Mimmi Kindstrand

Spontant var ordet!

Kategori: Party

Igår åkte jag som sagt hem till Emma, skrattade och hade skoj. Slängde i oss en huuuur mumsig smörgåstårta som helst och förade med "chauffisarna" haha. Senare åkte vi bil med Micke och Simon till Jocke som höll i festen där även den andra Simon var (pheew, låter så knasigt när folk heter likasamma hoho). Var där ett tag, chillade och drack lite tills att vi drog till ollan vid tolvrycket. Träffade några av Emmas polare där. Var kvar till stängning och käkade sedan på kebaben. Sedan var vi så galet taggade (läs: Emma hehe, och lite jag med då kanske) på efterfest så vi drog till Kalles verkstad och birade där - jag, Emma, Kalle och Jimmy alltså. Haha så jobbigt med alla namn.. Vid 5 rycket tog vi taxi hem till emma och fnittrade oss till söms, stackars Simon som låg i samma rum.. Hehe!

Idag har vi ba tagit det lugnt, vi båda slapp undan "the hangover" så det var skönt! Bjussar på dessa suddiga bilder då.. Jag var en dålig kamerakvinna igår..

Mot oändligheten och vidare!

Kategori: Allmänt

Nu är det färdigmyst för idag, för nu ska jag nämligen hem till emmzor och skoja lite. Sedan bär det av till fekkenation!

Shoooo broes!

Lugn dag hittills..

Kategori: Allmänt

Idag har jag verkligen bara "tagit hand" om mig själv. Gofrulle, tränat lite (dvs 100 situps och sidoups), solat, badat och rakat ben och så, bäddat nya lakan och kollat på oth. En riktigt mysdag! Nu har jag även fixat mig, ganska dämpat smink, min paljettblus/linne och curls. Perfa!

Detta behövdes nog för att ladda upp inför ikv, mihihi.

Det gäller att ligga i..!

Kategori: Kost och träning

Jajjemen,
Gjorde mig en gofrulle. Bananyoghurt med melon och jordgubbar i och mitt nya favvo-te, tropical fruits. Mums!
Nu ska jag bege mig ned till solariumet. Måste ligga i nu till studentskivan. Endast 12 dagar kvar nuuuuu, wippo!

Godmorgon!

Kategori: Kost och träning

Denna (skol)vecka har all fokus legat på skolarbete, därför har jag inte kunnat uppdatera mig om träning och mina mål, så att säga.
Alltså,
BMI - om du vill ha en frisk kropp bör du ligga mellan 18-25. För att kolla ditt BMI kan du lätt googla det, mitt låg på 20.8 så det var ju bra! Något mer som är bra är att jag gått ned hela 4kg(!!). Som mest vägde jag 64kg och väger alltså nu 60kg. Som ni ser på mitt BMI är det en lagom vikt till mina 170cm (mätte mig hos skolsyster, ÄNTLIGEN har jag uppnått min önskade längd!).

Något som är positivt med träningen är ju inte endast viktnedgång utan även att man bygger muskler. Fast inte alltför synliga på kvinnor, utan musklerna ska endast synas till lite grann så man får fina linjer - enligt mitt tycke! Vet ej hur jag ska förklara bra haha, men lagom är bäst så att säga.

I dags läget ser jag ut som nedan (bilderna är tagna idag). Det är bra att fota tycker jag, då man ser resultaten. Dock ger inte bilden rättvisa.. Menmen! Och ja, jag har feta höfter - kommer alltid att ha, hate it.
#nofilter hehe, blekis..

Bild Borttagen

HEHE

 

#motto

Kategori: Word

Bakis/mys -dag!

Kategori: Allmänt

Hola loz orrozzzz.
Efter gårdagens roligheter var jag duktigt sliten idag. Jag tog även min "spy-på-fyllan" -oskuld igår. Soft. Sorry för infon, men ja..
Idag har jag legat i sängen halva dagen, även plurrat och blivit fräsch inför påskmiddagen som hölls här hemma. Jag har alltså förätit mig, vart social och letat ägg. Mysig kväll med nära och kära. Även smidigt planer inför morgondagen med emmzor, bästa!

Nu tänkte jag sova (lol, som att jag inte sovit tillräckligt idag..), bjussar på bilder från dagen, godnatt!

Gårdagen i bilder.

Kategori: Party

I väntan tills att bussen går..

Kategori: Party

Bra dag tillslut då!

Kategori: Allmänt

Började dagen lite smått rastlös osåååå va. Men det gick snabbt över då vi drog ut på äventyr! Slutade 10:40, då skjutsade Martin oss, alltså jag, Jonna, Lollo och Patrik, upp till hc och kirrade då lite stuffs... Hehe. Vi snurrade runt i lite affärer innan jag drog mig hemåt. Gjorde lite ärenden med mami, innan jag drog iväg på ett bodypump pass, riktigt skakig efteråt.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan fixa mig lite smått. Ikväll åker jag och min trogne vän Emma till Tyresö och har skojojoj, får vi hoppas! Pussis så länge.

Me today.

Vill ha..

Kategori: Allmänt

Har en såndär tråkig/sur/rastlös dag. Jag vill allt och ingenting...

