Mimmi Kindstrand

The End.

Kategori: Allmänt

Nu har detta gått för långt, tyvärr. Kommer vara snustorr på bloggen lite framöver tack vare personliga anledningar.. Tack för mig.

Såååårrybåååry!

Kategori: Allmänt

Har haft en awesome dag i skolan, tog somsagt inte med datan för vi har bara haft chill -lektioner som då film osv. Efter skolan drog jag, linn, johan, lull & pill till Vera's Butik och fikade lite. Sen en snabbistur till ÖB för godis shopping. Åkte sedan hem till Pill där zgod middag serverades. Kollade på gårdagen BB avsnitt och alldeles precis vart det semmeldags och vi lekte och hade kul. Nu sitter vi och ska göra nå ölgame fast med lärre haha! Så ska leka vidare med mina friends!°

Lite bilds --->




sumpigt inlägg! ajaaaaaaa, pussi

Mimsen tar en funderare..

Kategori: Allmänt

-onödigt inlägg på ingång-

Överväger att faktiskt låta datan vara hemma imorgon..? Första lektionen - film, andra lektionen - ny lärare = chill, tredje lektionen - film, fjärde lektionen - planera osv inför den där grejen.. ah kommer inte ihåg, men onödigt med datan med på denne lekton iaf!
Fast å andra sidan.. när man väl är i skolan och alla andra har datorer blir man lite sugen på att bara lalla runt på fejjan, bloggen och spottan. Åh jag kan inte bestämma mig! Antar att jag är för slapp och skiter i den så jag går helt tomhänt till skolan imorgon. Skönt. Ska ju dessutom hem till Pill efter skolan with tha crew och käka middag osv, så skönast att gå tomhänt. Ja. Ja, då var det bestämt. Godnatt<3

BRUTALT var ordet!

Kategori: Allmänt



Ett BigPack hade då inte vart så fel just nu.. Anyway! Är nu hemkommen från jobbet. Fick äntligen mina skor idag, awsomeness. Ska jobba en halvtimma extra på lördag alltså 11-15.30. Låter som en plan sickan! Och som övertexten lyder, känns det fanemig som att allt har gått och blivit brutalt! Vad fan hände med livet? Allting går upp och ner. Ena sekunden är allt frid och fröjd och andra sekunden är det då inte detsamma.. Men en sak är säker, jag tar dagen som den kommer, eller som man brukar säga "Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya" Trots vissa snesteg är jag väldans glad på livet right now vilket är braoooow!

Nu tänkte jag göra som så.. att jag hoppar in i en dusch! Sen efter klockan 22 ska jag invänta ett samtal från min käraste storebror så ska vi snacka av oss! Han hade tydligen ringt & messat mig i förrigår, och ville då prata om något. Åh, haha.. Fail som sagt att min mopbil la helt och fucking hållet av i tisdags eftermiddag! Kan någon i denna universumsplanet förstå vad detta innebär? Innebörden av att teknologiken (alltså min fån) la av så har jag inte vart nåbar, via fån, sen i tisdags! Åååååååh, kill me slowly. Men med lite trix och fix så ska jag köpa en Iphone 4 alldelses snarast. Lönen inkommer ju imrogon. Men tro som fan att jag sparat! 4lax. Så rsten tillkommer nu med lite hjälpa av papi. Åh, nu babblar jag onödigt jävla långt..
Aja, pusssssssss!

Eller btw, L'ÄNGTAR SÅ IN I NORDEN TILL DEN 26 JUNI<333 Kan någon ana vad som händer då? I can give you a clue... ----->


Jag och mina brodrar från andra modrar (yeah.. gangstah*blick*) alltså, Pill & Lull ska ha så galet jävla ruuuuuuliT! Har planerat outfits, mat och diverse andra långtidsplaner inför detta. Åh, taggitagg på dettaaaa!

Man bara måste älska detta väder!

Kategori: Allmänt



Sitter just nu i min bastu, eller rum? Vette fan.. ingen skillnad! Så soligt och skönt, man ser torra fläckar på marken och snön bara dunstar bort huhuhu! Toppen på moset så slutade jag 12.40 idag. Rätt onais? Njaaa. Ska fixa lite här hemma, sedan ta bussen till jobbet vid halv fyra. Det är dagens planer det ja!
PUSS

Så jävla brus!

Kategori: Allmänt



Åh tagga galet till Peace n' Love! Det var typ det enda vi kunde tänka på igår och idag på bussresan, drömde t.o.m om det. Haha! Iaf, gårdagen var megamys osv. Somnade skapligt tidigt igår, runt tolvsnåret. Vaknade idag av alarmet som gock fucking 06.00!??! Pillan missuppfattade när vi skulle upp... bara att somna om för att sedan gå upp 07.18 bra tid ;) Sitter nu i skolan. Grazze har samtal en och en så vi gör ingenting nu hehe. Ska snart upp till Caféet och köpe en kaffe<3333333333 Gotti..
PUSS

DE 3 PARTYVÄNNERNA!

