Mimmi Kindstrand

You used to be my drug, but now you've burned up.

Kategori: Allmänt



Men tjenaretjenare! Kolla vad jag kalasar på då. Must, glass + gubbjubbar, älskade vaselin, och doftljus är inte helt fel.
Fick ett oväntat men väldigt uppskattande samtal från my love Lollsi när jag var påväg hem från affären. Snackade med henne dryga 1 och en halvtimme. Mycket att catcha upp efter en veckas frånvaro. Därav har då inte jag kollat på nååågot BB avsnitt så måste skynda mig igenom dom om jag ska hinna läsa lite också innan jag lägger mig.

Ps. Boy's, det värsta ni kan göra är att göra tjejen ni gillar svartsjuk genom att hålla på med en annan. Det beteendet äcklar mig. ds.

Peace out!

Nu ska jag till c och köpa glass med Mami.

Kategori: Allmänt

Ja, jag lever.

Kategori: Allmänt



Hej alla goa och glada! Hur e' leeeget? Själv är man lite småbitter på livet.
Kom precis hem från att ha spenderat halva dagen hos moster. Därinnan jobbade jag.. åh, aaaasmycket gäster osv så det var pisstressigt. Anyway, just i dagsläget ska jag kriga mig igenom boken "Edward Finnigans Upprättelse" har kommit till sida 160 och det är 420 sidor i boken. Wiiiie, skiten ska vara utläst kommande vecka. Urk.
Är ännu lite mer ledsnare för att jag inte kunde se Ulrik idag. Åh fucking shit. På riktigt!

Nu ska jag skita i alla dumma tankar, och i dumma tankar menas --> skitboken..... Så nu ska jag kolla på i princip hela förra veckans BB avsnitt! Bajbaj.

My love

Kategori: Allmänt

Ulrik Munther uppträder kl. 16 i Port 73. Tro som fan att jag är loner idag. Har dock inte heller orkat fråga någon :$ åååååh, döda denna lördag. Snart väntar jobb sedan pluggpluggplugg. Bajs.

Perfekt dag!

Kategori: Allmänt



Gissa vad detta är om inte musikalen House Of Fame som jag och mina kära vänner medverkade i för 2 år sedan.

Dagen har spenderats med Pillerill. Shoppade i Haninge c efter skolan, hittade en gymbyxa och gymlinne. A to the zum! Köpte även ett par svarta ballerina. Nawi. Sedan iaf, åkte vi till Tyresö c för att äta subway och kolla i affärer. Kollade  sedan på musikalen - Väven. Så himla kul att så många av de gamla musikklasseleverna kom så vi kunde kramas lite. Hihi men nu vill Pill ha datan.
PEACE!

Mistakes are meant for learning, not repeating.

Kategori: Allmänt



Outfit for today!

Godmorgon alla goa och glada!
Somnade fruktsansvärt sent och vaknade fruktansvärt tidigt. Inte en så bra matcho, men inte låter jag det förstöra min dag! Fullspäckad dag ska spenderas med Pill my love! Skola - like usuall.. sen gym - kötta, sedan tar vi oss till tyresö där vi ska köpa biljetter till Tyresö musikklassers musikal Väven på forellskolan. Åååh, nostalgi. Tänk att det var jag som stod på den scenen för 2 år sen.. Minnen♥ Anyway, medan vi väntar på att musikalen ska börja så tar vi en shoppingrunda och middag i centrumet.
Men nu måste jag slänga i mig frukusten och springa till bussen!
PUSS

Nerklippta naglar, från grunden.

Kategori: Allmänt



Dafuq is this? My fingers..

Ååååh, klippte av alla mina naglar. Känner mig så naken men det var nog bäst så för dom var lite smårisiga. Men nu ska jag sova för klockan är ställd på 06.40 imorgonbitti........!
Godnatt!

Pill + Mimms = KRALL

Kategori: Allmänt



Vad ska man säga? Jag trivs i min bullmage, för att kag är en riktig bullmamma ♥ fast snart så, kommer vi båda ha kralliga playwoodskivor till magar!

Ännu en torsdag avcheckad! Hela dagens skolgång gick i princip ut på att kolla på film. Gjorde det på 2/3 lektioner. Den andra läste vi så det var chiiiiiiill. Efter skolan vart det dirrmode till SATS med min "playwoodskiva"-kompis. Köttade på med 45 min kondis och 60 min styrka. Träffade dessutom Victor som gick i vår klass i ettan. Åh herre, vad han har biffat på sig. Han gömde nog en playwoodskiva under tröjan....! Anyway, blidde en dusch och bastning. Sprang sedan iväg till jobbet med min älskade träningsvärk. När jag kom hem, väntade en megasmarrig pasta bolgonese på mig. Samt en godisskål och massa annat gott.
Nu tänkte jag kolla igenom lite BB avsnitt jag missat under veckan.
PUSS

If you hurt me with the truth, don't comfort me with a lie.

Kategori: Allmänt



Hehehe, tjöckizz!

Åh vad denna dag har vart bra! Iof var skolan rätt tråk men det som kom efter vad då inte helt fel. Åkte nämligen in till stan för att möta upp Steve och Emelie. Så tullinulliga det där paret asså. Anyway, vi strosade runt - fikade på espresso house - åt donken - bowlade. Kan kort och gott säga att det var grymt! Nu är jag hemma och är helt slut. Slutkörd i kroppen skulle jag vilja säga! Har gymmat denna vecka sammanlagt 3 ggr, vilket är en gång per dag, varje dag, denna vecka. Good job! Ska också gymma imrn med Pills innan jobbet. Ska dock inte ta mage då för då kommer min mage snart sprängas......
Nu tänkte jag somna till reprisen av BB från igår.
Godnatt!
ps. exakt 1 månad kvar till jag är 18 år! ds.

God morgon in my ass..

Kategori: Allmänt



Är helt död. Försov mig, antagligen för att jag är hgelt slut i kropp och hjärna. Tänkte skippa första lektionen då jag inte skulle hunnit men om jag skyndar mig riktigt mycke kanske jag hinner en stund. Sista dagen på grupparbetet, så vad gör man inte för sina vänner! Förövrigt, har jag en fysatans träningsvärk...! Kan knappt skita rätt och om jag hostar måste jag typ vika mig dubbelt 23 ggr om. Eller jag vet inte.. Men nu ska jag fixa mig, cioa!

Don't marry a man unless you would be proud to have a son, just like him.

Kategori: Allmänt



Gulle ♥

Känner mig glad inombords nu och känner att jag kan somna bra nu. Har dessutom pratat lite grann med Lollo som ligger hemma och är sjuk. Catcha upp behövs märker man efter bara någon dag heheee! Nej men nu måste jag verkligen sova för jag ska befinna mig i skolan kl 8.00 imorgonbitti wiiiie..
GODNATT

Duktig Mimmi

Kategori: Allmänt



Önskar det kunde vara så lätt...!

Nu har jag tvättat, tvättat & tvättat! Ska bara ner en gång till för att hämta upp det sista. Har t.o.m vikt, hängt i torkskåp och torktumlat. Men nu blir det DH med en skål glass. Mummaaaa, det har jag förtjänat!

Trött efter gymmet...

Kategori: Allmänt



Åhåhåhåh, för det första; skeva bilder tyder på att jag haft tråkigt. För det andra; går och gör ett collage. Kan summera detta med att jag har för mycket fritid!

Efter skolan blidde det gym, all alone för Pill hade andra plans. Har nu kommit underfund emd att jag ska göra 100 st situps varje gång jag är på gymmet. Så smart idé Pill ;) Förövrigt springer jag upp och ner i tvättis.. skönt dock att allt blir tvättat! Nu ropar mami att det är mat, hamburgare♥

SKOLAN ♥

Kategori: Allmänt

LÄNKAR

Kategori: Allmänt

Nu har jag länkat mina vänners bloggar som jag läser, check it out!

Maybe it's not always about the happy ending, maybe it's about the story.

Kategori: Allmänt



Tänk dig denna goding... MUMMA!