Jag kan ju dela med mig utav mitt "vill ha", eller snarare vad jag vill för tillfället:
• sluta för dagen
• fika med vänner
• gå på bio
• gosa
• äta godis
• supa till
• en förmögenhet/ha jävligt mycket cash u know
• avsluta detta blogginlägg

Ja, så tja! Bjussar på nån dags gammal bild på mig och Pillis.

Godnatt.

Kategori: Word

Kvällsgottis.

Kategori: Kost och träning

Gryyymt skönt pass!!

Kategori: Kost och träning

Efter denna nerviga dag var det hur skönt som helst att få gymma av sig all prestation hehe.


Uppvärmning:
10min cross & 10min cykel.

Ben:
3x10 baksida lår.
3x10 utsida lår.
5x10 insida lår.
3x10 vader.
3x10 (vardera ben) rumpa-rumppress.

Avslutning:
20min löp & 10min pw (på springbandet).

Nu kan jag äntligen spänna av..!

Kategori: Allmänt

Idag var det påsklunch och redovisningsdag på projekt! Usch hujeda mig. Nu ska jag varva ned på gymmet, peace.

Denna save'ade min dag totally!!

Nervös.

Kategori: Kost och träning

Börjar dagen med fet sovis och frulle, körde på rågmacka och yoghurt m. Tillbehör.

Tagga redovisning hela dagen nu då....!

Trodde våren var här..

Kategori: Allmänt

..Men det var ju snorkallt nu mot kvällen!!
Jag har iaf haft en grym dag. Skola 10-16 och sedan mötte pills upp mig och vi åkte in till stan. Tog en snabb mini-middag på donken (brutal take-away som slutade på en busshållplats där vi vart bästisar med en tant som var blek, lolzzz)
Efter det rullade vi vidare till Dennis M's event och nyöppnade store. Pratade lite med b-kändisar, tog foton, fick vitamin well och drog sedan därifrån... Så grymt lång kö och affären var mindre än mitt rum typ. Soft.. Men Dennis har ju en grymt fin kollektion!!

Kom hem för nån timma sen. Pratat lite med roliga människor, ätit glass och bänkat mig i soffan och slökollar nu på nån komedi på 6an. Blir att sova snart, så jag säger godnatt nu.

Todays, curls and stuff.

Kategori: Outfit

Lol, gillar engelska rubriker.. Hehe!

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Vaknade upp astaggad idag!
Denna dag kommer bli bra trots den långa skoldagen, hehe. Slutar ju 16:30 och efter bär det av till stan för ett event med Pernilla. Ska nog bli kul! Det var allt för nu, later!

Brist på bilder, bjussar på denna. Lolz.



Good feeling.

Kategori: Allmänt

Men gu så allt rullar på fint här då.
Hann klart med projektarbetet, tagit mig igenom 2 träningspass, firat mami idag + träffat Steve, Emelie och magen, solat, långbadat och det är sovmorgon imorgon. Love life sometimes! Toppen på moset har jag snapchatat med Felix hela kvällen, som igår, haha underbart!

Nu ska jag försöka sova och tagga till en grym tisdag! Puss på nesan.

Dagens köp - Fizzy ❤

Kategori: Shopping

Beach 2013 var det va?

Kategori: Kost och träning

Började dagen med vitaminer och ägg.
• Sedan köttade jag aerobic - cirkelträning så hela kroppen var i rörelse så att säga. Lagom kämpigt pass på 1h & 15min.
• Väl hemma gjorde jag armar (biceps, triceps & axlar) x2, Använde mig utav träningsremmen(?). Gjorde även mage i vanlig ordning.

Kosten idag har väl inte vart den bästa, då jag mått för illa för att äta ordentligt men ändå ätit både lite godis, druckit cola och våfflor till middag. Men det är ju födelsedagsgott ändå ju!

Bild: Lite förbättring, trots denna svullhelg och oregelbunden träning.. Vänta ba till beach-13, I'm gonna show u! Hehehe.

Nu har man legat i..

Kategori: Allmänt

Jajjemen!
Alarmet slog på 6:30 idag imorse, alltså på tok för tidigt. Kunde inte somna försän sent igår heller, så det sög ju.
Idag har jag mått bajs, ont i magen alltså, men tog mig igenom den korta skoldagen. Kul aerobicpass och tråkig engelskalektion men skönt att jag vart klar med uppsatsen.

Efter skolan drog jag och Linn till hc, fixade lite ärenden och jag köpte mig en efterlängtad sak.. Bloggar om det senare! Sedan tog vi oss till solariumet, en kvart kändes bra. Gick hem och BUSade och gjorde klart projektarbetet. Pheew, hatar ju det där jäkla projektet..

Nu när jag är klar med allt som var planerat idag, gosar jag ner mig i sängen och kollar oth, tills det är födelsedagsmiddag - jaaaaharå, lilla mamsen fyller hela 44år! Grattis darling.

Mysfrulle jag fixade till mami imorse.

Mycket att tänka på.

Kategori: Allmänt

Har så sjukt mycket plugg inför denna vecka.. Sorry, men bloggningen drabbas tyvärr då. Jag ska försöka blogga så gott det går men jag måste ta mig igenom denna vecka och sedan är det loooov! Håll ut, håll ut Mimmi.

Godnatt. Tummen upp!

Sunday!

Kategori: Allmänt

Sovmorgon, myskläder, serier, go frulle ...och nu återstår plugg! Uppdaterar lite bättre senare.