Kategori: Allmänt



HAHAHAHA åh gammal bild på oss<3

Jag och Lollo drog en liten spontanare och ringde Pill och sa att vi skulle våldgästa hennes stuga så vi laddade upp med den nya kexchokladchokladen och pringels och vi tog även med toffe till alla oss tre! Åh man bara måste älska dessa tjejer! Nu medan vi inväntar middagen som Pill & Lull gör (favorit i repris, KYCKLINGGRyTAN MED 11 KRYDDS) checkar jag gårdagens BB avsnitt så jag inte ligger efter ikväll när vi ska se! Menmen, bajbaj :*

Onsdag

Kategori: Allmänt

Är nu äntligen hemma! Lull i medfölje. Dagen har vart pain.. hade utedag och jag bröt benen tack vare dom där jävla skidhelvetena! ÅH! Började blöda och fick sjukt blöt bakdel och började frysa utav bara hel****.... Träffade praktikbarnen nere vid rudan också. Fick en liten kommentar "Mimmi fryser du?" "Ja, vadåra?" "Din rumpa dallrar!" Hahahahah made my day :') iaf, idag har jag vart huuuuuur duktig som helst med matten, gjorde klart HELA mattepappret. Amagash. Men nu ska jag vara social med lulliiioo, pusssssss

Dream on biatch.

Kategori: Allmänt



Har precis kollat klart på gårdagens avsnitt av BB medan jag åt denna ljuvliga semla! Den var då godare än den såg ut hehe. Åt även pannkakor till middag som mami lagat. Är ju internationella pannkaksdagen idag! Och så var det inte på en torsdag :pPPppPp anyway..
Är så duktig, både städar/dammar och tvättar. Hämtade precis upp första omgången av tvätten. Ska ner om 50 min igen och hämta den andra och sista omgången. Sjuuuukt mycket kläder man har då.
Kom nu på också att vi har "vinterdag" imorgon.. Åh, pust & stön. Frågan är då.. ska jag ta mina jumpadojjor som läcker in? Nääää. Ska jag ta mina klackar som då inte läcker in? Nääää. Ja men vafan jag går barfota! Ge mig sommar!

The good and the bad times, we've been trough them all..

Kategori: Allmänt



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH har vart så bitter idag. Dör. Allt bara händer på samma gång, hela tiden. Varför? Och varför ajg vart så bitter idag beror på 3 saker, 1; vaknade på helt fel sida helt enkelt.. 2; Britthelvetet förstör allas dagar? behöver jag ens förklara? 3; Min mobil är cp och sätts inte på. OCH för att inte glömma fitt-F. Ska slita av hans huvud. Varför har man småbrorsor för? Använd skydd förihelvete!!

Anyway.. Har sovmorgon på fredag till 8.40 ist för 8.00 yaay! btw lixx. Har haft skola som vanligt. Inget intressant. Eller jo, jag Mickis & Stolle gick till Sara (mentor) för att skvallra om Britta***** seriöst jag kan nog inte säga ett enda gott ord om kärringen!

Nåja, efter skolan köpte jag semlor till familyn. Gick hem och städade ruset av mig. Dammat, sorterat tvätt som jag förövrigt ska tvätta om en timma. Så skönt att äntligen kunna ta vilka kläder jag vill utan att behöva tänka att dom ligger i smutsen. haha Slapp chey som inte tvättat på ett tag? japp.
Nu ska jag sluta skriva för jag är på tok för sur för detta.

21/2-12

Kategori: Allmänt



Ååååååh, denna dagen kan gå och ta sig i någon mörk grotta... Är på så pissigt humör! Men men man får då inte glömma att det är semmeldagen idag. Blir att flöska det idag! inte nog med att jag började dagen med några skopor BJ ...woupsi :$ Men nu ska jag vara duktig på engelskan.
PUSS

Cha cha!

Kategori: Allmänt



Dagen har vart bra. Två lektioner. Redovisning på första, jag var inte klar med skiten så jag presterade inte på topp.. fan jag som skulle ta denna termina seriöst och verkligen studera flitigt! Får hoppas på det bästa för framtiden, haha. Efter skolan tjillade vi galet. Jag och Patrik lirade järnet på "vem där?", väntade in Chrisseboii och Martin sedan gick vi till c. Drog till subway, sen en snabbis till Sabis och inhandlade Ben & Jerry's Coconuterly Fair och mutlivitaminjuice. Mummaaa! Tog bussen hem och bänkade mig framför Big Brother som jag inte kunde se igår pga att vi inte har 11an !?!?!? aja, blir att titta på reprisen hädan efter på datan.. Har fått sällskap via tele av Wille hela dagen/kvällen. Så det var trevlans! Men nu ska jag kolla på Familjen Annorlunda och efter det blir det att plugga flitigt...
PUSS

Då som Nu?

Kategori: Allmänt

Hur mycket kan en person egentligen förändras? Här är iaf några bilder på mig.




1997 - sockersöt liten tös med inga som helst problem i världen.



1998 skulle jag tro? Spice Girl var min thing då.

Många år senare (har inga bilder på macen).



Nyårsafton 08-09 (?)



Grundskolan. Finisvännen Sofie.
"Ta vara på tiden du har" är en mening man egentligen inte tänker på. Synd tycker jag. Tiden jag och Sofie umgicks dagligen kunde vi nog aldrig gissa att vi skulle gå skilda vägar. Absolut inget ont. Jag älskar henne utav hela mitt hjärta men gymnasietiden kom och vi flyttade in i två helt olika världar. Saknar henne och mitt fina tjejgäng som jag umgicks med så flitigt just vid den här tiden då bilden togs.



Sofies mode, så att säga haha! Man kan översätta detta med "rolig engelskalekton!"



Partyyy med Sofie! hehe..



Här är en "underifrån" -bild från balen med Sophia. Missar you much!



Balen. Woupsi!



Början av gymnasiet. Fina vännen Lollooooow!



Gymnasietiden. För över ett år sedan.



Återförening. Klass 9 mu, dock under gymnasietiden.


Kul att se hur man förändras, haha. Vad man har gått igenom. Vilka minnen.. anyway.
Nu ska jag sova, nattiiiii!

You call me a bitch, like it's a bad thing?