Gårdagen dåra! Gymmade och sen vart det dirr hem till Pill och ha BB maraton med BJ - New York Super Fudge Chunk. Bra premiär för mig, heheee. Somnade efter 1 då vi hade en del att prata om..!
Idag! Blir det äckelskola som vanligt, hatar tisdagar.. Blir gym med Pill efter dock så dte är något att se fram emot. Sen bara hem och tvättatvättatvätta. Ska även kolla DH ikväll. Om jag minns rätt så har jag också lite god glass hemma, hihiiiiiiiiiii. Nu är det lunch.
PUSS

btw, checka min käre vän Elcish blogg ---> angelicasliv.devote.se <---

Tjoo brooooo!

Kategori: Allmänt

Sitte rnu på någon meninglös lektion, ah för jag har inte ens den........ men vad gör man inte för sin lilla älskling<3333333 SK! Nej men jag och Pill ska till SATS och gymma sen hem till henne och har BB maraton, dom vi missat dåra..... Med en varsin BJ i handen, wiiiiie. SLeepar även hos henne ikväll. Nu vet ni vart jag håller hus ikväll.
PUSS

Måndag..

Kategori: Allmänt



Gofika-bild med Lolls :)

JAg snoozade utav bara helvete idag! Tänlkte äta glassen, jag inte åt igår, till frulle men var tvungen att springa en gnutta till bussen. Är iaf i skolan nu och vi ska typ baka en kaka? Nej men nånting behövs göra, och vi har en fet jävla idétorka... Ska väl fortsätta att använda hjärnkontoret.
PUSS

Fyfan.

Kategori: Allmänt

Det är sjukt hur vissa människor vänder beteende som en pannkaka. Äckliga jävla beteenden. Förstår inte hur man kan förmå sig att överhuvudtaget göra så. Mot sig själv, mot omgivningen. Trött på sån skit!
Nog för nu, godnatt.

Violà

Kategori: Allmänt



Gottigottis våfflor!

Har haft en bra söndag. Mamma vart grattad och glad för alla presenter. Mätt i magen ska jag börja hugga in i glasskålen... åh vad kul att rulla fram till skolan imrn<333333 SK! Nej men nu ska jag väl fortsätta bara ta't lungt och fortsätta skriva med Gurr, haha!
PUSS

VÅFFLOR ♥

Kategori: Allmänt





SÖNDAG

Kategori: Allmänt



Jag och lillebror, Juni -11

Har haft en helmysig dag idag! Började med att vara lite halvduktig och städa. Sen blev det ett långbad med aniktsmask och hårinpackning. Åkte sen till Haninge c med lillebror och strosade runt lite, köpte present till mami och käkade på tacobar. Är nu hemma och svullar lite godis. Äcklar mig nu sådär i efterhand faktiskt.. Kompenserar upp det med färska jordgubbar och andra goa bär till våfflorna ikväll. Nej men nu ska jag höra av mig till en vän.
PUSS

Why am I crying?

Kategori: Allmänt



Tänkte öppna upp mig lite..
Det är faktiskt så att jag vart ledsen ett tag tillbaka. Ända sen jag fick reda på att min storebror faktiskt ska flytta till Norge. Jag vet, det låter helgalet men det handlar om vad han vill göra med sitt liv och det stöttar jag honom för 100%, absolut! Men bara tanken, veta att jag inte kan ringa honom medan jag åker buss sena kvällar eller veta att jag har en sängplats om det skulle hända något. Min storebror är den människan jag känner mig trygg med i alla lägen, han som alltid finns till för mig och jag kan berätta allt för. Vi ställer upp för varann i vått och torrt, så är det bara.
Varför jag inte sagt detta tidigare är för att det vart "hemlighetsstämplat" så jag har inte ens kunnat prata med mina allra närmaste vänner. Vet att ni märkt att det är något som vart fel, men jag fick inte, jag kunde inte berätta..
Jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen, känns som att jag "förlorat" min bästa vän - min fina storebror.
Du kommer hädan efter var mil ifrån mig.

HELGEN

Kategori: Allmänt

Go' morgon alla goa och gla'a!

Helgen började trots allt i fredags så varför kör vi inte därifrån..?
Fredag; Som sagt var jag i stan och åt vääääääärldens bästa middag - 2 rätters kinamat. Strosade runt i stan tills vi bestämde oss för att sova hos Pill. Innan dess var jag tvungen att åka hem till mig för att fixa grejjs. Chillade här och Pill gjorde sin mästerligga glass med bär, mumma! Åkte sedan till Tony, där Marie var. När vi var påväg i bilen hem så fick Marie för sig att vi skulle till Vera's och plocka hem en varsin glass. Sagt och gjort så var vi där på 1 sec. En till sak hon också fick för sig var att alla vi barn (i bullerbyn, hiiii) skulle få en påse och plocka på oss så mycket godis vi ville.. asså fatta lyckan!<33333333 Åkte sedan hem, tjocka och gla'a och festade bara vi 5. Jag, Pill, Lolls, Marie & Amanda. En tooooo way good friday, kan jag lova er!

Lördag; Började med att jag och Lollo vaknade av vår personliga väckarklocka - Marie ;) KÄkade frulle och åkte mot Handen. Kollade på vårt framtida hus! Eller ah, Pills hus.. MI casa es su casa, right!? Hiiiiiiii SK. Nej men chilladr lite på Vera's tills jag sedan drog till jobbet. Efter jobbet vankades det grillning @Chrisseboii. Var sjukt jävla mysigt. Tack för att ni medverkade och gjorde en mysig lördag att minnas. Chrisse, Linn, Johan, Martin & Patrik.
På kvällen fick jag skjuts av snälla Martin hem till Micke. Kolla lite film där osv. Drog hem vid 1 på natten av olika anledningar.

Söndag; Min snygga mamis födelsedag! Ååååhåhå, grattis min sköna böna återigen! Så det blir av att mysfira henne med någon god middag eller så. Ska även försöka klämma in en snabbis med Viktor (tolka det rätt!). HAr också diska disken, all for my mommy! Ska städa och dona lite ozzåååå.

Lång helg resulterar långt inlägg ;)
PUSS

Kvällen slutade inte som trott..

Kategori: Allmänt

Efter mycket om och men, kaoz osv, så ligger jag iaf nu i min alldeles egna sköna säng. Äter godis och pratar med Amanda, kan kort och gott säga att hon förgyllde min kväll! Tänkte kolla på BB sen sova ruset av mig.. GODNATT

LÖRDAG!

Kategori: Allmänt



Men hellu alla sötnosissarrrrr!

Igår kan man säga att det vart ganska vilt.. hehe! Sov hos Pill och vakna upp imrose och åkte dirr till jobbet. Nu är jag hemma och ska tagga till för grillning med sköna kisar!
Skriver mer om helgen imrn förmodligen ;)) ville bara meddela att jag lever!
PUSS

Är med mina härliga babes!

Kategori: Allmänt



Efter skolan blidde det stan för min del och Pill + Lolls. Käkade på Kungshallarna, mummaaaa! Gick runt i affärer och sisådär va. Är nu hemma hos mig för att hämta lite stuffs och ska nu ut på äventyyyyr! Ikväll blir det att sova hos Pill och imrn blir det jobb.
PUSS

One thing about following people, you will always be one step behind.

Kategori: Allmänt



Jag hann aldrig med bussen imorse, trots att jag vaknade 06.20 (y) Så åt frulle i lugnan ro och kollade på BB. Mitt sällskap blidde min lilla sköldis Sally som också åt i lugnan ro brevid. Men nu ska jag faktiskt försöka ta mig till skolan.
PUSS

Finally Friday!

Kategori: Allmänt



Godmorgon!
Sitter här och är jätte stressad.... har klätt på mig så som bilden visar, funderar starkt på ifall det är för trashit? Hm hade dock inga rena byxor så går inte att spontanbyta 1 sec innan jag ska springa till bussen (y) Nej men nu ska jag slänga i mig frulle, dock så vet jag att jag kommer missa skitbussen så kanske skippar första lektionen..

