Mimmi Kindstrand

Bra lördag nu då gubbar!

Kategori: Allmänt

Godmorgon lördag!
Gårdagen var rätt tuff på jobbfronten så att säga. Slet sönder båda rygg och axlar då jag fick handskas med den hårdare delen av adhd. Dock avslutades dagen bra och mysig på jobbet då jag och barnen bakade muffins. Det uppskattades av både vuxna och barn kan jag lova!



Jag slutade 17 och då var det bara att svischa iväg till centrum för att möta upp hannahpanna och pappsen. Plankstek och en fin återförening.


Åkte sedan hem till min babe och hade idolkväll (som alla andra i detta land I guess?...förutom Emma som inte vet vad idol är hähä), mös hela kvällen och kollade film. Somna la vid 1-2 nångång.

Idag vaknar jag utav mitt alarm som ringer 06:50, kuuuuul. Det var bara att somna om och invänta nästa alarm, nämligen Dennis alarm. Haha.. 
Nä men idag står det på schemat att möta mamsen i hc, klippa mig, luncha och shoppa. Hur mysigt som helst. Senare ikväll blir det restaurang med min älskling. Jag klagar inte på denna lördag alltså!


#nofilter #osminkad haha.. Blekfet och ful. Så jag rullar nu under vintertider. Dags att sola, träna och må bra nu tycker jag. Det kommer snart ge med sig ;)

Ha en bra lördag everyone, possis!

Snart jul + lön = shopping!

Kategori: Shopping

Nu har lönen rullat in. Fick dubbelt upp i princip! Har julshoppat så in i Norden. Ny väska (behövdes!!!), pang-glitter-bh, mystofflor, mascara, borste (också behövligt..) och massa massa julklappar. Jag är snart klar med alla julklappar och nu återstår endast en massa julklappsinslagning. Wiihaaa, bästa! 

Jag köpte även julklappar till baby-Vince, huuuur söta?!



1 dag avklarad...

Kategori: Allmänt

Ja men se där ja!
Har inte ätit nå onyttigt alls (förutom den där sketna pepparkakan som jag glömde bort var onyttig och fick ångest direkt efter uppätandet). 
Eftersom att jag skulle jobba till 20 ikväll då vi hade fixarkväll de senaste timmarna, så passade jag på att shoppa bra middag;


Som du kanske ser så är det en froosh-smoothie i korgen och dessa ska tydligen endast innehålla frukt, frukt, frukt och bara frukt. Kul grej och jäkligt nyttigt och bra! Dock smakade denna rumpa till en början, enligt mitt tycke, men efter några klunkar gick den ner.


Beach body bottle, haha.

Stolt är jag över mig själv då jag motstod både vaniljbullar och lussebullar (vilket båda är mina favvobullar) idag. 
Nej nu ska jag dejta kudden, första gången på evigheter som jag sover själv. Don't like it måste jag få medge. Jaja, godnatt! 

Starta ett nytt liv, som man så fint brukar säga.

Kategori: Allmänt



Banan, clementin och choco-latte. Stadig frulle, huh?

Mja men jag har iaf tänkt att dra ner på rent och kärt g o d i s och läsk på vardagar. Så himla onödigt egentligen.. Jag såg dessutom att det finns ett kanonerbjudande på mitt gamla älskade gym, nämligen ett helt årskort för endast 1495kr!!! Jag menar, om man hade gymmat på sats hade det endast stått för en tremånadersperiod, men på fitness24 gäller det för ett helt år. Underbart. Jo men såatteh, det hade jag tänkt köpa mig nu när lönen rullar in på onsdag. 

För övrigt så blir det inge London för mig innan jul, ev. efter, alltså i januari någon gång. Vi får se hur det blir med den saken. 

Nä nu ska jag koncentrera mig på arbetet. Jobbar 110% denna vecka (om jag inte missberäknat). Ha det gött-igelkött.

100%

Kategori: Allmänt

Tjenaremors!
Har knappt tid att blogga nu när jag fått 100% fyra veckor framöver. Jag ju van med 70% så morgnarna är det bara att kriga.. Kommer dock kännas skönt nu när cashen kommer rulla in, hehe. 
Nä men nu måste jag in från min rast. Blog ya laterrrr,
Bild: dagen... Påpälsad för regnet.




Skitdag.

Kategori: Allmänt

Har tappat mitt busskort, glömde att jag hade stängningen idag och ah, life sucks. Dock glädjer mina barn mig så mycket❤



Saturday - to do list.

Kategori: Allmänt

Jag har lite att göra... Tur dock har jag redan börjat beta av några punkter!
Denna kväll kommer bli wünderbra!!!



