Mimmi Kindstrand

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Det var riktigt härligt att träffa Steve igen.
Vi storsatsade middag på kungshallarna så fort vi kom in, sjuuuukt gott med kinamat!! Strosade sedan runt. Hittade alla presenter till mami som fyller år om en månad, lol. Presenterna var faktiskt grymt fina (nästan så jag vill ha dem själv hiho).

Anyhow, efter både mat, shopping och skratt var det dags att åka hem. Ska sitta barnvakt ikv.. Dör av uttråkenhet! Tur att "räddaren-i-nöden"-emmzor kommer och sällskapar så jag slipper dö dåra av uttråkenhet... Hiho.

Steve i kungshallarna: hungrig!

Burr, kallt ute.

Kategori: Kost och träning

Kom hem för nån halvtimma sen från 1h & 15min pw med mami. Solen gluttade faktiskt fram på tillbakavägen (y).
Slängde (på riktigt, slängde i mig för att jag var så hungrig!!) i mig en tallrik havregrynsgröt med lingonsylt och banan. Lite knas, för i hela mitt liv har jag verkligen HATAT just havregrynsgröt men nu fick jag typ en fixidé och var jätte sugen på det.. Hm!

Anyhow, ligger i ett kokhett bad, då det var svinuskallt ute så värmer upp mig lite innan jag far in till stan med storebror. Talk to ya laterrrr.

Leg-day!

Kategori: Kost och träning

Startade dagen med en apagod frulle som bestod utav hallon&banan-smoothie och vid sidan av: honungsmelon och grönt te! Mumsfillibaba.

Bestämde mig för att inte dra till gymmet idag utan ist körde jag 30 min "fys" här hemma. Redskap: pilatesmatta och min kropp (lol) menar att inga tyngder var inblandade mer än kroppsvikt.
Krossade även mage. Riktigt skönt!

Nu är jag och mamma på G ut på en pw mot tyresta by. Tråkigt att solen gått och gömt sig bara :( anyhow, vi hörs!

Cozy Wednesday.

Kategori: Allmänt

Glömde skriva i föregående inlägg att jag även gjorde axlar/rygg (3x10 vardera sida) - hantlar. Lol, ville ba tillägga det, okejj?? Hehe.
 

Anyhow, dagen har vart rätt chill då jag fokuserade på träningen och var ute i det fina vädret och tog då en omväg hem så jag fick njuta ännu lite mer utav vädret dåraåraåra, hoho. Långbad, nyrakade ben, nybäddad säng och mys med serier osv. Gjorde lite tilltugg - jordgubbar & vindruvor och smält mörk choklad. Bästa!
 

Riktigt rörigt inlägg meeeeen mitt huvud är rörigt just nu. Försöker hålla humöret uppe så gott det går. Pratar med Jocke just nu, diskussionen är sommarminnen och dess lilla "romans" från p&l osv. Världsbäst! Saknar det grymt mycket faktiskt.
Aja, jag ligger redan nedbäddad i sängen med tända doftljus och taggar till himym. Imorn blir det att träna och träffa storebror, var ett tag sen.. Yes, godnatt då.
 
 

Todays.

Kategori: Kost och träning

I'm back bitches!

Kategori: Kost och träning

Nu efter hela FYRA dagars vila, tar jag mig upp igen och gör det jag verkligen älskar!! Förstår inte de människor som verkligenverkligen avskyr att träna/äta nyttigt osv, och gör det ändå. Lev livet som just DU vill. Det är precis vad jag gör, och det JAG vill är att träna och äta nyttigt (and once in a while eat a ben n' Jerry hihi).

Gjorde mig en "standard-frulle" typ. Vart dock ingen smoothie utan flingor och fil plus lite hallon och nå havreflansliknande sak. Även jordgubbar/vindruvor till och mitt älskade gröna te och vattenflaskan i högsta hugg.

Hoppas alla har en trevlig dag och även passar på att ta sig en springrunda i det vackra vädret ;))

Thoughts.

Kategori: Word

 
 
 
 
 
 

En-såndär-klyftig-rubrik.

Kategori: Allmänt

Hängde som sagt med mah boiis Viktor och Mutta.
Chillade hos mig ett tag innan vi tog en prommis till Mia's pizzeria och drog en middag där. På hemvägen gick vi förbi en tjorre och köpte med oss godis, kände mig som tolv igen heuheu. Killarna följde med mig till porten, och ja, jag hamnade i min säng (tack vare matkoman såattsäga).
Ska mysa framför Maria och Mindy, har ju både godis och jordgubbar/vindruvor OCH mörk choklad. Hur ska detta gå med min matkoma??
 
Grabbarna rapeade min cam... Ni får skylla er själva hihihihiihih. #sessy och riktigt charmiga!
 
 
 

Dåliga bilder.

Kategori: Shopping

Tänkte visa dåliga iPhone bilder i vinklar och ljus som verkligen inte gör plaggen rättvisa. Men här är dem:

Bild 1: Beige tunt stickad kofta fån Gina.

Bild 2:Ljusrosa cardigan från Gina.
Bild 3: Guldigt halsband från Ur&Penn.
"Sak" 4: ingen bild, meeen silverörhängen (då jag är känslig mot nickel) 6st som fyller alla hålen i öronen, från Accessorize tror jag affären stavade det.

