Mimmi Kindstrand

Godmorgon.. eller nåt?

Kategori: Allmänt

Har typ sovit bort hela dagen, har haft apaont. Har pratat med både Lollo och Johan om hur det blir i helgen, yaaay! Än så länge är det jag, Lollo och Johan som var på att övernatta på lördag, maybe hos Johan. Sen träffa Chrisseboii på söndagen. Kommer verkligen bli toppen för jag har saknat dom nåt enormt.. Grymt jävla taggad för det här nu! Fast insåg idag att jag har 10kr exakt kvar av hela studiebidraget... skulle egentligen få det imorgon, så blir det när mami är snäll och ger i förväg.. tack? antar jag.. hm, aja jag färgade aldrig mitt hår idag har somsagt sovit en del men nu tänkte jag smeta in mig i brun utan sol (y) puss

Mami och Steve är helcraaazy!

Kategori: Allmänt

Mimmi ligger helt utmattad i soffan och har slumrat till så sött,
mamma och bror kommer hem och tycker dom känner röklukt.
Panikade tar dom sig in och ser plastlocket jag bränt sönder till lunchen
(satte på fel platta, och på den feliga plattan låg plastlocket.. INTE mitt fel!)
och när dom ser detta ska dom vara lite roliga, såklart.
"Vad fan har du gjort?!" skriker dom i kör OCH omgångar -.-
Inge kul sätt att vakna till, man är fan aldrig säker här hemma ska ni veta...
Nu ska iaf jag och mami kanske gå ner och köpa choklad, det tycker jag att jag är värd (a) För det första har jag tränat sönder och för det andra; mens + choklad = glad Mimmi. mens + ? = sur Mimmi.. hehe man är som man är!
PUSSEN!

Brunt/blont?

Kategori: Allmänt

Har köpt hem brun toning, men nu vart jag osäker.. jag trivs så grymt bra i båda. Funderar på att blondera bara det övre håret men så tänkte jag neee, det är inte jag.. men så tänkte jag slingor, men neee det är jag för lat för. kanske bara ska köra på min bruna färg som jag har hemma? GOOOOD HELP ME :(

UJBHUIOAPO9H-mensvärk!?

Kategori: Allmänt

Har så grymt jävla ont, kan varken sitta stå eller ligga, Mimmi goes = dead! Sitter och lyssnar på Sum41 Pieces right now och åt precis ett päron som var typ halvruttet, smaskigt! Eller, nej usch slängde det.. hehe. Ska nog färga håret, och sätta på brun utan sol så jag blir lite fräsch ;) PUSSEN!

Torsdag - en dag kvar till HELG<3

Kategori: Allmänt

Gick upp idag och kände att denna dag skulle bli.. tom. Har absolut inget planerat förutom att jag verkligen måste ta mig till ungdomsmottagningen för att få nya p-piller. Mina är nämligen slut. Shit pommes, jag får panik för jag har bara tills på söndag sen är det kört :/ Aja, tänkte stanna hemma idag för jag har en grotesk mensvärk! Nä skoja bara. Har inte så ont nu men fatta PMScheyen som kommer till dagis liksom, nä inte OK. Så jag stannar hemma för jag är fortfarande pytte förkyld och det förvärras fan bara om jag är på den där dagisskiten -.- och så är jag lite matt i kroppen men det får jag väl skylla på gymmet igår ;) Nu ska jag äta frulle och kanske se på Hitta Nemo (a) puss på er!


Fett coola cheyer!

Och så är jag lite småsugen på glass kanske? :$

Hejhej död chey!

Kategori: Allmänt

Är lite småtrött efter gymmet med Alice.. hon pushade på som en jävla gris så jag gick säkert ner 103 pannor.. ;) Ska hoppa in i ett välförtjänt varmt och skönt bad! Aaaaaaah :D PUSS


Slänger in en grym bild på mig och bror när vi var små ;) HEHE!

BRB gymmet ;)

Kategori: Allmänt

Äter aprikoskräm, skulle ta det sista tänkte jag men det var ju typ kräm till hela kinas befolkning där i.. Så nu får jag bara se till att äta upp allt! :D Ska snart ta bussen till centrum för jag är lat (a) och möta upp Alicia så drar vi to tha gyyyyyym, för att jag är gryyyyyym! hehe pussen på er!

HALLOJ!

Kategori: Allmänt

Godmorgon folket, idag mår jag bra - snorig och förkyld men vad gör det när man är glad? :D Har till och med sminkat och fixat mig idag, har liksom inte orkat förut när jag ändå ska till praktiken.. kladda med barnen you know. Efter praktiken drar jag dirr hem och buter om to tha tränings outfit, för man ska gå och bli biff med Alicia snuttegullan. Toppen! Nu måste jag springa to tha buss, PUSS

Home after a little shopping med mami

Kategori: Allmänt

Har vart och solat med mor min, somnade fan!??! Shit pommes.. Smart som jag var hade jag på mig mina spetsstringisar med rosor på, toppen verkligen toppen Mimmi. Nu har jag rosor på hela muttan (y) När jag kom ut möttes jag utav en spegel och märkte att jag hade fräknar i hela facet!.. Då vet jag det, efter en halvtimmes solning så blir man fräknesprängd. Aja, kräfta med eller utan fräknar spelar väl inge roll, hehe. Köpte en mascara, ett par spetstrosor, hårfärg (toning, brunt) och en brun utan sol flaska för nu jävlar ska jag tagga till för Summer 2011<3 Vi orkade inte göra nå mat så vi käkar tomtegröt hihihi (a) Pratar med Linn som fortfarande är i Thailand, hon säger att dom kommer dö i tsunami eller jordbävning.. eller typ, kanske jag som drar den slutsatsen bara? hehe. men endå, det suger ju! Saknar den B-ruden ju :( Aja nuu säger mami att "maten" är klar, puss och kramis!

Hejhej deppmode!

Kategori: Allmänt

Vafan är det som händer med mig?! Orkar inte känna såhär längre, hatar den här känslan - helt jävla övergiven. Så tror folk att jag tycker synd om mig som skriver sån här skit på min blogg, jag skiter it. Har ingen lust med nåt, vill sov ai hundratusenmiljarder år och sen vakna, för då är allt nog bra! :) Positive toughts Mimmi! göööööd. Aja hejdå folket, höres och synes!

Trött på allt

Kategori: Allmänt

Hur ofta brukar man inte få höra den meningen? - all the time. Idag har jag ett par jävligt tighta jeans på mig så dom lär väl spricka när jag leker med barnen eller nåt.. hehe. Efter praktiken åker jag & mamma och solar, nice! Det var allt för mig just nu, höres.

Bara för att jag inte hade så mycket för mig!

