film.

Nu - mot duschen!

Chill med Lull

Kategori:

Sitter vid handenterminalen med Lollo och käkar lite choklad. Fetton hehe. Men jag ska precis ta Lollo till gymmet, hoppas detta går bra! Vi höressss!

@school

Kategori:

Men tja!

Idag vaknade jag av Lollos jävla rockkonsert till alarm.. Men vi kom upp iaf!
Är i skolan just nu och har 2 h rast, schemalagt haha. Har även klickat hem min studentmössa, vet inte om jag ska vara exalterad eller rädd.. Vi pratar om skivan också, åh allt är så svårt med en klass med galet många viljor..


Nu ska vi fortsätta käka chirre, tjarrå!

@my place finally!

Kategori:

Dagen har inte vart den bästa faktiskt..! Började med 5 dåliga "fenomen"
1. Hade limegröna strumpor...
2. Hade rosa stövlar med vita prickar som jag matchade till mina flermönstrade leggings...
3. Glömde ta parfym...
4. Glömde mina hörlurar hemma...
5. En fet banan mosades i min väska och kladdade ner mina ombyteskläder...

Så, soft. Idag kom studentmöss människorna, så vi provade mössor och kollade lite annat som hade med studenten att göra.

Efter skolan drog jag och Lull till HC och köpte en simkorts knipsare, så nu jäklar kan jag använda den helt och hållet!

Är nu hemma hos mig och ska snart göra pacman mat och en kladdiskaka!


Mami gjorde mini fudge bollar till oss.

Godmorgon!

Kategori:

Osoft att jag vakna 5 imorse.... Men tiden hann rinna av rätt fort så nu måste jag springa till bussen. Puss

Soffhäng hela kvällen!

Kategori:

Har faktiskt tagit det rysligt lugnt ikväll. Rätt tråkigt är det.. Men Patrik pschpsch får mig garanterat på bra humör :''')
Nej men jag gjorde mig en wokmiddag också. Hm, rolig kväll! Har verkligen inget att säga såatteeeh, tjarå!

Sådär på kvällskvisten..

Kategori:

Sådärja,
Nu har jag duschat, satt på mig myskläder, tryckt i mig 2 knäcke med keso + en rad mörk Marabou choklad och ligger nu i soffan och kollar på "How I met your mother".

Blir att ta det riktigt lugnt ikväll och inte försöka stressa upp magen allt för mycket.

Tummen ner..

Kategori:

Allt går som smort, på riktigt! Skolan, gymmet sen hem och duscha snabbt till mötet. Bara det att när jag ska duscha kollapsar jag i badrummet, kan inte röra mig och magen krampar. Sjukt läskig känsla måste jag få medge.

Som tur var kunde vi avboka mötet och får ta det en annan gång. Tråkigt bara att jag och Pill hade planerat att för det första få bocka av detta möte och sedan att få gå på Lars Winnerbäck på grönan. Känns elakt mot min vännis men jag hade väl inte vart så bra sällskap med min mage och möjligen tillfällen då jag skulle kunna kollapsa igen, usch läskigt.

Det blev som det blev, sorgligt nog..

Dåligt morgonhumör

Kategori:

Godmorgon.
Jag har en såndär "suris" dag.. Inget funkar, och jag vill bara slå allt och alla... Typ. Ska iaf käka frulle nu och se vart denna dag tar mig! Skola + gym är iaf inräknat.

Pussss

Tja, biffen här!

Kategori: Kost och träning

Skolan var rätt seg idag. Svårt att tänka att för bara nån vecka sen låg man på ballen och svettades i solen med en god gräddig kopp kaffe, bra morgon? Men nejnej, nu ska man vara blekfet och slänga på sig sminket samtidigt som man är i högsta hugg i frullen..! Inte vart det bättre när jag fick redan på att jag ska börja kl.8 3/5 dagar i veckan. Fml.

Nog om detta tramset!

Efter skolan drog vi till HC jag, Pull och Lull (haha). Käkade lite och stöttade Pill när hon piercade sig. Galet fint vart det!
Åkte hem till Pill och somnade till en film. Marie hade lagat mat, möttes av en jätte fin sallad(shuvud)! Se bild nedan.

