Mimmi Kindstrand

You're my brother from the same freaking mother!

Kategori: Allmänt



Nu har min fina älskade storebror åkt till Norge. Jag kan seriöst inte förstå det, smälta det.. Men nu får jag bara acceptera läget och vara glad för hans skull!

Idag är det valborg och det ska såklart firas! Under dagen blir det att åka hem till Amourina där vi ska föra lite på min CinZano jag fick i present och grilla! När vi ändå är i Tyresö ska vi kolla alla stånden och så vidare. Nostalgi på HÖG nivå :') Blir också att titta på VH -brasan. På kvällen möter vi upp Leon and the boiis. Fekkar i Skogås. Och ikväll känner jag bara att jag ska festa sönder för Steves skull!

HA EN TREVLIG VALBORG ALLESAMMANS!

Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.

Kategori: Allmänt



Bilden är från igår, jag och Lollo ♥
Trots att jag är lite heldragen på bilden så kommer jag absolut minnas denna dag livet ut!
Jag är så glad att jag fick spendera dagen med familj och vänner, det betyder..

Jag mår som jag förtjänar, så att säga..

Kategori: Allmänt



Min och Lollos frulle!

Vart ska jag börja..? Gårdagen var helt grymt jävla bra, awesome! Freaking unbelievable!! (tänkte skriva mer om gårdagen i ett annat inlägg för just nu orkar jag inte anstränga mig till att göra ett roligt blogginlägg haha, lägger upp bilder sen då också!!) Kan iaf summera kvällen med; happiness, dricka, toalettbesök, dansgolv, kamera/foto, McBean, vaga minnesluckor, kärlek, skratt, skånkiga bussturer och spontanträffar med människor osv! Somnade efter att mamma ställt sig och gjort värsta woken (wtf lixx?!) vid 6 på morgonen och 9, endast 3 timmar senare, var jag pigg som en nöttjärna! Mådde faktiskt bra efter alla toalettbesök från gårdagen. Men var tvungen att ta mig en återställare.. nej SKOJA! en tablett för att återfå balansen. Men nu ska jag kolla BB med en marabou i handen.
PUSS

nattii

Kategori: Allmänt



Mina finaste tjejer!

Ikväll har jag dansat, mått bra och framför allt supit! Saknade min finis Pernilla krånghed ikväll dock! Men natten och kvällen har vart så jävla bra!! Var tvungen att nypa mig i armen, så att säga.. haha fler agånbger om! Nu ska vi göra lite nattkäk och sen sova uuuuuuut. Skriver mer om min dag när jag mår bra igen!

BARA FÖR ATT JAG KAN!

Kategori: Allmänt



Nu ska jag hoppa in i ett bad och göra mig superSNYGG! Sen ska jag och mami ner till Ica för att handla till kalaset. Då ska jag även passa på att köpa 2.25or ihihihi, bara för att jag kan! Och efteråt ska vi till krogen i centrum och gissa vad jag ska göra då? Ta en cider och glassa i solen, bara för att jag kan!
TJARRÅÅÅÅÅÅÅ!

Grattis till mig själv hihi

Kategori: Allmänt

Tänk att för 18 år sedan låg jag där i sjukhussängen och gallskrek, och vad gör jag i dagsläget? Sitter i sängen med familyn och sippar på mitt första lagliga glas vin! Tekniskt sett inte iof... but still! Min första klunk alkohol på typ ett freaking år!! Här kommer lite bilder:



Frukost som mamma och Fredde kom med.



Min första drink!



Fick en present av Fredde, en gammal badkula och en skrynklig 20-lapp hiih!

Nu ska jag tagga inför dagen.
HA DET BÄST IDAG ALLIHOPA!

Fredagen med fina vänner!

Kategori: Allmänt

Tjenare alla pigga och glada!
Efter skolan började dagen med att jag, Mickis, Linn, Johan, Lollo & Chrisse tog oss in till stan för lite shopping! Var så grymt trött och hungrig så jag sluddrade som en fyllis fick jag höra. Hade det väldigt trevligt iaf! Hittade dessutom ett par jeans. Helt otroligt hur bra dom satt och hur länge har då inte jag letat efter ett par sådana?!



Efter ett litet tag (läs: ett långt jävla tag) mötte vi upp Linn & Mickis som gått iväg för att dom inte orkat gå och shoppa + Pill & Lillpill. Vapiano som vart bestämt att vi ska gå till i flera veckor, var då tvärstängt efter 18.00 för oss småskitar under 18 år.. (synd att man fyller imrn liksom, eller idag? klockan är ju faktiskt över tolv hihi, grattis till mig själv isf! fniss) så vi drog till Jensens Bófhouse (typ?) Huvudsaken var att vi fick käka en fet jävla biff liksom! Pommes och bea tillhörde såklart. Fick jätte söta presenter till middagen också!





Björn Borg parfym - fick av Lollou!



"Du är söt som choklad" - fick av Pillan & Lillpill!



"You are sweet" ..undra vad det kan vara i? ;)



Ett fint ljus var det i det rosa paketet - fick av Pillisnorr!
"True FRIENDSHIP is a knot which angels hands have tied" så fint ♥

Och för att inte glömma!



Det syns så taskigt i ljuset i rummet just nu.. Men det är en navelpiercing jag fått av Lolls! Ett guldigt smycke med en stjärna med små diamanter i.

Jag är så grymt tacksam för att jag har alla dessa fina vänner! Och denna dagen, tack till alla som gjorde dagen till den bästa ♥
Nu ska jag försöka få mig lite sömn tills min stora dag imorgon! Är så galetttttt taggad inför exakt hela dagen.
Godnatt alla fina!

"Va, är det inte lördag? ..du får hel enkelt fira två dagar då!"

Kategori: Allmänt



Min present jag fick av Lollo! ♥ Innehöll en Björd Borg parfym och en navelpiercing.

Vaknade upp av att Amourina ringde och jag hörde en fin stämma sjunga "Ja må hon levaaaaaahahahaaaa!" Höll på att dö! "Jag fyller år imorgon gumman.." Då höll hon på att dö ist! Assssss. Till hennes försvar har hon vart sjuk nu i år och dar så hon blandar ihop dagarna.
Anyway! Idag är jag glad! Går i skolan en låååååång dag. Efter det ska jag och några classmates in till stan för shopping och middag på Vapiano! Sen ska vi försöka ha kul ikväll, kanske fest!
Men nu är det lektion.
PUSS

Godnatt!

Kategori: Allmänt



Lappen jag fick av Mami ♥

Har lärt mig att efter regn kommer solsken! Har städat och fixat i mitt rum. Pratat med papi i tele, om allt mellan himmel och jord. Glad att få höra hans röst och att han är lycklig och mår bra! Har faktiskt inte gjort ett skit på engelskan som jag har för mig ska vara klar tills imorgon.. Woupsi! Men däremot har jag planerat lite inför lördagen! Är så grymt taggad!! Men nu tänkte jag sussa till ett avsnitt BB.
Lovieeee!

Torsdagkväll!