Idag! Ska jag till stan med mina brudar, Pills & Lolls. Vi ska framförallt till mitt älskade Hollister
(Tar inte med mig datat till skolan idag heller, så blir rätt torrt idag hiii)
PUSS

Händelserik dag, må jag säga!

Kategori: Allmänt



Fick med mig denna snygging hem idag! Endast 50 kr, hii.

Började dagen med lite hederlig svenska lektion som gick ut på att skriva en hyllningsdikt till födelsedagsbarnet Patrik, grattis återigen! Efter det var det fortsättningen av historiaprovet, vilket kändes bra. Slutade efter det, alltså 10:40 ca. Inte helt fel! Åt lunch och sedan var det bara att traska iväg till c och där fick jag med mig en superfin klocka! Tog en sväng till skolan och chillade lite med Amourina & Stephanie. Gött med lite skratt. Åkte sedan hem till mig och tog en gofika! (inlägget nedan) Åkte sen till jobbet och hade det kul, som vanligt! Och nu är det så att min älskade jobbarkompis Johanna ska resa bort till varma Italien, så får inget torsdagssällskap nästa vecka, åhåhåhå. Anyway, efter jobbet blev det en snabbis dejt med Viktor my friend! Gick runt lite tills vi skildes åt. Spontant och roligt må jag säga!

Äschhhh, nu tänkte jag kolla BB, hörde att det gick vilt till igår?! Och Sipan åkte ut idag, tack och lov, det var på tiden!
PUSS

MYS MED PILLS!

Kategori: Allmänt

Goodmornin' sunny day!

Kategori: Allmänt



Har precis fixat mig (har linnet med örnen på mig idag iiih), och äter nu frulle! Färska jordgubbar i gammal hederlig yoghurt ♥ Inte helt fel när man är tvungen att sitta med brillorna på inomhus dessutom! Heheeee. Nej men just nu chillar jag lite vid datan, för jag hade tydligen jääätte mycket tid över. Ska gå till bussen om en kvart liksom. Brukar vara tvärtom, en kvart sen (y) Aja nu ska jag käka vidare!
PUSS

Utan dig är jag halv..

Kategori: Allmänt



Tre ord jag säger alltför sällan.. Jag Älskar Dig ♥

Internationella sovadagen idag gubbar!

Kategori: Allmänt



Få då inte dåligt samveta för att ni råkar ta en snabb powernapp, utan var glad och crasha där du står. Ansträng dig inte med att slänga av dig kläderna utan sov, bara sooooov.

SK. Lite roligt dock att det finns en dag just för att sova. Jag har då inte tid för att sova utan jag måste plugga! Och innan jag skulle sätta igång med slaveriet så tänkte jag kolla på UM på tv3play. Icke sa nicke, fuckshit det funkar ju inteeeee. Aja, gud vill nog att jag ska plugga så, så får det bli.
PUSS

Payback is a bitch.

Kategori: Allmänt



Seriöst, jag får fnatt! Vill vända på mitt liv som om det vore en kartong full med saker. En totalvändning för min del, jatack! Vill ut, ut från denna äckliga bubbla. Har vart instängd allt för länge nu och livet är på toooook för kort för att inte leva helt enkelt! Och till alla där ute som fuckar upp mitt liv, jag säger bara - payback is a bitch... Hihi, jag är inte arg, bara vis och klok. Eller? Aja vi lär väl se i framtiden. Blinkblink.

Sommarkläder ♥

Kategori: Allmänt

Men hallojsan! Dagen har vart bra i skolan, mycket "inget att göra" vart det idag.. Men avslutade fint med provet i historia som jag ska fortsätta med imorgon. Efter skolan dåra så drog jag Lolls och Pill till c och kollade lite i affärer. Jag hittade 2 linnen, bikinitrosa & shorts. Är supernöjd med mina inköp! Pillan drog och jag & Lolls köpte oss två paket jordgubbar var, hahaaaa mumma! Hade brist på roligheter så satte oss i en soffa i c och slog upp datan och tog oss en titt på gårdagens BB avsnitt. Nu är jag hemma och tänkte plugga... Åh, skulle absolut inte klara detta utan UM i öronen, hiii!

Här kommer bilder på mina inköp!



Ohlalala, nya kinitrosan.
(ursäkta för bilden.. och för allas trevnad och säkerhet sket jag i att lägga upp en bild på baksidan!)



Hela kinisättet, köpte bikiniöverdelen eller "BHn" för några veckor sen.



Röda shorts!<3



Röda shorts och ett utav linnena.



Närbild! Neon ska ju tydligen vara inne i sommar..



Det andra linnet, ascoooooool!



Diggade linnet så hårt att jag tog en mystur med den på dirrvan (som Pill skulle sagt). Hiii!

Bikinitrosa - H&M 99 kr
Shorts - H&M 99 kr
Linne x2 - Gina Tricot 79 kr st

PUSS

It's not my day today.

Kategori: Allmänt



Godmorgon!
Idag är det onsdag vilket betyder att datan behöver ej medtagas! SKöööönt, skiter i gympakläder också.. Slapp dag trots att det är prov, känns helt okej. Efter skolan ska jag och Lollo (som äntligen kommer till skolish!) dra till centan och kanske hitta på nå galet. Höres ikväll!
PUSS

Pain.

Kategori: Allmänt

Jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg

'Medina - Sagoland


Myser med en "Quick Milk" framför DH

Kategori: Allmänt

Rock that body!

Kategori: Allmänt



Nytagen.. tänk denna bild med en släng av kvinnliga magrutor - mummabody till sommarn!

Åh helsikke vad jag kämpat på gymmet idag! Till att börja med; 3.22 min på cykel wiie.. nej men tog en timmes spring på bandet. Woatch vad svetten rann efter det! SatsarN^ tyyyyp. Sååååatteh, vart ingen kladdkaka. Suppar ist på ett megagott nyköpt te - skogsbär. Ska försöka plugga lite nu också...
PUSS

Jag behöver baka mig en fet jävla kladdkaka..

Kategori: Allmänt



Som på denna bild!

Är arg, ledsen och verkligen inte på humör för livet. Bajs.

Åhåhåh så trötter.

Kategori: Allmänt



Sitter nu i hemvisten och inväntar min 5e och sista lektion för dagen! Är helt slut i hjärnan och det blir inte bättre utav att jag vet att jag ska plugga in hela historieprovet ikväll tills imorgon.. Iof är det endast 2 frågor men ganska så stora ändå. Fast innan dess ska jag först ta ca en timmes kondis på gymmet sen hem och skära upp lite fruktsallad eller liknande! Blir glad av tanken hihi. Kanske mumsar med det framför DH ikvällråååå. -->Åh, orkar inte plugga.<-- Nej men nu ska jag fortsätta lyssna på UM och dö en gnutta i soffan här i hemvisten..
PUSS

SOMMAR 2012 KOMMER ÄGA SÖNDER!

Kategori: Allmänt



Mina babes, åhåhåh mina fina gullisar - vad skulle jag göra utan er?

Sitter nu på englektion. Hade inte heller någon fittmatte då Micke var sjuk och inte meddelat det så kunde haft feta sovmorgonen men icke! Inga sura miner för det inte, då vi planerar lite smått inför sommaren! Fast dagens planer blir att luncha på tacobar<3333 Äsch, ska gymma efter plugget så kompenserar mitt svull där! Hihi men nu ska jag vara duktig på lektionen.
PUSS

To appreciate the sun, you got to know what rain is.

Kategori: Allmänt



Softar lite med ansiktsmask i fejjan. TottoRonja mumsade lite på min kind ozzå.. Var precis ute med hundisen också hihi. Nu ska vi kolla BB.
PUSS

Mysis med sweetiepie!

Kategori: Allmänt



Vikka mästerkockar vi är, Pill och jag. Pastacarbonara till middag och Ica's BJ till efterrätt. Nu inväntas bara Patrik som också skulle sova här men är såååååååå seg.. Jaja strunt i honom hiiiii. Pill sitter och skrattar till Simpsons så ska väl sluta blogga nu och kolla med henne! åh... reklam! Kan då passa på att meddela att vi har mysigaste kläderna på oss, magtröja + mjukisbyxor = sant<33333

ingen internetuppkoppling på hela dagen FAN

Kategori: Allmänt



Pillis sniggispöjk!