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Hallooi,
Gårdagen var perf. Mysig dag i stan med Saga + gofika + awesome shopping = glad Mimmi. Avslutade med carbonara hos henne och myskväll med jordgubbar och physalis framför en film (lol, satt typ 5 min och försökte komma på vilken, men jag är så efterblivet seg så kom inte på??? Haha..).

Idag åkte jag hem ganska tidigt och småfixade här hemma. Väntar in grabbarna grus som ska hålla mig sällskap idag.

Idag kör vi osminkat, adios amigos!

Monday - funday = SHOPPINGDAY.

Kategori: Outfit

Goodmorning beautifuls.
Hade det jätte trevligt med låtsasmor och lillasyster igår. Vi fortsatte mysfaktorn med gofrulle och smuttar fortfarande på vårt te.
Inom nån timma ska jag hem till kusin och lämna väskan sedan drar vi till stan och avnjuter både lite mat och shopping kan jag tro.

Puss så länge!

Grymt!

Kategori: Allmänt

Var som sagt på Ikea idag. Massa idéer och inspiration fann vi! Hihi köpte även med mig lite trams så som doftljus, lakan och självklart mat och godis. Hihi.

Sitter just nu och vinar lite med mamma innan jag åker till lillasyster, spenderar natten där. Puss så länge!

Godmorgon.

Kategori: Allmänt

Trots allt så slutade kvällen hemma i soffan med mami och lillebror. Mamma hade köpt hem gottis och det skålade vi mer än gärna vin till. Vilket redulterar en lätt huvudvärk idag, lol, jag dricker inte mer än en gång i månaden så jag börjar bli lite ovan hehehe..

Dagens planer är att åka till Ikea! Bl.a för att hitta lite inspiration till hemmet men även för mig med en fet inköpslista ska ju gå runt och leka jultomte (till mig själv - love it!).

Nu blir det frulle!
Sjukligt vad tidigt jag vaknade idag..

Simple.

Kategori: Naglar och skönhet

Myslördag.

Kategori: Allmänt

I'm sooo sorry broes!

Kategori: Allmänt

Fick en panik-feber-attack igår.
Så jag får ta igen hela bloggandet från igår dåra..

Började dagen med skola igår. Mös sedan i HC med Stolle och Angelica, drog till gymmet - leg-day! Åkte hem och hm.. Typ.. Jag kommer inte ihåg. Så det kan ju inte vart så superbiktigt. Fick feber mot kvällen så var helt deckad.
Idag vaknade jag med bästa humöret. Gjorde en apagod och nyttig frulle och bänkade mig framför himym. Hängt lite tvätt och städat sisådär. Även hunnit catcha up med mami. Så spänd inför allt nytt som ska ske i vår, grymt taggad!!

Nu ligger jag i ett megavarmt bad, ska ha en liten stund för mig själv. Och nej. Jag menar endast att jag ska vara sådär girly med hårinpackning, ansiktsmask, raka benen osv.

Egentligen hade jag fullt med planer idag, bl.a en vän från Örebro som var och hälsade på i Sthlm. Men det blir inte av, vi får nöja oss med kontakten bakom skärmen lol.

I'll blog ya later! Puss. (Bild: mys med Sally lite tidigare idag.)

Leg-day!

Kategori: Kost och träning

Fredag idag gubbar!

Kategori: Kost och träning

Lika happy idag som igårkväll, dock så glömde jag mina hörlurar hemma så jag blir utan musik både i skola och på gymmet. Sadface..
Iaf, gjorde en bamsemegagod smoothie imorse, innehållande:

• 1.5-2dl fil.
• 2msk turkisk yoghurt.
• en halv banan.
• ca 0.5-1dl hallon.

Jag måttar allt efter egen lust och smak för stunden, men om jag tänker på ett ungefär så ska detta recept bli en lovely smoothie! Hihi, enjoy.

Jag är fet, jag vet.

Kategori: Allmänt

Halloiii,
Jag är så grymt himlans happy, då det "hemliga uppdraget" kom till din ända. Alltr bestämt men det är endast det sista som ska fixas och sedan är det bara tuta och köra! Fast detta hålls tyvärr hemligt (förutom till nära och kära) ett tag till då processen fortf pågår. Hihi.

Festmat today då! Firafira.
Nu ska jag sova, godnaaaatt.

Arm-day today.

Kategori: Kost och träning

Körde ut armarna rejält idag!

Schemat för dagen såg ut såhär:
• 15 min cross (150 cal.)
• 3x(3x10) in-/utsida lår.

• 3x10 axlar (maskin).
• 3x10 bröst (maskin).
• 3x10 biceps (maskin).
• 50 "lower back" (maskin).
• 5x10 rep-triceps.
• 3x10 axlar/rygg (vardera sida - fria vikter).

• 50 situps.
• 50 sidoups.
• 150 rodd.
• 3x10 benböj.

Jag tycker verkligen det är extremt viktigt att träna armar, för det är så sjukt snyggt med "linjer" så att säga, på tjejer!

Imorgon taggar jag till för kond. och ben. Looking forvard to it baby!

