Mimmi Kindstrand

Bio och mys i stan nu med Amourina

Kategori: Allmänt

mysfaktor - ON

Kategori: Allmänt


Åkte som  sagt till Pillan dirr efter jobbet igår, planerat skulle vi på fest men icke sa nicke! Vi stannade hemma hos henne i TV soffan med en varsin BJ som vi fick av Marie och en varsin coco-citron drink som vi fick av Gunnar (som var ASgod). Härliga päron det där asså! Idag vaknade jag upp till snobben på TVn och sen en god frulle och en choklad"dessert" till, mums! Det är alltid så mysigt och smarrigt hos Pillan ♥ Åkte sen hem och mami hade fixat heeela lägenheten, så duktig! Skönt att komma hem till ett varmt och mysigt hem. Amourina joinade mig sen och vi + freddan gick och köpte choklad som vi mumsade på till söndagsfilmen Beck och gjorde mumsiga drinkar med bär. Nu tänkte jag lägga mig och läsa nåra sidor i min älskade bok. Sov gott people!

@pillans place i tvättis

Kategori: Allmänt


Sitter nu i pillows tvättstuga, we löööv it!

Har jobbat hela dagen, är sjuuuukt trött men kanske blir lite fekke ikväll med PILLOOOOOW och Lollo har vi inet fått tag på? :( faen. Det var allt för nu snuttisar! PUSSI

Expert på att rodna.

Kategori: Allmänt


Och här med välkomnar jag höstlovet 2011' vilket betyder att det var sista "hälso-vecka-dagen" idag då jag och nåra spelade goalboll. Går ut på att man är 2 lag och man har skidglasögon som är helt svart så man är "blind" och man ska göra mål på varandras sida och tydligen tacka Gunnar mig för mitt fina uppspel då jag gick "vilse" som jag sa, haha.. Var sjukt läskigt när jag helt hade tappat greppet om vart jag var osv, kändes som att jag stod inne i väggen. Tss.

Nu ligger jag redan i sängen, för att? Jo för att tagga inför jobbet imorgon bitti. Messa med en snubbe på bussresan hem, han frågade; "Vad fan ska du sitta hemma på en fredag för?" Jo, jobbet kallar. Man kan ju nästan tro att jag är en singel mamma 40+ som måste jobba arslet av sig för att ens få mat på bordet till sina 10000 barn. Braaaa..

På sociologin idag förresten gick jag och Nattis till biblan och jag lånade en bok som jag redan läst men var bara tvungen att läsa en gång till (a' Expert på att rodna - Katarina von Bredow. Galettttt bra!

Är alldelses för trött för att blogga nu och kommer nog inte vara så aktiv på bloggen under helgen fär den delen heller. Ha det bäst så länge, PUSSI

Awesomness

Kategori: Allmänt




















Coola kisarna sitter fortfarande i hemvisten.. jag, Chrisseboii, Linn & Pillan. Vi slutade för ca 1,5 timme sen. Vi ska snart till mitt jobb, Donken.

Mitt schema för lovet;
  • Idag; Jobb 15-20, gym 20- sen sova.
  • Lördag; Jobb 11:30-20, sen drar jag hem till Pillan så drar vi på feeeeeest!
  • Söndag; Inget planerat?
  • Måndag; Studiebidraget rullar in så shopping!
  • Tisdag; Inget planerat?
  • Onsdag; Träffa brudarna från klassen och mysa med film osv.
  • Torsdag; Jobb 16-20.
  • Fredag; Inget planerat?
  • Lördag; Alla helgona, gå till farmor och farfars grav. Jobba 11:30-15:30.
  • Söndag; Tagga till skolan...

Roligt lov? Ska klämma in gym var och varannan dag och gärna lite extra jobb. Sen ska jag, Stephanie & Amourina ha myskväll nån dag! + att jag och Amourina ska se bio nån dag också......

Nu ska jag Pillan & Linn till mitt jobb och Chrisse dissa för han skulle möta up sin cheyyyy, tjarrrrrrrrrrrrå!

Fredag igen då!

Kategori: Allmänt


Just nu sitter jag på engelska lektion och tjillar med vännernaaaa! Dom är awesome ♥ Nyss var vi uppe i stora skolan och då kom en viss "Benjamin" fram till oss och presenterade sig. Till en början trodde jag att han skulle predika om nåt ointressant men det visade sig att han var kompis till en snubbe vi festat med och ja.. haha vi drog sen ut på en cigg med dom men jag, Pillan & Nattis skulle inet cigga så vi drog ner till baracken varav en snubben skriker "Pillan.. nice ass!" Hahahaha, tror jag skulle dö av garv!

Igår btw, frågade Steve efter jobbet ifall jag ville sova hos honom. Det tackar man inte nej till! Vi satt uppe och kollade på nån cp film och drack te och åt vindruvor. Kunde dock inte sova så mycket inatt då jag om och om drömde samma dröm.. Jag vaknade av att jag försov mig hela tiden. Så till slut brast jag ut "Steve, vad är klockan?!" Då var klockan 04.10. Suck.

Nej men nu ska jag ta vara på denna sista fredag innan det efterlängtade älskade höstlovet.

BAJBAJ!

I'm working nine to five... suck!

Kategori: Allmänt


Man kan ju nästa tro att jag lever upp till Dolly Partons låt "Nine to Five"... nej men jobb blir plånkan glad! Johan och Linn klagade precis på min bloggning, HUR jag bloggar. Sliskiga paret!! Och Pillan är bra, Lollo, Mickis med! Dom andra är också bra, fast Pillan är bäst säger hon. Livet leker, eller not men mindre att tänka på då jag jobbar livet av mig, fnizz. Tjarååååå!