Kategori: Allmänt



Har inte uppdaterat pga vissa anledningar. Har vart en hel del knas på senaste.. men iaf. Alldeles strax ska jag bänka mig i soffan med min naturgodis påse framför första avsnittet av BB.

PUSS

Godmorgon lördag!

Kategori: Allmänt



Ja idag är det lördag. Åh. Jag mår fortfarande skevt men det är luuugna puckar! Är dock lite avis på mina tjejor.. Dom verkade ha skitkul igår. Och då menar jag skiiiiiiitkul. (Hotel? det får ni förklara senare mehehe) Själv gick jag och la mig efter 21 igår liksom. Vaknade pigg och glad idag iaf. Har pratat nu hela morgon med nån William. Här får man veta lite inside information.. ojoj ;) Nog om detta! Nu tänkte jag börja förbereda mig inför jobb, 11.30-15.30!
PUSS

Tyresö ♥

Kategori: Allmänt

Bered er på en bibel.

Kom till skolan och det kändes som att jag vart borta minst en vecka! ..en dag var jag hemma liksom. "Hej jag heter Mimmi och jag älskar skolan" *my friendz! Partade loss med en cola och klubbor i skolan ozzå, hihi. Iaf, har missat en hel del när jag vart borta en dag från skolish. Vi ska ha musikal och det första alla säger när jag kommer innanför dörrn var "Du ska sjunga, du och Pillan är dom enda som kan sjunga så det är ni två!" haha dog, var visst inte riktigt hela sanningen men allt löste sig och jag är nöjd med min roll. Var förövrigt en skitrolig lektion med mycket teatrande osv.

Efter skolan var det planerat att jag, Pull & Lill (hahahaha menar såklart Lull & Pill, skevt men suddade inte för det såg ASkul ut xd) skulle hem till gamla goa Tyresö ♥ åååååh, som jag har saknat! Vart serverade 3 -rätters middag! Gjord av Sanna & Amanda :) Förrätt; kräftsoppa (aaaapagod, trots att jag hatar kräftor haha?) varmrätt; kött, potatis, fetaost och sallad brevid, efterrätt; kladdkaka med jordgubbar vid sidan om. Magash! Gott med massa smarr i magen när den kurrade ljudligt! Efter maten fick vi skriva ner vad vi tyckte om dessa tre rätter och betygsätta (som i "halv åtta hos mig") asgulliga tjejor!
Efter maten var det dags att festfixa sig. Jag lockade Pillans hår. Gjorde som Kenza sagt att hon gjort (avundas hennes alltid snygga hår!) snurra på håret innan du slingrar in det på locktången. Vart huuur fint som helst, tyckte Pill med men hon kanske inte bara ville göra mig ledsen? ;) HAHA skämt å sido..
Jag åkte iaf hem med tjugo i åtta bussen, trots stora övertalningsförsök utav mina finfin, snygga och festfixade brudar. Åååååååh, lagom otaggad på fest ellerrrr? FML. Anyway..

Nu i efterhand märker man hur liten världen faktiskt är! Träffade på typ 1000 människor som jag känner, eller ah kände.. Blir ju så när man börjar ny skola, flyttar och startar ett helt nytt liv. Här jag bor nu, lyfter jag inte ens huvudet när jag går förbi en människa medan i Tyresö måste man kolla upp så fort man går förbi någon för att i Tyresö känner man allt och alla. Lite nostalgi när man går i gamla fotsteg som man avgjutit flera år tillbaka..

Nåja! Nu ska jag försöka sova lite och framförallt sova bort den sista febern, hostan och förkylningen. Ska ju jobba imorgon och efter det får jag se hur det blir. Är lite dubbelbokad.. men det blir mysig vilket som!

PUSS

Look

Kategori: Allmänt



Fett populär, har massa kompisar på hakan. Men såhär såg den slappa sminkningen ut. Ingen eyeliner och grejer! HEHE. Ser lite drogad ut, har trots allt fortfarande feber..



Rockar loss med min svarta sköna poncho, ett rött "över-rumpan" -linne under och ett par svart jeansleggings.

Nu ska jag åka till skolan, yaay som jag har längtat!
PUSS

Stort piller..

Kategori: Allmänt



Detta gigantiska piller tryckte jag i mig idag och förvånadsvärt vaknade jag idag hyfsat frisk! (seriöst satte typ pillret i halsen, något Linn aldrig skulle trycka i sig hehe).
Jag tänkte iaf kanske försöka ta mig till skolan.. Funderar på ifall det är en dum idé? Vill verkligen jobba imorgon. Jobbade ju aldrig igår. Fan, jag måste jobba imrogon. Ska jag ta chansen att dra till plugget? Åh, ååååångest. Närå. Det är bara så grymt tråk att sitta hemma all alone. Men nu iaf ska jag äta frulle!
PUSS

I'm tired of people telling me what to do and trying to live up to everyone's expectations. FUCK OFF, this is my life, not yours. Don't worry about what I do.

Kategori: Allmänt

Shooo broes!

Har somsagt vart sängliggandes med tempen skjutande mot höjden.. Kan då fan inte minnas när jag mådde såhär dåligt senast. Men har proppat i mig massa tabletter så flyger på moln just nu! Så det ä chill. Dock hostar jag sönder lungorna. FYI.