Torsdag idag dåra.

Kategori: Outfit

Hola och godmorgon.
Vaknade idag och kände mig extremt handikappad, tack vare min lilla trillning på isen. Vettefan om jag kommer kunna stå på löpen idag, möjligtvis crossen. Hm, jävla knä. Go ahead och ba skada dig du. Åh morr.. Nu ska jag in på lektion. Taggar till 2h lunch också, wiie.

Men tjenare!

Kategori: Allmänt

Hann inte blogga imorse då jag stressade upp för att göra matsäck och sedan springa iväg till bussen.
Idag vankades nämligen vinterfriluftsdag! Trots mina fyra lager kläder (och då menar jag BRA kläder så som underställ och rätta grejer) så frös jag som en liten valp.
Mycket roligt upplevdes idag bl.a långrdsskridakor, titta på när folk trillade osv och då även när vissa var modiga och plurrade. Sjuka Mimmi avstod dock. Men även tråkiga saker hände så som Pills skada (hoppas det gick bra på sjukan också!), långfärdsskidor och KYLAN framförallt.

Jaja, jag är nu hemma. Hoppade in i ett stekhett bad och är nu pigg och fräsch för dejten med mah boiis. Konsert ikväll, var ett tag sedan så detta ser jag fram emot. Men nu måste jag skynda mig och ära något. Viktor, Mattias och Rickard is waitinggggg.

Bilder från dagen, pussis!

Livsfunderingar.

Kategori: Word

Japp, det är tydligen uppesittarkväll med mina funderingar och tankar kring livets gång.

Vart ska jag börja?
För det första, det "hemliga uppdraget" jag var på idag, ja det sätter spinn på min hjärna. Mycket som ska fixas inför detta, OM det nu ens blir av. En ren glädjerush rusar genom kroppen när jag tänker på slutresultatet, OM allt nu går sin rätta väg.
Ekonomi.
Hur ska jag klara mig? Jag lägger undan och sparar. Eller ja, jag ska börja nu i feb. Jag har till sommaren sparat 5 lax, varav ca 4 lax går direkt till p&l. Och efter maj månad får jag inte ett öre, därför måste jag skaffa ett jobb snarast.
Så jag gjorde en jobbannons sisådär halv ett på natten. Känns bra att åtminstone kommit så långt efter några timmars funderingar, lol.
Frågan är dock, ska man välja att plugga vidare? Eller bara råjobba arslet av sig? För det jag söker just nu är endast ströjobb.. Aop.

Känns som att jag har alla pusselbitar i min hand och jag vet hur jag ska lägga dem så det blir rätt, men ändå känner jag mig totalt handikappad och hjälplös.
Vad är detta för dumma tankar? Jag SKA klara detta, måste bara förstå mig på HUR.

Godnatt.

-

Kategori: Word

Goderkväller.

Kategori: Allmänt

Bra rull i skolan. Studentmössorna delades ut isag, score. Gjorde en ny fet spotifylista så är astagg på livet.
Efter skolan köpte jag med mig en BJ, buuuusi! Hade tänkt att ta det till helgen. Men vafan "lev dagen som om det inte fanns någon morgondag", man kan ju inte dö utan att ta sig en sista hederlig BJ-tugga!

Anyhow, nu mor kvällen var jag ute på hemligt uppdrag, det såg finfint ut!
Mös framför TVn (Maria och Mindy - tisdagsfavvisen) med ännu lite mer BJ. Mums! #tjockisforever

Nu ska jag sova, tagga inför morgondagens roligheter. Puss och godnatt!

ÄNTLIGEN!

Kategori: Allmänt

Vi har fått våra studentmössor, finally!!

Dumma tisdag.

Kategori: Allmänt

Vaknade riktigt glad idag, träningsvärken satt i som den skulle - alltså en happy dag var på ingång ..trodde jag. Allt vände då jag vände upp och ned på min garderob och jag hade verkligen ingenting att ha på mig. För när man kommer i ett sådant läge då man redan prövat en hel del, ja, då är verkligen allt fult/dumt/äckligt/konstigt ooosv. Så jag kom tillslut fram till en klädsel, fast linnet jag har på mig, brukar jag ha på krogen sååååå den är liksom en aning för genomskinlig för att ha i skolan. Vilka i-landsproblem man kan ha...
Dessutom såg jag en sak som gjorde mig duktigt irriterad. Hehe, kan folk bara sluta tro en jävla massa och FÖRVÄNTA sig så fucking mycket. Tack?
 
Anyway, kom inspringandes i klassrummet (tog den sena bussen tack vare att klädvalet var så svårt idag dåra..) med en mindre bra inställning till denna skoldag. Meeeeen så satte jag på denna underbaring och på riktigt satt och smålog. Love this, lol.
 
 
 

Första gången jag bloggar från datan på evigheter..

Kategori: Allmänt

Jo men tja och tjena igen då.
Hoppade precis upp från en timmas kokande bad. Ren, fräsch och inlindad i min gosiga rosa badrock - myser jag ned mig i min gosiga säng. Happy life och allt är mysigt och gosigt, äsch. (HA, gaaaaaaay)
Anyway, slår på himym och smuttar på min kaffe. Tänkte först bara måla på ett lager förstärkande nagellack. Mucho bra mannar! Vi höres, pusshejs.
 