To much on my mind right now.

Kategori: Allmänt


Som väntat, denna dag vart inte bra. Allt kaosar. Idioter visar sitt fula tryne om och om igen så jag vill bara skrika! Fan för allt fitthelvete just nu. Var skönt att få gymma idag iaf, blidde endast kondition. Och skönt var det att göra dom där "lugna övningarna" i skolan. Skönt att inte behöva tänka för en gångs skull. Det sista jag vill göra just nu är att tänka. Fan för allt.

Är inte på "toppmode" idag.

Kategori: Allmänt


Kom precis till skolan och det är helt öde och mörkt. Kul att sitta här helt ensam, ingen som vill komma och rädda mig från detta mörker? Nä skoja, men jag tänkte köpa en kaffe på vägen men fittcafét är ju stängt innan 8 så jag kanske ska flörta med mina kompisar sen så vi kan gå upp på rasten. Har knappt sovit nåt så antingen kommer jag vara helt flummad idag eller så kommer jag vara trött och grining. Antingen eller, ojoj.

Känns helt värdelöst att vara i skolan för vi har hälsovecka och vi gör bara onödiga saker så då är dte datan som räddar min rastlöshet. Orkarrrrrr inte bloggaaaaaa nuuuuu, tjarå!

-

Kategori: Allmänt

Never regret something that made you smile

Kategori: Allmänt

Sitter i hemvisten med mina kompisar! Har kulkulkul med Lollo & Carro och snart blir det lurre :D Ha det gott igelkott!

Tisdag idag va?

Kategori: Allmänt


Somnade ganska så arg ledsen och rädd igår av olika anledningar.. Idag skiter jag fullständigt i datan så jag blir datalös i skolan idag! Bara 3 lektioner endå så det är chillpill! Efter skolan drar jag och Nattis in på förhandsvisningen av Footloose. Men nu måste jag slänga i mig frullen och springa till bussen (som vanligt) Tjarå!

Fittsnippa!

Kategori: Allmänt

Orkar inte säga förlåt för min grovhet i munnen för tillfället. Fuckshit jävla analpullare osv osv.. Jag har dödat min mac data, så jag tar nu själv livet av mig. Tjarå!

Ps. jag har alltid hatar te varför gilla det nu? Jag hatar te! Ds.

People are like chameleon's, they adapt to your favorite color so you'll like them. But eventually, true colors always show.

Kategori: Allmänt


Har faktiskt inte så mycket att dela med mig nu för tiden här på bloggen. Kommer i vågor då jag har lust att blogga, eller inte. Snaaaaark, nejmen nu sitte rjag och prtar med Alexander på fejjan. Vi båda verkar ha ett roligt liv, naaah! Var en vanlig dag i skolan. Den mest chillillilliliiiiligaste dagen. 09:45-14:10 endast två lektioner. YYYEEEEEAAHHH!

Drog till centan med Linn, Pillan och Stolle, sedan kom Johan mitt i gofikat på Espresso House. Vi tittade runt lite i Affärer och jag hittade byxor som jag ska prova i andra storlekar då jag verkligen underskattade min storlek, fnizz.. Gymmade ditt efter med mami dåra, sen hem för att äta gulashsoppa med vita "puff-mackor" typ frallor, snille mimmi -.- och nu är jag megamäTT.

Har iaf vart en megafnittrig dag idag i skolan då vi satte våra skratt på spel eller hur man ska säga! Linn kom fram till att hon ska byta skratt och jag har då redan bytt skratt redan kom tjejorna fram till! Men vi har awesome skratt allihopa-a-a-a! Nu ska jag titta på Ensam Mamma Söker PUSSI

Jag och Alexander satt och sa "katt åt" skämt och han kläcker ur sig denna ; Katt åt gitarr, blev stämd! Jag tror jag DOG av garv assååååååå

Girls got balls. They're just a little higher up, that's all.

Kategori: Allmänt



Har inte så mycket mer vettigare att säga för tillfället. Jo - dagen har vart bra. Så. Punkt. Eller, godnatt och ha det bra partypeople!

ZzzzzZzzzz

Kategori: Allmänt

Jonas ringde precis, i den sekunden trodde jag att jag föesovit mig men nejnej! han ville bara att jag skulle börja 10.. klart jag ställer upp! zzzzzzzz, blir att ta 09.01 bussen ist.

Dagens planering; jobb 10-15, gym 15- sedan vet jag eeeeeeeeeeeeeej.


Tjarå!

En bra lördag trots allt!

Kategori: Allmänt


SNYGGA SOM FAN.. RIGHT?!

Somnade som en stock igår, i soffan såklart.. blidde inte ett skit gjort igår. Så jag tog mig upp klockan 9 imorse och hoppade inte plurret dirr. Hårinpackning, bodyscrub & ansiktsmask satt då inte fel efter denna slitna vecka!

Började jobba klockan 11.30 till 16.05 blidde det för jag jobbade över en snabbis hihi. Känns skönt i plånkan ska ni veta ;) JAJUSTE! så grymt gulligt av Nattis att komma till mitt jobb idag. Blev så chockad när jag såg henne i min kö helt plötsligt. Då var det så att hon hade fått med sig mina nycklar igår så jag var tvungen att knippsa mitt lås till skåpet, det sög ju :( men hon står där iaf, med mina nycklar OCH en stor kexchoklad i handen och ger den till mig.  SNUFFE VAD SÖT DU ÄR! Hihi, jag förlorade mitt lås på detta äventyr men fick en kexchoklad av min fina vän, tack söta du

Jag, Steve & Jonas åkte hem till dom så bytte Steve kläder och vi vart upphämtade av mami så åkte vi till kusinen som fyllde hela 20 barre, grattis Tommy! Hade så grymt kul, som vanligt!
Vi bestämde julklappisarna också. Jo det är såhär, varje år drar vi lott om vem som ska köpa till vilken person i släkten och vilken bokstav den ska börja på så man kan satsa på en present men alla får en varsin iaf. Orkar inte förklara bättre, haha..
Lite maskerad fick vi på köpet, som bilden visar; Sarah - mannen i förhållandet & Steve - kvinnan i föhållandet. Så det kan bli ibland vettu!