Mot 20-rycket skjutsade övningskörsgalna Pill mig till gymmet. Skönt att vara tillbaka!

Är nu hemma och ska knäppa på en film att somna till, nattiiii

@school

Kategori: Allmänt

Började dagen med att vakna innan klockan en ringde, trots detta hann jag komma hela 20 min sent. Åh, bra första dagen med real lektioner alltsåååå. Men vi har la kört schemat och börjat på lite småuppgifter osv. Sitter just nu på projektarbete och måste lyssna hehe. Vi höres!
 
 
Bilder från typ 10 min sen! Jag och Stollissssss.
 
 
 

Familemys!

Kategori:

Nu sitter vi bänkade i soffan med tonvis av godheter och bra tv.

Seg söndag.

Kategori: Allmänt

Men tjenare.
 
Har gjort en fet repris på gårdagen - layin' in ma bed all day long. Är fortfarande febrig och lite "svullen" (eller hur jag ska förklara det?) i halsen. Jag som tänkt att komma igång med gymmet imorgon.. Får la se hur det går med det!
 
Nu ska jag iaf ta denna kväll i fösta hand, vilket är bad på schemat. Ska bli helfräsch till skolan imorgon. Och självklart ska jag avnjuta en Ben o Jerry ikväll som min älskade mami är och köper till sjuka lilla mig. Hihi, lite bortskämd får man la vara?
 
 
Förövrigt, en bild som passar in på mitt liv just nu. Here you go! (dålig bildkval.)
 

Godmorgon!

Kategori:

Vaknade vid 14 idag, myyyycket skönt. Lyckades dock inte sova bort febern.. Och ja, där är svaret till dåligt bloggande de senaste dagarna. Vi kör en liten recatch,,

Fredags; hade askul i Rudan, jag och Lollo piercade sedan oss och efter detta drog vi hem till henne. Kom dock inte in de ca 45 första minutrarna då vi var nyckellösa. När vi väl var inne fixade vi oss till, vad vi trodde, en fetingfest! Så vi möter upp folket och åker mot Huddinge. Vi hamnar i en firma typ. Asskumt och läskigt.. Trots detta hade jag askul då jag på egen hand minglade runt med folket. Allt kaosade dock så vi åkte hem.

Lördag vaknade vi vid halv nio och då drog jag genast hem. Låg i sängen hela dagen och åt onyttigt.

Idag tänker jag göra exakt detsamma!


SJUKLING HERE WE COME!

Busi

Kategori:

Detta gjorde jag igår..

@Lollos

Kategori: Allmänt

Men tjaaaaaa brodrar!
 
Idag har dagen vart megarolig! Trodde dock att det skulle vara molnigt idag (vilket min iPhone sa.....) så köttade med pälsväst osv... SK! Hade som tur var ombyte så hade megakul i solen med roligt folk. Gjorde sådan cp grejer dock.. liksom, varför skulle jag veta vad min lärares hund heter? Nej men tyyyyp. Lärde iaf känne en hel del roligt folk! 
 
Efter skolan gjorde jagt en bususgrej med Lollo, säger ingeting nu men lägger upp bild imorgon kanske. HEHE. Åt lite kulglass med Linn och Angie, gottgott. Åkte hyem till Lull, köpte chirre innan ozzååååååå. När vi väl är framme vid huset hade Lollo inga nycklar, + att inte en enda jävel var hemma och skulle inte komma hem försän sent så vi bryter oss in tänkte vi. Var inte så lätt som på film, tro mig! Efter ca 30 min, en stege, ett fönster, enh Lollo hittade hon en nyckel så det lösete sig.
 
Har nu badat, jätte skönt! Lollo satt på golvet och sjöng lite med musiken. Nu håller vi på att fest fixa oss lite. Ska snart käka lite middag osv. 
 
KULKUL.
 
Hejdå.

Rudan.

Kategori:

Nu har jag fixat min matsäck och satt på mig min röda mysisdress. Mot Rudan och folket!

Hejhej.