Kategori: Allmänt


Vilken svordom använder du mest? Fucking shit, fan, helvete, jävlar.. måste verkligen sluta svära!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07.30, ganska chill :)
Var köper du dina matvaror ifrån? När jag är i skolan så drar vi alltid till filmkedjan eller sabis (har blivit en vana att gå dit eller donken med klasspolarna..) men på hemmaplan; ICA
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Är ingen linslus, oftast när det är kalas så säger mormor "du vet var kameran finns" så, det brukar vara jag som fotar.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En ny TV till mitt rum, hate my tv som jag har nu..
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ärligt så minns jag inte x) hahah
När var senast någon stötte på dig? här om dan, äcklig människa så det vill jag inte minnas
Vad åt du till middag senast? Tacos<3
Kan du vissla? Klart!
Tittade du på tecknat när du var liten? Vem gör inte det som barn, Självklart gjorde jag det!
Äger du några popband t-shirts? Nja, inte nån speciell jag kan komma på.
När flög du senast? I 9an, long time ago!
kan du några andra språk? Engelska, nåra svordomar på finska och så har jag gått på spanska från år 6-9 så lite spanish kan man ju ;)
Har du gråtit offentligt? Japp, har väl hänt.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? JAA! Lite mer i öronen och kanske en i underläppen men börjar tveka på det..
Vad har du med dig in på bion? Massa massa gottis, men framförallt LÄSK :D
Vad har du för väder? Idag har himlen vart blå och det är den väl fortfarande men börjar mörkna nu.
Favoritämne? Helt klart kommunikation! Och musik, lööv it.
När sov du senast på golvet? Brukar lägga mig helt random på golvet, som här om dan fick jag ont i magen, då känns det mycket bättre om man lägger sig på golvet! :)
Vilken är din favorit drink? Venne, när jag var liten hade min papi en bar i vardagsrummet och jag & min storebror gjorde youghurt drinkar med O'boy, dom gillar jag (a)
Gillar du din boendesituation? Har precis bytt rum med lillskiten, det är topptopp!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Antingen jätte många typ 10, eller ganska få, som typ 5-6. Inte lagom då blir jag på knashumör (a)
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Brukar vara så, speciellt i skolan då lärarna lägger upp det så att vi har typ 100 läxor och prov samtidigt eller ingenting alls, knaaaz
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ohjaaa allt för ofta, illa Mimmi..
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Fyller 17 om exakt en månad, yaay!
Tror du på liv på andra planeter? jag vent faktiskt inte, är lite övernaturlig - har alltid vart.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? trots att alt känns skit i denna sekund så blir allting bättre tillslut, får man väl hoppas! ;)
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? tack men nej tack!
Tycker du om att krama folk? Ja, kramar dom jag tycker om lite extra, hehe.
Äger du en kamera? En stenålderskamera - ja! Vill ha en digital kamera NU tack :)
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Mimmi Pigg, allt för ofta -.- tack vare mitt namn dåra.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Mja, eller dte beror på. Om det är någon som brukar glömma blir man väl lite lack när dom bara säger och säger fast aldrig gör.. Men det är lätt hänt att glömm ibland faktiskt.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, livsnjutare. Vissa kanske tar illa upp när jag säger så men jag står för vad jag tycker iaf.
Är du mörkrädd? har alltid varit, men nu på "äldre dar" tycker jag det är mysigt när det är mörkt :)
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, nycklar och busskort.

Hittade dessa frågor hos; lovisahanssons.blogg.se :)

Sitter här med bikini..

Kategori: Allmänt

Vet faktiskt inte varför, vart bara ganska sugen på att ta på mig bikinin så det gjorde jag :D har lite sommarfeeling just nu för glassbilenbladet var i brevlådan när jag kom hem, yaaaaay! Funderar på ifall jag ska göra nåra sit-up och armhävningar just bara för att jag inte har nåt att göra för tillfället och sen ta en vaaaarm skön dusch. Lockande? JAPP! Lite trött från praktiken och sjukdomen dock men vill man vara fin får man lida pin ;) Satsa på sommar 2011?! hehehe.. Har inget mer att säga för tillfället. Hare göttans, PUSS

Monday mornin'

Kategori: Allmänt

Känner mig fortfarande inte så bra men åker till praktiken iaf, see ya later! puss


Tog bilden i höstas, tyckte den var lite ball..

Öroninflammation på G kanske?..

Kategori: Allmänt

Igår verkade jag bli lite frisker så glädjesprudlande åkte jag till stan me Johan som också var sjuker.. ja en heldag vart det då. Dumt var det kanske, fast kul ju förstås! Men dumt för jag tror jag börjar få öroninflammation :o Och det är fan inte KUL.. Trodde jag kunde komma till praktiken imorgon men får se. Hare bäst nu iaf alla goda människor - sov så gott, PUSS

Saknar sommaren! <3

Kategori: Allmänt




















Bilder från sommaren '10

En bild säger mer än 1000 ord.

Shoo breee

Kategori: Allmänt

Nä skämta bara, ingen blatte här inte. Har nästan precis kommit hem.
Min dag; Mötte Johan vid sand så tog vi oss med pendel till stan! Lallade runt, Mimmi kirrade sina solbrillisar trots att Johannisch tyckte jag var seg och jobbig (a) vi bestämde oss för att käka pizza och jag tänkte på ett i gamla stan så vi drallade dit, tog typ hundra år -.- När vi väl var där tyckte vi det var för dyrt och vi tog 807 från gullmars till tyrestavägen så åt vi på Mia's pizzeria och snubbe där var asjobbig mot Johan men jag hade jätte kul och flummade sönder! Efter maten drog vi till handen och mötte upp Chrisseboii och Pamela. Köpte läsk, åkte i vagnbilarna.. haha man är väl ändå barn tills man är 18, rigth? ;) Efter det åkte alla hem, Chrisse åkte med min buss halva vägen så jag fick iaf lite sällis :) Nu är jag inte hungrig alls men vi ska käka tacos här hemma.. sen blire bara soffliggande och checka TV, nice! Oj, skrev typ en bibel men nu vet ni vad jag gjort idag iaf hehehe, PUSSEN

SÖNDAG!

Kategori: Allmänt

Är fortfarande inte riiiktigt frisk men på himlans god bättringsväg! Ingen feber längre iaf, tror jag ;) Solen skiner och jag är så grymt trött på att bara vara inne, jag får fan LIGGSÅR snart.. Så today, åker jag och Johannish till staden! Asså stan. Skitkul att träffa den pojken igen (y) var ett tag sen tack vare vår skitpraktik.. men nu jävlar :D hare gott grabbar och tjejor! PUSS!

Earth Hour

Kategori: Allmänt

Ja inte fan var jag med på det.. får lite dåligt samvete, hm! Istället dunkar jag hög musik och fixar lite i mitt rum. Min sjuka är på bättringsväg, kanske till och med kan gå ut imorgon? Ja vi får väl se. Nu ska jag fortsätta möblera och städa i mitt rum, ska nog byta lakan i sängen så jag kan sova gott inatt också (a) pussisen!

Mimmi är inte på topp idag..

Kategori: Allmänt

Nu har mamma kommit hem från jobbet och vi ska nu försöka ta oss ner till ica och handla lite stuffs till tacosen som vi ska käka till middag. Jag har nu lyckats smitta mamma.. snart är det väl Steves och lillskitens tur att bli sjuker. Jag verkligen HATAR att må såhär, man bara ligger liksom - ingen kul! Steve var snäll och laddade ner Old Dogs till mig så får la titta på den ikväll :) puss

?!

Kategori: Allmänt

Du är en sjuk jävel, förstår inte vad folk ser hos dig..

HejHej SJUKarsel

Kategori: Allmänt

Jo det är ju så att jag fortfarande är sjuk, fuck for that! Kan då inte träffa Lucas, det suger ju.. Vaknade vid tvåtiden inatt av att jag kallsvettades och hade sjuka kramper i magen så jag satte mig vid toan redo för att spy, nice info jag vet men ah.. jag spydde aldrig så jag gick och la mig i soffan och höll steve sällskap som fortfarande var vaken. Nu kan jag knappt äta nåt utan att få kramper i magen, så fort jag rör mig så får jag också ont. Feber, hostar och snorar, japp det är vad min dag består utav (y) Nu ska jag checka på film som går på 5an, sjuka pussar!

Mys med mami!

Kategori: Allmänt

Har precis svullat Chinafooooooood! Muuuums.. Steve drog ut och lillskiten har somnat så nu ska jag och mami fortsätta svulla framför Big Brother och förmodligen somna till det för båda är apatrötta.. hehehe, hör redan nu att mamma snosar lite, aja hare göttans everybody! Pussen

Ha den äran kära mor!<3

Kategori: Allmänt

Ja, idag är det nämligen så att min mammi fyller år. Ska käka restaurang med familjen och ha myskväll. Men innan det ska jag dra mig till skolan på min lediga dag.. måste lämna in matteprovet som jag var så världsaduktig och gjorde imorse (a) blir fan stolt över mig själv! Har dessutom städat hemmet, damsugat vikt/hängt tvätt, diskat och plockat undan. Duktig Mimmi är idagrååååå! Snart måste jag röra mig mot bussen som tar mig till Haninge C, där ska jag köpa en ny plattång iom att min slutade fungera helt plötsligt en dag. Stor sorg och saknad.. sen vidare till skolan då förstås. Mamma kommer och hämtar upp mig i skolan så det är CHILL ;) Höres babes, pusss!