Blir att sova hyfsat tidigt idag för 10.01 ska jag sitta på bussen för snäll som jag var tog jag ett extra shift imorgon. 11-15, feels goooooood! Gymmet dirr efter jobbet med mami. Sen får jag se vart dagen tar mig!

Ha det bra sålänge folks!

Jag förundas inte dig iaf..

Kategori: Allmänt


Vad är egentligen felet med mig? Jag kan då aldrig hålla till det jag tänkt mig.. Vill inte ens ta upp vad jag hade planerat blir bara lack på mig själv. Mår också illa för jag har slängt i mig en massa geléhallon. Och ja, jag sitter fortfarande och äter på dom. Jag är så smart! Nej men allt har vart så knas på senaste, jag har typ inte brytt mig om någonting. Dags för en förändring? Nja, snart är det lov, kan inte lova nåt då hahaha.. nej men nu ska inte detta bli ett deppinlägg!
Vart precis bortbjuden till Liljeholmen och träffa några grabbs men icke sa nicke, imorgon bitti kl 10.31 ska jag sitta på bussen til jobbet så vill helst sova ut. Efter jobbet åker jag och Steve till kusinen och firar honom. DÅ blir det minsann gofika. Knakse hänger lite med broshan (haha) efter. Får se vart dagen tar mig. Nu ska jag göra allt och ingenting, PUSS

Fredag in my ♥

Kategori: Allmänt


Denna snygging fyller hela 17 barre idag! Grattis gumsi ♥ Blir att ha lite födelsefika för Linn med nåra från klassen efter skolan idag. Nu sitter jag på eng lektion snart lunch sen pompom lektion med Erki, hahaha kan ju inte bli bättre!

Igår var det absolut värsta dagen någonsin på jobbet.... alla gäster var elaka och jobbiga. Stressade på som fan! Och grädden på moset kom Johan med hans två polare. Söta snubbisar men usch vad jobbigt det var, haha!
Var lite smått irriterad för jag hade fått 4 h sömn och lunch kl.11 och åt middag 21.30......

Blir att gymma idag efter GOFIKAT för jag har då proppat i mig både det ena och det andra nu i veckan.. bara i Vera's Butik då jag och Pillan hjälpte hennes mami Marie, då kan ni inte ana vad jag smarrade på karameller, choklad, sockervadd (som Lollisen köpte) och kaffe mochiato och ännu mer vart det på kvällen. Sen köpte mami hem julmust och det kan jag då inte hålla mig ifrån :$

Men nu måste jag vara duktig och göra klart mitt arbete som egentligen redan ska vara gjort... Peace!

Old pics

Kategori: Allmänt


Jag och lillebror

Lillasyster och jag.

Blommor jag fick då jag medverkade i musikalen House of Fame.

Snygga lillebror sommaren-10

Puss på os, fnizz.

Mys picnic med Sofie och Jossan.

Jag och storebror i min gamla skola efter musikcafeét.

Min tjejmiddag. Saknar vårt stora rödbruna träbord..

Jag och Sofie ville åka lillebrors sängrutchkana hihihihi..

Söt sofie på shoppingtur

Stark lillebror! steve bakom ;)

Jag och Steve hos mormor och morfar

Alicia, när vi var påväg från mig hem till henne en fin vinterkväll.

Vart lite nostalgisk då jag satte på min gamla data och började titta på en massa gamla bilder. Naw, hur kul som helst ju! Men nu är jag megatrött, skriver mer imorgon om min dag osv.. godnatt!

Btw, alla bilder är runt 2-3 år gamla därav lite förändringar you know haha.

fml

Kategori: Allmänt


Bilden är tagen för nån timma sen då jag, Lollo och Pillan gör precis tvärtom som vanligt! Stavgång stod på schemat men vi valde stav-åka-kundvagn ist. Lika bra.

Nu sitter vi alla i hemvisten, håltimme. Börjar kännas som en vana nu... nä SK! Hål kan man aldrig få för mycket av.

Vi har bara skapande då vi ska fortsätta filma på filmen men vi glömde dildon och det är en viktig materiel sak i vår film och detta klipp så jag kan lika gärna åka hem nu då jag ändå glömde nån slags mat/macka/yoghurt eller så.. Jobbar 16-20 idag. Vilket innebär att jag kommer hem 21.15 ca. Så pallar inte dagen om jag åt 11 och får min nästa måltid 21.30 ca, lixx 10,5 timma.

Är dessutom megasuris och trötter för sov ca 4 timmar inatt, 01.30-05.30..... Hann dock få mig en liten vila innan jag gick upp och gjorde smoothie till tjejorna och mig. Blidde sen kaffelatte som inhandlades på pressen och blåbärsmuffins som vi tog igår från butiken, hihi.

Nu orkar jag inte skriva nå mer för är sur. Nä, men ..eller jo.

Heido.