Earth Hour & nattkäk + plugg.

Kategori: Allmänt

Nu mår man..

Kategori: Party

Kan börja detta inlägg med att jag ALDRIG mått såhär dåligt, en bakisdad liksom. Eller imorse mådde jag ju bra, tills att vi skulle åka hem.... Usch.
Anyhow,
Gårkvällen var planerad så att jag skulle mysa i ett bad och sedan sätta mig framför datorn och skriva på min uppsats. Icke sa nicke, emmzor drog med mig till, wait for it... Jakan! Åh herre, fattar inte hur vi orkade. Åkte i ca en timme och kom iaf fram till en söt liten lgh och röjde med min vapendragare. Hade faktiskt riktigt kul. Jag och ems var de enda tjejerna och då brukar man fanken ha kul när det inte är nå tjejjidder. Så vi hade en riktig grabbkväll ;) haha..

Vi sov kvar där och kom hem idag vid 13? 14? Ingen aning, gick och la mig på en gång. Kunde inte ens äta. Vaknade för nån timma sedan och nu kom Fredde precis hem med godis och cola, PRISA GUD! Sk. Gott att äntligen kunna äta nåt.

Haha bjussar på de mest "anständiga" bilderna... Vilket inte ens var hälften!! Ojoj.

Fest med Emmzor!

Kategori: Party

Köttkött.

Kategori: Kost och träning

Jag är lite stressad nu, så jag tar detta snabbt:
15 min cykel, 30 min löp.
Baksida lår, in-/utsida lår, mage, rumpa.

Ignorera facet...

Right now.

Kategori: Allmänt

Sitter i Vera's, pratar och myser över en kopp kaffe med Pernilla. Riktigt härligt!

Kan det bara bli sommar snart eller??

Kategori: Allmänt

Dagens - mys.

Kategori: Outfit

Instagram - Kiindstrand

Kategori: Allmänt

Vad skulle jag göra utan mitt älskade instagramkonto?? Jag postar bilder dagligen och kollar newsfeed minst en gång i timmen. Dock så blir det tråkigt för er som följer mig på ig och läser min blogg då jag oftast postar alla ig-bilder här på bloggen... Hehe!

Men här är några av de senaste som inte synts till i bloggen så mycket! Enjooooy, lolz.

Arm-day.

Kategori: Kost och träning

Idag vart jag så sjukligt speedad och taggad på att träna! Grym känsla det där alltså.
Så när jag kom hem idag efter skolan gjorde jag först en redig mellus och sedan tog jag tag i träningsabstinensen och körde rygg-armar-mage. Använde mig endast utav kropp(vikt), yogamatta och träningsgummiband. Ett svettigt pass avslutades i duschen. Love it.

Kul att man börjar se förbättring!

Typ den, haha.

Kategori: Word

 
 

Vaknar till frulle på sängen❤

Kategori: Allmänt

Nättinättzzz.

Kategori: Word

Mys-lillördag!

Kategori: Allmänt

I utbyte till att vi fick gå tidigare, hade vi lovat fröken Sara att plugga. Vi gjorde aaallt annat än just plugg.
Bl.a ätit megamellis, gjort twitterkonto till mig, badat, då även Pernilla gjorde en ansiktsmask, sedan myst ned oss i en varsin mysdress, målat naglarna, druckit te, målat lite mer naglar, gjort efterrätt och tillsist myst ned oss framför tvn med tända ljus.

Hur bra onsdag?? Trots att vi inte pluggade en enda sekund...... Hihi.

Todays.

Kategori: Outfit

Pernillas tröja - H&M, byxor - Gina Tricot, klocka - present.

Torsdag..? Nä, idag är det onsdag!

Kategori: Allmänt

Sjukt att jag kollade efter torsdagens schema idag ist för onsdag. Haha, längtar till helgen much?

Anyhow, idag vaknade jag utav att tottoronja hoppade upp i sängen och väckte liv i mina ömma muckler och pussade hela facet, lolzzz.
Pernilla gjorde frukost på sängen (läs: tvsoffan hiho), ostmackis och bajsgott tropikanskt te.
Vidare till skolan, vid 10. Ska snart hem till Pernilla igen, mys med ansiktsmask och dricka kaffe står på schemat!

Är så hungrig just nu att jag avlider (eller bara rastlös..? Lär dig skillnaden Mimmi!!) och drömmer mig bort till dagens frulle...

Sjukt vad det stämmer in.

Kategori: Word

Godnatt.

Kategori: Outfit

Himlans trevlans tisdag må jag säga.

Kategori: Allmänt

Var i skolan till ca halv fem. Sista lektionen var TK, vi fick provresultaten..! Skönt att ha det avklarat faktiskt.
Efter skolan begav vi oss, jag och Pernilla, hem till henne. Vickan joinade dessutom, miiicket trevligt. Marie kom sedan och hämtade upp oss så åkte vi till Ica maxi - storshopping! Sedan brände vi av en trerätters middag. Dog lite av matkoman och har nu mot kvällen bara pratat om livets gång i princip i flera timma, hiho. Sjukt vad filosofiska frågor som inte tas upp i dagens samhälle, kul att prata om ändå ju.. Hm!

Aja, bjussar på dagens binder. Puss!



Old stuff.