Nu blidde det kväller

Kategori: Allmänt

Har bara suttit bort hela eftermiddagen. Frossat hög musik och bara chillat galet! Skönt iof men när jag vet att jag inte gjort ett piss på min mattehemtenta som jag åka och lämna imorgon i skolan så får jag en klump in magen.. Jajajajaja, life goes on. Nu ska jag kanske åtminstonde titta på matten, *suckar djuuupt* Men om 20 min är det ju Big Brother så oopsydaisy.. då kunde jag inte plugga nå mer där dåraa (a) hehe, men jag kirrar't! Aja, god natt & PUSSEN!

If you were a tear in my eye, I would never cry because then I would lose you

Kategori: Allmänt

Nu jäääällar ska jag kirra mattetentan! Yaaaay, megataggad.. ah fast näää! Men måste man så måste man. Passar då på att sätta på hög musik när jag ändå är home alone ;) PARTEEEEEEY! Aja see ya bitches ;*

Segideg

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 8 imorse, fattar inte varför jag vaknar så tidigt när jag är sjuk.. men så somnar jag mitt på dagen ist och är sjuuukt trött! Helt hängig liksom ogillar't.. Juste, igår stod det på min macdata "vill du uppdatera blablabla.." och Fredrik, datasnubben i skolan har sagt att man alltid ska uppdatera så datan inte kraschar så jag klickade ja men det ångrar jag groooovt nu.. datan hat stått och laddat hela dagen, suck! så den kommer inte igång. Hm, vad ska jag mer säga? Min dag har bara bestått av sömn, TVtittande och så har jag svullat gottis (y) Är inte alls glad just nu, så orkar inte blogga. Jappsi BYE <3

One step at a time

Kategori: Allmänt

Trots att jag vart hemma hela dagen har jag inte kunnat blogga så mycket.. Satt vi datan och TVn till jag satte på en film vid 12.00 och efter den somnade jag till 16.15 då Steve ringde och fråga ifall jag kunde checka sl åt han. Låg bara och degade i sängen sen och så gjorde jag pannkisar till middag för jag hade inte ätit nåt under hela dagen i princip.. Gick ner till ICA vid halv åtta rycket med Staaajvi och köpte jordgubbar, glass och påskmust som smakade sprit tack vare att jag knappt känner nån smak.. I lööööv to be sickisssssssss! Nu ska jag vara social med bror min och checka BB, PUSS

One step at a time

Kategori: Allmänt

Trots att jag vart hemma hela dagen har jag inte kunnat blogga så mycket.. Satt vi datan och TVn till jag satte på en film vid 12.00 och efter den somnade jag till 16.15 då Steve ringde och fråga ifall jag kunde checka sl åt han. Låg bara och degade i sängen sen och så gjorde jag pannkisar till middag för jag hade inte ätit nåt under hela dagen i princip.. Gick ner till ICA vid halv åtta rycket med Staaajvi och köpte jordgubbar, glass och påskmust som smakade sprit tack vare att jag knappt känner nån smak.. I lööööv to be sickisssssssss! Nu ska jag vara social med bror min och checka BB, PUSS

Hej hej hemskt mycket hej!

Kategori: Allmänt

Jag är sur.. har tagit ett päron nu och ska titta på Håkan Bråkan och Josef, Tudels!

Viktor Röstlund

Kategori: Allmänt


Du får mig att må bra, du får mig att le!
Då det känns som att allt bara ska rasa så har du funnits där och hjälpt mig.
Du anar inte hur mycket du betyder för mig.
Dom stunder då jag inte hade dig vid min sida, mådde jag så grymt dåligt.
Tack för att du finns.
Jag älskar dig bästavän<3

God äcklig jävla morgon..

Kategori: Allmänt

Vaknade av att mamma slänger upp min dörr och skriker "Har du sett bilnycklarna?!" Det var nämligen så att jag och steve lånade dom igår för vi skulle övningsköra. Hjälpte henne leta och vi ringde till steves jobb osv.. Jag muggade och mamma drog då(?) vet inte hur hon ska komma till jobbet, stackarn :/ Är äckligt jävla sjuk.. säg vem som inte är sjuk vid denna årstid egentligen -.- aja, så jag sitter nu med en kopp te med honung som är toppat av tonvis med socker ;) för jag verkligen hatar te, blööööusch! Jag kunde inte heller somna om heller så nu sitter jag här på min (sjuk)-"lediga" dag 7 på morgonen (y)


Nu fysatan, laddar jag för tillfriskning, SKÅL!

Nättinätti!

Kategori: Allmänt


Nu tänkte sjuklingen Mimmi gå och lägga sig.. sov gott alla awesome människor!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Är svag i kroppen, börjar nog bli lite sjuker eller så är det bara min hjärna som intalar sig det så jag ska slippa gå till min prao... eller?! (a) var svimfärdig på dagiset idag, så.. Om jag är hemma imrn ska jag nog göra klart min hemtenta som ska vara inlämnad och klar på fredag. Idag ska mamma kirra ett SMSpaket till mig, kostar 69kr extra i månaden men då messar jag grattis till ALLA, så tummen upp för det (y)
Är lite smådepp, venne varför.. tänker inte posetivt just nu bara kanske? Och nu mår jag dåligt för jag har ätit nutella och godis, är snurrig i huvudet. Mår inte alls bra!


Ingen vacker syn.. jag; just nu. Inge smink, knullruffs och rosig om kinderna, sjukling assoooow, jag svär! Aja, pussen

@ Alicias place m. Emilia..

Kategori: Allmänt

Käkade så fort att jag kom hit sen fixade Alice glass med O'boy, jordgubbar och kiwi muuums! Nu är vi alla sociala och sitter vid datan (y) Tittar på fula killar på facebook och garvar! Fyfaaan vad kul vi har ;) Jag har tagit sönder Alicias data för hundraelfte gången.. OJ, hehe nu orkar jag inte skriva nå mer.. HAHA eller jo, Emilia bah "Asså.. har ni typ haft kräftskiva?" jag börja asgarva och Alicia tyckte jag typ var dum i huvudet och sa "Titta bakom dig...." där var det många bilder på een kräfskiva.. typ? haha fail Mimmi, aja heidoooo

Måndag

Kategori: Allmänt

Började med att jag "försov" mig och satte mig på bussen och märkte att jag tagit bussen som gick en halvtimma förtidigt.. aja, första dagen på dagiset gick bra. Alla barnen sprang till mig och krama om mig, då vart man ju lite glad (a) sitter och pratar med Johan och Linn som är i Thailand med Johanna. Don har redan bränt sig och så... inte vais alls, nejnej! Ska till Tyresö C och möta upp Alicia, vi ska köpa solbrills och brunkräm. Sen vidare hem till Alicia och sleepar där ;) Nu måste jag nog säga hejdå till grabbarna på skype för ska vara i C om 20 min och så ska jag packa min väska.. PUSSEN!

Godnatt för min del dåra..

Kategori: Allmänt

måste ju upp till APUn imrn, alltså paro på ett dagis.. med en massa skrikande 3-åringar.. SNARK! Eller O-snark, kommer inte få en lugn stund på 4 jävla veckor -.- aja, bara att bita i det sura äpplet för efter paron är det påsklov i en vecka (y) Nu ska jag sova, puss gonatt!

Allt vart ju bra tillslut!

Kategori: Allmänt

Var som sagt på bio igår med gott folk, vi såg "Hur många lingon finns det i världen". Jag tyckte den verkligen var sevärd! Så sjukt himla gullig, fast det sorliga var att jag skrattade när det var sorligt.. så jävla tragiskt Mimmi. Jaja jag är som jag är (y) På kvällen åkte alla till VH och där skulle folket forstätta med buss till sorunda medan jag möttes upp av Viktor, Oscar, Michaela och hennes vän Linda och när vi skulle gå hem till Michaela (där vi skulle sova) mötte vi på värsta fyllegänget och en snubbe hade tydligen fallit ihop och slagit i bakhuvudet.. han tappade puls och var helt blå i ansiktet. Jag och Viktor hade gått iväg en stund då mötte vi upp ambulsansen och visade vart den skadade låg. När dom åkte hade dom lagt en handduk på hans ansikte.. vet inte riktigt hur levande han var när dom åkte därifrån... Aja idag träffade jag Lucas och Emma och vi käkade på donken och köpte massa godis Muuuuuums! Dessutom hade mamma köpt hem marabou, Nutella och läsk (a) så jag är svullmätt.. Nu ska jag se på Solsidan, det sista avsnittet :'''''''( Pussen!