Mys med tjojorna ♥

Kategori: Allmänt

Var som sagt i butiken med pillow och vi tog en varsin kaffe lattemachiato (stavning? haha) och pratade en massa och hade det trevligt! Sen kom Lollo och vi tog Pillan hund Ronja och hem till Pillan och käkade potatiskroketter, kött och bea. Både jag och Lollo plockade en massa kläder Pillow hade rensat ut, nirr föfan! Tack pullan ♥ Vi sprang till bussen, hann precis med men Lollo tappade ett par short hahahaha.. Nu sitter vi min säng, har svullat godis och FBskypar med Pattis och Robin. KUUUUUUUEL!


Snygga kisar bröööshan ;) pussi

coola kisar

Kategori: Allmänt


Här sitter vi i skolan och pratar om vad som händer på lovet.. kan någon gissa vad vi har i tankarna? Bilden är en bra ledtråd ;)

Om ca en timme ska vi titta på nån film hur vikt och shit?.. kul! Sen drar jag, Lollo & Pillan till Vera's Butik där Pillan jobbar åt sin mamma. Så vi tänkte hjälpa till lite hihi. Höres people, peace!

-

Kategori: Allmänt

Pojkar tänker bara med kuken, män tänker med hjärnan.

Wrapped girl..

Kategori: Allmänt


Bara jag som lyckas med detta eller? Ont som ett satfläsk..

För att trösta mig själv lite efter en cp-dag.. så har jag tänt mitt lila ljus, hämtat hit pepparkaksburken till mitt rum med ett stort jävla glas julmust! brorsaaan..

Nyduschad, check! Tjockismyströjan är på! Mjukisshortsen är på! Och mormors stickade mysimys sockor är på!

Nu tänkt jag bara tagga för en myskväll framför TVn och ska fan inte låta någonting störa mig, punkt och jävla slut!!

Ha det bra kompisar 

Fuck This Shit

Kategori: Allmänt

Har tagit mig igenom denna dag med en massa skratt och glädje. Nu känner jag dock raka motsatsen, helt äcklertrött, spyfärdig, och ont exakt överallt. Men taxi-mamma kommer snart och hämtar upp mig så drar vi till gymmet. Fan, orkar verkligen inte. Men nu kör vi! Höresssss, peace bre ;)

HAMMARBY!

Kategori: Allmänt


Ganska goteskt inlägg och så skriver jag inte på nåt dygn liksom.. haha nej men var rätt lack för tillfället men nu är jag glad! och som man ser på bilden så var jag på bajenmatch igår. Bajennaglar nu btw. Ganska ironiskt att vi drog på bajenmatch då film och deg stod på schemat men Robin messade och sa att jag skulle med på match så jag sa bara "Japp!" och så vart det.. drog med mig Pillow ;) Så jag, Pillan, Robin och Patrik stod och gormade som bara fa-an! Först var vi tvugna att hämta ut biljetterna så jag och Pillan drog till globen dirr efter skolan och sen mötte Robin upp oss vid skanstull så satt vi och frös arslet av oss på Puttes träning. Svinkallt! Vi drog hem till Patte en snabbis och sedan fjong på bajenmatch. Fan vad kul det var!! Hihi, men nu får jag sluta drömma för det är det tydligen nå engelska skit vi ska ha som jag skulle redovisa nu tydligen, woupsi.. peace!

The middle finger up, just for you baby.

Kategori: Allmänt


It's funny how sometimes the people you'd take a bullet for, are the one's behind the trigger.

Kategori: Allmänt


Blev inge shoppande med mami, hon och lillebror skulle se Smurfarna på bio. Hon erbjöd en plats till mig med men jag stannade hemma för jag tänkte att "jag ska ju ändå på bio ikväll" men icke sa nicke.. A mår piss så nu har jag vart hemma hela dagen helt i onödan. Fuck that. Är lite smått irriterad för tillfället. Fan. Fittsöndag. Kan iaf glädja mig med att jag fick hela 11 timmars sömn inatt ♥ Peace Out Motherfuckas!

Söndag

Kategori: Allmänt

Donken tröjaaaaaan

 

Ska somsagt gymma idag men sen blir det ingen shopping med mami. Fan. Nej för hon och Freddan ska tydligen på bio.. tack för dissen kompisar! Nej skoja ju bara, jag ska ju på bio ikväll om A mår bättre dvs. Funtar på att kanske rensa bland mina kläder. Har sagt det et braaaa tag nu men det har lixx aldrig blivit av. Vi får väl se ifall jag skjuter på det igen. Nu ropar mamma att vi ska åka, peace!

Whenever I find the key to happiness, someone changes the lock.

Kategori: Allmänt

Jobbet gick awesome! Var min 3e dag och jag fick ta kassa helt själv.. ska egentligen ha 3 dagar med en "hjälpmänniska" eller hur man ska förklara. Men både förra gången och idag kunde jag ta bestälningar ensam.

*Klapp på axeln Mimsen*

Drog till gymmet med mami efter jobbet, en timmes kondition blidde det! Inte så illa pinkat. Sen köpte jag, mami och lillebror lite lördagssnarr.

Hoppade sedan i plurret och tog "ta-hand-om-mig-själv" -timme ca. Hårinpackning, ansiktsmask, bodyscrub och mamma köpte en Barnängen bubbel så fick bubbla lite också, fnizz!

Efter badet klädde jag på mig för att sedan dra ut med Amourina. Hon skulle köpa lite snarr och vi drog då hem till mig och pratade och pratade och lyssnade på musik och pratade. Tände ljuset jag fått (tagit) av mamma ♥  MYS!


Nu är jag megatrött efter en "händelserik" dag..

Imorgon blir det gym - armar, mage &kondition. Drar nog till Port73 med mami och en liten shoppingrunda i Handen kanske?

Sov gött som FAN, pussipussi

Godmorgon!..