Kategori: Allmänt



Kom nyss hem från jobbet. Fick telesällskap av både Hannah&Helene och Lolli. Sippade på min latte och kände hur lyckan bara överväldar (?) haha! När jag kom hem så stod det två skålar (bilden) med en söt lapp i + en risifrutti och en drickyoghurt. Mamma som vart i farten och suprisat! Nu tänkte jag städa lite, eftersom vi ska ha kalajs för mig på lördag. Ska även försöka få lite engelska gjort tills imrn.
PUSS

Dag 1: En facebook profilbild.

Kategori: Allmänt



Slumpade och tog bara en.

Jag gör som Emmzor!

Kategori: Allmänt

Dag 1: En facebook profilbild.
Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Något jag älskar.
Dag 5: Dagens klädsel.
Dag 6: 5 finaste låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Något jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En snygg person.
Dag 11: Msn profilbild. (skype)
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: Finaste bild du vet.
Dag 14: Finaste citat du vet.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon

Lagom skön träningsvärk man har då..

Kategori: Allmänt



Såhääääär pigg ser jag ut idag, bjuder på bilden upp&ner dessutom :$

Tjenamorsen i galoshen(?) Anyways, har tagit ut min sovmorgon rätt rejält. Hann vakna innan mobilen gav ifrån sitt alarm. Hade dock lite svårt att komma upp imorse, tack vare denna otroligt sköna träningsvärk<3333 Tog ett hårt pass igår för att det skulle förmodligen bli det enda denna vecka. Känner dessutom att det sakta men säkert smyger sig på en lite förkylning eller något i den stilen. Sååå te it is, all this fucking week. Min födelse vecka mhiihih, nej fan nu ska jag sluta tjata om min birthday! Är bara grymt taggad. Drömde t.o.m om hur lördagen kommer bli. Grym dröm, så hoppas drömmen slår in! Och fatta att jag var uträknad till den 24e egentligen, HALLOJ, då hade jag liksom redan vart 18 nu.. men men shit happends!
Nu sitter jag och skriver på om onödigt.. Kanske gör ett roligare inlägg i skolan.
PUSS

Forced to think that hell is a place called home.

Kategori: Allmänt



Blev inget utav "unna mig själv" -kväll. Panikade och gav mig aldrig iväg till Ica. Tog itu med det stora berget med disk och gjorde mat till la familia. Något mer jag tagit mig itu med är också 2/3 uppsatser som ska vara klara denna vecka. Feels good. Tar itu med den sista imorgon, ska ju ändå vara inlämnad på fredag så det är chill.

Känns lite som att livet tar två steg framåt medans jag tar ett steg bakåt.

Nu ska jag sluta grubbla och tänka. Blir att sussa tidigt ikväll. Har dessutom sovmorgon till 10, tack vare att jag gjort klart uppgifterna. Wiie.
Sovgott all the awesome people!

Hatar kvällar.

Kategori: Allmänt

Det är då tänkandet spelar mig ett spratt.

Tungt huvud...

Kategori: Allmänt



Är det här jag nästa eller? Ska hinka i mig te för att försöka stoppa detta i förtid..

Inte alls lika pepp som tidigare idag.. Har fortfarande inte påbörjat arbetena som ska vara klara både ikväll och imrogon. Dock är det inte långt kvar men känns dumt att låta "smårester" ligga kvar. Var dessutom så att Steve inte kunde träffas idag. Fan. Toppen på isberget så har jag ett luftrör smalt som ett sugrör just nu, känns det som. Kanske ska ner till Ica med lillebror och unna mig något gott. Låter lockande. Kan då ta itu med plugget sen. Yäääh.

Det här är anledningen till varför jag gymmar...

Kategori: Allmänt



Ska skaffa mig en gött som denna!

Always look on the bright side of life!

Kategori: Allmänt



Jag är nog lika fixerad som grabbsen är när det gäller magrutor.. kanske är det för att det är det enda resultatet från gymmet :$ Nej men kul är det att det syns skillnad!

I have my ups and downs! Idag är det en up för det första för att jag fick ledigt på lördag, tack snälla Sonny för det! Och plugget börjar rulla på. Jag gymmar och har det bra. Känns som att livet siktar mot toppen nu! Ska dessutom träffa Steve ikväll. Wiiiie! Ska försöka, eller nej jag SKA slänga iväg alla inbjudningar idag tills på lördag. Denna lördag ska jag minnas hela mitt liv, så nu ska jag se till att det det blir en mother fucking good saturday!
PEACE BREEEE

Fullspäckad dag, eller snarare fullspäckat huvud!

Kategori: Allmänt



Godmorgon!
Sitter i mitt kök, i bara fillingar och en slapptröja. Redo för skolan! Nä, har inte fixat mig ett skit och inte heller matsäcken! Mjo, det är nämligen så att vi ska vara i Rudan på friluftsdag idag. Vädret ser lite halvlockande ut tyvärshhh. Har en hel del jag måste checka av idag också!
  • Fixa ordning mig
  • Göra matsäck
  • Ha friluftsdag osv
  • Gymma, börjar bli dags nu!
  • Gå till jobbet och fixa min ledighetsansöka till min birthday.
  • Göra klart BKFen
  • Finslipa svenska uppsatsen till imrn
  • Skcikat ut alla inbjudningar till släkten tills på lördag
Ser kanske inte så mycket ut men i mitt huvud vill jag baar deleta allting! Jajaja nu ska jag inte gnälla utan sätta fart istället! Bajabaaaaaaj!

Storebror ♥

Kategori: Allmänt



Gammal bild, nyår -09

Börjar noja som fan. Har längtat efter min 18 årsdag sen jag var en plutt! Men allt som tillkommer med detta är fan inte lockande. Bl.a världens bästa vän och storebror flyttar till Norge. Vet inte hur jag ska klara mig utan honom nära längre. Blir bara så jävla ledsen.. Vet att det endast är under "en kort tid" men den tiden är fan lång nog för mig! Varför kaosar allt på samma gång?
Livet är just nu som en finne i röven på mig.

Brb, ta livet av mig.

Kategori: Allmänt

Nä kanske inte. Inget att skoja om. Och något man inte ska skoja om är att jag måste jobba på lördag, 28/4, min födelsedag, min 18e födelsedag. Förstår ni paniken som bildas bakom mitt vackra lilla pannben? Nä inget skämt somsagt.. Blir bara så ledsen för denna dagen skulle spenderas med nära och kära, familj och vänner. Fan. Dagen kommer så totalt förstöras om jag måste jobba. Fan.

Look at yourself first, before correcting others.