Skoldagen har vart chill, fast NOLL internetuppkoppling... har dessutom mått rätt kasst, ont i magen osv! Hm, knas. Efter skolan drog jag iaf till gymmet emn innan sprang jag ner till mina älskade praktikbarn och kramades lite hihi. Fick dessutom sällis på bussen av Edvin! Kuligt :)) Mötte upp Pills i Tyresö och köpte mat och Ica's version av Ben & Jerry's. Sen gick vi runt en snabbis i c och jag hittade bl.a mamis present! Ska inte skriva ut det på bloggen efetrsom att hon läser den emellanåt.. så bildbevis kommer på söndag! Nu ska jag fortsätta kolla på tv med pill.
PUSSSSSS

What's up with the snowing?

Kategori: Allmänt



Bilden är ägnad till denna äckliga snö som kommer helt oinbjudet och täcker vårsolen!!

GODMORGON!
Har precis plattat mitt äckelhår som aldrig kommer funka, hatar att klippa mig, blir alltid fel tillslut. Anyway, tänkte käka lite frulle innan jag beger mig till skolan, awesome! Nä men nu ska jag fortsätta fixa moi.
PUSS

G'kväll

Kategori: Allmänt



Nu har jag badat, fönat håret, BUSat och dessutom målat till de naglar som hunnit bli förstörda sen igår. Vad ska jag göra nu då? Läsaläsaläsa... Ofc med UM i öronen som jag lungt kommer somna till
Planer för imrn då. Jo jag packar ner gymkläder såklart så jag kan ta kond. + armar (y) men så ska jag försöka springa in i en butik eller två för att köpa mor min något fint. Hon blir hela 23 år på söndag ni vet! Skämt å sido, nu ska jag försöka få några sidor lästa!
GODNATT

A pretty girl is nothing if she has an ugly heart.

Kategori: Allmänt



HAHA klockren bild!

Näme se där vad duktig MimsN^ vart idag! Har gymmat. Vart 37 min (för att vara exakt..) kondition och ca 20-25 min styrka - ben. Storhandlade en massa gott, faktiskt nyttiga gosaker vilket känns bra! Sen blidde det 20 min solning så ska ta ett "skönhetsbad" sen BUSa. Något jag ser fram emot är pizzan som står i ugnen! och något mindre roligare att se fram emot är att jag måste få minst, och då menar jag absolut minst 20 sidor lästa ur sve. boken innan jag lägger mig! Bra, då bestämmer vi det!
PUSS

Dagens dresscode!

Kategori: Allmänt



Denna söndag har och kommer vara slappt! Myser lite extra med min "serietecknade" -hood, shorts och mysissockor. Dock tänkte jag "piffa" upp mig senare, vid 16, då jag ska möta upp mami i gymmet för att kötta gärnet!

Ulrik Munther @Gröna Lund - 9 Juli

Kategori: Allmänt



Haha gulle...

OM jag ska dit då!! Ska försöka få med mina trogna "sommar-plans" -vänner, Lollo & Pill och alla andra som vill med och titta på UM! Så in i norden taggad till detta, och sommaren och ALLT! Glad på livetrååååå.
Nej men nu ska jag sluta drömma mig bort och fortsätta sippa på latten och diska så mami blir glad.
PUSS

Godmorgon tråkiga söndag..

Kategori: Allmänt



Jag och min crazyy vän Lolloooo!

Vaknade strax efter 9 idag faktiskt. Tidigt as hell.. Har gluttat på yt hela morgonen, gissa vilka klipp/intervjuver som har visats på Mimsens datoooor? UM såklart. Nu ska jag äta go frulle sen försöka ta mig till gymmet.
PUSS

Just because you're single you don't have to act like f*cking a hoe.

Kategori: Allmänt



Sket i filmen, pratade lite med Amourina i tele och målade naglarna. Assnyggt vart det - franskmanikyr fast med blått glitter ist för vitt vanligt nagellack (y) Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna när som helst! Så mash pannkaka in i badrummet och tvätta bort sminket och borsta gaddarna sen sova!
GODNATT

Don't just be a part of the system..

Kategori: Allmänt



Har vart så grymt skönt att faktiskt inte behövt göra något viktigt idag. Har bara slappat (dvs, utöver jobbet dåra). Börjar dock bli liiite rastlös. Man ser alla "tagga-till-fest" -bilder på fejjan och blir ju sugen på en utgång. Menmen, ska faktiskt njuta av denna ickehektiska dag och fortsätta dega gärnet! Såklart är min älskling i högtalarna all day long. Fast nu tänkte jag dock pausa detta och kolla på nån film på TVn.
PUSS

Loving someone who doesn't love you back is like hugging a cactus - the tighter you hold on, the more it hurts.

Kategori: Allmänt

MIDDAG!

Kategori: Allmänt

Do you wanna be a king? Then treat her like a queen.

Kategori: Allmänt



Kom faktiskt på mig själv igår när jag pratade med Lollo att jag vart generad när jag pratade om Ulrik. Och idag på jobbet gick jag runt och nynnade på hans låtar och bara lääängtade tills jag kunde bänka mig vid datan och lyssna in och ut på "Ulrik Munther" -spellistan.
Men hallå, jag menar kolla in snubben! Drunknar i han ögon.. och han leénde, gaaash!
LOVE

Let's say 'Helloooo Saturday'

Kategori: Allmänt



Tjenaretjenare, inge vidare väder att hylla om jag själv får säga det! Men dagen började bra iaf då jag vaknade upp hos sötnosen Lollo och hennes mor bokad (äntligen) våra biljetter till PnL. YÄÄÄÄÄS! Började jobbet 11.30 som vanligt på lördagar. Vann +meny tävlingen också så gick hem utmattad men trots allt med ett leénde på läpparna och en glass i hand!
Denna lördagskväll kommer endast bestå utav mysmysmys med mig själv och ingen annan. Ska käka pommes, kött + bea, så har jag gott kaffe -både cappuccino och latte mumsis, godis och läsk. Ska ta ett sånt där "må-bra"-bad, ansiktsmask + hårinpackning och även försöka sola innan och BUSa efter. Nu ska jag bli brun fan!
Först innan jag gör någonting annat ska jag kolla BB.
PUSS

FREDAG IN MY HEART!

Kategori: Allmänt

KULIG DAG! Slutade 14 idag och dååååå blidde det c med Lolls och fixade insättningen med nordea så vi kan köpa B-jett till PEACE AND LOVE<333333 Anyway.. åkte hem till mig en snabbis, hämta-lämna saker. Åkte till c igen för att fika med Johan, Chrisse & Linnen. Nu sitter jag och Lollipulli hos henne och har precis ätit megagod hemmagjord pizza! Just för tillfället svullar vi massa godis, läsk och chirre. Snart inväntas en megamycket smarrig chokladkaffetårta som Einar slängt ihop. Antingen blir dte att vi två busar ute, kanske nån fekke elelr träffa roliga människor eller så stannar vi hemma. Nu ska vi iaf kolla BB avsnitt. pusssssssss
Awesome klipp<3333

Storebror ♥

Kategori: Allmänt



Min fina storebror, den bästa av dom bästa!

Skönt att få prata lite med Steve igårkväll och bara inte ses snabbt på jobbet, som vanligt.. Nej men nu idag iaf! Försov mig.. eller nej, var för slapp för att ta bussen, är det en giltigt anledning? Faaaast, var egentligen tvungen då jag skulle behövt överlämna nyckeln hem och inte kunde komma in idag.. Så, så vart det! Kommer komma lite sent men vi kollar bara film på första lektionen så d är chiiiiiill. Dagen i sig är ganska kort i skolan och efter skolan vet jag ej vad som händer! Ska chilla med Lollo anyway men vad som händer, återstår att se!
Nu ska jag packa väskan och slänga i mig en macka eller två!
PUSS

Men tjatja!