Kategori:

Utgång var det igår ja. Hade askul och taggade till som fan med mina fina tjejer och Jocke! Jag fick även bjuda Pill på hennes första lagliga drink hihi. Resten av kvällen låter jag vara osagd.. Bäst så haha! Avslutade med standard på donken iaf. Tog halv tre bussen hem till Pill.

Idag klev vi upp med sprängda huvuden och 3-4 h sömn i bagageluckan. Köpte en latte och vaniljbulle på statoil så startade dagen på la bästa sättet. Skittråkigt var det i skolan, sammarbetsövningar för att vi ska lära känna de nya ettorna osv.

Efter skolan åkte jag, Pill och Lull hem till Pill där vi svullade och tog oss en välförtjänt powernap. Jag och Lull åkte hem till mig mot kvällen och chillade.

Resterande av kvällen har jag legat i sängen och kollat på film och pratat med lite roligt folk. Har dessutom feber så får se ifall jag kommer iväg till skolan imorgon...

Så jävla ointressant liv och blogg jag har. Åh. Avslutar här. Peace.

Första skoldagen - check!

Kategori:

Jag och Angie somnade vid 3 inatt så var lagom trött imorse. Vi krigade oss upp till skolan ändå! Dagen har då bestått utav planering inför morgondagen då vi ska hålla aktiviteter för ettorna.

Efter skolan blidde det en standardfika med my classmates på Espresso House. Sedan åkte jag och Pill hem till mig, och här är vi nu. Ska bara packa och fixa de sista sakerna innan vi åker hem till henne och fixar tills ikväll! Då blir det nämligen UTGÅNG!! Fira första utgången med min absolut snygga vän Pullsnorr, min absolut fina vännis Angie följer såklart med också!

Taggad till tusen!

Bilder från kvällen!

Kategori:

Nu; mot kalaset! HEHE

Kategori:

Kalasdag!

Kategori:

Idag vaknade vi runt 12, sista långa sovmorgonen på en vardag dåra... Sen är det endast helger som gäller!

Anyways, käkade god frulle och begav oss till hc för lite bankärenden. Juste, en glad överraskning trillade ner i brevinkastet imorse! Min skatteåterbärings blalala.. Extra cash hihi.

Vi har precis slagit in presenterna och ska nu hoppa in i plurret och bli grovrena!

See yaaaa!

On the balle!

Kategori:

Men tjääänare!

Kan då säga att vi inte gjorde ett skit rätt idag.. Eller jo, vi drog till stan och fixade vårt "hemliga" ärende och drog självklart på Norlie KKV där vi träffade Pill och Vickan. Strosade runt lite i stan efteråt och planerade lite inför morgondagen då en viss person fyller FUCKING 18 ÅÅÅÅR! Pillisnorris min lilla flicka.

Just för tillfället sitter jag och Lull på min balle och äter lite negernollar och vindruvor och pratar med roliga människor, tyyyp.

Jamen.. Ut, slut!

Godmorgongodmorgon !

Kategori:

Ligger i sängen och slöar, slurpar lite på ogott kaffe också. Dagens planer för mig och lollo är; fixa naglarna, sola, spabad (ansiktsmask, skrubb osv), mot stan för hemligt ärende sedan möta upp Pill för att se Norly KKV på grönan. Så ser det ut ja! Vi höressss.

Hallå i stugorna!

Kategori:

I know, suger på detta med bloggning.. Men när skolan börjar igen kör jag igång 4 real!

Anyways,
I fredags var det uggla som stod på schemat! Mötte upp Lollo och rockade loss i publikhavet. Konserten var slut vid 22 cirkus och då drog vi till kungsan för att se vad som hände där. Vi fick rocka loss än en gång denna kväll i ett massivt publikhav som denna gången bjöd på allt möjligt från Panetoz till Promoe osvosv. Käkade lite donken och sedan drog vi hem. Ramla innanför dörrn vid halv två.

Lördag, kollade vi film hela dagen. Sjukligt najs! Tills det var dags att fixa sig för the voice konserten i kungsan. Kul att vi kunde få ihop så många! Jag, Lollo, Pillan, Angie, Linn och Johan. Vi dansade loss hela natten till vi, jag Lollo och Pill, hoppade i en taxi mot Solna(!!) vid 1 -rycket på natten.. Pill kände några som hade en hemmafest med öppen bar osv. Galet soft! Hände en hel del kul hela natten, nya bekantskaper, (för) många shots, dans och sång osvosv. Huvudsaken var ju iaf att vi hade SÅ JÄVLA NAJS!

