Mimmi Kindstrand

Fredag!

Kategori: Outfit

Snart kommer min pojke och hämtar upp mig. Sedan blir det lite fix och trix innan vi far till folkracebanan där helgen ska spenderas!

Ha en trevlig helg folks, puss!

Sjuk-style.

Kategori: Allmänt

Det är tur att jag har en sådan stil när jag är sjuk (bjuckar tom på glasögonbild?!?!!!!!???!!). Bra, fint, hej.

Sjukisfredag!

Kategori: Allmänt

Tjo bröder och systrar!
Nu äntligen har jag tagit mig sunt förnuft över huvudet (eller vad man nu säger??) och sjukanmält mig efter en veckas feber och Alvedonknaprande..
Så hur ser dagen ut? Mjaaa, dricker cola och lever loppan här i soffan, förövrigt har vi dejt med tvn. Najs, soft, chill.

Ska väl ta mig en dusch snart också, får se hur många utav dessa jag kan pricka av dååååå.

Stängning idag, jobba till 18:30!

Kategori: Outfit

Tjosanhejsan.

Kategori: Outfit

Nu är det så att jag har haft feber i en vecka, och jag är så pissans förbannad på att jag aldrig kan träna!! Bara bita i det sura äpplet och älska livet som (Alvedon-)knarkare.
Idag då? Jobb som vanligt, idag till 17. Efter blir det att catcha med gamla goa vänner. Himla mys och efterlängtat såklart. Sedan sover jag med min babe. Bästa!
Får se ifall jag sjukar mig imorgon så jag kan bli frisk nångång... Hm.

Anyhow, me today.

Med en kaffe i handen, påväg till jobbet..

Kategori: Outfit

Fredag!

Kategori: Outfit

Idag jobbade jag 12:30-16, riktigt skönt! Sedan hem, välkomnade lilla stampe som mamma gladeligen välkomnade till familjen. Han blir kvar en vecka endast dock. Jag åt och fixade mig och for sedan iväg. Hoppade precis av bussen och ska umgås med D. Jag klagar inte hähä.


Två outfits har avfyrats idag.
Jobb vs. Fredagsmys -outfit!

Torsdagsblogga är min grej..

Kategori: Allmänt

Hähä, jag suger på att blogga!

Hej iaf,
Vad har hänt den senaste veckan? Jo, i helgen var det mys med min babe och även kräftskiva med skönt folk som avslutades på krogen. Jag har tränat som en gris och även jobbat. Kul liv hejhej. Idag är min första stängning också, wiho.. Har verkligen lust att låta denna dag spolas bort! Eller åtminstone dra fram tiden till 18:30, då jag slutar, för just idag vill jag inte worka. Det blir att åka till SÖS efter jobbet också. Hälsa på storebror och Emelie som är inlagda..

Nääää, nu får det vara slutbloggat för denna gången. Jag ska gå förbi Ica innan jobbet, köpa mig lite mörk choklad så jag blir glad.
Bild: från i veckan nån dag innan jobbet. PUSSS

Uppehåll?

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Hemskt ledsen för mitt usla bloggande. Har inte haft varken tid, ork eller lust. Har haft mycket för mig nu innan jobbstarten. (Bla träffa släkt från staterna, sjukt kul! Men även umgåtts med D en hel del) Och ja, jag kan säga att jag trivs så in i berget!! Älskar både barnen och kollegorna. Jag har även kommit igång med träningen, känns grymt.
I helgen blir det mys med pojken, kräftskiva och lite sådant skoj. Love life på hög nivå.

Nä nu ska jag försöka sova, personalfotografering imorgon bl.a. (och jag som trodde jag slapp sådant nu när jag gick ut skolan.. Men icke sa nicke!) Godnaaaaatt.
Bilder: från jobbet idag.


Vuxenheter hit och dit..

Kategori: Word

Tiden går på tok för fort.
Alldeles nyss stod jag i min lila knälånga klänning med glittriga blommor på. Jag hade precis avslutat mitt 3e år i grundskolan och var exalterad på hur sommaren skulle bli.