Kategori: Allmänt

Godmorgon, goddag, godmiddag!
Idag bestämde jag mig för att inte alls träna då jag hade lite feber igårkväll och att jag vaknade med en satans träningsvärk... Morr, kan knappt gå normalt!!

Anyway,
Jag, Pernilla och Linn har hunnit tagit en deeel fikapauser. Vi har pratat om hur roliga vi var förut. Gjorde saker varenda dag medan vi nu åker raka vägen hem efter skolan, ödslar på riktigt inte en enda extra sekund i onödan här. LolZ
Därför ska vi vara roliga och "spontana" idag och göra nåt efter skolissss.

Mysfaktor.

Kategori: Allmänt

Jag har ju då åkt på feberskiten igen och känner mig hängig. Typiskt nu när det är en ny vecka full med förhoppningar på träningen. Jaja, bara att bita ihop!
Synd bara att man inte hade en pojke som klappade på mig och tyckte synd om mig #foreveralone
(Jag har ju dessutom Albert, så jag är ju inte heeelt forever alone..) <--- wow ett tappert försök Mimmi, tappert försök att motbevisa din lonelyness, lol.

Har gjort det bästa utav situationen - tänt doftljus, värmt mig en kopp te, gosat ned mig i min morgonrock och ska slå på ett sista oth-avsnitt innan jag somnar.
Godnatt, pyssss!

After all.. Think positive!

Kategori: Kost och träning

Bort med tråkigheter och in med det roliga - träning!
Idag på aerobicen provade vi på en ny och rolig träningstyp vid namn "Tabata". Det har gjorts forskning om denna typ av träning och resultaten visar att detta sätt är betydligt bättre än "vanlig", så att säga.

Ja, vad är då "Tabata"?
Tabata är en träningsform som utgår från att man har ca 4-8 övning (t.ex situps, armhävning, upphopp, rygglyft, hopprep ooosv! Var påhittig.) och man gör dessa var och för sig och pushar i 20 sekunder och sedan 10 sekunders vila. Repetera detta tills du gjort dessa 8 ggr, alltså 4 min allt som allt. När du är klar gör du nästa träningsmoment, och samma här, i 8 omgångar.
Skriv gärna upp dina resultat och försök dig på detta efter en vecka eller två och fortsätt så tills du ser resultat.
Som sagt, enligt forskning ska detta ge bra resultat. Och jag kan knappt gå nu, och när jag vart tillfrågad av mami ifall jag kunde fläta hennes hår, kunde jag knappt lyfta armarna..

Ja, en av de bästa träningspass på aerobicen. Nu ska jag mumsa i mig en skål med äpple och kanelyoghurt med massa goa nötter och müsli i. Hey, jag sket i chokladen och valde detta ist *stolt*.

Har en såndär dålig dag..

Kategori: Allmänt

 ...då allt bara känns bajs.
 
Trots att jag fick reda på att jag låg bättre till i de flesta ämnena och att jag dessutom fick VG på de två senaste inlämningarna (som jag förväntat mig ett ynka G i dessutom). Kändes skönt dock att veta det, men är ändå på dåligt humör. Vill bara gömma mig, och det är precis så jag spenderat kvällen. Nedkrypt i min säng med endast Albert som sällskap. Skulle dock inte sitta fel med lite choklad just nu. Åh dumma bajsväder som ockuperar min väg till Ica. Viiiiiiiill, jag vill, jag VILL HA. Åh.
 
 
Jag vart iaf ett leende rikare nyss. Mamma kom in med ett glas påskmust. Wiii, ser livet på ett helt nytt sätt nu! Skoja, forf bitter. Men nöjd eftersom att jag fick lite gottigott.
 

"En-fyndig-rubrik"

Kategori: Allmänt

Åhåhåh tråkigt dag. Har mensvärk och är trött. Har iaf fått ihop de redovisningar jag ska ha nästa vecka. Skönt. Men nu ska jag ha utvecklingssamtal och hoppas på att Sara blir nöjd med min dåliga prestation.. Tjarååå!

Jag i lördags. Bara för att ha en bild såattsäga.

Godnatt.

Kategori: Kost och träning

Gjorde lite övningar innan läggdags. Vart så rastlös på min träningsvila, haha.
• 50 situps
• 50 sidoups
• 150 rodd
• 3x10 armhävninhar

Tog bilder tidigare idag. Jag har kommit långt, om inte fysiskt men även psykiskt! Och bättre ska det bli. Och nej, jag putar inte med arslet på nån utav bilderna, inte drar jag in magen heller - spänner dock en aning haha.
Ta hänsyn till att jag ej tränat på 5(!!) dagar. Puss.

Såhär har min dag sett ut, iprincip hela dagen.

Kategori: Kost och träning

-

Kategori: Word

Allt är så spontant här i livet.

Kategori: Party

Igår var det som sagt utgång, lite halvnyktert vart det iaf.. Drog med mig två bira på vägen och sen slank det ned lite inne på klubben meeed. Var dock lite halvsegt i början, inte mycket folk osv. Och alla vi var med flängde runt lol. Men sen drog jag och min vapendragare pill ned till dansgolvet och freakade. Haha! Träffade ett par trevliga grabbar sen också. Snarrade och hade skoj med puddingarna tills vi drog till tåget, där vi även träffade resterande kompanjoner. Dock så stod dem på andra sidan tåget... Tro som fan att jag och pill stod på fel perrong, haha! Så det fanns inget annat val än att offra våra liv och kubba över spåret, mygosh.