Kategori: Allmänt



Smurjat in mig med goda krämer och därinnan hårinpackning + ansiktsmask = smoooooth body and hair! Fräääääääscht. Och teét jag dricker har aldrig smakat så bra som nu. Färdigpluggad som fan för idag. Toppen på isberget, bänkad framför DH. Blir att sova sen efter.
kisses

"No officer, I have no blood in my alcoholsystem"

Kategori: Allmänt



Åhåhåh, dampar en gnutta! Är så trött i hela huvudet, efter ca 4 timmars plugg! Believe me.. Satt kvar i skolan till 18 idag. Allt för denna älskade BKF<3333333 Nejmen nu är jag hemma och mami har nästan precis slagit på brandalarmet för att hon brände kycklingnuggetserna.. Men fan vad gott! Blir nugget och pommes till middag. Wiiie. Har även tappat upp ett bad. Ansiktsmask (till mitt prickikorvansikte) och hårinpackning dåra. Nu ska jag käkaaaaaaaa.

Sitter kvar i skolan och pluggar, DUKTIG JAG ÄRRR!

Kategori: Allmänt

Boys ♥

Kategori: Allmänt

Tisdag

Kategori: Allmänt



Stressig morgon må jag säga! Vi låg kvar i sängen ett bra tag och skippade frullen. Tänkte ta "en sovmorgon" och ta en senare buss men kom på att det var test på matten -.- gick iof bra! Sitter nu på eng och skriver uppsats om flodhästar, TOTTO. Sen är det bara tagga lunch. Fuuuuuuuuck kom på att det är bild efter lunchen.
Brb ta livet av mig.

Cashfloooooooow!

Kategori: Allmänt



Ligger i sängen och myser med min livspartner. Pratar ekonomi och hurvida vi kommer klara oss i sommar. I dagsläget är jag ypperligt lycklig för att jag har mitt jobb och att jag dessutom blir myndig, vilket betyder att jag innehaver mitt underhåll. Vi pratar 5 siffrigt.. Kommer klara mig galaaaaaant i sommar! YES, blir många glassar för min del i sommar. Sommar sommar sommar. Nej men nu ska jag sova brevid min festis.
G O D N A T T

Alla dessa svettiga gympass börjar ge liite resultat!

Kategori: Allmänt



But keep going girl! Jag ska bli slim som en PLAYWOODSHHHIVA!
200 situps idag, snart väntas en prommis med min fina vän Lolloooooo♥

Me and Lolls!

Kategori: Allmänt



Blev inge gym idag, tror jag kör på en sådan till sommar -12 ?!?

Planerna kraschade en del.. Vi poppade popcorn och bänkade oss framför BB. Sen dog vi. Har degat i soffan sen dess! Tillslut vart vi lite tpl och bestämde oss för att vi ska sova här och dessutom införskaffa oss lite glass som mysis tills ikväll! Vi ska försöka få lite plugg gjort också. Wiihaa. Hör här i bakrunden just i detta nuet att lillebror och Lolls ska köra GH. Åh herre.... hatar't! Menmen, bajbaj så länge!

TAGGARÅÅÅÅ!

Kategori: Allmänt



Bra dag idagrå. Kom till skolan, planerade lite inför museumbesöket. Hann dock inte följa med men lunch i skolan blidde det iaf! Mös med Lolls i skolan tills vi bestämde oss för att hon skulle med till käftis (tack gode gud). När vi ändå var i Tyresö c tog vi oss en fika på Espresso House. Fikade med både marabou, jordgubbar och vaniljlatte! Satt där ett bra tag tills vi bestämde oss för att åka hem till mig. Innan dess gick vi runt i lite affärer där jag hann träffa både dem ena och dom andra! Bl.a Rosie, min dagisfröken som jag inte träffat på år och dar!
Sitter iaf här nu, eller springer runt och dansar till galna festlåtar med galna minnen till! Ska snart sansa oss och slå oss ner i soffan och kolla på BB söndagsfinalen. Sen åker vi till Handen där vi skiljs åt. Då blir det gym för min del! Wiiiha.
PUSS

PANIIIIIK! ska till käftis idag..

Kategori: Allmänt



Godmorgon alla goa och glada!
Gissa vad jag ska göra idag om inte gå till käftis. Kom på det vid 12 inatt, vilket sög eftersom jag visste inte tiden men visste att jag skulle dit. Kunde sova lagom bra efter det dåra... Nej men jag slog en liten pling (efter att panikartat leta upp nummer till min tandläkare på alla dessa internet sidor som bara visade fel nr) och fick tillslut tag på honom. 12.55 var tiden. Det sög ju. Ska på museum med klassen idag. Jag hinner inte vara där hela tiden och jag hinner dessutom inte komma tillbaka. Mitt i hela schemat sitter tiden, ååååh. Toppen på isberget har dom också flyttat lokalerna. Fuck käftis alltså.

Nu ska jag sluta snacka om tänder för det freaks me out. Ska ta en dusch, äta frulle och ta mig till skolan.
PUSS

Waaaaaaay back in time..

Kategori: Allmänt



Tottofjortis jag var på den här tiden :') och kolla va kort hår jag hade! -06/07.

Appropå fjortisar så har jag kollat runt på yt och det är fan inte sant hur bilden på tjejer har förändrats! Bajsrand var standard på fjortisar förr, men nu? Tycker att vi blitt mycket bättre på att dra ner på fjortis trenden. Wiiha, gogogo sverige! Äsch, fett onödigt babbel. Nu ska jag skriva lite på uppsatsen (redan skrivit ett halvt A4 på datan) sen sova. Blir en jävla skön sovmorgon imorgonbitti! Wiihaa. Rätt så awesome najsig dag imrn. Börar 10 då vi ska på nå museum i stan sen slutar vi. Yes sir!
G O D N A T T

ps. Jag måste också säga att jag vart grymt duktig. Vikt, rensat, tvättat alla mina kläder! ds.

Apologizing does not always mean you are wrong and the other person is right. It just means you value your relationship more than your ego.

Kategori: Allmänt

-

"Den som spelar din vän, som sedan hugger dig i ryggen"

Kategori: Allmänt



Nostalgi..


Jag kom tillslut in i tvättis. Så nu tvättar jag för fulla muggar. Försöker plugga lite, har skrivit på BKF uppsatsen faktiskt. Brabra. Känner dock att jag kommer slockna rätt tidigt ikväll. Mår dåligt, har ont och mår illa. Vet inte vad som händer med mig. Börjar likna Tenny i BB haha.. Menmen nu ska jag försöka plugga lite till innan jag ska gå ner sista vändan i tvättis.
LOVE

Satkärringshelvete!!

Kategori: Allmänt

Har vart så in i helvetes trött idag så tog en snabb "powernap" men tänkte att jag får fan inte missa tvättiden för om man kommer bara ynka 5 min sent så tar nån jävel tiden. Så jag trallar mig ner med en fet tvättpåse som väger multon med tanken om att jag ska sätta på några maskiner. Inte fan kan jag göra det när sathelvetet som har tiden innan har låst sin gluggjävel i låset och inte hämtat sin tvätt. Hon är fuckning försenad! Hat till dig äckliga människa, jag hade såå kunnat sova lite längre så jag kunnat ta mig igenom plugget ikväll. Men nej, nu är jag för trött! Over and out /fittsura Mimmi

Mästerbagarna!

Kategori: Allmänt

Jag googlade på negerboll.