Trots att jag haft en "vara-hemma-och-tycka-synd-om-mig-dag" åkte jag iväg en snabbis till min kära praktik. Lovade för detr första att hämta min pärm och såklart för mina älsklingar. Febern svajade på toppen och jag var helt nerdrogad, trots detta så vart barnen glada att se mig! Otroligt, hihi. Och för att inte glömma, hur glad jag vart. På fullaste allvar var det dagens höjdpunkt då jag träffade mina kidz och fick krama ihjäl dom

I vanliga fall när jag är sjuker brukar jag inte få i mig så mycket näring mer än typ en macka som jag tvingar i mig.. Dagens matintag --->

  • frukost; risifrutti.
  • lunch; en smarrig apelsin.
  • middag; en tacorulle & två våfflor (bra blandning, I know).
  • kvällsmål; två chokladbitar och en kopp te.

Inte sååå illa pinkat för att ha legat bortdomnad hela dagen!

Nog om detta tramset. Nu ska jag och min 38 -gradiga feber (märk då att den sjunkit en HEL grad under dagen, yaay! kanske beror på att jag knaprat piller som om jag bodde on the street..) ska jag försöka få mig lite sömn!

PUSS

-

Kategori: Allmänt

Fest hos sjuklingen

Kategori: Allmänt

"God" morgon..

Kategori: Allmänt

Har vaknat typ 794794789 ggr inatt.. Tog tempen 39 grader. Snorar & hostar som ett svin. Vill just nu bara ligga i koma. Det här med att gå till skolan, träffa barnen på praktiken och jobba ikväll? Kommer antagligen skita sig. FML.

Här har vi en sjuk jävel!

Kategori: Allmänt



Tog precis tempen, 38.4 och i vanligt fall har jag kring 36 så det är en radikal förändring! (ooof, pluspoäng för moget skrivande HAHA ellerrr) har iaf legat i plurret. Låg där typ 1,5 h och snackade galet med frugan. Kvicknade till lite då, men nu mor kvällen mår jag prutt så jag har bara degat i soffan, blivit serverad med mat - tacos. Dock, som bilden säger, jag ska ta mig till plugget imorgon iaf! Får se hur länge jag står ut.... Men NU ska jag sova ruset av mig.
PUSS

Be yourself and nobody else.

Kategori: Allmänt

 

Shoo broes!

Kan summera gårdagen som riktig bra och mysig! Filmen var huuur bra som helst, och sällskapet likaså.

Idag, har jag vart i skolan. Ganska chill dag. FSF, matte, idrott (teori), lunch, historia, klassråd och sedan verkstad som jag inte gick på. Gick hem efter historian för jag mådde aprunk. Kände mig febrig, hostade all the time, snorig, sprängande öronvärk osv. När jag kom hem och tog tempen stod den precis under 38 strecket. Vanligtvis har jag runt 36 så det är sjuhelvetes feber för mig! För att glada upp mig lite skar jag upp jordgubbar och la fint upp noblesschoklad brevid. Mums!

Nu tänkte jag bara ligga i sängen och dö. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon och framför allt jobbet..

PUSS

Mellanlandning @Mimmis place

Kategori: Allmänt



Dejt på kärleksdagen - CHECK, mjukisar - CHECK, Toffe - CHECK!

Nu blir det att smälla i oss toffet, käka sen åka vidare till stan och möta vår tredje dejmedlem.

PUSSSSSSS

Sometimes, our eyes need to be washed by our tears so that we can see life with a clearer view again.

Kategori: Allmänt



Sitter nu på engelskalektion. Hade tidigare lunch, gick till sabis och köpte jordgubbar och god nobless choklad. Hade sen eng och jag dampade till, vart asirriterad osv av olika anledningar. Har nu sve och vi läser en bok "Låtsas Kungen" Åååh. Vill att skoldagen ska ta slut så jag och Lollo bara kan åka hem till mig och tjilla galet och dricka vårt toblerone kaffe som vi inte hann med imorse.. Efter det iaf ska vi åka till stan för att hämta ut biobiljetterna sen gå runt i stan lite och invänta Pill. 18.50 blir det bio, sen ska jag hem och mysa med min mamma och F.
PUSS

HAHA, sad but true..

Kategori: Allmänt

Alla fjärtansdag ♥

Kategori: Allmänt



Godmorgon!

Själv hade jag då inte en så himlans bra morgon.. Jag och Lollo pratade så länge igår så vi försov oss imorse. Yaay.. Vi hann fan inte ta vårt morgontobleronekaffe. Fixade oss och sprang till bussen. Tappade plånkan och grejer men Lollo fiskade upp den dirr. Awesome. Kom precis i tid för matten. Nu sitter jag på engelska med ny lärare så det är "lära-känna-alla" -lektion. Om en halvtimme är det lunch. Lady och Lufsen heter tydligen dagens maträtt, hoho. Men nu ska jag vara duktig och lyssna.
PUSS

Tjillar mä Lull :))))

Kategori: Allmänt



Jag tar dagen i korta drag; Åkte till gamla praktiken med Lollo som sällskap. Åååååh, så glad att se all igen <3 Drog sen till c för att möta alla andra BFare med några av min praktikbarn som sällskap, haha! Askul. Barnen drog och vi andra gick till donken. Jag och lull bestämde oss för att ha filmkväll så här är vi nu. Har handlat gott tills ikväll bl.a toblerone kaffe, glass och marabou. Vi tittar lite på bilder på lulls data och hittade massa goda cupcakes så jag letade upp denna goding (påbilden dåraaaaa) haha assöt!

Heeelt cp inlägg men nu ska vi tjilla vidare!
PUSS

Dagen skratt!

Kategori: Allmänt

Jag och Linn går till maten, när vi ska ta tallrikar hör jag en busvissling varav jag vänder mig om. Ser då en kille som är så groteskt jävla wierd och ful med sitt jävla stolta leende på läpparna. Jag säger som Pillan säger "Tror den fula människan att den kan få mig, vilken förolämpning!" Hahahah bästa! Nej nu ska jag inte vara elak men det var fan dagen skratt..