Dock så slutade kvällen lite tråkigt då några lallare skulle leka balla och veva. Så, från och med nu har jag mord i sinnet och ska strypa människan som var på min vän. Inga namn nämda men du är iaf död i mina ögon, äckelfi**a. (Bra att jag "*"-ade ordet så ingen förstod vad jag menade?? Haha)

Bjuder på några få bilder, vart dock inte så många :/

Tjuuuu bre, lördag jao!

Kategori: Allmänt

Åkte till mitt kära Tyresö igår, hem till kusin vart det. Vi knasade, käkade kinamat, kolla film, drog ut ooosv. Allt möjligt händer i vårt sällskap hiho. Och ja, det var ju då hon som gästbloggade igårkväll. Lol, sämst haha! Närå.
Idag har vi fortsatt tönta oss och typ ätit, blir mycket ätande när vi två umgås. Lol why so fat??

Kom nyss hem, fixade en skål med glass och jordgubbar toppat med kola-/ och chokladsås framför lite oth. Och ikv blir det utgång! En nykter sådan, tro det eller ej. Ska bli kul.

Lite bilder från moi and sakkalito. Blev inte så många publicerade då de flesta var så groteskt fula H3H3.

AlienZingo när joinade..


Hhaahah, oseriös.

Jag gillar att ha hål i brallan. Och leka med paddan.


Såg ut som en snowboardåkare i fasters Ziperall, lol.

 

Men mannen det är ju fredag

Kategori: Allmänt

 
Och jag har inga vänner. Mitt namn är Mimmi och jag jobbar i en knapp fabrik, jag har fru men Inge barn. Nej skoja jag är steril. Anygay, jag sitter här med minpulka och hon är bäst, saga heter hon ocH hon har swag.
 
 
Back in the old dags då vi hade lite mer swag
 

Ah men tja igen.

Kategori: Kost och träning

Tänkte bara dela med mig att jag tog mig ett minifys-pass när jag kom hem. Pallar ej pressa på min sjuka så tog ett snabbt men lugnt "pass" om man nu får kalla det så.

Därför hade jag gjort mig välförtjänt utav detta deliciousiga måltiden. Består utav hemmagjort powerbar, nötter och kaffe. Mums! Nu ska jag kolla på oth, tja.

Finally friday!

Kategori: Outfit

Gick i skolan 9:30-11 som vanligt på fredagar. Hade TK prov första lektionen, gick väl.. Ah vill varken säga eller hoppas för mycket, lol. Sen andra lektionen kolla vi dokumentär och diskuterade. Efter skolan var det lunch och sedan chillhäng i hemvisten. Laddade ned ny musik till fånen, galet skönt då jag verkligenverkligen har tröttnat på de jag redan har. Hittade dessutom en gammal hit som jag och Lollo rockade loss till. Stamp on the ground och vi körde en gammal nostalgi-koreografi hiho, askul!

Såhär såg jag ut idag. Riiiktigt slappt och osminkad. Btw, jag bara lööövar Pernillas uggs (från London) som jag beslagtog!

Godmorgon!

Kategori: Kost och träning

Tju bre.

Kategori: Allmänt

Arg men mysig dag slutade som sagt i stan, på maximum(?) teatern med min fina klass. Teatern var väl bra, handlade om nån kärlek som gick åt skogen. Folk tog livet av sig osv, men fram tills dess var det nog en fin kärlekssaga! Fick skratta av mig lite iaf, hiho.

Har ju vart så satans trött idag (läs: hela veckan) så det var gryyymt skönt att få plumsa ned i min gosiga säng. Måste sussa nu då jag har bajsprov i TK direkt imorgonbitti. Sååååå godnatt!

@pills place.

Kategori: Allmänt

Har dampat som sat i skolan idag, lekt med photobooth(?) m. Patti och lull. Är nu hemma hos Pernilla med mickis och Linn också. Har nyss käkat carbonara och även färgat pills hår, weeey. Nu ska vi iväg på teater med klassen... Tjarå!

Black osv.

Kategori: Outfit

Känner mig väldigt svart och neutral idag, brukar liksom ha grön skinnis och rosa convers.. Lol.

It'a just a bad day, not a bad life.

Kategori: Allmänt

Usch, har verkligen vaknat på fel sida. Är bara allmänt trött hela tiden också så det är ju ett stort minus. Det vart inte bättre då jag höll på att missa bussen imorse och la en råkubb, varpå busschauffören skriker på mig och skämmer ut mig inför alla passagerare. Utan fucking anledning.

Så idag går jag i skolan 9-16:30 och sedan ska jag ta mig till stan för att se på teater med klassen kl.19 till sent ikväll. Åh denna dag kan ta sig.

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Tog mig en sovis då jag skippade idrotten imorse. Måste på riktigt ta det lugnt med träningen nu ett tag.
Har annars bara gått i skolan som vanligt idag. Hm, ja.
Vill också bara tillägga att alla mina tankar idag har gått till min lillbroe som legat under kniven, såattsäga..

Nu måste jag fokusera på dokumentären vi kollar på. Drar hem till Amourina efter skolan idag och umgås lite.

Tja.