Myströjan ON! Mobil i ansiktet.. Mimmi då. Lilleskutt på :D

KLAR!

Kategori: Allmänt

Nu är jag helt klar för utgång! Har väntat megalänge.. men bussen går om 40 min (y)


Klädsel


Bara för att jag hade tråkigt och är awesome ;) PUSSEN!

hvdhjsdkjbakh

Kategori: Allmänt

JAG ÄR SÅ GRYMT GLAD NU! Känns som att saker och ting blir bättre för min del :) Tänkte hoppa in i ett plurr och äta frulle någongång kanske?! Alicia kom hit vid halv tolv då åt vi kladdkaka och bara snackade skit ;) drack påskmust gjorde vi också, MUMS! Kommer nog inte blogga nå mer, kanske kanske inte.. tar halv sex bussen till Handen och möter upp folket. Toppiloppen, hare bra så länge folket PUSS

Gomorgon underbara lördag!

Kategori: Allmänt

Vaknade precis och är lite seg så ligger i sängen, lyssnar på musik och har precis tagit en bit kladdkaka som jag knappt orkade igårkväll.. märkte då att halva kladdkakan var borta?! Så märkte jag att steve kommit hem från att jobba natt, nattugglor är väl hungriga på kladdkaka mitt på natten antagligen (y) Idag ska jag träffa Lucas så ska vi gå på bio ikväll med synnerbygänget :D Känner på mig att det kommer bli en JBFHJBUDJKNFIKNAO-BRA lördag! Hare bra så länge, PUSSEN!

Godnatt folket!

Kategori: Allmänt


Jag mår illa som en gorilla

Kategori: Allmänt

Har precis svullat i mig en massa kladdkakesmet, usch. Kladdkakan är i ugnen och är klar om 10 min. SÅ JÄvLA SVULLMÄTT JAG ÄR NU RÅÅ! Tänkte att jag ska fortsätta med mitt rum, så allt blir klart någon gång :D Näe nu ska jag checka lite AFV sen fixa och trixa. Pusspuss!


Kommer sakna den här bruden nåt enormt.. Linn den djeeveln åker ju till Thailand! Ha det bäst nu gumman<3

Var bara tvungen att slänga in en snygg bild på mig, Linn och Pillis ;)

Hej jag har arseltråk

Kategori: Allmänt

Sitter fortfarande i hemvisten och bara sitter här med Lollo, Johan, Pontus och nåra andra. Ska hem till ett tomt hem och fördriva kvällen med att kanske baka kladdkaka och sörja i min ensamhet, hejdå

Fredag idag tydligen dåra..

Kategori: Allmänt

Fick reda på att jag inte skulle passa lillskiten idag -.- vad ska jag nu hitta på?! Och idag försov jag mig så jag vaknade 20 min innan min buss gick så jag fick ta en anna buss (y) så jag hann knappt fixa mig... krulligt hår har jag också. Jag måste införskaffa mig en ny plattång! HEJDÅ


Slänger in en awesome bild på mig och Chrisseboii ;)

Jag vill till en bättre värld, där folk bara kan acceptera mig för den jag är..

Kategori: Allmänt

Flyttat!

Kategori: Allmänt

Nu har jag kånkat klart så nu är jag äntligen klar med flytten! Ska nu hoppa in i ett plurr och bara tare chill.


Är galet jävla sugen på godis dessutom!.. Jaja, heido :*

Bussen går om tio MIN!!

Kategori: Allmänt

Skulle sitta kvar i hundra år för jag kunde inte skriva klart en uppgift men ju mer jag läser utav studeringsfrågorna märker jag att jag faktiskt har gjort den super långa och jobbiga skrivuppsatsen. Så jag säger det till min lärare men hon säger bara nej, sätt dig ner och gör den! Men jag visste at jag hade gjort den så jag letade igenom min adokument men hittade den inte.. så jag tittade EN gång till för säkerhetsskull OCH JAG HITTADE DEN! Åhfyfasen vad glad jag vart :D:D:D:D:D:D:D Måste springa nu, hejsvejs!

LUNCH

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för pannkakor med glass, goodbye bitches! Puss på er<3

Saknar min BROR!<3

Kategori: Allmänt

Godmorgon Torsdag!

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag och det i nnebär RESTDAG för min del.. usch, har liksom inte pluggat ett skit :/ Ligger fortfarande i sängen.. måste gå upp och klä på mig, sminka mig och äta frullis! Och maybe leta efter mina sunglases för det är jävligt viktigt nu när det är så grymt mycket sol ute, me like! Men jag verkligen hatar att bli bländad på bussen, sitter och kisar som en kärring liksom HEHE! ÅH HERRE GUD, IDAG ÄR DET PSNNKSKOR MED GLASS I SKOLAN?!?!?!?!?! Mimmi goes gladast i stan typ?!


Tummen upp för pannkakor med glass idag assoooooow! Ni anar inte hur glad jag är tack vare det, det gjorde fan min DAG, så jävla nicenicenice! Nu måste jag fixa iordning mig så jag inte missar tha bus! Pussen!

RUBRIK

Kategori: Allmänt

Är just nu i skolan med Chrisse och Lollo, vi väntar på Johan som har utvecklingssamtal sen dra vi till stan och kolla kepsar :D Vi har flummat sönder, tagit massa kort och inte pluggat ett skit (y) Larmet gick precis och tjöt sönder.. ojoj! JUSTE, jag skulle putta Chrisse som stod på en skateboard och han flög iväg och slet i min tröja så min navelpiercing slet sönder hela hålet så nu går jag me plåster. Shit happends :) NU måste vi springa iväg för att Johan kom och vaktiskt väntar, puss och hej leverpastej!

HejHej jag är grymt jävla bra!

Kategori: Allmänt

Var precis på utvecklingssamtal, allt var toppelitopptopp! Jag är grym, det bara är så ;) VG eller MVG i allt och så kommer den där jävla samhällskunskapen som jag har G i.. jaja vart fett glad för dom andra betygen :D



Mina söta BFvänner, löööv dom asså :* Pussen!

Hej hopp

Kategori: Allmänt

Sitter på samhällskunskaplektion. Lollos data cpar och vi andra skrattar (y) Fick reda på att jag hade mer rester än vad jag trodde tills imrn, fuckface! Hehe, Linn hälsar "Chacha bloggen" cool chey! Nu måste jag nog lyssna på vad Jan-Banan säger.. ledsen för det är biffar till lunch, heido

I hate that I miss you

Kategori: Allmänt

När du försvann ur mitt liv var det som att jag förlorade en del av mig. Saknar det vi hade tillsammans men jag vill ända släppa taget om dig, jag vill bara glömma dig. Jag kommer aldrig kunna förlåta dig för vad du har gjort så jag är glad att det är över. Hoppas du är nöjd nu..

Tidsfördriv

Kategori: Allmänt

1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? klart!
3. Är du uttråkad? mjaa
4. Är du ledsen? på sätt och vis..
5. Är du italienare? tss nej
6. Är du gravid? nä ;o
7. Är du full? mitt på ljusa dan?! hehe nej..
8. Är du en cooling? OM jag e!
9. Är du från Irland? nä ;s
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? fortfarande? har aldrig vart..
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? yes
2. Har du nånsin blivit sårad? yesman!
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? japp ;)
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? mjo..
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? aa
6. Har du haft en hemlig beundrare? stalkers -.- lät ju fjortis att säga så menmen..
7. Är du kär? kär och kär.. tycker väl om en person väldigt mycket bara
8. Vill du gifta dig i framtiden? Hur ska jag kunna veta det nu liksom?

0 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? båda!
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Beror på hur manser på det, nöjd som jag har det nu :)
5. TV eller Internet? INTERNET!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola såklart!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? beror på ;s
8. Pengar eller lycka? kan man inte få båda två?.. (a)
9. Dag eller natt? night!
10. MSN eller mobil? Mobil ofc!