Kategori: Allmänt

Började dagen med lite fitta och kuk -snack. Tro det eller ej men RFSU valde själva att använda dom orden. Fick lära oss hur vi trädde på en kondom på en snorris. Tack, då vet vi.. Aja, efter 1,5 h var det rast - KAFFEEEE<3 Efter rasten var det dags för Manne, som han hette, att tala ut! Om allt möjligt som handlade om sex. Åh herre, han gjorde fan min dag! På lunchrasten hände det en märklig liten sak...! Skulle kissa men glömde låsa dörren, i stora skolan dessutom så veeeeeem som helst kunde komma (y) En brud kom då såklart in. "Men gud!" skriker jag till och hon med hakan i golvet smäller igen dörren. Det roliga är att både Linn och Pill, som jag var med, drog därifrån -.- KUL!
Anyway.. Sen gjorde vi nån "räcka-upp-handen" -övning. Slutade efter 13. Var kvar och chillade i skolan. Sen vankades det jobb!

Nu ska jag ner och öppna porten till min älskade storebror som ska vara mitt nattsällskap!

PUSS

Knazz daaaag

Kategori: Allmänt



Slänger upp en söt bild på min sötnos, som jag precis redigerade.

Kom hem för lite mindre än drygt en timme. Fick tele-sällis av Lollo! Träffade inte henne på heeeela dagen så mycket att uppdatera till henne haha, btw känn dig saknad kvinna! Nej men sippar lite på min kaffelatte och ska precis hoppa i ett varmt skönt bad! Skriver ett inlägg om dagen sen efter det! Myyyyyycket att skriva om, åh herre..
PUSS

Torsdag!

Kategori: Allmänt



Efterlängtad O'boy till frullen!<333333
Nu ska jag och Pilli springa till bussen.. Tar inte med mig datan idag för vi ska ha sex och samlevnad heeeela dagen. Missar typ nästan jobbet, så gjorde jag inte dte PpppP
PUSS

Nattinatti!

Kategori: Allmänt



Nöjd i håret (fråga Pill hur många ggr jag tjatat om det den här kvällen..), mätt i magen, nybäddad säng, mysig sovsällis och Ulrik Munthers stämma i höggsta hugg! Kan resumera denna kväll som fullspikad.
GODNATT

Nyslickade beatallrikar och nyklippt hår!

Kategori: Allmänt



Jag som var såååååsåsåså nervös inför klippningen! Se så bra det gick, right? Har dessutom precis svullat kött, pommes och mycket bea! Hihi gott som fan var det. Nu ska jag och Pill kolla gårdagens BB avsnitt.
PUSS

@my place!

Kategori: Allmänt



Åh, denna dag in my heart! Kolla bara på bilden, hihiiii.
Var en awesome dag i skolan. Korta lektioner och chill! Hade också skridskor på idrotten, spelade isbandy typ. Asssssskul! Mitt lag (dvs hela klassen som var mot Kenta och en annan random brud) vann hela skiten! Untzuntzuntz! Nu efter skolan åkte vi till Pills praktik en snabbis och sen dirr hem till mig. Sitter här och chillar medan dom kollar i ett varsitt fotoalbum från när jag var liten.... uschi! Snart, kl 17, ska jag och mami + Pill till frissan och frisera om mitt rufs. Lite nervös. Sen blir det att Pill sleepar här, myzzziiiii!
PUSS

GODMORGON ALLA SNYGGISAR!

Kategori: Allmänt



Dagens; "Bakåtslickat" hår till, Volanglinne -Hollister, Ljusa jeans - Weekday, Skinnjacka (ej på bild) - HM, Sunglasses - Turreaffär!
Nu ska jag springa till bussen och slurka i mig en energidricka! Inte bra att jag dricker det dagligen..... jaja, man lever bara en gång!
PUSS

FAN DÅ!

Kategori: Allmänt



Kom på en grej, mitt i allt dagdrömmande om min blivande man. SK.. eller? Anyway. Han bor ju förfan i götet och jag bor i sthlm. Good fuqqin' luck Mimsen. Det är ju inte direkt så att jag kan gå på stan och bah "Men tja, där är ju du Ulrik!" Fan. Vart på riktigt ledsen.
Brb, ta livet av mig </3

Sometimes the strongest peoples in the morning are the ones that cry themselves to sleep at night.

Kategori: Allmänt



O-duktigt har vart på plugg-fronten nu på kvällen.. men jag har hunnit tvätta underkläder och lite linnen, jobbetkläder osv, städat och lagat mat - som en riktig hemmafru! Fan, tänk att vara en sån där Hollywoodfru, det skulle vara nåt va? Nej men nu ska jag hoppa in i en snabbdusch sen tänkte jag somna med Ulrik i öronen och läsa några sidor ur sve-boken.
GODNATT

Don't rush to fall in love because even in fairytales, the happy ending takes place on the last page.

Kategori: Allmänt



Ååååååh så sickt skönt att gymma! Tog en halvtimmes kondis och en halvtimmes styrka. Plugget flyter också på för jag är så duktig och bockar av alla rester och läxor! Dock har jag lite komplikationer med lärarna.. Synd att man ska dras över en kant för hur ens beteende var eller vad som förväntas av mig. Men men, allt kan då inte vara på topp..!
Nu står pommesen i ugnen. Blir favorit i repris - lövbiff & pommes!
Ska nog börja ta itu med historian som vi har prov på, på måndag.. eller läser några sidor i nya boken som ska vara utläst 2a april. Och för att inte glömma, ikväll kl. 21 vankas det DESPOS!
PUSS

@skolAnn

Kategori: Allmänt



Så häääääär kul är det!



Och jag som kämpar i solariumet når trots allt inte Mickis nivå.... fan!
Btw, där är min nya navelpiercing :))

Nu ska jag fortsätta lyssna på min Ulrik" pusssssi!

Ska gifta mig med charmtrollet!

Kategori: Allmänt

Vaknat på fel sida av sängen? ..det kan man säga.

Kategori: Allmänt



Me today.

Ska ha min kamoflerade keps jag köpte igår och bara slappt därtill. Mjukisar is the shit! Tror inte detta kommer bli en bra dag.. haha. Nu ska jag ta mig till skolan och tagga inför matte, wiiiiiiiie......
PUSS

Never waste an opportunity to tell someone that you love them.

Kategori: Allmänt

Bildbomb från en härlig måndag!







Började alltså med en gofika på donken med jordgubbar och vindruvor + kaffelatte! med massaaaaaaaa socker<3





Snygga as usuall!





Blev detta den nya kepan mimsen köpte?



Tur för mig att jag har en sådan snygg vän, visst?

Det var alltså dagen i bilder!
Först började dagen superprima! Var astaggad och jätte glad, tills jag fick ett samtal som förändrade allt.. vart så grymt nedstämd osv men efter skolan gladade mina fina vänner Lollo och Pilli upp mig! Tyvärsh hann Pill inte var med så länge för hon skulle vidare och kämpa så duktigt på gymmet. Men jag och Lollo strosade runt ett braaaa tag tills vi hittat allt vi skulle ha med oss hem. Kom nu faktiskt på att det blidde hela två fikor på donken! Har dock inga kort på vår "glass och milkshake" -fika. Vi hann catcha up en hel del trots att vi spenderade i princip varenda minut tillsammans denna helg, hehe!

Nu mot kvällen tänkte jag kolla på gårdagens BB avsnitt men hann endast se ca 17 min då internet gaggade ihop sig, så jag bestämde mig för att plugga lite. Sagt och gjort skrev jag klart en hel uppsats! Gick sedan och meckade lite med kablarna (stoppade alltså i en sladd som satt löst..) och vipps så funkade internet igen! Så nu ska jag kolla klart på avsnittet.

GODNATT

"Outfit" 4 today!