Crazyyy day!

Kategori: Allmänt



Solbrills och allt ;) haha idag ska jag fan ha en bra dag! ooohja, så nu tar jag mig till skolan då!°
PUSS

Love with your heart, not with your eyes.

Kategori: Allmänt



Kollade knappt på kontoret. Men det lilla jag såg/hörde var det programmet skit.. Stängde in mig med lurarna i öronen på högsta volym. Så skönt att stänga allt ute. Både psykiskt och fysiskt :) Kollade precis klart på Wallander - Vålnaden. Ska nu somna med lurarna i öronen och försöka vakna upp med ett leende på läpparna trots allt..
PUSS

Ulrik Munther till globen, 3-1 till Sverige = bra helg ♥

Kategori: Allmänt


Är då här med förälskad i Ulrik Munther

Har haft en gryyym helg! Kunde dock inte låta bli att slänga iväg en liten tanke då coh då till mina små barn som ajg saknar som tusan! :(

Jobbade iaf som vanligt igår. Hade lobby, vilket betyder att jag ska stå och städa osv men fick även vara springflicka och göra allt dom sa åt mig att göra. Hohoho. Köpte med mig en Mc Flurry a la´ Mimmi. Två drag daim, ett sprut choklad och ett sprut kola. Smällgod! Åkte till c och mötte upp lillsis och även kusin Saga. Köpte geléhjärtan och marabouuuu. Chillade lite med dom osv. På kvällen vankades det Melodifestivalen med en bamseskål med godis, Ben & Jerry's osv osv. Idag har vi bara degat. Gick till c en snabbis, fick med mig en vit BH vilket var awesome! Åt blåbärspaj och vaniljvisp till Sverige-Finland matchen. Har också ätit tortilini (stavning?) både igår och idag, mumma!

Åh vad knas inlägg men är helt knas i huvudet! Nu ska jag kolla på Kontoret. Får se ifall det är bra. Ska smarra med jordgubbar, marabou och geléhjärtan till detta, rätt nice!
PUSS

Godmorgon broes!

Kategori: Allmänt

Vaknade för knappa 20 minuter sen. Somnade innan tolv igår. Heeelt otroligt vad jag kan sova och ändå känna att ögonlocken hääänger. Usch vad trött jag är! Anyway, nu har jag mycket tid innan jobbet. Känns skönt då jag ska åka strax efter 11. Ska hinna packa lite till sleepover'n hos lillsis ikväll osv. Och såklart kommer jag få träffa min kära papi! Hm, blir nog inte så mycket bloggande resten utav helgen.. ska spendera varje minut jag kan och får till Helene (låtsas/plast/styv/halv -mamma), pappa & lillsis

Vad vore jag..

Kategori: Allmänt

Crying is like breathing. The more you hold in, the more you let out.

Kategori: Allmänt



Bestämde mig tillslut för att åka till storebror. Kom dit då det var chillkrök typ. Hann vara där i någon timma eller så och kände att jag hade verkligen ingen ork för detta så åkte hem istället.. När jag kom hem gjorde jag fattiga riddare, mumma! Mös med det framför Mr. Bean med familjen. Nu ligger jag nedbäddad i sängen för att sova.

Imorgon blir det jobb och dirr efter tar jag bussen till gamla goa Tyresö för att möta upp lillsis i c. Då ska vi shoppaaaaa - godis! Mumsa med det framför melodifestivalen och sedan sussa där. Awesome! Hoppas jag träffar pappa då också..

PUSS

Skål!

Kategori: Allmänt



Skulle träffat en söt en ikväll. Men inte fan blev det så.. Får ta igen det en annan dag!
Känner mig jätte febrig och helt däckad o-nice broo.
Invirad i morgonrocken skålar jag just nu med en god kaffelatte och svullar choklad som jag fått på praktiken. Åh, praktiken. Blir fett depp när jag tänker på att det var sista dagen idag.
Kanske åker hem till storebror ikväll och sover där, för det blir närmare till jobbet imorgon. Får dessutom träffa honom isf, innan jag däckar dvs. Eller så stannar jag bara hemma, får se.
PUSS

Visste att den här dagen skulle komma, men inte fan trodde jag att det skulle vara så här jobbigt!

Kategori: Allmänt



Gissa OM jag vart glad?

Dagen startade på bästa sätt, småstjärnorna! Alla barnen var så grymt duktiga och jag stod där som en jävla morsa och småsnyftade när mina gullisar tog ton. Min handledare avslutade sen med att säga att det var min sista dag och alla skrek "nej" och buade. Men en sekund efter vart dom hur glada som helst, dom små liven.. dom såg att jag skulle dela ut glass, HAHA! Asgladaaa! Kan inte räkna på 17 händer hur många kramar jag fått idag. Varenda en kommer jag minnas! Åh. Mina älsklingar. Kunde inte se dom i ögonen och säga att jag inte kommer tillbaka på måndag. Jag vart t.o.m kallad svikare. Awi.. Ett förslag som kom upp var, att en pedagog där skulle anlita mig som assistent. Smart ;)

JAg höll mig för tårar helda dagen då jag endast haft ett stort leende som fastklistrat i mitt fejs. På bussen hem, brast det. Åååååh, pinsam tjej som bölar på buss, ah tjafan! Menmen.

-18 C° ute, feeeeeeeels good!