"Har du nånsin…"
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Mammas flicka, smiter inte
2. Brutit ett ben? nope
3. Gjort nåt du ångrar? ohja..
4. Hoppat Bungee Jump? Nä fyfan, då är man galen! fast fett coolt endå..
5. Ljugit för någon du tycker om? jappsi..
6. Ätit en hel tårta? nä men ett helt glasspaket för mig själv (a)
7. Gjort bort dig offentligt? hahaha, måånga ggr ;)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? nä
9. Gråtit när ett husdjur dog? har väl hänt ^^
10. Velat försvinna? ohja..

Skit

Vad såg du på tv sist? Big Brother
Vems blogg läste du sist? likehuldt.blogg.se
Vad åt du sist? pizza
Vem pratade du med sist? mamma
Vad sa du? kommer inte ihåg, vi tjafsade typ..
Vem ringde du sist? Johan
Vem messade du sist? Steve
Vad läste du sist? Den här långa textskiten :P
Vem pussade du sist? Hehe Lucas :$
Vem kramde du sist? Linn :)
Vem bjöd du sist på något? Linn, ett plommon ;)
Vad köpte du sist? kommer inte ihåg.. men tog ut en lott idag iaf :D 30 spänn rikare dåraaaaaa! hehe..

ONT I MITT FINGER

Kategori: Allmänt

Sitter här och gråter, spelade handboll på gympan och jag typ ramla på golvet och dök ner med fingret först och bara kabooom så bröts mitt finger uppåt.. Stort fucking AJ! Ska snart ha mattelektion, yaay -.- Aja, bye

Engelska

Kategori: Allmänt

Sitter på lektion och Lollo & jag har plåster på nosen..

Nattis sticker in med handen

Hej vi är coola, heido!

-

Kategori: Allmänt

Hur fan kunde du göra såhär? Trodde mycket bättre om dig men är det försent och du har verkligen förstört allt..

Glad chey, hejhej!

Kategori: Allmänt

fast trött och seg men jag är glad för att jag ska byta rum med lillbrushan så jag kommer få en garderob extra *yaay* Vart inga chokladkaniner för min del idag :/ fick bara ingen lust, HEHE! Har dessutom gjort middagen idag; Hemmagjord köttfärspizza. Freddan satt och grimaserade när han åt och fick tillslut fram ett "Äckligt!" så har man stått och kämpat liksom.. Förlåt mamma för varje gång jag vart kräsen och sagt dumma saker om din mat!.. haha, vill inte bli mamma, ungar är fett jobbiga.


Min sovpartner Albert, tror jag börjar bli sjuk.. så nu ska jag gosa ner mig med Albert<3

Film med Linn

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i hemvsiten och kollar på The backup plan med Linnisen :D Vi båda är fett hungriga.. ska sitta kvar till kvart över fyra frö då hämtar mamma upp mig och vi ska köpa chokladharar! jsbjsnjsnsjnksnxka-megatoppen!
Pussen

Cp-dag

Kategori: Allmänt

Verkligen ingen bra dag för mig. Matt i hela kroppen, vill bara ligga hemma och slöa men jag ska till tandläkarn så jag tänkte ta mig till skoan i samma veva.. Har en ganska viktig lektion i slutet av dagen så jag får väl stå ut :) Bild på mig idag får ni inte se.. känner mig som ett äckel idag hehe, pussen!

Ligger i sängen, ready to sleep

Kategori: Allmänt

Somnade i soffan så missade Big Brother -.- menmen shit happends :) såg precis att jag har värsta märket på låret, mamma bah "ser ut som att du blivit ormbiten" Åhnej! tänkte jag bara.. Är mega trött, har bara sovit igenom hela dagen i princip. Imorgon blir det långsovmorgon, ska vara hos tandläkaren kl.10.15 naizbaiz!


Jag och bror, båda ser ganska bortkomna ut ^^
NU tänkte Mimmi sova, pussen!

Ännu en lyckad helg!<3

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från Johanna and tha gang! Igår drog jag iväg så tidigt så jag hann inte blogga.. Men har haft så grymt jävla kul trots att det vart lite problemas på festen, men det löste sig. Ligger här och vill bara dö, somnade vid 7 imorse och vaknade vid halv tolv och ätit nada today, HEHE busig Mimmi! Nu ska jag och Steve svulla chokladpudding<3 Juste, när Steve mötte upp mig sa han att han hade en överraskning med sig och gissa vad han kom med; en lussebulle ;o grymt gott. Den här helgen har vart så himla värd, träffat nya roliga människor har haft hur trevligt som helst och fått mysa lite :$ saknar det redan!


Alienbild på mig, vackert! Pussen!

Home!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från Sophia med Alicia och vi kidnappade med oss Olivia också, yaay :D så vi ska trängas i min säng är det nog tänkt... MYS! Alicia står och gör popcorn och berättar om kemikalier och betäckningar om salt osv, lyssnade inte så noga.. HEHE! Sen ska vi bara mysa järnet. Toppen att Olivia sover här för då kan vi samåka till Nynäs imrn ;) Nu är Mimmi trött, orkar inte skriva nå mer pussen!


Söta Olivia och jag (a) bäst att jag hjälper Alicia med popcornen nu så hon inte bränner upp hela huset.. Heido!

Älskade, efterlängtade HELG!

Kategori: Allmänt

Har precis ätit lite mellis och väntar nu bara på att Alicia ska komma hit och hämta upp mig så draaar vi till Fia på girlydinnah! Ska bli nääjz :D Har dessutom fixat allt tills imrn, så jag tar 13.08 bussen från centrum och är framme 14.30 HEHE då möter Linn upp mig, snäll som hon är (a)


Peace and love!

Äntligen fredag<3

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag på tjejmiddag med b-rudarna från förra klassen, mys! Så sleepar Alicia hos mig inatt också. Nu är det bara en dag kvar woohoo, en dag kvar tills det blir lördag :D Sen kan jag påpeka att jag verkligen hatar mitt hår nu när jag inte har någon plattång för mitt hår korvar sig (y) Nu ska jag ta bussen till skolan, ciao!

Världens lyckligaste chey!

Kategori: Allmänt

Är bara så glad, trots att jag har tonvis med läxor och är megastressad, så är jag superglad :D Satt och tittade på Big Brother och har precis ätit upp min chokladpudding och slurpar på cola, muuuums! Ska skriva klart min bokrecention och skicka in innan jag lägger mig, jajuste! Kom på, idag fick jag reda på att jag ligger på VG i svenska och MVG i kommunikation, yaaaay! Ska sova efter allt detta, sov gott alla fina människor där ute!

Mor och Bror

Kategori: Allmänt

Har spenderat eftermiddagen med mamma och lillskiten. Mamma hämtade upp mig i skolan sen Freddan på hans skola så drog vi till Tyresö c och käkade mat, handla på Coop och gick till Lekit för Freddan skulle på kalas så vi införskaffade oss en present. Sen var det lite kulit, vi skulle till pressbyrån för mamma skulle ha bussremsa och då frågar den pratglada expediten "Vill du ha kvittot?" mamma: "Nej tack, det får du av mig" och både mamma och expediten skrattade lite medan expediten då slängde kvittot. När vi kom ut därifrån vart Freddan både chockad och arg; "Men mamma, hon slängde ju kvittot hon fick av dig! Så kan hon ju inte göra, den fick hon ju av dig?!" Tror jag dog av garv då.. Vill bara säga att jag har faktiskt svullat idag :/ Tamina bjöd på donken så jag drack en jordgubbsmilkshake åt pommes och en cheese, och till middag vart det ju hamburgare, pommes och en stor cola.. aja så här med avslutar jag mitt "godislöfte" eller vad det nu var.. för ikväll ska jag äta chokladpudding med grädde muuumsigt! BusMimmi (a) aja nu ska jag plugga lite och hoppa in i ett plurr.



jag och lillskiten, min lillbrush (y) puss i pann!

Äckliga jävla lektion..