Kategori: Allmänt


Goooooooodmornin'

Kategori: Allmänt



Somnade tillslut igårnatt.... strax innan 2! Men känne rmig utvilad och taggad inför denna mondagen!! Skippar att ta med mig datan idag, så jag slipper konka med den i stan..! Men nu måste jag klä på mig så är jag helt klar, så ska jag festa på en energidricka påväg till skolan, wiiie!
PUSS
ps. håll alla tummar och tår för att jag hittar en snyggis kepsis idagråååå! ds.

Jag mår bajs, för att inte överdriva..

Kategori: Allmänt



Är fortfarande vaken.. åh hatar när man sover efter middagen och vaknar upp och kan absolut inte somna och är då vaken hela natten. My case right now. Mår aprunk dessutom så villvillvill sova så jag slipper skiten! Jajaja, nog om detta.
Imorgon ska jag och Lollo (vet ej ifall fler hakar) till stan och köpa kepsis! Hur snyggt vore det inte med en som på bilden? Faaaast, jag siktar nog mer mot en röd, eller lila.. men nu köpte jag lila brills så blir nog en röd om jag inte hittar en roligare!
Nu ska jag väl stänga ner datalocket för ännu ett försök till att sova....
Godnatt, än en gång.

Baby, it hurts.

Kategori: Allmänt



Tjo broes.
Kom precis hem från massa kul! Käkade som sagt på kinan i Haninge, sen drog vi en shoppingtur och jag fick med mig solbrillorna som är på bilden. Lila är färgen, syns inte då jag redigerade hehee. Tänkte ha dom på P&L (y) Mamma hittade ett par sjuktsnygga ljusrosa converse liknande skor.
Fick fittans ont i magen efter ett tag men vi drog och solade anyway. Blev en 17 -minutare. Växelautomaten var pajj så fick skrapa ihop det vi hade.. Nu ligger jag i sängen för att stanna här! Mår verkligen P I S S.. Kanske matförgiftad? Visste att jag skulle ge hög dricks till suris-servitörn..
-GODNATT-

Nu blir det kina restaurang med min snygga mami, sen blire solning!

Kategori: Allmänt



M I L F

(y)

Kategori: Allmänt

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag har många ärr.

[/] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
 Sommarblond<3
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[/] Jag har haft/har tandställning. 

[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar. haha, sommarfräknar..

 

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[/] Jag har rymt hemifrån.
 Försökte men lyckades inte, var väl sisådär 8 år..
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.

[x] Jag jobbar 
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
 Vem har inte..?
[/] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.

[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken

SKAMLIGHETER

[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har limmat fast min hand i något.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
 Eh va?
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort. Nej, men en jävel börjar sakta men säkert krypa fram, fan.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 20 min från mitt hem t.o.m, haha..
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
 En kväll såg jag så många att jag sluta räkna efter 20 st, sjukt!
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[x] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
 Senast igår..
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.

[x] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[/] Jag har ätit sushi. smakade, gör aldrig om det...
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[ ] Jag saknar någon just nu.

[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.

[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet. ..om jag inte minns fel, haha
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[/] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. dum liten fjortis som jag var..
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. arg ledsen liten fjortis, attention whore, dock var skadan inte så farlig :))
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar

[/] Jag har sett någon dö.

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord. lyckades som tur var inte...

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
 men åååh, vem gör inte? xd
[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.

[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
 kunde iaf?
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
 nejjjjj haha, varför skulle man? xdd
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.

[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.

[/] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
.
[x] Jag är bra på att baka.

[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken. tyvärshhh
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
 va..?
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.

[/] Jag älskar mörk choklad.

[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[/] Jag är bra på att minnas namn.

[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.

 

 

Jag cop'ade från denna snyggings blogg, http://emmaalernerud.blogg.se/

gash, kolla in henne nu boiiiiis!

Godmorgon SÖNDAG!

Kategori: Allmänt



Kan börja detta inlägg med en tråkig nyhet... eller för mig iaf!
Snällt och fridfullt skulle jag köpa energidricka, tro som fan att jag blir stoppad av ****** i kassan... och för att inte glömma, det var 15 årsgräns! Tack, verkligen tack, för att du gjorde min dag ♥

Så löd min statusuppdatering på fejjan idag. Nu vet ni. Nog om detta.

Gårdagen! Mötte upp Mr. M och vi åkte runt lite med bilen och slutade med att vi åkte hem till honom. Blidde ingen promenad vid vattnet då det hunnit bli mörkt.. segMimmi. Fick skjuts hem av sötnosen. Hann vara hemma i ca 10 min för sedan var det bara svisch iväg till Lollo and her family! Fick smarra på Einars mumsiga äppelpaj och till det hade jag tagit med Marabou Frukt och Mandel som verkade vara populärt, hihi. Iaf, hann precis se vem som vann hela skiten i melodifetsivalen. Min älskling kom 3a, trots att jag och Stolle sammanlagt röstade 10 ggr..... Ulrik Munther Wille och Gurri kom vid 22 -snåret och vi (jag) färgade Lollos hår, assssssssnyggt! BlackBeauty ;) Efter det kollade vi på Pirates<3333 Vart dock jävligt skevt när vi alla skulle skeda(?) typ, haha! Slutade med att jag låg mellan Lollos ben, så det var ju bra. Vid 2 drog dom och jag & Lollo pratade tills vi somnade, vilket var vid 3 ca.
Idag åkte jag hem, och skulle då köpa energidricka.... åh. Fick tillslut med mig det iaf! Efter många om och men. Så nu har jag festat på energydrinks och en banan jag fick av Lollo.
Blir typ att käka en sallad på nån nyöppnad restaurang här i närheten med mami. Så det blir en mamma&dotter -dag och så ska jag försöka få in lite plugg där emellan!
PUSS

Ogilla vädret? Njaaa, Ä L S K A R 'T

Kategori: Allmänt



Kom precis hem från jobbet. Hääääärligt väder ute! Jag håller på att tappa upp ett bad som jag snart ska mysa i med hårinpackning och raka hela mig för att nästan inte överdriva hiiiiiiiihi.
Sedan ska jag till gullmars och möta upp Micke. Asgulligt, han planderade att vi skulle till vattnet och nån brygga. Bara chilla, prata osv. MYSIPYSI!
Så nu är det dags. Kan inte skriva mer, men det gör jag senare! Kanske hinner slänga iväg ett inlägg innan jag drar, med typ min outfit eller så? ;) jaaaaja, det där lät bara så fjortis...
PUSS

"Nu börjar det eka i chipsskålen.."

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Hade huuuuuur trevligt som helst igår. Träffade Gurrmurr x2 och WetWilli, med Lollo. Så vi chillade i Willes awesome rum/källare/eget criiiiiiib! Jag och Lollo åkte hem till hennes för att äta mysig fredags middag med hennes familj, hamburgare<3 Slutade med att vi dog i hennes säng och svullade choklad. Vi fick nog. Vi åkte to my crib och innan det hann vi stanna på ica och handla... häng med nu för det här är mycket! ;; godispåse, chokladstrimmelgodglass, pepparchips med dipp, röda vindruvor som passade sååååå bra till glassen. Ah, det var typ det. Vi låg i sängen hela kvällen/natten och pratade med pojkarna ;) Somnade vid dryga 3. Gick upp 9 för Lollo måste hem och jag ska jobba!

Vad som händer efter jobbet... jani ;) Ska träffa en söt pojk. Sen blir det vidare till Lollo och sover där ikväll! Träffa Wille och Gurra står även på schemat!

Älskade, efterlängtade fredag!

Kategori: Allmänt



Hihihihi spoooooky!

Helllllu, sitter här med Chrisse, och Nattis! och alla andra. Idag är det fredag för alla information.. Kan bara påpeka att jag är duktig i skolan, har betat av en hel del! * klapp på axeln* och dudududududuuum! Efter skolan ska jag och Lollo gå på "dubbeldejt" haha. Och på lunchrasten ska jag träffa mina små barn på praktiken! LOVE<3 Men nu är det eng...
PUSS

Soft broooor

Kategori: Allmänt



Är på bästa bästaste humöret ever! Allt glider på nu, men säg när nästa snesteg ska komma? Nejjjjj, så ska man inte tänka! Jag håller mig på torra land och är glad. Nu ska jag sova och tagga inför morgondagen. Då händer det grejer kompisar. Men det berättar jag mer om imrn!
PUSS

Underbar Torsdag!

