Mimmi Kindstrand

Hang around liksom.

Kategori: Allmänt

Godmorgon,
Kan ju berätta att gårdagen var underbar! Vädret var helt kanon så jag satt i princip hela dagen (tja.., fram till ca 15 iaf) på balkongen och solade. Sedan en skön svalkande dusch innan jag vart upphämtad av D och hans far. Vi åt jättegod middag och till efterrätt blåbärspaj som jag och D plockat bären till. Himla mys!
Idag var vi uppe med tuppen, i vanlig ordning. Har bara degat i sängen sedan jag kom hem. Iom regnet blir det slappisdag men sedan lite kalas för Elin, Emmas systeryster och sedan vidare till Tyresö för att träffa en efterlängtad kusin som kommit hem från språkresa efter 4 långa veckor(!!).

Det var väl allt för nu, höres!
Myser i sängisssss.

Glassar lite på balkongen.

Kategori: Allmänt

Det här är värt att dö för, mitt hjärta blöder.

Kategori: Party

Guess what? Efter lite chillnation hos Emma bestämmer vi oss för en liten utgång med våra grabbs Christoffer och Johan! Himla mysigt startade vi med en drink på brassan och fortsatte.. Hehe, folket började rulla in, mer folk vi kände. Vi firade löning med shot osv. Det var väl himla trevligt. Det vart dock en lagom sen hemgång för mig då jag ska fira mormor idag!

Bilder från igår,

Mot Emsan!

Kategori: Outfit

Godmorgon.

Kategori: Allmänt

Torsdag idag.

Kategori: Allmänt

Godmorgon (för en stund sen)!
Idag ska hela lilla familyn ut på playan. Blir att steka där som vanligt med picknick. Lite glad är man idag då mamsen lovat att till middag blir det potatisgratäng(!!). Bästa som finns, och ingen lagar det bättre än mami. Hihi.
Ikväll blir det att träffa D och sussa där. Wiho.


Rotade lite i garderoben och sökte efter en enkel beachtröja.. Efter 5min med saxen så hade jag en!
Resultat:

Mys och sådant..

Kategori: Allmänt

Gårdagkvällen var super!
Åkte med D efter jobbet till honom, sedan till garaget där männen fick fixa medan jag och Trixie plockade säkert en liter blåbär och lekte liteee. Mysig kvällis.
Idag åkte jag hem och i vanlig ordning sov jag ruset av mig till 12 på dagen då jag var redo för ännu en omgång av playan med mamsen. Idag var det inte så blåsigt så vi tog oss tom ett dopp, låg i ett bra tag faktiskt. Vid 17-tiden åkte vi hem och gjorde kyckling med potatissallad och sallad. Sedan in mot stora staden för att hämta ut biljetterna till 'Känn Ingen Sorg' som rullar på bio nu. Medan vi väntade in bion tog vi en liten drink (som inte alls var så liten, 0.6L var den på...) på en uteservering på söder/medborgarplatsen. Himla mysigt faktiskt.
För övrigt var filmen sjukt bra! Skrattade en hel del men satt även med tårar i ögonen emellanåt. Helt klart sevärd!!

Nä nu ska jag sova och tagga inför playan imorgon... Bjussar på ett kollage på mig och mami från uteserveringen idag. Puss godnatt!

Godmorgon världen!

Kategori: Allmänt

Åkte spontant hem till Amourina igårkväll vid 22-tiden, så skippade allt vad det heter med bloggning. Men gör ett snabbt försök nu, medan hon sover hehe.