Kategori: Allmänt

Sitter på ULS.. ska läsa sid. 6-9 fullsmockade sidor med en massa text och ord man fattar nada om liksom -.-' anus asoooow! Har dessutom ont i huvudet. Suuuuck.. ska möta upp Alicia efter skolan i Centrum kulkul! Orkar inte skriva nå mer puss hej

Tamina, min brutta!

Kategori: Allmänt

Ska träffa Tamina idag och luncha på donken med henne! Kärlek till det :)


Hade ingen fotolust idag.. så ereeeee! Bjuder på den när iaf hehehehe Puss i pann!

PluggiseN^

Kategori: Allmänt

Var kvar i skolan till 17 idag, tänkte ju att jag skulle plugga igen lite men icke sa nicke så vart det inte.. socialiserade mig med Linn, Johan och Eric var också där. Åt en korv med bröd och gulashsoppa, vet konstig mix men jag var inte sugen på korv med bröd så jag gjorde gulashsoppa ist (y) Ska hoppa in i ett plurr soon och bara plugga skiten av mig för en uppgift ska vara klar 23.55 ikväll, cp liksom -.-'


Hade en kanintröja på mig idag (a) Godnatt på er, får se ifall jag överlever efter allt plugg.. Adjööö, puss i pann!

Hatar detta!

Kategori: Allmänt

Jag skrev ett långt inlägg som jag tänkte publicera på bloggen men så vart det inte... klickade bort det :/ aja hejdå!

Missat..

Kategori: Allmänt

Jag hade tydligen en tandläkartid för en kvart sen och om jag hade gått på den ahde ju sluppit den här jävla matten -.- men nej jag fick en ny tid på måndag 10.15 yaay tänkte jag sov morgon! men så kom jag på.. jag ska ha en grymt viktig samhällskunskaps lektion då som jag kommer bli tvungen att komplitera senare eller göra hemma -.- fuck this asså!

Matte sucks :)

Kategori: Allmänt

Sitter på mattelektion nu, yaaay.. efter den här lektionen är det lunch - köttbullar med mackaroner mums!


Mina b-rudar!! Bara för att jag så retard ut på den här bilden -.-' aja, Linn och Lollo = gröööma ;) pussen!

Alicia min älskliiing!

Kategori: Allmänt

Sitter och pratar med Alicia i Skype, och så blir hon bara mega tyst.. jag bah "halloj?!" så jag sitter där och blir fett lack och så ser jag att hon ringer mig på Skype.. så hon hade tydligen och suttit och pratat med ingen ^^ smarta cheyer hejhej ;) jajajajaja, nus ak jag lägga mig pussen!

NyttoMimmi

Kategori: Allmänt

Att sluta med godis är som att sluta röka! Inte för att jag har rökt eller röker men ändå.. alla som slutar röka säger att det känns så tomt, att man inte har nåt mellan fingrarna och så är det faktiskt med godis med, så det så. Det känns tomt utan godis, läsk, glass. Hahaha toppen, här sitter jag och typ argumenterar med mig själv och försöker verkligen övertyga mig själv. Hm, får väl trösta mig med ett äpple eller så.. uurk, aja hejdå!

Bussen går om 10 min

Kategori: Allmänt

Sitter i hemviste nu med Linn och Stolle, vi lyssnar på musik och bara chillar galet! Idag ska jag hem och råplugga (y) Och idag är det ju semeldagen.. jag som skulle vara nyttig!!!111!!!1!1!one!!!11!!! Om mamma kommer hem med semlor, då äter jag annars så struntar jag it! Duktig Mimmi *klappar på axeln* nu ska jag stötta Linn för hon ska ta en spruta för hon ska ju schtääka i Thailand.. Halloj?! Jag hakar i resväskan tack!! hehehehe nu orkar jag inte skriva nå mer byebye babes!

Lunch med Chrisseboii!

Kategori: Allmänt

Har precis käkat med Chrisse, det var chili con carne. Vi fick gå tidigare från engelskan för att vi var redan klaraaaaa :D Nu sitter vi i hemvisten och ser allmänt coola ut som vanligt dåra! Börjar om en timma ganska exakt ;)


Tog den här bilden precis, så sa Chrisse "Vd gott du luktar" hahahahaha, aja pussen!

Victors ord..

Kategori: Allmänt

"Du utsrålar ledsna strålar när du är ledsen men när du är glad ustrålar du glada strålar!" haha kulig människa!

Hittade en 50-lapp

Kategori: Allmänt

..på marken men jag satt ju i bussjäveln så jag åkte ju bara förbi, suger när det händer. Sitter i koridoren och Johan spelar fin musik på guran och Groggie sitter och fnittrar, och Linn ser bara allmänt fin ut idag! Hehehehehe.. Börjar om 5 min, så ska väl ta mig över till mongobaracken. Nu kom Chrisseboi också och high5ade med alla (y)



Hare göttish, pussssssss

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Ny dag, nya tag!
Ska dralla till bussen om 5 min, äter nu frulle - macka och O'boy =muuuums! jag ser ut som ett monster just nu så det rä inte ens värt att fota hehehe, måste springa nu pussen

Idiot

Kategori: Allmänt

Allt jag vill säga till dig just nu är att du är en idiot. Men inom mig vet jag hur jag känner. Jag vill finnas för dig, alltid! Fast nu mår jag piss och det är tack vare av hur det är mellan oss. Jag vill säga förlåt och göra så att allt blir bättre men jag vet att det är fel! För allt är inte bara mitt fel, inte bara ditt fel heller utan bådas. För att det ska funka måste vi båda kämpa men du har tappat greppet och jag orkar inte kämpa för nåt som är dött. Det vi har just nu är; ingenting. Det enda vi delar är minnena och jag vill bara luta mig bak och tänka igenom dom men så kommer jag ihåg hur det egentligen är, hur det är nu. Allt detta är bara en mardröm. Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Kommer jag alltid göra.. hatar verkligen att se dig ledsen, det skär i hela mitt hjärta. Men trots det måste jag vara stark och säga ifrån. För en gång skull ska jag vara stark för min egen skull, och ingen annan..

Frääsch!

Kategori: Allmänt

Internet laggar sönder så jag var tvungen att kirra en internetsladd som jag redan har i mitt rum men ändå, it sucks! Vill ju bara mysa ner mig i min säng, lyssna på musik och drömma mig bort från verkligheten.. Jaja nu sitter jag här i min datastol, nybadad - somnade i badet haha! Har rakat benen, löööv it<3 Ni bah "K.bry" hehe.. Tar det ganska lugnt idag, försöka läsa ut min bok som ska vara inlämnad på torsdag :( bläää. Idag var det kalabalik i skolan, som vanligt (y) men en rolig sak är att jag vart medbjuden på Erics fest som är på lördag och då ska jag få träffa en söt prick (a) läääängtar!
Fett hungrig asså, min första "nyttiga dag" idag hehe får se hur bra jag klarar mig, vi har liksom läsk och chokladpudding hemma.. lite svårt att hålla sig borta från det men jag ska fan kämpa!


Puss i pann!

HEJHEJ EMO

Kategori: Allmänt

Sitter just nu med Lollo i hemvisten, yaaay fick sluta tidigare så vi börjar dansen om ca en halvtimma. Känner ingen livsglädje just nu, en sak håller mig på gott humör fast jag venne egentligen.. Vissa saker ångrar man, jävligt mycket faktiskt.. Saker man kan få konsekvenser av senare i livet, och den tidpunkten i livet är just nu så allt känns verkligen skit. Vill bara sova i hundra år och vakna upp när allt är över..

Schoolish..

Kategori: Allmänt

Allt är helknas just nu, hatar hela situationen.. jävla BAJS! Ska precis snart ha engelska, yaaay! Det gjorde verkligen min dag ..naaaaaat! Aja hejdå, inge roligt inlägg!

Dejta kudden dåra?!

Kategori: Allmänt

Ska hänga lite tvätt sedan sova och tagga till skola imorgon.. yaaaay! Mhm, godnatt folket, puss

Heeey, glad chey här!