Kategori: Kost och träning

Jag gjorde exakt det jag inte skulle. Jag motionerade.. Det blidde då 15min cross och 15min cykel. Utöver det gjorde jag de vanliga benövningarna (3x10 som vanligt).

Nu ska jag ned till Ica och möta upp mami för att införskaffa oss ingredienser till detta (som vi även ska baka ikv):

Bajshuvve.

Kategori: Allmänt

Vill blogga om nåt annat än bara kost och träning..

Idag har jag som sagt vart både hype och down. Vet inte riktigt vad som händer mannen!
Skolan rullar på, och sådärvaaa. Projektarbetet börjar urarta sig till något bra, grymt!
Ah, jag hade egentligen inte så mycket att säga ju. Fan. Aja, bjussar på lite bilder från dagen. Poss!

Hahaha, Pernilla! Dör vad söt. Juste, fick kaffe av fröken Sara. Vart fett glad och jobbade på galet flitigt som en belöning, lol.

För slapp för att blogga.

Kategori: Kost och träning

Har verkligen inte orkat blogga idag. Vart hur seg som helst och nästa sekund hur hype som helst! Galet. Känner mer och mer hur jag börjar bli sjuk. Ska nog tagga ned på gymmandet. Åtminstone inte motionera och anstränga ni vet..

Gårdagen:
Spinningpass 1.15h.
Armar/rygg/mage, 3x10 på alla vanliga maskiner soooom vanligt. 5min cross (var tvungen att vänta in bussen så drog ut på tiden).

Idag:
Ska strax till gymmet och kötta ben, ingen motion som sagt.

Stadiga frukostar har jag fått i mig denna vecka också. Smoothie full med nötter och bär, yoghurt-tallrik med müsli och tre sorters nötter.

Kvällsinlägg.

Kategori: Allmänt

Nu är jag så trött att ögonlocken slängs igen var och varannan sekund, så jag ska försöka ta detta snabbt.

Skola, gym, hem, duscha, äta bj framför oth, tillbaka till skolan för sommarjobbsmässa dåra typ. Visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig på mässan men vi var ett gäng som kände att vi ger det ett försök. Så jag, Linn, Pernilla, Johan och Christoffer åkte dit! Tycker det gick bra, dock inte så mycket som intresserade mig men jag fick dock en "intervju" hos Claes Ohlsson(?) och hoppas på det bästa där!

Pratade nämligen med ems i telen igår, känns som att ett jobb är ganska lägligt då vi ska på p&l och sedan dessutom kunna leva normalt i sommar, lol.
Men som sagt, jag hoppas på det bästa.


Btw, vart så imponerad av Pernilla som halshögg håret strax till axlarna idag!! Kände att jag också vill ha en förändring, (och har känt det länge nu) till sommaren, vad ska jag hitta på för kul med mitt hår??

Måndag redan..

Kategori: Allmänt

Tjatja,
Körde ett grymt spinningpass imorse och drack sedan min smoothie. Hade sedan hål ett bra tag så socialiserade mig med allt och alla. Resterande lektion läste jag trafikkunskap då jag "glömde" datan hemma, hiho.
Har nu slutat och fortsätter denna eviga läsläxa men ska strax till gymmet.
Vid 18 ska jag tillbaka till skolan då det är en sommarjobbsmässa.

Det var allt för nu, och bjussar på en flitig "pluggbild", ciaooo!

Spinning!

Kategori: Kost och träning

Nu har jag gjort min take away smoothie som jag välförtjänt kommer slurpa i mig efter ett hårt spinningpass!

Snabb (och suddig) outfit bild så att säga, träningsoutfit!!

Det är svårt att glömma dig.

Kategori: Word

Helgen.

Kategori: Allmänt

Hola,
Jag vet att jag bloggat dåligt, men det betyder ju endast en sak: att jag har vart upptagen med roligheter!
 
Fredag:
Skola som vanligt. Åkte hem till lollo, fikade lite, stressade hem till mig, åkte och fixa dricka och drog sedan hem till låtsasmor, pappa opch lillsis och så åt jag och Lull där. Mot kvällen var det dags att dra sig mot Trollbäcken på lokalfekke maddfakkas!! Vi hade så satans kul. Träffade massa gammal Tyresöfolk, klasskamrater osv. Hur sjuuuukt kul. Tror dock alkoholhalten steg lite för högt på fröken Kindstrand, så några minnesluckor hit och dit va.. MEN det är sådant som hör till, right? Lol.. nej men dansade arslet av mig, söp och njöt. Bra fredag. Avslutades dock med slagsmål och snodda saker, bl.a min väska som Lollo fightades för. Herre, sikken kämpe! haha, galet.
 
Lördag:
Vaknade upp av Lollos alarm kl.9. Hon skulle jobba men verkligen inte jag. Tur det, då vi kom hem 4 på morgonen. Chillade lite, badade och kurerade mig. Gick till centrum med mami och tog oss en prompa i det fina vädret. Somnade på eftermiddagen och sov ända till kvällen och åkte då till Tyresö för att kolla mello med andra sida fam. och sov även över där.
 