Kategori: Allmänt



Nu ska jag för en sista gång ta mig till min älskade prsktik..
Så NU kan jag säga vad jag ska ta med mig - glass i stora lass! Tror dom kommer bli glada ;)
PUSS

Hejdå emo.

Kategori: Allmänt



Har som sagt inte vart på topp. Men nog pratat om det!
Har då praktiserat idag. Var rätt chill, lååånga raster och pannkisar med sylt & grädde, lite små fix och trix inför småstjärnorna som är imorgon. Ååååååååh, kill me. Vill inte att det ska vara sista dagen imorgon. Idag sa en pojke till mig "Mimmi?.. kommer jag få en kram imorgon innan du går?" DOG.. ville bara krama ihjäl honom haha, och såklart alla andra små snuttisar ♥ btw, vankas bröllop imorgon också. Mellan mig och en handsome guy på praktiken. Kammade hem en 5a! (5-stjärnig????) sk.. jag är så rolig.

Dagen gjordes bara bättre när jag kom till jobbet. Såklart! Möttes i omklädesrummet av Johanna. Skönaste_bruden.se! Nejmen har flummat sööööönder. Åh, man bara måste älska mitt jobb<3333 "Noa gick in i mitt öga" "Va, nej... ditt öga gick in i mig?!" Såååå roligt har vi ;) Stannade på en fika efter med jobbarkomizarna ozzå. Fick sen skjuts heeeeela vägen hem av Jonathan, gulleeee.

Nu blir det att hoppa in i ett mysigt bad efter all kyla och såklart måste jag lukta gott imrorgon då det händer grejjjööör. Höhö, hemlis.

PUSS

F*ck 0FF

Kategori: Allmänt



Jag är fullpackad. Fullpackad med skit. Sad but true.. verkligheten kom ifatt mig när jag svävade på moln. Nu är det dags att förstå. Verkligheten är en f*tta rent ut sagt. Vill stoppa en kniv i magen på denne "Verkligheten" eller.. så, kan jag bara inse och försöka bygga mitt liv efter denne "Verkligheten" Fast, inte ikväll.. Ikväll pekar jag finger åt "Verkligheten" och tar tröst av mami, som när jag var liten. Då "verkligheten" var som bortblåst.
Tack och hej för mig.

TPDSD = Trött På Denna Skit Dag

Kategori: Allmänt

Trångsynta jävel...

Kategori: Allmänt



Godmorgon, höll jag på att säga..
Är fittjävla irriterad men ska inte låta apor dra ner mitt humör.

Har gått bra på praktiken idag. Kallt som ett sat var det dock. Har inte vart min dag idag bara.
Efter praktiken gymmade jag, 20 min löp & 25 min cykel. Tare lugnt pga min hosta.. Hämtade upp Fredde en trappa ner (smidigt) och åkte till Ica och köpte med mig en Paradis ask, kosta bah 30 spänn - VAD HÄNDER MED VÄRLDEN?! och 112 ******* Haha, smarrigt. Ska ta med mig till praktiken och vet inte säkert om någon utav dom läser min blogg xd men nu ska jag hjälpa mami med lite stuffs.
PUSS

Jag har en kåmpiz på nesan..

Kategori: Allmänt



Heheeee, kvällens planer såg ut såhär -->
  • Laga mat
  • Färga hår
  • Äta glass framför TVn
  • Sova tidigt
Slutade med att dom såg ut såhär -->
  • Laga mat - CHECK
  • Ligga i sängen och slöa - CHECK
  • Prata med Lollo i en timme - CHECK
  • Äta glass framför TVn - CHECK
och slutligen.....
  • Färga håret (såhär mot kvällskvisten..) - CHECK

O-duktig tjej vava.. jaja har inte vart till en större besväran. Om ca 5 min ska jag skölja ur hårTONINGEN som det faktiskt är. Ska föna det så jag slipper platta osv imorgon, smart drag Mimseeen!
Nej men jag säger väl go'natt för mig nu!
PUSS

Snart är du min älskling!

Kategori: Allmänt

MINA G U L L U N G A R !!

Kategori: Allmänt



Föll en eller två tårar ner för kinden när mina älsklingar kom fram och sa att dom bakat till mig! Gash, kommer inte kunna slita mig från mina gullesnippor! sista veckan nurå..

Som sagt, var på praktiken. På långrasten gick jag och ca 5 barn runt hela rudanisen, mys! Pratade om allt mellan himmel och jord. Jag slutade som vanligt. Gymmade, blidde armar och bodycamp.. assp nån bra grej som kör med hela kroppen iaf..? Gick till Haninge c för att köpa sminkborttagnings pads. Efter det skulle bussen inte gå försän ca 10 min så tog en forever alone -kaffelatte. Mums! Tur att jag hade min kaffe som gjore mig happy för när jag skulle kliva på bussen var det fittmurra fullt. Stod liksom ända framme och snacka med busschuaffisen HAHA. Askul. På vägen hem mötte jag Fredde, han skulle handla så följde med honom till Ica. Nu när jag är hemma har jag hunnit packa upp gymväskan, gjort mat! Duktig. Eller egentligen inte.. mamma gjorde ungsbakad falukorv igår så jag blandade ihop pulvermos och slängde upp det på brickan brevid korven och stoppade i ugnen, heheeeee.

NU ska vi käka sen blir det andra bullar, jag uppdaterar laterrrrr alligatorrrr!
PUSS

Upside down bitches!

Kategori: Allmänt



Har hängt tvätten, packat gymväskan, tagit bort sminket!
Ready 2 eat some ice cream n' look some telli. Alltså bara mysmysmys sen sova!
PUSS

Gash, cutieee kiddo!