Den 5e juni 2013 stod jag på Fredrika Bremer trappan med min vita klänning och hatt på huvudet. Inte alls lika exalterad inför sommaren som för 9 år sedan. När jag stod på trappen visste jag inte alls hur min sommar skulle se ut, och framför allt inte hur hösten skulle se ut. Det var väl min största rädsla.. Men det var där min resa startade, till det sk. "vuxenlivet".
Jag älskar mitt liv, ingen tvekan om saken. Men faktum är att jag är nog lite rädd och osäker på vad livet har att erbjuda härnäst.

Fast jag har en underbar och stöttande familj, finaste vännerna i världen, en pojke jag verkligen tycker om, och mot hösten - ett jobb. Mer än så begär jag inte för tillfället.

Hippiestyle.

Kategori: Outfit

Två partydagar, pheew..

Kategori: Party

Halloiii,
Jag haft 2 sjukt mysiga dagar/kvällar/nätter med frugan. I måndags åt vi gott, drack gott och bara chillade på min balkong. Mitt i allt bestämmer vi oss för att träffa Pernilla då vi ändå skulle natthandla chirre på Statoil. Himla spontant men grymt att få träffa henne igen!
Igår, tisdag, gjorde jag en pangfrulle till mig och Amourina. Efter vart det filmslappis i soffan och sedan vidare till Tyresö. Vi käkade gomiddag och bara njöt utav dagen, alls 5 här hemma. På kvällen drog vi ut och träffade lite folk, drog med mig kusinen också, på en strand där vi drack lite gott, spelade, nattdoppade oss och tom tänkte sno en båt.... Men då kom skjutsen som tog oss tillbaka till verkligheten hehe.

Idag är det lugnt (äntligen haha). Ska träffa en efterlängtad D. Wiiii! Det var la allt för nu. Bjuckar på lite bilder från det senaste. Så mycket bilder från gårdagen har jag tyvärr inte för då var det mest Stephanie som var fotograf hihi. (Det är vattenpipa vi röker, inget annat för den som skulle tro det...) tja!

Hallå där.

Kategori: Allmänt

Helgen på folkracebanan med D och hans familj har vart grym. Tur med vädret har vi haft också, varmt som satan har det vart. Härligthärligt. Sov hos D igår och kom hem idag. Har slappat, städat lite och umgåtts med mami och Fredde. Snart kommer Amourina hit. Vi ska äta gomiddag och ha lite vinkväll på balkongen. Bäst kvällsplaner!

Puss!
(Trött och sliten Mimsan)

Todays.

Kategori: Outfit

Bild: tagen på sjukhustoaletten idag. Hähä. Var där och fixade mitt frikort.. Jag <3 sjukhus, tyyyyp.

Krimskrams & fika.

Kategori: Shopping

Pannkaks-torsdag!

Kategori: Allmänt

Bilder från senaste dagarna.

Kategori: Allmänt

1 Augusti.

Kategori: Allmänt

Usch, tiden går så fort.. Eller ja, sommaren tar gärna några snabba kliv i riktning mot en kall höst och ruskig vinter...
Nåväl,
Under de senaste dagarna har jag hunnit träffa kusinen, sov där och drog till stora staden dagen efter. Åkte sedan med D till honom. Lika trevligt som vanligt! Och för att inte glömma så togs en oskuld den kvällen.. Det var nämligen en Ben&Jerry-oskuld! Han hade aldrig ätit bj, tro det eller ej..!
Skämt å sido. Så igår då, slappade hemma. Hade ingen ork till nå annat. Gjorde negerbollar, gick på restaurang med mami och sedan hade vi myskväll, hon och jag.
Idag har vi röjt lite, blidde bra! Vi ska snart fixa lite ärenden i handen. Sedan ikväll blir det att träffa min gosegris Amourina! Sova där och imorgon åka till våga med D och hans familj. Folkraceheeeelg, wiowooo.

Nu vet ni vart ni har mig, ciao!