Dansade ända in mot 7 -rycket och då halvsomna vi allihopa som en enda stor groupi haha.. Vid 8 panikar vi därifrån med lite halvångest om hur fan vi ska hitta hem, hade absolut ingen aning om vart fan vi var förutom att vi befann oss i Solna..

Kom iaf hem vid 10 -rycket nu på morgonen och somnade dirr! Vaknade igen vid 16 och slappade gärnet. Jag mådde som jag förtjänade kan jag då säga.

Jag och Lolls taggade hem till mig mot kvällen och taggade till med en massa glass och multi, asgott! Såg på Disturbia som rullade på 5an. Ligger nu i sängen. Helt slut efter dessa drastiska dagar och är glad att jag äntligen får dela en natt med min underbara säng ❤

Sov gott och peace out bre.

Soft.

Kategori:

Har fixat mig lite sisådär. Ska bara fixa väskan och dricka upp min latte mocciato så rullar vi! Nästa hållplats Uggla på grönan. Woopwoop!

Tja.

Kategori:

Lite recatch,

Onsdag; åkte till kungsan med Saga och strosade runt. Drog till donken vid Sture och där var det luuugnt och skönt! Åkte sen till grönan, såg marcello från bb. Snyggare irl men jävligt drygt beteende då han endast kunde snacka om alla brudar som var efter honom.. But I don't blame him ;) nåväl, kom hem till Saga runt 21-22 tiden.

Torsdag; bilade till heron för att kolla på Totally Recall, den var awesome! Sprang runt lite bland spelgrejerna. Kom till Tyresö mot kvällen där det väntade en god wok.

Idag; skulle till Nordea för att sätta dit dom jävlarna.. Typ. Nej men jag åkte la hem och ska nu fixa mig lite smått. Ikväll spelar uggla på grönan. Får sedan se vart kvällen tar mig.


Me right now då.. Nu ska här fixas!

Ung08

Kategori:

Är färdigtvättad och allt är vikt och inlagt! Har dock inte ätit frulle..

Har iaf i ögonbrynsfärg och ska precis tvätta ur. Är påklädd och klar för en tripp till stan. Ska bli barn igen och uppleva 2012s ung08.. Ska dit med Saga anyways. Vi hade la inte mycket att göra today.

Ska även gå till banken Nordea. Har några pengar att returnera.. Idiotjvlar säger jag bara.

Men ja, vi höressss!

Lillördag idag..

Kategori:

Halloj!

Började morgonen med tvättstuga 10-13, håller alltså fortfarande på. Annars har jag hunnit ligga på ballen och druckit mitt morgonkaffe. Känns som en redigt slapp dag!

Ikväll är jag även medbjuden ut med Joakim, Linus och grabbarna! Ensam tjej here we come! Nej men jag vet ej ifall plånboken tillåter tyvärr. Tar det som det kommer.

Kan även dela med mig att jag gått ner 2 kg, vilket är mina "sommarkilon" så är på min vanliga vikt igen. Wiiie!

Blog ya laterrr!

Maybe it's just me, couldn't you believe, That everything I said and did wasn't just deceiving?

Kategori:

Sådär på kvällskvisten.

Kategori:

Tja bror!

Igår vaknade vi upp hos mig. Åkte till hc för att gå till umo. Fixa lite ärenden osv. Åter hem till mig för att fixa lite music till mobilen och så va. Lollo åkte hem och jag fixade lite småsaker här hemma. Mot kvällen bestämde jag med Jocke att jag och Lolli skulle möta honom, Linus och Fredrik. Blidde sedan så att Pill och Lillpill hakade till stan! Väl framme gjorde vi inte så mycket, så vi ringde dit Patrik. Kulkul! Träffade några randoms osv men det dröjde inte länge försän jag och Lollo åkte hem till VH igen. Kom dit vid tolvtiden och drog på filmkväll hos Dennis där även Jonte och Simon var. Hade väl kul osv, mycket skratt, damp, mörker och viskningar.. Nog om detta! Vi kom innanför dörren vid två.