Söndag:
Var duktigt seg fortfarande. Vaknade vid 13-14 så har sovit uuuuut, så grymt skönt! Spelade lite spel med lillsis och tog det bara lugnt, tills jag åkte till Handen och träffade Viktor en stund. Skulle egentligen träffa Victor idag, men det blev inte av. (jag vet, verkligen att båda heter Victor/Viktor, looool).
Nu mot kvällen har jag chillat i ett bad, rakat benen och grejer så känner mig sådär freeeeesh ni vet. Gjort våfflor och pluggat lite. Ska snart sussa, upp på spinning kl.8 imorn... Döda mig långsamt.
 
Det var helgen det och allt för nu, puss!
 

Gårdagen - PARTEEY!

Kategori: Party

Det är inte lätt när det är svårt.

Kategori: Word

Jag är så trött. Så trött både fysiskt och psykiskt. Framförallt är jag trött på dethär, trött på att vara just TRÖTT.

Jag vet varken ut eller in. När jag mår dåligt psykiskt, tar jag ut mig på gymmet. Gymmet är alltså min bästa vän för tillfället. Men är det verkligen såhär det ska vara? Jag kan inte ignorera problemen forever och jag kan garanterat inte ignorera d i g.
Det svider inombords varje gång jag tänker på dig, inte för att jag ogillar dig på något vis, snarare tvärt om isf, men det som svider är att det (eventuellt) aldrig kommer bli detsamma som förut..

Och nej, detta är inget kärleksbabbel. Detta är något viktigare än så..

Konditions-dag!

Kategori: Kost och träning

Hade precis skrivit ett långt jävla inlägg så raderas skiten. Bajs.

Anyhow,
Kondition idag: 20min löp, 20min cross & 20min cykel och avslutade passet med insida lår och även lite mage.
Jag har ätit bra idag också, orkar dock inte skriva upp allt (igen). Tja så länge.

Underbara leg-day!

Kategori: Kost och träning

Jag bara älskar att träna när huvudet är sprängdfylld med skit. Som att meditera (inte för att jag testat but anyway!).

Idag bestod träningen utav uppvärmning 35 min på löpen - 30 rent utav bara spring och 5 sista gå. Allt som allt resulterade 400 cal.
Sedan var det ben som sagt, gjorde det vanliga! Och även lite mage (kan ju inte låta bli hihi).

Sömn är även något väääldigt viktigt inom träningen. Har knappt sovit något alls de senaste dagarna. Och det märktes både i skolan idag och inför träning.
Så därför ligger jag redan nedbäddad (sedan en timma tillbaka).

Sleep tight everyone!

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Tjo broes.

Har inget vettigt att säga. Skickade in min sista rest - religion. Skönt.
Nu ska jag iväg och gymma och rensa tankarna lite. Höres!

No pain, no gain.

Kategori: Allmänt

Men tjatja bliggish, lol.
Har nog vart en bra skoldag idag fast jäkligt s e g en. Betade av allt smått och gott så åter igen är jag restfri, eller sakta i backarna nu lilla Mimmi, du har ju religionen kvar. Jo tack, jag vet! Mitt huvud har vart sprängfull med massa annat skit så religion fanns det inte plats till.

Orkar inte med att aldrig kunna sova heller och när jag väl somnar är det snudd intill väckarklockan slår igång. Kan jag bara få en hel natts sömn?? Har liksom hållt på såhär i princip hela jäkla 2013. Bajsår.

Godnatt, jag ska försöka iaf..

You are your own limit.

Kategori: Kost och träning

Efter en helgs vilande (om man bortser från pw) så är jag back on track!

Startade dagen med en smoothie. Jordgubbsfil, turkiskt yoghurt, frysta bär och en banan.

Efter skolan var det äntligen gymtime. Värmde upp med 30 min kondition (cross/cykel) sedan köttade jag överkropp, så som biceps-triceps-rygg-axlar-mage och även in-/utsida lår.
Skriver ej upp dessa övning exakt som jag gjorde förr. Gjorde det mest för min egen skull så jag skulle ha koll men nu kan jag dessa uran till och har megakoll.

Till middag vart det köttfärssås m. pasta (viktigt att få i sig kolhydrater, även fast det även kan vara bra att avstå emellanåt) och avocado-paprika-tomat och även ett ägg som mami kokade.


Jag älskar detta. Mår så grymt bra när jag äter nyttig (även fast det slinker ber en och annan onyttighet då och då) och håller igång.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan mysa med en kopp te på nyommöblerade balkongen med min kära mami.

Bilder från dagen (hade ej tränat mage än när bilderna togs)-

Tog mig en sovis..

Kategori: Outfit

Fuck you darling.

Kategori: Allmänt

Det är så konstigt att vissa människor bara inte kan hålla sig till sanningen. Är det verkligen så svårt? Haha, tragiskt. Menmen det är som det är. Och vem vet, det kanske bara är jag som överreagerar?
But still, du kan ta dig. Peace out.
 
 
 
 

Over and out.

Kategori: Allmänt

Denna dag har var pretty seg.
Kollat oth och sovit. När jag var tillräckligt utvilad ställde jag mig dör jag hör hemma - i köket. Första målet på dagen (om man bortser från 0.5l glas jag tryckte i mig) vart potatiskrocketter med bea kl.19 på kvällen. Lol, fett värt.
Har surrat lite med olika människor på fb chatten bl.a, alltså rätt så chill kväll.

Men nu ska jag sova, tagga bad imorn. Bjussar på en lite halv bild från nu, puss!