Kategori: Allmänt



Precis såhär glad är jag just nu och myser med min röda mjukisdräkt och lyssnar på grym jävla musik!

Har haft panik för två saker i min vardag! 1. Ligger så fittans mycket efter i plugget. 2. Äter onyttigheter som om det inte fanns en morgondag, toppen på moset så har jag inte gymmat på.... allt för många dar..! Men nu kan jag checka av lite halvt en sak, vilket är plugget! Har börjat beta av en hel del!
Bl.a pluggade jag efter skolan men åkte även till centrum och fick med mig brunpuder, concealer och rouge. Väl behövda och spenderade pengar! Fick i mig två cheese innan jag drog till jobbet. Där jag fick servera ännu mer cheese... Men inga sura miner för det! Ä L S K A R  mitt jobb mer än något, eller mitt jobb.. mina underbara mates på jobbet som gör det värt att stå ut dessa 4 timmar..!

Nog pratat om allt trams och gladheter, nu ska jag se BB reprisen och kanske mumsa på chokladen jag "råkade" köpa idag, fnizz......... blir även att lägga sig tidigt ikväll för imrn ska jag studera flitigt kl. 8.00 - taggarå!
PUSS

Torsdag

Kategori: Allmänt



Morgonen var helvete, var helt rödblommig i hela ansiktet så jag sminkade om mig minst 1000 ggr.. Slutade med att jag bara kluddaa 7 liter foundation (bajsstavning?) Fick sedan ett sms från min gulliga som gjorde min morgon! "Ses i cafét och köpa coffee?" Klart värd morgon med mina babes.
Just nu sitter jag på sve lektion där jag egentligen skulle haft prov, eller "läxförhör". Sitter istället med datan i knät ute i hemvisten i vår älskade blå soffa.
Efter skolan ska BF gänget träffas och jag ska försöka få något i magen sen jobba. Så, så ser min tordag ut.
PUSS

Nu ska jag sova med min älskling i hörlurarna, g'natt!

Kategori: Allmänt

Det är lätt att titta i backspegeln och se vad som är rätt och fel.

Kategori: Allmänt

Du finns i mitt sagoland.

Kategori: Allmänt



Människor förändras. För visso är det bra men i andra fall skulle jag bara vilja peka finger åt dessa förändringar. Vill inte förlora, vill inte vara ensam.
Märker också att jag själv förändras, på både gott och ont. Mestadels ont..
När folk frågar "Hur mår du?" blir jag helt tom. Har inget att säga eller berätta. "Bra!" -Helt osannt.
Det syns inte, men det känns.

PluggNation

Kategori: Allmänt



Mina fina.

Sitter nu hemma, åh sugit! Jag och Lollo var fett tagg på att hitta poå nåt men så blidde det inte. Nu blir det bara att tagga plugg ist! Ligger så sjukr mycket efter. Om jag dör ikväll så vet ni orsaken...
PUSS

G'morgon dudes.

Kategori: Allmänt



Snoozade på som satan imorse.. trött som ett sat är jag! Var iaf upp tidigt för att kunna packa väskan och också raka benen. Jag är då för slapp så rakade bara hälften, alltså sket jag i låren.. Men nu ska jag klä på mig, vilket betyder att jag ska krypa ur min absolut mysiga rosa fluffiga morgonrock *sadface* sen ta mig till skolan, suck, pust och stön.
PUSS

- G O D N A T T -

Kategori: Allmänt


Lånade denna från jonnalinden.devote.se hihi!

Med både marabou och färsk annanas framför både DH och BB ska jag lägga mig nu och tagga till för morgondagen! Kommer nog gå bra. Hm, känner den här pirrande känslan i magen som när man är nykär, undra varför..?

How many times have you typed "I'm fine" while crying?

Kategori: Allmänt



Är nu hemma. Vart bara jag och Lollo, och vi käkade hur mega god pizza som hellst hos 'na! Mumsi. Tjillade lite osv innan vi var tvugna att gå. Så nu ska jag bara ta't lungt och kolla på BB sen typ packa väskan tills imrn, bad står på schemat. Är astagg! Fast kom på mig själv att jag inte är taggtaggtagg när jag knappt kan skriva ett blogginlägg för magen täcker hela skärmen.... Inte riktigt men om jag fortsätter som jag gör så kommer det sluta så!
Aja, BB var det nu ja.
PUSS

Go'dagens.

Kategori: Allmänt

Snygg bild jag hitta på Lulls data.

Sitter nu i skolan och har slutat för dagen. Nu planeras det att jag och Pill ska hem till Lull och färga håret. Blir förmodligen något gott medköpt på vägen hihi. Får se ifall jag tar en gym-omgång på vägen hem också. Ikväll ska jag bänka mig framför BB förövrigt. Har missat de 2 senaste liksom..
JUSTE, Desperate Houswife är ikväll taggarååå!
PUSS

OSMINKAD VAR ORDET<3333333333 sk..

Kategori: Allmänt

Men godmorning sunshine! Är på fittigaste humöret. Åh me löv. Ska gå i skolan idag som vanligt sen blir det väl gym, bajbaj

Zöta i ansiktsmask!

Kategori: Allmänt

Denna bild fick mig att få magont och skratta i 23 år, enjoy!

Kategori: Allmänt

@pills place right now!

Kategori: Allmänt



Dagens låt!

Helluuuuuu! Dagen har vart helt underbar. Började med skolan och på lunchen drog jag, Pill & Lull med Martin och hans bil (cool killer med körkort btw) och hämtade upp lille Patrik i gullmars. Missade lite av historian men det gjorde ingenting då jag snabbt sveptes in i ämnet och pratade på för fullt! Efter skolan vart det c, massa prat, fik & shopping! Och det tackar jag Mickis, Lollo, Pill, Chrisseboii och Palmela (HAHA internt) för. Jag och Lollo fick sedan spriiiinga till bussen och åkte hem till mig och tog en macka och tjiiiillade galet. Drog till ica och köpte energidricks och Marabou frukt och mandel, mums. Vart upphämtade av extramamman Marie. Tog en sightseeing till vårt nyblivande hem (läs; Pills hem, hehehe) och nu är vi hos Pill. Assssssssssssoft! Ska käka, sen kanske vi ska träffa roliga boiis om dom inte bangar.
Aja höres när vi höres.
PUSS

Skola today!

Kategori: Allmänt



Min absolut sexiga vän Pernilla, ung och sökand! SK hahah.. Snygg är hon iaf.

Igår mitt i allt plugg så spontankom Pill, sisådär kl. 22. Mys med lite filmsällskap tänkte jag, kom sedan på att det är Pill vi pratar om.. fast vi hann catcha up lite innan så det är chill ;) Iaf, idag vaknade vi innan väckarklockan. Så nu ska vi iaf fixa oss och jag ska försöka få oss att hinna springa in på ica innan vi börjar så jag kan köpa en Marabou Frukt och Mandel<3333333
PUSS

Ensam är stark, det är sån jag blev.

Kategori: Allmänt

Hellu again!

Kategori: Allmänt

Var en mycket trevlig fest i fredags! Träffade gammalt gott folk från Sorunda och även människor från Tyresö, vad är oddsen liksom? Sov hos Linn och skulle sen upp tidigt till jobbet. Busshelvetena knasade så kom en kvart för sent... men men, Steve kom till jobbet och vi fixade lite saker sen åkte vi till Tyresö och mös med papi, Helene och Hannah. Sov kvar och idag jhar vi bara tjillat galet! Bakat kolakakor bl.a. Kom hem vid 17 idag för jag tänkte att jag skulle plugga men kollade på fredagsavsnittet av BB för det missade jag ju. Aja blir väl att plugga nu antagligen.


Diggar låten hårt.