Idag har vi bara legat inne. Kollat på Snabba Cash och The Last Song. Grät som en lite flicka till den sistnämnda.. Aja, åkte hem vid 20 och tog en tjugo min solning, BUSade när jag kom hem.

Nu sitter jag på min älskade balle och väntar på kvällsmums, som består utan finglass hihihu!

Bilder sen i onsdags till idag.

Kategori: Allmänt

 
Fin och god choklad jag fick av Angie.
 
 
Fnissar lite.
 
 
Ful som stryk, grimas.
 
 
Fulla och glada på toan, standard.
 
 
Ledsna.. haha.
 
 
Tina och Olivia är taggade till max!
 
 
Standard donken mitt i natten.
 
 
Påväg mot Angie, krigslida hahaha. Så jävla fult.
 
 
Solar på Angies terass.
 
 
Yeah buddy!
 
 
Angelica åt vänster, jag åt höger. Feta bruna jaooo!
 
 
Glad Angie dricker jordgubbsdrink.
 
 
Angie hittade en groda, vilket blidde ett nytt husdjur.
 
 
Prova och kyssa grodan? Han förblev en groda dock..
 
 
Fina voffsingen Lovis.
 
 
Sådääääärja, Angie arbetar flitigt medan jag solar.
 
 
Hallonplock.
 
 
Ute med hunden osv.
 
 
Hade tråkigt.
 
 
Heeestar.
 
 
Mat hos mormor och morfar.
 
 
Fika hos mormor och morfar.
 
 
Snygga syskon på tåget hem.
 
 
Fina voffsingen Valle hos Lollo.
 
 
Valle och Lotus myser lite bah.
 
 
Jag stylade Lollos hår lite på tuben bah.
 
 
Lollo ville sola, jag ville äta BJ. Vi kompromissade kan man säga!
 
 
Snygg osv.
 
 
Färgade håååår. Ser ut som en stridshjälm hahahaha.
 
 
Ansiktsmask! Choklad ♥
 
 
Snoppgodis och annat.
 
 
Gott morgonkaffe.
 
 
Frulle!
 
 
Hjärtis.
 
 
Badabadabadaaa!

Long time, no se.

Kategori: Allmänt

Men halloj! Nu blir det att ta igen..
 
I fredags skrev jag sist? Tror nog så vavava. Vart så att jag stannade en natt till hos Angie. Under dagen hann vi sola lite vid poolen, ta en prommis med voffsingen, hitta en 20a i Angies byxa och tyckte att vi skulle shoppa loss(!) så vi tog moppen mot Ica! fett G Angie ärrrrrrr. Ville bara säga det. Svullade den kvällen och kollade klart på Eclipse och hade kul hela natten lång.
 
Lördag; gick upp tidigt för att åka tåg i en och en halvtimma till mormor och morfar. Pust. Jätte god lunch och efterrätt och alla andra godsaker som bjöds på. Gick upp sisädär 23 kg bara, så det är ju chill. Det är trots allt det man har en mormor till?
 
På kvällen tog jag mig till Lovisa. Taggade till för en utekväll, så vi började med att möta upp Sandra och Lina i Tungelsta. Vi träffade några där men det dröjde inte länge innan vi tog bilen till VH och mötte upp Stefan och Sammy. Hängde lite där och sen kom Marcus och Jenni. Vi drack lite, sjung med till music osv. Sen kom två p12or (4 real) ena var 95 och den andra 96, och dom såg ut som tolv. Skitirriterande så vi drog ifrån dom och åkte till Statiol och mellanlandade. Dog litre halvt i bilen då Stefan var en väldigt bra förare... Åkte iaf sedan vidare till lillRudan för där väntades det bad! Iaf för Lovisa och Sammy som inte bangade, slutade med att bara Lollo låg i badet. Klockan var sisådär vid 1 då så vi rullade vidare till Skogås för att lämna av Jenni sedan vidare till Lolls. Kom innanför dörr strax innan halv två. Lagom och bra. Glada vart vi när det låg chips och choklad och väntade på oooooooss!
 