Kategori: Allmänt

If you don't mean what you say then shut the fuck up.

Kategori: Allmänt

Hey hoe..

Kategori: Allmänt



Men shoo broor!

Kom precis hem från praktiken. Tog en snabb runda i Haninge c och handlade med mig lite toningsfärg. Var inte forever alone iaf, flörtade med mig min söte lillebror. Vi tog oss hem och innan det stannade vi och handlade på Ica. Woopsie, råkade få med oss en varsin liten glasslåda var. Haha blir att mysa med det till TVn ikväll antagligen. Nu ska jag sluta sitta och surra här. Ska till tvättis. Mamma bokade en ny tid, då ett mongo tog min förra tid... morr.
PUSS

GODMORGON!

Kategori: Allmänt



Nu ska jag ta mig till min älskade praktik!<3
PUSS

G O D N A T T

Kategori: Allmänt



Kalla mig liten flicka, men har verkligen fastnat för denna låt!

Har gjort tre små inbakade flätor på vänster sida, lite failade menmen. Ska nu lägga mig i soffan invirad i min mysiga morgonrock och kolla på 2 och en halv män sen sova! Så glad att det äntligen är söndag så att jag kan vakna upp och veta att jag ska till praktiken - love
PUSS

Är det verkligen okej..?

Kategori: Allmänt

Är det okej att säga att man är lebb om det är en kille som raggar, som man själv inte tycker är så frestande? Jag menar man ljuger ju för lilla tösen som kämpar för att fånga ens hjärta.. ska man kanske istället säga ifrån på ett lite snällare sätt? Det är ju frågan det.

Get a fucking life.

Kategori: Allmänt

Men tjenare alla goa ocg glada! Själv är jag lite små fittirriterad. Har hänt lite stuffs.. Men nu ska jag inte snacka bajs! Åkte som sagt pch gymmade. SÅ gryyyyyyymt skönt! Körde endast ben idag. Cyklade i 30 min och körde alla ben maskiner haha? En liten snabbis på mage också eftersom jag inte kunde göra det igår då den hakat upp sig.. Fan jag kommer bli fett slim 2 tha summer!
Efter gymmet var det dags att lägga på sig kilorna igen. Träffade mami och Lotta på Espresso House, en islatte satte då jäääävligt fint in my stomach. Ååååååh, kom just på att jag var förbi Sabis en snabbis och köpte en banana som jag delade med mami på fiket och att jag dessutom köpte en energidricka<33333333 Made my day! Iaf, efter fiket drog vi till donken då vi kände att magen kurrade. Åh vad jag älskar mig själv som en lite tjockizz. Tog ett happy meal som gjorde mig otroligt mätt. Seriously. Kände mig som en ballong. Vi gick till Clas Ohlsson (eller hur fa-an det stavas??) och köpte lås så det räcker och blir över HAHA.
När vi kom hem hade en fiskmurra tagit tvättis, så inte fan kund ejag tvätta kläder. Åh, om jag kunde skulle jag helst kört upp en påle i röven på dig din oförskämda lilla myra.. Morr.
Nu iaf lyssnar jag på Justin Bieber (haha?) har bara blivit så nu för tidenrååååå.. oxh pluggar *klapp på axeln*



Gårdagen; Jag städade som lovat. Gjorde mig iordning, festfixad osv! Väntade, väntade och väntade. Blev en hel del knas och missförstånd. Jag vart för otagg för fest iaf så la mig i soffan nerkurad under täcket och surade till dåliga filmer som rullade på TVn för jag hittade inte fjärrkontrollen.. haha fail. Vid 2 på natten fick jag ett litet myspys besök iaf. Pill kom och joinade mig framför TVn och jag gjorde kalddkakesmet till oss. Gårdagskvällen var alltså ingen höjdare till en början!..



Den stickade tröjan jag fick med mig hem igår dåra. Asdåliga bilder, haha.



Nya spetsisarna, har nu 6 sådana. 3 svarta, 1 rosa, 1 marinblå, 1 svartsilvrig - ascool!

Nu har det här inlägget atgit mig ca 2 timmar att skriva för jag har pluggat, chattat, ätit och allt annat där emellan! Fail, aja nu ska jag fortsätta plugga och chatta med gulliga människor!

PUSS

Söndag!

Kategori: Allmänt



Åååååååh, vad mätt jag är! Blidde en o-god frulle med Pills nyss och snart ska vi bege oss. Hon drar och kollar på hus och jag ska dra till gymmet sen ta en snabb runda i Haninge c för lite sista söndags -ärenden. Blir sen hem och tvätta och städa hoho.
Berättar mer om gårdagen osv senare!
PUSS

FETT HUNGRIIIIG!

Kategori: Allmänt



Men tjenare alla söta kisarrrrr!
PÅ jobbet idag var det +meny tävling igen dåee, gissa vem som fucking vann?!?!? jag. Awesome. Fick välja en valfri dessert, blidde den nya Mc Flurry'n den med chili, asgod faktiskt! Förvånadsvärt. Drog sen till stan för att möta upp mina älskade flickor. Fick med mig 3 par spetstrosor och en stickad "över-rumpan-tröja" haha (visar bilder sen). Assssssssmysig! Efter stan drog jag till gymmet och köttade i ca 45 min, haha fail. Ville hem hyfsat tidigt så jag hinner städa lite, slarvmaja som aldrig städar. Blir att mysa framför melodifestivalen ikväll också. Senare, ca efter melodifestivalen drar jag ut på fest. Najs. Möter upp Lollo & Pill någonstans? Vi drar hem till mig och sover sendåraaaa.
Men nu måste jag gå och äta för det enda som ligger och skvalpar i min mage är lite godis (frullen), Mc Flurry och en kaffelatte (lunchen) några klunkar vatten (middagen?????) nej men nu blir det mammas köttfärssås för att jämna ut det hela!
PUSS

Med 11 h sömn i bagaget tar jag mig till jobbet..