Fixat och klart

Kategori: Allmänt



Sommar kläder ON!
(btw, ställde mig på vågen och var beredd på det värsta men tro det eller ej?! Jag har gått NER 0.5 kg nu när jag svullat sönder liksom hela veckan. Knas, men jag klagar inte!)


Nu är allt fixat och klart! Ska bara borsta tänderna sen ta min kaffe och put on the sunglsses and run away to tha bus. Yeah! Känner på mig att denna dagen och kvällen kommer bli den bästa på länge! Vi höres babes.
PUSS

Godmorgon beautys!

Kategori: Allmänt



Hittade denna bild på en Marabou fansida på fb.. Ser iaf ut att bli strålande väder! Me LOVE!

Vilken härlig morgon! Somnade runt 2 inatt, hade assvårt att sova... och vaknade liksom strax efter 9 imorse..? Wazzzzzap lixx. Anyway! Har precis tvättat bort BUSen och tagit ett snabbt skönt bad. Shave'ade leggsen, hårinpackning osv. Fick även lite sällskap av min käre hundvalp Sally, nä min lilla sköldis<3  Skulle kunna tro att hon var en hundvalp.. Och lite wierd var det för man hör när Sally är ute och går men jag hörde inte henne och så slogs internet av, och för att det ska slås av behövs en lite klick på en knapp vi har i vardagsrummet. Sally vs. spöken? Det är den stora frågan det..... Nej men nu ska jag packa ihop lite things jag ska ha med mig när jag är ute och färdar! Och jag ska såklart smörja in mig med min hallondoftande krämmojja..?
PUSS

Damp.

Kategori: Allmänt



Har dampat med Lollo hela kvällen. Haha hon är en guldstjärna ggr 100! :') Kan tacka henne för en lyckad kväll. Haha! Nej men anyway, nu ör morgondagen planerad. Blir att möta upp Linn i VH för att köpa pommes och gå hem till Lollo (där bean finns måmsi) kommer också färga Lollos hår och bara ha så kuligt som vi alltid har! Sedan åker jag och Linn till Sorunda och taggar inför kvällen! Nu tänkte jag klä av mig (har fortfarande inte tagit av BHn som jag ville för 23 år sedan..) Ska BUSa innan jag lägger mig framför reprisen av dagens (eller snarare gårdagens, klockan är över tolv you know) avsnitt av BB sen sussa.
PUSS

Talar ut

Kategori: Allmänt

Jag saknar mina små barn på praktiken. Jag ska baske mig hälsa på dom när skolan börjar, som Bigitta skulle ha sagt. Bajbaj.

Happy moment? Ah typ.

Kategori: Allmänt



Denna låten får mig på såå bra humör!

Pratar just nu med Wille och Lollooooooow. Askul! Är så glad för tillfället. Jag och Lollo taggar till som ett sat till Peace And Love! Vi har också fått med oss en till kompanjon.. Pill vet dock inte om detta än så ah, I tell you more laterrrrr. Är iaf såsåsåså taggad inför sommaren! Vill ha bruna ben och gå i fina sommarkläder, ha en slimmad kropp och gå sena  kvällspromenader osv. Denna sommar kommer ÄGA sönder!

Hm, nu tänkte jag ta av mig BHn för allas stora intresse.. och sedan kladda på lite BUS. Ååååh, längtar redan till mitt sköna bad imrgon! Fast.. jag tänkte linda in min hand, har så sjukt jävla ont och lillfingret ser helt dött ut haha! Och jag som tänkte ha mitt fina "hand" -smycke som jag fick av Amourina igår. (Armband sedan en kedja som går till en ring som sitter på långfingret, så gryms jävla sniggt och det har hon gjort, helt SJÄLV) Snyggt med en inlindad han och handsmycket imrn på fekken? Ah lagom typ.. Äsch, så kinkig får man inte vara!

Nu vart det ett ganska långt inlägg så avslutar här!
PUSS

I'm back to stay bitcheeeees! ♥

Kategori: Allmänt

Hellu again!

Som sagt har jag haft lite probs och väljer att inte gå ut med detta. Men trots detta har jag haft lite roligheter för mig, levt livet under lovet? Yeah, right.. Iaf, här kommer mitt lov som text i repris! ---->

Fredag; var @pills place med nääästan hela BFgänget. Åt mat, gottis, spelade ölspel (vi drack dock läsk hehe) Åkte hem så jag var hemma vid tolv-slaget.
Lördag; Jobbade. Tillbringade kvällen hemma.
Söndag; Chillade till ca 14-15 sen åkte jag till stan och mötte upp Saga där. Fick med mig en snigg tröja från Hollister. Sov hos Saga den kvällen och vi kollade BB söndagsfinalen. Tagga till med 8724894789782 olika godsaker! MULTIVITAMINJUICE<33 blandannat.
Måndag; Drog till stan igen då Saga skulle köpa ett par byxor på Hollisten (typ min nya favvoaffär hehe) Satt som en jävla smäck! Käka donken sen tog vi oss hem till henne igen. Tagga för BB på kvällen igen då med BJ blandannat, såklart för att inte glömma multi.
Tisdag; Chillade till "eftermiddagen" om det nu var det. Mötte iaf upp Pill och Lull och åkte sen till Nacka forum där jag köpte ett par skor jag velat ha ett tag. Skönt att slippa gå med håliga skor när det faktiskt fortfarande är liiiiiiite lite slask på gatorna. Åkte iaf sedan till stan, droppade av Lull medan jag och Pill shoppade solbrillisor till henne, present till Marie (P's mor) Åkte sedan hem till Pill. Taggade för fest. Blidde ingen fest. Taggade för bio. Blidde ingen bio. Slutade med att vi checkade BB sen upp till stugan och somnade till TVn.
Onsdag; Steck-kollade på "Halv Åtta Hos Mig" veckans avsnitt, till frullen. Vid 14 tog vi bussen mot gullmars, så medan jag hoppade av i c för att byta buss mot Amourina åkte Pill vidare för hon skulle rida hästarrr. Som sagt, åkte till Amourina. Saknat den kvinnan galet! Det märks när man är på tu man hand, som i gamla tider.. Åh. Käka pizza, dansade till nåt konect? Köpte hem BJ, pratade, kollade BB, gjorde gott te osv osv. Listan kan göras lång! Sov också kvar där.
Torsdag/idag; Vaknade upp och städade/plockade undan från igår. Gjorde te till mig och Amourina och väckte henne till det. Slökollade lite på TV och gjorde sedan fattiga riddare med kanel, glass och chokladsås. Ogott? Nä. Var dock tvungen att ta 14-bussen hem för att jobbet kallade! Så sedan dess har jag stått på pompan. Åh min rygg dödar just nu, och alla leder i min änder känns som avhuggna. Lagom skönt.
Imorgon; Imorgon tänkte jag göra som så, att.. Jag tar mig ett "spa-bad" alltså rakar benen, hårinpackning, ansiktsmask, maybe tar lite BUDS ikväll innan jag lägger mig så jag får lite snygg bränna ;) eller? aja, ska iaf tagga iväg till Sorunda. Vad händer där då? Jo jag ska nämligen hem to Linns place och även där är Janica. Vi ska fixa oss och göra oss fina till festen som Tamina min fina vän ska hålla. Micketrivligt!
Övermorgon/lördag; Gå upp tidigt för att jobba. Efter ska jag, Steve och Pappa förmodligen på bio och bara umgås, kanske sover bort då också.
Överövermorgon/söndag; Eventuellt gå på BB söndagsfinalen med Amourina och några. Men får se hur det blir med den saken.


Så, där var det. Mitt lov i ett svep. På måndag väntar skolan med stort gap efter tråkighet och mycket slit från Mimmis sida. Åh, döda mig långsamt? Jag som inte ens har lämbnt in några uppgifter som skulle lämnas in veckan innan lovet. Denna terminen skulle ju vara a good one! Måste bättras. Något som även måste bättras är jag och min vän gymmet. Fläsket rullar på mina höfter när jag smäller i mig godsaker som om det vore min sista dag på jorden. Ojoj.
Aja, slut på detta inlägg.

PUSS