Cambild och grejer, loooong tima ago det hände liksomeee.
 
 

Hallå där igen!

Kategori: Kost och träning

Måste bara börja detta inlägg med en sak jag såg i förra inlägget som jag störde mig på, lol. Jag var så stressad till bussen att jag skrev "ketschup" ist för den korrekta stavningen -"ketchup". Haha tönt jag är!

Iaf,
8:15 imorse startade konditionspasset som Gustav då kallade det. Det innebar 10 låtar, vissa var lugna (då vi kanske gick/joggade och tänjde muskler osv) och vissa var riktigt pumpade (då vi sprang osv allt med högt tempo) och även styrkelåtar (då vi endast använde kroppens egna vikt och styrka, så som bentwist -brände i låren rätt rejält-, men även armhävningar, rygglyft och luftcykla osv!). Avslutade förstås med stretch och vila.
Riktigt kungligt pass och det var så bra upplagt att man hann trötta ut sig men då kom det ist en "nervarvs"-låt, så allt flöt på riktigt bra.

Körde mitt andra pass på gymmet.
Idag fick det bli:
• 15 min crosstrainer.
• 3x(3x10) in-/utsida lår.
• 3x10 axlar (maskin).
• 3x10 biceps (maskin).
• 3x10 rygg (hantlar).

• 3x10 mage, vardera sida (maskin).
• 50 situps.
• 50 sidoups.
• 150 rodd.
• 3x10 benböj.

Jag drack som vanligt mitt citronvatten och åt mina vitamintabletter och till frukost blidde det fruktsallad, repris från igårkväll. Lunch visades i förra inlägget. Apelsin som mellanmål och till middag vart det typ nån korv/ägg-paj mami hade gjort, sallad vid sidan av såklart! Ja, pajen må låta äcklig, men guuuuu så god den var! Och nyttig.


Känns riiiktigt bra! Jag tänkte belöna mig själv med en ben o Jerry till helgen faktiskt, hihi busi. Puss så länge!

Monday funday.

Kategori: Kost och träning

Idag vart det inte spinning utan ett kondispass. Riktigt hårt var det! Sköööönt. 1h och 15 min.

Har annars bara vart i skolan idag. Sett film osv. Nu är jag på G till gymmet, nja köra lite granna bara, uppdaterar mer om hela dagens träning senare.

Lite mindre kul var det när själva "dagens rätt" var slut så vi fick leva på pasta och ketschup med pizzasallad vid sidan av.... Wiie.

Best feeling ever.

Kategori: Allmänt

Nyrakade ben, LdB-kladd och himym + fruktsallad. Grym jäkla kväll!

Men hallooiiiii.

Kategori: Allmänt

Gårdagen var lovely!
Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på länge. Så efterblivet, lol. Stephanie joinade oss också och vi åt iaf trerätters, himlans trevligt! Vi gjorde en massa grejer men orkar inte skriiiivaaaaa. Idag bakade vi biskvier. Mums. Såatteeeh nu lär jag ju inte kunna äta choklad på evigheter (tss, vem försöker jag lura??).

Ligger just nu i badet och ska sedan chilla framför lite himym med fruktsallad. Usch, ska upp tidigt imorgon och ha sponning som första lektion. Soft.

Bilder från helgen typ.

Cozytimes.

Kategori: Allmänt

Denna lördag spenderas hos Amourina och Anneli. Ikväll blir det endast att ta det lugnt, kanske lite för att vi alla har "kvinnliga problem" för tillfället..
Jag tror minsann också att vi ska baka, typ biskvier eller så. Men det återstår att se!

Jag vill även gratulera min söta vän Stolle! Grattissssss, hiho.

Juste, prövade ett par byxor som jag inte haft sen långt tillbaka. Resultat, man blir ju inte ledsen att det sitter lite löst ändå ju hihi.

Lördag finally!

Kategori: Kost och träning

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna (trots mensvärken som smyger sig på, åh dö..).
Jag ligger tyvärr mot sjukfronten - öroninflamation och lite förkyld. Såååå jag vill ta det lugnt på tränarfronten så att säga. Men jag gjorde lite mage (50 situps, 50 sidoups, 150 rodd & 3x10 benböj) the regular liksom, bara för att känna att jag fortf håller igång.

Min frulle bestod utav hallonsmoothie, Green tea, ljummet vatten med pressad citron i och vitamintabletter innehållande a, d och e.

Gårdagen.

Kategori: Allmänt

Efter skolan igår åkte jag, Angelica och Stolle hem till stolpson och Angelica bakade en ljuvlig kladdkaka som egentligen bara bestod utav smet.. Men det var gott! Mös lite där tills jag och Angelica åkte hem vid 17-tiden.
Resten av kvällen bestod utav att prata med emmzor på fb chatten, damn vad coola vi är. Thaha nej men våra "planer" sket sig.

Vart grymt glad då jag hittade en klubba, roooolig kväll right?

Jaaaaaduuuuu

Kategori: Allmänt

Så, nu har vi då slutat.
Sitter i vanlig ordning i klassrummet och lyssnar på musik med grabbarna + Angelica. Jag ska gå på deras sista lektion och sedan ska jag, Angelica och Stolle hitta på knasigheter, tyyyyp.