Kategori: Allmänt



HAHA klockren bild!

Som rubriken lyder har jag sovit hela 11 h inatt! Helt sjukt, men skönt. Vaknade av all mysiga sol som sken in i rummet. Påminde mig om sommaren, men tyvärr är den 2 far away.. Iaf, ska ta bussen som går 11.05 till jobbet. Efter jobbet drar jag till gymmet och köttar! Får se vad som händer ikvällrå. Inget spec planerat iaf. Kanske bara ska vila upp mig för shoppingen imorgon?!?!? Äntligen, måste köpa hem maaaassa stuffs. Bra. Nu ska jag äta.
PUSS

..

Kategori: Allmänt



Sant..

Var riktigt mysigt att träffa Lollo på en kvällsfika, trots att det bara vart en snabbis! Ligger nu i sängen under två täcken och en filt och fryser fortfarande.. aaaapakallt var det ute! Är trött och har ont exakt överallt. Mimmi goes gnällspik! Vill bara sitta med mina gullungar och hålla om dom haha. Saknar dom under helgen faktiskt.. Nu tänkte jag fixa mig för sängen sen sov fullt jävla påklädd och vara varm inatt!
PUSS

MYS!

Kategori: Allmänt



Patrik, Nattis, Lollo, Jag, Linn, Pill

Vart sååå sjukt seg så tänkte att ett plurr med allt därtill behövdes! Bubbel (inte skumpa nu tyvärr va kompizzar), ansiktsmask, rakning osv osv! Skönt att vara fixad om det nu skulle hända nåt ;)
Söta Lollisen messade mig för nån stund sen och vi bestämde att nu är det fikadags! Resten av Bf-gänget dissar på mess :/ så vi blir forever alone.. Men fett mys med senfika!
PUSS

If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Kategori: Allmänt



Men hey hooo! Idag har det vart storm, kallt och blött. Var som sagt utedag på praktiken. Började med att vi åt matsäcken i stugan på Rudan sen tog oss ner till isen där barnen först skulle genomgå något test med isdobbar osv. Isvaksräddning? Aja, slutade med att två av mina grabbs gick emot mig och brottade ned mig i snön. Skööönt.. Min dojja hade dessutom gått sönder, kunde inte dra upp dragkedjan och hade två gummisnoddar som skulle hålla ihop hela skoskaftet - smartskaft huh. Tillslut iaf var det dags att åka grillor! Efter en låååång tid gick vi tillbaka, jag och mina gullungar
Huuuuuuuuur i hela helvetet ska jag kunna ta mig ifrån mina kära små snuttisar nästa vecka. Åh, är typ kär i dom allihopa. Normalt, vet.
Blir seriöst fett depp när det är helg. Är van med att det är sånt drag på praktiken med gossisarna och så kommer man hem och gör vafan då? Käkar godis, musik i öronen, irriterar sig på lillebrorsan och ens bästa vän är datan för tillfället. Älskar helger <3333333 Naaaat -.-
PUSS

-♥-

Kategori: Allmänt

I don't wanna live another day without your body next to me.

Kategori: Allmänt



Hej och hallå!
Kom hem från jobbet för lite mindre än en timme sen. Som vanligt med ett leende på läpparna! Blir så glad på mig själv när jag är så glad hela tiden ..eller asså för det mesta! (a) Nu, snarare snart om en stund, tänkte jag fixa min matsäck tills imorgon och mami var så snäll och tog fram skridskorna! Ja för imorgon vankas det utedag på min praktik med mina gullisnippisar. Ska bli sååååå kul!
PUSS

Här sitter jag och partar med en god redbull<3333333

Kategori: Allmänt



Kom precis hem från praktiken, åååååååh säger jag bara hur fan ska jag klara mig utan mina gullesnippor?! Mina solumates allihopa<3333 haha! Nu är det bara en vecka kvar.. men imorgon ska jag ha så kuliT. Blir en utedag, så matsäck ska jag klura ihop, såklart glömmer jag inte min varma O'boy! Ska också försöka hitta mina skridskor så jag kan visa mina talanger på isen... nah!
Nu måste jag springa till köket och slänga i mig något för att sedan springa till bussen som tar mig till jobbet!
BAJBAJ

Jag har blivit BIFF

Kategori: Allmänt



Hallå där ute i stugorna!
Dagen började som pest. Vaknade med tanken om att jag glömt ge nyckelns som skulle vara inlämnad idag, och försov mig dessutom! Kom iaf till praktiken och var tvungen att åka efter 2 h och missade precis lunchen så var hungrig ett braaa tag, tills jag då kom tillbaka till Haninge och tog en svurre och cola på pressbyrån. Kom lagom till efter lunchrasten och var med barnen tills dom slutade. Saga kunde inte träffas idag heller så nå stan blidde det ej. Åååååååh, till min förvåning kom lyckan återigen då jag inte hittade mitt gymkort och kom på att det låg i min andra väska - hemma! Fick smita in iaf för expediten (a) Tog en 10 min solning sen åkte hem. Till min glada förvåning stod storebror i hallen när jag kom hem. Lagom glad man blir när han säger att han köpt hem 3 marabou kakor åååh, jag som vart såå duktig på gymmet! Men men, gjorde tacos till mat idag igen och nu sitter vi i soffan och myser framför Mr. Bean.
PUSS