Idag har vi legat i sängen exakt hela dagen. Pratat en massa, lyssnat på bra musik och bakat pizza. Kom hem till mig vid 20 tiden. Började med en 25 -minutare i solariumet, för Lollo alltså, jag satt på golvet brevid och åt Ben o Jerry. Hihi. Gick hem till mig blidde det färgning av Lolls hår, gladdade ner varenda liten del utav vårt nyrenoverade badrum, men schhh, säg inget till mami för då är jag dödens. 4 real. R.I.P. Aja. Hade ansiktsmask och tog bort nagellacket, kanske målar på nytt idag eller kanske imrn. Wiie. Sitter på ballen och chillar med skön musik osv. Vi ska ladda ner en "girly" movie, LOL. Asså den heter så.. Lol, heter den HA!
 
Aja, tjarråååååååå! (bilder från denna vecka kommer i nästa inlägg eller nåt)

Goooooodmorgåååååååån!

Kategori: Allmänt

Har vart vaken ett bra tag här nu vava.. Vart är jag? Hos Angiiiiiiiie ♥
 
Gårdagen, Vaknade upp vääldigt tidigt utav borrhelvetet som startar 9 på morgonen. Aströtta var vi efter som vi drulla innan för dörrn efter 3 nångång på natten.. Glada var vi som sagt ändå för vi hade BEN O JERRY ♥
 
Anyways, det tog inte lång tid innan det var dags att börja småfixa sig, vi skulle ju nämligen till stan och möta gamla goa BFare på en fika, och när vi väl var i stan blidde det en god lunch på tacobar, mumsssss. Lillebror följde även med till stan så det var mys. Han vart väl bra polare med Patrik kan jag gissa..! En vild gissning bah sådär. Fick gratis glass på en ascool affär också, blir nog att ta sig dit och köpa sig någooot. Topstreetwear eller nåt sånt?
 
Efter mycket "ta-igen-sommaren" -snack, skratt och fulla magar tog vi oss hem. Lämnade av Fredde, sedan tog vi oss, jag och Angie, till Nynäs för att bli hämtade utav hennes mami. Det bjöds på en redigt god middag - lövbiff, pommes och bea ♥ KÄRLEK TILL MATEN BROR! Efter maten vart vi så sega så en film passade utmärkt, Eclipse blidde det. Har bara sett början av filmen, och så fick det förbli.. Somnade som en stock vid 11 tiden. 
 
Just nu ligger jag vaken här och hör Angie sussa så sött. Fast hon var uppe här ett tag, då jag "råkade" släppa in bollgetingar eller vafan det hette.. SKOJAAAA, dom kom aldrig, slacker. SKKKK. Åh, fett trött på mig själv, tjarråååå!
 
 

Torsdag idag va?

Kategori:

Godmorgon alla pigga och glada!

Ligger för tillfället i sängen med min älskling och äter melon, bj och sura nappaaar. Gårdagen satte verkligen spår på min ork idag.. Men Angie satte genast på Carola och hennes gudamusik så här är humöret på topp!

Hade iaf askul igår. Träffade gamla bekanta osv. Fick shakea asset på dansgolvet ozzåååå. Tog dock för många shots såatteeeeh, ja. Kvällen avslutades ofc på donken. Mumma!

Här är vår gormefrulle ❤

Låt lillördag böööörja!

Kategori:

Men tjaaao!

Började denna underbara dag med ett ovälkommet brummande. Kl 10 på morgonen. Ville döda dom som avfyrade denna borrmaskin kl fucking 10 på morgonen!! Åh hathathat. Nog om detta.

La mig på ballen och solade nån halvtimma och fick mig en rejäl rand *stolt* och nu blir det att äta lunch med familyn. Sedan beger vi oss, jag och mami, till hc för lite shopping. Gymväskorna är även packade så gymmet är nästa destination då alltså!

Sally var lite sol och badsugen ozzåååå.

Underbar kvällmed mina fina ♥

Kategori: Allmänt

Denna tisdagskväll har vart B Ä S T !
 