Sociala kisar. Nu kopplade grabbarna i projektorn så vi har musikvideor på storbildsskärm, najsssss lol.

Fredag!

Kategori: Outfit

Skola 8:30-11:00.
Det är allt jag vet för nu, puss!

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Ja som sagt, idag är det ju alla hjärtans dag.
Mycket kärlek och godhet ska delas denna dag, yadayada.. Idag har det faktiskt vart en glad och roliga dag för lilla singel-Mimmi. Min stjärngosse Christoffer gav mig choklad! Gissa om jag vart glad? Känns bara som att denna dag flytit på enormt bra, ....tills att jag kom hem. Jag började må illa och vänsterörat smärtade något oerhört (tror jag har öroninflammation...). Kollade iaf några avsnitt himym och inväntade en pling från min dejt, Amourina i all ära. Fick nobben.. Inte ens ett mess orkade hon slänga iväg så jag är ju lagom glad på bruden nu. Suck. På riktigt, fett bitter. Hoppas du läser detta! Morr.

Anyway, idag var första dagen som P-pillers-fri. Det är nämligen så att min kropp stöter bort pillrena genom en hel del dumma symptom som jag ej orkar med, så nu ska vi se hur detta går. Lär ju inte ha nå tuttar om nån vecka så det suger ju. Jaja, slutdeppat.

Nu ska jag lägga mig, nybadad och fräsch, i min gosiga säng med min trognaste nalle Albert och kolla på himym (helt beroendeframkallande!) och tycka lite synd om mig tack vare dessa bajssmärtor.

Los bildoros från dagen, peace out! Hoppas alla haft en kärleksfull och tråkig dag, puss.

Vilodag.

Kategori: Kost och träning

Hola alla kära och o-kära.
Idag tog jag en vilodag och lät mina stackars muskler vila. Har haft sådan träningsvärk då jag kört hårt både med ben och armar denna vecka.
Dock så hade vi gruppträning som sista lektion och vi skulle egentligen köra zumba men läraren hade skadat sig så vi körde på Wii sweat-passet. Skönt!

Dagens kost har bestått utav ljummet citronvatten, mina vitamintabletter a, d och e, fruktsallad till frulle (honungsmelon, färska jordgubbar och frysta hallon = mumma!), sedan lunch och middag.

Fruktsallad, mmm...

Alla hjärtans dag!

Kategori: Outfit

Idag är en happy dag. Humöret är på topp!

Åh-så-mätt.

Kategori: Allmänt

Jag har haft en sådan skön och slapp onsdag. Kollat på himym och verkligen bara degat, degat ooooch degat.
Men jag har även vart duktig och hjälpt mamma i köket. Och vad har vi gjort då? Om inte smygstartat alla hjärtans dag! Hihihi. Det blidde en goooos middag och geléhjärtan, godiskyssar, chokladdoppade jordgubbar med grädde till efterrätt.

Jätte mysig kväll som avslutas med Mia på Grötö. Bästa! Godnatt boiis, imorgon väntar nya äventyr.

Alla hjärtans dag á la Kindstrand/Carlsson style!

Kategori: Allmänt

Det här med alla hjärtans dag alltså..
Depparnas dag för alla singlar! Fast nu vänder vi detta till något bra ist.

Hela familjen är uppbokade imorgon och alla ska iväg på varsitt håll så vi tänkte passa på att hjärtansmysa idag ist. God mat, chokladdoppade jordgubbar osv, mums!
Morgondagens planer består av att partaja med Amourina (tror jag vi kom överens om?). Mysipysi.

Armar - mage.

Kategori: Kost och träning

Körde på riktigt bra idag.
Biceps - triceps - axlar - rygg, fria vikter på skolgymmet på idrotten. Även 100 situps, 50 vanliga och 50 sidoups.

Vart riktigt glad då jag fick komplimanger utav både klasskompisar och lärare idag. Haha Kentas kommentar när jag sa vad jag gjort och sa att jag kände mig klar, "jaaa.... Du börjar se biffig ut!" Totally made mah day, tssss.

Dagens kost (hittils) bestod utav:
• ett glas ljummet vatten med citron i.
• vitamin a, b, e (tabletter).
• fruktsallad - melon, banan & hallon.
• 0.5l vatten.

Fettisdagen som sagt..

Kategori: Allmänt

Jag kämpade mig igenom att baka semlor idag, trots alla motgångar. Till en början hade vi varken grädde eller jäst hemma, men det införskaffade sig Steve så det var lugnt. Sen var det dock så att vi hade hälften utav mjölet hemma som egentligen behövdes till en hel deg, så jag fick halvera ALLT i receptet.. Trots detta fick jag slint i huvudet och hällde i DUBBELT så mycket socker, haha knas. Och för att avsluta detta så var plåtarna helt spårlöst borta, hittade dom dock efter nån halvtimmes letande...!

Kvällen avslutades dock bra. Nygräddade semlor och ett avsnitt Maria och Mindy. Bästa!
Violá, resultat >

Träningsvärk i ben och arsel..