Har såhäääär kul just nu.

Kategori: Allmänt

Bakis, vad är det?

Kategori: Party

Godagens alla fylledrägg!

Vart nu lite smått irriterad, hade skrivit ett lååångt inlägg om gårdagen så raderas liksom skiten. Får börja om på nytt alltså..

Gårdagen var awesome!! På riktigt en av de bästa på evigheter, inga tjafs eller dumheter. Riktigt behövligt med en utekväll med fina tjejor.
Lite kul att jag träffade Alex, min barndomsvän från vaggan såattsäga. Vi har vart gifta sen 5års åldern så vi hade lite att ta igen, u know what I'm talking about! Hihio.
Jag och tjejerna åkte iaf hem med halv två tåget och då mötte Viktor, Mattias och Toft upp mig i handen. Jag var pissans full så det var ju lite genant..! Viktor höll mig sällskap hem och sleepade över.

Idag vaknade jag upp och var påkörd utav ett tåg ...kändes det som iaf!! Jag och virrepirre handlade dock kruxmux-medicin cola och glass så jag mådde genast mycket bättre.

Nuuuu är jag seg och trött på att skriva så jag ska kolla oth och svulla, peace out mothafuqqazz!

Utgång bitches!

Kategori: Party

Helt crazy vad jag har såsat framför oth idag! Megamys.

Men nu är jag partyfixad och så grymt jäkla taggad!!!! Ska dra om ca fem min, såååå jag slänger in egopics lol. Puss och kram, ha en förjäkla skoj lördag babes!

Boys boys boys.

Kategori: Allmänt

Hola amigos och los friendos!
 
Nu när jag är så fast för oth och då alltså endast ser en massa snygga killar på skärmen så kom jag att tänka på, vilka är mina topp tre boys? Ni vet, de tre filmskådisarna som man drömmer sig bort i filmen att man själv är flickan han kysser. Liksom hallå, varför väljer dom alltid dom där konstiga bimbosarna i filmerna. Man blir ju ledsen här i tv-soffan.
 
Anyhow,
 
Topp tredje bästa male celebrity är: Ryan Gosling.

Baben som bl.a spelar Noah i The Notebook. Riktig snyftarfilm som man bara drömmer sig bort i. Love it! Ryan är även en utav huvudkaraktärerna i den nya filmen Gangster Squad (2013) och är då inte så himla osnygg där heller.
 
 
 
Topp andra bästa male celebrity är: Channing Tatum.

Hunken som är huvudroll i bl.a Magic Mike, The Vow, Dear John, 21 Jump Street och även She's The Man. Finner inga ord för denna pudding som vandrar på vår jord, wow.
 
 
 
Sist men absolut inte minst!
 
Topp första bästa male celebrity är: Chad Michael Murray.

Troligtvis är han no. Uno för att jag är helt fast och inlove i bästa serien evvaaaaaah (dundundundunduuun) OTH!♥ Han är med i en trad filmer också, så som A Cinderella Story, Freaky Friday oooosv.
 
Jag menar, snälla, gift dig med mig bara???
 
 
Det var allt för mig om mina puddingar, brb hämtar haklapp.. Puss!
 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade för nån timma sedan och hoppade straight away i ett bad. Skulle nämligen bada bort allt bus-kladd jag smetade på igår innan jag lade mig. Faktum är att man kunde nästintill identifiera mig som en morot.. Kul att jag ska ut ikv och sedan på måndag är det simning(!!!).

Så jag satte igång att skrubba, raka (benen osv, har hört att sådant kan hjälpa lite) gnugga. Liiite förbättring men inte riktigt nöjd.
Så kom jag på att citron ska tydligen vara frätande (inte på den graden att det är skadligt för hyn, lol) och gnuggade lite med citron på de ställen som behövdes. Violá! Kanske inte det bästa resultatet men bättre än innan må jag säga.

Nu ska jag göra frulle och sedan bänka mig vid oth! Hihi.
Bilden i badkaret visar hur orange jag var (trots att det såg värre ut irl än på kort).

Vi ska gosagosagosa.

Kategori: Allmänt

Hm vart ska jag börja..? Hej!
Idag på morgonen chillade jag med ems, började kolla oth (nu är jag fast) och sedan åkte jag iväg på hemliga äventyr med mami och Fredde. Var ute i skogen, testade freddes nya gevär (typ? eller vad det nu är) och tog en pw hem.
Solade, och tack vare att växelmaskinen var trasig så kunde jag inte sola.. MEN det var en urgullig (läs: snygg) kille som bara proppa på mig mynt så kunde sola iaf. Hallå, hur söt gest??
Anyhow, nu på kvällskvisten sisådär har rensat allt jag äger och har. Kläder, accessoarer, grejor och sådant. Känns så grymt skönt!

Nu efter en god middag med gäster så parkerar jag mitt arsle i sängen och ska fortsätta kolla på oth. Lovely! (Btw, sorry för rörigt inlägg..)
Måste också be om ursäkt för "mat-Tina" i bloggen, lol, lägger upp på tok för mycket matbilder. Tråååk, ska bättra mig, jag lovar!!

Tack vare den dåliga bloggningen idag, så bjussar jag på bilder från dagen. (Sista bilden: resultat efter solning. Kändes som att jag gick från vitpeppar till svartpeppar, looool)