Kategori: Allmänt

Och fick upp detta --->







slutligen..... ----->



Ja, för att inte vara sån, så ska jag och lillebror baka wienerbröd nu!

No one looks back on their life and remember the nights they got plenty of sleep.

Kategori: Allmänt



Tiden går fort.. På lördag fyller jag myndigt! Hela 18 bast vilket innebär att jag får göra allt slags bus som man tidigare behövt "gömma" trots att jag vart mammas ängel hihi. Jag är så galet taggad! Har nog aldrig längtat till något så här mycket som jag gjort till denna födelsedag. Känns som att ett helt nytt liv startas..

B-I-B-E-L

Kategori: Allmänt



Åhåhåh, mitt gamla gula fula rum ♥ DESSUTOM så skulle jag ut till stranden denna dag.. Minnen!

Bloggade aldrig igår tack vare att jag inte var i närheten av en data eller liknande. Anyway, fredagen spenderades ju med Lollo ♥ Vi hade askul tills jag började må dåligt och fick smärtor i både buken och i bröstet.. Då kan man istället säga att lördag var en bättre dag!
Började med att jobba 11.30-15.30. Åkte dirrmode hem till Lolls där vi skulle göra vår (+ Pills) berömda kycklinggryta med 11 olika kryddor! Vart skitgott och familjen verkade tycka om den också. Efteråt började vi festfixa oss. Körde på lite halvvågigt/lockigt hår. Vart faktiskt nöjd för en gångs skull! Hade även min kavaj.
Anyways, vi drog hem till Steve i valla där allt hölls!
Mötte upp allt roligt folk osv. bl.a Johanni, kusin Sara. Sjukt många utav jobbetfolket kom. Vi körde öllekar, dansade, pratade deeptalk, shufflade, skrattade, åt glass & pizza mitt i natten, gav ut någon annans cigg till roliga människor, lackade till på särmänniskor. Summan av kardemumman (?) så var kvällen en otroligt bra avslutningskväll för min fina storebror som ska flytta till Norge om exakt en vecka och en dag..
Depp man blir.
Slutade med att jag och Lollo tog 02.25 bussen hem till henne. Bussen skulle egentligen gå typ 05 men den var seeeeeeeg så jag och Lollo passade på att ta lite foton med den absolut roliga busskuren. Knas. Dessutom vart vi bjudna på efterfest av två fula snubbar i 20-25 årsåldern. Ena var gift men skulle promt ha med oss? Världen är allt rolig.

NU, just idag, ska jag ta tag i BKFen och endast BKFen. Blir även att tvätta mellan 19-22 ikväll. Finally. Ska svulla och kolla på BB också. Wiiie.

Tack för denna bibel.

Chill med Lolls!

Kategori: Allmänt



Lollo ser så SMART ut i mina brills, right?
Hehhe här sitter vi och är proppmätta på all köttäfrssås pch pasta vi smällt i oss.. Fyller på badet nu så där lär vi skvalpa runt i ett tag! Vi höressssssssss!

Haha, så sant.

Kategori: Allmänt

Fredag in my heart!

Kategori: Allmänt



Gammal bild från i somras.

Åh fan! Är döhungrig och lagom flum för att jag är så trött. Sitter också kvar i skolan. Varför? Slutar 16.20 på en fredag liksom, älskar livet ♥ Nej men planen är att jag och Lollo ska köpa hårinpackning och GODIS! Blir att ta ett långbad, käka, kolla BB osv! Blir slagg @ my place.
Tack för migggggg!

Baby put a ring on it!

Kategori: Allmänt

Swedish top models 2012

Kategori: Allmänt

















Min älskade tröja, trots att den ser ut som skit så kommer jag ha kvar den. I vått och torrt!

Donkenkaffe in my heart.

Kategori: Allmänt



G O D M O R G O N
Åh sikken härlig morgon med allt detta regn! Positivt med att jag har mina fina rosa gummistövlar. HIHI. Första lektionen gick bra också, skrev ca 1 A4 sida om Dans och Musik för ungdomar i samhället. Riktigt stolt över mig själv. HIHI. Nu väntas bara engelska, lunch, skapande & frtidens aktiviteter. Men nu ska jag avnjuta min rast fullt ut innan engelskan ska flöda.

Tottobebis..

Kategori: Allmänt



Bara för att jag är fullt seriös när jag säger att jag saknar min hamster..

Min lilla tottobebis Tusse. Alla mina tankar går till dig ikväll.. För just denna eftermiddag, 19 april 2012, tog du dina änglavingar och flög upp till himlen. Saknaden är stor.
R.I.P

Crazyness!

Kategori: Allmänt



What happend here då? Om inte det var så att Johanna datum märkte mig på jobbet.. Tog inte bort den för jag ville ju inte vara sån vava. Gick sedan hem, åkte buss osv och såg sen hemma att den satt kvar. Knas att folk tittat snett på mig liksom? Njaaaae.

Denna dag in my heart. Typ. Hyfsat bra anyway. Var typ påskmat i skolan så + för det! Alla lektioner för övrigt var kuliga förutom NKn som jag typ somnade till. Efter skolan gick jag och Lollo till c för att kolla klänning till min 18-års dag. Hittade en faktiskt som jag ska köpa när lönen rullar in tänkte jag! Kollade även jeans med rumpfan får aldrig plats i alla bajsbyxor och jag dampar sönder. Iaf så fick jag sällis av Lolls till jobbet. Hon lämnade sitt cv så jag håller alla tummar och tår för att hon får jobb på donken med mig! Wiiiha. Hade som vanligt kul på jobbet. Johanna och jag flummade, som vanligt. Seriöst en av dom skönaste budarna i hela universum! Gay, ahhaa nej men hon är kulig! Chillade iaf med en milkshake efter jobbet. Galet jävla yammi. Sitter nu här. Dör för att jag vet vad som ligger framför mig. Plugget. Ska ta tag i det nu. Tjaaaaaaarå!

True story bro!

Kategori: Allmänt



Tja fan, sitter just nu på svenskalektion. Lite halvtråkigt. Hungrar typ ihjäl men har linch om dryga en timme så det är chill! Skoldagen idag är väl rätt chill. Ska även jobba idag så kommer äntligen få träffa Johanna and tha gang. Innan jobbet ska jag dock försöka ta mig till c och leta efter ett par byxor för det här är fan sanslöst.. Äger inte ett enda par som sitter bra. Aja nu ska jag fortsätta skriva lite på uppsatsskiten..
LOVE

I'm back bitcheeeees!

Kategori: Allmänt



Min nya kavaj, skitjävladålig bild men what a hell.