Fredags; tog det som sagt lugnt på dagen, sedan åkte jag till D. Vi tvättade lite bil, käkade hämtpizza och spelade lite kort med hans family. Vi somnade rätt tidigt den kvällen.
Lördags; åkte till födelsedagsbarnet - Hannah min söta lillasyster. Hon hade familjekalas på landet, träffade "extra"-familjen som jag ej sett på år och dar. Himla mysigt!
Mot eftermiddagen/kvällen åkte vi med full bil mot papi. Grillning och mys stod på schemat. Badade tunna och så, så det var mysigt. Dock avslutades kvällen rätt tidigt då allt fucka, helt enkelt.
Söndag; vaknade upp hos bvännen. Vi bestämde oss för att ta oss en snabb tripp till papi och hämta kvarglömda saker men sedan snabbt hem igen för att hämta bikinin och handduken för att sedan bosätta oss på berget vid sjön. Flera timmar låg vi och gassade, hur härligt som helst!
På kvällen vart jag upphämtad av D, sov hos honom.
Måndag; jag och mami bestämde oss för att få lite sol på oss så vi åkte till playan. Vi köpte med oss massa frukt och bara mös på!!
Mot kvällen gjorde vi en supersmarrig kycklingsallad med alla möjliga grönisar till.

Jaaaaa, så har det sett ut. Tråkigt med tokigheterna som nu tyvärr kommer ge konsekvenser i fortsättningen... Men jaf har bortsett från det haft en grym helg med nära och kära!❤

Outfit & facelook #nofilter.

Kategori: Outfit

Nu: mot playan med moder och håva upp lite B-vitaminer!!
(Uppdaterar mer ikväll om helgen..)

Fridayyyy.

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en lugn dag, så jag har hunnit med både det ena och det andra. Tränat, städat, pysslat om mig själv och ätit gott (men ändå hälsosamt).

Ha en fortsatt trevlig dag everyone, det ska jag iaffff! Puss.

Lunch!

Kategori: Kost och träning

Hallon och vattenmelon -smoothie, vitaminer och vatten.

Mini-träning.

Kategori: Kost och träning

Hallå där,
Idag startade jag dagen med ett mini-träningspass för ovanlighetens skull.
• 2x25 crunch
• 2x25 calf raise
• 2x25 push ups
• 2x25 squats

Kändes faktiskt skönt att smygstarta träningen som jag förmodligen kommer igång med helt och hållet nu mot hösten..
Efter minipasset blidde det frukost. Melon och ägg, always the best!👌

Vitglittrig fransk manikyr.

Kategori: Naglar och skönhet

Dagens middag - grillat är bäst!

Kategori: Kost och träning

#tröttmössa...

Kategori: Allmänt

Godmorgon, eller goddag?
Jag har ingen koll längre! Jag sover allt för många timmar på det ynka lilla dygnet på 24h.
Anyway, igår åkte jag in till stan för att gofika på muffinsfabriken, dock vart planerna ändrade då det var sommarstängt..! Så jag, Steve och Emelie åkte vidare in mot staden för födelsedagsshopping till min lilla prinsessa - lillsis. Hittade massa töntiga JB tröjor, kuddar och kalendrar som vi fick med oss, haha.
Efter mycket promenad och trötta fötter avslutade vi dagen på T.G.I Friday's där vi även mötte Love. Prövade på lite olika drinkar, milkshakes och även mat. Vi satt där ca 3h och bara njöt av uteserveringen och solen som gassade på. Best time!
När solen började gå ned och vi var mätta och belåtna åkte jag till min soviskompis.

Idag har jag sovit dåra som sagt.. Även myst med mami och så. Haft en väldigt lugn dag här hemma dvs. Tror jag har en släng av feber, lite ont i halsen börjar jag få också. Woooo, blir aldrig frisk. Kul. Hejdå livet.

Godmorgon!

Kategori: Kost och träning

Mot muffinsfabriken!

Kategori: Outfit

Lillördag idag.

Kategori: Allmänt

Jag måste få säga det själv att, wow vad härliga bilder jag lade upp i inlägget nedan. Det var också hur härligt och mysigt dom helst att ta sig en tripp till lilla pappsen. Sola, grilla, bada i havet, åka båt och sådant hann vi med. Lovelovelove!!