Kategori: Kost och träning

Mycket kolhydrater har det blitt idag, både i lunch och middag! Meeen annars har det la vart bra då jag startade dagen med ett glas ljummet vatten och saften av en citron och fruktsallad till frulle. Även en kaffe till det... Usch!

Dagens träning utfördes på gymmet, 30 min på crossen (ca 300 cal.) och in-/utsida lår 2(3x10) på vardera sida.

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Ååååh sikken lång dag!
Fast det har la rullat på ändå. Sitter just nu på sista lektionen och ska efter detta till gymmet, blir kond. idag. Sedan hem och baka semlor! Det är ju trots allt fettisdagen idag, hiho.

Slänger in en mumsig semmelbild!

Idag är det fettisdagen!

Kategori: Allmänt

Hittade ett jätte bra recept på Arlas hemsida. Kesella i och grejer!

Good feeling.

Kategori: Naglar och skönhet

Riktigt skönt att avfyra ett ben/rump+mag-pass. Helt skakig efteråt!
Mindre kul att äta dock efteråt, magen knasar ju nåt oerhört.. Menmen, skönt var det att få hoppa i ett bad. Ett såntdär "hårinpackning-ansiktsmask-rakabenen-skrubb" -bad ni vet? Grymt skönt! Målade naglarna dessutom efteråt, gollit.

Nu äntligen ska jag hoppa ner under täcket och kolla på himym tills jag slocknar (vilket lär vara vilken minut som helst!). Såååå godnatt på er.

Ben-mage-middag.

Kategori: Kost och träning

Pheew..

Kategori: Kost och träning

Nu ÄNTLIGEN är jag klar med inlämningen. Jag skrev 2st A4 sidor, borde räcka? Får hoppas på det bästa.
Helt slut i hjärnan och trött på datan, så jag sparar himym till senare och kör ett benpass nu ist.

Jag är helt beroende utav honungsmelon och hallon nu. Det var så gott imorse att jag skar upp det som mellanmål också, detta hjälpte garanterat min plugghjärna!

Måndag eftermiddag.

Kategori: Allmänt

Riktigt trött dag idag! Har nästintill somnat på lektionerna..
Fick dock en hel del gjort på psyk. inlämningen. Måste fortsätta på den nu, eftersom att den ska vara inskickad ikv kl.23. Tänkte belöna mig själv när jag är klar med HIMYM. Hiho.

Bildis från nu.
Tog min första kaffekopp sedan måndag förra veckan. Inte bra, men behövligt!

#illamående

Kategori: Kost och träning

Kunde verkligen inte somna igår så vaknade som en grinig, och dessutom illamående -bitch! På riktigt, vaknade på fel sida och därför var det inte så skoj på aerobicen då vi skulle köra jumpstyle. Man hoppar, hoppar, hoppar minst sagt genom hela låten. Usch med min dumma mage. Men jag hoppas det blir bättre efter alla hälsosamma piller jag tryckte i mig imorse och fisljumna vattnet också..

Anyway.. Det vart lite bättre då jag fick öppna min fruktsallad som bestod utav honungsmelon och hallon! Muuuums.

Vill komma igång...!

Kategori: Kost och träning

Därför mjukstartade jag med lite armar och köttttttt på magen.
Känner mig helt ur form efter denna sjukvecka och dessutom denna SVULLhelg. Jag hade innan vant mig att äta nyttigt, äta sallad osv och ibland tom hoppa över kolhydrater men denna helg smackade vi på med allt möjligt!

Imorgon är det måndag, en ny dag på en ny vecka. Börjar med ett morgonpass på aerobic/gruppträningen då vi ska göra nå "jumpstyle-dance" -grej. Ska bli spännande! Efter skolan tänkte jag nog dessutom ta mig en spring på löpbandet, på gymmet då alltså. Meningen är att jag ska fortsätta min träning fullt ut nu och INTE bli sjuk..

Me right now. En drastisk förbättring är på ingång!!

Sunday funday!

Kategori: Allmänt

Godmorgon tyyyyp,
Är lite halv jätte trött.. Förstår verkligen inte hur jag kan vara så trött iom att vi haft en sådan lugn helg. Jätte mysig lördag igår förövrigt. Malin och Rickard kom över på fika och när dom gått mös jag och Amourina på för fullt! Några rundor till Ica, mötte goa människor osv. Vi avslutade kvällen med att kolla på "allt för min syster" gissa om vi på riktigt bölade sönder?? Ohja.

Idag drog vi en runda till TyC, feta rean överallt så man ville typ shoppa loss men icke.
Jag är nu hemma iaf, ska laga tacopaj med mami och sedan iväg för att träffa Viktor. Bra söndag bror. Fast ikv måste jag plugga arslet sv mig, kul..

Bästa vännen! (Jag lånade A's rosa söta one piece, lagom skönt!)

Myslördag!

Kategori: Allmänt

Goddagens alla goa och glada!
Idag vaknade vi hyfsat tidigt och kollade några avsnitt av Tusen Bröder och gjorde oss sedan en rejäl brunch som bestod utav (sommarmaten) potatissallad och grillad kyckling och trocadero. Mummaaaaa!
Mätta och belåtna ställde sig hemmafruarna i köket igen och bakade hela TRE plåtar muffins med både dumle och marshmallows. Så vi bjöd över Malin, fikabruds!