Kategori: Allmänt

Har vart och handlat, ska nu göra efterrätt eller det blir ju fan min middag.. jaja inte så noga här inte ;) ska iaf göra efterrätt/middag och det består utav chokladpudding med grädde toppat med färska jordgubbar och julmust vid sidan! kan ju in te bli bättre (a) sen kommer det tråkiga.. måste ju städa mitt rum -.-' senare ikväll är det också utröstning i Big Brother :D vill bara säga att jag luktar mega gott just nu för jag nallade lite från Milou's perfym - Christina Aguilera Day by/and night, inte helt säker på vad den heter.. men jag är aaaaskär i den iaf<3


Puss på er snyggingar!

En dag med Amourina och Annelie<3

Kategori: Allmänt

Kom precis innanför dörren.

Har vart i Tyresö C med två underbara b-rudar ;) Åt nachotallrik, gick i affärer, snacka massa skit och handlade gottis för vi ska fira Sally idag ist för igår.. så jag köpte påskmust (HBDBHJDCJKSD,LHBSVD-GOTT, äntligen liksom!!), jordgubbar, grädde, mjölk och inte chokladpudding för det hade dom inte.. så jag tänkte dralla ner till vårt ica efter jag skrivit klart här. Vill bara säga att jag är på topphumör idag! man kan bli så glad av ett litet mess elelr avd som helst.. heheheeheheh! Och såklart är jag glad för att jag vart med min babe, min älskipälski Amourina ;) Nu tänkte jag dralla ner to tha Ajkaaa och kirra efterrätt!<3 puussssssen!

Sleepar hos älskipälski!

Kategori: Allmänt

Ska spendera natten med min babe! Myyyyys<3 Godnatt everybody, cuz I will ;)

Bästa vän

Kategori: Allmänt

..kom hit och pratade en stund, skönt att prata av sig lite, dela slratt och bara vara :) pusss

Ändrade planer..

Kategori: Allmänt

Somnade till skön musik i sängen ist för att ta tag i mitt rum, illa Mimmi, ILLA! Har inte fått någonting gjort, disken från frullen står fortfarande framme usch liksom? Aja shittisame. Ska äta panpizza som mamma kom hem med sen har hon köpt hem mys som vi ska snarra på ikväll för Sally vår älskade sköldpadda fyller år idag<3




Gamla bilder.. ursäkta min "snygghet" här -.- naaat!
grattis iaf Sally min lilla prinsessan! puss i pann

Kiss me, infect me with your love and fill me with your poison!

Kategori: Allmänt

FÄÄÄÄST

Kategori: Allmänt

Lämnat lillebror hos en av hans polare så nu är fekke här hemma! Dvs, jag ska jag städa sönder!!!! Hög musik ON, hälla i mig cola så jag kan bli lite hyper här i min ensamhet.. (a)


James Bond - städnings outfit! ;)

Hej jag är arg

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och ta cola och inte ge nåt till min lillebror för det förtjänar han inte, hejdå

Lördagsgodis!!

Kategori: Allmänt

Idag är det ju lördag och då får man äta lördgsgodis! :D men.. haha svullarn Mimmi Kindstrand har gått över gränsen, jag har ätit massa gottis i ca 2 veckor asså konstant typ!??!?!!? ;o tss, nu sitter jag i min säng med datan och lyssnar på Sum 41 - With Me, gryyym låt! Fast kanske inte snart för att jag typ lyssnar sönder den (a) Ska snart dra mig upp och äta frulle och efter det ska här STÄDAS. Rensa, vika tvätt, plocka, damsuga, laga mat till moi och my little brother som jag passar today.


Yaay, kämparglöd inför städning nuråååååå!..

Vill bara påpeka att solen skiner så fint idag och det är just nu 0° C ute, enligt min dåliga mobiltermometer hohoho! Hare megagottis today, puss i pann!

Godnatt<3

Kategori: Allmänt

Idag har jag fan bara ätit frulle, inge lunch inge middag - hur illa är inte det alltså?! eller, ehm.. förutom allt snarr - godis, glass, läsk osvosv. Vill bara tillägga att jag pratar med två av mina favoriter på facebook chatten - Tamina och Amourina! Ni bah, okej?! Who tha hell cares.. som Linn skulle sagt ;) Nu ska lägga mig och kanske läsa lite, pussen!

Jag kan vara glad utan dig

Kategori: Allmänt

Just nu är det lite krisit.. men allt blir bättre och bättre! Vill bara säga att jag är jätte glad trots allt som händer. Asså.. egentligen vet jag inte hur det är, första sekunden är jag depp och andra hyperglad!! men dom personer som gör mig glada håller jag mig till och dom som gör motsatsen, kan helt enkelt ta sig :) Jag är glad för att jag har dom vänner jag har idag. Jag kämpar för dom som är värda att kämpa för..


Puss hejsvejsi!

Svullarn - javisst!

Kategori: Allmänt

Sitter här med mor min, vi och steve har precis smällt i oss krossadchokladglass med färska jordgubbar (a) BHJCASGHAHIKLSAUGKFSGYKUGFSJBK-GOTT! Har då vart med Emmi och Lina idag och bara snackat en massa, tagit igen ALLT vi har missat dessa månader vi vart ifrån varann! vi köpte godis och läsk också tsshihihi :$ sitter och bara chillar galet nu med mor och lyssnar på musiiic. Har pratat lite med bror min, känns skönt att man kan prata om exakt allt med honom<3 Fick precis höra att det var ett rån i Tyresö C idag.. spenderade en lång stund där liksom, scary..


bild på mig och Nina, vi hade tråk imorse ;)
jajajajaja nu ska jag dralla hare gött! kiss and hug

PORR

Kategori: Allmänt

Lina släckte ljuset och tände en röd porrlampa.. Emmi och hon har precis porrat sig, började med bröllop och slutade med ett sugmärke och ett par spruckna brallor ;) OJOJOJ hettar till här, hejdå pullisar ;)

@ Linas place

Kategori: Allmänt

Sitter här med Emmi och Lina, vi tänkte att vi skulle färga Linas hår men vi satte oss och snackade massa goja ;) hehehehee nu ska jag socialisera mig med b-rudarna pussen

Mössa livet ut nurå?..

Kategori: Allmänt

Min plattång är helpaj och mitt hår är det håret som får superfina och gulliga (naaaat) lockar precis i luggen vilket jag hatar.. jaja nu ska jag ta livet av mig heido :)

Fredagsmys på schemat eller?!

Kategori: Allmänt

Hejsvejs, halvligger i min säng med datan i knät medan Nina sussar så sött. Vaknade av att mamma ringde mig vid åtta ca?!!?! Man bah, halloj.. -.-' aja glömde att jag hade lovat henne att hjälpa med min lillebror, skulle se till han fick frulle och klädde på sig för den skitungen skulle ju till skansen today. Mimmi kirrade biffen som vanlig och såklart gick jag och la mig efter det och sov till ca kvart över tio. På schemat idag; äta frulle med Nina och socialisera mig lite med henne sen ska jag träffa nåra b-rudar som jag inte träffat på år och dar typ -Fatima, Lina och Emmi<3 ska bli skojsigt! Sen ikväll ska jag har fredagsmys med mor min och aknske min kära storebror? Känner lite nu förresten att jag har träningsvärk efter allt igår!! ojoj.. HAHA såg nu att jag har B&J glass på fingrarna, svullArn eller?! ;) tssss, PUSS

Sociala klubben!

Kategori: Allmänt

Nina och jag sitter brevid varann och skriver på facebook catten, vi är feta coola jaoow, heido

Nina tha smartskaft^

Kategori: Allmänt

Jag sitter här och funderar på att hämta min B&J så säger Nina "Ah, min lär ju vara rätt så smällt nu..." "Vadåra?" "Jag ställde den på skrivbordet......" "DÅ ÄR DEN JU HELT DÖD NU ASSSÅ!" xD haha göllunge elluuuuur?!

Vi satt och pratade om pojkar och flickor och vi garva heido..