BMI

Kategori: Allmänt

Trots att man känner sig som en fläskpadda så insåg jag idag då jag räknade ut mitt BMI att jag är iaf normalbyggd... Meeeen det hade vart trevligt med en smidigt och smärt kropp dåra. 



Stängning.

Kategori: Allmänt

Hallå där,
Just för tillfället sitter jag med de två sista barnen på stängningsfritids och väntar på att få åka hem. 


(Gillar stavningen på "stäGNingsbarn" haha..)

Om jag ska berätta något roligt så har jag tonat om mitt hår till chokladbrunt. 


Och en annan rolig sak är helgen vi har framför oss.....då jag först på fredagen ska ha myskväll framför idol (standard) med pojken, sedan på lördag blir det att träffa kusin och lillasyster på dagen, seeeeen hem till Sophia där hon, Sofie, Olivia och jag ska ha dejt! Vi ska käka go mat, dricka vin, se på musikalen vi alla medverkade i i 9an och sedan utgång!!!! Hur taggad som helst, taggad till tusen.

Mja, just nu är ändå min högsta önskan bara att få åka hem, äta min potatissallad och rostbiff jag köpte på lunchen, krypa ned under täcket med mina älskling. Snart så! 
Ha det gött vava, tja.

12/11-13

Kategori: Allmänt

Hallå där,
Helgen var bra. Umgicks med min man, bl.a. åkte vi till Ikea igen men hade det allmänt slappt och skönt också.
Idag är det redan tisdag. Regnig dag - vilket gör det så himla skönt med pysseldag på fritids idag. 

Åh ja annars då?
Livet leker ett spratt emellanåt. Men det vore väl dumt att klaga. Jag längtar till löning då jag tar mig en helg i London med mami, himla mys! Jaaaa, tjarå.



Halva veckan passerad 👊

Kategori: Allmänt

Åh Gud så härligt med..torsdag!! Åh, haha jag som tänkte att det var onsdag en sekund där. Men det är ju torsdag, even better! 🙏
Startade morgonen med en sovmorgon till 9:30, sedan ett långbad med ansiktsmask, scrub, hårinpackning och nyrakade ben. Jag käkade en halv kebabrulle till lunch också, den satt inte helt fel må jag säga. 

Nåväl, idag står jobb på schemat - stängning. Hoppas på att få träffa min pojke efter det också hohi.


Baaaaadbild. Älskar när badrummet är fyllt med massa krimskrams!



H&M

Kategori: Shopping

Var inne på H&M på rasten igår. Jag fick med mig lite nödvändiga grejer, bl.a.;

• Hårtoning
• Svart kajal
• Vit kajal
• En bra blandning av ögonskuggor (denna har jag längtat efter, dock så har jag alltid glömt detta förut)
• Fondation + brush -borste? (HAHA, kommer inte ihåg vad det heter för tillfället.. Borste liksom?)

Det enda som fattades (vilket inte fanns i butik för tillfället) var dark Brown ögonbrynspenna.



Tisdag.

Kategori: Outfit

Goddagens!
Visst kommer jag på roliga rubriker? Jaja.
Idag har jag vart nere i källaren, rensat det sista där. Äntligen, känns så grymt skönt!! Sedan fick jag lite tid över då jag passade på att pyssla om mig själv. Fixat naglar osv.

Dagens; (syns det att jag har vart uttråkad eller?? Haha)









Lalalaaaa

Kategori: Allmänt

Godmorgon soliga och härliga måndag!
Helgen har vart riktigt grym. Pannkakor till idol i fredags och massa mys med pojken. Lördag storstädade jag på dagen medan D jobbade, sedan vart det utgång med goa folkracegänget. Grymt lyckad utgång, dessvärre var det dagen efter. Jag har nog inte vart så bakis på flera år, helt sjukt vad jag mådde. Men en helmysig dag i sängen framför tvn med min babe. 

Jadu, jag hade gärna haft dubbelhelg men nej nu taggar vi till en jobbvecka!!!
Bild: jag i lördags. Posssss



Fredag, igen!

Kategori: Allmänt

Haaeeejjj!
Veckan har bestått utav j o b b. Jobbat 100% då det vart höstlov, så denna vecka har vi haft det himla skoj. 
Just för tillfället är jag hos lillasyster och hälsar på hennes nya kattunge, übersöt! Ikväll blir det mys med D och ev. utgång/bio imorgon. Kan inte klaga. Jo men tja!

Bilder från senaste.




Fann denna skylt på toan på ollan förra helgen, haha..





Skridskor med jobbet.




Lärde mig (på egen hand) att fingervirka.



Utspökad till halloweendiscot.



Bra match på kläderna när man totalt missar att alla rena kläder är använda hos pojkvännen.. Så då tänkte jag "I'm blue amadiamadajjjj" ah du vet.



Kissemiss❤