Kategori: Allmänt


Har precis slängt imig en tacorulle som ska hålla magen o-kurrig fram till 15.30 då jag slutar jobbet. Då komme rmami och hämtar upp mig så blir det kondition på gymmet! Vet inte vad som händer ikväll, återstår att se ;) PUSS

Fredag ♥

Kategori: Allmänt

Orkar inte blogga så berättar lite i bilder!


Cool chey ska laga middag, och mami var också med såklart hihi.

Mumsig tacos!

Delicatobollar, glass och stora maränger.

Choklad & kolamaränger ♥

Fick en söt Hello Kitty dricka av mami!

Amourina messade precis och sa att "alla" var ute. Kan det vara så att gamla goa gänget är ute tsm igen? Let's hope so! YTror jag drar ut en sväng sen mys med mami och F, PUSS

Hungrig chey här!

Kategori: Allmänt


Igår på KNn, jag Lull & Pill åkte kundvagn!

Jobbet igår gick så superbra det bara kunde!! Wiha, äntligen kunde jag ta en HEL egen beställning. Inom en min dessutom, cred till mimsen. På bussen hem träffade jag en hgammal vän som jag inte pratat med på ett tag. Lite jobbigt att börja prata med honom tack vare lite grejer som hänt innan.. vill inte ta upp det här och nu dock. Stämningen lättade efter ett tag då jag också fick höra lite hemska saker. Fan.
Nu sitte rjag på eng lektion. Kul liv. Men snart är det lurre. Yeeeeeeeeesh! Flygande Jakob (så hetter han Edward, som Lollo så kul sa, haha) ganska gott. Nu ska jag försöka lyssna på Erki, puss på snippan.

Mr. Lonely

Kategori: Allmänt

Sitter helt ensam i skolan nu.. buhu! Alla njöt av att vi egentligen slutade halv tre medan jag måste sitte kvar i skolan och vänta på jobbet. Börjar lixx kl 16. Yeeey. Idag har vi iaf vart ute i skogen och letat efte rlite grejer, uppgift på NKn. Jag, Lollo & Pillan var i en grupp och Pillan fick syn på en kundvagn. Vi fick genast en snilleblixt, vilket innebar... att vi åkte runt med den och flashade och hade så grymt roligt! Alla andra klasser tittade ut genom fönstret och tyckte typ att vi var töntiga meeen, vi hade kul och det är det som är huvudsaken! Vi har även fortsatt med filminspelningen. Var askul då Mange (Sandra) & Cecilia (Linn) skulle bli höga på lite weed. ASSSSSS.. Hehe nej men nu måste jag dralla till bussen, kommer inte blogga nå mer för när jag komemr hem tar jag en macka och dör i soffa (y) pussssssssss

Onsdag

Kategori: Allmänt

..trodde dock att det var fredag imrn så det var helg, men nejnej. Idag blidde det pannkaka och plugg till middag!

Fattar inte vad jag gör vid datan nu för jag åkte hem extra tidigt då jag slapp verkstaden för att jag ändå skulle plugga hemma. Ja för det låter ju troligt.. nej jag har inte pluggat ett skit. Eller jo lite garnna.. Måste kunna NKn tills imrn så hoppas kunskapen Alicia prentade in i mitt huvud sitter kvar!

 

Vill bara skåla och gratta till mig, Pillan & Patrik som faktiskt var topp 1 på prientering bland alla 2or i hela Fredrika Bremer skolan. Inte illa va? Mellanbanan på 1.5 timme. Nirre, grattis till oss fan.

 

Nu ska jag hoppa in i ett skönt bad, stoppa på en ansiktsmask sedan plugga utav bara helvete! Och imorgon blir det inget gym för min del då jag jobbar från 16-20. Kom förbi och ta en Happy Meal vettja ;) h3h3h3, skoja pallar inte faila för nån jag känner.. för då blir det lite extra pinit!

 

Visar min donken outfit imrn så får ni se hur absolut o-fin man kan vara i arbetskläder hoho, peace people!

Free Fallen

Kategori: Allmänt


Patrik så söt och uppträder "romantiska" låtar på hans konsert med mig, Pillan och Chrissebooisom public!

Nu precis ska jag och Chrisseboii iväg och gymma, blir skitbra. Höres !!

Time to do some changes!

Kategori: Allmänt

Idioter det finns..

Kategori: Allmänt

http://mitti.se/?p=tidn&t=haninge

Klicka upp länken och läs. Försök sätta dig in i denna situation. Finns inte på världskartan.. Min fina vän Stephanie Rågebjer

Trött

Kategori: Allmänt

Helluuu!

Bloggade igår då jag lämnade datan i skolan.. Vi hade orientering sen drog jag dirr hem till Steve. Vi cyklade sen till jobbet. Eller han skjutsade mig fick fan en hjärtattack, han körde utav bara helvete! Haha.. Var askul att jobba, fick också mina kläder. Byxorna var dock föööör stora så jag såg ut som en typ.. hiphopare? Slutade 20 tog då bussen hem som tod dryga timman.. Var hungrig tjurig och hade ont i hrla kroppen. Hela dagen hade tagit musten ur mig och dessutom hade jag skavsår på hela låren tack vare byxorna. Det enda jag såg fram emot när jag kom hem var julmusten som mai hade köpt till mig. När jag väl kom hem fanns den inte. Den var spårlöst. Frågade mamma, men det visade sig att den var borta av "personliga själ"... fuck that. Tog två dagobertmackor och ett glas multi somnade sedan i soffan.

Sitter nu på eng lektion, snart lunch! Ska nog gymma efter skolan. Får se vad som händer seeeeeen, PUSS


Dark

Kategori: Allmänt


Min taklampa bara small förra eller förrförra veckan och sen slänger jag sönder min golvlampa när jag fixade sängen. Så nu har jag mys i mörkret.. usch dags att lyfta på arslet och inte dega! Hejdå.