God morgon, god middag, god kväll.
Gårdagen var som "planerad" eller så som det var sagt så var tisdagen inte så värst bra. Därav den underbart braiga uppdateringen på bloggen (y) men idag har det vart bättre, dock inte bäst men bättre! Har flummat runt med Lollo hela dagen, bl.a dansat bugg och vals och vi var grymmaaaa! Vart även ett subway meal. *dreggel* Shopping efter skolan satt då inte heller riktigt fel! Fick emd mig en assnygg "magtröja" fats längre där bak där det står WILD på. Såååå snygg! Gymmade sen. Så stolt över mig själv då jag sprang på nivå 10 i 25 min. Pausade inte en enda gång utan bara spurtade i 25 min. *klapp på axeln* Avslutade kvällen med en dejt med Virren. Pratade lite om allt mellan himmel och jord. Sen såklart skulle han käka på Sibylla, Viktor i eyy nötskal men bra som fan var det då jag fick värma miiiig! Är nu hemma och ska bada. Fett värt. Hårinpackning, ansiktsmask, raka leggsen osv. Skönt.
Långt jävla inlägg. Måste dralla. Är lite skitnödig för att inte vara allt för ärlig. Woupsi. Aja...
KYSS & SMEK

"Godmorgon" diggar frasen.

Kategori: Allmänt



Är inte alls på humör. Är sur. Schemat idag suger. Inget kommer bli bra idag. Jag ska bara gå i skolan, gymma sen hem och kötta plugg sen hoppas på att denna dag tar slut, fort som fan. Hejdå, jävla tisdag.

Godnatt för mig då!

Kategori: Allmänt



Har nu hunnit städa lite, tvättat underkläder, duschat och fixat mackor och te. Nu blir det att somna till BB.
PUSS

Smile - It's the second best thing you can do with your lips.

Kategori: Allmänt



SHOOOOOO BROES!
Sitter här och pratar i telefon med en broder från en annan livmoder - Amourina buddy! Har dessutom mina, inte så helt fräsha, gymkläder på mig. Men men what a hell, ska snart slänga mig in i en het dusch. Alltså en vanlig dusch fast med mig i... SK! Nu ska jag berätta vad jag har gjort idag; var i skolan - rätt chill dag såattsäga, åkte till gamla praktiken och kramades&pussades med mina barn♥ sen gick jag och Lollo till Haninge c för att shoppa lite, jag hittade en assssssssssnygg kavaj som jag la undan och ska köpa imrn! Yaaaaay. Efter all shopping, drog vi till donken och chillade galet med Chrisstoffer & Patrik. Sedan kom Gustav och vi hade det mycket trevligt! Gymmade vid 19 -tiden och är nu hemma. Soft dag såattsäga.
Men nu ska jag som sagt ta den där heta duschen och sedan mysa med te och mackor framför BB.
LOVE

Trött som få just nu..

Kategori: Allmänt



Skulle sitta fint med en kladdig sådan just nu...

SItter nu på lektion.... döda mig långsamt! Är grymt törstig också. Hm, har egentligen inte så mycket att skriva om just nu. Vi ska snart upp till cafét och äta frukust. Slutar tidigt idag och då ska jag och Lollo till c och fönstershoppa lite, eller ah Lollo har ju real money.. Avis ;) nej men nu ska blir det rast!
pussiiii

Kvällshumor

Kategori: Allmänt



Kunde inte hålla mig borta från Lolls så skriver en gnutta med henne. För övrigt ligger jag nerbäddad i sängen med nya rena lakan. Nä, där ljög jag men det skulle vara jävligt mysigt.. Nu ska jag försöka sova bort ångesten om att det faktiskt är skolan imorgonbitti..
puss&kram

Suris

Kategori: Allmänt



Såhär kul har jag och Lollo haft idag! "Bilbanor i pannan - bilar i pannan" typ. Vi (läs: jag) har dampat på Gurra.. Hokkanen kanske jag ska säga för han hatar när man säger det!! Hokkanen. Fotbollsdomare. Nej men jag drog hem och var hemma vid 20. Nu ska jag äta den kalla maten som stårr och väntat på mig ett braaaaa tag.

LOLLO IS IN DA HOUSE BITCHES

Kategori: Allmänt

tjobre !
Mimmi sov i VH getto igår hos mig :) sk! vh äger. Anyways, blev bjudna på fekke i Gullmars, Bussgaraget och Tyresö. Men det pallade inte vi (fett ovanligt, vad händer med livet?!?!) iaf, köpte massa svull o ba hade kul hemma hos mig! Fett värt! bestämde oss för att kolla film men var för flumm för det. så vi låg o hade värsta diskussionerna, fett kul! Gick ner o käka 4 på natten, fett hungriga. Sen gick vi och la oss men var för hypade så de gick inge bra, resumé under hela natten: asgarvade, dampade, deeptalk, garvade, dampade, deeptalk. typ.
sen avbröts vårat snack av ett fyllesamtal av Hokkanen hahaha xd charmigt värre! sen iaf, tillslut somnade vi runt halv fem - fem på natten:)
vaknade upp typ 11 idag av att mimmi väckte mig o bah: LOLLO DITT JOBBBB!!! fick lite smått panik, men fick skjuts av mamma dit ♥ så det löste sig, Camilla va sjuk så Björn hoppade in som vikarie, var fett kul:) och är så jävla stolt över mina små dansungar asså ! som värsta morsan :') skitduktiga !!!
Sen drog jag hem till Mimmi som väntade hos mig, och vi gick ut på prommis till Ribbypizzan ! HAHAHA,
nu kommer en FET bildbomb från idag:
på pizzerian:
MMMMMMMMMMMM <3
GLASSIIIIIIIIIIIIIIGT !
ja det var allt för mig/Lollo the man        peace broes!!!!!!!!!!!!

bildlöst inlägg

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla roliga!
Jag ligger just nu i Lollos säng för det var här jag spenderade natten. Hon är och jobbar och jag är hungrig så jag håller tummarna att kommande timme ska gå snabbt! Jag berättar med om gårdagen när jag kommer hem.

We're going to kick ass!

Kategori: Allmänt



Inget kan slå ner oss två! Ikväll ska vi röja bruden, det kan jag lova! Ha en förjävla bra lördag everyone!
LOVIIIE

Fanskap.

Kategori: Allmänt



Detta är precis vad jag behöver just nu! En fet jävla B&J - half baked. MUMMA! Har fått stå ute på jobbet idag i dryga en och en halv timma, för att jag var tydligen den "duktigaste" så man får väl ta det som en komplimang I guess. Toppen på isberget så blir det inge fekkenation idag. Tycker mest synd om Lollsi.. jaja, nu ska jag kolla BB med en fet B&J och påskmust vid min sida.

LOVE

Lördag.

Kategori: Allmänt



Såhär ser det ut om man kollar ut. Snöfuckingkaos. Eller man behöver inte ens titta ut, bara kolla på facebook så vet man tack vare alla statusuppdateringar. Anyway om ca en halvtimme ska jag drulla till jobbet pch jag ligger och myser invirad i morgonrocken, äter kalaspuffar och lyssnar på musik. Åh. Jag vill döda detta jobb just.. Hoppas att kvällen blir bättre som är tänkt att spenderas med Lollo!
Nej nu måste jag röra på fläsket, bajbaj!

Tedags.