Mötte upp mina pinglor Olivia och Sofie vid 19, tog sedan färjan. Kan då lova er att vi hade myyyycket att ta igen! Ett helt år, om inte mer?! Galet. Vi vart så desperat sugna på glass mitt i all väntan på att Måns skulle ta ton (eller vilka det nu var.. Thorsten, Panetoz?) så vi knallade iväg till glassboden varpå jag råkar beställa mer strössel än jag velat ha.. Låte knas, men vi stod och skrattade i minst år och dar! T.o.m hon som tog beställningen fnissade ett bra tag. Gjorde typ min dag! Anyways, hann både sjunga, skratta och dansa i regnet. Bestämde dessutom med Olivia att det blir en härlig utgång imorgon! Angelica, min prinsessa, följer såklart med! Även Olivias vänner, så detta ser jag fram emot! Mycket utropstecken vart det...
Nu ska jag sussa, är så väääldans trött.
 
 
Bild från instagram idag, föööölj moi; kiindstrand
 

Tisdag!

Kategori:

Goddagens! Vaknade vid 10 idag, börjar jobba mig mot skolstarten. Hm, vad har jag gjort idag då? Plattat krullet, druckit kaffe och ätit en nektarin. Intressant! Just nu kollar jag och lillebror på The Amazing Spiderman. Ikväll blir det att åka till Skansen för att se på allsång med Sofie och Olivia. Jappjapp, det var allt för nu.

Movietime

Kategori:

Har rysligt ont i magen, kanske beror på att jag gottat i mig grönisar och dipp! Inga sura miner för det inte, slurpar på en god kopp kaffe framför 21 jump street. Awesome!

 

Blogglusten är på noll, men tja!

Kategori: Allmänt

Igår var jag i stan med min fina vännis Lovisa! Blidde lite shopping och catchup osv, mötte sedan upp Angelica och Sandra på en smarrig fika. Under denna fantastiskt goda fika fick jag ett samtal av en gammal bekant som chockerade mig grovt! Blir att träffa honom nu i veckan innan han åker tror jag.. Anyways, Efter stan åkte jag och Lolli hem till mig, käkade lite korv med bröd och placerade våra arslen på ballen. Snacka massa bajs, skrattade och lyssnade på bra musik. Gosigos!
 
Idag har jag storstädat och hållt i som en annan hemmafru. Dock hunnit vara social med roligt folk som alltid gör mig så glad! Har bl.a pratat med Sofisisen, blir att åka till Skansen med henne imorgon och se allsång! Ska bli mys. Hm, vad har jag mer gjort idag? Ja, städat städat och städat.. Gjort mat också - tacos ♥ druckit sommardrink till också. Men nu ska jag plurra, bajbaj.
 
 
Los bildoros.
 
 
Lovisa igår, med henne otroligt snygga och nya keps.
 
 
Solnedgång.
 
 
Frulle Á la Mimmi.
 
 
Målat naglarna har jag även gjort idag.
 
 
Middag + sommardrink.

Sweet saturday!

Kategori: Allmänt

Halloj. Idag gick jag upp tidigt som satan! Redan vid 9 var jag uppe och värre vart det då jag endast fått ca 5 timmars sömn.. Kom iaf iväg och mötte upp familjen på T-centralen. Tog tåget vidare mot Uppsala, käkade på restaurang och drack gott till. Vart upphämtade av mamis & mosters kusiner, åkte till mormors barndomshus där även ena kusinen bodde. Kul, fick träffa 8 sysslingar jag i princip aldrig mött förr. Världen är då liten! Något som var ännu roligare var att ena stötte på mig.. vi får la hoppas att han inte visste att vi var släkt! Anyways, fikade osv. Vi blidde 27 om vi nu räknade rätt. Stor släkt på endast mamius sida, och då var ändå inte ALLA med.. Ojoj. Kom hem nu för nån halvtimme sen. Får se vart kvällen tar mig!
 
 
Bilder från dagen.
 
 
Frulle på tåget.
 
 
Cykeln Sarah råkade få med sig i fickan.. Long story!
 
 
 
Fredde äter citron..
 
 
En kyrka vi var i och tände ljus för våra bortgånga.
 