Mysig dag med mami ♥

Kategori: Allmänt

Igårkväll blev jag upphämtad av Anna, Alicias mamma så låg vi och tittade på True Blood avsnitt hela natten. Imorse pluggade vi och eftersom hon går i värsta pluggislinjen kunde hon förklara varenda liten sak om population osv, som jag ska ha ett ganska så stort "läxförhör" i på torsdag så jag kommer nog glänsa lite extra (om jag kommer ihåg allt dvs..) Mötte upp mami i Tyresö C och käkade, gick runt lite i affärer hämtade ut ett paket, drog sen till Haninge och gymmade. Shoppade lite mer i Haninge sen dåra.
Nu sitter jag här med ett glas multivitaminjuice.

Pratade precis med Patrik på fb chatten och han var så gullig och påminde mig om att vi ska fucking orientera imorgon.
Hej, kom och döda mig?


Idag är en sån där "ta-hand-om-mig-själv-dag" eftersom jag fick med mig lite roliga saker hem från affären.

Hårinpackning, bodyscrub, rollon, ansiktsmasker.
Tror även jag ska ta BUS så jag håller kvar färgen jag kirrade förra veckan.

Det stora paket som jag väntat på (i år och dar) har äntligen kommit i rätt händer!

Hm, vad kan det vara i det här stora paketet? om inte......

GODIS OCH BIOBILJETTER
Hihi 1.5 kg godis till mig som ska vara nyttig, nån som bettar på att jag klarar det?

Supersnälla söta rara mamma köpte årets första....

JULMUST, till mig och Freddan.

Kan summera denna söndag som en bra söndag! Puss och hej leverpastej

Lördag

Kategori: Allmänt


Drog till Nacka forum idag med pappa, helene och lillasyster. Är nu hemma efter ett skönt gympass med mami. Nu ska jag till Alicia och sova hos henne, mys!

Everyone hears what you say, friends listen to what you say, bestfriends listen to what you don't say.

Kategori: Allmänt

Bild på mina riktiga naglar, silvriga nagellacket jag köpte igår.

 

Kom hem för nån timma sen efter att ha sovit hos Amourina. Vi hade grymt kul, det mesta vi gjorde var att tönta oss. Typ skriva till allt och alla på facebook, sms, ringa. Kul liv? Vi hade assssssskul! Det hade dom med ;) Nu är jag lite halvt sliten men ska ta mig till gymmet idag och köra på utav bara fa-an! Känns som att det behövs då jag vart onyttig nästan hela veckan och inte kunnat tränat så som jag velat tack vare min nacke. Nu ska jag fortsätta vara rolig och titta på skittvprogram. Får sedan se vad dagen tar mig. Inget planerat än så länge, peace!

Joel Kinnaman

Kategori: Allmänt


Den nedre regionen blir våt när jag jag ser dig..
Har haft lite fredagsmys med Amourina och bl.a kollat in den här snyggingen. Vi är bra, hejdå godnatt

Fredag ♥

Kategori: Allmänt

Idag på lektionen, fezt!


Kan börja detta inlägg med att säga - denna dag har vart awesome! Tråkigt på museumet, skit läskig guide.. Hela klassen drog på fika i stan efter. Alla verkade hatra oss för vi var så många men så det blir ibland hoho. Och söta snälla rara Patrik och Martin har masserat mig och klappat mig i håret, hihi nussegullar! Och Idag fick jag vara med på en "konsert" och fick en lite kärlekssång av Patrik (eller han sjöng till alla men jag tog åt mig!) Lollo köpte en skitsnygg vinterjacka! Jag fick med mig två nagellack, som planerat! Och dessutom milkshake och glass. Liksom räcker inte med en utav dom, måste ha både och.. Nu när jag varken har gymmat eller ätit nyttigt kan jag fortsätta på det spåret så ska nu efter middagen som då bestod av pizza, gå ner till Ica med Amourina och köpa godis och mysa med henne hela kvällen lång. Ha en trevlig kväll people, PUSS!


@skolan

Kategori: Allmänt

Sitter på sociologilektion just nu med en trött Martin och lite smått hypad Nattis! Vi ska snart se på film, om den går igång dvs.. Efter är det engelska sen lunch och då ska vi ta oss till Havsmuseét med klassen. Innan vi drar ska jag flörta lite med mina vänner och fråga ifall vi kan gå in på Cubus för jag ska köpa nagellack - ett silvrigt och ett svart. Blir att mysa med Amourina sen ikväll och inget gym haha, PUSS

M to the Y to the S

Kategori: Allmänt


Pratar i tele med världens finaste vän, Amourina ♥ Äter surdegsmacka och dricker pucko. Ska snart lägga mig, pussnatt!

Jag är överlycklig, normalt?

Kategori: Allmänt



Var somsagt och åt med hela min fina klass på Heng King och inte Heng Pung, hehe vi tyckte bara det lät bättre. Kom försent till naturkunskapen det gjorde ingenting för lärarN^ sa att nästa gång får vi ta en "goodiebag" med food till honom ;) haha sköning! Lite roligt var det när jag och Pillan märkte att vi hade exakt samma klädsel, eller färger fast motsatsen. Nån som förstår? Nej kunde inte tro det heller... men båda hade blått, svart och vitt - kulttt. Jag, Linn, Amanda & Sarah drog sen hem till Angelica för vi skulle börja spela in vår film som vi gjort manus till. Vi skrattade typ mer än hälften av bandet men tillsist grejade vi det! Kanske för att vi blidde dötrötta hoho. Drog sen till gymmet och mötte mamma som redan var där (jag hann inte dit i tid iom med tågen som cpade) så tog jag en 40 min springning på löpbandet. Ville inte anstränga mig för nackens skull som nu har blivit mycket bättre. Men nu med en smoothie i magen ska jag göra svenskaläxan som ska in ikväll.