Kategori: Allmänt



Mamma gjorde choklad-chili te till oss. Myser med morgonrocken i sängen och skriver med min fina vän Lollo ♥ Vad som än händer så kan vi alltid få oss ett gott skratt ihop! Blir maybe så att vi feztar imrn. Liksom nästsista dagen på lovet. Fort har det gått! Jaja, ska väl snart sova för imrnbitti väntar det jobb.
G O D N A T T

Bortgjord.

Kategori: Allmänt

Jag har sååååå ställt till det. Ska aldrig visa mitt ansikte för någon igen och absolut inte prata med "en viss person" för jag är så jävla bortgjord. Brb, ta livet av mig!

Ladies, check the friend zone. You might not know it, but the guy you're looking for is probably there.

Kategori: Allmänt



Taggar till med denna låt right now!

Åhåhå, får damp för att jag endast legat i min säng idag och inte gjort ett skit! Eller nja pulat och fixat lite men ah.. Vill träffa mina brudar Lolls & Pills just nu och göra något galet! Är dock helt utmattad för jag har bara ätit en kaka, två rader marabou och druckit kaffe idag. Har noll energi eller snarare överskottsenergi. Mamma som den kvinna hon är, står hon i köket och lagar mat till oss barn. HIHI. Funtar starkt på att gå till Ica, vilket känns lite motsträvigt då jag ser ut som ett as, och köpa mig en BJ. Får se vad som händerrrrrrr, C'YA!

Is it too risky?

Kategori: Allmänt

Jag funderar på att göra något som kan påverka mig både fysiskt, psykist och framförallt ekonomiskt! Har räknat ut att det ska fungera i längden men jag är dock orolig för att jag riskerar för mycket..? Nä, nu är det dags att våga Mimmi! Måste bara fundera en gnutta till innan jag verkligen tar tag i det.. hihi.

En bild säger mer än 1000 ord!

Kategori: Allmänt

Oredigerade fula bilder på mig och alla mina närmaste! Photo Booth håller jag kärt ♥































































































S O V M O R G O N

Kategori: Allmänt



Tog mig en härlig sovmorgon till dryga halv ett. Skönt kan man säga minst sagt. Har ännu inte stigit upp ur sängen heller för att jag har kollat igenom heeeeela min photo booth vilket var runt 2000 bilder och 30 filmer. Har nu ca 900 bilder så rensning vart det! Funtar på att lägga upp en bildbomb med bara massa kassa photo booth bilder.. Mja, får se. Nu ska jag klä på mig nå mjukisar och äta frulle.

.

Kategori: Allmänt

Vill öppna detta tråkiga inlägg med att jag är så trött på dessa människor som verkligen sjunker som sjunksanden och dessutom tar en med sig ner till det tråkiga och negativa. Framför allt när det är en som jag håller kärt.
DU som egentligen ska vara min stora förebild, den jag ser upp till.
DU mår dålig och jag försöker hjälpa till, men inte fan låter du mig göra det.
När du visade ärret på din handled, tror du inte att du skadade mig helt psykiskt?

Visst, okej om du vill vara negativ och drunka i ditt tråkiga liv men fattar du inte att du skadar alla runt omkring dig?
Du skapar din egna skit så kom inte och gråt hos mig.
Glöm inte att jag fanns där för dig, men det var DU som inte tog chansen - sket it helt fullständigt!
Vad du än väljer att göra med ditt liv så stöttar och älskar jag dig, men välj klokt säger jag bara.

Så, var tvungen att få ut det på något vis..

I'm gonna live my life!

Kategori: Allmänt



Lollo, jag & Amourina! ♥

Åkte som sagt och mötte upp Amourina & Stephanie igår. Lallade runt i Tyresö c sen hem till A för att äta födelsedagsmiddag och tårta till efterrätt! FIck ett mess av en polare oma tt det vankades fezt bara några portar ifrån. Vi 3 mötte upp Lolls & Pils och drog dit med min fittpolare dissade så vi köpte godis, chirre & dipp. Tänkte åka hem till Pills för myskväll typ men på vägen haffade Pillan upp nåra snubbar som tydligen var påväg på frzt ocg dom insisterade att vi brudar skull med HEHE. Vi kände inte en jävlel där men var ändå dom absolut sista som gick utanför dörrn.. Dansade och hade galet kul, sjög för Amourina också. Toppenkväll!
Idag har det vart chill med Amourina och Stephanie med energidrickan i högsta hugg med hopp om att jag skulle orka med jobbet. 16-20 var det jobb och nu ligger jag hemma. Hann även prata av mig lite med mina fina vän och kollega Johanni (proffsigt det lät haha). Ska dega sönder fram för hela veckans BB avsnitt som jag missat.
PUSS

Nu ska jag hem till min fina vän som fyller 17 idag, grattis!

Kategori: Allmänt



TAGGARÅÅÅÅÅÅ!

Kategori: Allmänt

Mimmi och Lollo!

Kategori: Allmänt



TJO BROES Lollo som bloggarrrrrr! Gårdagen vart kaoooz!
Vaknade upp hos Robin/Rasmus? med bror Mimmi och en mysis vid min sida, var där och chillade hela dagen till typ 6, skitkul vare ! fick pannkaka o kaffe till frukost <3 sen så drog vi hem till mig. Prövade lite kläder, käkade, pluggade och fixade oss vidare för fest i skogås. drog dit med Sandra, Lina, Marcus, Hokkanen och Rasmus. Stog och väntade i år och dar för att Stewe festfixaren skulle fixa in oss, men han hade blivit tagen av polisen misstänkt för att ha rökt på.. så vi fick adressen på sms och gick dit, kom äntligen in i porten och jag hämtade min dricka. Började bli fest men sen ändrade sig tjejen som bodde där, så alla drog. Vi åkte vidare mot Tyresö för ny fest i ringen, men där blev det också kaos och alla blev utkastade så slutade med att vi drog hem till Mimmi i brandbergen och sov :) fett ovärd KVÄLL! anyways jag fick min dricka, alltid bra till nästa fekke!
ja det var typ gårdagen kortfattat. nu ska vi dra till hamburgerbaren o käka, PUSSARRRR

SHO BROES!

Kategori: Allmänt

Gårdagen var bäst! Mötte upp Lolls och Pills för en fika på café60 sedan åkte vi vidare till Tyresö där det vankades chillkrök med Adrian och andra boiis. Vid 1 -halv 2 rycket fick vi för oss att vi skulle GÅ hem till Rasmus som var med Gustav. Jag och Lolls kom tillslut fram efter mycket om och men, danssteg, prat om grillning osv. Rasmus och Gustav mötte upp oss med tottovovsingen Molly. När vi kom fram chillade vi framför en film och sen snackade vi och snackade och snackade. Vid 7 imorse somnade vi alla som små barn, och ihoppackade korvar. Men mysigt var det! Idag vaknade vi runt 11 och har bara chillat galet, vid 14 blidde det pannkakor. Åkte hem till Lolls vid 19 och åt middag. Nu ska vi fixa och trixa inför fest ikväll! See yah!

MINA BRUDS!

Kategori: Allmänt



Ska ta 22.13 bussen till gullmars och möta mina bruds! Blir at ta en fika på Café60 sen vidare på skojsigheter, hohooh!