 
 
Söta osv,,,
 
 
På tåget hem.
 

Music is my religion.

Kategori: Allmänt

Usch, mår illa. Har inte mått bra alls idag, varken fysiskt eller psykiskt.
Ska nog ta och lägga mig. Klockan står på 9:00 imorgonbitti och då bär det av till Uppsala, wiie.. Ska bli kul att träffa släkten iaf! Blir finlir på restaurang osv, så jag har redan valt ut "fin" -kläderna tills imorgon. Åh, är så ful i allt jag äger och har. Vill byta garderob HELT och hållet. Tack på förhand tomten.
 
 
Denna bild är nu ägnad till mig och mitt självförtoende, åh så bra.
 
 

I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it.

Kategori: Allmänt

 

It's a fucking crime scene in my pants.

Kategori: Allmänt

Men halloj där!
 
Jag gjorde en lite spontaning i onsdsags kväll! Åkte till Saga mot kvällen för ett mysigt kvällsdopp osv men vi sket i det slut iaf! Drog en donken på kvällen. Träffade massa goa människor där! Bl.a Victor, Raffa och några andra vi inte nämner just nu vava.. Slaggade sen hos SagaaAAaaA.
 
Igår gjorde vi inte så mycket. Chillade oss igenom hela dagen, like fucking usuall(!). Mot kvällen kom vi på att vi ville dra på bio, 50 min innan den började så det var bara att sätta fart. Kollade på Cockpit 21:30 awesome fan! Chillade runt i stan på kvällen, så skönt när det inte var så kvalmigt som det är om dagarna..
 
Idag har vi inte gjort så mycket heller.. Pappa kom över så hann umgås lite med honom. Satt på ballen och solade i shorts och BH och sedan flyger det in en hel jävla fritidsgård (skämt å sido..) och det vara bara boiis. Nämen se där, då hade Leo (min 1 år äldre kusin) dragit in en massa polare som självfallet skulle envisas och sitta och skabba i solen med mig och min lite "lätt" avklädda kropp. KUL. Hann ju dö ca 23 ggr..
 
Jaaaaaja, har äntligen kommit hem och chillar med datan i knär och hörlurarna i öronen. Ikväll blir det bara att ta't lugnt. Två anledningar.. 1. Fucking mens, nog pratat om detta. PUNKT. 2. Ska upp hyfsat tidigt imorgon och ta mig hela vägen till Uppsala. Why? Fira min kära mormor som fyllt pensionär, grattis än en gång♥
 
 
Los bildoros från de senaste dagarna.
 
 
Doooooonken ♥
 
 
Kvällspromenad!
 
 
Hade lite tråkigt...
 
 
Kladdkaka med vaniljglass toppat med chokladsås, mumma!

NU; mot Tyresö!

Kategori: Allmänt

Shopping in tha city.

Kategori: Allmänt

Denna dagen har vart väldigt bra. Sprang runt mellan alla affärer, Pill hittade både det ena och det andra medan jag höll mig lågt inom shoppandet. Dock fick jag med mig 5st små 4ml Escada parfymer. Alla luktade jätte gott! Har inte ätit någonting på hela dagen utan den lilla brownibiten + 2 kaffe så vart helt lam mot slutet.. Kom hem till en god måltid! Blev nån thaigryta shofräsh.. 
 
Nu blir det att smälta maten en gnutta sedan fara iväg till gymmet och svetta av mig lite!
 
 

Uppe med tuppen!

Kategori: Allmänt

Nämen se där vem som är vaken nu?! Mimsen ja.. Vaknade strax efter 10 faktsikt(!!) Det första jag gjorde var att checka instagram, beroendeframkallade! Följ moiii; kiindstrand :)) (lite reklam bah sådär vava..
 
Nej men vad händer todayish? Ska till stan med Pillsnorr. Wiiiie, jag och mitt shoppingberoende just nu alltså.. Icke bra men jävligt kul! Ska försöka få mig ett gympass ozzååååå.
 
 
10 min senare..
Letade och letade! och tillsist hittade jag denna bilden på oss.
Vi är efterblivna, måste ta fler bilder ihop mannen! ..bleka var vi för att det var vinter!