Anledningen till att jag är så lycklig är för att jag har mina fina vänner och tro mig när jag säger det här - jag älskar dom av hela mitt hjärta. Det är verkligen dom som får min dag att "skina" haha nejnej, att vara romantiskt eller nej vad heter det? Känslosam, ja precis. Känslosam är inte min grej men det jag vill komma fram till är att jag är världens lyckligaste när jag har mina vänner omkring mig! Det är ni som orsakar leéndet på mina läpparna. Tack för att ni är ni.

Heng Pung..

Kategori: Allmänt

Sitter på historialektion och kan inte tänka på något annat än vad det blir till lunch. Hela klassen förutom Emelie och Mickan (&kanske Amanda) ska dra på kinarestaurang där nere vid handenterminalen om ni vet? Heter typ Heng Ping eller Pong, vi säger Heng Pung iaf! Mina nacke btw är mycket bättre idag! Så tror jag tar löpbandet på gymmet idag men inga ansträngningar och det innebär inga styrka och lyft, tyvärr. Har inte så mycket mer att skriva, det verkar bli en chill dag iaf, ha det gött kompisar!

That Happy Feeling Inside..

Kategori: Allmänt


Var somsagt inte på gymmet idag med Chrisseboii.. Fick lite smått dåligt samvete då han skrev "GYM!!!!" på sms och hade verkligen taggat till så dissar jag :( men återigen förlåt sötnos, vi göre nästa vecka! Ja så får det bli, hihi.
Istället kom min kära bror ner till min skola så satt vi där ca 20 min och tog sen bussen hem, träffade Robin vid pressen som man så fint kallade Pressbyrån förr, haha dör lite.

Har bara legat och myst med Steve eller ah, jag somnade ju i soffan och sen la vi oss i mammas säng för han ville provligga (låter ju bra..) för han undrade hur hård den var (det där lät ju inte direkt bättre.......) så somnade jag i hans knä (men vafa-an, bara jag som misstolkar?!?) Sen kom mami hem med pizza och hade tydligen köpt chokladmousse och glass och Steve hade en fet chokladkaka (som jag först höll mig undan för men när mamsen kom hem med mer smarriga saker bara vräääkte jag i mig, kunde liksom inte hålla mig när alla åt *fnizz*)

Vetefan om det blir nå gymmande för min del imorgon heller, har så satans ont och det blir bara värre och värre *snyft* och jag undrar om jag ens kan ta mig till skolan? Börjar kanske bli sjuker eller nåt sånt skit. Blir iaf pissledsen om jag inte kan för vi har planerat Tacobar till lunch, så no way att jag ska vara hemma imorgon! Hihi nu orkar jag inte skriva nå mer, kissessss

FÖRE/EFTER BILDER

Kategori: Allmänt

FÖRE:

EFTER:


Syns inte så stor skillnad på bild men nu har jag typ chokladbrunt iaf.

Sitter nu på historialektion, suger snorre. Men slutar klockan 14 och då går jag och Chrisseboii och gymmar men vetefan hur det ska gå med min nacke iom att jag inte ens kan titta åt sidan utan att ta med hela kroppen. Jag ser helt retard ut!!

Senare ska jag få träffa min broooooor! Han kommer hem till oss och äter ikväll så ska bli trevligt att få träffa honom igen, big love!

En bild säger mer än tusen ord.

Kategori: Allmänt

Jag ska förklara min dag med bilder, haha nej inte riktigt egentligen men lite bilder ska nu upp!

Var i skolan idag, gjorde en fiskbensfläta och hade målat grymma naglar - lila.

Gick till centrum med mina fina vänner (alla på bilden + Martin)

Fick med med en rosa Wonderbra och två toningsfärger med mig hem.

Sen blidde det gym. (Haha, ett kort på mitt gymkort.. hade lixx ingen bild från gymmet)

Till middag blev det fiskgratäng. Freddan ville inte ha det, han föredrog potatisgratäng sa han och jag menar.. vem gör inte det? tss men dagens middag tyckte jag var mumma iaf!

Och eftersom att det är Kanelbulens dag idag (grattis, eller vad man ska säga) så bakade jag både kanel- och vaniljbullar.

(Innan dom stoppades i ugnen)

(Precis tagit ut ur ugnen, klaraaaaaa)

Har nu dessutom tonat mitt hår och imorgon blir dte att använda WB'n, premiär nu va gubbar! Visar före/efter bilder på håret imorgon. Nu ska jag föna håret så jag slipper sova med blött sen sova. Pussgodnatt

Next - centrum!

Kategori: Allmänt


Mina fina cheyer! Nu drar vi till centrum, jag, Linn, Nattis, Pillan, Patrik Martin.. pusssssssss

Snyggingar

Kategori: Allmänt


Sitter nu på engelskalektion, innan skulle vi egentligen haft matte men den var inställd så vi började 10.10 ist 9.10 hihi. Snart är det lunch, murra vad gott och dessutom är det kanelbullens dag (föredrar vanilj..) Men ska ju gymma med mamsen idag och jag har märkt att jag missar som fan när jag gymmar. Allt roligt händer efter skolan sp det suger.. menmen. Imorgon följer ju Chrisseboii med till gymmet, NIRR! På torsdag ska jag nog ha vilodag så jag kanske kan köpa lite stuffs, det som är prio 1 just nu;
  • Toningsfärg
  • Ansiktsmask
  • Hårinpackning
  • Stringisar
  • Wonderbra
  • Pinsett
Ha det gött sötiar pussipussipussi

The moment you give up, is the moment you let someone else win.