The Devil is not evil. He's just a fallen angel.

Kategori: Allmänt



Hellu Bitches!

Dålig uppdatering.. men är det påsklov så är det! Har iaf spenderat senaste dygnet med Saga som ni kanske såg i det senaste inlägget.. och nej, jag har inte könssjukdom. Anyway, slappade en hel del med kusinen. Bl.a käkade pizza, svullade godis och bah levde livet. Kom hem för nån timma sen och planderade då med Lollo att vi och Pill ska träffas ikväll och möjligtvis på fest! Därför var dte skönt med ett lååångt bad med massa "ta-hand-om-mig-själv" -prylar. Ska föna håret och sen höra hur det går med de andra! Later aligatooooor.

Woooooopaaaaaaaa saga in the house

Kategori: Allmänt

Tjaaa Mimmis slavar, va händishhhh?
Mimmi sa nyss att hennes murra klidade... klamydia i think!
Aja annars så händer de inte så mycket just nu, sitter i mimmis grotta till rum och bloggar med hon checkar porrfilm i vardagsrummet.. Woooopaaa ska sleepa hos mej i natt osv, tänke käka subway men de är typ stängt? eller tror de...? aja ska checka upp de, kommer börja gråta om de är stängt.. påriktigt ge mej maaaaat!
Ska lämna ifrån mej datan och få smisk av mimmi nu pga av att jag bloggar på hennes blogg :* that ain't gonna be smashing puss o hej bitheeeees!

Lördagskväll.

Kategori: Allmänt

Hellu!

Dagen spenderades hos mormor och morfar på påskmiddag med släkten. Sedan bestämdes det att jag skulle sova hos lillsis. Så åkte hem till Gun, Hannis mormor där allesammans var. Var kvar där nån timma innan vi, jag helene och hanna begav oss hemmåt. <sitter nu i soffan med Ulrik i högtalarna och disney på TVn och en fet popcorn skål brevid. ♥

Mot påskmiddan

Kategori: Allmänt

Glad Påsk!

Kategori: Allmänt



Påskharen har vart och lämnat ett ägg till moi!

Gårdagen var waaaaay to stressig så idag ska jag ha en lugnt dag! ..tänkte jag. Blir inget jobb idag, så ska på påskmiddag hos mormor och morfar med släkten. Försöker få tag på kusinvitamin och förhoppningsvis träffar jag henne en stund idag, hihihi! Men nu ska jag äta frulle och och fixa mig!
PUSS

ps. har knappt nå mobil idag, för Pills har min laddare.... ds.

Påskgodis!

Kategori: Allmänt



Marie ville ändra lite en gnutta med receptet och violá, detta blidde resultatet! HAHA!

M Ä T T

Kategori: Allmänt



Färdigkalasade för mamma och Pillan har fått sitt påskägg här. Nu blir det vidare till Tyresö för påskmys!
PUSS

Ready - Steady - Go!

Kategori: Allmänt



Första bildförsöket = drooogad!

Nu jävlar! Har plattat hela håret, sminkat mig, klätt mig = redo för party! Är faktiskt taggad för denna påskiga dag. Men stressigt blir det.
Först hem till mig för kalas - Pillan gym - Upphämtade av Tony, hem till Pill - Middag - Göra efterrätt - Påskpyssla - Åka hem.

Me like this day already!

Lååååååångfredagen!

Kategori: Allmänt



Idag är det den långa dagen.. Här hemma hos familjen Ktånghed städas det för fulla muggar! Senare ikväll blir det mysmiddag, påskpyssel och även dessa kinderäggsliknande desserterna som jag skrev om i inlägget nedan. MUMMA! Innan dess ska jag och Pill hem till moi för lite kalajs för mommy. Träffa hela släkten hihi, det var länge sen alla var samlade så ska bli kul! Ååååååh, älskar att vi kommer rulla fram efter detta lovet. Bara massa gottis hel dagarna. Menmen ;) nu måste jag fixa mig för dagens festligheter!
PUSS

Påskis bus!

Kategori: Allmänt

 

Chokladägg med vit chokladmousse och aprikossylt


Ingredienser
8 kinderägg
1/2 dl vispgrädde
50 g vit choklad
1/2 dl kesella, 10%
1 msk aprikossylt
1 tsk vatten

Gör så här:
1. Skär bort så toppen på kinderäggen med en liten kniv. Skär bort så pass mycket att du kan plocka ut leksaken. Ställ chokladäggen i äggkoppar eller något annat som får dem att stå upprätt.
2. Smält den vita chokladen i en skål i mikron (se upp så att den inte blir bränd).
3. Vispa grädden men inte för hårt. Rör ner grädde och kesella i den smälta chokladen utan att röra för mycket.
4. Fyll kinderäggen med chokladmoussen med hjälp av en liten sked eller en sprits. Jämna till på toppen. Låt stå i kylskåpet i minst 30 minuter.
5. Blanda aprikossylt och vatten i en liten kastrull. Hetta upp under omrörning så att sylten "smälter". Låt svalna.
6. Ta ut chokladäggen 10 minuter innan servering. Gröp ett litet hål i moussen och häll lite aprikossylt i varje.

Mys med Pills - like usuall ;)

Kategori: Allmänt



Dagen spenderades med min Pillii ♥ Vart en sväng hem till mig efter skolan och bakade kladdkaka, åt glass osv. Åkte sedan hem till henne och gjorde fläskfilé med en jätte god BBC sås med ris. Till efterrätt blidde det milkshake och ett bubbelbad. Nu - rena och fräsha ska vi slå oss ner i soffan och kolla på BB.
Sounds like a good thursday!

Ingen bra morgon - ingen bra dag.

Kategori: Allmänt

Är absolut inte alls på humör för denna dag. Mår illa och har ingen aptit, förmodligen för alla mediciner jag trycker i mig. Vill bara spy. Men idag ska man vara glad. Skärtorsdagen, då alla barn ska var fint utklädda och plinga på dörrar och lämna fina kort dom målat. Det är även farmors dag idag. Fyller jämt dessutom, 60 år. Tror jag ska till Tyresö och sätta en fin blomma till hennes och farfars grav. Behöver få prata ur mig lite.

Nu ska jag vara duktig på lektionen.

Fina vänner har jag allt, utan tvekan!

Kategori: Allmänt



Det är många gånger just ni två har sett mig, och brytt er, när ingen annan sett.
Tack ♥

Tough times don't last, tough people do.

Kategori: Allmänt



Stressad på livet. Vill ta tag i saker och ting men tappar orken så fort jag gör det och när jag verkligen tar tag i saker så händer en massa skit. Full på livet. Ja så är det fan! Imorgon är det lov, får ta och tagga ner då maybe? Återstår endast att se.. Nej men nu ska jag sova och vara helt utvilad tills morgondagen som jag verkligen inte är taggad alls på. Åh.
Godnatt!

Tycker synd om mig själv!

Kategori: Allmänt



Nej, det är inte bärs jag slurpar i mig utan mami har gjort lite smarrigt te som jag kurerar min hals med!