Idag då?
Jo jag stannade nämligen kvar i Tyresö igår. Fast hos en gemensam vän till mig och Amourina. Det blidde alltså kattpassning över natten, gottis och mycket tjejsnack! Härligt måste jag medge. Hihi.
Vi ska snart bege oss hem till henne för lite frulle och sedan står det på dagens schema: muffinsfabriken med storebror och Emelie! Hur kul låter inte det?? Mjo, det återstår att se. Jag är grymt taggad iaf.


Bjuckar på lite bilder på fina kissen vi passar. Hur bedårande är hon inte?

Gårdagen spenderades hos papi med familyn!

Kategori: Allmänt

Bra start på dagen!

Kategori: Kost och träning

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Vill bara tillägga att sängen är ren och fräsch. Nybäddad ❤

Nattugglan nr.1

Kategori: Allmänt

Vad är det med mig och skita i att blogga på dagen och sedan ta allt i ett svep såhär på nattetid? Jadu..
Anyhow, idag vaknade jag av att mamma kom inspringandes i rummet och skrek om att vi skulle till playan. Det var alltså bara att bege sig upp och byta om till badkläder! Efter mycket om och men mötte vi upp bror + tjej och åkte till några vänner till familjen. Fika, bad och mys! Det bästa var att få träffa alla småknoddar, dem är ju bara för underbara!

Vi var hemma igen vid middagstid, jag och mami. Vi båda var otroligt sega och trötta så Felix (micromat) fick stå för matlagningen idag. En fet efterrätt orkade jag dock skapa. Vattenmelon, jordgubbar och glass satt då fint.
Slöade i soffan nån timma innan jag satte igång att packa upp vädjan efter Vimmerby, städade och fixade lite saker jag skjutit på ett bra tag nu...


Nä, nu är jag på tok för trött för att blogga. Slänger upp lite bilder från dagen.

Åh härliga folkracevecka!

Kategori: Allmänt

Gissa vad jag gör just nu? Ligger i en ren, varm och stor säng som jag har alldeles för mig själv. Detta har jag inte vart med om nu på en vecka då jag vandrat runt mellan husvagn, husbil men mestadels tält. Fast nu känns det lite tomt då man alltid hade folk runt omkring sig och kommer hem till en tom lägenhet.
Världens bästa vecka har det väl ändå vart måste jag få medge. Trots sjukdomar och dumheter så har vi krigat oss igenom denna vecka och lyckades överleva alldeles galant.
För att summera veckan kan jag säga: sena kvällar, grill, bad, bra sällskap, fest, fylla, cola, folkrace (självfallet!), bajamaja, sjuka, drama, trötthet ooosv. Listan kan göras lång.

Det bästa var nog den första dagen (förra lördagen) då vi var grymt övertaggade på veckan och tänkte festa in detta med en galen utgång i det vilsna Småland. Ringde taxi men slutade med att vi gick i dryga timman in till staden för att sedan märka att krogen vi tänkt dra till var igenbommad och stängs sedan månader tillbaka! Det var bara att ge sig ut på krogletande och kvällen vart lyckad trots allt.
Andra dagen var det skinande sol få vi spenderade dagen på playan. Mot kvällen var det grill och sedan fest igen. Bra kväll men slutade dock med slagsmål. Woups.
Måndagen var lugn.
Tisdag, äntligen folkrace!! Grill och mys på kvällen. Detsamma med onsdag + torsdag. Fast på torsdagskvällen vaknade det riktigt party bland ALLA folkracemänniskor. Gryyyym kväll med dansgolv och trevliga människor.
På fredagen var det en "sjuk"-dag. Sov i princip bort hela dagen då febern hettade på min panna.
Lördag var det finaldag! Grymma bilar körde och bra väder var det också. Mot kvällen stod allt packat och vi åkte hem till Sthlm. Sov dock borta så kom hem idag, lade mig i soffan direkt.