Puss!

Kvällis.

Kategori: Allmänt

Halloooi,
Blidde inga skridskor idag utan jag åkte hem ist, fixade och trixade. Åkte sedan till Amourina. Haft mys, pratat, partat till la musica, även gjorde "hemmagjord subway" och sedan en helsmarrig blåbärspaj toppad med marshmellows och självfallet en klick (överdrivet mycket) vanilhvisp. Nu mot kvällen kollade vi även på "what's your number?", aaaasbra ju men väldigt förutsägbar hihi.

Aja vi ska väl typ sova så godnatt!
Efterrätten >

Lunch x2!

Kategori: Kost och träning

När maten i skolan är blä, får man helt enkelt göra dig en god en hemma ist!

• lax
•keso
• paprika
• avocado
• sallad

• majs

 

Friday I'm in love!

Kategori: Allmänt

Tjaaaaa!
Hade endast en lektion och läste då, så det var chiiiiill. Käkade och umgicks med mina göttiga mates. Snart så ska jag och hurtiga Lollo till torvalla för att se om vi kan åka grillor. Kulkul. Blir att träffa Amourina lite senare också. Wihooo, flummigt inlägg men ja tjaråååå.

Torsdag.

Kategori: Kost och träning

Goderkväller mannar!
Idag har jag vart otroligt taggad inför träning men lät det gå ytterligare en dag pga sjuka.. Har dock ätit nyttig all day long! Hinkat te, druckit smoothie, två apelsiner på samma gång och slutligen fruktsallad på kvällen. Åh herre gud vad sugen jag har vart på BJ idag. Men jag står fast vid det nyttiga, tror dock att jag är sugen på skiten just för att jag är så rastlös. Men imorn smäller det!

Himla gott var det när mami köpte nya teer. 4 olika smaker i en och samma box, supersött.

But anyway, idag har jag som sagt tagit det lugnt så ett långbad med massa funderingar. Långa samtal med mina fina vänner Viktor och Amourina, bättre än så blir det inte!
Sitter för tillfället i soffan med hela familjen på 5 medlemmar, mys i soffan haha! Är himla glad och smuttar på mitt citrus te. Los bildoros från dagen >

-

Kategori: Word

 

Plugghest1

Kategori: Allmänt

Yes, hemma idag igen...
Ska dock försöka ta mig till skolan imorn. Typiskt då att vi slutar 11. JAG HAR SÅ TRÅKIGT LIV. Ja.
Idag ska jag spendera mitt feta arsel i soffan. TVn är på, datan i knät, musik i höggsta hugg. Känns bra! Nej men jag är lite duktig och skriver på psykologi inlämningen. Förhoppningsvis får jag den klar idag så jag slipper sitta med skiten i helgen..
 
Ah jo tja, Mimmi i augusti förra året. Ful som stryk, brun som en pepparkaka♥ (asså jag gör så tråkiga inlägg, behöver komma ut i friska luften så jag blir frisk i huvudet snart med), bloggar förövrigt på datan, därav den gamla bilden.
 
 

Hahaha perfa.

Kategori: Word

Blöööuuu.

Kategori: Allmänt

Denna dag har inte vart så givande. Jag har vart en sjuk och gnällig Mimmi. Så det var himla trevligt med ett samtal från viktor med mycket skratt!
Aop... Nu sitter familjen bänkade och kollar på nån rulle och inväntar pizzan som står i ugnen. Jappjapp, här kör vi på två middagar, inte tjocka alls..

Jajaaaa, godnatt folket.

Smoothie.

Kategori: Kost och träning

Ingredienser:
• jordgubbsfil
• matlagningsyoghurt
• färsk apelsin
• frysta hallon

Svårare än så var det inte. Violá!

Home today.

Kategori: Allmänt

Halloi där,
Riktigt skönt att få sova ut inatt! Knas dock då jag sov ca 3-4h igårkväll och sedan 10h sömn inatt. Hallåååå vad händer? Jag har ett bra svar på det, jag är sjuk. Så jäkla o-kul. Feber och nåt skit i kroppen.
Men jag har ändå vart hurtig idag. Diskat, hängt tvätt och plockat, även tvättat Sally och hennes bur (har på riktigt aldrig vart med om en värre bajsexplosion, att jag ens delar med mig. Aja sorry alla bajskänsliga!).

Åt även en god frulle.
Två små frallor med ost, paprika, gurka och keso, vid sidan av vart det te med honung i. Mums!

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Visste redan imorse när jag vaknade att denna dagen skulle knasa.
Började med att sova mig igenom första lektionen och sedan vidare till sjukhuset. Tömde kroppen på lite blod och lunchade sedan med mamma. Vart sjukt hängig så vi åkte hem och jag skippade resten av skoldagen. Åt lite glass och somnade sedan i soffan. Vaknade vid 19 igen och såsade framför TVn resten av kvällen. Har inte kunnat göra så mycket tack vare äckelsmärtor..

Och ja, dumma beslut har tagits idag men jag är glad att jag har vänner som stöttar, resten kan gitta ( <-- leker lite blatte ba).
Nu ska jag sätta på Stockholm Boogie och förhoppningsvis somna till det, godnatt! Pics >

 

Alla fattar, förutom du.