Kategori: Allmänt

Var som sagt och fikade med mina fina cheyer + pojkarna som också hakade på. Medan alla hade köpt fika på Café Momo gick jag och Chrisseboii till Expresso House för att köpa Chai Latte. Vi började snacka om stället jag gymmar på. Och gissa vad? Jag fick en liten "gymdate" ;) hohoho, nej men ta't lungt! Han har flickvän och han är en av mina närmaste killvänner. Töntigt det lät att säga "killvänner".. Sen iaf ringde mamma mig och då var det dags att gymma. Efter drog vi och solade, asskönt. Dock inte för min navel som typ har fuckat upp sig. Först hade jag problem ovanför navelpiercingen men när det blir fint så fuckar det upp sig där nere, alltså under. Äsch, fuck it. Nu ska jag fortsätta titta på Friends. Saknar bror när jag tittar på det.. såg alltid det med honom förr. Ahja ha det bra people!

In med det nya, ut med det gamla

Kategori: Allmänt


Jag ska fan inte knäckas av alla skit som omringas runt mig. Nu ska jag ta en fika med mina brudar sen gymma, ha en bra dag som fan, peace!

Vad hände?

Kategori: Allmänt

Förra veckan var jag grymt glad på allt, på livet! Men fan nu är jag så grymt lack på allt och alla. Vill bara döda dom.. Fuck jobbiga människor just nu! Hejdå.

Orkar inte berätta om min dag så gjorde en sån här ist.

Kategori: Allmänt

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Har väl vart lite "pirr-i-magen-kär" men aldrig på riktigt.

Vad tycker du om kärlek? Kul så länge den varar.

När kramade du någon sist? Imorse kom Zingo upp i sängen och "kramades" med mig hihi

Saknar du någon speciell person? Saknar? ja.. men glad att personen är ute ur mitt liv trots allt.

Har du svårt för att bli kär? Ja, det har jag.

Är du singel? Yesbox.

När fick du senast en komplimang? Imorse, mitt hår var fint.

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nej.

Hånglat med nån riktigt ful: Haha, tyvärr.

Hånglat med fler än 50 pers: Nope, är inte sån.

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nä.

Gjort något dumt? Vem har inte? Klart jag har..

Gjort något du verkligen ångrar? Ohja..

Åkt ambulans? Nä faktiskt inte.

Åkt polisbil? Tror inte?..

Gjort nåt olagligt? Yeah.

Fått din mamma att gråta? Tyvärr, är inte stolt över det.

Slagit ner någon? Kanske inte "slagit ner" men smält till nån jävel - ja.

Skämts över dina föräldrar? Klart jag har, men mest när jag var liten. Är jätte stolt över mina föräldrar och älskar dom mer än något annat.

Sagt jag älskar dig och menat det? Säger dte endast om jag menar det.

Tar du droger? Nej. Mammas flicka.

Dricker du? Har druckit. Har nu bestämt mig för att vara nykterist tills min 18-års dag.

Vilka kläder sover du i? Naturell - naken, haha.

Vad hatar du verkligen? Människor som säger att dom finns för en men hugger en i ryggen.

Varit kär? Somsagt, nej.

Är du ensam nu?

Vill du gifta dig? Min "största" dröm när jag var liten men bryr mig inte längre.

Vill du ha barn? Ja, måste sprida vidare the awesomeness ;)

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag? nej men annars tror jag det var Amourina.

Såg dig gråta? A.

Fick dig att gråta? Mina problem.

Du delade en dricka med? Saga.

Du gick på bio med? Mina bruds - Pillsner, Lollo, Linnen & Nattis.

Skällde på dig? Amourina..

Sa någonting till dig och vad var det? Mamma, "Han har hår på bilden" haha, vi kollade en grej bara.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej.

Kramat någon? Ja.

Pussat någon? Ja.

Köpt någonting? ja, eller i fredags köpte jag Ben & Jerry's och ansiktsmask.

Sjungit? Det gör jag jämt.

Saknat någon? Mhm.

JAG HAR:

Digitalkamera? Nope.

Systemkamera? Nä.

Telefon på rummet? Haha, moderna tjejen har en mobil (y)

Egen dator? Klart jag har! T.o.m. 2.. hehe

Könssjukdom? Nä.

Bra kompisar? Bara dom bästa! Elaka eller orättvisa människor gör jag mig av med dirr..

I think you're crazy!

Kategori: Allmänt

Ändrade planer, blir inget deg här inte! Utan ska träffa denna snygging, my cousin. Kan ju inte avsluta denna lördag på nå bättre vis. Så nu vet ni vad jag sysslar med, puss föfan ♥

Home again

Kategori: Allmänt

Ligger nu hemma i min lovely säng ♥ har haft asssssssssnice med mina fina cheyer Pillsner, Lollo, Linnen, Nattis och såklart sist och ändå minst ...OLIVER :D haha så galet roligt, synd att Nattis bara var med på bion för det hände en hel del anda grejer både efter och innan, HEHE! Idag ska jag iaf bara chincilla! Ta ett varmt bubbelbad, och bara ta't lugnt ni vet. Skriver mer i bloggen då det händer nåt för nu står allt bara still eller mja, jag ligge still..

Här är nåra fina pics från gårdagen och nåra från today, kisses!
Olivers alkoholfria Rosévin + fina drinkar

Maten betod av tacos och glatt humör

Ingen tjejkväll utan Ben & Jerry's

Utekvällen, bl.a bio och kul!

Bilderna nedanför är när vi har ansiktsmask, inte svettiga eller så haha