Jag hatar denna dag så otroligt mycket<3333 Serious. Mina nycklar fördes bort, Pill hade dom och åkte hem helt utan vår vetskap om attr dom faktiskt låg och skvalpade i hennes ficka... Och sjuksyster! Kollade upp min explosion, till min stora älskade förväntan hade jag rätt. Tar nu penicillin, salvor och några andra piller jag inte kommer ihåg vad dom heter.. Mycket grejer i huvudet! Det som egentligen är tragiskt med detta är att jag inte får jobba imorgon :( Åh, kill me slowly.

Explosion in my face....

Kategori: Allmänt

Tänker fan inte ens lägga ut en bild.. Vaknade med en fet jävla anknäbb. Ska väl till doktorn eller så. Proppar redan i mig massa piller och skit som ska vara bra för detta..

Anyway! Dagen har vart såååå grymt ovärd. Det enda vettiga jag gjort är Bip testet. Vart hyfsat nöjd då jag nådde upp till nivå 7, näst bästa ranken i klassen bland tjejerna. Wiie. Vad som mer händer idag då? Skulle egentligen till nån fotogrej för mitt legg med det går ju inte så bra med mitt face right now.. Ska iaf följa med Steve dit sen hem och dööööööö. Bra onsdag? Nja... Bajs.

Chillar galet som vanligt med PillsnorrN^

Kategori: Allmänt



Gamlo goa tiderna - me and Pill ;)

CHACHA bloggN^ SK SK SK! Nej men nu ska jag försöka vara lite serious here... Idag har dagen vart bra, förutom att Brittfitt förstörde en del utav den like usuall! Men dagen blidde bättre när jag och Pillis smorde lite planer, mohahahaha! SK, nej men ah.. Vi åkte på 2 husvisningar med Marie och hennes vännina. Vart sedan skjutsade tillbaka till skolan för att se på teatern. Gick sen till c för att P skulle köpa en kuvärtväska, asfiiiiiin! Åkte till mig, stannade upp på Ica och köpte apamycket godis. Till min besvikelse jobbade inte snyggingen....... but life goes on! ;) Sitter nu hemma hos mig, proppmätta på både mat och gottis. Blir väl att slöa lite nu innan vi somnar heheh.
PUSSIII

Godmorgon fohelvede!

Kategori: Allmänt



Dagens frukost; glass med jordgubbar!

...eftersom det inte vart nå sånt igår (a) Just nu sitter jag i soffan, väntar på att klockan ska ticka iväg och då som vanligt springa till bussen. Tråkig skoldag today.. Men efter skolan blir det gym! Och kl. 18 ska jag på 1ornas teater och kolla på mina gosingar Amourina & Stephanie. Men nu ska jag fortsätta äta glass!
PUSS

Måndagsmys!

Kategori: Allmänt



Sitter framför 30 grader i februari med hela familjen. Nu är äntligen alla samlade, förutom pappa ♥

Storebror är hemma!

Kategori: Allmänt



Skulle som sagt till Nordea men skiten var ju stängt..... Men åkte till Haninge anyway för att möta upp Steve. När vi kom hem väntades en god middag kan jag lova! Lax, wokgrönsaker, majs och paprika. Allt det goda i en hel mix! Nu medan Steve och Fredde spelar GH (som jag suger på..) så passar jag på att kolla på gårdagens BB avsnitt. Senare kommer även Emelie hit och myser, då blir det glass med jordgubbar och ananas ♥

Don't worry, just be happy!

Kategori: Allmänt



Helluuuuuu i stugorna!

Haha Pillur som "gästbloggade" om sig sjölv tidigare idag (y) charmigt you know! Nej men vad har annars hänt idag? Skola. Redovisning på BKFen och lite slafsjobb på historian. Sen slutade jag, skön dag. Gick runt en snabbis i c med Pill och sedan till gymmet och köttade ca 1-1,5 timma. Kul när man märker att man håller ut mer, som t.ex idag då jag sprang konstant i 25 min och var inte ens trött (i vanliga fall vill jag springa ca 5 sedan gå 5 osvosv).

Köpte med mig jordgubbar och glass. Tur för mig att snyggingen satt i kassan (a) döööööör! Ska fan börja jobba på Ica ist för donken.. HIHI! Nej men nu ska jag hoppa in i en duch och sedan ta mig till Nordea i Haninge och hämta ut lite cash! Cashfloooooow like usuall ;)

PUSSSSSSI

till min vän <3333333 (Pillsnorrrrrr gästbloggar)

Kategori: Allmänt


HÄR ÄR MIN SNYGGASTE VÄN PERNILLA KRÅNGHED, GRRRRR, SKA GIFTA MIG MED HENNE <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

First of all, face the problem. Second of all, get rid of the problem.

Kategori: Allmänt



Sådär, nu har jag städat varenda lite vrå i mitt rum. Rensat, dammat och plockat. Mitt humör steg en hel del när jag bara fick det städat! Hann iof tänka lite också. Men tänkandet gjorde inte att jag kom längre med läxorna. Ligger så grymt mycket efter.. Menmen, får väl sätta igång med det nu!

-

Kategori: Allmänt



Mina nya fina gummisar!

Just nu är jag på sämsta humöret - någonsin. Kan varken koncentrera mig eller.., ah inte fan vet jag! Är så arg. På allt. Vill allt och ingenting just nu. Jag bajsar på detta.

April, april..

Kategori: Allmänt



Åh, jag känner absolut inte för denna dag! Meningen är att jag ska plgga stenhårt men tänker bara på en massa skit så blir så otagg på livet! Hellu emokid.. Nej men en bra sak jag gjort idag var iaf bad med ansiktsmask + hårinpackning + rakade lena ben ♥ Tänkte måla mina naglar till någon somrig färg så man blir på bättre humör, nu när det är min månad och grejer.

Pluggishjärnan ON!

Kategori: Allmänt



Godmorgon sweethearts!
Halvsitter just nu i sängen, proppismätt av de två fattiga riddare jag tryckt i mig. Vad händer idag då? Först och främst måste jag mata Sally, don't forget Mimmi! bara en liten notering till mig själv.. och sedan ska jag läsa minst 100 sidor i en bok. Toppen på isberget har jag en fet jävla redovisining imorgon så måste vara fullt påläst om Vygotskij och veta hela vårt powerpoint program, som förvisso inte ens är klart, och kunna texten in och utan till. Älskar skolan ♥ naaaah.. Jag ska fan inte gå ut en sec idag, utan jag ska få allt klart! ..dvs, om jag inte ska till gymmet.
PUSS

Jag får ryck!

Kategori: Allmänt



Inte ofta man får se Mimsen osminkad på bild, inte!

Ligger här i sängen. Pigg som få vid denna tid på dygnet, så socialiserar mig med Gustav och Viktor på fejjanchatten (y) Får lite smådamp då mitt öga rycker till varannan sec... Har haft så 3 dagar i streck nu! Åh, nej nu ska jag sova och hoppas på en bättre morgondag!
PUSSSSS