Kategori: Word

Det är fan inte lätt att vara brud, må jag säga.
Alla dessa tankar som svevar runt i huvudet som killar konstigt nog inte verkar innehava. Det bästa är ju när man som tjej går och oroar sig om en sak och tar mod till sig att säga det (trots att det kommer ut fel, en bruds vanliga otur) och killen inte ens lagt märke till problemet och bara tycker att tjejen då är konstig. DET är precis vad som har hänt mig, fuck my life. Varför bryr jag mig ens? Åh bajs.

Det är då det är så bra att ha en kille som bästavän som kan tala en till rätta. Thank you my darl!
Något Viktor sa som lät så jäkla klokt, var just som denna bild säger:
 
 

Oj vilken grym dag..

Kategori: Allmänt

O-godmorgon,
Klev upp och kände mig fett dåsig. Tog mig iaf till skolan för att ha en timmes lektion och sedan åka vidare till sjukhuset. Bajs, jag vill inte. Jaja, hoppas på bra svar!

Idag ska jag gömma mig, peace!

Bajstankar.

Kategori: Word

Var ju riktigt skönt att ta tt tvåtimmarsbad faktiskt. Hann tänka igenom hela livet typ. Usch, får ju panik bara jag tänker på skiten. Jag menar, tiden går för fort. Jag tar snart studenten och vad ska jag då göra? Sen har jag hunnit tänka på annat också, sånt som inte tas upp i bloggen.. #topphemligt, haha. Snurr snurr i min skalle. Jag vet inte om jag kan yytra mig mer än så om saken tyvärr.. Så jag säger väl godnatt där då. Pusshejs!
 
 
Bildkälla: http://angelicaelcar.blogg.se

Måndag!

Kategori: Allmänt

Hola amigos,
Skön skoldag, slutade 11:25! Då vart det fika med boiisen. Och sedan tillbaka till skolan med Lovisa för lite plugg (tro mig, det var det enda vi inte gjorde...) kom hem vid 17.. Sjukt ändå när jag slutade så tidigt, men jag och Lull hade det skojojoj.
När jag kom hem satte jag igång med forever alone -middag. Nyttigt stod på schemat! Men set kompenserar väl glassen jag tänkt smälla i mig ikv. Ska också precis hoppa in i ett bad, myspys.

Bilder från dagen dåra!

#drag

Kategori: Party

Vart en mysdag hos lillasyster igår. Riktigt skönt må jag säga!
Sedan mot kvällen var det dags för party. Mötte upp Viktor, Mattias, Emma och Rickard. Åkte in till stan och började dra igång det roliga. Träffade även Pernilla, Michaela och Ronja där, hallojjjjj lite kul? Ofc! Senare rullade även Carro in med hela Tyresö gänget, så jäkla kul att träffa grabbarna igen! Jag menar, det är inte varje dag man ser dom kisarna.
Självklart var inte kvällen felfri, mycket hände.. Slutade med sjukhusbesök tack vare några as! Och emma vart bestulen på allt. f*ttor alltså. Jaja.. Summan av kardemumman så var det kul.

Här kommer en trad med bilder från gårdagen.

 

 

Idag känner jag för att göra många grejor.

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Jag är så delad på vad som händer idag.. Tänkte åka och träffa familjen i Tyresö men vet ej ifall det blir av, så ist tänkte jag att "en plugglördag är väl bra?" Men vem fan orkar det. Jag vill ut i friska luften (ska inte träna då jag börjar känna mig lite krasslig så avstår hellre och kommer igång med träningen snabbare sen igen), jag vill gå v(e/ä)ttinge längan men den finns inte i denna kommun. Ååååh, dumma dag.
Forever alone, skkkk. Vill ta en lugn lördag innan utgång ikv med mina bästa gubbar emmzor, Viktor och Mattias! Sååååå taggad.

Jag vill också att det ska bli sommar, då är det peace and love som gäller. Saknar som fan❤

Bra dag dåra.

Kategori: Allmänt

Riktigt mysig dag i stan med mami!
Gick runt i affärer, hittade tillslut min bh storlek jag har nu för tiden... Ganska kul att jag gått från a/b-c/d (yyy) så ja, har inte en enda passand bh för tillfället. Anyway, vi fikade på ett jättemysigt fik vid Hötorget och fortsatte sedan shoppingrundan. Hittade så sjuuuukt söta bebiskläder. Ville typ köpa upp hela butiken. Hehe.

Väl hemma åt vi middag, kolhydratfri. Och myser nu i soffan med detta -->

FRIDAY!

Kategori: Allmänt

Men tjo bröderrrrr,
Gick i skolan 8:30-11 idag så det var la chill. Käkade lax, sallad och keso till lunch och drog sedan hem. Såååå skönt med detta väder och hörlurarna i öronen. I min egna lilla värld.

Mjo, vad händer nu då? Åkte mest hem för att vänta in mami. Blir att åka in till stan och ha lite kvallatid. Myssss! Sedan får vi se vart kvällen tar mig. Imorgon ska jag iaf supa, soft. Välbehövligt hehehe.. Jaja puss så länge.