Ja ni, nu är en bibel skriven och denna folkracevecka jag precis fått uppleva. Tröttmössan här ska soooova (första natten på otrooooligt länge som jag sover ensam), natti!

Vimmerby!

Kategori: Allmänt

Mot Vimmerby!

Kategori: Allmänt

Halv nio vaknade vi idag...
Nu har vi iaf packat det sista, fixat, frullat och är nu jätteredo för Vimmerby!

Heheeeee, vi hörs om en vecka!

Gladis.

Kategori: Allmänt

Halloj!
Vaknade hyfsat tidigt idag, dock med feber - hosta och en liten förkylning. Så himla typiskt då vi åker till Vimmerby imorgon.. Men detta ska inte få stoppa mig. Jag har proppat i mig vitaminer och te, legat under täcket och vilat upp mig.
Jag känner mig faktiskt bättre! Jag har även packat inför Vimmerby och städat lite.

Nu jävlar taggar viiiii!!

Låååång dag.

Kategori: Allmänt

Idag var planerna som så att vi skulle till mormor och morfar. Mamma skulle dock bara smita in hos polisen för att göra ett pass, vilket tog inte bara några minuter, inte bara en timma, inte 2 och inte heller 3 utan FYRA jäkla timmar. Så vi kom fram till mormor och morfar vid 18, trots att tiden var satt 13. Haha fint folk kommer alltid sent? Vi kan la säga så för denna gången.
Nu ligger lillebror och jag i soffan, matkoman sitter fortf i.

Bild: från dagen.

Mot mormor & morfar.

Kategori: Allmänt

Det var ju himla tråkigt väder idag, det gör då inget tycker jag. Hehe, jag ska nämligen till mormor och morfar och kommer antagligen ligga i matkoma hela eftermiddagen..!

Skämt å sido, me today. Puss!

Gärna nu, tack.

Kategori: Word

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Bra och solig dag idag.
Strosade runt i Tyresö c med lillasyster, hon shoppade lite med jag mest gick och suktade efter saker.. Sedan solade jag lite på balkongen och tror jag faktiskt lyckades håva in lite färg!
Nu mot eftermiddagen/kvällen tog jag mig till lillrudan för att bada med lillebror, Pernilla och Christoffer. Efteråt var det hemligt uppdrag på Statoil. Träffade lite folk och tog mig sedan hem.
Jag kom nyss upp från ett bubblisbad som innehöll ansiktsmask, hårinpackning, bodyscrub, nyrakade ben och nyfixade naglar. Så grymt skönt!
Nu ska jag mysa ned mig i soffan med en bra film och mörk apelsinchocklad.


Bild: jag och Hannah igår på landet💕

Godmorgon!

Kategori: Kost och träning

Blåbärssmoothie.

Två Mimmisar.

Kategori: Allmänt

Hej igen.

Kategori: Allmänt

Lol, har försökt mig på att skriva ett inlägg sedan i söndags. Meeen jag har bara inte haft lust. Iaf, tänkte dra en snabb resumé från helgen.

Fredags: jag och Emma åkte hem till mig för att sova där. Grabbarna grus ringde och vi åkte lite bil.

Lördags: grönan stod på schemat! Vi var typ 10+ så vi hade nog inte tråkigt en enda sekund. Vi tog vår första breezer där också, wiiiie👏
Efter grönan drog jag och Emma till ollan där vi träffade lite peepz och sedan vidare till brassan där vi träffade ännu lite mer folk. Kul hade vi, söp gjorde vi. Efterfest hos Dennis med allt folk. Grym dag och kväll må jag säga!

Söndag: fick skjuts hem och slappade hela dagen + kvällen.

Måndag: tpl'ade hela dagen. Mot kvällen började jag fixa mig och åkte till gullmars. Mötte Amourina och drog vidare. Sov hos henne.

Idag: gick hem till lillasyster, åt lite glass. Nu är vi på g mot landet och ska mysa där!


Pheew, ha en bra dag kompisar. Puss!