Nina min sötkorvis is here with meee!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem efter en sjuuuuukt goodie dag med Nina, Hampus, Christian och Mormor och Morfar (Ninas..) det var typ en tipsrunda där på äventyrsbadet och vi hade fan chansen att vinna 3 kg Daim... OCH GISSA VEM SOM VANN DET?!!?! inte fan var det vi iaf, fuck that!.. Aja nu sitter vi här i min säng och bara chillar galet, väntar på att Big Brother ska börja för då ska vi svulla Ben n' Jerry's :D :D :D, löööööv it! Btw Nina svullArn köpte två paket ^^ haha kalla henne fet och du får med mig att göra, bara jag som får kalla henne fet ;) tsssss coola vi ÄR! hahaha jajuste, Nina berättade om en grej vi sa nör vi va små so jag totalt glömt bort. Jag hade tydligen ringt upp henne och frågade när hon vaknade den dagen då hade hon sagt "jaaaa ehm... ca 08.53" skitstolt också, så jävla söt! ca 08.53 liksom, pluttan dåååååå :D jajajajaja nu ska vi leka lite heido, pusss


söta :$

upp och n er ;o

Nina sööööt!

Rock 'n' Roll!


Nina säger precis efteråt "Näääej, använde du fuuuuu fingret?!" xD


Lagom freeeeesch jag var efter badet också, men smarrit var det med B&J (a) hehe nu checkar vi big brotheeeer muums,

Godmorgon Torsdag!

Kategori: Allmänt

Vaknade vid åtta fast jag ställt klockan på nio.. för klockan tio far vi iväg till Fyrishov i Uppsala! :D Hoppade iaf in i ett plurr, rakade mina ben så nu är dom alldeles lena och sköna (a) hehehe.. så mycket har jag hunnit göra idag. Eller har också satt på mig bikinin, yaaaay! Ska snart äta frulle och bara invänta Nina and tha family. Bloggar mer när jag kommer hem ikväll typ, puss!

sisssssssssssssta för ikväll

Kategori: Allmänt

Funderar ganska strongt på att hoppa in i ett plurr för jag fyllde faktiskt på ett bad för ca 2 timmar sen, det lär ju vara ganska så kallt nu.. får väl fylla upp nytt vatten så kan jag somna bra efter det! Låter gr8 assoooooow ;)


säger godnatt nu, pussen sa guzzen! ;)

-

Kategori: Allmänt

Du tror du kan ta mig för givet men där hade du fel.. tyvärr, jag tänker inte köra efter dina regler längre!

Kloka ord!

Kategori: Allmänt

Om du blir sårad, tänk då att det tar 42 muskler i ditt ansikte för att göra en sårad grimas, men det krävs bara 4 muskler för att sträcka ut armen och slå till den jäveln.

...

Kategori: Allmänt

( ) Är kär i någon
(x) Sagt nej till sex
(x) Cyklat utan händer
(x) Tycker att sommaren borde komma nu
(/) Hatat kärlek
( ) Har/har haft converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
(x) Gillat någon så att det gör ont
(/) Är höjdrädd
(x) Gjort mig själv illa
( ) Är homosexuell
(x) Kysst mig själv i en spegel
( ) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Hamnat på sjukhus
(/) Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
( ) Velat dö
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
( ) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
(x) Varit full
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Är kåt
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
( ) Varit otrogen
(x) Har hatat någon som jag egentligen älskat
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(x) Tror på det övernaturliga
(/) hatat mina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) Har hatat min kropp och mitt utseende
(x) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
(x) Skrikit mig hes av panik
(x) Blivit Strypt
( ) Har sett någon dö
(x) Har skakat av nervositet
(/) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
( ) Fått för mig att jag är homo men kommit på att jag inte är det
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
(x) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
( ) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
(/) Drömmer ofta mardrömmar
(x) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen-tågstationen/busshållsplatsen?
( ) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat mig framför ett fordon
(/) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
(/) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
(/) Varit nära döden
(x) Hållit i en orm
(/) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
(/) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(/) Älskar regn
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
(/) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) Har en studsmatta hemma
(x) Har sett en film mer än tjugo gånger
( ) Kysser med öppna ögon
(/) Gillar att städa
( ) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
(/) Kan över tre språk
(/) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
( ) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
(x) Har en fobi
(/) Trivs med min kropp
(/) Har ätit kattmat
(x) Är dålig på att säga nej
( ) Har någon gång känt dödslängtan
(/) Avskyr mattematik
( ) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på Hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(/) Har förlorat en nära vän
( ) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(/) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta Alvedon
( ) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
(/) Borstar aldrig håret
(x) Har/haft tandställning
(x) Faller nästan alltid för fel personer
( ) Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
( ) Har strippat i cam någon gång
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) Gillar muskler
( ) Är mest sugen på sex på morgonen
( ) Hatar mjölk
(x) Har haft tungan i någons öra
( ) Har cuttat mig i fingret på ett paper och sagt JÄVLA FITTA!
(x) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(x) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
(/) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) Har snusat
(x) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) Har dansat på scen
(/) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(x) Har syskon

Amourina förklarar..

Kategori: Allmänt

..hur man tar ett klamydiatest. Dock inte av egen erfarenhet!! <-- Observera detta. "Man tar topsen in i ....fiffin" hahahaha tyckte det var lite gulligt förklarat ;)

Huvudvärk..

Kategori: Allmänt

Mamma kirrade cash så behöver inte dralla till centrum! Yaaaay :D ska nu ner till ica och handla godiiiis! Mååmsit.. heidooo

Vill bara sova just nuuuuu

Kategori: Allmänt

Helluuuuuu, ligger i sängen med datan i knät. Var för ca en halvtimma sen och handlade nere på ica med mamma och hämtade upp Glad-Fredric.. såg då att lösviktsgodiset endast kostade 49kr kg?!!??!?! VAD ÄR DET MED DETTA LAND?! Äääälskar godis för er som inte vet (y).. så tänkte att jag kunde köpa lite gottis när jag ändå ska ta mig ner äända till centrum för att jag ska ta ut pengar tills imrn. Orkar egentligen inte det men annars får jag ingen mat på badet imrn och jag hinner inte ta ut pengar innan vi drar för vi ska pallra oss iväg 10.00 på morgonen. Jaja, ska väl försöka att inte somna nu och masa mig ner till centan..

Grymt! sa grisen

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter två grymt bra dagar/nätter/mornar osv.. ni fattar! Började med att jag var hos Stolle i måndags och där var det livat och kul, många trevliga människor. Saker man som är oförglömliga och en del saker man bara vill glömma, men det är en annan historia.. hehehe! Sen på morgonen/dagen drog jag och Linn vidare till Taminas place och vi tog det bara lungt och drack lite kaffe till en början sen drog vi igång och städade och väntade på att dom andra skulle komma. När b-rudarna kom gjorde vi mat och det kändes som evigheter tills maten var klar.. man han ju bli dööööhungrig! Aja sen kom pojkarna också, och det var en superbra kväll/natt! Hehehe, satt upp med Lucas och Robin (som jag trodde hette Andreas hela kvällen tills Lucas sa att han inte gjorde det..) och vi var uppe till halv sju sen somna vi som stockar och när jag vaknade vid halv två idag var det färdiga mega goda, jag lovar dom absolut godaste pannkakorna jag någonsin ätit framdukade på bordet, efter det drog jag hem. Tog ca 2,5 h... inge batteri på mobilen så kunde knappt lyssna på musik heller ;o


Lagom halvsliten just nuråå..

Nu ska jag äta lite sen hjälpa mamma att handla och sen sova för att tagga till en heldag på äventyrsbad med Nina so  jag inte träffat på evigheter! Så hare bra gott folk puss på nosen!

O.M.G!!

Kategori: Allmänt

Nu är det bara 52 min kvar tills Taminas och Linns polare kommer.. ojojoj, då ska vi fläska sönder! hare bra heido!

At Taminas place! With Linn jaaaow ;)

Kategori: Allmänt

Sådärja, nu fan har vi haft kul.. hehehe! Trevligt folk och myckey dans, skratt och mer saker vi inte borde nämna... Aja nu sitter jag och dricker en "morgonkaffe" här med Tamina och Linn, tummen upp för det!! :D Vi ska snart städa här lite och kirra mat tills ikväll, vi har köpt sjukt mycket godis, chirre och läsk, det är så det ska vara!! Woohoo, lite nervös för att träffa alla Sorunda barn.. hihih jobbigt läge men Tamina säger att det är "alright" ;)


Slänger in en shnööögg bild på mig, Tamina och Linn, my chicks! ;) pussen!